4 vinkkiä Stellar Boston College -esseen kirjoittamiseen

feature_boston_college

Sijoitettu 40 parhaan korkeakoulun joukkoon valtakunnallisesti , Boston College on erinomainen yliopistovalinta, varsinkin jos toivot osallistuvasi uskonnolliseen instituuttiin. Osana hakuprosessia sinun on lähetettävä Boston College -essee. Joten mistä sinun pitäisi kirjoittaa esseessäsi lisätäksesi mahdollisuuksiasi päästä tänne?

Tässä oppaassa analysoimme tarkasti kaikki Boston Collegessa esseen kehotukset ja tarjoamme sinulle parhaat vinkkimme ja neuvomme. Katsomme myös todellisia Boston College -esimerkkiesimerkkejä antaaksemme sinulle käsityksen siitä, miltä onnistunut Boston College -essee voi näyttää.

Aloitetaan siis!

Mikä on Boston College Essay?

Common Application -essekehotteiden lisäksi Boston College vaatii kaikkia ensimmäisen vuoden hakijoita toimittamaan erillisen esseen osana Boston College -lisäosa (jotka löytyvät Common App -sovelluksen otsikosta 'Writing Supplement').

Tämän kirjoituslisän avulla sinulla on Valitse neljä mahdollista essee -kehotetta:

#1: Suuri taide herättää ihmetyksen tunteen. Se ravitsee mieltä ja henkeä. Onko jokin tietty laulu, runo, puhe tai romaani, josta olet saanut näkemystä tai inspiraatiota?

#2: Kun valitset korkeakoulun, liityt uuteen yhteisöön ihmisiä, joilla on erilaisia ​​taustoja, kokemuksia ja tarinoita. Mikä taustasi, kokemuksesi tai tarinasi rikastuttaa Boston Collegesta?

Yhdysvaltain merivoimien akatemian hyväksymisaste

#3: Boston College pyrkii tarjoamaan perustutkinto -oppimiskokemuksen korostaen vapaita taiteita, laadukasta opetusta, henkilökohtaista muodostumista ja kriittisten asioiden osallistumista. Jos sinulla olisi mahdollisuus luoda oma korkeakoulukurssi, mihin pysyvään kysymykseen tai nykyajan ongelmaan vastaisit ja miksi?

#4: Jesuiittakasvatus pitää vapaita taiteita polkuna henkiseen kasvuun ja luonteenmuodostukseen. Mitkä uskomukset ja arvot kertovat päätöksistäsi ja toimistasi tänään, ja miten Boston College auttaa sinua tulemaan henkilöksi, joka ajattelee ja toimii yhteisen hyvän puolesta?

Jokainen essee -kehote odottaa sinun antavan erityisiä yksityiskohtia ja ainutlaatuinen, vakuuttava tarina siitä, kuka olet, miten tulit tällaiseksi ja mitä toivot tekeväsi koulutuksellasi Boston Collegessa.

Riippumatta valitsemastasi essee -kehotteesta, Boston College -esseesi on oltava enintään 400 sanaa, joten se on hieman lyhyempi kuin tyypillinen korkeakoulu-essee, joka on 500-600 sanaa pitkä.

Hyvä uutinen on, että sinun on vastattava vain yhteen yllä luetelluista kehotteista. Mutta miten voit valita itsellesi parhaan essee -kehotteen? Lue, kun tarkastelemme kaikkia Boston College -kirjoituskehotteita yksitellen.

Kaikki Boston College Essayn kehotukset, analysoitu

Jotta voit lähettää suuren Boston College -esseen, sinun on tiedettävä, mitä jokainen kehote pyytää sinua tekemään ja mikä toimii parhaiten persoonallisuutesi, kokemustesi ja/tai kiinnostuksesi perusteella. Alla tarjoamme tarkan analyysin kaikista neljästä Boston College -essekehotteesta.

body_literature_art

Boston College Essay Prompt 1

Suuri taide herättää ihmetyksen tunteen. Se ravitsee mieltä ja henkeä. Onko jokin tietty laulu, runo, puhe tai romaani, josta olet saanut näkemystä tai inspiraatiota?

Tämä ensimmäinen Boston Collegessa oleva essee -kehote koskee nimenomaan taidetta taideteos, jolla on ollut suuri vaikutus sinuun. Muista, että kehote kysyy nimenomaan laulua, runoa, puhetta tai romaania. Jos olet saanut inspiraatiota eri taiteen muodoista - kuten maalauksesta, veistoksesta tai tanssiteoksesta -, luultavasti kirjoitat siitä myös hyvin.

Jos mahdollista, on kuitenkin parasta yrittää noudattaa kehotteen neljää vaihtoehtoa; näin tiedät vastaavasi oikein.

Haluat myös välttää taistelemaan taideteoksesta ja miksi se on niin hienoa. Sen sijaan, keskity siihen, miksi tämä taideteos on vaikuttanut sinä siinä määrin ja miten tämä vaikutus on ilmennyt elämässäsi. Muista, että pääsyneuvojat haluavat tutustua sinuun paremmin.

Pitäisikö sinun valita tämä kehote?

Tämä essee -kehote on ihanteellinen hakijat, jotka aikovat opiskella luovaa alaa, kuten musiikki tai luova kirjoittaminen, koska se korostaa inspiraatiota ja millaista taidetta on vaikuttanut omaan lähestymistapaan luovuuteen. Se on loistava kutsu puhua pääaineestasi, intohimostasi ja tulevista tavoitteistasi.

Vaikka et aio opiskella luovaa alaa tai sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä haluat tehdä, tämä on hyvä kehotus vastata, jos voit helposti ajatella taideteosta, joka on muuttanut sinut jollakin kriittisellä tavalla . Jos et voi, toinen kehote sopisi sinulle paremmin.

Vinkkejä tähän kysymykseen vastaamiseen

 • Vältä kirjoittamasta erittäin kuuluisasta teoksesta. Vaikka on hyvä keskittyä johonkin lukemaan kouluun, älä mene erittäin kuuluisien ja kliseisten teosten kanssa, kuten Suuri Gatsby tai Romeo ja Juulia .

 • Keskittyä sinä enemmän kuin taideteos. Tämän esseen tarkoitus on selittää, mikä luova työ on suuresti inspiroinut tai vaikuttanut sinuun, ei miksi tämä työ on niin hienoa. Ajattele ominaisuuksia tai tavoitteita, joita sinulla nyt on, koska olet altistunut tälle teokselle, ja keskity niihin ja miten olet kehittänyt ne esseessäsi.

 • Kerro selvästi, miten tämä taideteos on vaikuttanut sinuun. Esimerkiksi ehkä ensimmäistä kertaa, kun kuuntelit englantilaista keskiaikaista kappaletta Bryd One Brere, jota pidetään vanhimpana rakkauslauluna, olit niin innoissasi sen sanoista, että päätit oppia lisää keskiaikaisesta Englannista. Tämän seurauksena ajattelet pääaineenaa historiaa. Tämä vastaus antaa lukijoille mahdollisuuden tutustua sinuun hieman paremmin - ja se myös osoittaa, että tiedät myös historiasi.

body_apples_unique

Boston College Essay Prompt 2

Kun valitset korkeakoulun, liityt uuteen yhteisöön ihmisiä, joilla on erilaisia ​​taustoja, kokemuksia ja tarinoita. Mikä taustasi, kokemuksesi tai tarinasi rikastuttaa Boston Collegesta?

Tämä toinen Boston College -kirjoituskehote on monimuotoisuusesse -kehote: se haluaa tietää, millaisia ​​ominaisuuksia, kokemuksia ja/tai näkökulmia sinä henkilökohtaisesti tuo Boston College -yhteisöön. Lyhyesti, mikä tekee sinusta erityisen?

Tätä esseetä varten haluat keskity yhteen tiettyyn ominaisuuteen, kokemukseen tai laatuun, mieluiten sellainen, joka on olennainen osa identiteettiäsi.

Jos esimerkiksi olet kotoisin etnisestä ryhmästä, joka on historiallisesti pakotettu salaamaan perinteitään ja tapojaan, voit keskustella siitä, miten kulttuuristen juuriesi ilmaiseminen ja omaksuminen on saanut sinut kannustamaan muita tekemään samoin.

Pitäisikö sinun valita tämä kehote?

Voit kirjoittaa monia monimuotoisuusluokkia, jos ne koskevat sinua. Tässä on joitain esimerkkejä:

 • Kulttuuriryhmäsi, rotu tai etnisyys
 • Sinun uskontosi
 • Sosioekonominen taustasi
 • Sukupuoli tai sukupuoli -identiteetti
 • Seksuaalinen suuntautumisesi
 • Klubi, ryhmä tai organisaatio, johon kuulut
 • Paikallinen yhteisösi
 • Kotikaupunkisi tai kotimaasi
 • Ainutlaatuinen kokemus, taistelu tai hetki elämästäsi

Voit vastata tähän kehotteeseen ei tarvitse kuulua tiukasti määriteltyyn ihmisryhmään. Voit esimerkiksi kirjoittaa ainutlaatuisesta tilanteesta elämässäsi tai tietystä tapahtumasta, joka oli erityisen tärkeä sinulle ja vaikutti merkittävästi näkemykseesi monimuotoisuudesta yleensä.

Vinkkejä tähän kysymykseen vastaamiseen

 • Yritä välttää tavallisia aiheita, jotka voivat koskea monia hakijoita. Jos esimerkiksi tulet maahanmuuttajaperheestä, voisit varmasti kirjoittaa tästä; tämä aihe ei kuitenkaan ole kovin ainutlaatuinen, joten muista keskittyä johonkin tiettyyn noin tuo kokemus. Jotkut ajatukset sisältävät, kuinka maahanmuuttajana oleminen on muokannut perheesi arvoja tai kokemuksesi maahanmuuton vastaisista mielenosoittajista.

 • Keskity yhteen määrittävään laatuun. Vaikka sopisit useisiin yllä oleviin luokkiin, on parasta pitää keskittyminen kapeana, koska tämä auttaa pitämään esseesi tiukana ja vaikuttavana.

 • Ole selvä siitä, miten kokemuksesi rikastavat Boston College -yhteisöä. On oltava selvää, kuinka näkökulmasi vaikuttaa positiivisesti ympärilläsi oleviin. Ehkä aiot esimerkiksi perustaa klubin tai edistää vapaaehtoistyötä. Lopulta haluat todistaa, että aiot tehdä kampuksesta monipuolisemman ja osallistavamman.

 • Älä kirjoita asiasta, joka ei ole sinulle merkityksellinen. Jos kokemuksellasi ei ollut suurta vaikutusta sinuun ja/tai sillä ei ole sinulle nyt suurta merkitystä, valitse ehdottomasti jotain muuta kirjoitettavaa. Älä liioittele minkään asian merkitystä, muuten saatat kohdata epärehellisen ja aitouden.

body_ideas_blackboard_light_bulb

mikä on korkein gpa

Boston College Essay Prompt 3

Boston College pyrkii tarjoamaan perustutkinto -oppimiskokemuksen korostaen vapaita taiteita, laadukasta opetusta, henkilökohtaista muodostumista ja kriittisten asioiden osallistumista. Jos sinulla olisi mahdollisuus luoda oma korkeakoulukurssi, mihin pysyvään kysymykseen tai nykyajan ongelmaan vastaisit ja miksi?

Tämän kehotteen avulla sinua pohjimmiltaan kysytään millaisista akateemisista aloista tai sosiaalisista asioista olet kiinnostunut ja miksi haluat opiskella niitä.

Tämä essee on loistava tilaisuus syventyä tiettyyn ideaan tai ongelmaan, josta haluat oppia lisää yliopistossa. Esseellesi valitsemasi aihe voi olla melkein mitä tahansa, muinaisesta filosofisesta teoriasta älypuhelimien vaikutukseen amerikkalaiseen kulttuuriin.

Lyhyesti sanottuna, mikä innostaa, kiinnostaa tai kiehtoo sinua älyllisesti? Ja miksi?

Ennen kuin vastaat tähän kysymykseen, varaa aikaa mieti mistä olet intohimoinen. Se voi olla akateeminen kenttä, jota haluat opiskella, haastava ongelma tulevalla urallasi tai nykyaikainen sosiaalinen ongelma.

Pitäisikö sinun valita tämä kehote?

Useimmilla hakijoilla on jonkinlainen käsitys siitä, mitä he haluavat opiskella yliopistossa. Joten jos olet kiinnostunut tietystä aiheesta, voit käytä tätä hyppypisteenä. Rajaa aihetta, jotta keskustelet hyvin erityisestä kiinnostuksesta, kysymyksestä tai ideasta. Jos esimerkiksi aiot opiskella psykologiaa, voit puhua siitä, kuinka aiot käyttää pääaineesi aloittaaksesi käytännön, joka on omistettu auttamaan lapsia ikääntymässä sijaishuollosta. Mitä tarkempi olet, sitä parempi vastauksesi on.

Voit myös lähestyä tätä kehotusta sosiaalisesta näkökulmasta. Onko nykyaikaisessa yhteiskunnassa ongelmia, jotka sinun mielestäsi pitäisi käsitellä uudella tavalla? Ehkä et esimerkiksi ole fani siitä, miten värilliset naiset ovat edustettuina koulujen historian oppikirjoissa, ja haluat löytää uusia ratkaisuja historian kurssien monipuolistamiseksi.

Tässä aiheessa taivas on aika raja. Tässä on joitain muita mahdollisia aiheita, joista voisit puhua:

 • Ympäristöasiat tai ilmastonmuutos
 • Poliittinen/taloudellinen epävakaus tai muut ongelmat maassa/alueella
 • Syrjintä, stigmat tai muut eriarvoisuuteen liittyvät asiat
 • Mahdolliset haasteet tekniikalle, tieteelle, taiteille, tietyille toimialoille jne.

Vinkkejä tähän kysymykseen vastaamiseen

 • Selitä, miksi olet niin panostanut tähän ongelmaan. Onko sinulla suoraa kokemusta aiheesta, johon keskityt? Miltä sinusta tuntui (tai tuntuu)? Ehkä olet utelias siitä, miten voisimme parantaa liikuntarajoitteisten ihmisten julkista pääsyä, ja syy siihen, että olet kiinnostunut tämän ongelman ratkaisemisesta, on se, että katsoit usein ystäväsi - joka käytti pyörätuolia - puoltamaan parempaa saavutettavuutta lukiossa .

 • Sisällytä (luova) otsikko kurssillesi. Kehote pyytää sinua luomaan college -luokan aiheesta, josta olet intohimoinen. Vaikka sinun ei tarvitse olla liian luova, varmista, että luokkasi nimi on ytimekäs ja heijastaa tarkasti ehdotettua sisältöä. Jos kirjoitit yllä kuvatusta aiheesta, voit antaa kurssillesi otsikon 'Vammaisten julkinen pääsy: esteet ja ratkaisut'.

body_volunteer_hands_tree_colorful

Boston College Essay Prompt 4

Jesuiittakasvatus pitää vapaita taiteita polkuna henkiseen kasvuun ja luonteenmuodostukseen. Mitkä uskomukset ja arvot kertovat päätöksistäsi ja toimistasi tänään, ja miten Boston College auttaa sinua tulemaan henkilöksi, joka ajattelee ja toimii yhteisen hyvän puolesta?

Boston College on korkealla sijalla oleva jesuiitta -instituutio, joten ei ole yllättävää, että koulu on utelias hakijoiden arvoista. Tämän kehotteen tarkoitus on auttaa Boston Collegea ymmärtämään miten omat arvonne sopivat jesuiittojen etiikan ja yhteisöpalvelun periaatteisiin ja edistävät niitä edelleen.

Tämä essee -kehote voidaan jakaa kahteen peruskysymykseen:

 • Mitkä ovat uskomuksesi ja arvosi roolistasi yhteisössäsi?
 • Miten Boston College sopii näihin arvoihin ja antaa sinun kasvaa ihmisenä?

Pitäisikö sinun valita tämä kehote?

Jos haet Boston Collegeen, tiedät todennäköisesti jo, että se on jesuiitta -instituutio, eli se arvostaa voimakkaasti ominaisuuksia, kuten moraalia, palvelua ja monitieteistä oppimista.

Jos sinulla on vahvat arvot, jotka ovat yhdenmukaisia ​​näiden jesuiittaperiaatteiden kanssa, sinulla on selkeä syy haluta osallistua jesuiitta -instituuttiin ja voit helposti kuvitella, kuinka aiot käyttää BC -koulutustasi ”yhteisen hyvän” hyväksi, tämä olisi hyvä keino sinä.

Jotkut arvot, joista voisit kirjoittaa esseessäsi, ovat seuraavat:

 • Rehellisyys
 • Moraali/etiikka
 • Empatia/myötätunto muita kohtaan
 • Epäitsekkyys

Vinkkejä tähän kysymykseen vastaamiseen

 • Keskity yhteen tiettyyn arvoon/laatuun. Jos esimerkiksi rehellisyys on sinulle tärkeää, voit keskustella ajasta, jonka jouduit päättämään totuuden tai valehtelun välillä ja miten tämä valinta vaikutti rehellisyyden rooliin jokapäiväisessä elämässäsi.

 • Selitä, kuinka Boston College auttaa sinua kehittämään tätä arvoa. Voit puhua tietyistä luokista, oppitunneista, klubeista ja vapaaehtoistyömahdollisuuksista. Ehkä olet esimerkiksi huomannut, että Bostonissa on korkea köyhyysaste, mutta BC: llä ei ole opiskelijajärjestöä, joka käsittelee tätä ongelmaa. Voit sitten käyttää tätä kehotetta puhuaksesi mahdollisesti klubin perustamisesta paikallisten epäedullisten perheiden auttamiseksi.

Esimerkkejä Boston College -esseestä

Katsotaanpa nyt kahta todellista Boston College -esimerkkiä, jotka ovat kirjoittaneet hyväksytyt hakijat.

Huomaa, että koska Boston Collegen essee -kehotteet vaihtuvat usein, nämä esseet eivät välttämättä vastaa suoraan yhtä yllä luetelluista neljästä kehotteesta.

Boston College Essay Esimerkki 1

Tämä ensimmäinen Boston College -essee, jota tarkastelemme olisi helppo kirjoittaa toiseen kehotteeseen edellä kuvattu (monimuotoisuusesse -kehote), koska se keskittyy hakijan ainutlaatuiseen monikulttuuriseen taustaan.

Ota huomioon, että tämä essee sisältää yli 550 sanaa, ottaa huomioon, että nykyiset Boston College -kirjoitusvaatimukset osoittavat, että esseet saavat olla enintään 400 sanaa.

Tässä essee:

'Hyvää syntymäpäivää!' 'Feliz cumpleanos!' 'Kol sana wa enta tayyab!' Kun perheeni on laulanut minulle hyvää syntymäpäivää englanniksi, espanjaksi ja arabiaksi, räjäytän kynttilät kakun päälle jyrkän hurrauksen keskellä, joka kaikuu New Yorkin viidessä kaupunginosassa. Ystäväni Yhdistyneiden kansakuntien kokouksiin vertailussa syntymäpäiväjuhlissani on yksi, yhtenäinen, mutta silti niin erilainen perheeni, joka astuu ulos Ecuadorin ja Egyptin rooleistaan ​​saadakseen heidät odotuksiinsa. Jotkut taittuisivat tämän paineen alla, mutta omaksun tämän luottamuksen. Vaikka he eivät ole aina pystyneet asettamaan minua optimaalisiin asentoihin, se on kokoontunut kulkuneuvoon kulttuurisessa ja monipuolisessa mielessäni.

Loputon pyrkimykseni saavuttaa menestys perheelleni alkoi nuorena Ecuadoriin ja Egyptiin tehtyjen matkojeni kautta. Pidin paitsi heidän kaunopuheisista kielistään, myös heidän vaatimattomista arvoistaan. Ensimmäisellä matkalla Ecuadoriin pikkulapsena setäni Guillermo löydettiin kuolleena kujalta eräänä aamuna, ei syytä, ei selitystä. Sen sijaan, että suojeleisin minua yhden sankarini hukalta, minun sukulaiseni käyttivät tätä tilaisuutena kehittääkseni tietoisuusarvoani. He kertoivat minulle, että Guillermon kuolema liittyi hänen vakavaan alkoholismiinsa. Hän oli kärsinyt vuosikymmeniä, samalla kun hän myi perheen omaisuuden riippuvuutensa ruokkimiseksi. Hän, kuten monet köyhästä, huumeista kärsivästä maasta, ei tiennyt paremmin. Jotkut pitäisivät tällaista traumatisoivaa tapahtumaa tekosyynä päätyä samankaltaiselle tielle, mutta se sisällytti minuun heti ne kaukonäköiset periaatteet, joita noudatan tähän päivään asti. Minulla ei ole tekosyitä lähestyä koulutusta puolisydämisesti, sillä olen nähnyt tietämättömyyden pahantahtoiset vaikutukset.

Kun isoäitini Anisa Saad kertoi minulle, että hän näkee tulevaisuuteni samalla kunnioituksella kuin hän näkee vuoden 2011 Egyptin vallankumouksen, tajusin vihdoin, kuinka herkkiä tekoni ovat. Tiesin, että itsestäni jotain tekeminen merkitsi perheelleni yhtä paljon kuin minulle. Egyptin vallankumous oli ensimmäinen kerta sitten vuoden 1981, kun egyptiläiset saivat äänensä kuuluviin. Kun he kaatoivat presidentti Hosni Mubarakin, he loivat peruuttamattoman identiteetin. He osoittivat, että riippumatta siitä, mikä sisältää menneisyytesi tai taustasi, vaikutuksesi maailmaan on vain se, mitä teet siitä. Isoäitini kertoi minulle, että hän saattoi ajatella äänestäessään ensimmäisissä demokraattisissa vaaleissa vain sitä, että hän muutti maailmaa. Hän sanoi, että jos 78-vuotias leski, joka asuu kolmen lapsensa ja huonon selän kanssa, voisi muuttaa maailmaa, priorisoidulla oppilaalla, jolla on hyvä ymmärrys eri yhteiskunnista, on rajaton potentiaali.

New Yorkissa, kulttuurin keskeisessä keskuksessa, oli helpompi laajentaa odotuksiani ja arvojani. Olen useimpien ihmisten kulttuurisesti intohimoinen ystävä pikemminkin kuin lapsi, jonka etninen alkuperä on määrittämätön. Olen newyorkilaisen ajatus newyorkilaisesta; 'sulatusastian' rikas tuote. Mikään idea ei ole liian kaukaa uskottava, mikään tavoite ei ole saavuttamaton. Kun isoäitini sanat ovat mielessä, kohtaan kaikki ongelmat, jotka Betoniviidakko heittää minuun. Pyrin varmistamaan, että Ecuadorin Salazarilla ja Egyptin Badranilla on vihdoin merkittäviä nimiä maailmassa. Haluan puhaltaa syntymäpäiväkynttiläni perheelle, joka on ylpeä siitä, että tein sen, enkä toivo sitä.

Lähde

Tässä on se, mikä saa tämän Boston College -esseen toimimaan:

 • Siinä on vakuuttava koukku. Muutamat ensimmäiset lauseet hakijan monikulttuurisesta ja monikielisestä perheestä vetävät meidät heti sisään. Se saa sinut haluamaan tietää lisää siitä, miksi hakijalle sanotaan hyvää syntymäpäivää kolmella kielellä ja miten hänen kokemuksensa muotoilee heidän arvojaan.
 • Se on erittäin tarkka ja yksityiskohtainen. Meille annetaan ihmisten varsinaiset nimet, setä Guillermo ja Anisa Saad. Nämä konkreettiset yksityiskohdat herättävät meidät lukijat tarinassa ja korostavat selviä yhteyksiä hakijan elämänkokemusten ja arvojen välillä.

body_dandelion_detailed Lähennä Boston College -esseesi yksityiskohtia.

Esimerkki Boston College -esseestä 2

Tämä seuraava todellinen Boston College -esimerkkiesimerkki keskittyy vähemmän monimuotoisuuteen ja enemmän Yhdyskuntapalvelus, suuri jesuiitta -arvo, josta Boston College lukisi mielellään esseestäsi!

Klo alle 400 sanaa, Tämän esseen pitäisi auttaa sinua saamaan käsityksen siitä, kuinka pitkä Boston College -esseesi voi olla.

'' Voitko opettaa minua sitomaan kengät? '' Katsoin alas. Siellä oli Miguel. Hän osoitti irrallisia kengännauhojaan. 'Tule istumaan tänne', sanoin ja vedin tuolin yli. 'Muista vain tämä: Loop, Swoop ja Pull.' Sidoin hänen kengännauhansa. 'Kokeile nyt toista.' Hän kumartui. 'Loop ... Swoop ja ... Vedä.' Hän teki täydellisen jousen.

Myöhemmin samana päivänä Thomas tuli luokseni. '' Voitko auttaa minua sitomaan lenkkarini? '' Miguel oli vieressäni. Autoin häntä oppimaan aakkoset. 'Luulen, että Miguel voi auttaa sinua.' Katsoin häntä alas ja hän nyökkäsi. Hän toi Thomasin sivulle. 'Muista vain, Loop, Swoop ja Pull.'

SAT: n opiskelun ja yliopisto-koripallokauteen valmistautumiseni aikana olin vapaaehtoisena paikallisessa esikoulussa Head Start- ja Special Needs Children -tapahtumille kesällä ennen juniorivuotta. Työskentelin opiskelijoiden kanssa, jotka kävivät koulun ensimmäistä vuotta tuona vuonna. Ensi kesänä minut kutsuttiin jälleen vapaaehtoistyöhön. Olin toisen vuoden opiskelijoiden kanssa ja Miguel ja Thomas olivat jälleen luokassani.

'Haluatko nähdä minun kirjoittavan nimeni?' Miguel kysyi toisen kesäni ensimmäistä päivää koulussa. Hän käytti violettia merkkiä ja tyhjää valkoista paperia ja kirjoitti selvästi 'Miguel'. Thomas lähestyi minua. 'Katso, voin sitoa kengät nyt.' Hän kumartui. 'Loop, Swoop, and Pull', hän kuiskasi suorittaessaan täydellisen jousen. 'On hienoa nähdä teidät taas. Olen täällä koko kesän. '

Ohjelman tavoitteena on valmistaa oppilaita menestymään päiväkodissa. Parasta koulussa kahden vuoden aikana oli nähdä Miguelin, Thomasin ja muiden lasten edistyminen. Näin lapset kävelemässä lavalla valmistumisseremoniassa kesäkauden lopussa. Tiedän, että he voivat menestyä päiväkodissa.

Aloin kuvitella Thomasin ja Miguelin olevan luokkansa kärjessä päiväkodissa ensi vuonna. Olen ylpeä koulun lasten hyväksi tekemästä työstä ja lasten edistymisestä koulussa. Odotan innolla paluuta vapaaehtoistyöhön ensi kesänä.

Lähde

Tässä on se, mikä saa tämän Boston College -esseen toimimaan:

 • Se kertoo yksityiskohtaisen, mielenkiintoisen tarinan. Monet opiskelijat ovat toimineet vapaaehtoisena kouluissa tai auttaneet nuorempia lapsia, mutta tämän Boston College -esseen avulla lukijat voivat todella nähdä hakijan kokemuksen ainutlaatuisuuden. Opimme kahdesta lapsesta, Thomasista ja Miguelista, ja siitä, kuinka heidän auttamisprosessinsa muotoili hakijan perusteellisesti.
 • Se on erittäin keskittynyt. Mikään osa tästä esseestä ei tunnu vieraalta tai ikään kuin se ei kuuluisi. Se käyttää hyvin organisoitua rakennetta, jota on helppo seurata. Pienistä yksityiskohdista opimme myös, että hakija ylläpitää menestyksekkäästi myös muita sitoumuksia, kuten yliopistokoripalloa. Joten tämä henkilö ei vain välitä, he ovat myös loistava monitehtävä!
 • Se keskittyy keskeiseen jesuiitta -arvoon: palauttamiseen muille. Jos aiot vastata kehotteeseen 4, tämä on hyvä essee, josta saa vinkkejä. Kyse on yhteisen hyvän auttamisesta ja korostaa hakijan halua jatkaa yhteisön auttamista.

body_hand_writing_pen

Kuinka kirjoittaa hyvä Boston College -essee: 4 vinkkiä

Ennen kuin lopetamme, tässä on neljä yleistä vinkkiä, joiden avulla voit kirjoittaa suuren Boston College -esseen.

amerikkalainen unelma suuressa gatsbyssä

#1: Ole selkeä ja tarkka

Boston College -esseesi tulisi olla selkeä ja sisältää tarkkoja, konkreettisia yksityiskohtia, jotka kertovat vakuuttavan kertomuksen sinusta ja siitä, mitä arvostat. Esseelläsi on enemmän henkilökohtaista vaikutusta, jos voit sisällyttää tärkeitä yksityiskohtia, kuten ihmisten nimet, reaktiot/tunteet tapahtumiin tai toimiin jne.

Lisäksi, varmista, että tarinasi on keskitetty eikä mutkittele vähemmän relevantteihin, vähemmän kiinnostaviin tai vähemmän merkityksellisiin aiheisiin.

Jos esimerkiksi kirjoitat siitä, miten nautit vapaaehtoistyöstä vanhainkodeissa, ei ole mitään järkeä kehittää muita arvojasi tai muita palveluhankkeita, joissa olet mukana, koska sen tekeminen vie esseesi pääkohdan.

#2: Puhu rehellisesti jesuiitta -arvojen omaksumisesta

Kuten minkä tahansa yliopiston esseen kanssa, olla aito. Liioittelut ja valheet ovat melko helposti pääsykomiteoiden havaittavissa, joten älä vaivaudu yrittämään saada tiettyä kokemusta elämässäsi vaikuttamaan merkittävämmältä kuin se todellisuudessa oli.

Ole rehellinen itsellesi: mikä on sinulle tärkeää? Mitä Boston Collegesta sinun mielestäsi pitäisi tietää sinusta? Ja mikä mielestäsi määrittelee sen, kuka olet ja mitä haluat tehdä?

Muista, että Boston College on jesuiittakoulu, joka arvostaa voimakkaasti tiettyjä ominaisuuksia, kuten moraalia, rehellisyyttä ja yhteisöpalvelua. Jos sinulla on vahva intohimo jesuiitta -arvoja kohtaan ja käytät niitä usein elämässäsi, muista puhua niistä korostaaksesi, kuinka Boston College sopii sinulle ihanteellisesti.

#3: Älä toista sitä, mitä kirjoitit yhteiselle sovellusesseelle

Kaikkien Boston College -hakijoiden on kirjoitettava erillinen henkilökohtainen lausunto, joka vastaa johonkin Common App -kehotteeseen. Koska monet yleisistä sovelluskehotteista ovat samanlaisia ​​kuin yllä luetellut Boston College -kirjoituskehotteet, on kriittistä, ettet toista kahta esseesi suurta teemaa tai aihetta.

Jokainen essee on tarkoitettu esittelemään eri puolta sinusta, ja jos toistat vain itseäsi, et paljasta uusia ja mielenkiintoisia persoonallisuutesi - mikä ei tee vaikutusta Boston College -valiokuntaan!

#4: Muokkaa ja oikaise useita kertoja

Haluat viettää paljon aikaa Boston College -esitteesi muokkaamiseen ja oikolukemiseen.

Paras tapa tehdä tämä on kirjoittaa karkea luonnos ja laittaa se sitten muutamaksi päiväksi. Ota jonkin ajan kuluttua esseesi esille, jotta voit tarkastella sitä uudella näkökulmalla. Huomaa kaikki alueet, jotka ovat merkityksettömiä, hankalia tai kieliopillisesti virheellisiä.

Kun olet tehnyt tämän muutaman kerran, anna esseesi jollekin toiselle luettavaksi, kuten opettajalle, vanhemmalle tai isoveljelle. Pyydä palautetta siitä, mitä voit parantaa kulun, organisaation ja yleisen tarinan suhteen.

Nyt pitäisi olla erinomainen Boston College -essee valmiina lähetettäväksi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset