4 vinkkiä erottuvan miksi UChicago-esseen kirjoittamiseen

ominaisuus_valkea

Chicagon yliopistoon hakeville opiskelijoille `` Miksi UChicago '' -esitys on suoraviivaisempi kuin useimmat muut näkemäsi esseekehotteet, mutta voi silti olla pelottavaa yrittää selvittää, miten sinun pitäisi käsitellä tätä essee.

Mitä sinun pitäisi mainita? Mikä tekee vaikutuksen valintaryhmään? Mitä he todella etsivät vastauksestasi?Hajotamme miksi UChicago-esseen, selitämme kaiken, mitä Chicagon yliopisto etsii tässä esseessä, ehdotamme kirjoitettavia aiheita, jotka auttavat sinua erottumaan, ja kerromme miksi UChicagon essee-esimerkit auttavat luovia mehuja virtaamaan.

Miksi UChicago-essee

Miksi Chicagon yliopiston essee on ainoa kehote, joka ilmestyy joka vuosi UChicago-sovelluksessa, ja se on myös ainoa kehote, johon kaikkien on vastattava (toiseen esseeseen sinulla on useita kehotuksia valita). Pelkästään tämän pitäisi kertoa teille, että Chicagon yliopisto ottaa tämän esseen ja hakijoiden vastaukset siihen vakavasti.

muoti -instituutti gpa

Tässä on kehote:

Kuinka Chicagon yliopisto, sellaisena kuin tiedät sen nyt, tyydyttää haluasi tietyntyyppiseen oppimiseen, yhteisöön ja tulevaisuuteen? Ole hyvä ja kerro tarkasti omat toiveesi ja miten ne liittyvät UChicagoon. '

Tässä esseessä ei ole tiukkoja sanarajoja, mutta UChicago ehdottaa vastausta noin 250-500 sanaa.

Mikä on tämän esseen tarkoitus?

Miksi UChicago vaatii hakijoita vastaamaan tähän esseeseen? Mitä he todella etsivät vastauksestasi? Analysoidaan tämä kehote.

Ei ole väliä mihin kouluihin haet, 'miksi yliopistomme?' on luultavasti yleisin kehote korkeakoulujen sovelluksissa, ja hyvästä syystä: korkeakoulut, mukaan lukien Chicagon yliopisto, haluavat nähdä, että haluat todella käydä heidän koulussaan. Miksi? UChicagoa rakastavat hakijat hyväksyvät todennäköisemmin pääsytarjouksen, sitoutuvat opintoihinsa, osallistuvat opetussuunnitelmiin ja antavat takaisin valmistuttuaan.

Pohjimmiltaan koulut etsivät opiskelijoita, jotka hyödyntävät kaikkia tarjoamiaan ainutlaatuisia mahdollisuuksia, jotta heillä olisi suurin vaikutus koulussa ja kun he ovat alumneja. Jos osoitat esseessäsi, että rakastat todella UChicagoa, se saa pääsyvirkamiehet tuntemaan itsevarmemmaksi, että sinulla on merkittävä ja positiivinen vaikutus heidän kouluunsa.

Jos et voi antaa mitään pakottavia syitä UChicagon valitsemiseen ja / tai et tunnu siltä, ​​että olet tutkinut sitä paljon, se saa UChicagon huolestumaan siitä, että et ole niin sijoittunut ja teet vain vähimmäismäärän yliopistossa, ilman joilla on suuri vaikutus koulussa tai sen jälkeen. He saattavat myös ajatella, että et todellakaan välitä pääsemisestä heidän kouluunsa, mikä voi tehdä heistä vähemmän todennäköisiä tunnustamaan sinut.

Lisäksi UChicago pyytää sinua kirjoittamaan tämän esseen varmista, että sinä ja heidän koulunsa sovitatte hyvin yhteen. Jos käytät miksi UChicago-esseestä puhutaan siitä, kuinka paljon rakastat D1-urheilutiimejä tai kuinka haluat olla kuuluisa geologian tutkija, valintaryhmä voi olla epäröivä tarjoamaan sinulle paikkaa UChicagossa, koska heidän urheilutiiminsä ovat Division III, ja heillä ei ole geologian pääaineita.

Pohjimmiltaan tämän esseen tarkoitus on kaksi osaa: UChicago haluaa varmistaa, että tiedät ja arvostat heidän tarjoamiaan, ja he haluavat myös nähdä, miten aiot käyttää näitä mahdollisuuksia saavuttaaksesi tulevaisuuden tavoitteet.

body_writingessay-1

Mistä sinun pitäisi kirjoittaa Miksi UChicago-esseessäsi?

On olemassa useita tapoja, joilla voit lähestyä tätä essee-kehotetta; vaikka UChicago tunnetaan parhaiten tutkijoistaan ​​(toisin kuin tappajajoukkueet), useimmat ihmiset keskustelevat akateemisesta puolesta ainakin osan vastauksestaan. Tässä on luettelo mahdollisista aiheista, joista voit kirjoittaa:

30 60 90 kolmion säännöt
 • Majorit tai luokat, joista olet erityisen kiinnostunut
 • UChicagon ydinopetussuunnitelma
 • Professorit, joiden työtä ihailet ja joiden kanssa haluat opiskella tai tehdä tutkimusta
 • Opinnot, joihin olet mielenkiintoinen liittyä
 • Koulun intensiivinen akateeminen ilmapiiri
 • UChicago Scav
 • Tutkimusmahdollisuudet, joita haluat saada
 • Pienet luokan koot / keskusteluun perustuvat luokat
 • Chicagon yliopiston opiskelijat, jotka olet tavannut ja joita ihailet
 • Vapaaehtoistyön mahdollisuudet
 • UChicagon tarjoamat taloudellisen tuen mahdollisuudet, jotka mahdollistavat sinulle osallistumisen

Vastauksessasi sinun pitäisi valita yhdestä kolmeen syytä, miksi Chicagon yliopisto on mielestäsi paras koulu sinulle. Kummastakin syystä sinun tulee kuvata UChicagon tarjonta ja yhdistää se takaisin mielenkiintoosi ja taitoihisi osoittamaan, kuinka olet hyvä ottelu koululle. Muista vastata kehotteeseen kokonaan; tämä tarkoittaa puhumista sekä oppimisesta että yhteisöstä UChicagossa sekä tulevaisuuden suunnitelmistasi ja siitä, miten UChicago voi auttaa sinua saavuttamaan ne.

Vinkkejä hyvään vastaukseen miksi UChicago-essee

Riippumatta siitä, miten päätät vastata tähän kehotukseen, on neljä vinkkiä, jotka jokaisen tulisi pitää mielessä varmistaakseen, että he vastaavat täysin kysymykseen, antavat tiedot, jotka UChicago haluaa nähdä, ja varmistaakseen, että he erottuvat muista hakijoista.

# 1: Tee tutkimuksesi

Ennen kuin aloitat vastauksen kirjoittamisen tähän essekehotteeseen, sinun tulisi tietää tarkalleen miksi haluat osallistua Chicagon yliopistoon. On olemassa useita tapoja tehdä tämä tutkimus:

# 2: Ole tarkka

Tutkimuksestasi sinun olisi pitänyt keksiä erityisiä syitä, miksi UChicago on hieno koulu sinulle. Mitä tarkempi voit olla, kun vastaat tähän kehotteeseen, sitä parempi. Älä sano, että UChicagossa on hyviä tutkijoita, huolehtivia professoreita ja mielenkiintoinen opiskelijakunta. Useimmilla kouluilla on sellainen.

Yritä sen sijaan mainita mahdollisuudet, joita vain UChicago voi tarjota, kuten tietyt professorit, kurssien nimet, opetussuunnitelmat tai tutkimusmahdollisuudet. Keskusteltavien asioiden tulisi olla asioita, joita muut huippukoulut eivät tarjoa, asioita, jotka todella tekevät UChicagosta erottuvan.

# 3: Näytä intohimosi

UChicago haluaa opiskelijoita, jotka välittävät paljon opinnoistaan ​​ja koulustaan, joten varmista, että tämä tulee heidän vastauksessaan esiin. Hellävarainen lausunto, kuten 'Minuun on vaikuttunut UChicagon vahva taloustiede', ei kerro koululle mitään sinusta tai auta sinua erottumaan muista hakijoista.

2 totuutta ja valheita

Olet tehnyt tutkimuksen mainitsemaan UChicagon erityisominaisuudet, jotka ovat houkutelleet sinua, ja nyt sinun on keskusteltava myös tietyistä ominaisuuksista itsestäsi. Miksi taloustieteen ohjelma tekee sinusta niin innoissaan? Mitä haluat saada siitä? Haluatko käyttää tietosi eri kehitysmaiden talouksien tutkimiseen ja käyttää tätä tietoa maailmanlaajuisen köyhyyden torjuntaan? Siitä sinun pitäisi kirjoittaa.

Ainutlaatuisen intohimon osoittaminen auttaa sinua erottamaan sinut muista hakijoista ja osoittamaan UChicagolle, että otat opintosi vakavasti.

# 4: Keskustele tulevaisuuden visiostasi

Miksi UChicago-esseekehotteessa todetaan, että he haluavat tietää, miten UChicago suhtautuu tulevaisuuden tavoitteisiisi. Joten kerro heille suunnitelmistasi! Toivotko käyttää aikasi UChicagossa lähtökohtana tutkijanuralle Fermilabissa? Haluatko pääaineenaan teatteri- ja performanssitutkimus ja lopulta avata draamakoulun alipalveluneille lapsille? UChicago haluaa opiskelijoita, jotka haaveilevat suuresti, joten ilmoita heille, mitä unelmiesi ovat.

body_lecturehall-1

Miksi UChicago-esseesimerkkejä

Alla on kaksi Miksi UChicagon essee-esimerkkiä, jotta saat paremman käsityksen siitä, miltä loistava vastaus tähän kehotteeseen voi näyttää. Ensimmäinen on ote esitetystä opiskelijan kirjoittamasta esseestä, ja toinen on kirjoittamamme essee. Esimerkkien jälkeen selitämme, mikä tekee niistä erinomaiset vastaukset.

Essee 1

Kun valmistaudun lähtemään kotistani yliopistoon, haaveilen liittyä Chicagon yliopiston yhteisöön. Rehellisesti sanottuna UChicago on luultavasti ainoa yliopisto, joka hyväksyy ja jopa kannustaa eklektistä ajatteluani ja intohimoani löytää seikkailua jokapäiväisessä elämässä. Vaikka toivon pääsevän tietojenkäsittelytieteen alaan, haluan myös opiskella valtiotieteitä ja italiaa kieltä siinä määrin, että voin keskustella luottavaisesti Thomas Hobbesin Leviathanista ja kopioida Danten terza rima-runoutta. Haluan oppia peliteoriasta ja astrofysiikasta paitsi pintatason johdantokursseissa myös syvällisen keskustelun ja analyysin avulla. UChicagossa ydinopetussuunnitelma ruokkii nälkääni laajaan perustutkintoon takaamalla, että kolmasosa opinnoistani on omistettu humanististen, luonnontieteiden ja taiteiden tutkimiseen. Kaipaan käydä vilkasta keskustelua UChicagon muusikoiden kanssa, jotka tutkivat neurotieteitä, liike-elämän päätoimialoilla, jotka näyttelevät teatterituotannossa, ja psykologian opiskelijoiden kanssa, jotka oppivat mandariinia. Missä tahansa muussa koulussa olisin epätavallinen oppilas, mutta UChicagossa sovin siihen. Perinteiset soturiprinsessat tuntevat olonsa kotoisaksi linnoissa; ei ole mikään yllätys, että UChicagon kampus on täynnä heitä. UChicagossa, jota ympäröivät erilaiset ajattelijat ja kaikenlaiset ainutlaatuiset persoonallisuudet, tiedän, että tunnen myös olevani kotoisin. - Samantha M.

kuinka pitkä on essee

Essee 2

Se luki numeroa Chicago Shady -jälleenmyyjä se sai minut tietämään, että Chicagon yliopisto oli oikea koulu minulle. Jokainen koulu, joka tuotti satiiripaperin, joka sisälsi hauskoja ja älykkäitä artikkeleita, joissa vitsailtiin siitä, kuinka opiskelijat kävivät matematiikkatunneissa hylätyssä pysäköintihallissa tai hysteerinen saarnaaminen ja ammusten oksentelu alumni-viikonloppuna, oli paikka, johon tiesin kuuluvani.

Puhuessani nykyisen UChicagon opiskelijan kanssa tunsin vieläkin vahvemmin, että tämä on koulu minulle.Tämä opiskelija on luovan kirjoittamisen pääaine, kuten aion olla, ja hän mainitsi Chicagon yliopiston opiskelijoille niin monia mahdollisuuksia julkaista kirjoituksensa Shady-jälleenmyyjä , Chicago Maroon , Viipaloitu leipä . Ainoa huoleni oli, että minulla oli tarpeeksi aikaa kirjoittaa kaikille näille julkaisuille! Olen erityisen kiinnostunut opiskelijalehdestä Erimielisyydet koska se keskittyy opiskelijoiden mielipiteisiin kansallisista ja globaaleista uutisista. Monet ihmiset erottavat nuoret tietämättöminä tai naiiveina, mutta olen havainnut, että muilla ikäisilläni on erittäin tärkeitä sanottavia asioita, ja on tärkeää kuulla toisiaan. Opiskelija, jonka kanssa puhuin puhelimessa, mainitsi myös, että hän pystyi yhdistämään kiinnostuksensa runouteen ja ranskalaiseen kirjallisuuteen, ja pidän todella siitä, kuinka monitieteinen pääaine on.

Teatteri ja käsikirjoitukset ovat asia, josta olen aina ollut kiinnostunut oppimaan lisää, ja uskon, että Chicagon yliopiston teatterityöpajat ja ryhmät, kuten Court Theatre, voisivat auttaa minua saamaan lisää taitoja tällä alalla. Ihmiset vitsailevat Chicagon yliopistossa, jossa hauskuus kuolee, mutta mitä olen nähnyt, se on päinvastoin. En ole koskaan tavannut joukkoa opiskelijoita, jotka olivat niin hauskoja, luovia ja halukkaita vaikuttamaan, ja haluaisin olla mukana siinä.

Miksi nämä esseet toimivat?

 • Vastaa koko kehotukseen: Molemmat näistä vastauksista vastaavat miksi UChicago-esseekehotuksen jokaiseen osaan. He mainitsevat, minkä tyyppistä oppimista kirjoittajat toivovat saavansa, minkä tyyppistä yhteisöä he haluavat ympäröivän, ja mitkä ovat heidän tulevaisuuden suunnitelmansa.
 • Anna yksityiskohtia: Molemmissa vastauksissa on monia yksityiskohtia, kuten tietyt luokat, joihin kirjoittajat haluavat osallistua, mitä he haluavat pääaineenaan, erityiset opetussuunnitelmat ja koulujulkaisut, joihin he haluavat liittyä.
 • Näytä mihin ne sopivat: Näiden esseiden lukemisen perusteella on selvää, miten kirjoittajat näkevät itsensä sopivan Chicagon yliopistoon. Ensimmäinen toivoo pääaineenaan tietojenkäsittelytieteitä samalla keskustellessaan kuuluisista kirjallisista teoksista muiden luokkatovereiden kanssa, kun taas toinen haluaa tulla koulupaperien kirjailijaksi ja mahdollisesti työskennellä teatteriesitysten parissa. He ovat osoittaneet, että Chicagon yliopistossa on mahdollisuuksia, joihin he haluavat osallistua ja osallistua, ja sitovat tämän tulevaisuuden tavoitteisiinsa.

Yhteenveto

Miksi UChicago-essee ei todennäköisesti ole sovelluksen merkki tai rikkoutumistekijä, mutta se voi auttaa antamaan valintaryhmille hyvän käsityksen siitä, miksi UChicago sopii sinulle hyvin. Tämän esseekehotuksen tarkoituksena on, että osoitat UChicagolle, että olet tehnyt tutkimusta heidän koulustaan, sinusta tuntuu, että se sopii sinulle hyvin ja tiedät jo joitain koulun mahdollisuuksia, joista haluat saada kaiken irti.

UChicago-esseessäsi voit kirjoittaa useista aiheista, mukaan lukien tutkijat, opiskelijakunta, opetussuunnitelmat ja tutkimusmahdollisuudet. Kun kirjoitat esseitä tähän kehotukseen, muista tehdä paljon tutkimusta koulusta, olla tarkka, osoittaa intohimosi ja mainita tulevaisuuden suunnitelmat. Miksi UChicagon esseeesimerkit voivat myös auttaa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.