4 vinkkiä täydellisten USC -esseiden kirjoittamiseen

Feature_USC_Image

Joten olet sydämelläsi menossa Etelä-Kalifornian yliopisto . Se on hienoa - se on yksi maan parhaista kouluista ! Valitettavasti se vaikeuttaa pääsyä: vain 13% hakijoista otetaan vastaan ​​joka vuosi .

Mutta älä huoli. Tämä opas opettaa sinulle kaikki mitä sinun tarvitsee tietää erinomaisen USC -kirjoituslisän kirjoittamiseksi .

Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi, mukaan lukien seuraavat:

 • Mikä on USC -lisäosa?
 • Mitä kysymyksiä on ja miten niihin vastataan?
 • Onko vinkkejä ja temppuja USC -esseidesi poistamiseen puistosta?
 • Mitä minun on tehtävä USC -sovellukseni loppuun saattamiseksi?

Aloitetaan!

Mikä on USC -täydennys?

USC Writing Supplement on lisäosa USC -sovelluksesta jonka täytät Common App -sivustolla.

Lisäosa itsessään koostuu kaksi kirjoituskehotusta (250 sanaa) ja 12 lyhyen vastauksen kysymystä (100 merkkiä) . Sanarajat tarkoittavat, että sinun on pakattava paljon tietoa pieneen tilaan.

Hyviä USC -esseitä tulee olemaan ytimekäs, rehellinen, luova ja mukaansatempaava . Muista, että USC suunnitteli täydennyksen auttaakseen pääsyneuvojia ymmärtämään paremmin persoonallisuuttasi. Älä pelkää omaksua yksilöllisyyttäsi täällä! Se on tilaisuutesi jakaa näkökohtia itsestäsi, elämästäsi ja tavoitteistasi, joita Common -sovellus ei ota huomioon.

Toisin sanoen: tämä on sinun aikasi loistaa.

Body_USC_Administration_Building

Mistä löydän USC -täydennyksen?

Kirjoituslisäosa on osa USC Common -sovellusta. Kun olet valinnut USC: n yhdeksi korkeakouluksi, sen pitäisi näkyä sovellusportaalissa. Jos et ole aivan varma, kuinka löytää se, älä huoli ... tässä on vaiheittainen opas!

  1. Kirjaudu sisään Yhteinen sovellus verkkosivusto käyttämällä käyttäjätunnustasi ja salasanaasi.

  2. Napsauta College Search -välilehteä ja etsi Etelä -Kalifornian yliopisto.

  3. Valitse hakutulos ja sitten klikkaa 'lisää' lisätäksesi profiilisi.

  4. Palaa hallintapaneeliin ja etsi 'Etelä -Kalifornian yliopisto'. Napsauta koulun alla olevaa tarraa, jossa lukee Näytä lisätietoja.

  5. Sieltä, napsauta linkkiä, jonka otsikko on 'Kirjoitusliite'.

  6. Voit myös käyttää täydennysosaa napsauttamalla 'Etelä -Kalifornian yliopisto' ja vierittämällä koulun kotisivua Common App -sovelluksesta löytääksesi linkin nimeltä 'Writing Supplement'.

Kuinka voin vastata USC -essee -kehotteisiin?

Kirjoituslisä sisältää kaksi lyhyttä kirjoituskehotusta, jotka on suunniteltu esittelemään sekä kirjoitustaitoasi että persoonallisuuttasi. Mutta koska sinulla on vain 250 sanaa, sinun on laskettava jokainen sana .

Tässä on joitain yleisiä strategioita, jotka on pidettävä mielessä.

#1: Käytä vakiomuotoa

On tärkeää, ettet tuhlaa arvokasta tilaa. Hyvä strategia on rajoita intro/opinnäytetyösi ja johtopäätöksesi yhteen lauseeseen . Sen avulla voit käyttää loput tilaa vastataksesi kyselyyn.

#2: Näytä, älä kerro

Sen sijaan, että olisit antanut jyrkästi vastauksia, käytä tarinoita ja anekdootteja havainnollistamaan pointtiasi. Maalaa kuva yleisölle, kun voit!

Oletetaan esimerkiksi, että puhut rakkaudestasi valokuvaukseen. Sen sijaan, että kirjoittaisit 'rakastan valokuvata ihmisiä', katso, voitko kuvata tunne ottaa jonkun kuvan.

Parempi lause voisi lukea: 'Rakastan yrittää kaapata ihmisten persoonallisuuksia kameran linssin kautta.' Ensimmäinen vastaus kertoo, että pidät valokuvaamisesta, mutta toinen vastaus osoittaa meille miksi rakastat sitä .

#3: Muokkaa, Muokkaa, Muokkaa

Älä ole pettynyt, jos ensimmäinen yrityksesi vastata näihin kehotteisiin ylittää sanan rajan. Se on okei! Jatka leikkaamista ja tarkistamista kunnes saat jotain hienoa.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä siitä, miten voit muokata lauseen niin, että jokainen sana toimii:

 • Poista sanalliset lauseet
  • OK: 'Se oli elämäni paras kokemus.'
  • Paremmin: 'Se oli elämäni paras kokemus.'
  • Parhaat: 'Matka oli muutos.'
 • Käytä aktiivista ääntä
  • Passiivinen: 'Geologia olisi suosikkialani.'
  • Aktiivinen: 'Aion opiskella geologiaa.'
 • Korvaa 'on' ja 'oli' kuvaavammilla verbeillä
  • 'On': `` Syöpähoitojen tutkiminen on urani lopullinen tavoite. ''
  • Ilman 'on': 'Aion jatkaa uraani syöpätutkimuksessa.'

#4: Älä odota viimeiseen minuuttiin

USC -lisäosa on lyhyt, joten on houkuttelevaa puuttua siihen hakemusprosessin lopussa. Älä! Lyhyiden vastausten kirjoittaminen on vaikeampaa kuin miltä näyttää anna itsellesi paljon aikaa .

Body_Writing_Essay-2

Ensimmäinen USC -essee

Ensimmäiseksi vastaat johonkin kolmesta kehotteesta. Pidä mielessä, että mikään kehotus ei ole parempi kuin toinen , joten siirry kysymykseen, joka sopii sinulle parhaiten.

Puhumme jokaisesta kysymyksestä perusteellisesti, mutta Seuraavassa on muutamia vinkkejä parhaan kehotteen valitsemiseksi :

 • Valitse kysymys, jonka avulla voit näyttää itsestäsi toisen puolen, jota et ole vielä jakanut
 • Valitse aihe, jonka avulla voit kertoa tarinan (muista: maalaa kuva sanoillasi)
 • Vältä kehotteita, jotka toistavat sen, mitä olet jo sanonut yhteisessä sovelluksessasi

Viimeinen kohta on erityisen tärkeä, koska yksi yhteisen sovelluksen kirjoituskysymyksistä pyytää sinua keskustelemaan ajasta, jolloin kyseenalaistit uskomuksen tai ajatuksen. Se on pohjimmiltaan sama kysymys kuin ensimmäinen vaihtoehto alla, joten jos valitsit tämän kehotteen yhteiselle sovelluksellesi, valitse toinen vaihtoehto USC -kirjoituslisääsi varten.

Kuinka vastata USC -esseen vaihtoehtoon 1

'' USC uskoo, että oppii parhaiten vuorovaikutuksessa eri taustoista, kokemuksista ja näkökulmista tulevien ihmisten kanssa. Kerro meille ajasta, jolloin olit alttiina uudelle ajatukselle tai kun uskomuksesi kyseenalaistettiin toisesta näkökulmasta. Keskustelkaa kokemuksen merkityksestä ja sen vaikutuksesta teihin. ''

Mitä tämä kysymys pyytää sinua tekemään?

Tämä on kysymys monimuotoisuudesta. Kuten todettu virallisella verkkosivustolla , USC etsii opiskelijoita, jotka ovat 'kiinnostunut maailmasta, muista kansoista ja kulttuureista ja nauttinut tärkeiden asioiden tarkastelusta globaalista näkökulmasta.' Vastauksesi tulee käsittää USC: n perusarvot osoittamalla kykysi osallistua monipuoliseen yhteisöön.

Tätä varten sinun pitäisi puhua ajasta sinut haastettiin, ei kun haastoit jonkun toisen . Tämä on hankala, mutta tärkeä ero. Varmista, että valitset tarinan minne sinä joutui harkitsemaan ajatusta uudelleen jonkun muun mielipiteitä.

Kuinka vastaat kysymykseen?

 • Kerro tarina, jossa on keskeinen konflikti, huipentuma ja ratkaisu. Ajattele tiettyä hetkeä, jossa joku kyseenalaistaa uskomuksesi. Miten se alkoi? Mitä toinen sanoi? Miten reagoit? Miten muutit?
 • Osoita vankka ymmärrys monimuotoisuudesta. Merriam-Webster määrittelee monimuotoisuuden edellytyksenä sille, että on olemassa tai koostuu erilaisista elementeistä, erityisesti erityyppisten ihmisten (kuten eri rodun tai kulttuurin ihmisten) sisällyttäminen ryhmään tai organisaatioon. Kuten näette tästä määritelmästä, monimuotoisuus on enemmän kuin rotu - se kattaa myös erilaiset asiat, kuten luokan, kulttuurin, sukupuolen, kansallisuuden, uskonnon, politiikan ja fyysiset kyvyt.
 • Kerro, miten kokemuksesi muutti sinua. Hyvä tapa tehdä tämä on teeskennellä, että tämä hetki on kohtaus TV -ohjelmassa, jonka ohjaat. Miten kuvailisit tapahtumaa näyttelijöille? Mitä tunteita pyydät näyttelijöiden kuvaamaan? Käytä näitä yksityiskohtia kertoaksesi täydellisemmän tarinan.
 • Pidä se positiivisena. USC haluaa opiskelijoita, jotka omaksuvat monimuotoisuuden, joten keskity kokemuksesi positiivisiin puoliin.

Nyt kun sinulla on käsitys siitä, mitä kehote pyytää sinua tekemään, tässä on muutamia esimerkkejä, joiden avulla pääset alkuun :

 • Yritit auttaa pyörätuolin käyttäjää kadun yli kysymättä heiltä, ​​tarvitsivatko he apua. He selittivät, että liikkumisvälineen käyttäminen ei tarkoita, että he tarvitsevat apua, ja he haastoivat ideasi vammaisuudesta. Siitä lähtien olet työskennellyt ahkerasti tullaksesi vammaisten liittolaiseksi.

 • Uskot, että laittomat maahanmuuttajat olisi karkotettava, kunnes tajusit, että yksi parhaista ystävistäsi on ilman asiakirjoja. Hänen tarinansa oppiminen - ja omien stereotypioiden kohtaaminen laittomasta maahanmuutosta - on saanut sinut muuttamaan näkökulmasi ja intohimoisesti auttamaan asiakirjoittomia opiskelijoita pääsemään yliopistoon. Siksi sinä ja ystäväsi järjestitte kaupunginne ensimmäisen marssin maahanmuuttajien tukemiseksi.

Kuinka vastata USC -esseen vaihtoehtoon 2

'' USC -tiedekunta korostaa monitieteisiä akateemisia mahdollisuuksia. Kuvaile jotain aiotun akateemisen painopisteen ulkopuolella, josta olet kiinnostunut oppimaan. '

Mitä tämä kysymys pyytää sinua tekemään?

Valintalautakunta tietää jo mikä on intohimosi - siksi olet valinnut sen pääaineeseesi! Pohjimmiltaan tämä kysymys vain kysyy, mikä muu kiinnostaa sinua. Loppujen lopuksi ... saatat haluta olla lääkäri, mutta lääketiede ei varmasti ole sitä vain asia jota rakastat.

Lisäksi tämä kehote haluaa sinun ajattelevan tutkintosi ulkopuolella. Jos esimerkiksi pääaineena on tietotekniikka, älä puhu ohjelmoinnin oppimisesta. Astu mukavuusalueen ulkopuolelle! Pääsyneuvojat haluavat nähdä, että olet utelias ja hyvin pyöristynyt.

Washingtonin yliopiston täydentäviä esseitä

Body_Look_At_Space

Kuinka vastaat kysymykseen?

 • Ajattele luettelo mahdollisista aiheista. Keksi luettelo ideoista, jotka ovat mielestäsi kiehtovia ja haluat oppia lisää. Jos olet jumissa, kirjoita harrastuksesi muistiin. Esimerkiksi olet ehkä pääaineena liike -elämässä, mutta soitat pianoa ja olet aina halunnut oppia lisää siitä, miten pianot valmistetaan.
 • Liitä aihe takaisin pääaineeseesi ... tai älä! Voit lähestyä tätä kysymystä kahdella tavalla: voit valita idean, joka täydentää opintoaluettasi, ja selittää, miten nämä kaksi liittyvät toisiinsa, tai voit valita täysin eri aiheen esittelemään laaja-alaisia ​​kiinnostuksen kohteitasi. Kumpikaan lähestymistapa ei ole parempi kuin toinen, joten mene suuntaan, joka parhaiten sopii ideaasi.
 • Selitä miksi olet kiinnostunut tästä ideasta. Miten tämä aihe herätti ensin kiinnostuksesi? Jaa tarina, joka kuvaa 'Aha!' hetki. Voit esimerkiksi mennä telttailemaan ja nähdä Linnunradan, joten haluat nyt oppia avaruudesta. Tai ehkä olet vegaani, joten olet kiinnostunut kestävästä maataloudesta. Tarinan kertominen näyttää lukijallesi intohimosi - ja se saattaa jopa saada heidät intohimoisesti aiheeseen!
 • Kerro, mitä (jos sellaista) opintoja olet jo tehnyt. Oletko upottanut varpaasi tähän aiheeseen aiemmin? Jos on, kerro vähän siitä, mitä olet oppinut. (Jos ei, sekin on ok.)
 • Liitä vastauksesi takaisin USC: hen. Vaikka et sido kiinnostuksesi takaisin pääaineeseesi, sinun pitäisi silti keskustella siitä, miten USC: hen meneminen auttaa sinua tutkimaan tätä aihetta. Ehkä USC tarjoaa aiheeseen liittyviä koulun ulkopuolisia klubeja tai palveluorganisaatioita, joihin voit liittyä. Tai ehkä USC: n sijainti on tärkeä - jos olet elokuvaharrastaja, ei ole parempaa paikkaa oppia elokuvasta kuin Los Angeles.

Kuinka vastata USC -esseen vaihtoehtoon 3

'Mikä on sinussa itsessäsi olennaista ymmärtääksesi sinua?'

Mitä tämä kysymys pyytää sinua tekemään?

Tämä on erittäin avoin kehote, joka voi olla siunaus ja kirous. Pohjimmiltaan tämä kehote sanoo: 'Kerro meille jotain ainutlaatuista itsestäsi, joka auttaa meitä tutustumaan sinuun.' Sinun on tehtävä muutakin kuin puhuttava tatuoinnistasi tai rakkaudestasi jazziin - sinun on kerrottava lukijallesi, kuinka se paljastaa oleellisen osan siitä, kuka olet.

Kuinka vastaat kysymykseen?

 • Tee lista ainutlaatuisista asioista itsestäsi. Et tavoittele parasta tai hulluinta tai mielenkiintoisinta asiaa itsessäsi. Sinussa on kaikenlaisia ​​ainutlaatuisia asioita! Ehkä voit sanoa aakkoset taaksepäin (mikä osoittaa päättäväisyyttä) tai pysähtyä pelastamaan tien ylittäviä kilpikonnia (olet pehmeämielinen). Sinun ei tarvitse olla olympialainen, jotta sinulla olisi hieno tarina jaettavaksi.
 • Valitse jotain, josta et puhunut Common -sovelluksessa. Jos keskityt tiettyyn persoonallisuuspiirteeseen muissa vastauksissasi, valitse tähän vastaukseen jotain muuta. Pääsyneuvojat lukevat koko hakemuksesi, joten yritä olla toistamatta itseäsi.
 • Kerro tietty tarina. (Joo, me tiedämme ... olet kyllästynyt kuulemaan tämän.) Mutta toistamme sen, koska se toimii. Älä vain sano, että olet ainutlaatuinen, koska rakastat tanssia. Kerro sen sijaan lukijallesi suosikkiesityksestäsi.
 • Selitä, miksi tämä osa sinusta on tärkeä ymmärtääksesi, kuka olet. Selvitä, miten tarinasi osoittaa olennaisen osan persoonallisuuttasi. Esimerkiksi sinulla saattaa olla arpi polvessasi, josta hyppäsit seinältä trampoliinillesi ja jäit 4 -vuotiaana. Tämä osoittaa, että rakastat adrenaliinia ja nautit riskien ottamisesta!

Koska voit olla erittäin luova, tässä vastauksessa on suurempi riski menettää merkki . Tässä on joitain aiheita/ansoja, joita kannattaa varoa:

 • Vältä USC: n mainitsemista. Tämä kehote koskee sinua!
 • Älä keskity perheeseesi. Jälleen tämä kehote koskee sinua!
 • Vetää johtopäätös. Sinun täytyy selittää Miten tarinasi paljastaa keskeisen osan identiteettiäsi.

Body_Red_Typewriter

Valinnainen essee: Koulutusaukon selittäminen

Alkaen lukion/lukion alusta, jos sinulla on ollut aukko, jossa et ole ilmoittautunut kouluun syksyllä tai keväällä, korjaa tämä aukko koulutushistoriassa. Sinun ei tarvitse puuttua kesälomaan.

Kenelle tämä kysymys on tarkoitettu?

Ensimmäinen asia: kaikkien ei tarvitse vastata tähän kysymykseen. Vastaa tähän kehotteeseen vain, jos otit lukukauden tai pidemmän tauon lukion ja yliopistoon ilmoittautumisen välillä. Joten jos otit välivuoden (tai kaksi tai kolme), sinun pitäisi vastata tähän kysymykseen.

Mitä tämä kysymys pyytää sinua tekemään?

Tämä ei ole temppu kysymys. Pääsyneuvojat todella haluavat tietää, miksi otit vapaa -aikaa lukion ja yliopiston aloittamisen välillä. Ja älä huoli, jos syysi ei ole 'seksikäs', kuten pelastit merikilpikonnia Argentiinan rannikolla tai opettit englantia heikommassa asemassa oleville opiskelijoille Pohjois -Dakotassa. Useimmille ihmisille vastaukset tulevat työn, taloudellisten vaikeuksien tai perheen auttamisen suuntaan.

Lyhyesti: tämä kysymys pyytää sinua selitä rehellisesti koulutuserosi jotta pääsyneuvojat saisivat paremman käsityksen sinusta ja tarinastasi.

Kuinka vastaat kysymykseen?

 • Pidä se lyhyenä ja makeana. On houkuttelevaa antaa pääsyneuvojille kaikki yksityiskohdat tilanteestasi. Mutta totuus on, että heidän tarvitsee vain tietää tärkeimmät tiedot samalla kun he ovat rehellisiä. Muista: sinulla on vain 250 sanaa!

 • Perustele miksi valitset nyt palaamaan kouluun. Myös neuvonantajat ovat kiinnostuneita miksi haluatko mennä yliopistoon nyt. Ole rehellinen myös tästä! On hyvä sanoa, että halusit ottaa hetken aikaa todella selvittääksesi, mitä halusit tehdä elämällesi, ja nyt olet valmis ja innostunut heittäytymään opintoihisi. Olipa tilanne mikä tahansa, tee selväksi, että olet valmis olemaan sitoutunut ja omistautunut oppilas riippumatta koulutuksestasi.

 • Älä tekosyitä. Tämä ei ole 'voi minä' -osa. Vaikka pidit vapaa -aikaa lukion ja korkeakoulun välillä, saatoit olla hallinnassasi, tämä ei ole aika ilmaista valituksesi. Parhaat vastaukset tähän kysymykseen pitävät asiat mahdollisimman rehellisinä ja positiivisina.

runko-keltainen-maalattu-kaksibetoni

Toinen USC -essee

'Kuvaile, miten aiot harjoittaa akateemisia etujasi ja miksi haluat tutkia niitä erityisesti USC: ssä. Voit vapaasti käsitellä ensimmäisen ja toisen valinnan tärkeimpiä valintoja. ''

Mitä tämä kysymys pyytää sinua tekemään?

Ei vaihtoehtoa tässä: olet juuttunut tähän kehotteeseen ja vastauksesi on rajoitettu 250 sanaan. Mutta se on ok, koska tämä on 'Miksi USC?' kysymys. (Se on versio siitä, mitä kutsumme 'miksi tämä college' -esseeksi täällä.)

Miksi sinun on mentävä USC: hen toteuttaaksesi unelmasi? Tai toisin sanoen: miksi USC on ainoa koulu sinulle?

Tämä tarkoittaa pääaineen valitsemista ja siitä keskustelua (ja toiseksi valittavasta pääaineestasi, jos ohjelmasi on erittäin kilpailukykyinen). Muista se et ole sitoutunut valitsemaasi pääaineeseen . Sinä voi vaihda pääaineita ilmoittautumisen jälkeen.

Kuinka vastaat kysymykseen?

 • Tutkimus, tutkimus, tutkimus. Käy USC: n verkkosivustolla ja tutustu oppilaitokseesi, osastoosi ja tarjottuihin luokkiin. Katso myös tarkasti pääaineesi opintojaksoa. Jos aiot ottaa kursseja muilta osastoilta, selvitä, mitkä ja miksi. Jos esimerkiksi olet pääaineena kansainvälisissä suhteissa ja haluat työskennellä Kiinassa, suoritat luultavasti vieraan kielen/kulttuurin kursseja (kuten Edistynyt moderni kiina ) ja valtiotieteen kurssit (esim Kiinan ulkopolitiikka ). Tutki laitoksen professoreita ja mainitse heidät nimeltä.

 • Tartu hetkeen. Yliopistossa on muutakin kuin oppitunti. Hyödyntäminen USC: stä tarkoittaa osallistumista ja mahdollisuuksien hyödyntämistä, kuten harjoittelupaikkoja ja ulkomailla suoritettavia ohjelmia. Eri oppilaitosten kautta on saatavilla yli 100 kansainvälistä apurahaa ja ohjelmaa muista tutustua niihin. Mainitsemalla ohjelmia, kuten Global Fellows -harjoittelu (kaikkien opiskelijoiden saatavilla) tai Maymester , joka on merkittävä kohtaus, osoittaa, että olet tosissasi ottamassa kaiken irti koulutuksestasi USC: ssä.

 • Keskity USC: hen. Sinun tehtäväsi on näyttää miksi USC eikä missään muualla voi auttaa sinua saavuttamaan unelmasi.

Body_Think_Small_Freddie_Alequin

Freddie Alequin /Flickr

USC: n lyhyen vastauksen kysymykset

Pinnalla lyhyen vastauksen kysymykset näyttävät yksinkertaisilta, mutta monet opiskelijat pitävät tätä osaa täydennyksen vaikeimpana osana . Tämä johtuu siitä, että nämä vastaukset ovat enintään 100 merkkiä - lyhyempiä kuin twiitti!

Seuraavassa on muutamia yleisiä vinkkejä, joiden avulla USC: n lyhyen vastauksen kysymyksiin vastaaminen on helppoa:

#1: Maksimoi käytettävissä oleva tila. Sinulla on tilaa tarkentaa vastauksiasi hieman, ja sinun pitäisi.

#2: Oikeita vastauksia ei ole. Pääsyneuvojilla ei ole mielessä erityisiä vastauksia. Tämä on heidän tapansa yrittää tutustua sovelluksen takana olevaan henkilöön.

#3: Olet enemmän kuin pääaine. On houkuttelevaa tehdä jokainen vastaus jollain tavalla suureksi tai tulevaksi uraksi; Sen sijaan vastauksesi pitäisi kuvata, kuka olet ihmisenä, ja palata takaisin akateemisiin tavoitteisiisi vain, jos se on heidän mielestään järkevää.

#4: Älä pelkää pientä huumoria. Yritä olla hauska, mutta älä jonkun toisen kustannuksella. (Älä laita vastauksiin ihmisiä, asioita tai ideoita.)

# 5: Vältä kliseitä.

#6: Pidä se maukkaana. Jos et sanoisi sitä vanhemmillesi, älä sano sitä pääsyneuvojalle!

Nyt kun sinulla on vankat strategiat, katsotaan jokaista kysymystä erikseen.

Kysymykset 1-3: Kuvaile itseäsi kolmella sanalla

Hyvä tapa ratkaista tämä kysymys on Pyydä ystäviäsi ja perhettäsi lähettämään sinulle vastaukset ja etsimään malleja . Jos esimerkiksi viisi ihmistä sanoo olevansa mukava ja huolehtiva, yhdistä ne yhteen ajatukseen, kuten 'empaattiseen'.

Adjektiivit ovat yleisimpiä sanoja, mutta voit valita myös substantiivit! Pidä kiinni niistä, joilla on persoonallisuutta (kuten 'kirjanmato', jos rakastat lukemista, tai 'suljin', jos olet valokuvaaja). Valitse hyvin kuvaavia sanoja (esim. 'innostunut' 'hauskan' sijasta) ja vältä kliseitä niin paljon kuin voit.

Ja lisäravinteet jakaa tämän vastauksen kolmeen eri kenttään , joten varmista sinä älä kirjoita kaikkia kolmea sanaa yhdelle riville ! Huomaa myös, että sanan enimmäismäärä on 25 merkkiä, joten ajattele 'antidisestablishmentarian' tai lyhyempi.

Tässä on esimerkkejä vastauksista:

 • Hupaisa, taiteellinen, yhteistyöhaluinen
 • Kilpailukykyinen, harkittu, kiinnostava
 • Naurettava, iloinen, rohkaiseva
 • Varattu, myötätuntoinen, antava

Kysymys 4: Mikä on suosikki välipalasi?

Tässä on mahdollisuus näytä persoonallisuutesi olemalla erityinen . Oletetaan, että rakastat maapähkinä M & M: itä. Erityinen vastaus voisi sanoa: 'Syö maapähkinä M & M: itä pelottavan elokuvan katselun aikana.'

Voit myös kosketa henkilökohtaista historiasi varsinkin jos olet kotoisin eri taustoilta. Voisit sanoa jotain 'My abuela's enchiladas' tai 'Almond Crush Pocky' nyökkäyksenä perintöösi.

Lopuksi, nojaudu outousi . Meillä kaikilla on outoja välipaloja, jotka jotenkin osuvat paikkaan (katsomme sinua, hot dog -pullia, jotka on upotettu kuumaan suklaaseen). Jos nautit herkullisesta ruoasta - kuten kuumista Cheetoista nacho -juuston päällä - tämä on sinun aikasi loistaa. Lisäbonus? Se tekee varmasti vaikutuksen.

Tässä on esimerkkejä vastauksista:

mitä gpa tarvitaan Yalessa
 • Täydellisesti paahdetut vaahtokarkit istuessaan nuotion ympärillä.
 • Hot dog ja sooda Fenway Parkista.
 • Kotitekoinen omenapiirakka, jonka päällä on sulatettua cheddarjuustoa!
 • Paketti Digestive -keksejä (ne ovat evästeitä!) Ja lasillinen maitoa.

Kysymys 5: Kaikkien aikojen paras elokuva

Tämä kysymys voi saada hakijat huolestuneiksi, koska ihmiset ovat intohimoisia elokuvista, joita he rakastavat ... ja elokuvista, joita he rakastavat vihata! Siksi suosittelemme, että annat vakavan vastauksen tai omaksut typeryytesi.

Tämä on sanomattakin selvää, mutta varmista, että elokuvavalintasi on oikea . Jos et katsoisi sitä perheesi kanssa, älä listaa sitä täällä. Vältä myös erittäin kiistanalaisia ​​valintoja-älä valitse selkeästi syrjivää elokuvaa, kuten Kansan syntymä.

Tässä on esimerkkejä vastauksista:

 • Vakava: Terän juoksija koska se vaikuttaa scifi-elokuvaan.
 • Vakava: Pelastakaa sotamies Ryan . Se muistuttaa meitä siitä, että sota on vaikeaa, vaarallista ja traagista.
 • Typerä: Leijonakuningas . Meidän kaikkien pitäisi 'hakuna matata' hieman enemmän!
 • Molemmat: Laillisesti blondi - Rakastan tarinoita naisista, jotka jahtaavat unelmiaan.

Body_Dream

Kysymys 6: Unelmatyö

On selvää, tämän vastauksen pitäisi olla suunnilleen sama kuin pääaineesi . (Älä sano, että unelmiesi työ on pelata Aaron Burria Hamilton jos olet pääaineena tietotekniikka.)

Sinun pitäisi myös ajatella suuria ja ajatella eteenpäin. Jos esimerkiksi olet tietotekniikan pääaine, haluat ehkä perustaa yrityksen, joka kehittää avustavaa tekoälyä vammaisille. Ota suuria tavoitteita vastaan!

Mitä tarkempi olet, sen parempi. Älä vain sano, että haluat olla eläinlääkäri. Millaisten eläinten kanssa haluat työskennellä? Oletko erikoistunut johonkin? Haluatko omistaa oman harjoittelusi? Yksityiskohtien lisääminen tuo vastauksesi esiin.

Tässä on esimerkkejä vastauksista:

 • Suurten eläinten eläinlääkäri, joka auttaa maaseudun viljelijöitä huolehtimaan karjastaan.
 • Voittoa tavoittelemattoman järjestön omistaja, joka auttaa värillisiä naisia ​​menestymään yritys Amerikassa.
 • Yhdysvaltain muutoksenhakutuomioistuimeen nimitetty tuomari.

Kysymys 7: Mikä on teemalaulusi?

Kaikki tarvitsevat pienen musiikin. Kun ajattelet omaasi, valitse kappale, jonka otsikolla on merkitystä . On houkuttelevaa valita kappale, jolla on tietty sanoitus, joka puhuu sinua, mutta pääsyneuvojasi ei ehkä pysty muodostamaan yhteyttä. Ajattele enemmän Tom Pettyn ​​elokuvan 'I Won't Back Down' tai Aretha Franklinin ja Eurythmicsin 'Sisters Are Doin 'It For Self' -sisältöä.

Varo, että kappaleen otsikkoa ei voi tulkita väärin. Right Saidin 'Olen liian seksikäs' Fred saattaa vaikuttaa sinusta hassulta valinnalta, mutta se voi myös tuntua ylimieliseltä tai liian itsevarmalta.

Lisäksi, pidä valintasi sopivana . Katso kappaleen sanat varmistaaksesi, etteivät ne ole loukkaavia.

Ja mitä tahansa teetkin, älä sano Troijan taistelulaulua . Se on luultavasti suosituin ja kliseisin vastaus, jonka voit antaa!

Tässä on esimerkkejä vastauksista:

 • U2: n kaunis päivä
 • 'My Shot' Hamilton ääniraita
 • Journey 'Älä lopeta uskomista'

Body_Dream_Trip

Kysymys 8: Unelmamatka

Tähän kysymykseen vastaamiseen ei ole erityistä temppua. Ole vain rehellinen ja tarkka! Ja voit vapaasti keskittyä kokemuksiin sekä kohteisiin. Ehkä haluat snorkkeli Karibian merenpisteillä tai vierailla Taru sormusten herrasta sijainnit Uudessa -Seelannissa. Jaa se täällä!

Tässä on esimerkkejä vastauksista:

 • Lyhdyn antaminen Thaimaan kelluvien lyhtyjuhlien aikaan.
 • Retkeily Machu Picchun huipulle.
 • Ajoin Kaliforniasta Illinoisiin reitillä 66 parhaiden ystävieni kanssa.
 • Paellan syöminen katumyyjältä Barcelonassa.
 • Vierailu Zimbabwessa ja benjihyppy Victoria Falls -sillalta.

Kysymys 9: Mitä TV -ohjelmaa katsot seuraavaksi?

Tämä on toinen kysymys, jonka tarkoituksena on paljastaa jotain sinusta, tykkäyksistäsi ja inhoistasi. Ehdotamme sitä valitset haluamasi esityksen, kunhan se ei ole täysin ilman sisältöä. Jos sinulla on vaikeuksia valita, kokeile rajata se ensin suosikkityyliisi.

Tässä on esimerkkejä vastauksista:

 • Minä humalaan Murhaajan tekeminen koska olen kiinnostunut siitä, miten oikeusjärjestelmä toimii (eikä toimi).
 • Hyvä paikka koska siinä yhdistyvät komedia ja filosofia!
 • Ystävät koska se auttaa sinua ymmärtämään ihmissuhteita.
 • Mä haukun RuPaulin vetokisa ja oppia paljon drag -kulttuurista ja osallisuudesta.

Kysymys 10: Mikä tunnettu henkilö tai kuvitteellinen hahmo olisi ihanteellinen huonetoverisi?

Tämä kysymys haluaa lähinnä tietää jonka kanssa voisit nähdä itsesi elävän päivittäin , olipa kyseessä fiktiivinen hahmo rakastamastasi TV-ohjelmasta tai kirjasta, tai tosielämän julkkis, kuten elokuvan tähti, laulaja, tiedemies, aktivisti, kirjailija tai historiallinen hahmo.

Kehote ei rajoita sinua elävä kuuluisuuksia, joten kirjoita rohkeasti joku, joka kuoli äskettäin (ajattele Stephen Hawkingia) tai jopa vuosisatoja sitten (kuten Jane Austen).

Varmista, että valitset henkilön, joka paljastaa itsestäsi jotain positiivista ja/tai ainutlaatuista. On myös hyvä heittää vähän huumoria! Jos olet esimerkiksi valtava renessanssikauden harrastaja, voit puhua siitä, miten haluaisit elää kuningas Henrik VIII: n kanssa, koska hän viihdyttää sinua joka ilta tarinoilla avioliitoistaan.

Riippumatta siitä, kenestä päätät kirjoittaa, muista se valintalautakunta haluaa oppia jotain sinä kämppäkaverisi valitsemasi henkilön kautta , joten varmista, että voit selkeästi sitoa ne jotenkin itseesi ja omiin etuihisi.

Tässä on esimerkkejä vastauksista:

 • Marie Curie, koska voisimme tehdä kokeita yhdessä luokan jälkeen joka päivä.
 • Hermione Granger! Hän olisi loistava opiskelukaveri ja voisi opettaa minulle taikuutta.
 • David Sedaris. Voisimme kirjoittaa tarinoita yhdessä, ja hän ei koskaan unohtaisi minua nauramaan!

body_girl_reading_book_outside

Kysymys 11: Suosikkikirja

Tämä on melko suoraviivainen kysymys, joka muistuttaa yllä olevaa suosikkielokuvaa. Ole rehellinen- älä yritä jättää kirjaa suosikkeihisi vain siksi, että se kuulostaa vaikuttavalta tai on erittäin älyllinen . Valintalautakunta todennäköisesti tietää, yritätkö keuliminen!

Samaan aikaan, älä kirjoita kirjasta, joka on liian lapsellinen tai sopimaton tai se ei paljasta mitään mielenkiintoista tai vaikuttavaa sinusta. Esimerkiksi vaikka todella rakastat Iltahämärä , ellet voi sanoa siitä jotain älykkäämpää, kuten kuinka nautit analysoimasta sen kuvaa riippuvuudesta teini -ikäisissä ihmissuhteissa, tämä kirja ei todennäköisesti jätä paljon positiivista vaikutusta USC: n hyväksymiskomiteaan.

Tässä on esimerkkejä vastauksista:

 • Villi koska tämä kirja inspiroi minua olemaan rohkea ja lähtemään kolmen päivän vaellukselle yksin.
 • Lolita on suosikkikirjani, koska se on suorastaan ​​häiritsevä, mutta ahdistavan kaunis.
 • Ehdottomasti Hobitti . Se oli ensimmäinen lukemani kirja, joka osoitti minulle riskinoton voiman.

Kysymys 12: Millaista luokkaa opettaisit?

Tämä USC: n viimeinen kysymys on todella ajatuksia herättävä. Pääsääntöisesti pääsykomitea haluaa tietää millaista luokkaa opettaisit, jos voisit valita minkä tahansa sinua kiinnostavan aiheen .

Vaikka kirjoittamasi aiheen ei tarvitse liittyä suoraan pääaineeseesi, sen pitäisi ehdottomasti olla jotain, josta olet syvästi intohimoinen (ja mieluiten ihan asiantunteva) . Oletko todella kauhuelokuvien parissa ja nauttitko niiden hahmottamisesta naishahmoista? Sitten ehkä haluat opettaa luokkaa kauhuissa olevista naisista.

Ole niin tarkka kuin voit. Älä vain sano, että haluat opettaa luokkaa ympäristöstä, koska olet sitoutunut torjumaan ilmastonmuutosta. Mistä ympäristöä tai ilmastonmuutosta koskevasta aiheesta haluaisit muiden oppivan enemmän ja miksi?

Tässä on esimerkkejä vastauksista:

 • Luova kirjoitustunti, joka keskittyy tarinoiden kirjoittamiseen lasten näkökulmasta.
 • Värilliset naiset tähtitieteessä. Liian harvat tietävät Beth Brownin ja Mae Jemisonin saavutuksista!
 • Navajo -kieli. Ei tarpeeksi kouluja opeta sitä, ja meidän intiaanien on pyrittävä säilyttämään se.

Body_seuraavat_vaiheet

Seuraavat vaiheet USC -täydennykseesi

Vaikka olet valmis ja lähettänyt Common App- ja USC -esseesi, et ole aivan valmis. Useimmat USC: n oppilaitokset edellyttävät, että lähetät lisämateriaalia, kuten salkkuja tai kirjoitusnäytteitä, ennen kuin hakemuksesi katsotaan täydelliseksi.

Käy alla olevista linkeistä nähdäksesi kunkin korkeakoulun täydentävät hakemusvaatimukset ja lähetysajat:

Body_Life_Preserver_Gabe_Popa

Tarvitsetko lisäapua?

USC -hakuprosessi voi olla ylivoimainen, mutta PrepScholar auttaa sinua menestymään ! Alla olevista resursseistamme saat lisätietoja siitä, miten asiantuntijamme voivat auttaa sinua saavuttamaan unelmasi.

Etkö ole vielä aloittanut yhteistä hakemustasi? Ei ongelmaa! Olemme saaneet vinkkejä ja temppuja, joiden avulla sovelluksesi erottuu joukosta.

Aloita oppiminen lisää USC: stä! Tarkista heidän pääsyvaatimukset , tehtävänkuvaus, pääsyverkkosivusto ja tämä hieno blogipostaus oppia tuntemaan USC: n poistumatta sohvalta.

Oletko edelleen stressaantunut lisäravinteestasi? Ota yhteyttä PrepScholarin college -hakutiimiin !

Craft Your Perfect College Essee

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA