4 vinkkiä täydellisten Washingtonin yliopiston esseiden kirjoittamiseen

feature_YOUR

Washingtonin yliopisto on usein julkisten Ivy -liigajen joukossa - toisin sanoen julkisissa kouluissa, joilla on akateeminen vaikutusvalta ja valikoivuus maineensa parantamiseksi. Joten jos haluat olla husky, kyse ei ole vain hyvistä arvosanoista ja testituloksista. Sinun on myös todistettava itsesi hyvällä Washingtonin yliopiston esseellä, joka yhdistää tekniset taitosi koulun tuntemukseen ja syyt, miksi haluat osallistua houkutellaksesi sisäänpääsyvirkailijoiden huomiota.

Mutta tehdäksesi sen sinun on tiedettävä kuinka kirjoittaa upeita UW -esseitä. Washingtonin yliopisto käyttää Coalition -hakemusta, joka voidaan lähettää useille kouluille ja joka sisältää essee -osan, jossa on useita eri kehotteita. UW -esseen lisäkehotteet ovat melko vakio, mutta meillä on kaikki hyödylliset vinkit, joita tarvitset varmistaaksesi, että sovelluksesi on vaikuttava.Mitä Washingtonin yliopiston essee -osioon sisältyy?

Washingtonin yliopistolle on kirjoitettava kaksi pakollista esseetä sekä valinnainen kolmas essee. Nämä esseet ovat:

  • Kokoomuksen essee (500 sanaa)
  • Lyhyt vastaus (300 sanaa)
  • Lisätietoja (valinnainen, 200 sanaa)

Osa Coalition -sovelluksesta sisältää essee -kehotteen vastaamisen enintään 500 sanalla. Vaikka Coalition -sovelluksessa on viisi essee -kehotetta, Washingtonin yliopisto ei salli sinun valita vastausta. kaikkien hakijoiden on vastattava samaan kehotteeseen. Tämä essee (yhdessä muiden esseiden kanssa) lähetetään sovelluksen UW -osioon, ei Coalition Essay -osaan.

Washingtonin yliopiston sovellus sisältää myös pakollisen 300 sanan lyhyen vastauskysymyksen ja valinnaisen 200 sanan lyhyen esseen.

Lisätilaa on saatavilla, mutta on suositeltavaa, että et ota sitä, ellet ehdottomasti sitä tarvitse. Osoita maltillisuutta, kun vastaat UW -essee -kehotteisiin; se osoittaa, että voit olla ytimekäs ja seurata ohjeita , etkä ota riskiä vapaaehtoistyöstä liikaa tietoa tai tehdä itsestäsi ikimuistoinen vääristä syistä. Sanomme kuitenkin, että katamme alla joitakin poikkeuksia!

body_computers Varaa runsaasti aikaa esseesi kirjoittamiseen ja kirjoittamiseen.

Mikä on Coalition Essay Prompt?

Vaikka Coalitionin essee -kehotteita on viisi, Washingtonin yliopisto vaatii sinua vastaamaan tiettyyn kehotteeseen; et saa valita. Tämän esseen enimmäispituus on 500 sanaa, mutta Washingtonin yliopisto suosittelee esseen olevan lähempänä 300-400 sanaa.

Huomaa myös tämä ohje Washingtonin yliopiston pääsyverkkosivusto : 'Huomaa: hakijat lähettävät esseensä ja lyhyet vastauksensa koalitio -hakemuksen UW -osioon (eivät profiilin uuteen' Coalition Essay '-osioon, alla oleva kuvakaappaus vain viitteelliseksi).' Joten muista lähettää tämä essee oikeaan paikkaan.

Tämä on Kokoomuksen essee -kehote, johon sinun on vastattava:

Kerro tarina elämästäsi kuvaamalla kokemus, joka joko osoittaa luonteesi tai auttoi muokkaamaan sitä.

Tämä essee -kehote on melko laaja; sen avulla voit keskittyä mihin tahansa merkittävään kokemukseen elämässäsi. Jotta voisit vastata siihen tehokkaasti, sinun on kerrottava tietty anekdootti tai tapahtuma, jolla oli suuri vaikutus sinuun ihmisenä ja miten määrittelet itsesi tänään.

Kun vastaat tähän kehotteeseen, haluat valita erityisen merkittävän kokemuksen. Sen ei tarvitse olla erittäin harvinaista, mutta kokemuksella pitäisi olla syvä merkitys sinulle. Kysy itseltäsi: mikä määrittelee sinut? Mitä pidät tärkeänä? Voitko yhdistää keskeisen osan persoonallisuudestasi tai tavoitteestasi tiettyyn tapahtumaan elämässäsi?

Sinun tulisi myös keskittyä vain yhteen kokemukseen. Älä yritä pakata niin monta tarinaa kuin mahdollista - keskity yhteen tapahtumaan, joka on sinulle tärkein, ja käytä tätä esseetä tilaisuutena todella syventyä sen erityispiirteisiin. Miltä kokemus sai sinut tuntemaan tuolloin? Miksi sillä oli niin suuri vaikutus sinuun?

Jos päätät kirjoittaa negatiivisesta kokemuksesta, yritä antaa sille positiivinen spin. Sinun ei tarvitse jäädä onnen onnen tarinaan-ehkä menetit ystävän kiivaan riidan takia tai unohdit noutaa pikkuveljesi koulusta eräänä päivänä. Tapauksesta riippumatta, keskity siihen, miten tämä tilanne lopulta opetti sinulle jotain tärkeää elämässä, kuten vastuun arvon tai kypsyyden merkityksen.

Jos sinulla on vaikeuksia keksiä kokemuksia, joista kirjoittaa, kokeile näitä ideoita:

  • Aika, jolloin autoit apua tarvitsevaa henkilöä, kuten ystävää, luokkatoveria tai sisarusta, ja kuinka avuksesi paljasti sinulle yhteistyön tai myötätunnon arvon. Oletko esimerkiksi opettanut vertaistukea matematiikassa? Auta sisarustasi toipumaan kiusaamisesta?
  • Aika, jolloin teit virheen tai toimit todellista luonnetta vastaan ​​ja mitä tämä opetti sinulle moraalista ja uskollisuudesta itsellesi. Ehkä valehtelit arvosanallesi, jonka sait vanhemmillesi, tai sanoit jotain vihasta ystävällesi ja katunut sitä myöhemmin.
  • Tapahtuma, joka korostaa tiettyä taitoa tai kykyä. Voit esimerkiksi kirjoittaa ajasta, jolloin järjestit talviloma -ruoka -asteen lukiossa ja kuinka se korostaa johtamistaitojasi ja intohimoasi sosiaaliseen työhön.
  • Aika, jolloin kohtasit haasteen ja miten voitit lopulta sen. Ehkä kamppailit vakavasti geometrian kanssa ja olit epäonnistumassa matematiikkatunnillasi, mutta suuren ystävän takia, joka rohkaisi sinua jatkamaan yrittämistä, nostit arvosanasi lopulta D-arvosta B.

Kun kirjoitat tätä esseetä, vältä teeskentelemästä jotain tärkeämpää tai ainutlaatuisempaa kuin se todellisuudessa on. Älä kerro tarinaa, jonka valintalautakunta on todennäköisesti kuullut satoja kertoja. Valitse tapahtuma, joka puhuu sinun elämässä ja sillä on ollut suuri vaikutus siihen, miten näet itsesi. Pohjimmiltaan älä kirjoita siitä, mitä luulet ottamiskomitean haluavan lukea. Esimerkiksi sen sijaan, että keskustelet siitä, kuinka olet ollut Honor Society -yhtiössä yhdeksännestä luokasta lähtien, on paljon mielenkiintoisempaa, jos kirjoitit jostain, jonka tapasit Honor Society -yhtiön kautta, tai miksi päätit luopua siitä.

Älä myöskään keskity liikaa tarinan negatiiviseen osaan. Vaikka on hyvä kirjoittaa ajasta, jolloin teit virheen, teit jotain väärin tai jouduit haasteeseen, yritä välttää kirjoittamista vain huonoista osista. Tarinasi pitäisi olla optimistinen ja paljastaa jotain positiivista itsestäsi.

Mikä on lyhyt vastauskehote?

Kun olet lopettanut Kokoomushakemus -esseen, Washingtonin yliopistolla on sinulle lisävaatimus - lyhyt vastaus, jossa on 300 sanan raja.

Washingtonin yliopisto ehdottaa, että ytimekäs kirjoittaminen on erityisen arvokasta, ja suosittelee, että koalition essee on 300–400 sanan sijasta 500. Vaikka he eivät tarjoa sanamääräsuosituksia muille kehotteille, on parasta olettaa, että he etsivät lyhyitä vastauksia varten. 100 sanan leikkaaminen saattaa tuntua liialliselta, mutta tee se Yritä jättää esseeseesi hengitystilaa sen sijaan, että nauraisit suoraan annettujen 300 sanan alle .

Lisäksi Washingtonin yliopisto toteaa, että opiskelijat vastaavat tähän esseeseen epävirallisemmin kuin pidempi essee. He odottavat kuitenkin muodollisia, hiottuja esseitä molemmille kehotteille, joten älä hukkaa tämän esseen oikolukemiseen tai muokkaamiseen.

Tässä on pakollinen kehote UW: n lyhyen vastauksen esseelle:

Perheemme ja yhteisömme määrittelevät usein meidät ja yksilölliset maailmat. Yhteisö voi viitata kulttuuriryhmääsi, laajempaan perheeseesi, uskonnolliseen ryhmään, naapurustoon tai kouluun, urheilujoukkueeseen tai klubiin, työtovereihin jne. Kuvaile maailmaa, josta tulet, ja miten sinä sen tuotteena voit lisätä monimuotoisuutta UW: stä.

UW tarjoaa hyödyllisen vihjeen kehotteen alapuolelle: 'Muista, että UW pyrkii luomaan yhteisön opiskelijoista, joilla on runsaasti kulttuuritaustoja, kokemuksia, arvoja ja näkökulmia.' Tämä tarkoittaa sitä, että UW haluaa nähdä oppilaita, jotka tulevat olemaan kotona tässä monipuolisessa opiskelijaryhmässä. Kun vastaat tähän kysymykseen, harkitse erityisesti, mitä voit lisätä yhteisöön. Minkä näkökulman tuot? Mitkä piirteet tekevät sinusta hyvän istuvuuden?

miten teet ruskean

Jotkut opiskelijat saattavat kamppailla tämän kanssa, koska on helppo olettaa, että UW tarkoittaa sitä, että he etsivät vain eri taustoista tulevia opiskelijoita, kuten värillisiä, LGBTQ+ -oppilaita tai muita syrjäytyneitä henkilöitä. Mutta kehotus ei tarkoita ollenkaan, että sinulla ei ole mahdollisuutta, jos et kuulu johonkin näistä yhteisöistä. Näihin ryhmiin kuuluvilla oppilailla voi olla helpompi tunnistaa, mitä monimuotoisuutta he tuovat kouluun, mutta syrjäytyneeseen ryhmään kuuluminen ei millään tavalla takaa pääsyä.

Washingtonin yliopisto etsii opiskelijoita, jotka edistävät ja omaksuvat monimuotoisuutta, joten muista ajatella näillä ehdoilla. Ajattele esimerkiksi sitä, kuinka hurja perheesi kiitospäivä opetti sinut omaksumaan kaaoksen ja miten kykysi estää isotäti Kathyä heittämästä perunamuusia serkkusi luo herkän poliittisen kysymyksen esiin tuomiseksi tarkoittaa yliopiston kampusta. Ajattele, kuinka useiden eri kaveriryhmien lukiossa - esimerkiksi nörttien ja hyppääjien - opettaminen sinua liikkumaan tilojen välillä samalla kun olet aina aito itsesi.

Opiskelijoille, jotka ovat syrjäytyneistä taustoista, sama neuvo pätee edelleen. Sinulla on todennäköisesti erilaisia ​​elämyksiä kuin muilla opiskelijoilla, mutta UW haluaa tietää tarkalleen, mitä aiot tuoda opiskelijayhteisölle . Voit keskustella esimerkiksi asianajotoiminnasta tai siitä, miten huonompi kasvatuksesi opetti sinua työskentelemään kovasti kaiken haluamasi eteen. Palaa aina tähän pyyntöön: 'Kuvaile maailmaa, josta tulet ja kuinka voit sen tuotteena lisätä UW: n monimuotoisuutta.'

Monimuotoisuuden omaksuminen ei tarkoita vain syrjäytyneen yhteisön jäsenyyttä; ajattele, kuinka osallistut sosiaalisiin ryhmiin ja miten kokemuksesi ennen yliopistoa auttavat sinua ja mikä tärkeintä, luoda hyvä kokemus muille. Tässäkään ei ole kyse siitä, mitä identiteettiä teet tai mitä sinulla ei ole, vaan pikemminkin siitä, miten rakennat yhteisöjä ja tuet muita. UW on iso koulu, mutta tulet silti olemaan vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa kaikilta elämänaloilta päivittäin - miten aiot navigoida eroon ja sopeutua opiskelijakuntaan, joka koostuu niin monista eri ihmisistä?

body_goal-2

Kerro UW: lle tarkalleen, miten he auttavat sinua tekemään slam dunkin.

Mitä sinun pitäisi lisätä Lisätietoja -osioon?

Washingtonin yliopiston essee -kehote tarjoaa 200 muuta sanaa, joiden avulla voit puhua itsestäsi ja ainutlaatuisista olosuhteistasi. Tämä osio on valinnainen, ja UW neuvoo, että seuraavan tyyppiset opiskelijat voivat hyötyä mahdollisuudesta laajentaa sovellustaan:

  • Olet kokenut henkilökohtaisia ​​vaikeuksia koulutuksen saamisessa
  • Toimintasi on ollut rajoitettua työ- tai perhevelvoitteiden vuoksi
  • Olet kokenut epätavallisia rajoituksia tai mahdollisuuksia, jotka ovat ainutlaatuisia kouluille, joissa olet käynyt

Vaikka et kuuluisi johonkin näistä ryhmistä, on viisasta hyödyntää tämä lisätila. Kaikilla on loppujen lopuksi heille tärkeä tavoite, joka sisältyy nimenomaisesti toiseen luetelmakohtaan. Sinulla on kuitenkin vain 200 sanaa, joten sinun on saatava ne laskemaan .

Jälleen UW mainitsee aiemmin kirjoittamisohjeissaan, että he arvostavat lyhyyttä. Älä yritä lyödä sitä 200 sanamerkkiä vain siksi, että se on siellä - käytä vain tarvitsemasi tilaa. Ole ytimekäs ja selkeä kaikista esteistä, jotka olet ylittänyt, mikä vetää sinut pääaineeseesi ja mikä saa sinut haluamaan osallistua erityisesti UW: hen.

Oletetaan esimerkiksi, että sinä, kuten monet mahdolliset UW -opiskelijat, olet kiinnostunut lääkäriksi. Washingtonin yliopisto on korkealla lääketieteellisten oppilaitosten joukossa , joten sanomalla, että haluat mennä sinne, koska se on hyvä lääketieteellinen ohjelma, se ei tee mitään jalkatyötä erottaaksesi sinut muista opiskelijoista . Käytä sen sijaan tätä tilaa puhuaksesi siitä, miksi pääaineesi on sinulle tärkeä ja miksi sijoittaminen UW: llä auttaa sinua saavuttamaan enemmän.

Lääketieteellisen koulun esimerkin mukaan ehkä perusterveydenhuollon lääkäri oli UW -tutkija, ja heidän antamansa hoidon syvyys vakuutti teille, että tärkeintä ei ole vain se, mitä tiedät lääkärinä, vaan myös se, miten käytät tätä tietoa. Koska haluat tehdä saman eron jonkun elämässä, haet UW: ltä saadaksesi samat tiedot ja ohjeet kuin lääkärisi. Käytä pohjimmiltaan tätä tilaa selittääksesi jotain, jota sinulla ei ollut tilaa selittää muualla, mutta anna sen laskea .

Varo pinnoittamasta samaa maata uudelleen! Tämä on tilaisuus täydentää hakemustasi, ei lyödä jotain kotiin. Jos sinulla ei ole ollut tilaisuutta keskustella siitä, että arvosanasi putosivat toisen vuoden aikana perhesairauden vuoksi tai että paikallisessa kirjastossasi on erityinen laatikko sinulle kaikkien suunnittelukirjojesi takia, joita tarkistat jatkuvasti, nyt on aika mainita se. Pidä se lyhyenä, suorana ja alkuperäisenä - hakutoimisto lukee tätä lisäosaa hakemuksesi yhteydessä, joten sinun ei tarvitse käydä uudelleen.

body_banana

Varo joutumasta ansaan, kun käytät enemmän tilaa kuin tarvitset.

Pitäisikö sinun käyttää lisätilaa? Miten?

Voi olla houkuttelevaa käyttää UW: n lisätilaa puristamaan muutama sana lisää sovellukseesi, mutta vastusta sitä . Nämä sanamäärät ovat olemassa syystä, ja sinun pitäisi pyrkiä alistumaan, älä ylitä niitä.

Siitä huolimatta on olemassa perusteltuja syitä käyttää tätä lisätilaa. Washingtonin yliopisto mainitsee vastausten selventämisen muualta hakemuksesta tai lisätietojen antamisen hakutoimistolle.

Jos sinulla on opiskelijana erityisiä näkökohtia, joista haluat olla varma, että toimisto on tietoinen, mutta joita et keskustellut edellisessä lisätieto -osiossa, voit lisätä sen tähän. Voit myös sisällyttää asiaan liittyviä palkintoja tai saamiasi tunnustuksia. Jos lukiossa oli epätavallinen arviointijärjestelmä, saattaa olla hyödyllistä selittää arvosanojen tulkinta.

Älä kuitenkaan tarkoita sanavaatimuksen puuttumista tarkoittavan, että voit puhua mistä haluat tai että sinun pitäisi käyttää tätä tilaa laajentaaksesi aiempaa esseesi . Käytä vain mitä tarvitset, älä enää. Yritä pitää se alle 200 sanassa. Lyhyys on tärkeää!

Vinkkejä ja neuvoja Washingtonin yliopiston esseille

Kunkin kehotteen erityiset neuvot auttavat sinua laatimaan paremman esseen, mutta on myös joitain yleisiä asioita, jotka on pidettävä mielessä!

Oikaise UW -esseesi

Se on pieni tila, joten virheitä pitäisi olla vähemmän, eikö? Ei . Sinun on vielä tarkistettava . Harkitse esseiden kirjoittamista käsin ja sitten luonnosten kirjoittamista uudelleen - se tuntuu enemmän työltä, mutta kirjoitettujen sanojen muuttaminen kirjoitetuiksi sanoiksi on hyvä tapa havaita virheet. Käy läpi useita luonnoksia ja lue esseesi ääneen ennen kuin lähetät sen.

Älä anna kirjoitusvirheiden päästä läpi; riippumatta siitä, kuinka hyvä muu esseesi on, kirjoitusvirhe saa sen näyttämään siltä, ​​kuin et olisi muokannut sitä ollenkaan, mikä viittaa siihen, ettet käyttänyt aikaasi. Tee kaikkesi välttääksesi käsityksen, että kirjoitit sen ajattelematta!

Hanki muokkausohjeita

Pyydä palautetta niiltä, ​​joihin luotat, ei vain niiltä, ​​jotka kertovat sinulle, että esseesi ovat hienoja . Haluat, että esseesi ovat mahdollisimman hyviä, joten anna ihmisten, jotka tulevat olemaan totuudenmukaisia ​​kanssasi, tekemään ehdotuksia. Ne auttavat sinua kirjoittamaan paremman esseen, ja tuore silmäpari voi havaita aukkoja logiikassasi ja virheitä, joita saatat hukata toistuvien tarkistusten jälkeen.

Ajattele mennä opettajien tai neuvonantajien sijaan ystävien tai perheen kanssa. Vaikka he epäilemättä haluavat auttaa sinua, he saattavat myös olla huolissaan tunteidesi loukkaamisesta. Joku, joka on hieman objektiivisempi, mutta haluaa silti nähdä sinun menestyvän, on haluamasi editori.

Ole tarkka

Muista aina, että haet Washingtonin yliopistoon. Älä vain kirjoita essee, joka voisi tehdä vaikutuksen mihin tahansa korkeakouluun (sitä varten Coalition Application essee on!); kirjoittaa sellaisen, joka liittyy UW: n perusarvot . Heidän visioissaan painotetaan löytöjä, tutkimusta, yhteisöä, optimismia ja jopa Tyynenmeren luoteisosan luonnon kauneuden juhlintaa. Kaikki nämä ovat kulmia, jotka ovat kypsiä tutkittavaksi esseissäsi . Jos jokin vastauksistasi puuttuu, yritä taittaa hieman tätä visiota etsimällä esseestä tehtävää vastaavat osat ja nostamalla ne esiin.

Lue esseitä, jotka saivat opiskelijat osaksi UW: tä

Se voi olla hankalaa löytää esseitä, jotka saivat hakijat UW: hen, mutta se voi myös olla hyvä osoitus siitä, mitä koulu arvostaa sovelluksessa. Ota nämä Issa Ricen esseet . Vaikka riisi on kirjoitettu eri kehotteille, ei ole vaikea ymmärtää, miksi riisi hyväksyttiin.

Huomaa, kuinka hänen esseensä voivat tulla vain häneltä; he ovat niin sidoksissa henkilökohtaisiin kokemuksiin, että on epätodennäköistä, että kenelläkään muulla olisi sama essee. Se on sellainen personointi, johon haluat pyrkiä. Esseesi pitäisi puhua omasta ainutlaatuisesta kokemuksestasi ja jättää pääsytoimistoon selkeämpi kuva siitä, kuka olet ihmisenä, ei vain arvosanojen ja testitulosten kokoelma.

ap kirjallisuus ja sävellys monivalinta

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.