4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

ominaisuus_johnshopkins

Johns Hopkinsin yliopistoa pidetään yhtenä kymmenen parasta kansallista koulua Yhdysvalloissa. Maan ensimmäisenä tutkimusyliopistona Johns Hopkins on kiinnostunut elinikäisen oppimisen ja tutkimuksen edistämisestä. Vaikka heidän lääketieteellinen koulunsa on ehkä heidän tunnetuin osastonsa, Johns Hopkinsilla on monia arvostettuja ohjelmia - ja heidän maineensa tarkoittaa, että pääsy on erittäin kilpailukykyistä vain a 12% hyväksymisaste .

Jos haluat liittyä Blue Jays -yhtyeeseen, sinun on oltava tähtiopiskelija - ja sinun on kirjoitettava tappaja Johns Hopkinsin essee. Tämä opas opastaa sinut Johns Hopkins -lisäaineen läpi, mukaan lukien parhaat käytännöt kysymykseen vastaamiseen, esseen suunnitteluun ja muiden hakijoiden saaneiden esseiden analysointiin.

Ominaisuus Kuva: Matthew Petroff / Wikimedia Commons

Mitä sinun pitäisi tietää Johns Hopkins -lisäaineesta?

Johns Hopkinsin hakuprosessi on melko yksinkertainen. Voit hakea koalitiohakemuksella tai yhteisellä sovelluksella, joihin on yleensä vastattava omia esseekysymyksiään.

Hakemuksellesi valitsemasi esseen lisäksi Johns Hopkins pyytää ylimääräistä vaadittavaa essee, joka voi olla enintään 400 sanaa. On vain yksi kehote, joten ei ole vaivaa valita, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi täällä!

body_group Johns Hopkins haluaa kuulla tilanteista, jolloin ryhmätyönne sujui hyvin.

Mikä on Johns Hopkinsin essee-kehote?

Johns Hopkinsilla on vain yksi esseekehote. Vuosien 2020--2021 kehotuksessa keskitytään yhteistyöhön ja ryhmätyöhön, ja sinua pyydetään miettimään oma roolisi yhteistyössä muiden kanssa:

Tutkimuksen ja löytämisen hengessä perustettu Johns Hopkinsin yliopisto kannustaa opiskelijoita jakamaan näkökulmansa, kehittämään kiinnostuksensa ja etsimään uusia kokemuksia.

Käytä tätä tilaa jakamaan jotain, jonka haluat valintakomitean tietävän sinusta (kiinnostuksen kohteesi, taustasi, henkilöllisyytesi tai yhteisösi) ja kuinka se on muokannut sitä, mitä haluat saada yliopistokokemuksestasi Hopkinsissa. (300-400 sanaa)

Tämä kehote on hieman vähemmän jäsennelty kuin Johns Hopkinsin aikaisemmat esseet, jotka voivat asettaa uusia haasteita opiskelijoille. Voi olla vaikea selvittää, mistä Johns Hopkins haluaa sinun kirjoittavan tämänkaltaisella kehotteella! Mutta älä huoli: aiomme hajottaa sen sinulle.

mikä on korkein pisteytys

Mitä tämä kehote pyytää sinua tekemään

Ensimmäiset asiat ensin: Tarkastellaan lähemmin kehotteen ensimmäistä virkettä. Tässä lauseessa Johns Hopkins hahmottaa tarkalleen minkälaisen opiskelijan he haluavat hyväksyä. Valintaneuvojat etsivät opiskelijoita, joilla on erilaisia ​​ideoita ja kokemuksia, jotka ovat uteliaita ja intohimoisia. He haluavat myös hyväksyä opiskelijoita, jotka eivät ole jumissa omalla tavallaan: Johns Hopkins haluaa opiskelijoidensa olevan tarpeeksi rohkeita kokeilemaan uusia asioita, etsimään uusia ideoita ja työntämään itseään akateemisesti ja muuten.

Tätä tarkoitusta varten tämä kehote pyytää sinua jaa yksi asia itsestäsi ja siitä, miten se on vaikuttanut sinuun ja tulevaisuuden tavoitteisiisi Johns Hopkinsissa.

Kuinka vastata kehotteeseen

Pohjimmiltaan tämä on versio Miksi tämä korkeakoulu -esiteestä. Johns Hopkins haluaa tietää, miksi haet Johns Hopkinsiin ja miksi Johns Hopkins on täydellinen koulu sinulle.

Voit vastata tähän kehotukseen hyvin , sinun on nollattava persoonallisuutesi se osa, jota a) ei käsitellä muissa hakemismateriaaleissasi, ja b) sopii Johns Hopkinsin tehtävään ja akateemiseen kulttuuriin. Salainen temppumme valita oikea piirre puhua? Tee luettelo.

Istu alas kynällä ja paperilla ja kirjoita ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia asioita sinusta. Vaikka on hyvä keskittyä kehotteessa oleviin luokkiin (identiteetti, tausta jne.), Älä pelkää haarautumista, jos sillä on järkeä. Esimerkiksi, ehkä sinulla on uskomattoman mielenkiintoinen harrastus tai taito, jonka haluat jakaa. Vaikka näitä asioita ei ole nimenomaisesti lueteltu kehotteessa, on okei listata myös nämä asiat alas.

gemini mies ja leo nainen

Kun olet rakentanut luettelosi, käy läpi ja aloita hävittäminen, kunnes sinulla on toimiva aihe. Tässä on, mitä sinun tulisi kysyä itseltäsi aloittaessasi ideoiden ylittämistä:

  • Puhuinko tästä jo hakemuksessani?
  • Onko tämä yleinen aihe, josta muut hakijat kirjoittavat (kuten bändissä oleminen tai ulkona nauttiminen)?
  • Onko tämä persoonallisuutesi näkökohta liian laaja tai epämääräinen?
  • Voitko kertoa tarinan tästä osasta itseäsi?

Kun olet valinnut persoonallisuutesi, josta haluat kirjoittaa, sinun täytyy kertoa tarina sen ympärillä . Älä vain sano, että olet vaelsi Appalakkien polkua. Kerro a tarina vaelluksestasi. Millaista se oli? Mitä koit? Miksi teit sen ensiksi?

Ja tietysti sinun on myös selitettävä, miten tämä persoonallisuutesi vaikutus vaikuttaa Johns Hopkinsin koulutukseen. Ehkä päätit vaeltaa Appalakkien polkua, koska nautit kestävyyden testaamisesta ja haluat tuoda saman sitkeyden Hopkinsin opintoihisi. Varmista, että sidot kaiken takaisin koulutukseesi!

body_success-7

Ei ole väärää tapaa juhlia onnistunutta essee.

2 Johns Hopkinsin esseet, jotka toimivat

Jopa oppaan avulla voi olla vaikea selvittää tarkalleen, mitä Johns Hopkins etsii esseistään. Onneksi yliopiston virat onnistuneita esseitä heidän verkkosivuillaan - Täydennetty valintatoimiston kommenteilla - antaa sinulle mahdollisuuden tutustua toimiviin Johns Hopkinsin esseisiin.

Nämä esimerkit ovat vastauksia aikaisempiin kehotteisiin, joten ne tekevät joitain asioita aivan eri tavalla. Mutta niiden lukeminen voi silti antaa arvokkaan käsityksen siitä, mitä Johns Hopkinsin yliopisto arvostaa esseessä, kuten yhtenäinen katsaus jokaiseen hakijaan ja luova kehys aiheeseen.

# 1: 'Aika pyörittää pyörää'

Lisää se tosiasia, että minut kasvatettiin bengalitalossa ja opiskelin espanjaa lukiossa neljä vuotta, ja pystyin lisäämään muita eksoottisia sanoja. Sinfin, zanahoria, katukutu ja churanto ottivat pian oikeutetut paikkansa englantilaisten suosikkini rinnalle.

Ja silti, tällä sanavarastamisen aikana, en koskaan ajatellut, että englannin kielellä ja biologialla olisi paljon yhteistä. Kuvittele yllätykseni eräänä iltana fuksi, kun selasin epäilemättä tieteen oppikirjaa. Sain kiehtovia uusia termejä: adiabaattinen, aksiomi, sirkkalehti, falangit ... enkä voinut olla ihmettelemättä, miksi nämä ei-kirjallisuudet, näennäisesti satunnaiset sanat vetivät minua sisään. Näillä sanoilla oli teräviä tavuja, niiden haastaminen oli haastavaa ja ei ei ole mitään erityisen abstraktia merkitystä.

Olin röyhkeä, mutta utelias ... jatkoin lukemista.

...

… Ja sitten se löi minua. Kaikesta kiinnostuksestani STEM-luokkiin, en koskaan omaksunut täysin teknisen kielen kauneutta, että sanoilla on valta kommunikoida samanaikaisesti loputtomien ideoiden ja aistien JA monimutkaisten suhteiden ja monimutkaisten prosessien kanssa.

Ehkä siksi rakkauteni sanoihin on johtanut minut tieteen kutsumukseen, tilaisuuteen ymmärtää paremmin ne osat, jotka antavat maailman toimia. Päivän lopussa kieli on ehkä tärkein työkalu tieteellisessä koulutuksessa, jonka avulla voimme kaikki kommunikoida uusista löydöksistä ymmärrettävällä tavalla, olipa kyse sitten pienistä atomista tai suurista galakseista.

oklahoman valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Romilan kiinnostus kieleen otetaan käyttöön heti alussa, mutta essee kääntyy yllättävän käänne puolivälissä. Koska hän keskittyy kieleen, odotamme hänen olevan kiinnostunut kirjallisuudesta tai kirjoittamisesta; sen sijaan kiinnostus kieleen auttoi muokkaamaan rakkautta biologiaan.

Erityisen hyvin tässä esseessä toimii se, että se osoittaa Romilan ainutlaatuisen taustan kieliä rakastavana biologian pääaineena Bengalin perinnössä. Hänen ei tarvitse ilmoittaa monimuotoisuuttaan; se osoitetaan hänen yksilöimiensä ainutlaatuisten piirteiden kautta.

Kuten valintalautakunta kommentoi esseen alla, Romila tekee myös upean työn osoittaessaan kiinnostuksensa poikkitieteelliseen oppimiseen . Kyse ei ole vain siitä, että hän rakastaa kielitiedettä ja biologiaa, vaan että hän näkee selkeän linjan yhdestä toiseen - hän rakastaa molempia ja tapoja, joilla he virtaavat yhdessä.

On epätodennäköistä, että sinulla on sama kokemus kuin Romilalla, mutta pidä nämä asiat mielessä kirjoittaessasi omaa esseesi. Kuinka voit käyttää esseeäsi keskustellaksesi koulutustavoitteistasi? Sisältyykö muiden kanssa tekemäsi työ poikkitieteelliseen oppimiseen? Se voi olla yhtä epätavallista kuin syötävä esitys ydinfysiikasta tai yhtä yksinkertaista kuin ymmärtää, että jalkapallojoukkueesi koostui ihmisistä, joilla on erilaisia ​​taitoja ja asemia ja kuinka yhdessä voitit mestaruuden.

# 2: 'Ja siinä muistiinpanossa'

Harjoitellessani konsertti-D-litteää asteikkoa, sekaisin sormen matalaa B-litteää varten, ja instrumenttini tuotti outoa melua kahdella nuotilla. Bändinopettajani innostui hyvin ja huudahti: 'Hei, soitit juuri moniäänisen nuotin!' Pidän siitä, kun onnettomuudet johtavat uusien ideoiden löytämiseen.

Pidän tästä moniäänisestä äänestä, koska se muistuttaa minua itsestäni: monia asioita kerralla. ... Vaikka sukunimeni antaa heille vihjeen, koulumme aasialaiset opiskelijat eivät usko, että olen puoliksi japanilainen. Samaan aikaan ei-aasialaiset ovat yllättyneitä siitä, että olen myös osa kymriä. Minusta tuntuu mukavalta olla ainutlaatuinen tai ajatella eri tavalla. Opiskelijalähettiläänä tämä auttaa minua auttamaan fuksiä ja muita koulumme uusia tuntemaan olonsa tervetulleiksi ja hyväksytyksi. Autan uusia opiskelijoita ymmärtämään, että on hyvä olla itseään.

Asioiden sekoittamisessa on lisäarvoa. Tajusin tämän, kun veljeni ja minä voitimme kansainvälisen Kavli Science Foundation -kilpailun, jossa selitimme Pixar-elokuvan 'Up' taustalla olevaa matematiikkaa. Pysähdysanimaation avulla tutkimme talon nostamisen uskottavuutta ja tieteellisyyttä helium-ilmapalloilla. Haluan tarjota uuden näkymän ja laajentaa tapaa, jolla ihmiset näkevät asiat. Monissa videoissani yhdistän taiteen ja koulutuksen. Haluan jatkaa elokuvien tekemistä, jotka paitsi viihdyttävät myös saavat sinut ajattelemaan.

Kuten Romila, Curtisin essee käyttää johdantokehyslaitetta - hänen kokemustaan ​​moniäänisen nuotin soittamisesta - siirtyäkeskusteluun kaikista tavoista, joilla hän on useita asioita kerralla.

Hänen useiden kiinnostuksen kohteidensa osoittaminen on osa sitä, miksi Curtisin essee onnistuu niin hyvin, mutta suurin osa näistä esimerkeistä ei ole vain esimerkkejä ristiriidoista tai horjutetuista odotuksista. He näyttävät myös muita asioita, kuten tapaa, jolla muut ihmiset näkevät hänet (aasialaiset opiskelijat eivät usko, että hän on puoliksi japanilainen, ei-aasialaiset lapset näkevät hänet vain aasialaisena), kuinka hänen kiinnostuksensa eri aloilla saa hänet luomaan ainutlaatuisia projekteja, ja kuinka hänen kokemuksensa erilaisuudesta antaa hänelle toivottaa sinut tervetulleeksi muille.

Curtisin kirjoittaminen on vilkasta menettämättä metaforaan. Kehystyslaite on selkeä, mutta se ei tule niin paljon esiin, että se tuntuu liian keskittyvän moniäänisen nuotin ajatukseen. Essee toimisi hienosti ilman metaforaa, mikä tarkoittaa, että hänen mielipiteensä ovat vahvat ja vakaat.

Vastaanottovirkailijoiden muistiinpanojen mukaan Curtisin essee erottui osittain siitä, miten se osoittaa hänen kykynsä ajatella tieteenalojen välillä. Luova ajattelu on valtava voimavara tutkimusyliopistossa, kuten Johns Hopkins. Kuten Romilan essee, tämä kiinnostus tieteidenväliseen oppimiseen osoittaa, että hän sopii hyvin Johns Hopkinsille.

kehon_suunnitelma-7 Et rakenna taloa ilman suunnitelmaa - älä kirjoita essettäsi myöskään!

milloin on psat 2016

4 avainvinkkiä Johns Hopkins -esiteesi kirjoittamiseen

Koska Johns Hopkins -lisäosassa on vain yksi kehote, sinun kannattaa tehdä ehdottomasti parhaasi siinä. Se tarkoittaa, että aloitat aikaisin ja annat itsellesi runsaasti aikaa työsi viimeistelyyn ja viimeistelyyn.

Kuten kaikkien yliopiston esseiden kohdalla, sinun tulee käydä läpi useita luonnoksia ja pyytää palautetta muilta varmistaaksesi, että essesi on niin vahva kuin se voi olla. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä enemmän aikaa sinun täytyy lyödä se muotoon!

# 1: Aivoriihi

Muistatko kaikki nuo harjoitukset, joita lukion opettajat olivat työskennelleet, kuten miellekartoitus ja vapaata kirjoittamista? Nyt on aika pudottaa heidät.

Katso kehotetta ja kirjoita muistiin niin monta lyhyttä vastausta kuin voit ajatella, riippumatta siitä, kuinka typerästi ne kuulostavatkin - sinun ei tarvitse käyttää niitä, jos et tunne heistä kovasti! Jos vietät jonkin aikaa ideoiden kirjoittamiseen, voit valita sen, joka puhuu sinulle vahvimmin pikemminkin kuin esseen puolivälissä, ennen kuin ymmärrät, että se ei ole oikea asia, josta haluat kirjoittaa.

# 2: Ole tarkka

Tarkkuus on erittäin tärkeää. Vain 400 sanalla sinun on varmistettava, että käytät tilaa viisaasti.

Sido ideasi suoraan Johns Hopkinsin yliopistoon sen sijaan, että puhuisit yleisesti. Tutustu heidän kurssiluetteloonsa ja klubitarjouksiinsa ja yritä yhdistää jotkut niistä tavoitteisiisi ja toiveihisi. Koska kehote kysyy yhteistyöstä, yritä kuvitella itseäsi niissä tiloissa ja saavuta tavoitteet luokkatovereidesi tuen ansiosta.

# 3: Hanki palautetta

Kun olet käynyt läpi luonnoksen tai kaksi, on aika antaa arvokas essee jollekin muulle palautetta varten. Löydä ihmisiä, joihin luotat antamaan sinulle rehellistä ja hyödyllistä kritiikkiä. Jos he ovat liian ankaria, et halua käyttää heidän neuvojaan. Mutta jos he keskittyvät liikaa ylistykseen, et voi päätyä mihinkään muutokseen.

Etsi hyviä neuvoja opettajilta tai muilta ihmisiltä, ​​joilla on kokemusta kirjoittamisesta - mieluiten ei vanhemmilta, koska he ovat hieman liian lähellä sinua ollakseen objektiivisia.

mikä on prepositatiivinen lauseesimerkki

# 4: tarkistus

Anna kaiken palautteen istua jonkin aikaa, ennen kuin istut tarkistamaan Johns Hopkins-esseeäsi. Usein ensimmäinen vastaus palautteeseen on joko toteuttaa tai hylätä kaikki, mikä ei ole välttämättä paras tapa parantaa esseeä.

Harkitse saamaasi palautetta ja löytää keskitie suositusten ja äänesi ja tavoitteidesi välillä. On OK, jos et ole samaa mieltä joistakin niistä, mutta ole varma, että kysyt aina itseltäsi, miksi joku ei ehkä ole ymmärtänyt merkitystäsi. Jos selkeys on ongelma, voit silti puuttua asiaan, vaikka et hyväksy jonkun ehdotusta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.