4 vinkkiä tähti-emory-esseiden kirjoittamiseen

ominaisuusmuisti_yliopisto

Sijaitsee Atlantassa, Georgiassa, Emory-yliopisto on arvostettu yksityinen yliopisto sijoittui 25 parhaan yliopiston joukkoon valtakunnallisesti . Hakemista varten sinun on lähetettävä transkriptiosi, SAT- tai ACT-pisteet ja muutama esseitä. Mutta mitä sinun on itse asiassa kirjoitettava Emory-esseihisi?

Alla esitämme sinulle tämän vuoden Emory-yliopiston esseekehotteet ja tarjoamme sinulle vinkkejä selvittääksesi, mitkä kehotteet sinun tulisi valita sovelluksellesi. Tarkastelemme myös vastaanottovirkailijoiden palautetta todellisista toimivista Emory-esseistä.

Aloitetaan!

Ominaisuus Kuva: Nrbelex / Wikimedia Commons

Mitkä ovat Emory-esseet?

Kaikki Emoryn ensimmäisen vuoden hakijat on pakko lähetä yksi pidempi essee vastauksena joko yhteisen hakemuksen tai koalitiohakemuksen esseen kehotuksiin ja kaksi lyhyttä vastausta osana Emory-täydennystä .

Lyhyitä vastauksia on kaksi luokkaa: 'Heijastukset' ja 'Kerro meille sinusta.' Kutakin luokkaa varten voit valita kolme esseekehotetta. Sinun on valittava yksi vastaamaan kussakin luokassa (joten kirjoitat kaksi esseitä Emory-täydennysosaan).

Jokainen lyhyt vastaus saa olla enintään 150 sanaa. Se ei todellakaan ole paljon tilaa!

Tässä on Emory-yliopiston essee kehottaa 2020-21 -sovellusjaksoon :

Heijastusluokka: Vastaa johonkin seuraavista.

 1. Jos voisit palata ajassa taaksepäin, mitä neuvoja voisit tarjota itsellesi lukion alkaessa?

 2. Kerro ajasta, jolloin kyseenalaistit jotain, jonka uskot olevan totta.

 3. Pohdi henkilökohtaista kokemusta, jossa olet tarkoituksellisesti laajentanut kulttuuritietouttasi.

'Kerro meille sinusta' -luokka: Vastaa johonkin seuraavista.

 1. Mikä kirja, hahmo, kappale tai teos (fiktio tai tietokirjallisuus) edustaa sinua ja miksi?

 2. Mikä voisi olla miksi tapahtuma (menneisyys, nykyisyys, tulevaisuus) omakohtaisesti, miksi?

 3. Esittele itsesi Emory-yliopiston ensimmäisen vuoden kämppiksellesi.

Onneksi, Emory tarjoaa pienen neuvon siitä, miten sinun tulisi vastata näihin esseekysymyksiin: 'Kannustamme sinua olemaan huomaavainen äläkä korostamaan oikeaa vastausta. Haluamme yksinkertaisesti oppia tuntemaan sinut paremmin. '

Katsotaanpa nyt tarkemmin kutakin Emory-yliopiston esseekehotteita.

Kuinka kirjoittaa 'Reflections' Emory Essay

Ensimmäistä luokkaa, johon sinun on kirjoitettava essee, kutsutaan 'Heijastuksiksi'. Tätä esseeä varten sinun on valittava yksi kehote vastaamaan (kolmesta mahdollisesta kehotteesta). Nämä kehotukset pyytävät sinua pohtia jotain mielekästä sinä ja se on auttanut sinua tulemaan nykyiseksi ihmiseksi , olitpa sitten kokemuksesi, saamasi näkemys tai kenttä, josta olet intohimoinen.

Muistutuksena on, että essesi on oltava enintään 150 sanaa.

Käydään sitten läpi Emory Universityn refleksi-esseekehotteet yksi kerrallaan ja annamme sinulle vinkkejä niihin vastaamiseen tehokkaasti.

body_elephants_community

'Reflections' Emory Essay Prompt 1: Life Lessons

Jos voisit palata ajassa taaksepäin, mitä neuvoja tarjoat itsellesi ja lukion / lukion alkamiselle?

Tämän esseekehotuksen tarkoitus on, että valintalautakunta ymmärtää kuinka opit aiemmista kokemuksistasi.

Voit vastata tähän kehotukseen sinun täytyy miettiä kovasti henkilöä, joka olit aloittaessasi lukion, ja sitten miettiä kuinka olet kasvanut kolmen tai neljän vuoden aikana siitä, kun kävelit ensimmäisen kerran lukiosi ovien läpi. Kuinka olet kasvanut? Kuinka olet muuttunut? Ja mitä 'nykyinen' voi kertoa 'ohi', jotta saat sinut kokemuksen läpi?

Kun ajattelet mitä kirjoittaa täällä, muista, että tehokkaimpiin vastauksiin sisältyy jonkinlaisen tarinan kertominen. Sanotaan, että neuvo, jonka haluat antaa itsellesi, on: 'Älä pelkää olla yhteydessä ihmisiin, jotka ajattelevat toisin kuin sinä.' Tämä johtuu siitä, että olet ystävystynyt Sebastianin kanssa toisen vuoden aikana. Sebastian on kotoisin eri maasta, ja ystävyytesi kasvaessa opit lisää hänen kulttuuristaan ​​ja elämästään. Ystävyytesi Sebastianin kanssa on auttanut sinua kasvamaan huomaavaisemmaksi ja osallistavammaksi ihmiseksi.

Hyvä tapa aloittaa essee tästä aiheesta olisi tarina Miten sinusta ja Sebastianista tuli ystäviä tai tarina tärkeästä hetkestä ystävyydessäsi. Se auttaa valintaneuvojaasi oppimaan lisää sinusta ihmisenä ja auttaa sinua yhdistämään ystävyytesi esseen tärkein osa: keskustelusi siitä, kuinka olet kasvanut ihmisenä ja miksi tämä kasvu tekee sinusta hyvän sovituksen Emoryyn.

Pitäisikö sinun valita tämä kehote?

Tämä kehote on loistava ihmiset, jotka ovat kokeneet merkittäviä muutoksia elämässään lukion aikana. Jos olet huomaavainen ihminen, joka voi pohtia tätä kokemusta positiivisilla tavoilla, tämä kehote sopii sinulle!

Vinkkejä tähän kehotukseen vastaamiseen

 • Valitse yksi kokemus ja keskity siihen. Oletetaan esimerkiksi, että itsellesi antamasi neuvot ovat 'kärsivällisyys on hyve'. Ehkä tulit lukioon hyvin kärsimätön ja impulsiivinen ihminen, mutta olet oppinut, että asioiden miettiminen ja kärsivällisyys ovat avain menestykseen. Vaikka on todennäköisesti paljon kokemuksia, jotka auttoivat sinua opettamaan tämän oppitunnin, valitse yksi ja käytä sitä esseesi kontekstina.

 • Ajattele kovasti neuvoja, joita annat nuoremmalle itsellesi. Hyvissä esseissä mainitaan tämä neuvo selkeästi miksi sanoisit tämän nuoremmalle itsellesi. Älä kerro tarinaa ja unohda neuvo-osa (tai kääntöpuolella, anna neuvoja äläkä sitten selitä, miksi antaisit sen itsellesi). Lisäksi suosittelemme pitämään neuvosi positiivisina. Valintaneuvojat etsivät opiskelijoita, jotka voivat oppia ja kasvaa missä tahansa tilanteessa!

body_person_red_question_mark

'Reflections' Emory Essay Prompt 2: uskonkysely

Kerro ajasta, jolloin kyseenalaistit jotain, jonka uskot olevan totta.

Emory käyttää tätä kysymystä oppia tuntemaan lisää mielipiteistäsi ja siitä, miten olet oppinut ajattelemaan objektiivisemmin .

Toisin sanoen, valintakomitea haluaa nähdä, kuinka sinusta on tullut ennakkoluuloton ja että olet valmis ja halukas tutkimaan turvallisen mukavuusvyöhykkeesi ulkopuolella. Oletko älyllisesti utelias? Oletko valmis myöntämään, kun olet väärässä?

Tämän tyyppistä opiskelijaa Emory etsii - jonkun, joka voi olla rehellinen ja avoin itselleen , joka on itsetarkka ja aina halukas oppimaan.

Pitäisikö sinun valita tämä kehote?

Jos pystyt helposti ajattelemaan ajan, jolloin kyseenalaistit kaikki tärkeimmät uskomuksesi, jotka sinulla oli aiemmin - olipa kyseessä sitten jotain uskonnollista, poliittista tai muuten erittäin henkilökohtaista -, tämä olisi hieno valinta ensimmäiselle Emory-esseellesi.

Esimerkiksi, ehkä syöt ennen lihaa, mutta sinusta tuli kasvissyöjä vierailtuasi teurastamossa osana koulumatkaa.

Tai ehkä ajattelit, että kirjastot olivat täysin hyödyttömiä ja niiden pitäisi yksinkertaisesti mennä pois. Mutta kun sait jonain päivänä ystävällisen kirjastonhoitajan apua, tajusit, että kirjastot ovat välttämättömiä yhteiskunnassa, etenkin kun otetaan huomioon, että pienituloisilla ihmisillä ei yleensä ole helppoa pääsyä tietokoneisiin, kirjoihin ja muihin tietovarastoihin.

Vinkkejä tähän kehotukseen vastaamiseen

 • Seuraa selkeää rakennetta. Esitä, mitä uskoit, selitä mikä tai mikä sai sinut kyseenalaistamaan tätä uskoa, ja selitä lopuksi, miten tämä prosessi on vaikuttanut sinuun (positiivisesti).
 • Keskity ainutlaatuiseen hetkeen elämästäsi. Älä puhu vain siitä, kuinka ennen uskoit joulupukkiin ja lopulta kasvoin siitä - useimmilla, ellei kaikilla meistä, on ollut samanlaisia ​​kokemuksia. Yritä löytää jotain sinulle ainutlaatuista ja se erottaa sinut muista hakijoista.
 • Ajattele uskonnon ja hengellisyyden ulkopuolella. Ei ole luonnostaan ​​huonoa kirjoittaa essee siitä, miten käytit tietyn uskonnon harjoittamiseen ja nyt harjoittelet toista uskontoa tai ei lainkaan, mutta älä vain rajoitu vain uskoon tai uskontoon liittyviin aiheisiin vain siksi, että tämä kehote kysyy uskomuksistasi!

body_blue_bubbles_head

'Reflections' Emory Essay Prompt 3: Kulttuuriherkkyys

Pohdi henkilökohtaista kokemusta, jossa olet tarkoituksellisesti laajentanut kulttuuritietouttasi.

Emory on kilpailukykyinen koulu, joka ottaa vastaan ​​opiskelijoita ympäri maailmaa. Jotta voisit olla hyvä Emory-yhteisön jäsen, sinun on ymmärrettävä ja menestyttävä monipuolisessa ympäristössä. Tätä varten tämä essee antaa sinulle mahdollisuuden esitellä kulttuuriherkkyyttäsi.

Mutta mitä on kulttuurinen tietoisuus? Kansallinen kulttuurikompetenssikeskus määritellään kulttuuritietoisuus 'tietoiseksi, tarkkaavaiseksi ja tietoiseksi samankaltaisuuksista ja eroista kulttuuriryhmien välillä ja välillä'. Joten vastaamaan tähän kehotukseen, sinun on jaettava kokemus, jossa ymmärryksesi kulttuuritietoisuudesta kasvoi.

Hyvä paikka aloittaa on miettiä kokemuksiasi eri kulttuureista tulleiden ihmisten kanssa. Milloin olet ollut tässä tilanteessa aiemmin? Ja mitä opit?

Toisaalta saatat olla jäsen kulttuurivähemmistössä Yhdysvalloissa. Jos olet, tämä olisi hieno kehote puhua siitä, miten se on vaikuttanut sinuun ja miten se on muokannut omaa ainutlaatuista käsitystäsi siitä, miten kulttuuritietoisuus toimii amerikkalaisessa yhteiskunnassa.

Riippumatta siitä, minkä strategian valitset, sinun on osoitettava kykynsä oppia muilta ja kykynsä olla huomaavainen omasta toiminnastasi. Kuoleman suudelma tälle kehotteelle? Kerskuminen. Kukaan ei ole kulttuurisesti täysin tietoinen: kulttuuriherkkyytemme kehittäminen on elinikäinen prosessi. Toimiminen kuin sinulla on kaikki selville, ei tule vaikuttamaan kenellekään, etenkään valintaneuvojille.

Pitäisikö sinun valita tämä kehote?

Ymmärrätkö hyvin monimuotoisuuden ja mitä tarkoittaa olla 'kulttuurisesti herkkä'? Tämä ylittää vain näiden termien määritelmien tuntemisen. Onko sinulla ollut kokemuksia, joissa monimuotoisuudella oli keskeinen rooli? Tarvitset todellista omakohtaista kokemusta, jos haluat puuttua tähän kehotukseen hyvin. Jos sinulla ei ole ollut sitä, tämä ei ehkä ole paras kehote sinulle.

Vinkkejä tähän kehotukseen vastaamiseen

 • Ole rehellinen ja tarkka kokemuksestasi. Tehdä ei keksi jotain yrittääksesi vastata tähän kehotukseen! Varmista lisäksi, että olet rehellinen kokemuksesta yleensä. Älä yritä tehdä itsestäsi tilanteen sankariksi. Sen sijaan valintaneuvojat haluavat nähdä, että voit olla huomaavainen kulttuurieroista ja että olet oppinut jotain kuulumisesta monimuotoiseen yhteisöön.
 • Selitä, miten tämä tekee sinusta paremman Emory-opiskelijan. Kuten aiemmin mainitsimme, Emory on monipuolinen kampus. Kuinka tuo kulttuuritietoisuudesta oppimasi Emorylle? Selitä, kuinka oppimasi on valmistanut sinut Emory-kokemuksellesi, ja kosketa, kuinka kokemuksesi auttaa sinua olemaan parempi jäsen Emory-yhteisössä.

Kuinka kirjoittaa Kerro meille Emory-essee

Toisen Emory-esseen, joka sinun on kirjoitettava, on oltava vastaus johonkin kolmesta 'Kerro meille sinusta' -kategorian kehotteesta. Nämä kolme kehotetta keskity siihen, miten näet itsesi ja ne on muotoiltu siten, että Emoryn valintalautakunta voi oppia tuntemaan persoonallisuutesi ja kiinnostuksen kohteesi, jotka eivät ole helposti havaittavissa hakemuksesi muissa osissa.

Kuten yllä olevan esseen kohdalla, voit kirjoittaa vastauksellesi enintään 150 sanaa (mutta ei enempää).

Tässä on muutamia vinkkejä kullekin kolmelle Emory Universityn esseekehotukselle, jotka kerro meille.

body_book_flower_literature

'Kerro meille sinusta' Emory Essay -kysely 1: Taiteellinen esitys

Mikä kirja, hahmo, kappale tai teos (fiktio tai tietokirjallisuus) edustaa sinua ja miksi?

Tämän kehotuksen tarkoituksena on, että Emory saa selkeämmän, kokonaisvaltaisemman käsityksen paitsi siitä, kuka olet, myös siitä, miten näet itsesi. Mitkä ominaisuudet mielestäsi edustavat persoonallisuuttasi? Tavoitteesi? Parhaat piirteesi? Sinun haasteesi?

Muista, että sinun tulisi pyrkiä kerro valintalautakunnalle jotain uutta ja ainutlaatuista itsestäsi että he eivät ole vielä saaneet hakemustasi tai muita esseitä.

Kun ajattelet, kuinka taideteos edustaa sinua, älä ajattele kirjaimellisesti - yritä ylittää yleiset ja pinnalliset piirteet ja ajattele syvempää merkitystä ja symboliikkaa, joka puhuu sinulle.

Esimerkiksi, ehkä olet aina tuntenut vahvan yhteyden Forrest Gumpin hahmoon - ei siksi, että taistelit kirjaimellisesti sodassa, perustit ravintolan ja tapasit presidentin, vaan siksi, että perheesi, etenkin äitisi, tuki sinua aina , ja uskoivat, että optimismisi ja positiiviset näkemyksesi ovat lopulta auttaneet sinua saavuttamaan joitain tähän mennessä suurimpia tavoitteitasi elämässäsi.

Pitäisikö sinun valita tämä kehote?

Suosittelen, että valitset tämän kehotuksen vain, jos pystyt heti keksimään tietyn taideteoksen tai hahmon, johon olet aina tuntenut vahvan henkilökohtaisen kiintymyksen. Muista, että kyse ei ole vain haluamastasi aiheesta jotain todella pääsee olemuksesi läpi kuka olet .

Jos mitään ei tule mieleen heti, on luultavasti parasta käyttää toista kehotetta. Et halua kirjoittaa tätä esseeä ja anna sen tuntea olevansa voimakkaasti pakotettu tai keksitty!

Vinkkejä tähän kehotukseen vastaamiseen

 • Valitse aihe, joka korostaa näkyvimpiä ja parhaita ominaisuuksia. Ilmeisesti et halua verrata itseäsi johonkin tai jokuun, joka on tunnetusti korruptoitunut, isonpuoleinen, moraaliton, ilkeä tai epätodennäköinen. Tässä on tarkoitus näyttää Emoryn valintakomitean avain positiivinen sinulla on piirteitä, kuten epäitsekkyys tai kyky nähdä kaikkien parhaat puolet.
 • Vältä liioittelua. Riippumatta siitä, kuinka vahvan yhteyden saatat tuntea Batmanille, elämäsi ei todellakaan ole hänen hiilikopio. Älä hyperbolisoi mitään piirteitä, jotka (luulet) jakavan hahmosi tai taideteoksesi kanssa tekemällä naurettavia väitteitä, kuten kuinka olet tosielämän supersankari tai salainen nero.
 • Älä valitse vain jotain, koska se on kuuluisa tai 'vaikuttava'. Jos et ole koskaan lukenut Suuret odotukset tai joilla ei ole koskaan ollut mitään todellista yhteyttä siihen, Emoryn vastaanottovirkailijat voivat kertoa. Joten älä huoli - on OK valita jotain, joka on vähemmän tunnettu tai ei kovin älyllinen tai tieteellinen, kunhan pystyt vakuuttavasti selittämään, kuinka tämä taideteos tai hahmo kapseloi sinä .

body_pyramids_egypt

'Kerro meille' Emory Essay Prompt 2: Historiallinen tapahtuma

Jos voisit todistaa minkä tahansa tapahtuman (menneisyyden, nykyisyyden tai tulevaisuuden) omakohtaisesti, mikä se olisi ja miksi?

Tämä seuraava Emory-esseekehote on hauska ja mielenkiintoinen tapa vastaanottovirkailijoille saada selkeämpi käsitys mielenkiinnostasi, intohimosi ja arvot .

Siellä, mitä voit laittaa tänne, ei ole rajoja - voit keskittyä jo 1900-luvun lopun suureen tapahtumaan, kuten Berliinin muurin kaatumiseen tai johonkin, joka tapahtui tuhansia vuosia sitten, kuten rakennukseen suurista egyptiläisistä pyramideista.

Tavoitteesi tulisi olla valita jotain, joka korostaa persoonallisuutesi ja / tai kiinnostuksesi kriittistä puolta.

Esimerkiksi, haluat ehkä sivuaineeksi arkkitehtuurin opinnoissa, minkä vuoksi olet niin kiehtonut kuinka pyramidit rakennettiin. Tai ehkä äitisi oli läsnä, kun Berliinin muuri kaatui, ja haluaisit nähdä hänen iloitsevansa siitä, että hän on auttanut yhdistämään maansa.

Pitäisikö sinun valita tämä kehote?

Onko sinulla tiettyä hetkeä menneisyydestä, jonka olet aina halunnut nähdä, koska se todella kiinnostaa, innostaa tai kiehtoo sinua? Onko historiasta jokin tapahtuma, joka merkitsee jotain erityistä sinulle ja / tai perheellesi ja jonka toivot voivasi todella olla siellä?

Jos vastasit kyllä ​​johonkin näistä kysymyksistä, tämä olisi hieno kehotus valita toinen Emory-essee.

Vinkkejä tähän kehotukseen vastaamiseen

 • Kuvaile tapahtuma yksityiskohtaisesti. Ennen kuin siirryt esseen 'miksi' -osaan, huolehdi kohtauksen yksityiskohtien määrittämisestä kirjallisuuslaitteilla, kuten kuvilla ja metaforoilla. Tämä osoittaa pääsyvirkamiehille, että olet intohimoisesti sekä tästä tapahtumasta että yksityiskohdista, miten se tapahtui.
 • Selitä selvästi ja vakuuttavasti, miksi tämä tapahtuma on sinulle niin tärkeä henkilökohtaisella tasolla. Kun olet määrittänyt esseenne tapahtuman yksityiskohdilla, on aika sukeltaa miksi täydellä voimalla. Historiallinen tapahtuma voi olla erityinen sinulle monista syistä: esimerkiksi ehkä sinulla on palava halu opiskella fysiikkaa Emoryssä saatuasi tietoa Wrightin veljesten ensimmäisestä onnistuneesta lennosta.
 • Yritä löytää positiivisempi tai vaikuttavampi tapahtuma. Vaikka ei ole pöydän ulkopuolella kirjoittaa kauheista (mutta tärkeää tietää) tapahtuneista asioista, kuten JFK: n murhasta tai holokaustista, varmista, että onnistut sitomaan tämän takaisin itsellesi mielekkäällä, positiivisella tavalla. Esimerkiksi, olet ehkä aina tuntenut, että holokaustin todistaminen omin silmin voisi auttaa sinua paremmin olemaan yhteydessä isovanhempiin ja isovanhempiin, jotka kärsivät siitä.

body_twitter_app_phone

'Kerro meille sinusta' Emory Essay -kysely 3: twiittää Essence

Esittele itsesi Emory-yliopiston ensimmäisen vuoden kämppiksellesi.

Tämä on yksi avoimimmista (ja hauskimmista!) Emory-yliopiston esseekehotuksista, jotka voit valita. Tavoitteenasi on esitellä persoonallisuuttasi! Tässä kehotteessa saat olla itsesi ja esitellä itsesi näkökohtia, joita muuten ei kohtaisi hakemismateriaalissasi. Rakastatko todellisia kotiäitiä? Oletko osa kupin pinoamiskerhoa paikallisessa YWCA: ssa? Tämä kehote antaa sinulle mahdollisuuden jakaa ainutlaatuisia, omituisia ja hienoja asioita, jotka tekevät sinusta ... no, sinä!

Tähän kehotukseen liittyy kaksi suurta varoitusta. Ensimmäinen, haluat varmistaa, että osoitat valintaneuvojille, että olet hyvin sopiva Emory-kampukselle . He etsivät opiskelijoita, jotka sopivat yliopiston arvoihin , joten varmista, että olet esimerkki kirjeessäsi olevista.

Toiseksi haluat varmistaa, että olet mainitaan akateemikot jollakin tavalla. Muista: olet menossa yliopistoon saadaksesi koulutuksen! Sinun tulisi ehdottomasti mainita, mihin pääaineesi olet miksi haluat pääaineen siinä. (Sillä on myös järkevää, koska yliopistokampuksella sinut tunnistaa usein pääaineesi!)

Viimeinen huomautus: sinun tulee ehdottomasti muotoilla tämä essee kuten kirje, teksti tai sähköposti. Loppujen lopuksi esität itsesi uudelle henkilölle ... kirjallisesti!

Pitäisikö sinun valita tämä kehote?

Tämä on kehote, jonka avulla voit esitellä luovuuttasi! Jos et halua kirjoittaa laatikon ulkopuolelle ja jos sinulle sopii avoimempi kehote, tämä sopii sinulle.

Vinkkejä tähän kehotukseen vastaamiseen

 • Älä pelkää olla itsesi. Vakavasti: valintaneuvojat haluavat oppia tuntemaan sinut! Heitä ei kiinnosta luettelo saavutuksistasi (ammattivinkki: huonetoverisi ei myöskään ole). Sen sijaan he haluavat vilauksen sovelluksen takana olevasta henkilöstä.
 • Pidä Emory mielessä. Vaikka tämä essee on hauska, se on silti osa hakupakettiasi. Tämä tarkoittaa, että sinun on pidettävä asiat positiivisina. Tämä on ei paikka puhua siitä, kuinka et halua kämppäkaverisi soittavan kovaa musiikkia tai kuinka sinä omistaa nukkua joka ilta kello 20.00 mennessä. Haluat tehdä hyvän vaikutelman, joten työnnä paras jalkasi eteenpäin.
 • Ota kaikki irti siitä, että se on kirje. Älä pelkää käyttää tervehdyksiä ja sulkemisia! Voit myös muotoilla kaiken kuten sähköpostin aihe-rivillä. Älä vain tuhlaa liian paljon tilaa esseesi muodossa: sinun on vielä esiteltävä itseäsi!

body_feedback_thumbs_up_speech_bubbles

Toimintapalautetta toimiville Emory-esseille

Yksi asia, joka voi todella auttaa sinua Emoryn hakemisen yhteydessä, on nähdä esimerkkejä todellisista Emory-esseistä, jotka toimivat ja varmistivat opiskelijoiden pääsyn. Onneksi virallisella Emory-verkkosivustolla on koko sarja omistautunut käymään läpi hakijoiden parhaat henkilökohtaiset esseensä .

Haittapuoli on, että nämä kaikki ovat yhteisen sovellus / koalitio -sovelluksen esseekehotteita varten, joten ne ovat paljon pidempiä eivätkä vastaa suoraan mihinkään yllä esitettyihin vastauksiin lisäkysymyksiin.

Silti voit käyttää näitä esseesimerkkejä ja heidän palauttamistaan ​​vastaanottovirkailijoilta saadaksesi paremman käsityksen siitä, mistä kirjoittaa, miten voit jäsentää ajatuksesi tehokkaasti ja mitä Emory lopulta toivoo oppivan sinusta kirjoituksesi kautta .

Olemme yhdistäneet tärkeimmät ideat vastaanottovirkailijoiden palautteesta sinulle. Tässä on yleiskatsaus siitä, mitä Emory etsii esseistäsi:

 • 'Ilmaisukieli', 'mielenkiintoinen sanasto' ja esittäminen kertomisen sijaan
 • Kypsyyden tunne
 • Selkeät yhteydet kiinnostuksen kohteidesi, kokemiesi ja / tai tavoitteidesi välillä
 • Aitous
 • Kyky pohtia kokemuksiasi (ja oppia niistä)
 • Joko ainutlaatuinen aihe tai ainutlaatuinen lähestymistapa yleisempään aiheeseen

Varmista, että Emory-esseilläsi on suurin osa (mieluiten kaikki!) Näistä olennaisista ominaisuuksista.

Kuinka kirjoittaa Emory-esseitä: 4 välttämätöntä vinkkiä

Tässä on neljä vinkkiä pitää mielessä kirjoittaessasi Emory Universityn täydentäviä esseitä.

# 1: Kirjoita ytimekkäästi

Sinulla on vain 150 sanaa molempiin Emory-esseisiin, joten älä tuhlaa tilaa - sisältää vain tärkeimmät tosiasiat ja tiedot, jotka haluat esittää valintakomitealle .

Käytä näitä esseitä tilaisuutena harjoitella kirjoittamista ytimekkäästi. Käytä aikaa yrittääksesi leikata pois merkityksettömiä tai tehottomia sanoja tai lauseita, jotka eivät vastaa kehotteeseen tai paljasta mitään tärkeää tai ainutlaatuista sinusta.

# 2: Ole erittäin tarkka

Älä tee virhettä, jonka monet opiskelijat tekevät, koska et ole tarpeeksi täsmällinen yliopiston esseissään - varsinkin kun otetaan huomioon, kuinka vähän tilaa sinulla on Emory-esseille!

Temppu on ei hämmentää kirjoitustasi : pääse suoraan esseen kohtaan ja kattavaan aiheeseen ja sukelkaa sitten sisään niin, että vastaat täysin kysymykseen.

Jotta kirjoituksesi todella elävöittäisivät, sinun on löydettävä tärkeimmät tiedot itsestäsi. Käytä esimerkkejä, anekdootteja ja paljon yksityiskohtia maalata tarkka kuva kuka olet ja miltä näet itsesi.

body_hand_keyboard_typing

# 3: Vältä toistamasta itseäsi

Sinun on kirjoitettava kaksi lyhyttä esseeä Emory-täydennysosaan ja yksi pidempi essee vastauksena johonkin Common App- tai Coalition App -kehotteisiin. Koska jotkut näistä Emory-yliopiston esseekehotteista ovat samanlaisia ​​kuin tavalliset sovellus- / koalitiosovellussovellukset, sinun kannattaa tarkista, ettet toista mitään, mitä olet jo kirjoittanut .

Kaikkien näiden esseiden tarkoitus on antaa sinulle mahdollisuus esitellä joukko erilaisia, mutta yhtä tärkeitä puolia itsestäsi. Itsesi toistaminen osoittaa luovan ajattelun puutetta ja varmasti ei jättää hyvän vaikutelman Emoryn valintalautakuntaan.

# 4: Älä unohda oikolukua

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä muista muokata ja korjata Emory-esseitä useita kertoja ennen kuin lähetät ne hakemuksesi mukana.

Kun olet saanut karkean luonnoksen valmiiksi, laita se pois äläkä katso sitä. Muutaman päivän kuluttua ota se pois ja lue se uudelleen etsimällä alueita, jotka tuntevat olonsa epäselviksi tai epäselviksi ja säätävät tarpeen mukaan.

Lopuksi, anna luonnos jollekulle, johon luotat , kuten opettaja tai vanhempi, ja pyydä heitä lukemaan se uudelleen ja antamaan sinulle palautetta. Pyydä heitä korjaamaan myös tekniset tai tyylivirheet.

Tee kaikki tämä ja sinulla pitäisi olla yksi unohtumaton Emory-essee valmiina!

korkeakoulut, jotka hyväksyvät 3,2 gpa: n

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yin ja Yang: Mitä symboli tarkoittaa?

Mitä yin yang -symboli tarkoittaa? Ja mikä on yin ja mikä on yang? Asiantuntijaoppaamme vastaa kaikkiin yin- ja yang-kysymyksiisi.

Regis College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mantecan lukiosta Mantecassa, Kaliforniassa.

Keskipisteen kaavan käyttäminen

Mikä on keskipisteen kaava? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on esimerkkejä keskipisteen kaavasta.

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Philadelphian yliopiston SAT -tulokset ja GPA

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pugetin yliopiston ääni ACT-tulokset ja GPA

Miksi minulla on aaltoilevat kielen reunat?

Mietitkö, mikä aiheuttaa aaltoilevan kielen? Selitämme, mitä aaltoilevat kielen reunat voivat merkitä ja onko sinun syytä huolestua.

Varhaiset päätöksentekopäivät jokaiselle korkeakoululle, jolla on ED

Etsitkö määräaikoja kouluille, joilla on varhainen päätös, kuten Duke, Cornell ja U Penn? Tässä on täydellinen luettelo kaikkien korkeakoulujen aikaisten päätösten määräajoista.

Bowien osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Troyn yliopiston ACT -tulokset ja GPA

10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

Tarvitsetko tulostettavaa graafista paperia? Tutustu ilmaisten graafisten papereiden PDF- ja JPG-kokoelmiin kaikilla tyylillä sekä vinkkejä niiden käyttöön.

19 vaihetta yliopiston professoriksi

Mietitkö, miten sinusta tulee yliopiston professori? Selitämme työnäkymät ja korkeakouluprofessorin vaatimukset auttaaksemme sinua valmistautumaan ja opastamaan sinut koko opettajankoulutusprosessin läpi.

Cal State Fullertonin pääsyvaatimukset

Hussonin yliopiston pääsyvaatimukset

Wilkesin yliopiston pääsyvaatimukset

New Yorkin teknillisen korkeakoulun SAT -tulokset ja GPA

Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

Kuinka paljon ACT-luokat todella ovat? Jaottelemme ACT: n kokonaiskustannukset auttaaksemme sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Marylandin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Stevensonin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mercedin lukiosta Mercedissä, Kaliforniassa.

SUNY Geneseon pääsyvaatimukset