4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

yale-yliopisto-1604158_640

Miksi Yale-essee voi tuntua suoraviivaiselta Yaleen hakeville opiskelijoille, mutta voi myös olla erittäin pelottava sen alhaisen sanamäärällisyyden ja kehotteen erityisluonteen vuoksi.

Saatat miettiä, mitä voit kirjoittaa varmistaaksesi, että hakemuksesi erottuu joukosta ... ja saa sinut hyväksytyksi!

Tässä artikkelissa aiomme:

 • Erota 'miksi Yale' -esite
 • Selitä, mitä yliopisto etsii vastauksessasi
 • Ehdota kirjoitettavia aiheita, jotka auttavat sinua vaikuttamaan
 • Anna miksi Yale Essay -näyte saadaksesi inspiraatiota toisen opiskelijan vastauksesta

Joten sukeletaan sisään!

Miksi Yale-esseekehote

Mikä Yalessa on saanut sinut hakemaan? (Enintään 125 sanaa)

Vau! Tämä on lyhyt esseekehote. Saatat miettiä, mistä voit kirjoittaa, jotta erotut muista hakijoista niin lyhyellä tehtävällä.

Saatat esimerkiksi ajatella, että kaikki koskevat Yalea samasta syystä: koulun tähtien akateemisesta maineesta.

oklahoman yliopisto keskimääräinen gpa

Vaikka tämä on epäilemättä totta, valintakomitea tietää jo, että Yale on loistava yliopisto. Valintalautakunta haluaa tietää, miksi haluat mieluummin mennä Yaleen kuin mikään muu Ivy League -yliopisto tai muu maailman korkeakoulu.

Mikä on 'miksi Yale' -esityksen tarkoitus?

Miksi Yalen kaltaiset koulut vaativat sinua vastaamaan esseeseen 'miksi tämä koulu'?

istui esseesimerkkejä käytettäväksi

Ei ole väliä mihin kouluihin haet, tämän tyyppinen kehote on yksi yleisimmistä, mitä näet korkeakoulujen sovelluksissa.

Miksi? Koska korkeakoulut haluavat nähdä sinun Todella haluavat käydä heidän koulussaan. Opiskelijat, jotka rakastavat koulua, ovat todennäköisemmin aktiivisia ja onnellisia opiskelijoita - ja myöhemmin aktiivisia ja onnellisia alumneja.

Lyhyesti sanottuna: esseesi pitäisi näyttää valintalautakunnalle, että rakastat todella Yalea, mikä saa heidät tuntemaan itsevarmemmaksi siitä, että olet loistava lisä kampukselle.

Koska 'miksi tämä korkeakoulu' -tyyppinen essee on yleistä, saattaa olla houkuttelevaa kierrättää toinen koulusi varten kirjoittamasi ja liittää se Yale-sovellukseesi. Se ei ole hyvä idea!

Jos essesi on yleinen tai epäspesifinen Yalelle, valintalautakunta huolehtii siitä, että et ole investoinut Yaleen. He saattavat jopa ajatella, että et välitä pääsemisestä Yaleen, mikä voi saada heidät ohittamaan hakemuksesi toisen opiskelijan hyväksi, joka todella haluaa osallistua Yaleen. Valintalautakunta haluaa hyväksyä opiskelijat, jotka osallistuvat Yaleen ensi vuonna.

Pohjimmiltaan Yale haluaa varmistaa, että tiedät ja arvostat heidän tarjoamiaan tuotteita, ja he haluavat myös arvioida, kuinka hyödynnät Yalen kampuksen monia mahdollisuuksia edistää akateemista ja ammatillista uraa.

yale-yliopisto-1604157_640

Mistä sinun pitäisi kirjoittaa miksi esseessäsi?

Yale voi olla parhaiten tunnettu akateemikoistaan, mutta yliopistossa on monia piirteitä, joista voit puhua esseeisi. Tässä on luettelo mahdollisista aiheista:

 • Majorit tai luokat, joista olet erityisen kiinnostunut
 • Professorit, joiden työtä ihailet ja joiden kanssa haluat opiskella tai tehdä tutkimusta
 • Opinnot, joihin olet mielenkiintoinen liittyä
 • Tutkimusmahdollisuudet, joita haluat saada
 • Nykyiset ja menneet Yalen opiskelijat, jotka olet tavannut ja joita ihailet
 • Vapaaehtoistyön mahdollisuudet
 • Ammatilliset mahdollisuudet
 • Opiskelijaelämä

Varmista, että valitsemasi pisteet ovat ainutlaatuisia itse Yalelle. Esimerkiksi Yalen asuinalueiden korkeakoulujärjestelmä on hyvin ainutlaatuinen ja luo erilaisen kampuksen elämänkokemuksen kuin useimmat yliopistot. Puhutaan siitä, kuinka arvostat Yalen kampuksen tahtoa osoittavat, että olet tehnyt tutkimuksesi ja pidät Yalen ainutlaatuisista ominaisuuksista.

Riippumatta siitä, minkä aiheen valitset, sinun tulisi olla varma, että yhdistät sen takaisin omiin etuihisi.

Esimerkiksi, jos puhut professorista, jonka työtä ihailet, kuvaile, kuinka opiskelu kyseisen professorin johdolla auttaa akateemista uraa.

Vastauksesi tähän kehotukseen on oltava erityisiä ; et voi vain sanoa, että olet kiinnostunut Yalen tähtitieteellisestä tiedekunnasta. Sinun on annettava esimerkkejä tiedekunnan jäsenistä, joilta haluat oppia. Keskity valitsemaasi Yalen piirteeseen, miten se liittyy sinuun opiskelijana ja ihmisenä ja miten Yale voi auttaa sinua saavuttamaan tulevaisuuden tavoitteet.

la crosse hyväksymisprosentti

Vinkkejä hyvään vastaukseen Why Yale Essay -ohjelmaan

Riippumatta siitä, miten päätät vastata tähän kehotukseen, on neljä vinkkiä, jotka jokaisen tulisi pitää mielessä varmistaakseen, että he vastaavat täysin kysymykseen, antavat tiedot, jotka Yale haluaa nähdä, ja varmistaakseen, että he erottuvat muista hakijoista.

# 1: Tee tutkimuksesi

Ennen kuin aloitat vastauksen kirjoittamisen tähän essekehotteeseen, sinun pitäisi tietää tarkalleen miksi haluat osallistua Yaleen. On olemassa useita tapoja tehdä tämä tutkimus. Voit tarkistaa koulun verkkosivusto tai kurssiluettelo . Voit myös suunnitella kampusvierailun, tavata alumnin tai nykyisen opiskelijan tai keskustella Yalen professorin kanssa.

# 2: Ole tarkka

Tutkimuksestasi sinun olisi pitänyt keksiä erityisiä syitä, miksi Yale on loistava koulu sinulle. Mitä tarkempi voit olla, kun vastaat tähän kehotteeseen, sitä parempi.

Älä sano, että Yalella on hyviä tutkijoita, huolehtivia professoreita ja mielenkiintoinen opiskelijakunta. Suurimmalla osalla kouluista on sellainen.

Sen sijaan yritä mainitse mahdollisuudet, joita vain Yale voi tarjota , kuten tietyt professorit, kurssien nimet, opetussuunnitelmat tai tutkimusmahdollisuudet.

# 3: Näytä intohimosi

Yale haluaa opiskelijoita, jotka välittävät paljon opinnoistaan ​​ja koulustaan, joten varmista, että tämä tulee heidän vastauksessaan esiin. Hellävarainen lausunto, kuten 'Minun on vaikuttanut Yalen draamaohjelma', ei kerro koululle mitään sinusta tai auta sinua erottumaan muista hakijoista.

Olet tehnyt tutkimuksesi, jotta voit mainita Yalen erityiset ominaisuudet, jotka ovat houkutelleet sinua, ja nyt sinun on keskusteltava myös tietyistä ominaisuuksista itsestäsi. Miksi draamaohjelma saa sinut niin innostumaan? Mitä haluat saada siitä? Ole yksityiskohtainen, täsmällinen ja rehellinen.

Ainutlaatuisen intohimon osoittaminen auttaa sinua erottamaan sinut muista hakijoista ja osoittamaan Yalelle, että otat opintosi vakavasti.

ap fysiikka 1 vertailutaulukko

# 4: Oikoluku

Yale-esseesi tulisi olla vahvin esimerkki työstäsi. Muista muokata ja korjata esseitä ennen hakemuksen lähettämistä.

Työssäsi ei saa olla kirjoitus- ja kieliopivirheitä. Suorita esseesi oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistuksen kautta ennen lähettämistä.

On hyvä, että joku muu lukee myös Miksi Yale -esiteesi. Voit pyytää toisen mielipiteen työstäsi vanhemmalta, opettajalta tai ystävältä. Kysy heiltä, ​​edustavatko työsi sinua opiskelijana ja ihmisenä . Pyydä heitä tarkistamaan ja varmista, ettet ole unohtanut pieniä kirjoitusvirheitä. Toisen lausunnon saaminen auttaa työsi olemaan paras mahdollinen.

yale-yliopisto-1604159_640

Miksi Yale-esseenäyte ja syyt miksi se toimii

Alla on kirjoittamamme 'Why Yale' -esinäyte, joka auttaa sinua saamaan paremman käsityksen siitä, millainen suuri vastaus tähän kehotteeseen voi näyttää. Selitämme myös, mikä tekee siitä erinomaisen vastauksen.

Ensimmäinen kappale, jonka voisin laulaa, oli Puccinin O mio babbino Caro. Luulen, että äitini ei tajunnut herättävänsä rakkautta oopperaan opettamalla minulle juhlatemppua. Tuosta rakkaudesta on tullut ajo-kunnianhimo ja ovi suosikkialueelleni: historia, draama, kieli ja musiikki. Opiskelijana olen aina toivonut yhdistävän kaikki nämä kentät.

Vieraillessani Yalessa otin äänitunnin Musiikkikoulun mezzosopraanolta. Hän kertoi minulle, kuinka hän opiskeli roomalaista ja kreikkalaista kirjallisuutta ja johti hänet erikoistumaan barokkioopperaan. Hänen osallistava käsityönsä inspiroi minua ja ilmoitti minulle, että voin tehdä saman Yalessa. En voi kuvitella luopuvan kielen ja historian opiskelusta musiikin hyväksi, ja Yalessa minun ei tarvitse.

Katsotaanpa, mikä saa tämän 'Why Yale' -esityksen toimimaan hyvin.

# 1: Vastaa kehotukseen erityisesti

Tämä essee tarjoaa esimerkkejä henkilökohtaisesta kokemuksesta koulusta ja paljastaa hakijan, joka teki tutkimuksensa. Hakija on selvästi kiinnostunut Yalen musiikkiohjelmasta, koska hän on ottanut oppitunnin opiskelijan kanssa ja keskustellut opiskelijan kanssa heidän kokemuksestaan.

# 2: Antaa tietoja ohjelmasta

Hakijan essee havainnollistaa sitä he tietävät aiheet, jotka haluavat opiskella Yalessa: musiikki, kieli ja historia. Ne osoittavat myös, että he tekivät aloitteen etsimään nykyistä lauluopiskelijaa arvioimaan, millaisia ​​taitoja Yalen ohjelma voisi saada.

# 3: Näyttää missä hakija saapuu

Tämän esseen lukemisen perusteella on selvää, missä kirjailija näkee hänet Yalessa. He ovat osoittaneet, että Yalella on mahdollisuuksia, joihin he haluavat osallistua ja joihin he voivat osallistua, ja sitovat tämän akateemisiin tulevaisuuden tavoitteisiinsa.

# 4: Näyttää vuorovaikutuksen nykyisten opiskelijoiden kanssa

Hakijan kokemus nykyisestä opiskelijasta on tämän esseen pääpiirre. Se osoittaa, että opiskelijalla oli ennakointi ottaa oppitunti jonkun kanssa, joka oli koulun perustutkinto-musiikkiohjelman tuote, ja todisteet, jotka hän keräsi tukeakseen tavoitettaan löytää koulu, joka ei rajoittaisi hänen oppimiskokemustaan ​​yksinomaan musiikkiin.

Yhteenveto: Hyvän 'Why Yale' -esityksen kirjoittaminen

Miksi Yale-essesi voi auttaa otteluryhmiä antamaan hyvän kuvan siitä, miksi Yale sopii sinulle parhaiten. Tämän esseekehotuksen tarkoituksena on, että voit osoittaa Yalelle, että olet tutkinut heidän koulustaan, tuntuu siltä, ​​että se sopii sinulle parhaiten, ja tiedät jo joitain koulun mahdollisuuksia, joista haluat saada kaiken irti.

miten saada väri ruskeaksi

Yale-esseessäsi voit kirjoittaa useista aiheista, mukaan lukien tutkijat, opiskelijakunta, opetussuunnitelmat ja tutkimusmahdollisuudet. Kun kirjoitat esseitä tähän kehotukseen, muista tehdä paljon tutkimusta koulusta, olla tarkka, osoittaa intohimosi ja mainita tulevaisuuden suunnitelmat. Miksi Yale-esseesimerkit voivat myös auttaa, vaikka niitä on vaikea löytää.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset