4 vinkkiä Duke -esseille, jotka hyväksyvät sinut

nimeämätön

Haluatko olla sininen paholainen? Jos näin on, sinun on lähetettävä vahva mennessä esseitä osana hakemustasi.

mennessä vaatii hakijoita vastaamaan kahteen esseeseen, yksi osana Common- tai Coalition -sovellusta ja yksi Why Duke -essee. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus vastata vielä kahteen henkilökohtaiseen esseehdotukseen, mutta niitä ei vaadita.Tulemme rikkomaan kaikki kehotteet puolestasi ja opastamaan sinua kuinka kirjoittaa hämmästyttäviä Duke -lisäesseitä. Aloitetaan siis!

Mikä on Duke Supplement Essay?

Duke vaatii sinua kaksi tai neljä esseetä osana hakemustasi. Sinun on vastattava yhteen 'Miksi herttua?' essee -kehote. Sinulla on myös mahdollisuus vastata enintään kahteen esseekysymykseen.

Duke vaatii Duke -täydennystä osana hakuprosessiaan muutamasta syystä. Ensinnäkin kirjalliset esseet ovat loistava tapa arvioida valmistautumistasi yliopistoon. Duke haluaa nähdä, että osaat kirjoittaa selkeästi ja ytimekkäästi ja että voit noudattaa kaikkia tarvittavia kieliopillisia käytäntöjä.

Duke haluaa myös tutustua sinuun enemmän opiskelijana ja mahdollisena kampuksen jäsenenä. Esseet ovat loistava tapa oppia lisää siitä, kuka todella olet testitulosten ja muiden valtakirjojen ulkopuolella.

Lopuksi, Duke -esseissäsi voit osoittaa affiniteettisi itse Dukea kohtaan. Miksi haluat mennä sinne? Esseesi voivat tuoda esiin intohimosi yliopistoa kohtaan.

On erittäin tärkeää käyttää aikaa ja vaivaa kaikkiin Duke -lisäkirjoituskehotteisiin, jotta pystyt vastaamaan kaikkiin näihin tarpeisiin.

Näyttökuva 2020-09-21 klo 19.41.15

Huomaat todennäköisesti, että Duke -lisäosa Common Appille ja Coalition Appille alkaa Miksi Duke -esseellä. Tämä johtuu siitä, että 'pitkä essee' on itse asiassa yksi Common App/Coalition App -essekehotteista. Tämä tarkoittaa, että Dukea EI ole ainutlaatuinen 'pitkä essee' -kehote!

mitkä 2 väriä tekevät violetista

Duke Supplement Essay kehotukset

Sinun on vastattava vähintään kahteen ja jopa neljään Duke -lisäkirjoituskehotteeseen Duke -sovellukseesi. Kaikkien opiskelijoiden on kirjoitettava yksi pidempi essee. Kirjoittamasi essee määräytyy sen mukaan, lähetätkö yhteisen hakemuksen vai koalitiohakemuksen (Duke hyväksyy molemmat).

Sinun on myös vastattava 'Miksi herttua' -essekehotteeseen. On vielä kaksi henkilökohtaista esseekysymystä, jotka ovat valinnaisia ​​kaikille hakijoille.

2020-2021 Duke Long Essee

Pitkä essee -kehote on itse asiassa essee, jonka kirjoitat osana yhteistä sovellustasi tai koalitiosovellustasi. Dukea varten ei ole erillistä 'pitkää essee' -kehotusta, joten älä huoli, kun et näe kehotetta ponnahdusikkunassa, kun napsautat kirjoituslisäosan välilehteä.

Toisaalta se tarkoittaa sitä lähettämäsi pitkä essee -kehote riippuu siitä, käytätkö Common Appia vai Coalition -sovellusta. Molemmissa sovelluksissa on hieman erilaiset essee -kehotteet!

Jos haet Dukea Coalition -sovelluksen kautta, valitset yhden essee -kehotteen vastataksesi. Lisätietoja Coalition Application -esitteesi ässystä ja kunkin kehotteen analyysistä saat syvällisestä oppaastamme.

Jos haet Dukea yhteisen sovelluksen kautta, sinun on myös valittava essee -kehote vastataksesi. Lisätietoja hämmästyttävän yhteisen sovelluksen esseen tekemisestä ja syvällisestä tarkastelusta jokaisesta kehotteesta on kyseiseen aiheeseen omistetussa blogikirjoituksessamme.

kuinka lähettää pisteet oppilaitoksille

cd89929d-6e67-46f6-a23b-51c8eb11a560.sized-1000x1000

2020-2021 'Miksi herttua?' Essee

Kaikkien Duken opiskelijoiden on vastattava kysymykseen Miksi herttua? essee . Tässä essee kehote vuodelle 2020:

Kerro meille, miksi pidät Dukea hyväksi otteluksi sinulle. Onko Duken akateemisessa tai muussa tarjonnassa erityisesti jotain, joka houkuttelee sinua? (200 sanan raja)

2020-2021 Valinnaiset Duke-esseet

Sinulla on myös mahdollisuus vastata kahteen valinnaiseen Duke -esseeseen. Duke tekee selväksi, että nämä Duke -tunnustuksen essee -kehotteet ovat täysin valinnaisia. Sinua ei rangaista, jos et vastaa niihin.

Duken yliopisto etsii lahjakkaita, sitoutuneita opiskelijakuntia, joka ilmentää monenlaisia ​​inhimillisiä kokemuksia. Uskomme, että opiskelijoidemme monimuotoisuus vahvistaa yhteisöämme. Jos haluat kertoa näkemyksestäsi tai kokemuksistasi, jotka ovat auttaneet meitä ymmärtämään sinua paremmin - mahdollisesti liittyen yhteisöön, johon kuulut tai perheesi tai kulttuuritaustasi - kannustamme sinua tekemään niin. Todelliset ihmiset lukevat hakemustasi, ja haluamme tehdä parhaamme ymmärtääksemme ja arvostaaksemme todellisia ihmisiä, jotka hakeutuvat Dukeen. (Enintään 250 sanaa). Duke Universityn syrjimättömyyslausunto

Duken sitoutuminen monimuotoisuuteen ja osallisuuteen sisältää sukupuoli -identiteetin ja seksuaalisen suuntautumisen. Jos haluat jakaa kanssamme lisää kummastakin, etkä ole tehnyt niin muualla sovelluksessa, kehotamme sinua tekemään sen täällä. (Enintään 250 sanaa)

Vaadittu Duke -essee, analysoitu

Kerro meille, miksi pidät Dukea hyväksi otteluksi sinulle. Onko Duken akateemisessa tai muussa tarjonnassa erityisesti jotain, joka houkuttelee sinua? (200 sanan raja)

250 sanaa ei ole paljon sanoja kuvaamaan rakkauttasi Dukea kohtaan! Sinun on oltava selkeä, ytimekäs ja rehellinen, jotta Duke -tunnustuksen esseesi erottuu.

korkeakouluissa, joilla on alhaiset gpa -vaatimukset

Koska sanaraja on niin rajoitettu, On parempi keskittyä yhteen tai kahteen tiettyyn ajatukseen sen sijaan, että yrittäisi pakata mahdollisimman monta ajatusta lyhyeen esseeesi. Esimerkiksi vaikka saatat olla ihastunut Duken koko tiedekuntaan, valitse yksi professori, jonka työtä arvostat ja laajenna sitä. Kaikki syvyys, jonka voit saavuttaa tässä pienessä tilassa, menee pitkälle.

Avain tässä on ole tarkka miksi Duke on paras koulu sinulle. Mainitsimme juuri keskustelun tiedekunnasta, mutta voit myös puhua tietyistä luokista, joihin haluat osallistua, akateemisista organisaatioista, joihin haluat osallistua, tai jopa tutkimusmahdollisuuksista, joita haluat jatkaa. Tämä tarkoittaa, että sinun on tehtävä tutkimuksesi, mutta luota meihin: sillä on suuri vaikutus.

Jos olet edelleen hämmentynyt tästä kehotuksesta ja haluat hieman lisäapua, Älä missaa koko artikkeliamme siitä, kuinka kirjoittaa hämmästyttävä 'Miksi herttua' -essee!

miten maksaa herttuan yliopistolle-1060x540

Valinnainen Duke -pääsyessee kehottaa, analysoitu

Duken yliopisto etsii lahjakkaita, sitoutuneita opiskelijakuntia, joka ilmentää monenlaisia ​​inhimillisiä kokemuksia. Uskomme, että opiskelijoidemme monimuotoisuus vahvistaa yhteisöämme. Jos haluat kertoa näkemyksestäsi tai kokemuksistasi, joiden avulla olet voinut auttaa meitä ymmärtämään sinua paremmin - mahdollisesti liittyen yhteisöön, johon kuulut tai perheesi tai kulttuuritaustasi - kannustamme sinua tekemään niin. Todelliset ihmiset lukevat hakemustasi, ja haluamme tehdä parhaamme ymmärtääksemme ja arvostaaksemme todellisia ihmisiä, jotka hakeutuvat Dukeen. (Enintään 250 sanaa)


Käsittele tätä kysymystä tilaisuutena kertoa enemmän itsestäsi. Jos sinulla on jotain todellista ja tärkeää kirjoitettavaa, tee se. Mutta älä yritä keksiä kokemusta, joka ei todellakaan kuulu sinulle - se tulee väärennetyksi ja epärehelliseksi. Ellei sinulla ole oikeastaan ​​mitään sanottavaa, suosittelen sisällyttämään jotain.

Jos päätät vastata tähän kysymykseen, nojata aitouteen. Älä pelkää olla haavoittuvainen tai rehellinen. Vaikka kysymys puhuu Duken sitoutumisesta monimuotoisuuteen, älä tunne, että sinun on keksittävä erilaisia ​​kokemuksia vain sopeutuaksesi.

Kerro ainutlaatuisesta näkökulmastasi. Muista ilmoittaa, miksi tämä näkökulma kuuluu sinulle ja sinä yksin. Näkemyksesi koostuu kokemuksistasi ja vuorovaikutuksestasi, joten voit korostaa niiden vaikutusta sinuun.

Duken sitoutuminen monimuotoisuuteen ja osallisuuteen sisältää sukupuoli -identiteetin ja seksuaalisen suuntautumisen. Jos haluat jakaa kanssamme lisää kummastakin, etkä ole tehnyt niin muualla sovelluksessa, kehotamme sinua tekemään sen täällä.


Älä vastaa tähän valinnaiseen esseeseen, ellei sinulla ole jotain todellista sanottavaa.
Älä pelkää tai pelkää, että tämän kysymyksen huomiotta jättäminen vaikuttaa sinuun huonosti. Ei tule. Sinun pitäisi todella vastata tähän kehotteeseen vain, jos olet LGBTQ+ -yhteisön jäsen.

Se, mikä heijastuu sinuun huonosti, on keksiä jotain, joka tuntuu epärehelliseltä tai pahempaa tietämättömältä. Puhu rehellisesti ja sydämestä.

Samoin, jos sinulla on pohdintoja sukupuoli -identiteetistä ja seksuaalisesta suuntautumisesta, älä koe, että sinun on jaettava ne. Muista, että tämä essee on valinnainen. On täysin hyvä, jos et ole tarpeeksi mukava tai valmis puhumaan julkisesti näistä aiheista.

Jos päätät vastata tähän kysymykseen, puhu vain todellisista kokemuksistasi. On parempi pitää ne henkilökohtaisina. Tämä essee ei ole oikea paikka pohtia LGBTQ+ -oikeuksia ympäröivää yleistä poliittista ilmapiiriä, varsinkin jos nämä asiat eivät koske sinua. Se on kuitenkin paikka puhua erityisestä identiteetistäsi ja matkastasi.

Kuinka kirjoittaa suuria Duke -esseitä

Jos haluat, että Duke -esseesi erottuvat ja auttavat sinua pääsemään sisään, seuraa näitä vinkkejä!

#1: Käytä omaa ääntäsi

Yliopiston esseen tarkoitus on, että pääsykomitealla on mahdollisuus tutustua sinuun testitulosten, arvosanojen ja arvosanojen ulkopuolella. Sisäänpääsyesseesi ovat tilaisuutesi herättää itsesi eloon esseen lukijoille ja esitellä itsesi täydelliseksi henkilöksi.

Sinun pitäisi sitten varmistaa, että henkilö, jonka esität oppilaitoksen esseissä, olet itse. Älä yritä jäljitellä sitä, mitä luulet komitean haluavan kuulla, tai yritä toimia kuin joku, joka et ole.

keltaiset silmät vs pähkinänruskeat silmät

Jos valehtelet tai liioittelet, esseesi tulee epärehelliseksi, mikä heikentää sen tehokkuutta. Pysy kertomassa todellisia tarinoita henkilöstä, joka todella olet, ei siitä, kenen luulet Duke haluavan sinun olevan.

#2: Vältä napsautettuja tai liiallisia lauseita

Kun kirjoitat Duke -esseitä, yritä välttää kliseitä tai liiallisia lainauksia tai lauseita. Näitä ovat lainaukset, jotka on lainattu kuolemaan, ja lauseita tai ilmauksia, joita käytetään liikaa jokapäiväisessä elämässä. Yliopistojen valintakomitea on luultavasti nähnyt lukuisia esseitä, joissa todetaan: 'Ole muutos, jonka haluat nähdä maailmassa.' Pyri omaperäisyyteen.

Vältä vastaavasti kliseiden käyttöä, jotka vievät pois työn vahvuuden ja vilpittömyyden. Älä puhu turhia kertomuksia siitä, miten homo- ja lesbo -oikeuksien taistelu on vaikuttanut sinuun… ellei se todella ole!

#3: Tarkista työsi

Sen pitäisi melkein olla sanomattakin selvää, mutta haluat varmistaa, että Duke -esseesi ovat vahvin esimerkki työstäsi. Ennen kuin lähetät Duke -sovelluksesi, muista muokata ja oikolukea esseesi.

Työssäsi ei saa olla kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Varmista, että suoritat esseesi oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistuksen läpi ennen lähettämistä.

On hyvä idea, että joku muu lukee myös Duke -esseesi. Voit pyytää toista mielipidettä työstäsi vanhemmalta, opettajalta tai ystävältä. Kysy heiltä, ​​edustaako työsi sinua opiskelijana ja ihmisenä. Pyydä heitä tarkistamaan ja varmista, ettet ole unohtanut pieniä kirjoitusvirheitä. Toisen mielipiteen saaminen auttaa työtäsi olemaan parasta mahdollista.

Varmista, että et luota niihin ideoiden tai uudelleenkirjoitusten yhteydessä. Esseesi on oltava työsi.

#4: Vastaa vain siihen, mikä sinulle sopii

Muista, että Duken valinnaiset esseet ovat juuri sitä - valinnaisia. Voi olla houkuttelevaa vastata kaikkeen sovelluksessa, ja jos sinulla on tärkeä tarina kerrottavana, sinun pitäisi ehdottomasti.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole mitään sanottavaa, älä tunne, että sinun on keksittävä jotain. Sinun on parempi vastata vähemmän, rehellisesti, sitten vastaat enemmän, epärehellisesti.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA