4 asiantuntijan PSAT-laskinvihjettä + hyväksytyt laskimet

feature_PSATcalculator.jpg

PSAT-matematiikka voi olla pelottavaa, joten olisi hienoa saada tietokoneavusteista apua. Mutta voitko käyttää PSAT-laskinta? Kyllä, voit, vaikkakin vain toisessa PSAT: n kahdesta matematiikkaosasta. Mutta millaista laskinta voit käyttää, ja milloin on järkevää käyttää laskinta PSAT: ssa?

Lue täydellinen luettelo hyväksytyistä laskureista PSAT-testipäivää varten ja parhaat vinkit laskimen tehokkaaseen käyttöön.

Voitteko käyttää PSAT-laskinta?

Kuten SAT: lla, PSAT: lla on neljä osaa : Lukeminen, kirjoittaminen, matematiikka (ei laskinta) ja matematiikka (laskin). Ei laskinta -matematiikkaosio on 25 minuuttia pitkä ja siinä on 17 kysymystä, kun taas Laskin-osiossa on 45 minuuttia ja siinä on 11 kysymystä. Kuten nimestä voi päätellä, PSAT: n aikana ainoa kerta, jolloin voit käyttää laskinta, on viimeinen Laskin -matematiikka.

College Boardin mukaan useimpiin kysymyksiin Calculator Math -osiossa voidaan vastata ilman laskinta, mutta laskimesta voi olla hyötyä joissakin kysymyksissä. Käännetty kollegion hallituksen varovaiselta viralliselta kieleltä: sinun pitäisi ehdottomasti käyttää laskinta kun sitä tarvitaan elämäsi helpottamiseksi, mutta älä monimutkaista kysymyksiä käyttämällä laskinta, kun se olisi nopeampi ratkaista käsin.

Esimerkiksi on nopeampi (ja pienemmät virheiden mahdollisuudet) käyttää laskinta kertomaan 34 x 174. On kuitenkin paljon nopeampi ratkaista yhtälö kuten 3x + 4y = 17, 4x + 8y = 26 käsin kuin käyttää graafinen laskin tekemään sen.

sat pisteet austinille

body_graphingcalc.jpg

Hyväksytyt laskimet PSAT-testipäivää varten

Kollegion hallitus sallii PSAT: ssa kolmenlaisia ​​laskimia: nelitoimisia laskimia, tieteellisiä laskimia ja graafisia laskimia.

on 16 -vuotias

Nelitoimiset laskimet ovat ns. koska he voivat periaatteessa tehdä vain neljä asiaa: summa, vähennä, kerro ja jaa . Vaikka teoreettisesti voisit käyttää PSAT: ssa vain nelitoimista laskinta, sitä ei suositella, todennäköisesti koska nelitoimisista laskimista puuttuu yleensä hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten sulkeet ja syöttörivit.

Nelitoimisten laskinten ainoat edut ovat, että ne ovat yleensä suhteellisen halpoja ja vievät vähemmän tilaa. Mutta rehellisesti, haitat siitä, että et näe laskimeen juuri syötettyäsi, ovat huomattavasti suuremmat kuin hyödyt.

Kaikkia tieteellisiä laskimia saa käyttää PSAT: ssa. A tieteellinen laskin sisältää kaikki nelitoimisen laskimen ominaisuudet ja muutamia muita hyödyllisiä asioita. Kaikkien tieteellisten laskinten tärkeimmät toiminnot ovat sulkeet, pi ja trigonometriset funktiot, kuten alla näkyy:

body_scientificcalculator.png AJC1 / Flickr

Erityisesti sulkeet ovat hyviä, koska voit käyttää niitä varmista, että laskelmat suoritetaan oikeassa järjestyksessä . Esimerkiksi ((15 x 19) - (13/2)) / 100 on paljon helpompi syöttää kaikki kerralla sulkeilla sen sijaan, että joudutaan jakamaan se osiinsa ja käyttämään sitten osia uudelleen ; jokainen tekemäsi ylimääräinen laskutoimitus tuo lisää virheitä.

Viimeinen laskin, jonka voit tuoda PSAT: lle, on graafinen laskin. Graafiset laskimet ovat hienoja, koska niillä on varmasti ominaisuuksia, kuten syöttörivit ja kaikki, mitä tieteellisellä laskimella on. Niistä voi olla apua myös lineaaristen yhtälöiden ratkaisujen visualisoinnissa - jos esimerkiksi haluat selvittää, missä kaksi yhtälöä risteävät, voit vain tarkastella kaaviota saadaksesi koordinaatit

Ainoa ongelma graafisten laskinten kanssa on, että niiden monitoiminnallisuus voi huijaa opiskelijoita käyttämään niitä kun ei käytetä laskinta olisi nopeammin . Vältä tätä ansaa käyttämällä graafista laskinta harjoitustestejä suorittaessasi ja haastamalla itsesi kysymään joka kerta, kun käytät laskinta, jos se todella tarvitaan tai vie enemmän aikaa kuin se säästää.

Toisin kuin tieteellisissä laskimissa, kaikki graafisen laskimen mallit eivät ole sallittuja PSAT-laskimen sääntöjen mukaan. Alla on kaavio hyväksyttävät PSAT-graafiset laskimet , lajiteltu tuotemerkin mukaan.

miten saan lukion tutkintotodistuksen
Casio Hewlett Packard Radio Shack Terävä Texas Instruments Muut tuotemerkit
FX-6000 -sarja HP-9G EC-4033 EL-5200 TI-73 Datexx DS-883
FX-6200-sarja HP-28-sarja EC-4034 EL-9200-sarja TI-80 Micronta
FX-6300 -sarja HP-38G EC-4037 EL-9300 -sarja TI-81 Älykäs 2
FX-6500 -sarja HP-39-sarja EL-9600-sarja (kynää ei sallita) TI-82
FX-7000 -sarja HP-40-sarja EL-9900-sarja TI-83 / TI-83 Plus
FX-7300 -sarja HP-48-sarja TI-83 Plus hopea
FX-7400 -sarja HP-49-sarja TI-84 Plus / TI-84 Plus T
FX-7500 -sarja HP-50-sarja TI-84 Plus CE / TI-84 Plus CE-T
FX-7700 -sarja

HP Prime

TI-84 Plus hopea
FX-7800 -sarja TI-84 Plus C hopea
FX-8000-sarja TI-85
FX-8500 -sarja TI-86
FX-8700 -sarja TI-89
FX-8800 -sarja TI-89 titaani
FX-9700 -sarja TI-Nspire / TI-Nspire CX
FX-9750 -sarja TI-Nspire CAS / TI-Nspire CX CAS
FX-9860 -sarja TI-Nspire CM-C / TI-Nspire CM-C CAS
CFX-9800 -sarja TI-Nspire CX-C CAS
CFX-9850-sarja
CFX-9950-sarja
CFX-9970-sarja
FX 1.0 -sarja
Algebra FX 2.0 -sarja
FX-CG-10 (PRIZM)
FX-CG-20
Paranna PSAT-pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

Vältä näitä PSAT-laskimia

Jotkut laskimet, kuten TI-92 Plus tai Voyage 200, on kielletty PSAT: lta, koska ne rikkovat College Boardin PSAT-laskimen ohjeet . Suurin osa näistä ohjeista on järkeä, kuten että et voi käyttää melua laskevaa laskinta tai Internetiä käyttävää laskinta. Jotkut muut tutkinnot ovat kuitenkin vähemmän ilmeisiä, kuten se, että et voi käyttää laskinta, joka vaatii pistorasian.

Jos laskimesi täyttää jonkin seuraavista ehdoista, sinä ei voi käytä sitä PSAT: ssa:

 • Se on osa kannettavaa tietokonetta, kannettavaa tietokonetta, elektronista kirjoitusalustaa tai taskujärjestäjää. Järkyttävällä tavalla et voi käyttää tietokonetta PSAT: n käytön aikana.
 • Siinä on QWERTY (ts. Kirjoituskone) -näppäimistöt osana laitteistoa tai ohjelmistoa (esim. TI-92 Plus, Voyage 200). Et myöskään voi käyttää laitteiston oheislaitteita muuten hyväksytyn laskimen kanssa (esim. Ulkoinen näppäimistö tai LCD-näyttö)
 • Siinä on kynän syöttö / kynä / kosketusnäyttö (esim. Palm, PDA, Casio ClassPad)
 • Siinä on langaton tai Bluetooth-ominaisuus
 • Se paperinauhat
 • Se voi 'puhua' (kauhistuttavaa) tai melua
 • Se vaatii pistorasian
 • Se voi käyttää Internetiä
 • Siinä on matkapuhelinominaisuus tai ääni- / videotallennuskyky. Ei matkapuhelimen laskimen käyttöä PSAT: ssa!
 • Siinä on digitaalinen ääni- / videosoitin
 • Siinä on kamera tai skannausominaisuus

body_calculatorwithscreen.jpg PSAT-laskimessasi ei saa olla ulkoisia näkymiä! ( Joe Haupt / Flickr)

4 PSAT-laskinvinkkiä

Nyt kun tiedät vaihtoehtosi PSAT-testausta varten hyväksytyille laskimille, käymme läpi muutamia tärkeitä vinkkejä, joiden avulla voit käyttää laskinta tehokkaasti testipäivänä.

Vinkki 1: Tuo hyväksytty laskin testiin

On parempi, että sinulla on laskin, jota voit käyttää, eikä sitä tarvita, kuin tarvitset laskinta eikä sitä ole. Sama pätee varmistaen, että se on hyväksytty laskin; ei ole mitään syytä tuoda mukanasi laskinta, jota et voi käyttää.

Vinkki 2: Tunne laskin

Yksi tärkeimmistä syistä laskimen käyttöön on, että se parantaa nopeutta ja tarkkuutta testissä. Jos käytät laskinta, jota et ole koskaan ennen käyttänyt, olet hitaampi ja alttiimpi virheille riippumatta siitä, kuinka tyylikäs laskin on.

mikä merkki on syöpä

Vältä koepäivän vaaraa käyttämällä laskinta, jota aiot käyttää PSAT: ssa päivittäiseen koulutyöhön ja kotitehtäviin niin paljon kuin mahdollista. Tällä tavalla, kun PSAT-aika tulee, olet tyytyväinen laskimeesi.

Vinkki 3: Tarkista laskimen syöttörivi

Kun teet laskutestejä testin aikana, voi olla helppo tarttua kiireeseen suorittaa testi loppuun ajoissa ja osua vahingossa '8': n '5: n tai' x ': n' - 'sijaan. Voit rajoittaa näiden virheiden vaikutusta sinuun tarkista syöttörivi ennen Enter-näppäintä varmista, ettet ole syöttänyt väärää numeroa tai toimintoa.

voitko ostaa singulairin tiskiltä

Syöttörivin tarkistaminen on erityisen tärkeää, jos et käytä graafista laskinta, joka pitää käynnissä olevaa lokia kaikista tekemistäsi laskelmista.

Vinkki 4: Tiedä, milloin ei saa käyttää laskinta

Varsinkin jos sinulla on graafinen laskin, voi tuntua helpommalta tehdä laskimen toimivan sinulle. Huolellisesti syöttämällä yhtälö laskimeen ja saamalla se ratkaisemaan se puolestasi, voi kuitenkin kulua enemmän aikaa kuin vain käsin tekeminen. Tämä ei tarkoita, että sinun ei pitäisi käyttää laskinta lainkaan; käytä sitä pikemminkin taitojesi täydennyksenä kuin korvaavana.

Sinua on varoitettu, sinun ei pitäisi luottaa laskinsovelluksiin tehdä kovaa työtä puolestasi. PSAT-neuvonantajilla on oikeus tarkastaa laskimesi ja poistaa kaikki siellä olevat ohjelmoidut sovellukset. Jos olet tottunut käyttämään sovelluksia ongelmien ratkaisemiseen, olet kuumassa vedessä.

kehon_vesi.jpg

Kuuma vesi: kaunis katsella geysiristä spewing, vähemmän kaunis olla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA