Neljä erilaista taloudellista apua: asiantuntijaopas

feature_moneygift.jpg

Siellä on niin paljon erilaisia ​​rahoitusapuja, joista osa palvelee sinua paremmin kuin toiset. Tämä opas demystifioi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää opiskelijoille tarjottavasta avusta.

Aloitan käytettävissä olevista vaihtoehdoista ja sisällytän esimerkkejä, jotka voit itse tarkistaa. Kerron sitten tarkalleen, mistä ja miten voit saada käsiinne tämän taloudellisen tuen. Lopuksi selitän, minkä tyyppistä apua sinun pitäisi hyödyntää - ja mistä niistä sinun tulisi pysyä poissa.Aloitetaan!

Mitkä ovat erilaiset rahoitustuet?

Taloudellisen tuen käsittely voi olla ylivoimaista, mutta saatat olla helpottunut tietäessäsi, että siellä on vain muutamia erilaisia ​​tukia. Kun saat perustiedot kustakin tukiluokasta, saat paljon paremman tiedon siitä, miten saada eniten (ja parasta) rahoitusta.

Tärkeimmät erottavat tekijät kunkin tukiluokan välillä ovat:

 • Miten saat rahat
 • Miksi saat rahat
 • Onko sinun maksettava rahat takaisin

Tässä on tärkeimmät aputyypit, jotka sinun pitäisi tietää ennen kuin alat etsiä rahoitusta yliopistolle:

Apurahat

Apurahat ovat rahallisia palkintoja, jotka perustuvat tyypillisesti taloudellisiin tarpeisiin. Jos saat apurahan, sinun ei tarvitse maksaa rahoja missään vaiheessa .

Esimerkki: Anna iholle

Lainat

Lainat ovat rahaa lainaat ja maksat sitten takaisin kuukausittain valmistumisen jälkeen. Lainaamasi alkuperäisen summan (periaate) lisäksi olet myös vastuussa ylimääräisen prosentin maksamisesta takaisin lainasummasta (korot).

Esimerkkejä:Suorat lainat (tuetut ja tukemattomat), Stafford -laina, Perkins -laina, Yksityinen laina

Apurahat

Apurahat ovat rahapalkintoja, jotka ovat samanlaisia ​​kuin apurahat - sinun ei tarvitse maksaa niitä takaisin missään vaiheessa. Toisin kuin avustukset; ne perustuvat usein muihin tekijöihin kuin taloudelliseen tarpeeseen, vaikka tarve voidaan ottaa huomioon. Lopulta, apurahan saaminen voi perustua melkein mihin tahansa riippuen stipendin rahoittavan henkilön tai yhteisön tavoitteista.

Tässä muutamia esimerkkejä, tässä on joitain opiskelijoiden ominaisuuksia, joita monet apurahaohjelmat pyrkivät etsimään hakijoiltaan:

opettaminen yhteisöoppilaitoksen palkalla
 • Vahvat akateemiset ennätykset
 • Vapaaehtoiskokemus
 • Erityinen etninen tausta
 • Taiteellinen taito
 • Urheilutaito
 • Yrittäjyys
 • Poliittiset tavoitteet
 • Uratavoitteet
 • Joku yhdistelmä yllämainituista

Esimerkkejä: Gates Millennium, McDonald’s, Coca-Cola, Tylenol, Florida Bright Futures, latinalaisamerikkalainen apurahasto, vähemmistöapurahat

Työ-opiskelu

Työopintojen palkinto on eräänlainen tarvepohjainen itsetuen rahoitusapu palkkatuen muodossa. Viime kädessä sen tarkoituksena on auttaa opiskelijoita saamaan työpaikkoja (erityisesti kampuksella), koska tuki tekee opiskelijoista halvempia joidenkin työnantajien palkkaamiseen.

Joissakin opiskelijapaikoissa palkataan vain ihmisiä, joilla on työ-opintopalkintoja. Työskentelypalkinto maksaa osan tuntipalkastasi ja työnantaja maksaa loput. Rahat saat vain, jos saat opiskelijatyön, etkä saa ylimääräistä rahoitusta palkan päälle .

Keskimääräinen työ-opintopalkinto on noin 1 500 dollaria, mutta vuotuinen enimmäismäärä on 7 000 dollaria.

Tutustu oppaaseemme liittovaltion työopinto -ohjelmaan saadaksesi lisätietoja.

body_campusjob.jpg

Opiskelijan työ ei ehkä ole kaikkein jännittävin tapa saada taloudellista tukea, mutta se voi sisältää joitain etuja.

Mitkä ovat tärkeimmät rahoitusavun lähteet?

Vaikka tukea on vain muutamia, koulu voi saada rahoitusta useista eri lähteistä. Tuki avun saamisessa riippuu tietysti siitä, mistä rahat tulevat.

Yhdysvaltojen tärkeimmät opiskelija -avun lähteet ovat liittohallitus, osavaltioiden hallitukset, koulut, yksityiset järjestöt ja pankit. Tässä kerron, miten aiot saada avustusrahoitusta kustakin näistä lähteistä.

Liittovaltion rahoitusapu

Annetun tuen tyypit: Apurahat, lainat ja työn opiskelu

Tukikelpoisuuskriteerit : Liittovaltion opintotukien saamiseen liittyy melko vähän kelpoisuusvaatimuksia. Vaikka ne voivat tuntua monimutkaisilta, useimpia niistä ei ole vaikea tavata - suuria asioita ovat, että sinulla on oltava lukion tutkintotodistus tai GED ja sinut on hyväksyttävä tutkintoon tai todistusohjelmaan.

erikoiskolmiot 30 60 90

Varmistaaksesi, että täytät kaikki tarvittavat kelpoisuusvaatimukset, lue kattava oppaamme liittovaltion rahoitustuen saamiseksi.

Hakeminen : Haet liittovaltion tukea maksuttomalla liittovaltion opiskelijatuen hakemuksella eli FAFSA: lla. Sinun on lähetettävä vain tämä yksi hakemus, jotta voit ottaa huomioon minkä tahansa liittovaltion tuen.

Voit jopa arvioida tukikelpoisuutesi ennen FAFSAn lähettämistä, jos haluat tietää etukäteen, kuinka paljon (ja minkä tyyppisiä) tuet sinulle todennäköisesti myönnetään käyttämällä FAFSA4 -pyörä .

Esimerkkejä: Pell Grant, liittovaltion lainat

Valtion rahoitusapu

Eri valtioilla on omat pöytäkirjansa, budjetinsa ja tukikelpoisuusperusteensa valtiontukeen. Svaltiot voivat käyttää FAFSAa, kun taas muilla voi olla omat prosessinsa tukikelpoisuuden määrittämiseen (kuten Florida).

Sinun on tehtävä oma tutkimus asuinpaikastasi. Lue lisää valtion rahoitusapuvaihtoehdot tässä.

Apua koulustasi

Annetun tuen tyypit: P apurahat ja apurahat, joskus lainat

Tukikelpoisuusperusteet: Jotkut koulut tarjoavat vain tarvepohjaista taloudellista apua apurahoina. Jos pääset kouluun, olet automaattisesti oikeutettu tarvepohjaiseen apuun koulun rahoitustukipolitiikan mukaisesti. Anteliain rahoitusapupolitiikka perustuu usein vain tarpeeseen.

Jotkut koulut tarjoavat tarve- ja ansioihin perustuvaa taloudellista apua. Ansaintaperusteisten apurahojen kelpoisuusvaatimukset voivat riippua GPA: sta, vakiomuotoisista testituloksista tai urheilusuorituksesta.

Hakeminen: Monet koulut käyttävät FAFSAa määrittäessään tukikelpoisuuden tarvepohjaista taloudellista apua. Koulut saavat automaattisesti FAFSA -tietosi, jos lisäät ne hakemukseesi.

Yliopistohakemuksesi toimivat myös usein automaattisena apurahahakemuksena - pääsy- tai rahoitusaputoimisto tarjoaa apurahoja erityisen kilpailukykyisille opiskelijoille saadakseen heidät osallistumaan kyseiseen kouluun.

Joillakin koulupohjaisilla apurahoilla on kuitenkin erilliset hakemukset. Kehotan sinua tutustumaan koulun taloudellisen avun verkkosivustoon (tai ottamaan yhteyttä heidän taloudellisen avustajansa), jos sinulla on kysyttävää mahdollisista lisäapurahamahdollisuuksista.

Apu yksityisiltä organisaatioilta tai voittoa tavoittelemattomilta järjestöiltä

Annetun tuen tyypit : Ensisijaisesti apurahat ja apurahat

Tukikelpoisuusperusteet:Kelpoisuuskriteerit vaihtelevat suuresti sen mukaan, minkä tyyppistä opiskelijaa apuraha tai apurahaohjelma kohdistaa. Yleisimmät kriteerit keskittyvät Yhdysvaltain kansalaisuuteen ja akateemiseen suoritukseen, mutta tarkista aiemmin luetellut apurahat saadaksesi lisää esimerkkejä.

Hakeminen: Joissakin kattojärjestöissä yhden hakemuksen avulla voit harkita useita apurahoja (esim. Latinalaisamerikkalainen apurahasto). Suurimman osan ajasta sinun on kuitenkin lähetettävä erillinen hakemus jokaisesta kiinnostuneesta apurahaohjelmasta. Usein apurahahakemusten pyytämät tiedot ovat päällekkäisiä, joten saatat pystyä kierrättämään osan hakemuksistasi (kuten esseitä) , esimerkiksi).

Esimerkkejä : Tutustu luetteloihimme parhaista apurahoista lukion junioreille ja eläkeläisille

Tuki pankeilta ja rahoituslaitoksilta

Annetun tuen tyypit: Tästä pääset, jos tarvitset yksityisiä lainoja

Tukikelpoisuusperusteet: Tämä vaihtelee sen mukaan, mihin oppilaitokseen menet ja kuinka paljon rahaa haluat ottaa pois. Periaatteessa sinun on osoitettava olevasi vastuullinen ja luotettava, jotta pankit luottavat siihen, että maksat rahat takaisin. Voit tehdä tämän hyvällä luottohistorialla.

Ongelmana on, että useimmilla nuorilla ei todellakaan ole luottotietoa, mikä tarkoittaa, että useimmat opiskelijat, jotka haluavat ottaa yksityisiä lainoja, tarvitsevat jonkun muun (yleensä vanhemman), jolla on hyvä luotto, lainan myöntämiseen.

Hakeminen: Sinun on työskenneltävä suoraan pankin kanssa hakeaksesi opintolainaa, jonka toivot ottavasi. Se sisältää henkilökohtaisten ja taloudellisten tietojen toimittamisen rahoituslaitokselle.

Lisätietoja on opintolainan saamisen vaiheittaisessa oppaassamme.

Mitkä ovat parhaita taloudellista apua? Mitkä ovat pahimmat?

Vaikka kaikki edellä mainitut taloudelliset tuet voivat auttaa sinua maksamaan koulun, kaikilla ei ole samoja etuja ja etuja. Jotkut aputyypit palvelevat sinua paremmin pitkällä aikavälillä.

Olen järjestänyt avuluokat tasoihin, joiden avulla Taso 1 on halutuin ja taso 3 vähiten haluttu. Sinun tulee hakea apua tässä järjestyksessä - etsi ensin Tier 1 -apua ennen kuin täytät aukot tasolla 2 ja 3.

body_tieredcake.jpg

Ajattele taloudellisia tukivaihtoehtojasi, kuten todella herkullisen kakun kerroksia: sinun ei pitäisi aloittaa leikkaamista missä tahansa!

murtoliigapisteiden tulokset

Taso 1: Apurahat ja apurahat

Apurahat ja apurahat ovat halutuimpia rahoitustuen muotoja, koska ne tulevat ilmaisen rahan muodossa, usein ilman ehtoja .

Joitakin apurahoja ja apurahoja sovelletaan suoraan laskuusi - näet tämän usein liittovaltion ja koulupohjaisen avun kanssa. Kun näin tapahtuu, et todellakaan näe rahaa - näet vain pienemmän (tai jopa olemattoman) laskun.

Muut apurahat ja apurahat annetaan suoraan sinulle. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on enemmän vapautta käyttää rahaa, mutta se tarkoittaa myös, että sinun on oltava vastuussa rahanhallinnasta. Viime kädessä on parasta käyttää apuraha- ja apuraharahoja akateemisiin laskuihin ennen kuin käytät varoja muiden asioiden maksamiseen.

Taso 2: Liittovaltion lainat ja liittovaltion työtutkimus

Taso 2 tarjoaa hyviä vaihtoehtoja opiskelijoille ja perheille, joiden on vielä katettava kustannukset apurahojen ja apurahojen jälkeen. Nämä vaihtoehdot eivät tule ilmaisen rahan muodossa, mutta se ei tarkoita, etteikö niillä olisi joitain etuja.

Liittovaltion lainat

Sinun on maksettava liittovaltion lainat takaisin, joten ne eivät tietenkään ole niin toivottavia kuin apurahat tai apurahat. Liittovaltion lainoissa voi kuitenkin olla etuja, joita et löydä muista lainausvaihtoehdoista.

Monissa liittovaltion lainaoptioissa on kilpailukykyiset korot, pitkät lisäajat, anteeksiantamis- tai peruutusvaihtoehdot ja joustavat takaisinmaksusuunnitelmat. Jos sinun on lainattava rahaa, lainaa ensin liittovaltion lainoja ennen kuin käännyt yksityisten lainanantajien puoleen.

Työ Opiskelu

Työskentelypalkinnon avulla sinun ei tarvitse lainata lainkaan rahaa. Sinun on kuitenkin saatava työpaikka nähdäksesi rahaa. Hyvä uutinen on, että ansaitsemasi rahat ovat sinun kuluttamaasi tai säästämääsi parhaaksi katsomallasi tavalla. Tutustu oppaaseemme liittovaltion työopinto -ohjelmaan saadaksesi lisätietoja.

Taso 3: Yksityiset lainat

Sinun tulisi tarkastella yksityisiä lainoja vain, jos et pysty kattamaan kulujasi, kun olet saanut mahdollisimman paljon ensimmäisen ja toisen tason rahaa. Voit lainata vastuullisesti yksityislainoilla, mutta lainaehdot ovat yleensä epäedullisempia kuin mitä näet liittovaltion lainoilla.

Ensinnäkin on melko välttämätöntä, että sinulla on yksityinen laina, jos sinulla ei ole luottotietoja - tämä tarkoittaa, että joku muu on velan koukussa, jos et pysty maksamaan takaisin lainasi. He eivät tulevaihtoehtoja lainan peruuttamiseen tai anteeksiantamiseen. Lopuksi,yksityislainoilla on yleensä korkeammat korot kuin liittovaltion lainoilla, koska niitä ei tueta.

kuinka monta litraa gallonaa kohti

Alarivi: maksat pitkällä aikavälillä enemmän yksityislainoilla kuin muulla rahoitusavulla .

Lopulliset ajatukset: Maksat yliopistosta vastuullisesti

Keskimääräinen tarrahinta korkeakouluopetuksessa on nykyään melko korkea - liian korkea tyypilliselle opiskelijalle ottamaan itse. Tämän seurauksena useimmat yhdysvaltalaiset opiskelijat luottavat vahvasti taloudelliseen apuun rahoittaakseen koulutustaan.

Joskus on hieman liian helppoa ottaa suuria määriä opintolainoja (erityisesti yksityisiä lainoja) kattamaan korkeat yliopistokulut. Vaikka joillekin opiskelijoille tämä investointi voi maksaa pitkällä aikavälillä, opintolainat voivat muuttua turhauttavaksi taakkaa monille muille. Opintolaina-vaihtoehtoja harkittaessa on tärkeää ottaa pitkän aikavälin näkökulma . Voit esimerkiksi kysyä itseltäsi seuraavaa:

 • Kuinka paljon aiot ansaita valmistumisen jälkeen, ottaen huomioon uratavoitteesi?
 • Kuinka suuri olisi kuukausittainen kokonaismaksusi (periaate + korko) kaikista lainoistasi valmistumisen jälkeen?
 • Onko sinulla varaa maksaa tämä kuukausimaksu sen jälkeen, kun olet kattanut kaikki odotetut elinkustannukset?

Ennen kuin otat suuria opintolainoja, keskustele potentiaalisten lähettäjien, vanhempien ja huoltajien kanssa. Lopuksi olisi viisasta hankkia luotettavan oppilaitoksen neuvonantajan tai taloudellisen neuvonantajan näkökulma ennen kuin sitoutuu maksamaan takaisin suuria summia. Ihmiset, joilla on tällainen kokemus, voivat ehkä osoittaa sinut oikeaan suuntaan koulutuksesi maksamisessa.

body_loans-1.png

'Maksaminen korkeakoulusta vastuullisesti' on koodi 'älä ota enempää lainoja kuin pystyt käsittelemään'.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

Rocky Mountain College of Art & Designin pääsyvaatimukset

Kuinka pakata ACT: lle: 10 päivän, 4 pisteen valmistelusuunnitelma

Etsitkö ACT cram -suunnitelmaa? Olemme hahmottaneet tarkalleen, mitä sinun on tehtävä parantaaksesi pisteitäsi 4 pisteellä vain 10 päivässä.

4 vinkkiä tähtien Dartmouth -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Dartmouthin esseiden kanssa? Opi kirjoittamaan tähtitieteellinen Miksi Dartmouth -essee ja vastaamaan muihin kehotteisiin luovasti.

Paras AP Yhdysvaltain hallituksen arvostelu: 5-vaiheinen opas

Etkö ole varma mistä aloittaa AP -hallituksen tarkastelu? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa tentistä, valmistautumisesta ja tärkeimmistä opintovinkkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä Lancaster High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Lancaster High Schoolista Lancasterissa, Kaliforniassa.

ACT Photo Vaatimukset: Kuinka valita oikea kuva

Etkö ole varma, toimiiko ACT -kuvasi? Opi kaikki ACT -valokuvavaatimukset ja kuvan lataaminen, jotta voit olla varma, että testipäivä sujuu ongelmitta.

Mikä on SAT-vastoinkohtainen tulos? Mitä se tarkoittaa sinulle?

Hämmentyykö uudesta SAT-vastoinkäymisestä? Opi kuinka se lasketaan ja mitä se tarkoittaa sinulle.

Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Hämmentynyt siitä, kuinka suosituskirjeitä lähetetään yliopistoon? Opastamme sinua lähetysprosessissa sekä verkossa että postitse, jotta tiedät mitä odottaa.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Canisius College SAT -pisteet ja GPA

UNCSA: n pääsyvaatimukset

IUP -pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Tennesseen yliopistot + Rankingit / Tilastot (2016)

Haetaanko Tennesseen korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Tennesseen parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

Koalitio vs yhteinen sovellus: mitä sinun pitäisi käyttää?

Pitäisikö sinun käyttää Common Appia tai Coalition Appia hakeaksesi yliopistoon? Opi eroja koalition ja yhteisen sovelluksen välillä ja siitä, miten voit valita sinulle sopivan vaihtoehdon.

Havaijin yliopisto - Länsi-Oahun pääsyvaatimukset

1560 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Yhdysvaltojen 51 halvinta korkeakoulua

Tutustu luetteloon halvimmista korkeakouluista Amerikassa ja saat neuvoja siitä, kuinka olla kustannustietoinen etsimällä oikea koulu sinulle.

Manhattan Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka monta sekuntia on päivässä? Viikko? Vuosi?

Kuinka monta sekuntia vuodessa? Päivä? Viikko? Opi siirtymään aikayksiköiden välillä ja tutustu kattavaan tuloskaavioon.

12 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kysymyksiä ja vastauksia: Miten ja miksi minun pitäisi seurata SAT- tai ACT -aikaa?

Katso, kun näytämme sinulle viileän temppun SAT- ja ACT -sääntöjen mukaisen ajan pitämiseen.

Lake Forest Collegen pääsyvaatimukset

Bentleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Fairfield University SAT -pisteet ja GPA