4 parasta ilmaista VIN-tarkastussivustoa

Kuvittele tämä: Olet säästänyt ostamaan uutta autoa kuukausia. Löydät lopulta täydellisen ajoneuvon ja aja sen kotiin, vain saadaksesi puhelun muutama päivä myöhemmin.

Auto varastettiin, ja sinun on nyt käsiteltävä poliisitutkintaa.

On selvää, että tämä skenaario on äärimmäinen, mutta ei ole tuntematonta, että kuluttajilla on ongelmia uusien tai käytettyjen autojen ostamisessa. Yksi tapa vähentää mahdollisia ongelmia ostaessasi autoa on suorittaa VIN-raportti ja tarkistaa ajoneuvon historia ennen sen ostamista.Tässä artikkelissa, Selitän, mikä on VIN-numero, miksi se on tärkeää ja kuinka suorittaa ilmainen VIN-tarkistus kansallisen vakuutusrikollisuuden toimiston kautta. Tarkastelen myös muita ilmaisten VIN-raporttien vaihtoehtoja ja keskustelen siitä, pitäisikö sinun maksaa rahaa tarkempaan VIN-raporttiin autoa ostettaessa.

Mikä on VIN-numero?

VIN-numero on tunnistekoodi, joka liittyy tiettyyn autoon.

VIN-numero koostuu 17 merkkiä (numerot ja kirjaimet) jotka toimivat ajoneuvon sormenjäljinä. Kahdella autolla ei ole samaa VIN-numeroa, joten voit käyttää VIN-numeroa tietyn ajoneuvon historian, rekisteröintien ja muun seuraamiseen.

Löydät auton VIN-numeron katsomalla ajoneuvon kuljettajan puolella joko ajoneuvon kulmassa, jossa tuulilasi kohtaa kojelaudan, tai kuljettajan puoleisen oven luukussa. Löydät VIN-numeron myös ajoneuvon vakuutuskortista, otsikosta ja rekisteröinnistä.

Miksi minun pitäisi tarkistaa VIN-numero ostaessani autoa?

Jos aiot ostaa auton (uuden tai käytetyn), on tärkeää suorittaa vähintään ilmainen VIN-raportti auton VIN-numerosta, jotta saat paremman käsityksen auton historiasta.

Maksuttoman VIN-tarkastuksen suorittaminen autolla lisää sen historiaa, mukaan lukien tiedot aikaisemmista varkauksia ja / tai onnettomuuksia koskevista vaateista. Haluat suorittaa VIN-tarkistuksen ostaessasi autoa varmistaaksesi, että auto on laillisesti ostettavissa ja että se on riittävän hyvässä kunnossa ajamista varten.

VIN-tarkistus nostaa kaikki merkittävät vaateet, jotka on esitetty autosta. Näihin sisältyy tietoa siitä, onko auto koskaan varastettu ja onko se koskaan kärsinyt vakavia vaurioita, kuten tulva, tulipalo tai onnettomuusvaurioita.

luonnolliset lokisäännöt e

Hyvämaineiset autoliikkeet toimittavat sinulle usein kopion ostamasi auton VIN-raportista ilmaiseksi. Myyjäsi tarkastelee todennäköisesti raporttia kanssasi ja ottaa huomioon omistajien lukumäärän, kaikki autoon raportoidut onnettomuudet tai vahingot ja kaikki muut huomionarvoiset kysymykset, kuten palautusoikeudet tai takuita.

Jos ostat auton jälleenmyyjältä, joka ei tarjoa ilmaista VIN-tarkastusta, tai ostat yksityiseltä osapuolelta, sinun kannattaa suorittaa oma VIN-raportti omien varkaustietojesi ja suuronnettomuuksien varalta. Olosuhteista riippuen saatat haluta maksaa myös yksityiskohtaisemman VIN-raportin. Keskustelen myöhemmin siitä, milloin ostaa yksityiskohtaisen VIN-raportin.

Kuinka käyttää kansallisen vakuutusrikollisuuden toimiston ilmaista VIN-tarkastusta

Kansallinen vakuutusrikollisuusvirasto on loistava resurssi ilmaisen VIN-haun suorittamiseen varkauksien ja kokonaishäviötietojen tarkistamiseksi. Tässä osassa kerron sinulle, kuinka NICB: tä voidaan käyttää resurssina auton historian tarkistamiseen.

Ensimmäinen asia, joka sinun on suoritettava ilmainen VIN-haku NCIB: ssä, on etsimäsi ajoneuvon VIN-numero. Kuten aiemmin mainitsin, ajoneuvon VIN-numero löytyy auton kuljettajan puolelta, joko kojelaudan ja ikkunan kohdalta, tai kuljettajan puoleisesta ovesta.

Kun sinulla on kyseinen VIN-numero, siirry NICB VinCheck -sivu ja kirjoita VIN-numero kohtaan 1.

Valitse valintaruutu hyväksyäksesi käyttöehdot kohdassa 2.

Kirjoita vaiheen 3 ruutuun ilmestyvä vahvistuskoodi ja osoita sitten hakua. Sinut siirretään sivulle, joka näyttää ilmaisen VIN-haun tulokset.

Saat tietoja ajoneuvon varkauksista ja kokonaishäviöistä. Varkausrekisteri osoittaa, että auto on merkitty varastetuksi jossain sen historian vaiheessa, kun taas kokonaistappiotiedot merkitsevät sitä, että auto on vaurioitunut ja merkitty kadotukseksi onnettomuudessa, tulvassa tai tulipalossa.

Jos VIN-numerosi osoittaa, että ajoneuvoa ei ole tunnistettu, kuten yllä olevassa kuvakaappauksessa on esitetty, se tarkoittaa, että ajoneuvoa ei ole koskaan varastettu tai että sillä on ollut merkittäviä vahinkoja, jotka merkitsisivät täydellisiä menetyksiä, esim. Auton ilmoitettiin olevan yhteensä. Ajoneuvo luetellaan tässä tietokannassa vain, jos varkauksia tai kadonneita tietoja on luotu.

Jos ajoneuvosi osoittaa, että varkauksista tai täydellisistä menetyksistä on tietoja, sinun kannattaa tehdä enemmän tutkimuksia selvittääksesi tilanteen tarkat yksityiskohdat sen selvittämiseksi, sopiiko ajoneuvo ostettavaksi.

Muut ilmaiset VIN-tarkistusvaihtoehdot

Voit saada ilmaisen VIN-tarkastuksen myös useilta muilta sivustoilta. Yleensä nämä sivustot tarjoavat yksityiskohtaisempia VIN-raportteja kuin kansallisen vakuutusrikollisuuden toimiston. Voit myös maksaa jokaisessa näistä sivustoista päivittääksesi VIN-sekkisi ja saada lisätietoja ostamastasi autosta.

# 1: CarFax

CarFax tunnetaan johtavana toimitettaessa yksityiskohtaisia ​​VIN-raportteja kuluttajille. Itse asiassa monet autoliikkeet näyttävät sinulle CarFax-raportin ostettavastasi ajoneuvosta. Vaikka yksityiskohtaisimmat CarFax-raportit maksavat rahaa, voit saada perustiedot VIN-raportista CarFaxin verkkosivustolla luetelluista käytetyistä autoista. Nämä raportit osoittavat ilmoitetut onnettomuudet, omistajahistoria, käyttötiedot ja huoltohistorian.

# 2: Research.com

Research.com tarjoaa kattavin ilmainen VIN-raportti , joka tarjoaa kattavia tietoja ajoneuvon tarkastus- ja suoritustiedoista, turvallisuusluokista, takuusta ja muusta. Se kertoo myös, milloin ja missä ajoneuvo on lueteltu myytävänä, sekä sen myyntihinnan.

# 3: Valtatien liikenneturvallisuushallinto

Valtatieliikenteen liikenneturvallisuushallinto tarjoaa VIN-haku, joka antaa sinulle tietoa auton merkistä ja mallista, jotta voit tietää, onko sillä mitään tilauksia. Tieto palautusmääräyksistä auttaa sinua päättämään, onko autolla turvallista ajaa ja onko siinä pitkäaikaisia ​​tai kalliita korjauksia.

Pitäisikö sinun maksaa yksityiskohtaisempi VIN-raportti?

Milloin sinun pitäisi maksaa yksityiskohtaisempi VIN-raportti? Suuri osa siitä riippuu siitä, kuinka paljon yksityiskohtia haluat tietää autosi historiasta.

Yleensä on hyvä ostaa yksityiskohtainen VIN-raportti, jos ostat käytettyä autoa etkä saa sitä ilmaiseksi jälleenmyyjältä tai yksityishenkilöltä, jonka kanssa työskentelet. Yksityiskohtaisemmat VIN-raportit ovat melko halpoja - 39,99 dollaria yhden VIN-numeron tarkistamiseksi CarFaxissa tai 59,99 dollaria, jos haluat tarkistaa viiden eri VIN-numeron.

Yksityiskohtaiset VIN-raportit menevät paljon syvemmälle ajoneuvon yleisestä kunnosta. Esimerkiksi CarFaxin yksityiskohtaiset VIN-raportit tarjoavat kattavaa tietoa vetäytymisistä, korjauksista, huoltopäivistä ja -ajoista sekä yleisen arvion ajoneuvon kunnosta.

Ajoneuvon kunnon tunteminen on tärkeää kahdesta syystä. Ensinnäkin se auttaa varmistamaan, että ostat auton, joka todella toimii sinulle. Toiseksi se ilmoittaa, maksatko kohtuullisen hinnan autosta.

Myös edellisen omistajan huoltotietoihin tutustuminen on tärkeää, koska se osoittaa, että autoa on hoidettu kunnolla. Samoin palautusten ja takuutietojen oppiminen voi säästää rahaa korjauksissa ja rutiinihuollossa pitkällä aikavälillä.

Jos ostat uuden auton, et todennäköisesti tarvitse yksityiskohtaista VIN-raporttia, koska se ei kerro sinulle paljon tietoa autosta, koska uudella autolla ei ole omistajuus- tai onnettomuustietoja.

Katsaus: Kuinka tarkistaa VIN-numero ilmaiseksi

VIN-numero on kuin auton sormenjälki - voit etsiä sitä oppiaksesi auton historiasta.

Kun ostat autoa, on tärkeää suorittaa vähintään ilmainen VIN-tarkistus, jotta voit tarkistaa auton historian ja varmistaa, ettei sillä ole avoimia varkauksia tai kokonaishäviötietoja.

Voit myös maksaa yksityiskohtaisemmista VIN-raporteista, jotka tarjoavat tietoa auton huolto- ja omistajahistoriasta sekä yksityiskohtaisia ​​tietoja auton arvosta.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.