4 parasta AP-historian oppikirjaa, tarkistettu

main_textbookpile

Mitkä ovat parhaat AP US History -oppikirjat, joita voit ostaa? Mitä kirjoja sinun tulisi käyttää kurssillasi ja AP-kokeen valmistelussa? Tässä artikkelissa käymme läpi suosituimmat APUSH-oppikirjat ja joitain kirjoja, jotka kannattaa harkita, jos olet itseopiskelu tai budjetti. Lue, jos haluat saada oman AP US History -oppikirjan!

pitäisikö minun tehdä teko uudelleen

body_updateVuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Nopea huomautus: Älä kiirehdi ostamaan omaa APUSH-oppikirjaasi

College Board ei suosittele mitään erityisiä Yhdysvaltain historian oppikirjoja AP-luokalle, mutta ylläpitää a luettelo näytekirjoista, joita APUSH-opettajat voisivat käyttää . Vaikka AP-opettajasi käyttäisikin vähemmän suosittua oppikirjaa, niin kauan kuin se noudattaa enimmäkseen päivitetty APUSH-opetussuunnitelma , sillä on edelleen tarvitsemasi tiedot.

Suosittelen myös, että hankit AP US History -esikirjan alkukeväästä opiskelun helpottamiseksi. Tämä kirja tarkastelee testin kaikkea, mutta vähemmän yksityiskohtaisesti kuin oppikirja, mikä auttaa sinua muistamaan tärkeimmät tosiasiat, päivämäärät, ihmiset ja liikkeet. Arvostelukirjasi auttaa sinua myös valmistautumaan ajanjaksoihin ja teemoihin, jotka näkyvät Yhdysvaltain historian testissä.

Sanottiin, että jos opiskelet itse APUSH-testiä varten, luokkasi ei käytä oppikirjaa ja haluat sellaisen, tai olet opettaja, tässä on hienoja AP US History -oppikirjoja.

Suosituin AP Yhdysvaltain historian oppikirja: American Pageant, 17. painos

body_apush_american_pageant_17th_edition

Amazon-hinta: Noin 140 dollaria kovakantista , 80 dollaria eTextbookille

Kun pääsin Stanfordiin, aina kun AP US History tuli keskusteluun (tapaus, joka tapahtui useammin kuin kerran, koska olimme nörttejä!) kaikki ympärilläni alkoivat muistella tätä oppikirjaa. Näytti siltä, ​​että kaikki paitsi minä olisivat lukeneet tämän oppikirjan lukiossa! Lukioni ei käyttänyt sitä, joten en ymmärtänyt, mistä kaikesta huolesta oli kyse.

Osoittautuu, Amerikkalainen näyttely tunnetaan yhtenä parhaiten kirjoitetuista, luettavimmista oppikirjoista mistä tahansa aiheesta, ja se on AP US -historian suosikki lukiokoulutuksen opettajien keskuudessa, ja verkossa on ylivoimaisesti suosituinta .

Yksi sen tärkeimmistä arvosteluista on myös yksi sen suurimmista eduista: se on kirjoitettu enemmän kuin romaani kuin oppikirja , joten ihmiset, jotka haluavat jotain suoraviivaisempaa, eivät aina rakasta sitä.

san jose osavaltion yliopiston gpa

Otetaan esimerkki tästä Amerikkalainen näyttely Christopher Columbusta esittelevä osa kuuluu seuraavasti:

Tähän vaiheeseen astui Christopher Columbus. Tämä taitava italialainen merenkulkija suostutteli Espanjan hallitsijat varustamaan hänet kolmella pienellä, mutta merikelpoisella aluksella, joita miehitti kirjava miehistö. Rohkeasti hän avasi meriliikenteen veneen merimiehet ja suuntasi länteen. Hänen taikauskoiset merimiehensä pelkäsivät pääsemistä valtameren tuntemattomuuteen kasvoivat yhä kapinallisemmiksi. Kuuden viikon merellä olon jälkeen epäonnistuminen ilmeti, kun miehistö näki 12. lokakuuta 1492 saaren Bahamalla. Uusi maailma ui siten eurooppalaisten näkemyksessä. '


Se lukee täsmälleen kuin romaani!

Sitä vastoin yksinkertaisempi Columbuksen oppikirja-esittely (alkaen Amerikan tekeminen ) kuuluu seuraavasti:

'Innokas hyödyntämään uutta tekniikkaa ja tietämystä Christopher Columbus, kunnianhimoinen merimies Italian satamakaupungista Genovasta, lähestyi portugalilaista Johannes II: ta vuonna 1484 ja pyysi häntä tukemaan matkaa Portugalista länteen Itä-Intiaan. Kuningas kieltäytyi, kun hänen maantieteilijänsä varoittivat, että Columbus oli aliarvioinut etäisyyden. Kolumbus, jota ei ole pelätty, välitti ajatuksensa useille Euroopan hallituksille seuraavien vuosien aikana, mutta ei löytänyt ketään, joka olisi halukas ottamaan riskin. Lopulta vuonna 1492 Ferdinand ja Isabella tappoivat maurit tarjosivat Kolumbukselle mahdollisuuden. '


Vaikkakin Amerikkalainen näyttely tulee varmasti hieman kukkainen, se lukee sujuvammin ja mieleenpainuvammin kuin yksinkertaisempi oppikirjaversio . Mutta kielen ulkopuolella, Näytelmä on kaikki tosiasiat ja auttaa sinua luomaan yhteyksiä Yhdysvaltojen historian eri ajanjaksojen välillä.

horoskooppimerkkien järjestys

Yhteyden luominen on todella hyödyllistä APUSH-testissä. Essee kehottaa sinua luomaan yhteyksiä ajanjaksojen ja suuntausten välillä, joten pelkkä perustietojen tunteminen tapahtuneesta ja milloin ei auta sinua. Amerikkalainen näyttely valmistelee sinua selittämällä ja analysoimalla nuo yhteydet ja suuntaukset koko kirjassa. (Jos haluat muuten nopean, suoraviivaisen yleiskatsauksen tapahtumista, voit saada sen APUSH-esitteestä myöhemmin vuoden aikana.)

Lyhyesti sanottuna tämä on hyvä valinta kaikille opiskelijoille tai jos olet opettaja, joka yrittää päättää, mitä oppikirjaa käytetään luokassa.

Paras veto itseopiskeluun: Making America, 7. painos

kehonvalmistusamerikka

Amazon-hinta: Noin 160 dollaria kovakantisille , 70 dollaria eTextbookille

Tämä oli sama oppikirja, jota käytin omassa AP US History -kurssissani jo lukiossa, ja sain 5 AP-tentistä (lue lisää AP-pisteytyksestä täältä). Se ei ole niin romaani Amerikkalainen näyttely on, joten on vähemmän hauskaa lukea, mutta Minusta se oli edelleen hyvin luettavissa, yksityiskohtainen ja selkeä . Lisäksi sitä käytetään joskus yliopistokursseilla Yhdysvaltain historiasta, mikä puhuu sen laadusta.

Nebraskan yliopiston hyväksymisaste

Jos opiskelet itse, tämä on loistava valinta, koska kronologia on siinä selvä . Koska sinulla ei ole opettajaa selittämään Yhdysvaltojen historian eri aikoja ja miksi kronologia jakautuu sellaisenaan, oppikirja, joka antaa kaiken tämän selvästi, on ratkaisevan tärkeä Amerikan historian ymmärtämisen kannalta.

Jos saat vankan käsityksen siitä, mitä tapahtui, kun (esimerkiksi 'perustuslaki ratifioitiin vuonna 1788'), on paljon helpompaa aloittaa tapahtumien yhdistäminen laajempaan keskusteluun historiallisista aiheista esseessä ('perustuslain ratifiointi lopetti epävarmuuden ajan vallankumouksellisen sodan jälkeen' '.

Lopuksi pidän todella yhteenvedoista kunkin luvun lopussa sekä keskustelukysymyksistä. molemmat työkalut auttavat tietoa uppoamaan sisään. Jos taas opiskelet itse, tämä sisäänrakennettu arvostelu on hieno ominaisuus.

Paras budjettivalinta: Keskeneräinen kansa, 9. painos

body_apush_unfinished_nation_9th_edition

Amazon-hinta: Noin 33 dollaria eTextbookille

Keskeneräinen kansa on vankka, luettava oppikirja, jolle voit ostaa eTextbook-version osoitteesta erittäin kohtuullinen hinta 30-35 dollaria . (Tämän painoksen kovakantista versiota on paljon vaikeampaa löytää, ja se voi siksi tulla melko kalliiksi.)

lukion ohjelmat koulun jälkeen

Vaikka oppikirja on kronologinen, siinä korostetaan selvästi myös sosiaalisia ja poliittisia liikkeitä; tästä on todella apua APUSH-esseekysymyksissä , jotka edellyttävät yhteyden muodostamista tärkeimpiin ajanjaksoihin.

Keskeneräinen kansa on selkeä kertova ääni, ja vaikka se ei ole niin romaanimainen kuin Amerikkalainen näyttely on, se on silti melko mielenkiintoinen luku. Jos sinun on ostettava AP-oppikirja itsellesi ja olet kunnossa käyttämällä eTextbookia paperiversion sijaan, tämä on hieno (ja halpa) vaihtoehto.

Paras APUSH-tenttivalmisteluun: Amerikan historia, 8. painos

body_americashistory

Amazon-hinta: Noin 170 dollaria kovakantista , 100 dollaria eTextbookille

Tämä oppikirja sopii parhaiten yhteen äskettäin uudistetut APUSH-tavoitteet College Boardilta ja käyttää suurinta osaa samoista aikajärjestyksistä, mikä on todella hyödyllistä, kun opiskelet viimeiselle AP-tentille.

Kuten jo mainittiin, vaikka kollegion hallitus listaa useita esimerkkejä APUSH-oppikirjoista, joita voitaisiin käyttää luokassa, tämä kirjoitettiin nimenomaan AP US History -kurssille vuonna 2015 . Monia muita luettelon oppikirjoja käytetään myös Yhdysvaltojen yleisiin historiakursseihin, sekä lukion että yliopiston tasolla, mutta muut kirjoittajat käyttävät yleensä kaikkein järkevimpiä jakoja niiden sijasta, jotka vastaavat niitä AP US History -kurssin ohjeet ; tämän vuoksi opettajien on usein poistettava pienet aukot oppikirjojensa ja APUSH: n virallisten ohjeiden välillä.

Tämä painos ( on 10. painos , mutta 8. painos on edelleen suosituin) ominaisuuksia monia historiallisia asiakirjoja , kuten perustamisasiakirjat ja korkeimman oikeuden päätökset, antamaan sinulle enemmän käytäntöjä ensisijaisten lähteiden käytöstä, jolla on suuri rooli AP US History -tentissä.

Lisäksi, Amerikan historia mukana tulee online-tietokilpailuominaisuus, joka voi auttaa sinua valmistautumaan AP-kokeen monivalintakohtaan, joka on 40% kokonaispisteistäsi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä oppikirja on todella loistava valinta, jos olet huolissasi siitä, että olet valmis AP-testiin toukokuussa (tai saada opiskelijat valmiiksi!).

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA