4.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.5

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Onko sinulla 4.5 GPA? Mietitkö, onko 4,5 hyvä ja mihin korkeakouluihin pääset 4,5: llä?

Olemme kirjoittaneet GPA: n yksityiskohtaisimman oppaan täällä:

 • Selvitä, mihin korkeakouluihin pääset 4.5 GPA: n avulla.
 • Opi lisäämään GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin oppilaitoksiin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT/ACT, GPA -käytännöt vaihtelevat lukiosta lukioon ja korkeakoulusta korkeakouluun. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ita ja toiset painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten selitämme alla, todellinen GPA -numero on vain yksi ulottuvuus harjoitustyössäsi. kurssikuormasi vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat ovat, sitä enemmän oppilaitokset ovat valmiita anteeksi GPA: n supistumista.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 4.5 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: ille, kuten 4.52 ja 4.48 GPA. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA -sopimuksille välillä 4.45–4.54.


Onko 4.5 GPA hyvä?

Tämä GPA on korkeampi kuin 4,0, mikä tarkoittaa, että koulusi mittaa GPA: t painotetulla asteikolla (luokan vaikeus otetaan huomioon arvosanojesi yhteydessä). Useimmissa lukioissa tämä tarkoittaa, että korkein GPA, jonka voit saada, on 5.0. 4,5 GPA osoittaa sen olet erittäin hyvässä kunnossa yliopistoon. Olet todennäköisesti korkean tason luokissa, jotka ansaitsevat As ja korkeat Bs.

Olemme analysoineet opiskelijaprofiileja yli 1500 korkeakoulussa Yhdysvalloissa ja saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Tässä on, miten 4,5 GPA verrataan kansakuntaan:

 • pistemäärä Prosentiili: 99

  99,68 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 4,5.

 • pistekilpailu Kilpailukykyinen: 1554 koulua

  Voit hakea oppilaitoksiin ja saada hyvän kuvan ottamisesta.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 5 koulua

  Sinulla on pieni mahdollisuus päästä 4.5 GPA: n kanssa.

  luettelo lukion kerhoista

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 4,5 nostaa sinut kansallisesti keskiarvon yläpuolelle. Muista, että kansallinen keskiarvo 3,0 edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin kansallinen keskiarvo.

Tässä on enemmän mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 4.5 GPA. Napsauta arvosanaasi nähdäksesi arviointimme.

Tämä on loistava GPA lukion ensimmäiselle vuodelle. Se osoittaa, että olet työskennellyt ahkerasti alusta alkaen ja olet valmis haastamaan itsesi vaikeilla tunneilla. Jatka tekemistäsi! Koska sinulla on vielä vähintään kuusi lukukautta jäljellä, ennen kuin haet yliopistoon, GPA saattaa muuttua välillä. Voit kuitenkin etsiä sinua kiinnostavia kouluja seuraavan osion työkalun avulla nähdäksesi, mitkä ovat mahdollisuutesi päästä maahan nykyisen GPA: si avulla. Tulosten pitäisi innostaa sinua säilyttämään vahva akateeminen suorituksesi.

Tämä on vaikuttava GPA, joka säilyy koko fuksi ja toisen vuoden opiskelijasi, joten hienoa työtä! 4.5 GPA, sinulla on hyvät mahdollisuudet hyväksyä jopa kaikkein valikoivimmat koulut. Jatka kovaa työtä nuorempana vuotena ja sinun pitäisi olla hyvässä kunnossa yliopisto -opiskelijoille. Jos jotkut koulut kiinnostavat sinua tässä vaiheessa, voit etsiä ne seuraavassa osassa olevan työkalun avulla nähdäksesi, mitkä ovat mahdollisuutesi päästä sisään nykyisellä GPA: lla. GPA ei saisi muuttua liikaa tämän ja hakemuksen väliltä niin kauan kuin pysyt keskittyneenä.

Olet lukion kotiosassa ja olet onnistunut säilyttämään hyvän GPA: n. Sinun pitäisi olla erittäin ylpeä itsestäsi! GPA: si ei todennäköisesti muutu ollenkaan nyt ja sen jälkeen, kun haet yliopistoon, joten voit odottaa, että sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla hyväksytyksi joihinkin maan huippukouluihin. Jos sinulla on jo suunnitelmia siitä, mihin haluat hakea, sinun kannattaa etsiä sinua kiinnostavat koulut seuraavalla osion työkalulla ja katsoa, ​​miltä todennäköisyytesi näyttää.

Hyvää työtä! Pääsit yliopistosovelluksiin erittäin korkealla GPA: lla. Tässä vaiheessa olet todennäköisesti hakemassa kouluun tai olet jo hakenut. Sinulla pitäisi olla hyvät mahdollisuudet tulla hyväksytyksi jopa kaikkein valikoivimpiin oppilaitoksiin. Jos haluat etsiä seuraavasta osiosta eri kouluja, joihin olet hakenut hakea, saat paremman käsityksen siitä, kuinka suuret hyväksymismahdollisuutesi ovat.


Mahdollisuutesi 4,5 GPA: lla

Tämä on luultavasti suurin kysymys mielessäsi. Mihin korkeakouluihin pääset 4.5: llä? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä oppilaitoksisi?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi kolmen tärkeimmän tekijän perusteella, jotka määrittävät pääsymahdollisuutesi:

 • Koulun sisäänpääsyaste
 • Sinun GPA
 • SAT/ACT -pisteet

Käytä tätä laskinta seuraavasti:

 1. Valitse SAT tai ACT sen mukaan, mitä käytät
 2. Valitse nykyinen SAT/ACT -pisteet
 3. Kirjoita jokaisen oppilaitoksen nimi, josta olet kiinnostunut
 4. Muuta SAT/ACT -pisteitäsi nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

on Stanford Ivy League -koulu
SAT -pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 4,5 GPA + Mahdollisuudet: 4,5 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
*Nämä laskelmat vahvistavat GPA -arvosi 4,5, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi eri GPA: lla, voit vaihtaa tämän sivun alareunassa toiseen GPA: han.

Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

Yritä ottaa nykyinen SAT -pisteesi ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT -pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA -sopimustasi. Tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on saada arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT/ACT -pisteitäsi, voit näyttää oppilaitoksille, että olet akateemisesti valmistautunut yliopistoon.

Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

 • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huolehdi siitä, mitä oppia.
 • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja SAT: n täydellisiä maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokeroida sitä: GPA -sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Jos esimerkiksi olet tällä hetkellä yläasteella, lukiosi ensimmäisellä ja toisella luokalla ankkuroi GPA: si niin, että nuoremmat arvosanasi eivät voi muuttaa kokonais -GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, josta näet, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen arvosanasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi korkeakouluhakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla arvosanojesi mukaan.

veden tiheys jaloissa
Luokkatasosi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat asteet GPA for Applications

4.5
0 4.5

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukautta jäljellä, GPA ei muutu korkeakouluhakemusten eräpäivään mennessä. Sinun on haettava 4.5 GPA: lla. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuutesi parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään voi olla parantaa SAT/ACT -pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvot

Kun otetaan huomioon kaikki muu, mitä olemme sanoneet tässä artikkelissa, on selvää, että sinulla on hyvä alku lukiossa. Jos onnistut pitämään arvosanasi seuraavat kolme vuotta, jopa kunnianhimoisimmat korkeakoulutavoitteesi voivat toteutua. Erittäin valikoivat koulut etsivät opiskelijoita, jotka ottavat vaikeita luokkia ja pitävät korkeat arvosanat, ja toistaiseksi olet oikealla tiellä.

Muista työntää itseäsi ja pyrkiä uusiin henkisiin haasteisiin. Muista kuitenkin myös, että mielenterveytesi on tärkeä. On ok ottaa vähemmän vaikea luokka siellä täällä antaa tauon, jos tunnet olosi hukkua. Olet selvästi erittäin omistautunut oppilas, joten sinun pitäisi olla ylpeä tähänastisista saavutuksistasi ja odottaa niitä, joita on vielä tulossa!

Tämän artikkelin työkalujen avulla voit nähdä sen helposti GPA tarjoaa sinulle erinomaisen aseman korkeakoulun hakuprosessissa. Sinulla on vielä vähintään täysi vuosi ennen hakemuksen aloittamista, mutta jos pystyt säilyttämään arvosanasi, sinulla ei pitäisi olla ongelmia päästä osaan maan parhaista kouluista. Kaltaisesi opiskelijat, jotka ottavat vaikeita luokkia ja ansaitsevat korkeita arvosanoja, ovat korkeakoulujen halutuimpia.

Jos et ole jo tehnyt sitä, aloita SAT- tai ACT -miettiminen ja haluatko tehdä valmistelutöitä ennen testin suorittamista. Standardoidut testitulokset ovat toinen erittäin tärkeä tekijä, jota korkeakoulut käyttävät arvioidakseen tulevien opiskelijoiden akateemista potentiaalia. Jos teet tämän jo hyvin koulussa, sinulla ei pitäisi olla liikaa ongelmia SAT: n tai ACT: n kanssa, mutta jos toivot saavasi todella eliittipisteen, opiskelu saattaa olla kannattavaa. Joka tapauksessa olet mahtavassa kunnossa juuri nyt, ja voit odottaa monia hyviä vaihtoehtoja yliopistolle!

Yllä olevan korkeakoulujen hakutyökalun perusteella näet sen GPA sijoittaa sinut eliittioppilasryhmään, jolla on hyvät mahdollisuudet tulla hyväksytyksi maan parhaisiin kouluihin. Olet vahvistanut suuren lukion GPA: n, ja suurin este, joka sinulla on edessäsi, on vain itse hakuprosessi.

Tässä vaiheessa, jos et ole jo tehnyt sitä, sinun pitäisi myös harkita standardoituja testejä. Jos haluat päästä erittäin valikoivaan kouluun, sinun on oltava varma, että testituloksesi ovat samalla vaikuttavalla tasolla kuin GPA. Vaikka sinulla ei ehkä ole vaikeuksia saada suhteellisen korkeita pisteitä, jos ammut Ivy Liigassa tai muissa erittäin valikoivissa kouluissa, sinulta odotetaan 99. prosenttipistettä. Mutta pääasia on, että teet mahtavaa, ja kohtaat varmasti varmasti monia hienoja college -valintoja ensi syksynä.

Vanhemman vuoden saavuttaminen 4,5 GPA: lla ei ole pieni saavutus, ja kuten olet nähnyt yllä olevista työkaluista, se on lupaava merkki korkeakoulusi pääsymahdollisuuksista. Kun valmistat hakemuksiasi tai odotat päätöksiä, voit olla varma tietäessäsi, että sinut hyväksytään melkein varmasti suuriin kouluihin.

Olet todennäköisesti jo suorittanut standardoidut testit tai suunnittelet yhtä viimeistä testauspäivää ennen sovellusmateriaalien erääntymistä. Jos et ole vieläkään tyytyväinen testituloksisi, jotkut koulut sallivat sinun lähettää pisteitä testeistä, jotka on otettu viimeisimmän vuoden helmikuussa. Jos olet tyytyväinen pisteisiisi, nyt on aika rentoutua hieman ja pohtia siirtymistä tähän uuteen, jännittävään elämänvaiheeseen. Kova työsi kannattaa varmasti nyt ja tulevaisuudessa!

Korkeakoulut hyväksyvät 4.5 GPA: n

Mihin kouluihin pääset 4,5 GPA: n avulla?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Helpompi päästä sisään

Kun GPA on 4,5, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näille kouluille. Olet erittäin todennäköisesti hyväksytty, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, turvallisuuskoulusi paranevat ja paranevat.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Chicagon yliopisto Chicago, IL 1520 3. 4 4.48
Virginian yliopisto Charlottesville, VA 1430 32 4.32
College of William ja Mary Williamsburg, VA 1415 32 4.27
Pohjois-Carolinan yliopisto, Chapel Hill Chapel Hill, Yhdysvallat 1395 30 4.39
Marylandin yliopisto College Park, MD 1380 31 4.32
Floridan yliopisto Gainesville, FL 1360 30 4.42
Clemsonin yliopisto Clemson, SC 1310 30 4.43


Vaihda GPA

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi mitä voit tehdä!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,1 4,4 4,4 4,5Vaihda GPA

Analysoi SAT/ACT -pisteet

Mietitkö, kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT -pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaita jokaiselle SAT- ja ACT -pisteelle, jotta näet, mitä mahdollisuuksia sinulla on kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT -pisteet 400410420430440450460470480490500510520530540550560570580590600610620630640650660670680690700710720730740750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT -pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.