4.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.4

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Onko sinulla 4.4 GPA? Mietitkö, onko 4.4 hyvä, ja mihin korkeakouluihin pääset 4.4: lla?

Olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisimman oppaan GPA: si täältä:

 • Ota selvää, mihin korkeakouluihin pääset 4.4 GPA: lla.
 • Opi kuinka voit nostaa GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin korkeakouluihin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT / ACT, GPA-käytännöt vaihtelevat lukiosta toiseen ja korkeakoulusta toiseen. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ta ja toiset käyttävät painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten seuraavassa selitämme, todellinen GPA-numero on vain yksi osa kurssityötäsi. kenttälatauksen vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat, sitä enemmän korkeakoulut ovat valmiita tekosyyn uppoamaan GPA: ta.

Lopuksi, vaikka tässä oppaassa keskitytään 4.4 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: lle, kuten 4.42 ja 4.380000000000001 GPA. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA-luokille välillä 4.3500000000000005 - 4.44.


Onko 4.4 GPA hyvä?

Koska tämä GPA on korkeampi kuin 4,0, koulusi on mitattava GPA-arvot painotetulla asteikolla. Tämä tarkoittaa, että he ottavat luokan vaikeudet huomioon laskettaessa GPA: ta. Tässä asteikossa korkein GPA, jonka saat, on yleensä 5,0. 4,4-painotettu GPA tarkoittaa todennäköisesti, että olet ansainnut enimmäkseen B +: ita korkean tason luokissa. Sinulla on hyvä laukaus, kun sinut hyväksytään useimpiin korkeakouluihin tällä GPA: lla.

Olemme analysoineet yli 1500 korkeakoulun opiskelijaprofiileja Yhdysvalloissa ja sen saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Näin verrataan 4.4 GPA: ta kansakuntaan:

 • pisteet-prosenttia Prosentti: 99.

  99,68 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 4,4.

 • pisteet-kilpailevat Kilpailukykyinen: 1554 koulua

  Voit hakea korkeakouluihin ja saada hyvän kuvan pääsyyn.

  kuinka löytää pisteiden muoto
 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 5 koulua

  Sinulla on matala mahdollisuus päästä mukaan 4,4 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 4,4 asettaa sinut kansallisen keskiarvon yläpuolelle. Muista, että 3,0 maan keskiarvo edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin otettujen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin maan keskiarvo.

Tässä on lisää mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 4.4 GPA. Napsauta arvosanasi nähdäksesi arvion.

Jos olet aloittelija, jolla on 4,4 GPA, sinulla on hyvä alku. GPA voi päätyä muuttamaan kohtuullisen määrän tämän vuoden ja vanhemman vuoden välillä, mutta jos jatkat kovaa työtä luokissasi ja jatkat vaikeita kursseja, sinun pitäisi pystyä säilyttämään sama akateeminen menestys. 4.4 GPA avaa sinulle paljon korkeakouluvaihtoehtoja, mukaan lukien joitain valikoivimpia kouluja. Jos tiedät kouluja, jotka kiinnostavat sinua tässä vaiheessa, sinun tulisi etsiä niitä seuraavasta osiosta ja nähdä, miltä mahdollisuutesi pääsylle näyttää nykyisen GPA: n yhteydessä. Tämän pitäisi motivoida sinua jatkamaan hyvää työtä!

Lukion kaksi ensimmäistä vuotta on vaikea sopeutumisjakso, mutta onnistut selviytymään siitä todella vahvalla GPA: lla. Hyvää työtä! Nykyinen GPA voi muuttua ennen kuin haet yliopistoon, mutta se ei todennäköisesti ole paljon, jos ylläpidät hyviä opiskelutottumuksia. Nykyisellä GPA: lla siellä on monia kouluja, joissa sinulla on suuret todennäköisyydet tulla hyväksytyksi (jopa hyvin valikoivat korkeakoulut). Jos sinulla on jo mielessä korkeakouluja, sinun kannattaa etsiä ne seuraavan osan hakutyökalulla ja nähdä, onko sinulla laukaus hyväksynnästä.

On turvallista olettaa, että GPA ei muutu paljon juniorivuosi jälkeen. Jos sinulla on 4.4 GPA, voit odottaa, että haet yliopistoon GPA: lla, joka on melko samanlainen, ellei aivan sama. Se on todella hieno uutinen sinulle - koska GPA on niin korkea, sinulla on paljon vaihtoehtoja yliopiston hakuprosessissa ja pystyä valitsemaan turvallisuuskoulut, joihin olet aidosti kiinnostunut. Sinulla saattaa olla jo ideoita siitä, mihin haluat mennä kouluun. Jos näin on, voit yrittää etsiä näitä korkeakouluja seuraavasta osiosta nähdäksesi, mitkä ovat mahdollisuutesi päästä 4.4 GPA: n avulla.

psat tulokset 2019 julkaisupäivä

Vanhempana GPA on nyt lopullinen yliopistosovellusten osalta. Teit hyvää työtä pitämään arvosanasi läpi lukion ja olet asettanut itsesi hyvin hakuprosessiin. Olet ehkä jo aloittanut hakemisen kouluihin, mutta jos haluat tarkistaa hyväksymismahdollisuudet valitsemissasi korkeakouluissa, voit etsiä niitä seuraavasta osiosta. Kanssa 4,4 GPA, sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla hyväksytyksi lähes kaikissa korkeakouluissa.


Mahdollisuutesi 4,4 GPA: lla

Tämä on luultavasti mielesi suurin kysymys. Mihin korkeakouluihin pääset 4.4: llä? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä valintasi suosituimpiin kouluihin?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi 3 tärkeimmän tekijän perusteella pääsymahdollisuuksien määrittämiseksi:

 • Koulun pääsymaksu
 • Sinun GPA
 • SAT / ACT-pisteet

Näin voit käyttää tätä laskinta:

 1. Valitse SAT tai ACT, riippuen siitä, mitä olet tekemässä
 2. Valitse nykyinen SAT / ACT-pisteet
 3. Kirjoita jokaisen sinua kiinnostavan yliopiston nimi
 4. Muuta SAT / ACT-pisteet nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT-pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 4,4 GPA + Mahdollisuudet: 4,4 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
* Nämä laskelmat vahvistavat GPA-arvosi arvoksi 4,4, mutta sinulla voi olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi toisella GPA: lla, voit siirtyä tämän sivun alaosassa toiseen GPA: han.

Kuinka mahdollisuutesi paranevat paremmilla pisteillä?

Yritä ottaa nykyinen SAT-pisteet ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT-pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Katso kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA: ta. Luultavasti tiedät kuinka vaikeaa on nostaa arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT / ACT-pistemäärääsi, voit osoittaa korkeakouluille, että olet akateemisesti valmistautunut korkeakouluun.

PrepScholarilla olemme luoneet johtavan online-SAT / ACT-valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT-pisteen tai 4 ACT-pisteen parannus pisteestäsi tai rahasi takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme niin paljon tehokkaampia kuin muut prep-ohjelmat:

 • PrepScholar mukauttaa valmistelusi vahvuuksiisi ja heikkouksiisi . Et tuhlaa aikaa työskentelemällä jo tuntemillasi alueilla, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinut läpi ohjelman vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huoli siitä, mitä opit.
 • Tiimimme on tehty kansalliset SAT / ACT-asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat valmistuneet Harvardista ja täydelliset SAT-maalintekijät. Opiskelet niiden strategioiden avulla, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue pisteytystuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvostelut.

PrepScholarilla on paljon enemmän, mikä tekee siitä parhaan SAT / ACT-valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai rekisteröidy 5 päivän ilmaiseen kokeiluun ja tarkista PrepScholar itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokerimaalata sitä: GPA-sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Esimerkiksi, jos olet tällä hetkellä nuorempi lukiossa, ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijasi ankkuroivat GPA: n niin, että nuoremmat palkkaluokkasi eivät voi muuttaa koko GPA: ta paljon.

mikä on 2,9 gpa

Tässä on laskin, jonka avulla voit nähdä, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkaluokkasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi yliopistohakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla, arvosanojesi mukaan tästä eteenpäin.

Arvosanasi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat arvosanat GPA sovelluksille

4.4
0 4.4

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukausia jäljellä, GPA ei muutu siihen mennessä, kun korkeakoulujen sovellukset erääntyvät. Sinun on haettava 4.4 GPA: ta. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuus parantaa pääsymahdollisuuksiasi voi olla parantaa SAT / ACT-pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvoja

Kun otetaan huomioon kaikki muu, mitä olemme täällä sanoneet, on selvää, että sinulla on hyvä alku lukiossa. Jos onnistut pitämään arvosanasi seuraavien kolmen vuoden aikana, jopa kunnianhimoisimmat korkeakoulutavoitteesi voivat tulla totta. Hyvin valikoivat koulut etsivät opiskelijoita, jotka käyvät vaikeissa luokissa ja pitävät korkeita arvosanoja, ja toistaiseksi olet oikealla tiellä.

Muista haastaa itsesi ja tavoittaa lisää tietoa sinua kiinnostavista aiheista. Muista kuitenkin myös, että mielenterveytesi on tärkeä. On ok antaa itsellesi tauko vähemmän vaikeiden luokkien kanssa, jos tunnet olevasi hukkua. Olet selvästi erittäin omistautunut opiskelija, joten sinun pitäisi olla ylpeä tähänastisista saavutuksistasi ja odottaa innolla niitä, jotka ovat vielä tulossa!

Tutkimalla tämän artikkelin työkaluja on selvää, että GPA tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden yliopiston hakuprosessiin. Sinulla on vielä vähintään yksi vuosi ennen kuin aloitat hakemisen, mutta jos pystyt säilyttämään arvosanasi, sinun ei pitäisi olla mitään ongelmia päästä parhaisiin kouluihin maassa. Sinä kaltaiset opiskelijat, jotka käyvät vaikeissa luokissa ja ansaitsevat korkeita arvosanoja, ovat erittäin kysyttyjä.

Tässä vaiheessa sinun tulisi myös alkaa miettiä SAT: ta tai ACT: ää ja sitä, haluatko tehdä jonkin verran valmistelutyötä ennen testin suorittamista. Standardoidut testitulokset ovat toinen suuri tekijä, jota korkeakoulut käyttävät arvioidessaan mahdollisten opiskelijoiden akateemista potentiaalia. Koska menestyt koulussa niin hyvin, sinulla ei pitäisi olla liikaa ongelmia SAT: n tai ACT: n kanssa, mutta jos haluat ansaita todella eliittipisteet, jotkut opiskeluista saattavat olla hyödyllisiä. Joka tapauksessa olet hyvässä kunnossa juuri nyt, ja voit odottaa monia jännittäviä vaihtoehtoja yliopistoon!

Yllä olevan yliopiston hakutyökalun perusteella voit nähdä sen GPA antaa sinulle suuret todennäköisyydet tulla hyväksytyksi maan parhaisiin kouluihin. Tällä hetkellä suurin edessäsi oleva este on vain itse hakuprosessi.

Tässä vaiheessa, jos et ole jo tehnyt niin, sinun pitäisi myös miettiä standardoituja testejä. Jos aiot päästä hyvin valikoivaan kouluun, sinun on oltava varma, että testipisteet ovat samalla vaikuttavalla tasolla kuin GPA. Vaikka sinulla ei ole vaikeuksia saada suhteellisen korkeita pisteitä, jos ampumalla Ivy League: lle tai muille erittäin valikoiville laitoksille, sinun odotetaan saavan 99. prosenttipisteet. Vaikka testituloksia ei otettakaan huomioon, lopputulos on, että pärjäät erittäin hyvin, ja ensi syksynä kohtaat upeita yliopistovalintoja.

arizonan osavaltion yliopiston pisteet

Vanhemman vuoden saavuttaminen 4,4 GPA: lla ei ole pieni saavutus, ja kuten olet nähnyt yllä olevista työkaluista, se on lupaava merkki korkeakoulujen pääsymahdollisuuksillesi. Kun valmistelet hakemuksiasi tai odotat päätöksiä, voit olla varma tietäessäsi, että pääset melkein varmasti suuriin kouluihin.

Olet todennäköisesti jo suorittanut standardoitujen testien suorittamisen, mutta jos et ole vielä tyytyväinen pisteisiisi, joissakin kouluissa voit antaa pisteitä testeistä, jotka on tehty vasta vanhempasi vuoden helmikuussa. Jos olet tyytyväinen pisteisiisi, nyt on aika rentoutua hieman enemmän ja pohtia siirtymistä tähän uuteen, jännittävään vaiheeseen elämässäsi. Kova työsi on tulossa maksamaan!

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 4.4 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä, jos GPA on 4,4?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Sama taso: Yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA-arvot ovat lähellä 4,4. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on kohtuulliset mahdollisuudet päästä. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Kalifornian teknillinen instituutti Pasadena, Kalifornia 1545 36 4.19
Massachusettsin Teknologian Instituutti Cambridge, MA 1535 35 4.17
Chicagon yliopisto Chicago, IL 1520 3. 4 4.48
Harvard College Cambridge, MA 1520 3. 4 4.18
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: helpompi päästä mukaan

GPA: n ollessa 4,4 sinulla on jo vahva kilpailu näihin kouluihin. Todennäköisesti pääset mukaan, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, turvallisuuskoulut paranevat entistä paremmin.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Yalen yliopisto New Haven, CT 1515 3. 4 4.14
Duke University Durham, Pohjois-Carolina 1510 3. 4 4.13
Columbian yliopisto New York, NY 1505 3. 4 4.12
Riisin yliopisto Houston, TX 1505 3. 4 4.12
Dartmouth College Hannover, NH 1500 3. 4 4.11
Virginian yliopisto Charlottesville, VA 1430 32 4.32
Pohjois-Carolinan yliopisto, Chapel Hill Chapel Hill, Pohjois-Carolina 1395 30 4.39
Marylandin yliopisto College Park, MD 1380 31 4.32
Floridan yliopisto Gainesville, FL 1360 30 4.42
Kalifornian yliopisto, Santa Barbara Santa Barbara, Kalifornia 1355 29 4.12
Clemsonin yliopisto Clemson, SC 1310 30 4.43


Vaihda GPA: ta

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi, mitä pystyisit tekemään!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,3 2,3 2,4 2,5 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,2 4,4 4,5 4,5Vaihda GPA: ta

Analysoi SAT / ACT-pisteet

Mietitkö kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT-pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaat kullekin SAT- ja ACT-pisteille, jotta voit nähdä mahdollisuutesi kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT-pisteet 400410420430440450450460470480490490500550510520530540550560570580590500600610620630640650650660670680690600700710720730740700750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990900 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1120 1150 1160 1170 1180 1190 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT-pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.