4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Onko sinulla 4.3 GPA? Mietitkö, onko 4.3 hyvä, ja mihin oppilaitoksiin voit päästä 4.3: llä?

Olemme kirjoittaneet GPA: n yksityiskohtaisimman oppaan täällä:

nanda hoitotyön diagnoosi verenpaineesta
 • Selvitä, mitkä oppilaitokset voit päästä 4,3 GPA: lla.
 • Opi lisäämään GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin oppilaitoksiin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT/ACT, GPA -käytännöt vaihtelevat lukiosta lukioon ja korkeakoulusta korkeakouluun. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ita ja toiset painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten selitämme alla, todellinen GPA -numero on vain yksi ulottuvuus harjoitustyössäsi. kurssikuormasi vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampaa luokkasi on, sitä enemmän oppilaitokset ovat valmiita anteeksi GPA: n supistumista.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 4,3 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA -sopimuksille, kuten 4.319999999999999 ja 4.28 GPA. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA -sopimuksille välillä 4.25–4.34.


Onko 4,3 GPA hyvä?

Tämä GPA on yli 4,0, mikä tarkoittaa sitä, että se on painotettu (se ottaa huomioon luokkasi vaikeuden ja arvosanasi). Tämä on erittäin hyvä GPA. Todennäköisesti se tarkoittaa, että otat korkean tason kursseja ja ansaitset As ja Bs.

Olemme analysoineet opiskelijaprofiileja yli 1500 korkeakoulussa eri puolilla Yhdysvaltoja ja saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Tässä on, miten 4.3 GPA verrataan kansakuntaan:

 • pistemäärä Prosentiili: 99

  99,49 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 4,3.

 • pisteet-kilpailla Kilpailukykyinen: 1551 koulua

  Voit hakea oppilaitoksiin ja saada hyvän kuvan päästäksesi sisään.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 8 koulua

  Sinulla on pieni mahdollisuus päästä sisään 4,3 GPA: lla.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 4,3 nostaa sinut kansallisesti keskiarvon yläpuolelle. Muista, että kansallinen keskiarvo 3,0 edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin kansallinen keskiarvo.

Tässä on enemmän mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 4,3 GPA. Napsauta arvosanaasi nähdäksesi arviointimme.

Näyttää siltä, ​​että aloitit vahvasti lukio -oppitunnillasi. Jatka samaan malliin! Koska olet fuksi, GPAsi todennäköisesti muuttuu ainakin hieman ennen kuin haet yliopistoon, mutta voit silti yrittää etsiä joitain sinua kiinnostavia kouluja seuraavasta osiosta ja katsoa mahdollisuutesi päästä sisään .

Olet onnistunut säilyttämään vahvan GPA: n lukion kahden ensimmäisen vuoden ajan, ja sinun pitäisi olla hyvässä kunnossa yliopistoon pääsyä varten. Niin kauan kuin työskentelet ahkerasti ja haastat itsesi luokillasi, GPA -luultavasti ei muutu paljon nyt ja sen jälkeen, kun haet yliopistoon. Yritä etsiä sinua kiinnostavia kouluja seuraavasta osiosta, jotta saat käsityksen mahdollisuuksistasi päästä sisään nykyisen GPA: si avulla.

Nuorempana vuotena GPA on melko kiinteytynyt. Voit odottaa sen pysyvän tällä tasolla korkeakouluopintoihin. Jos sinulla on hyvä käsitys siitä, mihin aiot hakea, yritä etsiä kouluja seuraavasta osiosta selvittääksesi mahdollisuutesi. Tämän GPA: n avulla on monia valikoivia kouluja, joissa sinulla on suuri mahdollisuus hyväksyä.

Onnittelut! Olet selvinnyt lukiosta hienolla GPA: lla. Olet luultavasti jo hakemassa korkeakouluun, mutta jos olet utelias mahdollisuuksistasi päästä suosituimpiin kouluisi, voit yrittää etsiä niitä seuraavassa osiossa. 4.3 GPA, sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla hyväksytyksi monissa erittäin valikoivissa kouluissa.


Mahdollisuutesi 4,3 GPA: lla

Tämä on luultavasti suurin kysymys mielessäsi. Mihin korkeakouluihin pääset 4.3: lla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä oppilaitoksisi?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi kolmen tärkeimmän tekijän perusteella, jotka määrittävät pääsymahdollisuutesi:

 • Koulun sisäänpääsyaste
 • Sinun GPA
 • SAT/ACT -pisteet

Käytä tätä laskinta seuraavasti:

 1. Valitse SAT tai ACT sen mukaan, mitä käytät
 2. Valitse nykyinen SAT/ACT -pisteet
 3. Kirjoita jokaisen oppilaitoksen nimi, josta olet kiinnostunut
 4. Muuta SAT/ACT -pisteitäsi nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT -pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 4,3 GPA + Mahdollisuudet: 4,3 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
*Nämä laskelmat vahvistavat GPA -arvosi 4,3, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi eri GPA: lla, voit vaihtaa tämän sivun alareunassa toiseen GPA: han.

Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

Yritä ottaa nykyinen SAT -pisteesi ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT -pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA -sopimustasi. Tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on saada arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT/ACT -pisteitäsi, voit näyttää oppilaitoksille, että olet akateemisesti valmistautunut yliopistoon.

Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

 • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko oppimiseen, älä murehdi mitä oppia.
 • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja täydellisiä SAT -maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokeroida sitä: GPA -sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Jos esimerkiksi olet tällä hetkellä yläasteella, lukiosi ensimmäisellä ja toisella luokalla ankkuroi GPA: si niin, että nuoremmat arvosanasi eivät voi muuttaa kokonais -GPA: ta paljon.

florida -keskusvaatimusten yliopisto

Tässä on laskin, josta näet, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkatasosi ja valitse sitten tulevat arvosanasi korkeakouluhakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla arvosanojesi mukaan.

Luokkatasosi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat asteet GPA for Applications

4.3
0 4.3

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukautta jäljellä, GPA ei muutu korkeakouluhakemusten eräpäivään mennessä. Sinun on haettava 4.3 GPA: lla. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuutesi parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään voi olla parantaa SAT/ACT -pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvot

Yllä olevien tietojen perusteella näet sen nykyinen GPA antaa sinulle vankan mahdollisuuden päästä monenlaisiin kouluihin, mukaan lukien monet erittäin valikoivat oppilaitokset. Koska otat jo korkean tason kursseja ja ansaitset hyviä arvosanoja, sinun on jatkettava kovaa työtä ja haastettava itsesi. Korkeakoulut haluavat nähdä opiskelijoita, joilla on kykyä kasvaa ja kehittyä tiedemiehissä, joten älä anna ponnisteluidesi luistaa. Yritä ottaa vaikeimmat luokat sinua kiinnostavista aiheista, äläkä karttele uusia haasteita! Jos pysyt nykyisellä tielläsi, voit odottaa myönteistä kokemusta hakuprosessista.

Kun olet etsinyt eri kouluja ja tarkistanut mahdollisuutesi päästä sisään, näet sen korkea GPA avaa sinulle monia vaihtoehtoja. Olet onnistunut säilyttämään korkean akateemisen tason kahden vuoden ajan lukiossa, joten älä lopeta nyt. Juniorivuosi on viimeinen tilaisuutesi todella haastaa itsesi ja varmistaa, että täytät kaikki mahdollisuutesi. Jos jatkat ahkeraa työskentelyä, sinulla ei pitäisi olla ongelmia päästä hienoon kouluun.

Tässä vaiheessa kannattaa myös alkaa ajatella standardoituja testejä. Todennäköisesti päädyt SAT- tai ACT -tilaan ensimmäistä kertaa juniorisyksylläsi, joten sinun on varmistettava, että olet täysin valmistautunut. Jos saat testituloksia, jotka vastaavat korkeaa GPA: ta, olet hyvässä kunnossa!

Kun valmistaudut korkeakoulun hakuprosessiin, voit olla varma siitä GPA avaa paljon ovia hyväksyttäviksi erittäin valikoivissa kouluissa. Työskentele ahkerasti luokillasi ja haasta itsesi! GPA ei todennäköisesti muutu ennen kuin haet korkeakouluun, kunhan ylläpidät yhdenmukaisia ​​standardeja.

Tässä vaiheessa ainoa asia, josta sinun pitäisi olla huolissasi, on varmistaa, että standardoidut testituloksesi täydentävät GPA: ta. Jos mielestäsi on parantamisen varaa, voit ottaa SAT- tai ACT -kurssin uudelleen myöhemmin nuorempana vuotena tai lukuvuoden syksyllä ennen kuin menet yliopistoon. Korkeat pisteet yhdessä GPA: n kanssa antavat loistavan mahdollisuuden päästä osaksi maan parhaista kouluista.

Koska olet jo aloittanut korkeakoulun hakuprosessin, nyt ei ehkä ole paljon tehtävää sen lisäksi, että viimeistelet sovelluksesi ja odotat tuloksia. Jos sinusta tuntuu, että saatat pystyä parantamaan vakiotestituloksiasi, sinulla on vielä aikaa ottaa SAT tai ACT uudelleen ennen kuin hakemuksesi ovat lopullisia. Joissakin kouluissa voit lähettää pisteitä testeistä, jotka on suoritettu viimeisen vuoden helmikuussa. Sen perusteella, mitä olet oppinut pääsymahdollisuuksistasi yllä olevasta hakutyökalusta, sinulla on kaikki syyt odottaa suuria tuloksia. Onnea matkaan ja innostumaan yliopistosta!

Korkeakoulut hyväksyvät 4.3 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä GPA: lla 4,3?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Sama taso: yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA: t ovat lähellä 4,3. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, parannat mahdollisuuksiasi merkittävästi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Massachusettsin Teknologian Instituutti Cambridge, MA 1535 35 4.17
Harvardin yliopisto Cambridge, MA 1520 3. 4 4.18
Chicagon yliopisto Chicago, IL 1520 3. 4 4.48
Yalen yliopisto New Haven, CT 1515 3. 4 4.14
Columbian yliopisto New York, NY 1505 3. 4 4.12
Dartmouth College Hannover, NH 1500 3. 4 4.11
Brownin yliopisto Providence, Yhdysvallat 1485 3. 4 4.08
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: helpompi päästä sisään

Kun GPA on 4,3, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näille kouluille. Olet erittäin todennäköisesti hyväksytty, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, turvallisuuskoulusi paranevat ja paranevat.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Tuftsin yliopisto Medford, MA 1465 33 4.04
Koillis -yliopisto Boston, MA 1465 3. 4 4.04
Virginian yliopisto Charlottesville, VA 1430 32 4.32
College of William ja Mary Williamsburg, VA 1415 32 4.27
Pohjois -Carolinan yliopisto Chapel Hillissä Chapel Hill, Yhdysvallat 1395 30 4.39
Marylandin yliopisto College Park, MD 1380 31 4.32
Floridan yliopisto Gainesville, Florida 1360 30 4.42
Kalifornian yliopisto, Santa Barbara Santa Barbara, Kalifornia 1355 29 4.12
Kalifornian ammattikorkeakoulu, San Luis Obispo San Luis Obispo, Kalifornia 1335 29 4
Clemsonin yliopisto Clemson, SC 1310 30 4.43
Kalifornian yliopisto, Davis Davis, Kalifornia 1280 28 4.03


Vaihda GPA

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi mitä voit tehdä!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,1 4,4 4,4 4,5Vaihda GPA

Analysoi SAT/ACT -pisteet

Mietitkö, kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT -pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaita jokaiselle SAT- ja ACT -pisteelle, jotta näet, mitä mahdollisuuksia sinulla on kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT -pisteet 400410420430440450460470480490500510520530540550560570580590600610620630640650660670680690700710720730740750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990 10001010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT -pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA