4.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.2

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Onko sinulla 4.2 GPA? Mietitkö, onko 4.2 hyvä ja mihin korkeakouluihin pääset 4.2: lla?

Olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisimman oppaan GPA: si täältä:

 • Ota selvää, mihin korkeakouluihin pääset 4,2 GPA: n avulla.
 • Opi kuinka voit nostaa GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin korkeakouluihin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT / ACT, GPA-käytännöt vaihtelevat lukiosta toiseen ja korkeakoulusta toiseen. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ta ja toiset käyttävät painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten seuraavassa selitämme, todellinen GPA-numero on vain yksi osa kurssityötäsi. kenttälatauksen vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat, sitä enemmän korkeakoulut ovat valmiita tekosyyn uppoamaan GPA: ta.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 4,2 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: lle, kuten 4.22 ja 4.180000000000001 GPA. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA-ajanjaksoille välillä 4.15–4.24.


Onko 4.2 GPA hyvä?

4,2 GPA on yli 4,0, joten se on painottamattomien GPA: n normaalin alueen ulkopuolella. Jos sinulla on 4.2, koulusi käyttää painotettuja GPA: ta, mikä tarkoittaa, että ne ottavat luokan vaikeudet huomioon laskettaessa GPA: ta. A 4.2 osoittaa, että ansaitset Bs ja B + s korkean tason luokissa tai As ja A + s keskitason luokissa. Tämä on erittäin hyvä GPA , ja sen pitäisi antaa sinulle vahvat mahdollisuudet päästä useimpiin korkeakouluihin.

minkä merkin kanssa kauris sopii parhaiten yhteen

Olemme analysoineet yli 1500 korkeakoulun opiskelijaprofiileja Yhdysvalloissa ja sen saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Näin verrataan 4.2 GPA: ta kansakuntaan:

 • pisteet-prosenttia Prosentti: 99.

  99,29 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 4,2.

 • pisteet-kilpailevat Kilpailukykyinen: 1548 koulua

  Voit hakea korkeakouluihin ja saada hyvän kuvan pääsyyn.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 11 koulua

  Sinulla on vähän mahdollisuuksia päästä 4,2 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 4,2 asettaa sinut kansallisen keskiarvon yläpuolelle. Muista, että 3,0 maan keskiarvo edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin otettujen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin maan keskiarvo.

Tässä on lisää mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 4.2 GPA. Napsauta arvosanasi nähdäksesi arvion.

4.2 GPA -vuoden vuosi tarkoittaa, että onnistuit aloittamaan oikealla tavalla lukioluokissa. Muista, että tässä varhaisessa vaiheessa GPA on edelleen suhteellisen vaihteleva, joten yritä pysyä mahdollisimman keskittyneenä. Jos pystyt jatkamaan ponnistelujasi ja ylläpitämään tai parantamaan arvosanojasi parin seuraavan vuoden aikana, voit päästä kaikkiin paitsi valikoivimpiin korkeakouluihin. Koska yliopistohakemukset ovat vielä vuosien päässä, sinulla ei ehkä vielä ole aavistustakaan minne haluat mennä. Jos kuitenkin luulet olevasi kiinnostunut tietystä korkeakoulusta, voit etsiä sitä seuraavasta osiosta nähdäksesi, antaako GPA sinulle hyvät mahdollisuudet hyväksyä.

Olet puolivälissä lukion, ja toistaiseksi sinulla on erittäin hyvä GPA. Sinun pitäisi olla ylpeä ponnisteluistasi ja olla valmis jatkamaan kovaa työskentelyä ja vastaamaan uusiin haasteisiin nuorempi ja vanhempi. Vaikka GPA-arvo saattaa muuttua hieman ennen kuin haet yliopistoon, merkittävät erot ovat suhteellisen epätodennäköisiä tässä vaiheessa. Kanssa 4,2 GPA, voit odottaa olevan suuria todennäköisyyksiä tulla hyväksytyksi melkein mihin tahansa kouluun. Yritä etsiä kaikkia korkeakouluja, jotka luulet kiinnostavan sinua, seuraavasta osiosta, jotta näet kuinka mittaat.

Jos se on nuorempi vuosi, GPA ei muutu ollenkaan paljon ennen kuin haet yliopistoon. Jos sinulla on tällä hetkellä 4.2, se tarkoittaa sitä saat lopulta paljon vaihtoehtoja sovellusprosessissa. Voit odottaa, että sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla hyväksytyksi melkein jokaiseen kansakunnan korkeakouluun.

Onnistuit säilyttämään suuren GPA: n lukion ulkopuolella - mukava työ! Olet ehkä jo alkanut hakea korkeakouluissa tässä vaiheessa, joten tiedät todennäköisesti, että korkea GPA antaa sinulle paljon vaihtoehtoja. Maassa on vain pari koulua, jotka saattavat olla sinulle ulottumattomissa. Jos olet edelleen keskellä hakuprosessia, saatat haluta etsiä seuraavasta osiosta kouluja, joihin aiot hakea hakemusta, nähdäksesi mahdollisuutesi päästä. Kaiken kaikkiaan sinun pitäisi olla todella hyvässä kunnossa.


Mahdollisuutesi 4,2 GPA: lla

Tämä on luultavasti mielesi suurin kysymys. Mihin korkeakouluihin pääset 4.2: lla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä valintasi suosituimpiin kouluihin?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi 3 tärkeimmän tekijän perusteella pääsymahdollisuuksien määrittämiseksi:

 • Koulun pääsymaksu
 • Sinun GPA
 • SAT / ACT-pisteet

Näin voit käyttää tätä laskinta:

 1. Valitse SAT tai ACT, riippuen siitä, mitä olet tekemässä
 2. Valitse nykyinen SAT / ACT-pisteet
 3. Kirjoita jokaisen sinua kiinnostavan yliopiston nimi
 4. Muuta SAT / ACT-pisteet nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT-pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 4,2 GPA + Mahdollisuudet: 4,2 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
* Nämä laskelmat vahvistavat GPA-arvosi arvoksi 4,2, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi toisella GPA: lla, voit siirtyä tämän sivun alaosassa toiseen GPA: han.

Kuinka mahdollisuutesi paranevat paremmilla pisteillä?

Yritä ottaa nykyinen SAT-pisteet ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT-pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Katso kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA: ta. Luultavasti tiedät kuinka vaikeaa on nostaa arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT / ACT-pistemäärääsi, voit osoittaa korkeakouluille, että olet akateemisesti valmistautunut korkeakouluun.

PrepScholarilla olemme luoneet johtavan online-SAT / ACT-valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT-pisteen tai 4 ACT-pisteen parannus pisteestäsi tai rahasi takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme niin paljon tehokkaampia kuin muut prep-ohjelmat:

 • PrepScholar mukauttaa valmistelusi vahvuuksiisi ja heikkouksiisi . Et tuhlaa aikaa työskentelemällä jo tuntemillasi alueilla, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinut läpi ohjelman vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huoli siitä, mitä opit.
 • Tiimimme on tehty kansalliset SAT / ACT-asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat valmistuneet Harvardista ja täydelliset SAT-maalintekijät. Opiskelet niiden strategioiden avulla, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue pisteytystuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvostelut.

PrepScholarilla on paljon enemmän, mikä tekee siitä parhaan SAT / ACT-valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai rekisteröidy 5 päivän ilmaiseen kokeiluun ja tarkista PrepScholar itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokerimaalata sitä: GPA-sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

kuinka ottaa luonnollinen loki

Esimerkiksi, jos olet tällä hetkellä nuorempi lukiossa, ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijasi ankkuroivat GPA: n niin, että nuoremmat palkkaluokkasi eivät voi muuttaa koko GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, jonka avulla voit nähdä, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkaluokkasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi yliopistohakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla, arvosanojesi mukaan tästä eteenpäin.

Arvosanasi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat arvosanat GPA sovelluksille

4.2
0 4.2

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukausia jäljellä, GPA ei muutu siihen mennessä, kun korkeakoulujen sovellukset erääntyvät. Sinun on haettava 4.2 GPA: ta. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuus parantaa pääsymahdollisuuksiasi voi olla parantaa SAT / ACT-pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvoja

Yllä olevien tietojen perusteella voit nähdä sen nykyinen GPA antaa sinulle hyvät mahdollisuudet päästä monenlaisiin kouluihin, mukaan lukien monet erittäin valikoivat oppilaitokset. Koska opiskelet jo korkeatasoisissa luokissa ja ansaitset hyviä arvosanoja, sinun tulee jatkaa töitä ja haastaa itsesi. Korkeakoulut haluavat nähdä opiskelijoita, joilla on kyky kasvaa ja kehittyä tutkijoissa. Seuraavat kolme vuotta tarjoavat sinulle mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle sinua kiinnostaviin aiheisiin ja olla mahdollisimman kunnianhimoinen akateemisissa tavoitteissasi. Jos pysyt nykyisellä polulla, voit odottaa, että hakemuksesi vastaanotetaan erittäin hyvin vanhempana vuotena!

sateenkaaren tilauksen väri

Kun olet etsinyt erilaisia ​​kouluja ja tarkistanut pääsymahdollisuutesi, näet sen GPA antaa sinulle monia vaihtoehtoja yliopistoon. Olet onnistunut ylläpitämään korkeaa akateemista saavutusta kahden vuoden lukion ajan, joten älä lopeta nyt! Nuorisovuotesi on viimeinen tilaisuutesi haastaa itsesi ja varmistaa, että elät täysimääräisesti.

Tämä on myös aika, jolloin sinun pitäisi alkaa miettiä standardoituja testejä. Yleensä on hyvä ottaa ensimmäinen SAT- tai ACT-koulusi juniorivuoden alussa nähdäksesi, tarvitseeko sinun opiskella enemmän. Testitulokset voivat olla yhtä tärkeitä kuin GPA oppilaitoksen hakuprosessissa. Jos jatkat ahkeraa työskentelyä luokissa ja suunnittelet testausaikataulusi vastuullisesti, sinulla ei pitäisi olla ongelmaa päästä suureen kouluun.

Kun valmistaudut yliopiston hakuprosessiin, voit olla varma siitä GPA: si avaa sinulle paljon ovia erittäin valikoivissa kouluissa. Sinun tulisi jatkaa töitä luokkaasi, mutta voit myös vapauttaa jonkin verran stressiä. GPA: si ei todennäköisesti muutu paljon ennen kuin lähetät yliopistohakemuksia.

Tässä vaiheessa tärkein asia, johon sinun pitäisi huolehtia, on varmistaa, että standardoidut testituloksesi täydentävät GPA: ta. Jos luulet parantamisen varaa, voit ottaa SAT: n tai ACT: n uudelleen myöhemmin nuorempana vuotena tai vanhemman vuoden syksyllä ennen kuin menet yliopistoon. Korkeat pisteet yhdessä GPA: n kanssa antavat loistavan kuvan päästä upeisiin kouluihin.

Koska olet jo yliopistohakemusprosessissa, nyt ei ehkä ole paljon tekemistä sen lisäksi, että laitat sovelluksesi viimeisen silauksen ja odotat tuloksia. Jos tunnet olevasi tyytymätön vakioituihin testipisteisiisi, sinulla on vielä aikaa suorittaa SAT tai ACT uudelleen, ennen kuin hakemuksesi ovat lopullisia. Joissakin kouluissa voit lähettää pisteitä testeistä, jotka on suoritettu vasta vanhempasi vuoden helmikuussa. Sen perusteella, mitä opit pääsymahdollisuuksistasi yllä olevasta hakutyökalusta, sinulla on kaikki syyt odottaa hyviä tuloksia. Onnea ja innoissaan yliopistosta!

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 4,2 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä GPA: n ollessa 4,2?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Saavuta koulut: vaikeampaa päästä mukaan

Näihin kouluihin on vaikea päästä nyt, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 4,2. Mutta jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Kalifornian teknillinen instituutti Pasadena, Kalifornia 1545 36 4.19
Massachusettsin Teknologian Instituutti Cambridge, MA 1535 35 4.17
Harvey Mudd College Claremont, Kalifornia 1530 35 4.17
Harvard College Cambridge, MA 1520 3. 4 4.18
Washingtonin yliopisto St.Louisissa St. Louis, MO 1520 3. 4 4.15
Chicagon yliopisto Chicago, IL 1520 3. 4 4.48
kuvan kuvaus

Sama taso: Yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA-arvot ovat lähellä 4,2. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on kohtuulliset mahdollisuudet päästä. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Yalen yliopisto New Haven, CT 1515 3. 4 4.14
Duke University Durham, Pohjois-Carolina 1510 3. 4 4.13
Princetonin yliopisto Princeton, NJ 1505 3. 4 3.9
Columbian yliopisto New York, NY 1505 3. 4 4.12
Riisin yliopisto Houston, TX 1505 3. 4 4.12
Pennsylvanian yliopisto Philadelphia, PA 1500 3. 4 3.9
Dartmouth College Hannover, NH 1500 3. 4 4.11
Brownin yliopisto Providence, RI 1485 3. 4 4.08
Tuftsin yliopisto Medford, MA 1465 33 4.04
Virginian yliopisto Charlottesville, VA 1430 32 4.32
Boston College Chestnut Hill, MA 1420 33 3.96
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Pääset helpommin

GPA: n ollessa 4,2 olet jo vahvasti kilpailukykyinen näissä kouluissa. Todennäköisesti pääset mukaan, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, turvallisuuskoulut paranevat entistä paremmin.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Williamin ja Marian korkeakoulu Williamsburg, VA 1415 32 4.27
Rensselaer-ammattikorkeakoulu Troy, NY 1409 31 3.91
Pohjois-Carolinan yliopisto, Chapel Hill Chapel Hill, Pohjois-Carolina 1395 30 4.39
Scripps College Claremont, Kalifornia 1390 32 4.12
Marylandin yliopisto College Park, MD 1380 31 4.32
Floridan yliopisto Gainesville, FL 1360 30 4.42
Kalifornian yliopisto, Santa Barbara Santa Barbara, Kalifornia 1355 29 4.12
Clemsonin yliopisto Clemson, SC 1310 30 4.43
Massachusettsin yliopisto Amherst Amherst, MA 1290 29 3.9
Yhdysvaltain sotilasakatemia West Point, NY 1270 28 3.9
Pohjois-Carolinan yliopisto Wilmingtonissa Wilmington, Pohjois-Carolina 1260 25 4.18


Vaihda GPA: ta

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi, mitä pystyisit tekemään!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,3 2,3 2,4 2,5 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,2 4,4 4,5 4,5Vaihda GPA: ta

Analysoi SAT / ACT-pisteet

Mietitkö kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT-pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaat kullekin SAT- ja ACT-pisteille, jotta voit nähdä mahdollisuutesi kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT-pisteet 400410420430440450450460470480490490500550510520530540550560570580590500600610620630640650650660670680690600700710720730740700750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990900 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1120 1150 1160 1170 1180 1190 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT-pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.