4.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.1

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Onko sinulla 4.1 GPA? Mietitkö, onko 4.1 hyvä ja mihin korkeakouluihin pääset 4.1: n avulla?

Olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisimman oppaan GPA: si täältä:

 • Ota selvää, mihin korkeakouluihin pääset 4.1 GPA: n avulla.
 • Opi kuinka voit nostaa GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin korkeakouluihin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT / ACT, GPA-käytännöt vaihtelevat lukiosta toiseen ja korkeakoulusta toiseen. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ta ja toiset käyttävät painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten seuraavassa selitämme, todellinen GPA-numero on vain yksi osa kurssityötäsi. kenttälatauksen vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat, sitä enemmän korkeakoulut ovat valmiita tekosyyn uppoamaan GPA: ta.

Lopuksi, vaikka tässä oppaassa keskitytäänkin 4.1 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: lle, kuten 4.119999999999999 ja 4.08 GPA. Voit käyttää tätä opasta kaikissa GPA-versioissa välillä 4.05–4.14.


Onko 4.1 GPA hyvä?

Tämä GPA on normaalin 4,0 painottamattomien GPA-alueen ulkopuolella, eli koulusi mittaa GPA: ta painotetussa mittakaavassa. 4.1 on erittäin hyvä GPA. Se tarkoittaa, että olet joko käynyt vaikeimmissa luokissa ja ansainnut enimmäkseen Bs: tä tai olet käynyt keskitason luokissa ja ansainnut As. Voit odottaa, että sinut hyväksytään moniin valikoiviin korkeakouluihin, joilla on 4.1 GPA.

Olemme analysoineet yli 1500 korkeakoulun opiskelijaprofiileja Yhdysvalloissa ja sen saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Näin 4.1 GPA verrataan kansaan:

 • pisteet-prosenttia Prosentti: 99.

  99,23 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 4,1.

 • pisteet-kilpailevat Kilpailukykyinen: 1547 koulua

  Voit hakea korkeakouluihin ja saada hyvän kuvan pääsyyn.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 12 koulua

  Sinulla on vähän mahdollisuuksia päästä 4.1 GPA: n kanssa.

  joka sopii parhaiten leoon

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 4,1 asettaa sinut kansallisen keskiarvon yläpuolelle. Muista, että 3,0 maan keskiarvo edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin otettujen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin maan keskiarvo.

Tässä on lisää mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 4.1 GPA. Napsauta arvosanasi nähdäksesi arvion.

Painotetun GPA: n nousu yli 4,0: n fuksi on vaikuttava saavutus. Olet jo alkanut haastaa itsesi akateemisesti ansaitsemalla korkeita arvosanoja vaikeissa luokissa. Vaikka GPA voi muuttua merkittävästi ennen kuin haet yliopistoon, olet asettanut itsellesi vankan perustan. Jos GPA pysyy samana tai kasvaa Sinulla pitäisi olla vahvat mahdollisuudet hyväksyä lainkaan, paitsi valikoivimmat korkeakoulut. Vaikka et ole vielä varma, mihin haluat vielä hakea, voit etsiä kouluja, joista olet kiinnostunut, seuraavasta osiosta nähdäksesi, mitkä mahdollisuudet päästäsi olisi 4.1 GPA: n avulla.

Jos sinulla on 4.1 GPA toisena opiskelijana, olet menestynyt hyvin kahden ensimmäisen lukuvuoden aikana. GPA: si ei todennäköisesti muutu liikaa tämänhetkisen ja yliopistoon hakemisen välillä, mutta palkkaluokkasi juniorivuosi voi silti vaikuttaa siihen. Varmista, että jatkat motivaatiotasi - jos pystyt vieläkin paremmin ensi vuonna, hakemuksesi on sitäkin vaikuttavampi korkeakouluille. Nykyisellä GPA: lla sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla hyväksytyksi moniin hyvin valikoiviin korkeakouluihin. Käytä seuraavan osan hakutyökalua nähdäksesi hyväksymisesi todennäköisyydet sinua kiinnostavissa kouluissa.

Tässä vaiheessa GPA ei todennäköisesti muutu paljon (jos ollenkaan) ennen kuin haet yliopistoon. Jos sinulla on tällä hetkellä 4.1, se tarkoittaa, että olet menestynyt akateemisesti vaikeissa luokissa suurimman osan lukiosta. Sinulla ei pitäisi olla ongelmaa, että sinut hyväksytään hyvin valikoiviin korkeakouluihin niin kauan kuin pidät arvosanasi loppuvuoden ajan ja pärjäät hyvin standardoiduissa testeissä. Tähän mennessä sinulla voi olla mielessä muutama korkeakoulu, jotka kiinnostavat sinua. Jos olet utelias siitä, missä olet nykyisen GPA: n pääsymahdollisuuksien suhteen, sinun tulisi etsiä ne seuraavasta osiosta.

Haket yliopistoon 4.1 GPA: lla, mikä on hieno uutinen sinulle! Saatat olla jo keskellä hakuprosessia, joten tiedät todennäköisesti, että GPA antaa sinulle paljon valintoja. Olet kilpailukykyinen hakija melkein jokaisessa koulussa maassa. Voit etsiä kouluja, joihin aiot hakea, seuraavassa osassa olevan työkalun avulla nähdäksesi hyväksymismahdollisuutesi.


Mahdollisuutesi 4.1 GPA: lla

Tämä on luultavasti mielesi suurin kysymys. Mihin korkeakouluihin pääset 4.1: n avulla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä valintasi suosituimpiin kouluihin?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi 3 tärkeimmän tekijän perusteella pääsymahdollisuuksien määrittämiseksi:

 • Koulun pääsymaksu
 • Sinun GPA
 • SAT / ACT-pisteet

Näin voit käyttää tätä laskinta:

 1. Valitse SAT tai ACT, riippuen siitä, mitä olet tekemässä
 2. Valitse nykyinen SAT / ACT-pisteet
 3. Kirjoita jokaisen sinua kiinnostavan yliopiston nimi
 4. Muuta SAT / ACT-pisteet nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

minkä merkin kanssa neitsyt on yhteensopiva
SAT-pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 4,1 GPA + Mahdollisuudet: 4,1 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
* Nämä laskelmat vahvistavat GPA: si arvoksi 4,1, mutta sinulla voi olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi toisella GPA: lla, voit siirtyä tämän sivun alaosassa toiseen GPA: han.

Kuinka mahdollisuutesi paranevat paremmilla pisteillä?

Yritä ottaa nykyinen SAT-pisteet ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT-pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Katso kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA: ta. Luultavasti tiedät kuinka vaikeaa on nostaa arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT / ACT-pistemäärääsi, voit osoittaa korkeakouluille, että olet akateemisesti valmistautunut korkeakouluun.

PrepScholarilla olemme luoneet johtavan online-SAT / ACT-valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT-pisteen tai 4 ACT-pisteen parannus pisteestäsi tai rahasi takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme niin paljon tehokkaampia kuin muut prep-ohjelmat:

 • PrepScholar mukauttaa valmistelusi vahvuuksiisi ja heikkouksiisi . Et tuhlaa aikaa työskentelemällä jo tuntemillasi alueilla, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinut läpi ohjelman vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huoli siitä, mitä opit.
 • Tiimimme on tehty kansalliset SAT / ACT-asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat valmistuneet Harvardista ja täydelliset SAT-maalintekijät. Opiskelet niiden strategioiden avulla, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue pisteytystuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvostelut.

PrepScholarilla on paljon enemmän, mikä tekee siitä parhaan SAT / ACT-valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai rekisteröidy 5 päivän ilmaiseen kokeiluun ja tarkista PrepScholar itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokerimaalata sitä: GPA-sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Esimerkiksi, jos olet tällä hetkellä nuorempi lukiossa, ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijasi ankkuroivat GPA: n niin, että nuoremmat palkkaluokkasi eivät voi muuttaa koko GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, jonka avulla voit nähdä, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkaluokkasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi yliopistohakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla, arvosanojesi mukaan tästä eteenpäin.

Arvosanasi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat arvosanat GPA sovelluksille

4.1
0 4.1

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukausia jäljellä, GPA ei muutu siihen mennessä, kun korkeakoulujen sovellukset erääntyvät. Sinun on haettava 4.1 GPA: ta. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuus parantaa pääsymahdollisuuksiasi voi olla parantaa SAT / ACT-pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvoja

Kun olet käynyt läpi kaikki edellä esitetyt tiedot, sen pitäisi olla selvää a 4.1 tuo sinut erittäin vankkaan asemaan lukiourasi tässä varhaisessa vaiheessa. Tässä vaiheessa sinun tulisi jatkaa keskittymistä tämän akateemisen tason ylläpitämiseen tai jopa ylittämiseen seuraavien parin vuoden aikana. Yritä haastaa itsesi vaikeissa luokissa, jos tunnet olosi mukavaksi. Vaikka GPA olisi yli 4,0, on tilaa kasvaa painotetussa asteikossa! Toistaiseksi menestyt hyvin, ja voit odottaa hyödyntävän kovaa työtäsi yliopiston hakuprosessissa, jos onnistut pitämään sen yllä.

GPA-sopimuksesi asettaa sinut kilpailuun erittäin selektiivisten korkeakoulujen pääsystä joten sinun pitäisi olla ylpeä saavutuksistasi. Sinulla on vielä yksi vuosi jäljellä ennen kuin haet yliopistoon, joten sinun tulisi jatkaa pyrkimyksiä kunnianhimoisempiin akateemisiin tavoitteisiin. Koska koulusi käyttää painotettuja GPA: ta, sinulla on parantamisen varaa!

Tämä on myös aika, jolloin voit harkita jonkin verran huomiota standardoitujen testien valmisteluun. Vaikka sinulla ei ehkä ole vaikeaa saada suhteellisen korkeita pisteitä, jos haluat olla siellä maan parhaiden opiskelijoiden kanssa, harjoittelemalla vähän ennen kuin testi voi mennä pitkälle. Kaiken kaikkiaan menestyt hyvin tässä vaiheessa. Yliopistohakemuksesi otetaan vastaan ​​hyvin, jos jatkat tai ylität nykyiset akateemiset ponnistelut.

Tässä artikkelissa esitetyistä tilastoista näet, että 4.1 GPA tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet yliopistoon. Koska GPA: si ei todennäköisesti muutu tämän jälkeen, voit antaa itsellesi mukavan selkänojan pitääkseen yllä voimakasta akateemista työtä lukiossa.

Tämä vuosi on myös paras aika suorittaa standardoituja testejä. Testituloksesi ovat väistämättä tärkeä osa useimpia korkeakoulujen hakemuksiasi, joten varmista, että valmistaudut vastaavasti. On parasta saada nämä kokeet päätökseen juniorivuotesi aikana, jotta voit keskittyä yksinomaan hakuprosessiin itse vanhempien syksyllä. Niin kauan kuin testipisteesi ovat korkealla tasolla, joka vastaa GPA: ta, voit odottaa sinun hyväksyvän moniin valikoiviin korkeakouluihin.

Nyt kun aloitat hakuprosessin, sen pitäisi olla lohdullista tietää se GPA antaa sinulle upean kuvan useimmissa korkeakouluissa. Vaikka olet jo lähettänyt hakemuksesi ja odotat vain päätöstä, sinun on tiedettävä, että ei ole liian myöhäistä suorittaa standardoituja testejä uudelleen, jos et ole tyytyväinen pisteisiisi. Suurin osa korkeakouluista hyväksyy testitulokset säännöllisten hakemusten jättämisen jälkeen, joissakin tapauksissa vanhemman vuoden helmikuuhun asti.

parhaat muotikoulut Yhdysvalloissa

Jos olet tyytyväinen testituloksiin, voit rentoutua ja rentoutua hieman. Sinulla voi olla vaikeita valintoja siitä, mihin haluat mennä yliopistoon, mutta on melkein varmaa, että vaihtoehtosi ovat vahvat.

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 4.1 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä, kun GPA on 4,1?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Saavuta koulut: vaikeampaa päästä mukaan

Näihin kouluihin on vaikea päästä nyt, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 4.1. Mutta jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Kalifornian teknillinen instituutti Pasadena, Kalifornia 1545 36 4.19
Massachusettsin Teknologian Instituutti Cambridge, MA 1535 35 4.17
Harvard College Cambridge, MA 1520 3. 4 4.18
Yalen yliopisto New Haven, CT 1515 3. 4 4.14
kuvan kuvaus

Sama taso: Yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA-arvot ovat lähellä 4,1. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on kohtuulliset mahdollisuudet päästä. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Princetonin yliopisto Princeton, NJ 1505 3. 4 3.9
Columbian yliopisto New York, NY 1505 3. 4 4.12
Riisin yliopisto Houston, TX 1505 3. 4 4.12
Pennsylvanian yliopisto Philadelphia, PA 1500 3. 4 3.9
Dartmouth College Hannover, NH 1500 3. 4 4.11
Brownin yliopisto Providence, RI 1485 3. 4 4.08
Tuftsin yliopisto Medford, MA 1465 33 4.04
Koillis-yliopisto Boston, MA 1465 3. 4 4.04
Virginian yliopisto Charlottesville, VA 1430 32 4.32
Boston College Chestnut Hill, MA 1420 33 3.96
Williamin ja Marian korkeakoulu Williamsburg, VA 1415 32 4.27
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Pääset helpommin

GPA: n ollessa 4,1, olet jo erittäin kilpailukykyinen näissä kouluissa. Todennäköisesti pääset mukaan, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, turvallisuuskoulut paranevat entistä paremmin.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Rensselaer-ammattikorkeakoulu Troy, NY 1409 31 3.91
Villanovan yliopisto Villanova, PA 1395 33 3.86
Pohjois-Carolinan yliopisto, Chapel Hill Chapel Hill, Pohjois-Carolina 1395 30 4.39
Marylandin yliopisto College Park, MD 1380 31 4.32
Kalifornian yliopisto, Santa Barbara Santa Barbara, Kalifornia 1355 29 4.12
Stony Brookin yliopisto Stony Brook, NY 1335 29 3.84
Kalifornian ammattikorkeakoulu, San Luis Obispo San Luis Obispo, Kalifornia 1335 29 4
Kalifornian yliopisto, Irvine Irvine, Kalifornia. 1310 29 4
Massachusettsin yliopisto Amherst Amherst, MA 1290 29 3.9
Kalifornian yliopisto, Davis Davis, Kalifornia 1280 28 4.03
Yhdysvaltain sotilasakatemia West Point, NY 1270 28 3.9


Vaihda GPA: ta

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi, mitä pystyisit tekemään!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,3 2,3 2,4 2,5 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,2 4,4 4,5 4,5Vaihda GPA: ta

Analysoi SAT / ACT-pisteet

Mietitkö kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT-pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaat kullekin SAT- ja ACT-pisteille, jotta voit nähdä mahdollisuutesi kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT-pisteet 400410420430440450450460470480490490500550510520530540550560570580590500600610620630640650650660670680690600700710720730740700750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990900 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1120 1150 1160 1170 1180 1190 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT-pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yin ja Yang: Mitä symboli tarkoittaa?

Mitä yin yang -symboli tarkoittaa? Ja mikä on yin ja mikä on yang? Asiantuntijaoppaamme vastaa kaikkiin yin- ja yang-kysymyksiisi.

Regis College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mantecan lukiosta Mantecassa, Kaliforniassa.

Keskipisteen kaavan käyttäminen

Mikä on keskipisteen kaava? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on esimerkkejä keskipisteen kaavasta.

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Philadelphian yliopiston SAT -tulokset ja GPA

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pugetin yliopiston ääni ACT-tulokset ja GPA

Miksi minulla on aaltoilevat kielen reunat?

Mietitkö, mikä aiheuttaa aaltoilevan kielen? Selitämme, mitä aaltoilevat kielen reunat voivat merkitä ja onko sinun syytä huolestua.

Varhaiset päätöksentekopäivät jokaiselle korkeakoululle, jolla on ED

Etsitkö määräaikoja kouluille, joilla on varhainen päätös, kuten Duke, Cornell ja U Penn? Tässä on täydellinen luettelo kaikkien korkeakoulujen aikaisten päätösten määräajoista.

Bowien osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Troyn yliopiston ACT -tulokset ja GPA

10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

Tarvitsetko tulostettavaa graafista paperia? Tutustu ilmaisten graafisten papereiden PDF- ja JPG-kokoelmiin kaikilla tyylillä sekä vinkkejä niiden käyttöön.

19 vaihetta yliopiston professoriksi

Mietitkö, miten sinusta tulee yliopiston professori? Selitämme työnäkymät ja korkeakouluprofessorin vaatimukset auttaaksemme sinua valmistautumaan ja opastamaan sinut koko opettajankoulutusprosessin läpi.

Cal State Fullertonin pääsyvaatimukset

Hussonin yliopiston pääsyvaatimukset

Wilkesin yliopiston pääsyvaatimukset

New Yorkin teknillisen korkeakoulun SAT -tulokset ja GPA

Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

Kuinka paljon ACT-luokat todella ovat? Jaottelemme ACT: n kokonaiskustannukset auttaaksemme sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Marylandin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Stevensonin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mercedin lukiosta Mercedissä, Kaliforniassa.

SUNY Geneseon pääsyvaatimukset