4.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.0: lla

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Onko sinulla 4.0 GPA? Mietitkö, onko 4.0 hyvä ja mihin korkeakouluihin pääset 4.0: lla?

Olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisimman oppaan GPA: si täältä:

 • Ota selvää, mihin korkeakouluihin pääset 4.0 GPA: n avulla.
 • Opi kuinka voit nostaa GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin korkeakouluihin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT / ACT, GPA-käytännöt vaihtelevat lukiosta toiseen ja korkeakoulusta toiseen. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ta ja toiset käyttävät painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten seuraavassa selitämme, todellinen GPA-numero on vain yksi osa kurssityötäsi. kenttälatauksen vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat, sitä enemmän korkeakoulut ovat valmiita tekosyyn uppoamaan GPA: ta.

on 1040 hyvä sat pisteet

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 4,0 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: lle, kuten 4.02 ja 3.98 GPA. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA: lle välillä 3.95 - 4.04.


Onko 4.0 GPA hyvä?

4,0 GPA: ta pidetään yleensä GPA: n kultastandardina. Jos koulusi käyttää painottamattomia GPA: ita, 4.0 tarkoittaa, että sinulla on kaikki As - toisin sanoen täydelliset arvosanat! Jos koulusi käyttävät painotettuja GPA-arvoja (joissa otetaan huomioon kurssin vaikeudet ja jotka yleensä nousevat 5,0: een), sinulla voi olla kaikki As matalan tason luokissa, As ja B keskitason luokissa tai enimmäkseen B korkean tason luokissa. Yritä keskittyä vähemmän lukumäärään ja enemmän siihen, kuinka paljon haastat itseäsi luokissa.

Olemme analysoineet yli 1500 korkeakoulun opiskelijaprofiileja Yhdysvalloissa ja sen saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Näin 4,0 GPA verrataan kansaan:

 • pisteet-prosenttia Prosentti: 98

  98,4 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 4,0.

 • pisteet-kilpailevat Kilpailukykyinen: 1534 koulua

  Voit hakea korkeakouluihin ja saada hyvän kuvan pääsyyn.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 25 koulua

  Sinulla on vähän mahdollisuuksia päästä 4,0 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 4,0 nostaa sinut kansallisen keskiarvon yläpuolelle. Muista, että 3,0 maan keskiarvo edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin otettujen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin maan keskiarvo.

kenen kanssa leo on parhaiten yhteensopiva

Tässä on lisää mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 4,0 GPA. Napsauta arvosanasi nähdäksesi arvion.

Jos sinulla on 4.0 fuksi, sinulla on hyvä alku. Työnnä itsesi jatkuvasti luokissa ja älä pelkää ilmoittautua vaikeampiin, jos luulet, että sinua ei haasteta tarpeeksi. GPA: llasi on edelleen potentiaalia muuttua merkittävästi nyt ja kun haet yliopistoon, mutta jos pystyit ansaitsemaan 4,0 tänä vuonna, mikään ei estä sinua tekemästä yhtä hyvin (tai jopa parempi, jos koulusi käyttää painotettuja GPA: ta!) seuraavien puoli tusinaa lukukautta. Jos on kouluja, jotka mielestäsi saattavat kiinnostaa sinua tässä vaiheessa, yritä etsiä heitä seuraavan osan hakutyökalusta nähdäksesi miltä mahdollisuudet pääsylle näyttävät nykyisellä GPA: lla.

Hienoa työtä - olet hankkinut mahtavan GPA: n lukion ensimmäisten kahden vuoden ajan. GPA voi muuttua hieman nyt ja yliopistosovellusten välillä, mutta olet rakentanut tarpeeksi hyviä arvosanoja, jotta sinun ei pitäisi odottaa suuria eroja, jos jatkat kovaa työtä. 4,0 GPA tarkoittaa sitä Sinulla pitäisi olla erittäin hyvät mahdollisuudet hyväksyä useimmissa korkeakouluissa niin kauan kuin sinulla oli haastavia kursseja. Jos sinulla on mielessä jokin koulu, etsi niitä seuraavassa osassa olevan työkalun avulla nähdäksesi miltä mahdollisuudet pääsylle näyttävät.

Nuorempana voit odottaa, että GPA pysyy suunnilleen samalla tasolla korkeakoulujen sovelluksissa. Tämä on hyvä uutinen sinulle - näin korkea GPA avaa todennäköisesti sinulle paljon ovia hyvin valikoivissa laitoksissa. Sinun pitäisi olla ylpeä itsestäsi siitä, että pääsit läpi melkein koko lukion niin vaikuttavilla arvosanoilla. Tässä vaiheessa sinulla on todennäköisesti jonkinlainen käsitys siitä, mitkä korkeakoulut kiinnostavat sinua, joten voit mennä eteenpäin ja etsiä niitä seuraavasta osiosta nähdäksesi, kuinka todennäköisesti sinut hyväksytään.

Koska se on vanhempi vuosi, olet todennäköisesti jo aloittanut yliopiston hakuprosessin. Sinulla on kaikki syyt odottaa positiivista vastausta useimmista korkeakouluista vaikuttavan GPA: n takia. Jos et ole vielä päättänyt mistä hakemuksesta, tarkista mahdollisuudet päästä kouluihin alla olevasta hakutyökalusta nähdäksesi, onko sinulla riittävän laaja valikoima vaihtoehtoja.


Mahdollisuutesi 4.0 GPA: lla

Tämä on luultavasti mielesi suurin kysymys. Mihin korkeakouluihin pääset 4.0: n avulla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä valintasi suosituimpiin kouluihin?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi 3 tärkeimmän tekijän perusteella pääsymahdollisuuksien määrittämiseksi:

 • Koulun pääsymaksu
 • Sinun GPA
 • SAT / ACT-pisteet

Näin voit käyttää tätä laskinta:

 1. Valitse SAT tai ACT, riippuen siitä, mitä olet tekemässä
 2. Valitse nykyinen SAT / ACT-pisteet
 3. Kirjoita jokaisen sinua kiinnostavan yliopiston nimi
 4. Muuta SAT / ACT-pisteet nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT-pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 4,0 GPA + Mahdollisuudet: 4,0 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
* Nämä laskelmat vahvistavat GPA-arvon 4,0, mutta sinulla voi olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi toisella GPA: lla, voit siirtyä tämän sivun alaosassa toiseen GPA: han.

Kuinka mahdollisuutesi paranevat paremmilla pisteillä?

Yritä ottaa nykyinen SAT-pisteet ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT-pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Katso kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA: ta. Luultavasti tiedät kuinka vaikeaa on nostaa arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT / ACT-pistemäärääsi, voit osoittaa korkeakouluille, että olet akateemisesti valmistautunut korkeakouluun.

veden ominaislämpö kg

PrepScholarilla olemme luoneet johtavan online-SAT / ACT-valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT-pisteen tai 4 ACT-pisteen parannus pisteestäsi tai rahasi takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme niin paljon tehokkaampia kuin muut prep-ohjelmat:

 • PrepScholar mukauttaa valmistelusi vahvuuksiisi ja heikkouksiisi . Et tuhlaa aikaa työskentelemällä jo tuntemillasi alueilla, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinut läpi ohjelman vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huoli siitä, mitä opit.
 • Tiimimme on tehty kansalliset SAT / ACT-asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat valmistuneet Harvardista ja täydelliset SAT-maalintekijät. Opiskelet niiden strategioiden avulla, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue pisteytystuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvostelut.

PrepScholarilla on paljon enemmän, mikä tekee siitä parhaan SAT / ACT-valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai rekisteröidy 5 päivän ilmaiseen kokeiluun ja tarkista PrepScholar itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokerimaalata sitä: GPA-sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Esimerkiksi, jos olet tällä hetkellä nuorempi lukiossa, ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijasi ankkuroivat GPA: n niin, että nuoremmat palkkaluokkasi eivät voi muuttaa koko GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, jonka avulla voit nähdä, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkaluokkasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi yliopistohakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla, arvosanojesi mukaan tästä eteenpäin.

Arvosanasi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat arvosanat GPA sovelluksille

4.0
0 4.0

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukausia jäljellä, GPA ei muutu siihen mennessä, kun korkeakoulujen sovellukset erääntyvät. Sinun on haettava 4.0 GPA: ta. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuus parantaa pääsymahdollisuuksiasi voi olla parantaa SAT / ACT-pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvoja

Kun olet käynyt läpi kaikki edellä esitetyt tiedot, sen pitäisi olla selvää 4.0 tuo sinut hyvään asemaan lukiourasi tässä varhaisessa vaiheessa. Tässä vaiheessa sinun tulisi jatkaa keskittymistä tämän akateemisen tason ylläpitämiseen tai jopa ylittämiseen seuraavien parin vuoden aikana. Yritä haastaa itsesi vaikeissa luokissa, jos tunnet olosi mukavaksi. Jopa 4.0: lla voi olla tilaa kasvaa! Toistaiseksi pärjäät erittäin hyvin, ja voit odottaa hyödyntävän kovaa työtäsi yliopiston hakuprosessissa, jos onnistut pitämään sen yllä.

GPA-tilanne antaa sinulle hyvän mahdollisuuden päästä erittäin valikoiviin korkeakouluihin, ja sinun pitäisi olla hyvin ylpeä tähänastisista saavutuksistasi. Sinulla on vielä yksi vuosi jäljellä ennen kuin haet yliopistoon, joten yrität jatkuvasti kunnianhimoisempia akateemisia tavoitteita! Sinulla voi olla parantamisen varaa luokan vaikeuksissa tai arvosanoissa, jos koulusi käyttää painotettuja GPA-arvoja, jotka nousevat yli 4,0.

Tämä on myös aika, jolloin voit harkita jonkin verran huomiota standardoitujen testien valmisteluun. Vaikka sinulla ei ehkä ole vaikeaa saada suhteellisen korkeita pisteitä koulusi suorituksen perusteella, tekemällä vähän opiskelua ennen testiä voi mennä pitkälle päästäksesi 99. maalintekijöiden prosenttipisteeseen. Kaiken kaikkiaan GPA osoittaa, että menestyt hyvin. Yliopistohakemuksesi otetaan vastaan ​​hyvin, jos jatkat tai ylität nykyiset akateemiset ponnistelut.

Tässä artikkelissa esitetyistä tilastoista näet, että 4,0 GPA asettaa sinut hyvään asemaan korkeakoulussa. Koska GPA ei todennäköisesti muutu tämän jälkeen, voit onnitella itseäsi siitä, että jatkat vahvaa akateemista työtä lukiossa.

Nuorempi vuosi on myös paras aika sinulle suorittaa standardoituja testejä. Testituloksesi ovat väistämättä tärkeä osa useimpia korkeakoulujen hakemuksiasi, joten varmista, että valmistaudut vastaavasti. On parasta saada nämä testit päätökseen tämän vuoden aikana, jotta voit keskittyä yksin hakuprosessiin vanhempien kaatumisen aikana. Niin kauan kuin testipisteesi ovat korkealla tasolla, joka vastaa GPA: ta, voit odottaa sinun hyväksyvän moniin valikoiviin korkeakouluihin!

Nyt kun aloitat hakuprosessin, voit lohduttaa sitä GPA antaa sinulle suuren mahdollisuuden päästä useimpiin korkeakouluihin. Vaikka olet jo lähettänyt hakemuksesi ja odotat vain päätöstä, pidä mielessä, että ei ole liian myöhäistä suorittaa standardoituja testejä uudelleen, jos et ole tyytyväinen pisteisiisi. Suurin osa korkeakouluista hyväksyy testitulokset säännöllisten hakemusten jättämisen jälkeen (joissakin tapauksissa vanhemman vuoden helmikuuhun asti). Jos olet tyytyväinen testituloksiin, voit rentoutua ja rentoutua hieman. Saat lopulta vaikeita valintoja tehdä myöhemmin tänä vuonna siitä, mihin haluat mennä yliopistoon, koska sinulla on niin paljon upeita vaihtoehtoja!

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 4,0 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä 4,0 GPA: n avulla?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

Chicagon yliopiston hyväksymisaste
kuvan kuvaus

Saavuta koulut: vaikeampaa päästä mukaan

Näihin kouluihin on vaikea päästä nyt, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 4,0. Mutta jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Kalifornian teknillinen instituutti Pasadena, Kalifornia 1545 36 4.19
Massachusettsin Teknologian Instituutti Cambridge, MA 1535 35 4.17
Harvard College Cambridge, MA 1520 3. 4 4.18
Yalen yliopisto New Haven, CT 1515 3. 4 4.14
Duke University Durham, Pohjois-Carolina 1510 3. 4 4.13
Princetonin yliopisto Princeton, NJ 1505 3. 4 3.9
Stanfordin yliopisto Stanford, Kalifornia. 1505 3. 4 3.96
Columbian yliopisto New York, NY 1505 3. 4 4.12
Riisin yliopisto Houston, TX 1505 3. 4 4.12
Pennsylvanian yliopisto Philadelphia, PA 1500 3. 4 3.9
Dartmouth College Hannover, NH 1500 3. 4 4.11
kuvan kuvaus

Sama taso: Yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA-arvot ovat lähellä 4,0. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on kohtuulliset mahdollisuudet päästä. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Brownin yliopisto Providence, RI 1485 3. 4 4.08
Cornellin yliopisto Ithaca, NY 1480 3. 4 4.07
Tuftsin yliopisto Medford, MA 1465 33 4.04
Koillis-yliopisto Boston, MA 1465 3. 4 4.04
Boston College Chestnut Hill, MA 1420 33 3.96
Bostonin yliopisto Boston, MA 1420 32 3.71
Williamin ja Marian korkeakoulu Williamsburg, VA 1415 32 4.27
Rensselaer-ammattikorkeakoulu Troy, NY 1409 31 3.91
Binghamtonin yliopisto Vestal, NY 1375 30 3.7
Kalifornian yliopisto, Santa Barbara Santa Barbara, Kalifornia 1355 29 4.12
Kalifornian ammattikorkeakoulu, San Luis Obispo San Luis Obispo, Kalifornia 1335 29 4
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Pääset helpommin

GPA: n ollessa 4,0 sinulla on jo voimakas kilpailu näihin kouluihin. Todennäköisesti pääset mukaan, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, turvallisuuskoulut paranevat entistä paremmin.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Stony Brookin yliopisto Stony Brook, NY 1335 29 3.84
Georgian yliopisto Ateena, GA 1325 30 4
Kalifornian yliopisto, Irvine Irvine, Kalifornia. 1310 29 4
Rochesterin teknillinen instituutti Rochester, NY 1300 30 3.7
Massachusettsin yliopisto Amherst Amherst, MA 1290 29 3.9
Kalifornian yliopisto, Davis Davis, Kalifornia 1280 28 4.03
Yhdysvaltain sotilasakatemia West Point, NY 1270 28 3.9
Floridan osavaltion yliopisto Tallahassee, FL 1270 28 4.07
Pohjois-Carolinan yliopisto Wilmingtonissa Wilmington, Pohjois-Carolina 1260 25 4.18
Auburnin yliopisto Auburn University, AL 1235 28 3.9
Floridan kansainvälinen yliopisto Miami, FL 1195 26 4


Vaihda GPA: ta

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi, mitä pystyisit tekemään!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,3 2,3 2,4 2,5 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,2 4,4 4,5 4,5Vaihda GPA: ta

Analysoi SAT / ACT-pisteet

Mietitkö kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT-pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaat kullekin SAT- ja ACT-pisteille, jotta voit nähdä mahdollisuutesi kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT-pisteet 400410420430440450450460470480490490500550510520530540550560570580590500600610620630640650650660670680690600700710720730740700750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990900 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1120 1150 1160 1170 1180 1190 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT-pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.