36 Mahtavaa perhevihan kysymystä kotona pelaamiseen

ominaisuus-perhe-riita-kuva

Monet perheet viihtyvät iltaisin Family Feud -pelisarjan jakson kanssa. Jos olet yksi niistä perheistä, mutta haluat viettää illan hieman aktiivisemmin, harkitse oman, kotona version ottamista Family Feud -pelistä perheesi suunnitelmiin . Oman Family Feud -version pelaaminen on loistava tapa auttaa kaikkia puhaltamaan höyryä pitkän päivän päätteeksi!

Sen sijaan, että tutkisit Web for Family Feud -kysymyksiä ja vastauksia itse, aseta jalat pystyyn ja käytä oppaamme kotivaiheisen Family Feud -pelin järjestämiseen, mukaan lukien kysymykset ja vastaukset.Jotta kaikki perheenjäsenet voivat sitoutua, Luettelomme 36 kysymyksestä ja vastauksesta sisältää Family Feud -kysymyksiä lapsille, nuorille ja aikuisille . Meillä on myös nopea, yhdeksän askeleen opas, jonka avulla voit pelata Family Feudia kotona mukavasti sohvalta.

Ominaisuuskuva: Dennis Crowley/ Flickr

Mikä on perheviha? Kuinka se toimii?

Jos et ole täysin perehtynyt Family Feudin toimintaan, tässä on yhteenveto: Family Feud on klassinen televisiopeliesitys, jossa on kaksi perhettä tai joukkuetta, jotka kilpailevat keskenään kertoakseen suosituimmista vastauksista kyselykysymyksiin voittaakseen palkintoja. Tänään TV -ohjelmaa Family Feud isännöi Steve Harvey ja se esitetään ABC- ja CBS -asemilla.

Olemme lisänneet yllä olevaan YouTube -leikkeeseen, joka auttaa muistin höllentämisessä, jos olet unohtanut Family Feudin asiat. Yleisesti ottaen esitys toimii seuraavasti: Molemmat perheet vuorotellen yrittävät arvata parhaat vastaukset kysymyksiin, jotka aiemmin esitettiin 100 kyselyyn osallistujalle (siksi Steven Harvey sanoo, Survey sanoo ...!).

Esitys on usein melko hauska, koska kyselyn osallistujien luetteloon päässeet parhaat vastaukset eivät aina ole järkeviä. Jokaisesta ylimmästä vastauksesta joukkue arvaa oikein, että joukkue saa tietyn määrän pisteitä, jotka vastaavat kyselyyn vastanneiden henkilöiden määrää. Joten jos 36 ihmistä sanoisi, että koira oli heidän suosikki lemmikkinsä ja tiimisi arvasi koiran, saat 36 pistettä.

Peli päättyy tai etenee erityiseen Fast Money -kierrokseen, kun yksi kilpailevista perheistä ansaitsee yhteensä 300 pistettä.

body-hands-all-in-teamwork

Et tarvitse paljon hienoja laitteita, jotta voit järjestää oman Family Feud -peli -iltasi kotona. Tarvitset vain summerin, muutaman kysymyksen ja pienen tiimityön.

Kuinka järjestää perhevihan peli -ilta kotona

Vaikka Family Feud käyttää paljon hienoa tekniikkaa ja Hollywoodin taikuutta saadakseen pelin toimimaan, et todellakaan tarvitse sitä hauskan peli -illan viettoon kotona.

Jos haluat pelata Family Feud -peliä kotona, sinun on tehtävä muutamia asioita valmistautuaksesi ja noudata sitten yksinkertaisia ​​ohjeita, jotta peli sujuu sujuvasti. Olemme selittäneet yksityiskohtaisesti Family Feud -pelin valmistelun ja koonneet lyhyen luettelon alla olevista ohjeista pelin suorittamiseksi!

Perhevihan pelin valmistelu ja käyttöönotto

Mitä tulee pelin pelaamiseen, monet ihmiset haluavat asettaa sohvat tai tuolit vastakkain ja pyytää isäntää istumaan huoneen edessä tuloskortin ja Family Feud -pelikysymysten kanssa.

Riippumatta siitä, minkä kokoonpanon valitset, Tarvitset vain tilan, jonka avulla jokainen joukkue voi istua suorassa linjassa vastakkain, erillään isännästä.

Kun sinulla on tilaa pelata, tässä on muita materiaaleja, joita tarvitset Family Feud -pelin pelaamiseen kotona:

 • 2 joukkuetta, joilla on sama määrä pelaajia
 • Tuloskortti
 • Summeri
 • Luettelo Family Feudin kysymyksistä ja vastauksista
 • Isäntä, joka lukee kysymyksiä ja vastauksia

Selvitämme nyt nopeasti, miten joitakin edellä lueteltuja materiaaleja käytetään. Ensimmäinen, tarvitset tuloskortin pisteiden laskemiseksi, koska joukkue, joka ansaitsee ensin 300 pistettä, on voittaja. Voit helpottaa asioita digitaalisella tuloskortilla tai pitää pisteitä kannettavalla taululla tai muistikirjalla. Jos käytät valkotaulua tai muistilehtiöä, piirrä vain viiva sivun keskelle, kirjoita yhden joukkueen nimi jokaisen sarakkeen yläreunaan ja kirjoita pisteet alas oikeaan sarakkeeseen pelatessasi peliä.

Seuraava, tarvitset yhden summerin kullekin joukkueelle. Voit helposti pyytää jokaisen joukkueen jäsenen lataamaan ilmaisen summerisovelluksen puhelimeensa tai nappaamaan talon ympäriltä jotain: kilisevää lelua, soitinta tai jopa kattilan ja puulusikan!

Kun olet saanut tuloskorttisi ja summerin käyttövalmiiksi, sinun on nimettävä joukkueet ja isäntä. Tarvitset saman määrän kilpailijoita jokaisessa joukkueessa, joten jos perheesi ei ole pariton, harkitse isännän ja avustajan nimeämistä isännälle, joka voi auttaa pitämään pisteet tai paljastamaan oikeat vastaukset jokaisen kierroksen aikana.

Se voi myös olla hyvä idea valitse isäntä, joka on hyvä lukija, seuraa ohjeita helposti ja voi auttaa molempia joukkueita pitämään heidät oikealla tiellä pelin aikana koska heidän tehtävänsä on varmistaa pelin sujuvuus.

Lopuksi suurin osa tämän pelin kokoamisesta on kerätä luettelo Family Feud -kysymyksistä ja vastauksista. Hyvä uutinen on, että olemme tehneet tämän osan puolestasi! Sen sijaan, että etsisit kyselykysymyksiä itse, voit käyttää Family Feud -pelikysymysten ja vastausten luetteloa. Asioiden helpottamiseksi sinun kannattaa ehkä tulostaa ne käytettäväksi pelin aikana .

Ennen kuin pääsemme kuitenkin kysymysluetteloon, käydään seuraavaksi läpi pelin suorittamisen ohjeet.

noudata sääntöjä

Family Feudin säännöt ovat melko yksinkertaisia, kun pelaat muutaman kierroksen. Mutta jos et ole koskaan pelannut Family Feudia kotona, suosittelemme tulostamaan alla olevat ohjeet, jotta voit viitata niihin pelin aikana!

Ohjeet pelin suorittamiseen

Isäntä käyttää luultavasti parhaiten Family Feudin pelaamista koskevia ohjeita , joka voi sitten lukea ja selittää pelin vaiheet muille kilpailijoille. Jos se auttaa pitämään kaikki keskittyneinä, voit tulostaa kopion näistä ohjeista ja antaa ne kullekin tiimille.

Kun olet valmis aloittamaan Family Feud -pelin pelaamisen, toimi näin vaihe vaiheelta:

 • Vaihe 1: Jaa kaikki kahteen yhtä suureen joukkueeseen ja pyydä jokaista joukkuetta valitsemaan joukkueen kapteeni.

 • Vaihe 2: Pyydä jokaista joukkueen kapteenia tulemaan huoneen eteen ja ottamaan summeri mukaansa.

 • Vaihe 3: Isäntä lukee ensimmäisen kysymyksen.

 • Vaihe 4: Joukkueen kapteenit kohtaavat yrittämällä lyödä toisiaan lyömällä summeria ja vastaamalla kysymykseen ensin. Tiimin kapteenilla, joka osuu summeriin ensin, on viisi sekuntia aikaa antaa vastaus, joka on lueteltu Family Feud -kysymyksissä. Jos ensimmäinen joukkueen kapteeni ei anna oikeaa vastausta, toinen joukkueen kapteeni saa mahdollisuuden arvata.

 • Vaihe 5: Joukkue, jonka kapteeni antaa ensin oikean vastauksen, saa mahdollisuuden pelata tämän pelin. Jos he eivät halua, he voivat siirtää mahdollisuuden pelata kierroksen vastustajalle.

 • Vaihe 6: Joukkue, joka päättää pelata tämän kierroksen, saa arvailla jäljellä olevat parhaat vastaukset kysymykseen. Jokaisella tiimin jäsenellä on mahdollisuus antaa vastaus yksitellen, kunnes hän on löytänyt kaikki vastaukset tai saanut kolme väärää vastausta (joita kutsutaan lakkoiksi). Joukkue saa kolme lyöntiä kierroksen aikana, ja jokainen väärä vastaus lasketaan yhdeksi lakkoksi. Kun joukkue antaa oikean vastauksen, isäntä lisää oikean määrän pisteitä (Huomautus isännille: oikeat pisteet jokaisesta vastauksesta on lueteltu suluissa vastauksen vieressä).

 • Vaihe 7: Kun joukkue käyttää kolme lakkoaan, vuorot siirtyvät toiselle joukkueelle. Toinen joukkue saa yhden mahdollisuuden antaa yksi parhaista vastauksista kysymykseen. Jos he onnistuvat, he varastavat kaikki toisen joukkueen pisteet kyseiseltä kierrokselta ja voittavat kierroksen. Jos vastustaja joukkue epäonnistuu, ensimmäinen joukkue säilyttää pisteensä kyseiselle kierrokselle.

 • Vaihe 8 : Tämä on ensimmäisen kierroksen loppu. Kierroksen lopussa isännän tulee laskea yhteen kunkin joukkueen pisteet ja kirjoittaa ne tuloskorttiin. Toisen kierroksen aloittamiseksi jokaisen joukkueen uuden jäsenen on noustava huoneen eteen ja valmistauduttava vastaamaan seuraavaan kysymykseen, ja vaiheet 3-7 toistetaan.

 • Vaihe 9: Peli päättyy, kun yksi kilpailevista joukkueista ansaitsee 300 pistettä.

Nyt kun tiedät kuinka pelata peliä kotona, tutustu luetteloomme 36 hauskaa Family Feud -kysymystä ja -vastausta (mukaan lukien pisteet!), Joiden avulla voit pelata perheesi kanssa kotona.

runko-sateenkaari-kysymysmerkki-ilmapallot

36 Perhevihan kysymyksiä ja vastauksia

Jotta voit pelata Family Feud -peliä, sinulla on oltava vankka kysymysluettelo! Olemme laatineet luettelon 36 perhevihan kysymyksestä lapsille, nuorille ja aikuisille niin koko perhe voi osallistua Family Feud -peliin.

Muista: suluissa olevat numerot jokaisen vastauksen jälkeen ovat pisteitä. Muista yhdistää voittavan joukkueen pisteet jokaisen kierroksen lopussa!

vartalo-lapset-halaavat-tytöt

Perhevihan kysymyksiä lapsille

Nämä kysymykset ovat hauskoja kaikille, mutta ne ovat täydellinen lapsiperheille!

1. Missä paikassa sinua käsketään käyttämään sisäistä ääntäsi?

  1. Kirjasto (30)
  2. Luokkahuone (25)
  3. Elokuvateatteri (20)
  4. Palvonta (15)
  5. Lääkäri (10)

2. Mitä löytäisit kummitustalosta?

  1. Aaveet (24)
  2. Seitti (18)
  3. Hämähäkit (14)
  4. Hiiret (12)
  5. Pöly (10)

3. Mitä löytäisit pohjoisnavalta?

  1. Joulupukki (27)
  2. Tontut (20)
  3. Lumi (15)
  4. Porot (12)
  5. Joulupukin reki (11)

4. Mitä teet ennen nukkumaanmenoa?

  1. Harjaa hampaasi (23)
  2. Laita PJ: t päällesi (21)
  3. Lue tarina (16)
  4. Ota kylpy (15)
  5. Sammuta valot (10)

5. Mikä tekee sinusta terveen ja vahvan?

  1. Vihannesten syöminen (30)
  2. Maidon juominen (27)
  3. Juomavesi (20)
  4. Ulkona leikkiminen (14)
  5. Hyvät yöunet (9)

6. Mitä koira tekee?

  1. Kuori (29)
  2. Naarmu (25)
  3. Nuolla (21)
  4. Kääntyminen (16)
  5. Toista nouto (8)

7. Mitkä asiat ovat pareittain?

  1. Kengät (24)
  2. Sukat (22)
  3. Jalat (20)
  4. Kädet (17)
  5. Silmät (13)

8. Mitä voit löytää ulkoavaruudesta?

  1. Aurinko (25)
  2. Kuu (24)
  3. Tähdet (20)
  4. Planeetat (17)
  5. Avaruusalukset (14)

9. Mitä asioita rannalla on?

  1. Meri (25)
  2. Hiekka (24)
  3. Lokit (20)
  4. Simpukat (18)
  5. Merilevää (14)

10. Mitä kaipaat koulussa?

  1. Ystävät (32)
  2. Opettaja (24)
  3. Syvennys (20)
  4. Lounasaika (14)
  5. Oppiminen (8)

11. Mitä keittiöstä löytyy?

  1. Jääkaappi (20)
  2. Liesi (17)
  3. Pesuallas (15)
  4. Ruoka (13)
  5. Levyt (10)

12. Mitä teet kesäpäivänä?

  1. Uima (30)
  2. Pelaa ulkona (25)
  3. Mene leirille (20)
  4. Piknik (15)
  5. Hanki ystäviä yli (10)

vartalo-teini-ikäiset-

Perhevihan kysymyksiä nuorille

Jos pelaat lukion ystävien kanssa - tai jos olet perhe, jossa on vanhempia lapsia! - Nämä kysymykset sopivat sinulle.

13. Nimeä televisio -ohjelma, jota teini -ikäiset rakastavat katsella.

  1. Ystävät (30)
  2. Toimisto (25)
  3. Bel-Airin tuore prinssi (kaksikymmentä)
  4. Yksi puumäki (viisitoista)
  5. Gossip Girl (10)

14. Mitä voit tehdä sen kanssa selfien ottamisen jälkeen?

  1. Lisää se tarinaasi (24)
  2. Lisää suodatin (18)
  3. Lähetä se ystävälle (14)
  4. Lähetä se syötteeseesi (12)
  5. Poista se ja ota se uudelleen (10)

15. Mitä teet, kun heräät aamulla?

  1. Tarkista puhelimesi (27)
  2. Lykkää torkkua (20)
  3. Mene kylpyhuoneeseen (15)
  4. Syö aamiaista (12)
  5. Pukeudu (11)

16. Minne voisit säästää?

  1. eBay (23)
  2. Depop (21)
  3. Etsy (16)
  4. Poshmark (15)
  5. Liikearvo (10)

17. Nimeä ruoka, jonka voit syödä käsilläsi.

  1. Pizza (24)
  2. Nastat (23)
  3. Hampurilainen (18)
  4. Sushi (14)
  5. Hedelmät (8)

18. Nimeä syy, miksi et ehkä vastaa tekstiin.

  1. Unohdin (26)
  2. Varattu (24)
  3. En ole vielä lukenut (20)
  4. En tiedä mitä sanoa (14)
  5. En halua puhua heille (8)

19. Nimeä jotain, jota ilman et koskaan lähde kotoa ilman.

  1. Puhelin (30)
  2. Avaimet (24)
  3. Raha (19)
  4. Reppu (13)
  5. Kengät (9)

20. Mitä teini -ikäiset odottavat?

  1. Prom (22)
  2. Valmistuminen (21)
  3. Ajokortin saaminen (17)
  4. Oppilaitos (15)
  5. Vapaus (11)

21. Nimeä paikka, jossa saatat kuulla musiikkia.

  1. Konsertti (26)
  2. Ravintola (23)
  3. Puhelimen ollessa pidossa (20)
  4. Hissi (16)
  5. Auto (15)

22. Nimeä lapsen peli teini -ikäiset ja aikuiset nauttivat edelleen pelaamisesta.

  1. Piilota (31)
  2. Twister (23)
  3. Candyland (19)
  4. Go Fish (15)
  5. Humala (9)

23. Nimeä jotain, mitä näet karnevaaleilla.

  1. Maailmanpyörä (30)
  2. Karuselli (25)
  3. Vattikarkit (20)
  4. Paistettu ruoka (15)
  5. Kirkkaat valot (10)

24. Nimeä jotain, mitä vanhemmat kannustavat lapsiaan tekemään.

  1. Kotitehtävät (28)
  2. Harjoitus (23)
  3. Siivoa huoneesi (20)
  4. Kuuntele (15)
  5. Ole oma itsesi! (10)

kehon aikuisten juhlat

Perhevihan kysymyksiä aikuisille

Nämä kysymykset sopivat vain aikuisille.

mikä oli minun sat -pisteet

25. Nimeä yksi asia, joka sinulla on aina ruokakomeroissasi.

  1. Pavut (28)
  2. Riisi (25)
  3. Perunat (21)
  4. Sipulit (15)
  5. Jauhot (10)

26. Mitkä ovat tärkeimmät syyt myöhästyä töistä?

  1. Liikenne (30)
  2. Lykkää torkkua liian monta kertaa (25)
  3. Autovika (19)
  4. Huono sää (13)
  5. Perhevelvoitteet (10)

27. Mitä voit laittaa kahviin?

  1. Sokeri (26)
  2. Kerma (25)
  3. Jää (18)
  4. Siirappi (15)
  5. Ei mitään (10)

28. Mitä löytäisit kotilääkekotelosta?

  1. Asetaminofeeni/Ibuprofeeni (29)
  2. Lämpömittari (25)
  3. Neosporiini/antibakteerinen voide (20)
  4. Alkoholin hankaus (16)
  5. Siteet (11)

29. Nimeä urakka, jota ihmiset vihaavat.

  1. Roskan vieminen (30)
  2. Pyykin taitto (21)
  3. Astianpesukoneen tyhjennys (20)
  4. Kylpyhuoneen puhdistus (17)
  5. Imurointi (10)

30. Nimeä ruoka, joka usein huononee, ennen kuin sinulla on mahdollisuus syödä se.

  1. Avokado (28)
  2. Banaani (25)
  3. Tuoreet marjat (23)
  4. Vihreät/salaatit (15)
  5. Sienet (8)

31. Nimeä tärkeä numero, jonka ihmiset usein muistavat.

  1. Puhelinnumero (25)
  2. Sosiaaliturvatunnus (23)
  3. Ajokortin numero (20)
  4. Pankki-/luottokortin numero (15)
  5. Pankin reititysnumero (11)

32. Nimeä jotain, joka tapahtuu vain muutaman vuoden välein.

  1. Eclipse (27)
  2. Presidentinvaalit (25)
  3. Karkausvuosi (21)
  4. Olympialaiset (15)
  5. FIFA World Cup (7)

33. Asioita, joista et halua keskustella lomien aikana.

  1. Politiikka (30)
  2. Uskonto (25)
  3. Rakkauselämäsi (19)
  4. Talous (14)
  5. Vanhemmuusneuvonta (9)

34. Nimeä jotain kotona, josta ihmiset usein loppuvat.

  1. Maito (30)
  2. WC -paperi (29)
  3. Leipä (18)
  4. Munat (13)
  5. Käsisaippua (10)

35. Nimeä tapa, jolla ihmiset kommunikoivat ennen tekstiviestien keksimistä.

  1. Puhelut (30)
  2. Äänimerkki/hakulaite (24)
  3. Kirjeet (20)
  4. Sähke (13)
  5. Kantokyyhky (10)

36. Nimeä mitä vieraat tekevät hääjuhlassa.

  1. Tanssi (30)
  2. Syö (25)
  3. Juoma (20)
  4. Taputus (15)
  5. Ota kuvia (10)

runko-mitä-seuraava-nyt-mitä

Mitä seuraavaksi?

Saatat olla etsimässä muita opettavaisempia pelejä pitääksesi lapsesi miehitettynä . Miksi et katsoisi suosikkipelejämme kaikenikäisille lapsille ?

Jos sinulla on esikoululaisia, voi olla vaikeaa löytää pelejä, joita he voivat pelata. Tutustu luetteloon aakkospeleistä ! Monet asiantuntijaluettelomme valinnoista ovat hauskoja myös aikuisille.

Toinen loistava perhekeskeinen peli, jota voit pelata, on This or That. Etkö ole varma kuinka pelata? Asiantuntijaoppaamme auttaa sinua alkuun.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.