36 Mahtavaa perhevihan kysymystä kotona pelaamiseen

ominaisuus-perhe-riita-kuva

Monet perheet viihtyvät iltaisin Family Feud -pelisarjan jakson kanssa. Jos olet yksi niistä perheistä, mutta haluat viettää illan hieman aktiivisemmin, harkitse oman, kotona version ottamista Family Feud -pelistä perheesi suunnitelmiin . Oman Family Feud -version pelaaminen on loistava tapa auttaa kaikkia puhaltamaan höyryä pitkän päivän päätteeksi!

Sen sijaan, että tutkisit Web for Family Feud -kysymyksiä ja vastauksia itse, aseta jalat pystyyn ja käytä oppaamme kotivaiheisen Family Feud -pelin järjestämiseen, mukaan lukien kysymykset ja vastaukset.Jotta kaikki perheenjäsenet voivat sitoutua, Luettelomme 36 kysymyksestä ja vastauksesta sisältää Family Feud -kysymyksiä lapsille, nuorille ja aikuisille . Meillä on myös nopea, yhdeksän askeleen opas, jonka avulla voit pelata Family Feudia kotona mukavasti sohvalta.

Ominaisuuskuva: Dennis Crowley/ Flickr

Mikä on perheviha? Kuinka se toimii?

Jos et ole täysin perehtynyt Family Feudin toimintaan, tässä on yhteenveto: Family Feud on klassinen televisiopeliesitys, jossa on kaksi perhettä tai joukkuetta, jotka kilpailevat keskenään kertoakseen suosituimmista vastauksista kyselykysymyksiin voittaakseen palkintoja. Tänään TV -ohjelmaa Family Feud isännöi Steve Harvey ja se esitetään ABC- ja CBS -asemilla.

Olemme lisänneet yllä olevaan YouTube -leikkeeseen, joka auttaa muistin höllentämisessä, jos olet unohtanut Family Feudin asiat. Yleisesti ottaen esitys toimii seuraavasti: Molemmat perheet vuorotellen yrittävät arvata parhaat vastaukset kysymyksiin, jotka aiemmin esitettiin 100 kyselyyn osallistujalle (siksi Steven Harvey sanoo, Survey sanoo ...!).

Esitys on usein melko hauska, koska kyselyn osallistujien luetteloon päässeet parhaat vastaukset eivät aina ole järkeviä. Jokaisesta ylimmästä vastauksesta joukkue arvaa oikein, että joukkue saa tietyn määrän pisteitä, jotka vastaavat kyselyyn vastanneiden henkilöiden määrää. Joten jos 36 ihmistä sanoisi, että koira oli heidän suosikki lemmikkinsä ja tiimisi arvasi koiran, saat 36 pistettä.

Peli päättyy tai etenee erityiseen Fast Money -kierrokseen, kun yksi kilpailevista perheistä ansaitsee yhteensä 300 pistettä.

body-hands-all-in-teamwork

Et tarvitse paljon hienoja laitteita, jotta voit järjestää oman Family Feud -peli -iltasi kotona. Tarvitset vain summerin, muutaman kysymyksen ja pienen tiimityön.

Kuinka järjestää perhevihan peli -ilta kotona

Vaikka Family Feud käyttää paljon hienoa tekniikkaa ja Hollywoodin taikuutta saadakseen pelin toimimaan, et todellakaan tarvitse sitä hauskan peli -illan viettoon kotona.

Jos haluat pelata Family Feud -peliä kotona, sinun on tehtävä muutamia asioita valmistautuaksesi ja noudata sitten yksinkertaisia ​​ohjeita, jotta peli sujuu sujuvasti. Olemme selittäneet yksityiskohtaisesti Family Feud -pelin valmistelun ja koonneet lyhyen luettelon alla olevista ohjeista pelin suorittamiseksi!

Perhevihan pelin valmistelu ja käyttöönotto

Mitä tulee pelin pelaamiseen, monet ihmiset haluavat asettaa sohvat tai tuolit vastakkain ja pyytää isäntää istumaan huoneen edessä tuloskortin ja Family Feud -pelikysymysten kanssa.

Riippumatta siitä, minkä kokoonpanon valitset, Tarvitset vain tilan, jonka avulla jokainen joukkue voi istua suorassa linjassa vastakkain, erillään isännästä.

Kun sinulla on tilaa pelata, tässä on muita materiaaleja, joita tarvitset Family Feud -pelin pelaamiseen kotona:

 • 2 joukkuetta, joilla on sama määrä pelaajia
 • Tuloskortti
 • Summeri
 • Luettelo Family Feudin kysymyksistä ja vastauksista
 • Isäntä, joka lukee kysymyksiä ja vastauksia

Selvitämme nyt nopeasti, miten joitakin edellä lueteltuja materiaaleja käytetään. Ensimmäinen, tarvitset tuloskortin pisteiden laskemiseksi, koska joukkue, joka ansaitsee ensin 300 pistettä, on voittaja. Voit helpottaa asioita digitaalisella tuloskortilla tai pitää pisteitä kannettavalla taululla tai muistikirjalla. Jos käytät valkotaulua tai muistilehtiöä, piirrä vain viiva sivun keskelle, kirjoita yhden joukkueen nimi jokaisen sarakkeen yläreunaan ja kirjoita pisteet alas oikeaan sarakkeeseen pelatessasi peliä.

Seuraava, tarvitset yhden summerin kullekin joukkueelle. Voit helposti pyytää jokaisen joukkueen jäsenen lataamaan ilmaisen summerisovelluksen puhelimeensa tai nappaamaan talon ympäriltä jotain: kilisevää lelua, soitinta tai jopa kattilan ja puulusikan!

Kun olet saanut tuloskorttisi ja summerin käyttövalmiiksi, sinun on nimettävä joukkueet ja isäntä. Tarvitset saman määrän kilpailijoita jokaisessa joukkueessa, joten jos perheesi ei ole pariton, harkitse isännän ja avustajan nimeämistä isännälle, joka voi auttaa pitämään pisteet tai paljastamaan oikeat vastaukset jokaisen kierroksen aikana.

Se voi myös olla hyvä idea valitse isäntä, joka on hyvä lukija, seuraa ohjeita helposti ja voi auttaa molempia joukkueita pitämään heidät oikealla tiellä pelin aikana koska heidän tehtävänsä on varmistaa pelin sujuvuus.

Lopuksi suurin osa tämän pelin kokoamisesta on kerätä luettelo Family Feud -kysymyksistä ja vastauksista. Hyvä uutinen on, että olemme tehneet tämän osan puolestasi! Sen sijaan, että etsisit kyselykysymyksiä itse, voit käyttää Family Feud -pelikysymysten ja vastausten luetteloa. Asioiden helpottamiseksi sinun kannattaa ehkä tulostaa ne käytettäväksi pelin aikana .

Ennen kuin pääsemme kuitenkin kysymysluetteloon, käydään seuraavaksi läpi pelin suorittamisen ohjeet.

noudata sääntöjä

Family Feudin säännöt ovat melko yksinkertaisia, kun pelaat muutaman kierroksen. Mutta jos et ole koskaan pelannut Family Feudia kotona, suosittelemme tulostamaan alla olevat ohjeet, jotta voit viitata niihin pelin aikana!

Ohjeet pelin suorittamiseen

Isäntä käyttää luultavasti parhaiten Family Feudin pelaamista koskevia ohjeita , joka voi sitten lukea ja selittää pelin vaiheet muille kilpailijoille. Jos se auttaa pitämään kaikki keskittyneinä, voit tulostaa kopion näistä ohjeista ja antaa ne kullekin tiimille.

Kun olet valmis aloittamaan Family Feud -pelin pelaamisen, toimi näin vaihe vaiheelta:

 • Vaihe 1: Jaa kaikki kahteen yhtä suureen joukkueeseen ja pyydä jokaista joukkuetta valitsemaan joukkueen kapteeni.

 • Vaihe 2: Pyydä jokaista joukkueen kapteenia tulemaan huoneen eteen ja ottamaan summeri mukaansa.

 • Vaihe 3: Isäntä lukee ensimmäisen kysymyksen.

 • Vaihe 4: Joukkueen kapteenit kohtaavat yrittämällä lyödä toisiaan lyömällä summeria ja vastaamalla kysymykseen ensin. Tiimin kapteenilla, joka osuu summeriin ensin, on viisi sekuntia aikaa antaa vastaus, joka on lueteltu Family Feud -kysymyksissä. Jos ensimmäinen joukkueen kapteeni ei anna oikeaa vastausta, toinen joukkueen kapteeni saa mahdollisuuden arvata.

 • Vaihe 5: Joukkue, jonka kapteeni antaa ensin oikean vastauksen, saa mahdollisuuden pelata tämän pelin. Jos he eivät halua, he voivat siirtää mahdollisuuden pelata kierroksen vastustajalle.

 • Vaihe 6: Joukkue, joka päättää pelata tämän kierroksen, saa arvailla jäljellä olevat parhaat vastaukset kysymykseen. Jokaisella tiimin jäsenellä on mahdollisuus antaa vastaus yksitellen, kunnes hän on löytänyt kaikki vastaukset tai saanut kolme väärää vastausta (joita kutsutaan lakkoiksi). Joukkue saa kolme lyöntiä kierroksen aikana, ja jokainen väärä vastaus lasketaan yhdeksi lakkoksi. Kun joukkue antaa oikean vastauksen, isäntä lisää oikean määrän pisteitä (Huomautus isännille: oikeat pisteet jokaisesta vastauksesta on lueteltu suluissa vastauksen vieressä).

 • Vaihe 7: Kun joukkue käyttää kolme lakkoaan, vuorot siirtyvät toiselle joukkueelle. Toinen joukkue saa yhden mahdollisuuden antaa yksi parhaista vastauksista kysymykseen. Jos he onnistuvat, he varastavat kaikki toisen joukkueen pisteet kyseiseltä kierrokselta ja voittavat kierroksen. Jos vastustaja joukkue epäonnistuu, ensimmäinen joukkue säilyttää pisteensä kyseiselle kierrokselle.

 • Vaihe 8 : Tämä on ensimmäisen kierroksen loppu. Kierroksen lopussa isännän tulee laskea yhteen kunkin joukkueen pisteet ja kirjoittaa ne tuloskorttiin. Toisen kierroksen aloittamiseksi jokaisen joukkueen uuden jäsenen on noustava huoneen eteen ja valmistauduttava vastaamaan seuraavaan kysymykseen, ja vaiheet 3-7 toistetaan.

 • Vaihe 9: Peli päättyy, kun yksi kilpailevista joukkueista ansaitsee 300 pistettä.

Nyt kun tiedät kuinka pelata peliä kotona, tutustu luetteloomme 36 hauskaa Family Feud -kysymystä ja -vastausta (mukaan lukien pisteet!), Joiden avulla voit pelata perheesi kanssa kotona.

runko-sateenkaari-kysymysmerkki-ilmapallot

36 Perhevihan kysymyksiä ja vastauksia

Jotta voit pelata Family Feud -peliä, sinulla on oltava vankka kysymysluettelo! Olemme laatineet luettelon 36 perhevihan kysymyksestä lapsille, nuorille ja aikuisille niin koko perhe voi osallistua Family Feud -peliin.

Muista: suluissa olevat numerot jokaisen vastauksen jälkeen ovat pisteitä. Muista yhdistää voittavan joukkueen pisteet jokaisen kierroksen lopussa!

vartalo-lapset-halaavat-tytöt

Perhevihan kysymyksiä lapsille

Nämä kysymykset ovat hauskoja kaikille, mutta ne ovat täydellinen lapsiperheille!

1. Missä paikassa sinua käsketään käyttämään sisäistä ääntäsi?

  1. Kirjasto (30)
  2. Luokkahuone (25)
  3. Elokuvateatteri (20)
  4. Palvonta (15)
  5. Lääkäri (10)

2. Mitä löytäisit kummitustalosta?

  1. Aaveet (24)
  2. Seitti (18)
  3. Hämähäkit (14)
  4. Hiiret (12)
  5. Pöly (10)

3. Mitä löytäisit pohjoisnavalta?

  1. Joulupukki (27)
  2. Tontut (20)
  3. Lumi (15)
  4. Porot (12)
  5. Joulupukin reki (11)

4. Mitä teet ennen nukkumaanmenoa?

  1. Harjaa hampaasi (23)
  2. Laita PJ: t päällesi (21)
  3. Lue tarina (16)
  4. Ota kylpy (15)
  5. Sammuta valot (10)

5. Mikä tekee sinusta terveen ja vahvan?

  1. Vihannesten syöminen (30)
  2. Maidon juominen (27)
  3. Juomavesi (20)
  4. Ulkona leikkiminen (14)
  5. Hyvät yöunet (9)

6. Mitä koira tekee?

  1. Kuori (29)
  2. Naarmu (25)
  3. Nuolla (21)
  4. Kääntyminen (16)
  5. Toista nouto (8)

7. Mitkä asiat ovat pareittain?

  1. Kengät (24)
  2. Sukat (22)
  3. Jalat (20)
  4. Kädet (17)
  5. Silmät (13)

8. Mitä voit löytää ulkoavaruudesta?

  1. Aurinko (25)
  2. Kuu (24)
  3. Tähdet (20)
  4. Planeetat (17)
  5. Avaruusalukset (14)

9. Mitä asioita rannalla on?

  1. Meri (25)
  2. Hiekka (24)
  3. Lokit (20)
  4. Simpukat (18)
  5. Merilevää (14)

10. Mitä kaipaat koulussa?

  1. Ystävät (32)
  2. Opettaja (24)
  3. Syvennys (20)
  4. Lounasaika (14)
  5. Oppiminen (8)

11. Mitä keittiöstä löytyy?

  1. Jääkaappi (20)
  2. Liesi (17)
  3. Pesuallas (15)
  4. Ruoka (13)
  5. Levyt (10)

12. Mitä teet kesäpäivänä?

  1. Uima (30)
  2. Pelaa ulkona (25)
  3. Mene leirille (20)
  4. Piknik (15)
  5. Hanki ystäviä yli (10)

vartalo-teini-ikäiset-

Perhevihan kysymyksiä nuorille

Jos pelaat lukion ystävien kanssa - tai jos olet perhe, jossa on vanhempia lapsia! - Nämä kysymykset sopivat sinulle.

13. Nimeä televisio -ohjelma, jota teini -ikäiset rakastavat katsella.

  1. Ystävät (30)
  2. Toimisto (25)
  3. Bel-Airin tuore prinssi (kaksikymmentä)
  4. Yksi puumäki (viisitoista)
  5. Gossip Girl (10)

14. Mitä voit tehdä sen kanssa selfien ottamisen jälkeen?

  1. Lisää se tarinaasi (24)
  2. Lisää suodatin (18)
  3. Lähetä se ystävälle (14)
  4. Lähetä se syötteeseesi (12)
  5. Poista se ja ota se uudelleen (10)

15. Mitä teet, kun heräät aamulla?

  1. Tarkista puhelimesi (27)
  2. Lykkää torkkua (20)
  3. Mene kylpyhuoneeseen (15)
  4. Syö aamiaista (12)
  5. Pukeudu (11)

16. Minne voisit säästää?

  1. eBay (23)
  2. Depop (21)
  3. Etsy (16)
  4. Poshmark (15)
  5. Liikearvo (10)

17. Nimeä ruoka, jonka voit syödä käsilläsi.

  1. Pizza (24)
  2. Nastat (23)
  3. Hampurilainen (18)
  4. Sushi (14)
  5. Hedelmät (8)

18. Nimeä syy, miksi et ehkä vastaa tekstiin.

  1. Unohdin (26)
  2. Varattu (24)
  3. En ole vielä lukenut (20)
  4. En tiedä mitä sanoa (14)
  5. En halua puhua heille (8)

19. Nimeä jotain, jota ilman et koskaan lähde kotoa ilman.

  1. Puhelin (30)
  2. Avaimet (24)
  3. Raha (19)
  4. Reppu (13)
  5. Kengät (9)

20. Mitä teini -ikäiset odottavat?

  1. Prom (22)
  2. Valmistuminen (21)
  3. Ajokortin saaminen (17)
  4. Oppilaitos (15)
  5. Vapaus (11)

21. Nimeä paikka, jossa saatat kuulla musiikkia.

  1. Konsertti (26)
  2. Ravintola (23)
  3. Puhelimen ollessa pidossa (20)
  4. Hissi (16)
  5. Auto (15)

22. Nimeä lapsen peli teini -ikäiset ja aikuiset nauttivat edelleen pelaamisesta.

  1. Piilota (31)
  2. Twister (23)
  3. Candyland (19)
  4. Go Fish (15)
  5. Humala (9)

23. Nimeä jotain, mitä näet karnevaaleilla.

  1. Maailmanpyörä (30)
  2. Karuselli (25)
  3. Vattikarkit (20)
  4. Paistettu ruoka (15)
  5. Kirkkaat valot (10)

24. Nimeä jotain, mitä vanhemmat kannustavat lapsiaan tekemään.

  1. Kotitehtävät (28)
  2. Harjoitus (23)
  3. Siivoa huoneesi (20)
  4. Kuuntele (15)
  5. Ole oma itsesi! (10)

kehon aikuisten juhlat

Perhevihan kysymyksiä aikuisille

Nämä kysymykset sopivat vain aikuisille.

mikä oli minun sat -pisteet

25. Nimeä yksi asia, joka sinulla on aina ruokakomeroissasi.

  1. Pavut (28)
  2. Riisi (25)
  3. Perunat (21)
  4. Sipulit (15)
  5. Jauhot (10)

26. Mitkä ovat tärkeimmät syyt myöhästyä töistä?

  1. Liikenne (30)
  2. Lykkää torkkua liian monta kertaa (25)
  3. Autovika (19)
  4. Huono sää (13)
  5. Perhevelvoitteet (10)

27. Mitä voit laittaa kahviin?

  1. Sokeri (26)
  2. Kerma (25)
  3. Jää (18)
  4. Siirappi (15)
  5. Ei mitään (10)

28. Mitä löytäisit kotilääkekotelosta?

  1. Asetaminofeeni/Ibuprofeeni (29)
  2. Lämpömittari (25)
  3. Neosporiini/antibakteerinen voide (20)
  4. Alkoholin hankaus (16)
  5. Siteet (11)

29. Nimeä urakka, jota ihmiset vihaavat.

  1. Roskan vieminen (30)
  2. Pyykin taitto (21)
  3. Astianpesukoneen tyhjennys (20)
  4. Kylpyhuoneen puhdistus (17)
  5. Imurointi (10)

30. Nimeä ruoka, joka usein huononee, ennen kuin sinulla on mahdollisuus syödä se.

  1. Avokado (28)
  2. Banaani (25)
  3. Tuoreet marjat (23)
  4. Vihreät/salaatit (15)
  5. Sienet (8)

31. Nimeä tärkeä numero, jonka ihmiset usein muistavat.

  1. Puhelinnumero (25)
  2. Sosiaaliturvatunnus (23)
  3. Ajokortin numero (20)
  4. Pankki-/luottokortin numero (15)
  5. Pankin reititysnumero (11)

32. Nimeä jotain, joka tapahtuu vain muutaman vuoden välein.

  1. Eclipse (27)
  2. Presidentinvaalit (25)
  3. Karkausvuosi (21)
  4. Olympialaiset (15)
  5. FIFA World Cup (7)

33. Asioita, joista et halua keskustella lomien aikana.

  1. Politiikka (30)
  2. Uskonto (25)
  3. Rakkauselämäsi (19)
  4. Talous (14)
  5. Vanhemmuusneuvonta (9)

34. Nimeä jotain kotona, josta ihmiset usein loppuvat.

  1. Maito (30)
  2. WC -paperi (29)
  3. Leipä (18)
  4. Munat (13)
  5. Käsisaippua (10)

35. Nimeä tapa, jolla ihmiset kommunikoivat ennen tekstiviestien keksimistä.

  1. Puhelut (30)
  2. Äänimerkki/hakulaite (24)
  3. Kirjeet (20)
  4. Sähke (13)
  5. Kantokyyhky (10)

36. Nimeä mitä vieraat tekevät hääjuhlassa.

  1. Tanssi (30)
  2. Syö (25)
  3. Juoma (20)
  4. Taputus (15)
  5. Ota kuvia (10)

runko-mitä-seuraava-nyt-mitä

Mitä seuraavaksi?

Saatat olla etsimässä muita opettavaisempia pelejä pitääksesi lapsesi miehitettynä . Miksi et katsoisi suosikkipelejämme kaikenikäisille lapsille ?

Jos sinulla on esikoululaisia, voi olla vaikeaa löytää pelejä, joita he voivat pelata. Tutustu luetteloon aakkospeleistä ! Monet asiantuntijaluettelomme valinnoista ovat hauskoja myös aikuisille.

Toinen loistava perhekeskeinen peli, jota voit pelata, on This or That. Etkö ole varma kuinka pelata? Asiantuntijaoppaamme auttaa sinua alkuun.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.