327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

feature_toeflflashcards

Jos haluat menestyä TOEFLissa, yksi tarvitsemistasi taidoista on vahva sanasto. Monet TOEFL -kysymykset joko kysyvät sinulta sanan määritelmää suoraan tai edellyttävät tiettyjen sanojen tuntemusta vastataksesi kysymykseen oikein.

Paras tapa oppia uutta sanastoa on käyttää muistikortteja, minkä vuoksi olemme luoneet tulostettavia muistikortteja 327 TOEFL -sanasanasta, jotka sinun on tiedettävä testiä varten . Keskustelemme myös parhaasta menetelmästä TOEFL -sanastokorttien tutkimiseen ja arvioimme joitain muita saatavilla olevia TOEFL -muistikorttisarjoja.

TOEFL -muistikorttimme: 327 suosituinta Vocab -sanaa

Olemme tehneet kovan työn puolestasi ja määrittäneet 327 hyödyllisintä TOEFL -sanaa. Jokaisessa muistikortissa on sanasto edessä ja puheosa, määritelmä ja esimerkkilause takana.

mikä merkki on yhteensopiva kauris kanssa

Valitsimme TOEFLissa usein esiintyvät sanasanat sekä valikoiman muita sanoja, joita pidettiin erityisen hyödyllisinä testin aikana. Napsauta alla olevaa kuvaketta päästäksesi tärkeisiin TOEFL -sanastokortteihimme.

TOEFL -muistikortit

Paras tapa tutkia TOEFL -sanastokortteja

Flash -kortit ovat loistava tapa oppia sanasanoja, koska ne pakottavat sinut opiskelemaan aktiivisesti (et voi vain vetää silmiäsi paperin yli), ja ne ovat yksi tehokkaimmista menetelmistä tietojen tallentamiseen. Suosittelemme vesiputousmenetelmän käyttöä TOEFL -sanojen oppimiseen. Jos et ole varma vesiputousmenetelmästä, tarkastelemme sitä alla.

Valmistele ensin muistikorttisi. Kun olet hankkinut TOEFL -sanasto -muistikorttisi, käy ne läpi yksi kerrallaan. Jokaiselle kortille, jonka määritelmän tiedät helposti, laitat sen 'Know It' -kasaan. Jos et tiedä tietyn TOEFL -sanan määritelmää, laita se 'kamppailtuun' kasaan.

body_flashcards_waterfall_1

Kun olet käynyt läpi kaikki kortit kerran, poimi 'kamppailtu' kasasi. Menet nyt tämän kasan läpi uudelleen. Jos sanat, joilla tiedät määritelmän, aseta ne toiseen Tiedä -kasaan ensimmäisen Tiedä -kasan viereen (mutta ei sen kanssa).

vesiputous_3

Sanoille, joiden määritelmää et tiedä, tee uusi 'kamppailtu' kasa. Toista tämä prosessi asettamalla uudet Know It -paalut peräkkäin vasemmalta oikealle. Tämä luo vesiputouksesi. Jatka tämän prosessin toistamista, kunnes 'taistelussa' on vain muutama sana jäljellä.

body_flashcards_waterfall_2

Nyt siirryt takaisin vesiputousta ylöspäin. Aloita viimeisestä 'kamppaillusta' kasasta ja käy se läpi, kunnes tiedät kaikki kasan sanat. Lisää sitten viimeisin (oikeanpuoleisin) Know It -kasa.

body_flashcards_waterfall_3

Käy ne sanat läpi. Jos unohdat sanoja, käy läpi koko nykyinen kasasi uudelleen, kunnes saat kaikki sanat oikein. Tämä voi tuntua raa'alta, mutta se takaa, että tiedät todella sanan sanat! Älä poimi lisää kortteja, ennen kuin pääset läpi koko kasan ilman ongelmia. Jatka tätä prosessia, kunnes saat takaisin vesiputouksen.

vesiputous_last

Tämä on paras tapa tutkia muistikortteja, koska vietät suurimman osan ajastasi tarkastelemalla sanoja, joiden kanssa kamppailet eniten, sen sijaan, että vain tutkisit koko pinon uudestaan ​​ja uudestaan.

Mitä muita TOEFL -kortteja on saatavana?

Alla on kolme muuta suosituinta resurssia TOEFL -sanastokorteille. Jokaisesta näistä annamme hinnan, korttien määrän ja sen käytön hyvät ja huonot puolet.

Magoosh Online Flashcards

Kustannus: Vapaa

Korttien määrä: 200

Magoosh tarjoaa melko vankan joukon TOEFL -sanastokortteja, joilla on muutamia haittoja. 200 muistikorttia on jaettu kymmenkunta erilaista sarjaa vaikeusasteen perusteella. Tämä järjestelmä voi helpottaa opiskelun järjestämistä, mutta turhauttavaa, jos haluat tarkistaa kaikki sanat kerralla, koska sinun on käytävä jokainen luokka läpi yksi kerrallaan.

Jokaisessa sarjassa korttien järjestys on satunnainen. Näet sanan ja napsautat sitä, niin näet määritelmän ja lauseen esimerkin. Tarkista sitten, että tiesit sanan tai et tiennyt sanaa. Jos tiesit sanan, se kuuluu 'hallittuun' luokkaan. Jos et tiennyt sitä, se menee 'oppimiseen'. Jos 'oppiva' sana tulee uudelleen esiin ja sanot tietäväsi sen, se menee 'tarkistus' -luokkaan. Magooshin käyttämät sanat ovat hyvin valittuja, eikä tämä ole huono käyttää. Kuitenkin; on muutamia haittoja.

Ensinnäkin, koska sarja on verkossa, et voi käyttää vesiputousmenetelmää. Magoosh käyttää korttien tarkistamiseen omaa menetelmää, ja joskus tarkistat jo näkemäsi kortit ennen uusien sanojen läpikäymistä, joita jotkut voivat pitää hämmentävinä. Lisäksi jokaisella Magooshin kortilla on vain yksi määritelmä, vaikka sanasolla olisi useampi kuin yksi merkitys, joten joskus puuttuu avaintietoja tietyistä TOEFL -sanoista.

Princeton Reviewin olennaiset TOEFL -sanastokortit

Kustannus: Noin 13 dollaria

Korttien määrä: 500

Nämä Princeton Review -kortit ovat loistava resurssi. Voit opiskella fyysiseltä muistikorttikannelta tai käyttää digitaalisia muistikortteja verkossa. Korteissa on paljon tietoa: Jokaisen kortin etupuolella on sanasana, osa puhetta ja ääntäminen. Jokaisen kortin takana on sanan määritelmä (t), synonyymit ja esimerkki lauseesta, joka käyttää sanaa. Tämä tieto on loistava laittaa sana asiayhteyteen ja todella ymmärtää sen.

Ainoa haittapuoli on, että sinun on maksettava tästä sarjasta, mutta jos päätät käyttää rahaa TOEFL -kortteihin, tämä on hyvä resurssi ostaa.

body_flashcards

Tutkimuspino TOEFL Flashcard Sets

Kustannus: Vapaa

Korttien määrä: Vaihtelee

Study Stack on sivusto, jossa ihmiset voivat luoda ja jakaa erilaisia ​​muistikorttisarjoja ja heillä on useita flash -korttisarjoja erityisesti TOEFL: ää varten. Jotkut näistä sarjoista luodaan valitsemalla sanoja, jotka heidän mielestään ovat tärkeimpiä tietää, kun taas toiset ovat kopioita jo luotuista sarjoista, kuten Barronin TOEFL-sanalista.

Texasin yliopiston gpa -vaatimukset

Vaikka täällä on paljon kortteja, tämä ei yleensä ole paras resurssi TOEFL -sanaston muistikorteille. Ensinnäkin sarja on saatavilla vain verkossa, joten Magooshin tapaan et voi käyttää vesiputousmenetelmää opiskeluun. Toiseksi, koska eri ihmiset luovat erilaisia ​​muistikortteja, heillä kaikilla ei ole samaa muotoa. Jotkut muistikorttisarjat sisältävät paljon tietoa, kuten synonyymejä ja esimerkkilauseita, kun taas toisissa on vain sana ja sen määritelmä. Tämä voi tehdä opiskelusta sekavaa ja vaikeampaa. Lopuksi, koska kuka tahansa voi luoda muistikorttisarjan Study Stackiin, et tiedä korttien laatua tai siitä, kuinka hyödyllisiä heidän valitsemansa sanat ovat.

Yhteenveto: TOEFL Sanasto Flashcards

Jos aiot ottaa TOEFL: n, haluat vahvan sanaston, ja muistikortit ovat yksi parhaista tavoista oppia uusia sanoja. Tärkeät TOEFL -sanasto -muistikorttimme auttavat sinua oppimaan tentin 327 tärkeintä sanaa.

Suosittelemme vesiputousmenetelmän käyttöä TOEFL -sanastokorttien tutkimiseen, mikä on nopein ja tehokkain tapa oppia uusia sanoja. Siellä on useita muita TOEFL -sanastoa, joista jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA