32 hauskaa käsityötä lapsille ja yksinkertaisia ​​DIY -projekteja kokeiltavaksi

feature_crafts_for_kids

Jos sinä tai lapsesi olette luovia, käsityöt ovat ehdottomasti paras aktiviteetti. Mutta millaisia ​​käsitöitä lapsille on? Olet yllättynyt sinua odottavista vaihtoehdoista! Tässä kerromme käsityön erilaisista eduista ja tyypillisesti tarvitsemistasi perusmateriaaleista, ennen kuin annamme sinulle luettelon 32 hauskaa ja helppoa lasten itse tekemistä.

näytöksen julkaisupäivät 2018

Mitkä ovat käsityön edut lapsille?

Ennen kuin pääsemme lasten parhaisiin käsityöihin ja itse tekemisiin, vastaamme tärkeään kysymykseen: onko mitään merkittäviä etuja viekkaiden hankkeiden harjoittamisesta?Lyhyt vastaus on kyllä! Itse asiassa, Käsityöt tarjoavat lapsille monia etuja.

Ensinnäkin käsityöt voivat auttaa pieniä lapsia, erityisesti pikkulapsia ja peruskoulun opiskelijoita varhaislapsuuden kehitys. Käsityön taktinen luonne voi auttaa vahvistamaan lasten taitoa, hienomotorisia taitoja ja käden ja silmän koordinaatiota sekä parantamaan heidän kykyään seurustella ja työskennellä muiden kanssa.

Kehityshyötyjen lisäksi käsityöt rohkaisevat erinomaisesti lapsia ajattele luovasti ja opi ilmaisemaan itseäsi uusilla ja ainutlaatuisilla tavoilla. Käsityön avulla lapset voivat valita useista väreistä, muodoista ja luokista, jolloin he voivat kehittää taiteellisemman itsetunnon.

Lisäksi käsityöt voivat olla loistavia ympäristötietoisuuden edistäminen. Käytetyistä kotitalousmateriaaleista, kuten wc -paperirullista tai vanhoista Popsicle -tikuista, valmistetut taidekäsityöt kannustavat lapsia olemaan tietoisia kierrätystavaroista ja löytämään muita käyttötarkoituksia arjen tavaroille, joita usein pidetään roskakorina.

Lopuksi, DIYs lapsille voi olla suuria yhteyksiä vanhemmille ja heidän lapsilleen. Sen sijaan, että pelaisit lautapeliä, jota olet pelannut kymmeniä kertoja aiemmin tai katselit suosikkielokuvaasi, istu alas käsityön pariin-Tämähaastaa teidät molemmat löytämään tapoja tehdä yhteistyötä ja olla luovia yhdessä.

Hauskoja käsitöitä lapsille: mitä materiaaleja tarvitset?

Useimmat käsityöt lapsille sekoita ja sovita yhteen melko perusmateriaaleja, jonka pitäisi tehdä siitä entistä kätevämpi sinulle.

Tässä on luettelo yleisimmistä materiaaleista, joita saatat tarvita tekemästäsi veneestä riippuen:

 • Rakennuspaperi, mieluiten monia värejä
 • Sakset
 • Liima (Elmer's ja Tacky toimivat yleensä hyvin)
 • Tussit, kynät, värikynät ja/tai väriliidut
 • Viivain (tai mittari suuremmille käsityöille)
 • Lanka tai lanka
 • Nauha
 • Nitoja
 • Maalit ja siveltimet
 • Popsicle tikkuja
 • Putken puhdistajat
 • Googly -silmät
 • Huopa, mieluiten monia värejä
 • Kangas, mieluiten monia värejä ja kuvioita
 • Glitter ja/tai glitterliima
 • Pienet pompit, napit, nauhat, tarrat, helmet ja muut koristeet

Huomatkaa että aikuisen pitäisi aina valvoa hyvin pieniä lapsia heidän käsityössään, varsinkin jos he työskentelevät saksilla tai muilla mahdollisesti haitallisilla esineillä.

body_girl_toilet_paper_roll_craft Allen County (IN) julkinen kirjasto /Flickr

32 Helppoa käsitöitä lapsille

Tässä osiossa annamme sinulle 32 lasten käsityötä ja tee -se -itse -esineitä, jotka olemme jakaneet neljään luokkaan:
 • Paperiset käsityöt lapsille
 • Luonnon käsitöitä lapsille
 • Loma -askartelua lapsille
 • Sekalaisia ​​käsitöitä lapsille

Paperiset käsityöt lapsille

Tämä ensimmäinen käsityöpaketti lapsille sisältää mitä tahansa rakennuspaperista, paperilevyistä, pahvista ja/tai muista kierrätettävistä paperimateriaaleista valmistettuja käsitöitä. Näitä pidetään yleensä helpoimpina ja kätevimpinä käsityöideoina lapsille ja aikuisille.

body_fortune_teller Ellie LoNardo /Flickr

# 1: Ennustaja

Tämä on yksi yksinkertaisimmista käsitöistä, joita voit tehdä, ja se on myös yksi suosituimmista. Paperisia ennustajia käytetään kertomaan omaisuudestasi valitsemiesi numeroiden, värien tai luokkien perusteella.

Sen tekemiseen tarvitset neliöpalan origamia tai rakennuspaperia. Seuraa opasta tästä oppia taittamaan yksi oikein. Muista lisätä luokat (yleensä värit ja numerot) läppien ulkopuolelle ja omaisuutesi (sekä hyvät että huonot!) sisäpuolella läpistä.

body_origami-1

#2: Origami

Origami on hauska aktiviteetti, joka vaatii hieman kärsivällisyyttä-mutta se on lopulta sen arvoista!

Materiaalien osalta tarvitset useita origamipaperia (tai mitä tahansa neliömäiseksi leikattua paperia). Voit luoda valtavan valikoiman eläimiä ja muita muotoja tai esineitä perinteisistä nostureista kissoihin, rapuihin ja sammakkoihin.

Suosittelen tarkistamista Origami-Instructions.com saada ideoita siitä, mitä voit tehdä, ja yksityiskohtaiset ohjeet näiden eri muotojen taittamisesta. Huomaa, että vaikka monet origami -kuviot vaativat vain taitettua paperia, monimutkaisemmat muodot saattavat vaatia saksien käyttöä.

body_paper_snowflakes

#3: Paperiset lumihiutaleet

Riippumatta siitä, asutko erityisen kylmällä alueella vai et, voit aina löytää tavan nauttia talven lumesta tekemällä omat paperiset lumihiutaleet. Tämä yksinkertainen vene vaatii vain neliönmuotoisen valkoisen paperin, saksia ja hieman mielikuvitusta.

Opi taittamaan paperia ja leikkaamaan omia lumihiutaleitasi tämä opas osoitteessa MarthaStewart.com .

body_paper_plate_animal Cockburn -kirjastot /Flickr

#4: Paperilevyeläin

Jos sinulla on paperilevyjä makaamassa, nämä voivat olla hienoja tehdä omia paperilevyeläinkavereita.

Useimmille eläinten muodoille käytetään yhtä paperilevyä eläimen vartalolle tai kasvoille ja leikataan sitten lisää levyjä tai rakennuspaperipaloja eväiksi (kaloille), jaloille tai käsivarsille ja muille eläimen osille vartalo tai kasvot.

Tärkeimmät tarvitsemasi materiaalit ovat maali ja siveltimet (voit käyttää myös tussit tai värikynät), liima, sakset ja koristeet, kuten glitteri, tarrat, nauhat, värikkäät napit ja googly -silmät.

body_toilet_paper_rocket Chris Radcliff /Flickr

#5: WC -paperirullaraketti

WC -paperirullien avulla voidaan luoda tonnia lumoavia leluja, joista yksi on oma raketti avaruuteen!

Aloita vessapaperirullasta peittämällä se väreillä tai omalla suunnittelullasi rakennuspaperilla, maalilla tai tussilla/värikynillä. Voit sitten lisätä rakennuspaperipartion raketin nenään ja värikkäitä paperisiipiä ja tulta pohjaan.

kuinka monta lääkäriä on olemassa

Tarkista tämä vaiheittainen opas oppia tekemään paperirullaraketti.

#6: WC -paperirulla Dragon

Toinen suuri vene lapsille on wc-paperirullan tulen hengittävä lohikäärme.

Koristele ensin wc-paperirulla käärittämällä se vihreään rakennuspaperiin ja liimaamalla pommit ja googly-silmät kasvojen tekemiseksi. Leikkaa sitten punaisen, keltaisen ja oranssin pehmopaperiliuskat lohikäärmeen suusta tuleville liekkeille. Liimaa nauhat wc -paperirullan sisäpuolelle ja sitten puhalla toisesta päästä katsomaan lohikäärmeesi hengittävän tulta!

Yksi pieni projekti on kaikki tarvittavat vaiheet tämän ihastuttavan askartelun tekemiseen.

kehon_vessa_paperi_kiikarit Matthew Peoples /Flickr

#7: WC -paperirullan kiikarit

Jos lapsesi rakastaa katsella pilviä tai teeskennellä olevansa safarilla, tämä vene on tehty heille! Jotta voit valmistaa oman kiikariparin, tarvitset vain kaksi wc-paperirullaa, narua, liimaa tai teippiä ja haluamasi koristeet, kuten rakennuspaperi, pompomit tai tarrat.

Aloita koristelemalla kaksi wc -paperirullaa; tavallisia menetelmiä ovat kääriminen rakennuspaperiin tai maalaus kirkkaalla värillä. Seuraava, kiinnitä rullat joko liimalla tai teipillä niin että ne muistuttavat kiikaria. Leikkaa lopuksi pieni reikä jokaisen paperirullan ulkoreunaan ja pujota sitten naru reikien läpi hihnan muodostamiseksi.

Buggy ja Buddy on loistava opas siitä, kuinka tehdä lapsiystävällinen kiikari.

#8: Paperipyyherullan sadetikku

Tämä hauska vene on hieman hankala tehdä, mutta vaivan arvoinen, varsinkin jos lapsesi rakastaa musiikkia tai luontoa-tai molemmat! Sadetikku on eräänlainen instrumentti, joka ylösalaisin käännettäessä kuulostaa sateelta.

Pääosa sadetangosta on paperipyyherulla, jonka sisään laitat spiraalin muotoisen palan alumiinifoliota ja kypsentämätöntä riisiä. Lapset haluavat todennäköisesti myös koristella uusien sadetikkujensa ulkopuolen esimerkiksi rakennuspaperilla, tarroilla ja muilla pienillä koristeilla.

Mene Uteliaisuuden lahja syvällinen opas oman sadetangon tekemiseen.

body_pinwheel

#9: Vauhtipyörä

Jos haluat lisätä pihallesi tai puutarhaan väriä ja ohuutta, käsintehty vauhtipyörä on loistava idea. Nämä käsityöt saattavat näyttää vaikeilta, mutta niin kauan kuin noudatat vaiheittaisia ​​ohjeita, kuten tämä First Paletessa , saat upean vauhtipyörän tehtyä hetkessä.

Jotta voit tehdä vauhtipyörän omilla tarvikkeillasi, tarvitset vain värikkäitä papereita (tai voit lisätä värejä ja kuvioita tussilla ja värikynillä), sakset, painonastan, liiman ja kynän. Todennäköisesti haluat lataa vauhtipyörän malleja käyttää oppaina. Vaihtoehtoisesti voit ostaa vauhtipyörän askartelusarja .

#10: Ruskea paperipussi leija

Älä pelkää tuulta ulkona, kunvoit käyttää sitä hyväksesi lentämällä omaa paperipussi -leijaasi!

Jos haluat tehdä yhden, koristele lounaskokoinen ruskea paperipussi tussilla ja muilla kevyillä lisävarusteilla, kuten nauhoilla, tarroilla ja pompomeilla. Liimaa seuraavaksi joukko värikkäitä streamereita pussin toiseen päähän. Kiinnitä lopuksi pitkä naru pussin toiseen päähän; tätä käytät ohjaamaan leijaa ja estämään sen lentäminen pois.

Hieman yksinkertainen kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tehdäksesi upea leija.

body_spinner_toy Tommy Lew /Flickr

kuinka paljon vatsan lävistykset ovat

#11: Pyörivä lelu

Ei, emme puhu täällä leppoisista spinneristä, vaan vanhoista hyvistä kiekkoleluistasi. Tämä helppo vene koostuu pahviympyrästä, jossa on värejä ja/tai kuvioita, ja merkkijonosta, joka kulkee keskeltä, jolloin voit pyöritä ympyrää tarttumalla naruun.

Pyörivä lelut eivät ole vain lumoavia katsella-ne sopivat myös erinomaisesti opettamaan lapsille väriteoriaa eli kuinka eri värit sekoittuvat toisiinsa uusien luomiseksi.

Red Ted Art sisältää yksityiskohtaiset ohjeet pyörivän lelun tekemiseen sekä ilmaisia ​​malleja.

#12: Pehmopaperin aurinkosuoja

Tämä upea vene on erinomainen lapsille, jotka rakastavat värien kanssa työskentelemistä ja haluavat saada omaa taidetta esille. Auringonpistäjä tekee lähinnä auringon saamisen, kuin tuulimerkki 'saaliisi' tuulen.

Voit tehdä sellaisen hankkimalla vahapaperia, leikattuja erivärisiä pehmopapereita (mitä enemmän, sitä hauskempaa!), Siveltimen ja joko nestemäistä tärkkelystä tai vesiliimaa. Aloita maalaamalla ohut kerros liimaa vahapaperille. Liitä seuraavaksi siveltimellä pehmopaperin palat vahapaperille; tämä luo lasimaalauksen. Anna kuivua, kun olet valmis, ja ripusta sitten luomuksesi ikkunalle kaikkien nautittavaksi!

Katso yksityiskohtainen opas ja esimerkkejä osoitteesta Taitava vanhempi . Huomaa myös, että on monia muita tapoja tehdä auringonottolaitteita , joillakin menetelmillä käytetään luonnossa olevia esineitä (lehtiä ja kukkia) ja toisilla vain väriliituja.

Luonnon käsitöitä lapsille

Tämä seuraava lasten tekemä DIY -sarja on kaikki luonnosta ja luonnonvarojen käytöstä, kuten tikkuja ja männynkäpyjä, tehdäksesi ainutlaatuisia ja kauniita luomuksia.

body_pine_cone_animals Virginian osavaltion puistot /Flickr

#13: männynkäpyeläimet

Kävyt ovat luonnon tyhjiä kankaita. Voit tehdä joukon ovelan näköisiä eläimiä männynkäpyillä, kuten pöllöt, puput ja karhut, liimaamalla niihin värikkäitä rakennuspaperipapereita ja esimerkiksi huopaa, putkenpuhdistusaineita ja hölmöjä silmiä.

#14: Twig -kuvakehys

Oksien metsästys voi olla vielä hauskempaa, jos aiot käyttää niitä kuvakehyksen tekemiseen jollekin erityiselle.

Aloita keräämällä paljon tikkuja. Kun teet tämän, pyri saamaan kaksi samanpituista oksaa. Jos esimerkiksi kehystettävän valokuvan koko on 5 x 7 tuumaa, etsi joitakin tikkuja, jotka ovat noin 5 tuumaa pitkiä ja toisia noin 7 tuumaa pitkiä.

Koristele oksat haluamallasi tavalla koristeilla, kuten merkkijono, pompom, glitter, tarrat ja niin edelleen. Kun oksat ovat valmiita, liimaa ne yhteen kehyksen muotoon. Voit myös liimata sauvat suoraan tavalliselle, halvalle kehykselle ( katso tämä esimerkki wikiHowista ) tai käytä Popsicle -tikkuja varsinaisten oksien sijasta.

body_painted_rocks

#15: Maalatut kivet

Monet lapset rakastavat kerätä pieniä kiviä, mutta oletko koskaan ajatellut maalata sellaisen?

Valitse pienet kivet-Varmista vain, että ne ovat suhteellisen sileitä, jotta ne on helpompi maalata. Ota sitten maalit ja siveltimet ja ryhdy töihin! Sinä pystyt tee kivistäsi söpöjä leppäkerttuja, pöllöjä tai muita kuvia. Voit myös lisätä viestin kiven taakse.

Kun olet valmis, voit joko pitää maalatut kivet tai laita ne takaisin luontoon julkiselle paikalle , kuten puisto, jotta joku muu voi löytää heidät ja saada inspiraatiota tehdä omat.

body_popsicle_stick_bird_feeder Tonya Staab /Flickr

#16: Lintujen syöttölaite

Vaikka sinun ei tarvitse käyttää luonnonmateriaaleja tähän veneeseen, lintujen syöttölaite on loistava tapa omaksua luonto-erityisesti linnut, jotka haluavat käydä luonasi.

On monia tapoja tehdä lintujen syöttölaite, mutta joitakin suosituimmista niistä ovat liimaaminen yhteen Popsicle tikkuja pienen laatikon tai talon muodossa ja vanhan maitokannun leikkaaminen ja koristelu . Älä unohda laittaa syöttölaitteeseesi linnunruokaa ennen kuin ripustat sen ulos!

body_fairy_village_garden Carouselambra -lapsi /Flickr

#17: Keijukylä

Keijut nauttivat hauskoista, oikukkaista paikoista, joissa he voivat pysähtyä, kun he tulevat puutarhaan tai pihalle, joten miksi et perustaa heille pientä kylää? Voit tehdä rakennuksia esineistä, kuten maitokannuista tai maitotölkeistä, penkkejä pienistä oksista tai pippuritankoista, minipuita männynkäpyistä ja niin edelleen. Anna mielikuvituksesi lentää! Voit myös heittää maalattuja kiviä pienen värin saamiseksi.

#18: Taikasauva

Kaikki tietävät, että iso sauva johtaa erittäin suuriin loitsuihin! Sinun tarvitsee vain tehdä yksi tikku ja jotkut koristeet sen päälle.

Kun olet löytänyt suuren tikun, liimaa päälle koristeltu männynkäpy, suuri pom-pom tai mikä tahansa muu, jonka haluat olla luomuksesi keskipiste. Mene eteenpäin ja kuusi taikasauvasi käärimällä se värikkäisiin nauhoihin tai kankaaseen, maalaamalla, kiinnittämällä siihen raitoja tai peittämällä se kimalluksella. Varo, ettet vahingossa tee pikkuveljestäsi tai sisaresi sammakkoksi!

body_keys_wind_chime Trilliumin käsityöläiset /Flickr

#19: Tuulikellot

Tuulikello on erinomainen vene, joka todella saa lasten luovat mehut virtaamaan. Vaikka tuulikelloja voi tehdä monella tapaa, yksi melko helppo tapa on ripustaa pieniä esineitä, kuten helmiä, nappeja, maalattuja kiviä, männynkäpyjä tai simpukoita tukevasta sauvasta narulla tai langalla.

Myös tuulikellot ovat NS syö, jotta saat käyttöösi vanhat tavarat, joita et enää tarvitse , kuten avaimet, muovilusikat ja käytetyt purkkien kannet.

#20: Kalastussauva

Monet lapset rakastavat leikkimistä ja keräilyä sauvojen kanssa, joten miksi et muuta niistä viileää lelukalastussauvaa? Tämä on yksi helpoimmista lasten askarteluista, joita voit tehdä, sillä se vaatii vain suuren tikun, jonon tai langan ja paperista leikattu kala, jonka voit liimata tai teipata narun loppuun.

Hieman vaikeampi versio tästä luontoveneestä on tehdä siitä kalastuspeli, jossa Käytä kotitekoista kalastussauvaasi ja magneetteja nähdäksesi kuinka monta paperikalaa voit saada .

Loma -askartelua lapsille

Käsityöt ovat jännittävä tapa juhlia mitä tahansa lomaa. Tässä osiossa esittelemme luovimmat loma-aiheiset DIY-projektit lapsille.

body_halloween_lantern_jars sarowen /Flickr

#21: Halloween Jack-o-Lantern Jar

Tämä ihana Halloween -käsityöidea on peräisin Red Ted Art . Jos haluat tehdä oman jack-o-lyhtypurkin, hanki puhdas hillopurkki, oranssi tai keltainen pehmopaperi, liima, musta paperi, sakset, sivellin ja pieni kynttilä tai sähköinen teevalo. Leikkaa pehmopaperi pieniksi neliöiksi ja peitä purkki liimalla. Sitten, liitä pehmopaperipaloja koko purkkiin, kunnes se on täysin peittynyt.

Leikkaa seuraavaksi jack-o-lyhtypinnat mustalla paperilla ja liimaa ne purkkiin pehmopaperikerrosten päälle, jotta saat kasvosi. Laita viimeinen kerros liimaa lyhtyyn sen tiivistämiseksi ja sitten voila! Lisää teevalo ja olet valmis aloittamaan tämän aavemaisen loman viettämisen.

body_christmas_ornament_kid Pohjois -Charleston /Flickr

#22: Joulukoriste

Käsintehdyt koristeet tekevät upeista joululahjoista ja näyttävät upeilta joulukuusi. On monia tapoja tehdä oma koriste.

Yksi suosittu tapa on liimaa yhteen maalatut Popsicle -tikut joulukuusi, poro, joulupukki, enkeli tai muu lomaan liittyvä kuvake tai esine. Voit koristella koristeesi esimerkiksi pompomilla, huopalla, nauhoilla, glitteriliimalla ja painikkeilla. Kun olet valmis, kiinnitä värikäs lanka tai lanka, jota voit ripustaa puuhun.

#23: Kiinalainen uudenvuoden paperilyhty

Paperilyhdyt ovat erittäin helppoja valmistaa ja näyttävät upeilta kiinalaisen uudenvuoden aikana.

Valmistukseen tarvittavat materiaalit ovat punainen ja keltainen rakennuspaperi, sakset, liima, viivoitin, teippi, lyijykynä ja kaikki koristeet, joita haluat käyttää koristeena, kuten napit, paljetit, nauhat, glitterliima , jne.

Mene Ensimmäinen paletti vaiheittainen opas.

#24: Ystävänpäivän langasydän

Tämä tyylikäs käsityö Helppoa ja hauskaa on loistava lahjaksi tai sisustukseksi ystävänpäivänä.

Aloita leikkaamalla sydämen muoto tukevasta pahvista. Liimaa seuraavaksi vaaleanpunaisella tai punaisella langalla langan toinen pää sydämen takaosaan ja Aloita kääriminen sydämen ympärille, kunnes pahvi ei paljastu. Katkaise lanka ja työnnä pää sydämeen ennen sen sitomista.

body_cocolate_gold_coins William Warby /Flickr

#25: Pyhän Patrickin päivän kultapotti

Mikä olisikaan parempi tapa juhlia tätä onnekasta päivää kuin tehdä oma onni käsintehty potti (karkkia) kultaa ?

u m gpa -vaatimuksista

Tähän veneeseen tarvitset pienen terrakotta-kukkaruukun, maalin (vihreä, musta, valkoinen ja kulta ovat ihanteellisia värejä), siveltimen tai sienisiveltimen ja koristeita, kuten glitteriä, apila-tarroja tai leikkauksia, jne. Haluat myös saada joukon kultaa käärittyjä karkkeja, kuten suklaakultakolikoita tai Rolo -karkkeja, joita voit laittaa kulta -astiaan, kun olet koristellut sen.

#26: Huopa pääsiäismunat

Pääsiäismunien värjäämisen lisäksi voit käyttää huopaa keksimään vaihdettavia munamalleja .

Voit tehdä tämän askartelun leikkaamalla useita munamuotoja erivärisistä huovista. Voit sitten käyttää mitä tahansa valikoimaa koristeita, kuten pienempiä huopaa tai kangasta, nappeja tai helmiä munien koristeluun.

Lapset voivat halutessaan liimata kuviot pääsiäismuniinsa pysyviksi tai aseta koristeet huovamunille, jotta ne voivat jatkuvasti säätää ja muuttaa muotoiluaan.

#27: Faux 4. heinäkuuta ilotulitus

Sinun ei tarvitse huolehtia vaarallisista ilotulitteista tämän hauskan neljännen heinäkuun ilotulituksen avulla Hyvää matkalla .

Sen tekemiseen tarvitset puhdistetun ja kuivatun jäätelön punnerrusastian, rakennuspaperin, tussit, teipin ja pieniä koristeita, jotka voit laittaa faux-ilotulitteiden sisälle, kuten konfetteja, pompomeja, kimalluksia, putkien puhdistusaineita, jne. Vaikka tämä vene voi saada aika sotkuinen, se on lopulta paljon turvallisempaa (ja silti yhtä räikeää!) toimintaa lapsille kuin todellisen ilotulituksen sytyttäminen.

30-60-90 kolmion säännöt

Sekalaisia ​​käsitöitä lapsille

Loput näistä käsityötaitoista ja lasten tekemistä ei kuulu mihinkään tiettyyn luokkaan.

body_tie_dye_shirts

#28: Tie-Dye T-paidat

Omien vaatteiden solmiminen ei ole vain hauskaa toimintaa, vaan myös loistava tilaisuus vanhemmille harrastaa lastensa kanssa.

Tähän veneeseen liittyy melko paljon valmistelua, joten varmista, että varaat riittävästi aikaa asennukseen. Sinulla tulee olla 100% puuvillavalkoisia T-paitoja, kauhoja, kumikäsineitä, lasipurkki, kuitureaktiivinen väriaine, mittauslusikat ja sooda.

Tie-värjäyspaitojen hieno asia on se käytännössä ei ole mitään keinoa sotkea sitä - malli näyttää aina siistiltä, ​​mitä tahansa teetkin! Suunnata Parents.com saadaksesi yksityiskohtaisen tie-värjäysoppaan ja ilmaisia ​​malleja.

body_pasta_jewelry jessica wilson {jek laatikossa} /Flickr

#29: Pasta korut

Useimmat ihmiset ovat luultavasti kuulleet pastakaulakoruista (ja todennäköisesti kuluneista jossain vaiheessa!), Ja syy, miksi tämä vene on edelleen niin suosittu tänään, on se, että se on sekä hauskaa että todella, todella helppo tehdä.

Ota vain lanka tai naru ja pujota eri kuivatut nuudelit (niiden on oltava sellaisia, joissa on reikiä, kuten penne tai makaroni). Voit jopa väritä nuudelit elintarvikevärillä tai lisää helmiä ylimääräiseen glamiin.

body_paper_dream_catcher hiljainen kirjastonhoitaja /Flickr

#30: Unelma sieppari

Aja pois painajaisesi kauniisti muotoillulla, käsintehdyllä unelmien sieppaajalla. Voit tehdä unelmiesi sieppaajan kahdella tavalla: jompikumpi paperilevyllä (keskeltä leikattu) tai puisella kirjontakehällä .

Kun unelmiesi sieppaimen pohja on valmis lähtemään, tarvitset vain värikkäitä lankoja, helmiä, höyheniä ja muita koristeita koristeluun.

body_pom_poms staceyjoy /Flickr

#31: Kotitekoiset Pom-Pomit

Etkö voi saada tarpeeksesi näistä suloisista, sumeista pompomeista? Sitten tämä on ihanteellinen käsityö sinulle! Omien pompomien tekeminen antaa sinulle täydellisen hallinnan niiden väreistä ja koosta.

Tarvitset vain pahvimallin (esillä olevat) Käsityöjuna on väitetysti helpompi käyttää kuin perinteiset pyöreät mallit), lanka ja sakset. Kun olet päässyt käärimään langan mallin ympärille, tuuditat kymmeniä pompomeja hetkessä!

body_corner_bookmark_felt Teresa Alas /Flickr

#32: Kirjanmerkit

Upea tapa kannustaa lasta lukemaan on saada hänet tekemään oma kirjanmerkki. On olemassa useita tapoja lähestyä tätä veneet: jotkut haluavat tehdä perinteisemmän kirjanmerkin rakennuspaperista tai Popsicle -tikuista, kun taas toiset saattavat mieluummin origamin innoittamien kulmakirjanmerkkien ulkonäkö , jotka peittävät sivun kulman, jolla olet.

Tärkeimmät takeaways: Paras hauskoja ja helppoja käsitöitä lapsille

Käsityöt ovat yksi viihdyttävimmistä ja hyödyllisimmistä tavoista saada lapsesi lopettamaan videopelit ja kaukosäädin ja keskittymään sen sijaan luovan energian kanavoimiseen. Kuten edellä mainittiin, lasten käsityöt ja DIY-teokset voivat auttaa tukemaan varhaislapsuuden kehitystä, kuten hienomotorisia taitoja ja käden ja silmän koordinaatiota. He voivat myös kannustaa kierrätykseen tai laajemmin ympäristönsuojelua käyttämällä käytettyjä, kierrätettäviä materiaaleja.

Useimmat lapsille tehdyt DIY -askartelut käyttävät samanlaisia ​​materiaaleja rakennuspaperista ja saksista hallitsijoihin, liimoihin ja tussiin. Niin varmista, että sinulla on vankka valikoima taitavia esineitä ja työkaluja joita voit käyttää lastesi kanssa, kun päätät tehdä askartelun yhdessä.

Laaja 32 lasten käsityö- ja DIY -luettelo on vain lähtökohta auttaa sinua kehittämään omaa lähestymistapaasi käsityön tekemiseen ja mahdollisesti jopa keksimään uusia käsityöaktiviteetteja lasten kanssa.

Kuitenkin lopulta, riippumatta siitä, minkä tyyppistä käsitöitä päädyt tekemään, muista vain kultainen sääntö: pidä aina hauskaa!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA