31 korkeakoulua, joilla on paras taloudellinen apu

feature_goldstar

Yliopisto Yhdysvalloissa on kallista - itse asiassa liian kallista, jotta keskiverto -opiskelijalla olisi varaa yksin. Kansallisen koulutustilastokeskuksen mukaan 86% neljän vuoden korkeakoulujen ensimmäisen vuoden opiskelijoista sai taloudellista tukea vuosina 2017-18. Rahoitusapu on hyvää kaikissa muodoissaan, eikö? Jos se auttaa korkeakouluopiskelijoita varaamaan koulutuksensa, mikä voisi olla ongelma?

Valitettavasti kaikki taloudellinen apu ei ole tasa -arvoista - eikä kaikilla kouluilla ole varaa antaa 'hyvää' opintotukea. Tässä puhun lyhyesti saatavilla olevasta taloudellisesta avusta ('hyvät' ja 'huonot') ennen kuin esitän korkeakouluille maan parhaat rahoitusohjelmat.Taloudellisen tuen perusteet: hyvä, paha ja ruma

Taloudellinen apu tulee monista lähteistä ja eri muodoissa. Loppujen lopuksi kaikki nämä rahat on tarkoitettu kattamaan oppilaitoksen kulut, mukaan lukien lukukausimaksut, huone- ja majoitusmaksut, kuljetukset ja henkilökohtaiset kulut.

Osallistumiskustannuksesi vaihtelevat sen mukaan, missä aiot mennä kouluun. Saat yksityiskohtaisempia tietoja kaikista näistä kustannuksista oppaassamme yliopistokuluja varten.

Mikä sitten katsotaan taloudelliseksi avuksi? Sinun on tiedettävä kolme päätyyppiä:

#1: Apurahat ovat rahasummia, joita sinun ei tarvitse maksaa takaisin. Ne myönnetään yleensä taloudellisten tarpeiden perusteella. Apurahat voivat tulla liittohallitukselta tai koulustasi.

#2: Lainat ovat rahaa, jonka lainaat koulutuksesi rahoittamiseksi. Maksat nämä summat takaisin valmistumisen jälkeen korkojen maksamisen lisäksi. Lopulta maksat enemmän kuin lainaat. Lainat voivat tulla liittohallitukselta (kuten suorat lainat) tai yksityiseltä lainanantajalta, kuten pankilta.

# 3: Kuten apurahat, apurahat ovat rahasummia, joita sinun ei tarvitse maksaa takaisin. Ne voivat tulla yksityisistä lähteistä (kuten yrityksistä) tai koulustasi. Ne voidaan myöntää vain ansioiden perusteella tai perustuu ansioiden ja taloudellisten tarpeiden yhdistelmään. Koulut myöntävät toisinaan urheilullisia apurahoja ja akateemisia ansioita erittäin kilpailukykyisille hakijoille. Nämä palkinnot myönnetään houkutellakseen opiskelijoita hyväksymään pääsytarjouksen; taloudellista tarvetta ei välttämättä oteta huomioon näissä tapauksissa.

Nyt kun tiedät taloudellisen tuen eri muodoista, voimme puhua siitä, mitkä avuntyypit ovat muita hyödyllisempiä.

milloin psat -tulokset ovat saatavilla 2019

body_thumbsdown

Tämäntyyppinen apu ei ole aina väärin kaikille, mutta sen ei pitäisi olla ensimmäinen keino.

texas a & m -pelin tyypilliset tulokset

Mikä on huono taloudellinen apu?

Määrittelen huonon taloudellisen avun avuksi, joka on hyvä lyhytaikainen ratkaisu, mutta pitkällä aikavälillä rasittava .

Rahoitusapupaketit ovat vähemmän houkuttelevia, kun ne tarjoavat suurimman osan taloudellisesta avustaan ​​lainoina. Tämä tarkoittaa sitä, että olet edelleen vastuussa näistä yliopistokuluista - sinun on vain maksettava ne jälkeen valmistutko nyt sen sijaan.

Olet myös vastuussa korot , jotka ovat erityisen korkeita, kun lainat ovat korkeita ja/tai niitä ei tueta.

Yksityiset lainat

Yksityiset lainat eivät sisälly koulujen taloudellisiin tukipaketteihin koska lainanantajat ovat pankkeja, eivät koulut. Jos taskukustannuksesi ovat liian korkeat (eli jos apurahat/apurahat eivät kata riittävästi yliopistokuluja), voit harkita eroa opintolainojen avulla.

Yksityiset lainat voivat olla kannattavia rahoitusvaihtoehtoja joillekin opiskelijoille. En väitä, että yksityiset lainat ovat pahoja ja ettei kenenkään pitäisi koskaan ottaa opintolainoja pankeista. Niiden pitäisi kuitenkin olla viimeinen harkitsemasi vaihtoehto apurahojen, apurahojen ja matalakorkoisten/tuettujen lainojen jälkeen.

'Huono' rahoitusapupaketti

Vähemmän toivottavia rahoitusapupaketteja sisältää enimmäkseen lainoja, erityisesti korkeakorkoisia lainoja . Näissä tapauksissa koulu ei voi tai ei kata oppilaan tyydyttämätöntä tarvetta, joten rahoituksen saaminen on opiskelijan vastuulla. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että opiskelijan on otettava lainaa kattaakseen koulutuskustannuksensa.

Keskimääräinen opiskelijavelka nelivuotisten kandidaattiohjelmien valmistuneille Yhdysvalloissa on noin 28 950 dollaria . Joillekin opiskelijoille jopa tämä keskimääräinen velkasumma saattaa tuntua hallitsemattomalta.

body_goodidea

Nämä tukivaihtoehdot ovat yleensä parempia vaihtoehtoja; ne ovat pitkällä aikavälillä kestävämpiä.

Mikä on 'hyvä' rahoitusapu?

Määritän hyvän taloudellisen avun avuksi se on hyödyllinen ja kestävä taloudellinen ratkaisu sekä lyhyille että lyhyille ja pitkäaikainen . Pohjimmiltaan hyvän taloudellisen tuen avulla voit varata tarvitsemasi koulutuksen estämättä sinua ammattimaisesti, taloudellisesti tai henkilökohtaisesti valmistumisen jälkeen.

Tässä on esimerkkejä tuesta, joka sopii tähän määritelmään:

Apurahat

Kaikki vapaa raha on hyvää rahaa. Koska sinun ei tarvitse maksaa takaisin mitään apurahoista saamiasi rahoja, tämä palkintotyyppi ei estä sinua millään tavalla valmistumisen jälkeen.

Kuten aiemmin mainitsin, avustukset voivat tulla sekä julkisista että yksityisistä lähteistä. Tutustu Pell Grant -oppaaseemme saadaksesi lisätietoja liittovaltion apurahavaihtoehdoista.

Apurahat

Apurahat ovat samanlaisia ​​kuin apurahat. Koska ne ovat lähinnä ilmaista rahaa, sinun ei tarvitse huolehtia takaisinmaksusta missään vaiheessa.

mitä ovat viittaukset kirjallisuuteen

Suurin ero apurahojen ja apurahojen välillä on se, että apurahanhakijat ovat arvioidaan lähes aina ansioiden perusteella , vaikka apuraha olisi tarvepohjainen.

Aloita oma apurahahaku tutustumalla oppaisiimme huippupalkintoihin lukion junioreille ja lukiolaisille.

Matalakorkoiset lainat

Huonot uutiset: lainat eivät ole yhtä hauskoja kuin apurahat tai apurahat. Sinun on maksettava rahat + korot takaisin.

Hyvä uutinen: lainat voivat edelleen olla kannattavia ja hallittavia ratkaisuja opiskelijoille, joilla ei ole varaa koulun nettohintaan apurahojen tai apurahojen jälkeen.

Mikä tekee lainasta hyvän rahoitusvaihtoehdon? Matalat korot lähinnä. Monilla liittovaltion lainaohjelmilla on alhaiset korot, mukaan lukien suorat lainat. Saatat ehkä saada yksityisiä lainoja matalalla korolla, jos sinulla on hyvä luotto. Yleensä liittovaltion lainat ovat kuitenkin parempia rahoitusvaihtoehtoja.

Lue lisää liittovaltion suorista tuetuista ja suorista tukemattomista lainoista oppaidemme avulla.

Tuetut lainat

Tuetut lainat voivat säästää vakavasti rahaa pitkällä aikavälillä, koska he eivät kerää korkoa kouluaikana ja 6–10 kuukautta valmistumisen jälkeen . Katso tarkalleen, kuinka paljon rahaa säästät tuetulla ja tukemattomalla lainalla.

mikä on kauppakorkeakoulu

'Hyvä' rahoitusapupaketti

Loppujen lopuksi hyvät rahoitusapupaketit ovat muodostuu terveestä prosenttiosuudesta apurahoista ja/tai apurahoista . Jos lainat sisällytetään, ne ovat alhaisia ​​korkoja (5% tai vähemmän) ja niitä voidaan jopa tukea. He kattavat osan rahoitustarpeestasi ja ehkä heittävät apurahan tai myöntävät tiesi.

Parhaat rahoitusapupaketit kattavat kaikki taloudellinen tarve. Tämä tarkoittaa sitä, että koulu itse rahoittaa koulutuksesi liittovaltion myöntämien avustusten jälkeen ilman, että otat lainaa.

Seuraavassa osassa on luettelo kouluista, jotka väittävät täyttävänsä kaikki oppilaiden taloudelliset tarpeet - paras rahoitusapu.

17

31 korkeakoulua, joilla on paras taloudellinen apu

Tässä osiossa annamme sinulle luettelon kouluista väittää täyttävänsä kaikki opiskelijoiden taloudelliset tarpeet ilman, että he ottavat lainoja . Tämä tarkoittaa sitä, että perhettäsi pyydetään maksamaan vain se, mihin heillä on varaa, ja koulu kattaa loput kustannukset institutionaalisella rahoitusavullaan.

Monet näistä kouluista ovat tarve-sokea , mikä tarkoittaa, että taloudellisella asemallasi ei ole vaikutusta pääsykoeesi.

Sinun ei välttämättä tarvitse olla pienituloinen, jotta kaikki taloudelliset tarpeesi täytetään. Esimerkiksi, Harvard ei pyydä maksua, jos perheen tulot ovat alle 65 000 dollaria ja perheiden on maksettava vain 10% tuloistaan, jos ne ansaitsevat 65 000–150 000 dollaria. Tukimäärät toimivat liukuvalla asteikolla perheille, jotka ansaitsevat yli 150 000 dollaria.

Opiskelijat, joilla on eniten taloudellisia tarpeita, saavat yleensä eniten apua koska monet näiden koulujen taloudellisista avustusaloitteista perustuvat rahoitukseen perustuvien esteiden poistamiseen korkeakouluista.

Jos olet kiinnostunut jostakin alla olevista kouluista, napsauta linkkiä saadaksesi tietoja pääsyvaatimuksista:

Koulu Sijainti Rahoitustuki
Amherst College Amherst, MA Tarve-sokea. Verkkosivustolta : 'Lähes 60% opiskelijoistamme saa taloudellista tukea.'
Bowdoin College Brunswick, MINÄ Tarve-sokea. Verkkosivustolta : 'Lähes puolet opiskelijoistamme saa apurahaa.'
Brownin yliopisto Providence, RI keskimääräinen tarpeisiin perustuva palkinto opiskelijoille luokassa 2022 oli 50108 dollaria.
Colby College Waterville, ME Verkkosivustolta : 'Opiskelijoita, jotka eivät ole täyttäneet Colby -instituutioapua koskevaa tukihakemusta ennen ottamista, ei oteta huomioon College -avustuksessa kahden vuoden ajan, elleivät perheen taloudelliset olosuhteet ole muuttuneet merkittävästi.'
Columbian yliopisto New York, NY Tarve-sokea. Verkkosivustolta : '' Jos perheestä tulee opiskelija, jonka lasketut kokonaistulot ovat alle 60 000 dollaria vuodessa (ja tyypillistä omaisuutta), vanhempien ei odoteta osallistuvan osallistumiskustannuksiin. ''
Dartmouth College Hannover, NH Ei lainoja, jos perheen tulot ovat alle 100 000 dollaria .
Davidson College Davidson, NC Tarve-sokea. Noin 51% opiskelijoista saada tarpeeseen perustuvaa apua .
Duke University Durham, Pohjois-Carolina Tarve-sokea. Ei lainoja, jos perheen tulot ovat alle 40 000 dollaria (liukuva asteikko sen jälkeen).
Harvardin yliopisto Cambridge, MA 1 5 oppilasta ei maksa mitään osallistuakseen Harvardiin .
Haverford College Haverford, PA Ei lainoja, jos perheen tulot ovat alle 60 000 dollaria .
Johns Hopkinsin yliopisto Baltimore, MD Tarve-sokea. Sivustolta: '' maksukykyä ei pidetä osana pääsyprosessia ... lainattomat rahoitusapupaketit täyttävät 100% osoitetusta taloudellisesta tarpeesta. ''
Lehighin yliopisto Betlehem, PA Ei lainoja, jos perheen tulot ovat alle 75 000 dollaria (liukuva asteikko sen jälkeen). Lainojen enimmäismäärä on 5 000 dollaria lukuvuodessa.
KANSSA Cambridge, MA Tarve-sokea. Ei lainoja, jos perheen tulot ovat alle 90 000 dollaria .
Luoteis-yliopisto Evanston, IL Kaikki rahoitusapupaketit ovat lainaton .
Pomona College Claremont, Kalifornia Tarve-sokea. Pomonassa, 57% opiskelijoista saa tarpeeseen perustuvaa apurahaa kollegion apua.
Princetonin yliopisto Princeton, NJ Tarve-sokea. Verkkosivustolta : 'Keskimääräinen apuraha kattaa 100% opetuksesta.'
Riisin yliopisto Houston, TX Ei lainoja, jos perheen tulot ovat alle 65 000 dollaria . Täyden lukukauden apuraha, jos tulot ovat 65 001–130 000 dollaria. Sen yläpuolella puolen lukukauden apuraha.
Stanfordin yliopisto Stanford, Kalifornia Tarve-sokea. Verkkosivustolta : 'Noin 58% [opiskelijoista] saa tukea Stanfordista, mukaan lukien urheilulliset apurahat.'
Swarthmore College Swarthmore, PA Tarve-sokea. Swarthmore, 56% opiskelijoista sai taloudellista tukea vuosina 2018-19.
Chicagon yliopisto Chicago, IL Tarve-sokea. Verkkosivustolta : 'Ilmainen opetus perheille, joiden tulot ovat alle 125 000 dollaria vuodessa (tyypillisellä omaisuudella), kun taas perheillä, jotka ansaitsevat alle 60 000 dollaria (tavallisilla varoilla), on lukukausimaksu, maksut ja huone ja majoitus, jotka on katettu taloudellisella tuella.'
UNC Chapel Hill Chapel Hill, Yhdysvallat Pienituloiset Pohjois-Carolinan opiskelijat voi saada tukea ilman lainaa Carolina Covenantin kautta.
Notre Damen yliopisto Notre Dame, IN Tarve-sokea. Vuonna 2020, ensimmäisen vuoden opiskelijoille tarjottu apurahan mediaani oli 47 800 dollaria .
Pennsylvanian yliopisto Philadelphia, PA keskimääräinen tukipaketti opiskelijoille vuosina 2018-19 oli 54 301 dollaria.
Richmondin yliopisto Richmond, VA Tarve-sokea. Tarvepohjaisen avun lisäksi ”kaikki ensimmäisen vuoden hakijat ovat tuen perusteella , mukaan lukien täyden lukukauden apurahat ja erilaisia ​​kiinnostuksen kohteisiin perustuvia ohjelmia. ''
Vanderbiltin yliopisto Nashville, TN Tarve-sokea. Rahoituspalkinnot eivät sisällä lainoja.
Vassarin korkeakoulu Poughkeepsie, New York Tarve-sokea. Ei lainoja tai rajoitettu pienituloiset perheet .
Washington ja Leen yliopisto Lexington, VA Merit -apurahat Ovat saatavilla.
Washingtonin yliopisto St.Louisissa St. Louis, MO Ei lainoja, jos perheen tulot ovat alle 75 000 dollaria .
Wellesley College Wellesley, MA Verkkosivustolta : 'Wellesleyn taloudellisen avun politiikka poistaa lainat Wellesleyn opiskelijoille, joilla on suurin taloudellinen tarve ja joille velka valmistumisen jälkeen voi olla ongelma. Se alentaa lainapaketteja kolmanneksella monille muille opiskelijoille. ''
Williams College Williamstown, MA Ei lainoja, jos perheen tulot ovat alle 75 000 dollaria . Lainat ovat rajattu 4 000 dollariin lukuvuotta kohden.
Yalen yliopisto New Haven, CT Verkkosivustolta : 'Perheiden, joiden bruttotulot ovat alle 65 000 dollaria (tavallisilla varoilla), ei odoteta osallistuvan taloudellisesti lapsensa Yalen koulutukseen.'

Miksi nämä koulut tarjoavat parasta taloudellista apua?

Olet ehkä huomannut, että yllä olevan taulukon koulut ovat kaikki melko kilpailukykyisiä yksityisiä oppilaitoksia. Nämä yksityiset koulut ovat yleensä melko eliittisiä, ja niillä on vahvat alumniverkostot. Onnistuneet alumnit lahjoittavat enemmän alma -kumppaneilleen, mikä johtaa enemmän taloudelliseen apurahoitukseen ja parempiin rahoitusapuohjelmiin .

Niiden tarrahinnat saattavat olla korkeammat kuin monissa julkisissa kouluissa, mutta ne ovat yleensä halvempia monille opiskelijoille taloudellisten tukiohjelmiensa vuoksi.

Monet edellä mainituista kouluista tarjoavat vain tarpeeseen perustuvaa apua. He eivät tarjoa ansioihin perustuvia apurahoja, koska kuten aiemmin mainitsin, heidän taloudellisen avun aloitteensa keskittyvät pääasiassa koulutuksen esteiden poistamiseen. Heidän ei tarvitse tarjota ansioihin perustuvia apurahoja houkutellakseen hakijoita, koska heidän hakijakuntansa on jo niin vahva.

Entä jos et ole oikeutettu tarvepohjaiseen apuun? 2 vaihtoehtoa

Jotkut opiskelijat saattavat haluta hakea taloudellista apua, vaikka he eivät ole oikeutettuja moniin tarpeisiin perustuviin ohjelmiin. Jos olet yksi näistä opiskelijoista, sinun on tiedettävä yksi tärkeä asia: jos taloudellinen apu ei perustu tarpeisiin, se on ansioihin perustuva .

On olemassa pari tapaa ansaita rahaa yliopistolle taloudellisesta tarpeesta riippumatta.

vaaka -naisen piirteitä

#1: Hae ansioihin perustuvia apurahoja

Monet apurahaohjelmat eivät ota lainkaan huomioon hakijoiden taloudellisia tarpeita palkintoja jaettaessa.

Aloita apurahahaku lukio -eläkeläisten palkinto -oppaamme avulla. Lue kelpoisuusvaatimukset huolellisesti varmistaaksesi, että taloudellisia tarpeita ei oteta huomioon.

#2: Hae kouluille, joissa ansioihin perustuva tuki on yleistä

Harvat julkiset yliopistot tai yksityiset korkeakoulut tarjoavat suuria määriä ansioihin perustuvaa apua-julkisilla yliopistoilla ei ole varaa, ja huippuyksiköillä ei ole sitä.

Niin sanottua, siellä ovat kouluissa, joissa ansiotuki on paljon yleisempi . Nämä koulut käyttävät ansioihin perustuvaa tukea pysyäkseen kilpailukykyisenä houkuttelemalla vahvoja hakijoita.

Seuraavat koulut yleensä myöntää ansioita a korkea prosenttiosuus (45% tai enemmän) opiskelijoista:

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Stevensonin yliopiston pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Kuinka riippuvat ja väärin sijoitetut muokkaajat näkyvät SAT-kirjoituksessa? Tiedätkö strategiat hyökätä tämän tyyppisiin kysymyksiin? Lue opas ja harjoittele.

Mikä on tarinan juoni? Kertomuksen viisi osaa

Mikä on juoni? Jaottelemme koko juoni-määritelmän auttaaksemme sinua analysoimaan minkä tahansa tarinan kertomuksen.

3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Mikä on 3.1 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.1 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

William Paterson University SAT -pisteet ja GPA

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

Etsitkö parasta AP-biologiakirjaa tarpeisiisi? Tarkistamme kaikki parhaat vaihtoehdot ja autamme sinua päättämään, mitä arvostelukirjoja haluat käyttää ja mitä välttää.

Alfred State College SAT -tulokset ja GPA

Point Parkin yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Keskimääräiset AP-pisteet jokaiselle AP-tentille

Mietitkö, mikä on AP: n keskimääräinen pisteet ja miten pisteet hyviksi? Lue asiantuntijaoppaamme.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Agouran lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Agoura High Schoolista Agourassa, Kaliforniassa.

1390 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä tarvitset Delawaren yliopistoon: Pääsyvaatimukset

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Brandeis University SAT -pisteet ja GPA

Tulsa-yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Miten opiskelet IB Math SL/HL: lle? Lue IB Math -muistiinpanoistamme ja ilmainen opasoppaamme parhaista käytettävissä olevista resursseista.