31 parasta lukemista kirjaa lukiossa

feature_bookshelfwithbooks.png

Siellä on valtava määrä kirjoja, jotka ovat valmiina odottamaan lukemista. Halusitpa sitten mangan tai muinaisia, eeppisiä runoja, lukeminen on hienoa monestakin syystä .

Seuraavassa on luettelo erittäin hyödyllisistä kirjoista lukemiseen lukiossa (tai sen jälkeen!). Nämä ovat merkittäviä kirjoja - kirjoja, jotka tekivät historiaa, kirjoja, jotka haastavat yhteiskunnalliset käsitykset maailmasta, ja kirjoja, jotka ovat yksinkertaisesti mielenkiintoisia ja liikuttavia. Kirjat esitetään aakkosjärjestyksessä, ja jokaisesta kirjasta annetaan lyhyt kuvaus sekä selitys siitä, miksi se kannattaa lukea.Pohjois -Carolinan yliopisto gpa

Miksi lukeminen on tärkeää?

Miksi sinun pitäisi lukea nämä kirjat? Miksi sinun pitäisi lukea ollenkaan tästä asiasta? Lukeminen on välttämätöntä viestinnässä, etenkin sähköpostien ja tekstiviestien aikakaudella. Sen lisäksi kuitenkin lukemisella on joukko tärkeitä tarkoituksia. Se auttaa parantamaan arvosanoja ja testituloksia. Opit muista paikoista, muista ajoista ja muista kulttuureista. Kohtaat ongelmia, joihin voit liittyä - asioita, jotka puhuvat sinulle ja haastavat sinut ajattelemaan ja tuntemaan uudella tavalla. Tulet kasvamaan, empaattisesti ja älyllisesti. Lisäksi ymmärrät enemmän viittauksia, joita esiintyy koko ajan popkulttuurissa.

Alla on 31 lukua luettavaa lukiossa, jotka auttavat sinua valmistautumaan yliopistoon ja sen jälkeen.

1984 (George Orwell)

Tämä George Orwellin dystopinen romaani on kirjoitettu 35 vuotta ennen otsikossa mainittua päivämäärää. Tässä kirjassa Orwell kertoo tarinan siitä varoittaa lukijoita tyytyväisyyden mahdollisista seurauksista nousevien diktaattorien edessä (ajattele Hitler ja Stalin) ja kasvava tekniikka kypsyy väärinkäyttöön. Hän kuvailee maailmaa, jossa kaikkea seurataan kansalaisten ajatuksiin asti ja missä tahansa hallitsevan luokan vastustamisesta rangaistaan ​​äärimmäisillä toimenpiteillä. Usein havaittu lainaus, 'Isoveli katselee' löytää alkuperänsä tästä romaanista.

Huckleberry Finnin seikkailut (Mark Twain)

Tämä on jatko Mark Twainille Tom Sawyerin seikkailut on luonteeltaan paljon vakavampi kuin edeltäjänsä. On vielä paljon hyviä naurun arvoisia temppuja, mutta se koskee suurelta osin nuoren pojan yritystä paeta vakavia perhehäiriöitä ja moraaliset seuraukset siitä, että hän otti pakenevan orjan kumppanikseen seikkailulleen Mississippi -joen varrella. Lukijoita on varoitettava, että n -sanaa käytetään vapaasti koko romaanissa, mikä on usein ärsyttävää monille nykyajan korville.

body_marktwain.jpg

Mark Twain haluaa sinun lukevan hänen romaaninsa.

Herääminen (Kate Chopin)

Tämä 1800 -luvun lopun kreolikulttuuriin sijoittuva Kate Chopinin romaani kertoo yhden naisen prosessista saada itsensä tietoiseksi. Tuolloin naiset olivat lähinnä omaisuutta, ja heidän odotettiin toimivan vaatimattomalla ja sosiaalisesti hyväksyttävällä tavalla. Kuten päähenkilö 'herää' emotionaalisiin ja seksuaalisiin tarpeisiinsa sekä oman itsenäisyytensä lopulliseen totuuteen , tulee kaikenlaisia ​​ongelmia. Romaani tutkii tasapainoa itsekunnioituksen ja itsekkyyden välillä.

Kellopurkki (Sylvia Plath)

Tämä runoilija Sylvia Plathin omaelämäkerrallinen romaani tutkii mielisairauden syvä, pimeä todellisuus. Päähenkilö Esther, joka on Plathin itsensä tukija, on opiskelija, joka tutkii kykyjään, kiinnostuksen kohteitaan ja seksuaalisuuttaan laskeutuessaan mielenrauhan epävakaaseen kierteeseen. On tärkeää, että oppilaat ymmärtävät mielisairauden vakavuuden, koska se on niin hartaasti kuvattu tässä kirjassa.

Musta sade (Masuji Ibuse)

Musta sade , Masuji Ibuse, on noin Hiroshimaan ja Nagasakiin pudotettujen atomipommien välittömät inhimilliset seuraukset. Se seuraa pientä selviytyneiden perhettä, jossa kerrotaan, mitä heille tapahtui pommi -päivinä ja mitkä ovat niiden vaikutukset muutamaa vuotta myöhemmin. Kirjassa on lempeä ja hienovarainen sävy, mutta se ei kuitenkaan pelkää syventyä pommituksiin liittyviin erittäin selkeisiin ja haastaviin aiheisiin.

Siunaa minua, Ultima (Rudolfo Anaya)

Tämä Rudolfo Anayan osittain omaelämäkerrallinen romaani sisältää terveellisen annoksen maagista realismia, ja sitä pidetään Chicanon kirjallisuuden katkotuna. Se yhdistää espanjalaisia, meksikolaisia ​​ja intiaaneja vaikutteita ja osoittaa avoimesti tapoja nämä päähenkilön elämän voimat joutuvat ristiriitaan. Nuori Antonio kasvaa maailmassa, joka jättää hänelle enemmän kysymyksiä kuin vastauksia: tärkeitä kysymyksiä elämästä ja kuolemasta, hyvästä ja pahasta jne. Nämä asiat näyttävät liian suurilta hänen kuusivuotiaalle mielelleen, ja silti hän kamppailee niiden kanssa rohkeasti romaanin loppuun asti.

body_angelstatue.jpg

Antoniolla on paljon kysymyksiä uskonnollisista perinteistään.

Uusi uljas maailma (Aldous Huxley)

Sisään Uusi uljas maailma , Aldous Huxley tutkii samanlaisia ​​teemoja kuin Orwellin 1984 . Huxley kirjoitti tämän romaanin aikaisemmin kuin Orwell, mutta molemmat käsittelevät dystopisia käsitteitä. Erityisesti, Huxley tasapainottaa utopistisia ja dystopisia tulkintoja maailmasta, jota hallitaan, jota on helppo hallita ja joka on erittäin toimintakyvytön ja joka on valmis hajottamaan kaikissa provokaatioissa. Tähän maailmaan on sisäpiiriläisiä ja ulkopuolisia, ja jokainen hahmo katsoo ja on vuorovaikutuksessa yhteiskunnan kanssa eri valossa.

Hauta sydämeni haavoittuneeseen polveen (Dee Brown)

Dee Brown kattaa paljon historiallista pohjaa tässä kirjassa. Siinä Brown kuvailee eurooppalaisten amerikkalaisten historiaa, kun he ovat vuorovaikutuksessa alkuperäiskansojen kanssa (ja teurastavat), jotka asuvat jo siinä, mitä he väittävät maakseen. Se on raivostuttava ja tarkka tarina väärinkäytöksistä ja väärinkäytöksistä sekä sen jalojen ihmisten valitettavasta taantumisesta, jotka yrittävät puolustaa vakiintunutta elämäntapaansa. Opiskelijoiden on tärkeää ymmärtää tämä osa Yhdysvaltojen historiasta.

Sieppari ruispellossa (J. D. Salinger)

Tämä J. D. Salingerin rohkea ja kiistanalainen romaani keskittyy ideoihin, mukaan lukien nuorten seksuaalisuus ja ihmissuhteet. Päähenkilö pomppii jatkuvasti henkilöstä toiseen, paikasta toiseen, toiminnasta toimintaan. Kriitikot loukkaantuivat suuresti Salingerin rehellisistä keskusteluista seksuaalisista asioista ja hänen yleisesti hyvin arkisesta tyylistään. Tämä kirja on osittain tärkeä luettava, koska sillä on suora yhteys vaikeuksissa oleviin nuoriin ja heidän kohtaamiinsa ongelmiin.

Upokas (Arthur Miller)

Arthur Miller kirjoitti tämän traagisen näytelmän 1950 -luvun alussa. Vaikka se perustuu hieman löyhästi Salemin noita -oikeudenkäynteihin vuonna 1692, ja vaikka sen on todennäköisesti tarkoitus olla vertauskuva McCarthyn juurtumisesta epäiltyistä kommunisteista näytelmän kirjoittamishetkellä, siihen liittyvät kysymykset ovat paljon laajemmin sovellettavia. Tämä on tärkeä dramaattinen työ kuinka hysteria, julmuus ja tietämätön uskottavuus tuhoavat yhteisöjä.

Bonus: Opiskelu Crucible kouluun ja kamppailemiseen? Tutustu meidän Crucible opasoppaat täältä!

body_blackcat.png

Siellä on paljon syytöksiä kammottavista asioista Crucible.

Nuoren tytön päiväkirja (Anne Frank)

Anne Frankin julkaistu päiväkirja on erilainen kuin tyypillinen kirjallinen teos. Se on todellinen kertomus yhden juutalaisen tytön elämästä holokaustin aikana, ja vaikka Anne Frank kirjoitti joitakin kohtia julkaisua ajatellen, toiset eivät. Kun kirja julkaistiin ensimmäisen kerran, monet hänen isänsä Otto Frankin mielestä liian pitkät, epämiellyttävät tai sopimattomat kohdat jätettiin pois. Nykyään kirja on saatavana kaiken materiaalin kanssa. Ymmärtäminen tästä kauhistuttavasta kansanmurhasta on opiskelijoille ratkaisevan tärkeää.

Fahrenheit 451 (Ray Bradbury)

Kirjoja koetellaan tässä Ray Bradburyn hämmästyttävässä teoksessa. Asettakaa uusi dystopinen tulevaisuus, jossa palomiehiä poltetaan kirjoja ja niitä sisältäviä taloja polttamaan, Fahrenheit 451 kertoo tarinan palomiehestä, joka alkaa ihmetellä, mitä kirjoilla on tarjottavanaan. Tämä romaani on ode lukutaidolle, ja vaikka sillä on traagisia hetkiä, se jättää lukijoille lopulta toivon sanoman.

korkein sat -piste koskaan

Kukkia Algernon (Daniel Keyes)

Daniel Keyes kirjoittaa erittäin lämpimän ja inhimillisen tieteiskirjallisuuden Kukkia Algernon . Romaani kertoo miehestä kehitysvammaiseksi pidetystä miehestä, joka valitaan älykkyyttä parantavaan leikkaukseen. Kirja seuraa vaikutuksia, sekä positiivisia että kielteisiä, jotka johtuvat hänen äkillisen älykkyytensä äkillisestä muutoksesta. Tämä on koskettavaa luettavaa opiskelijoille, jotka haluavat ymmärtää, miten älykkyys vaikuttaa ihmiskuntaamme.

Värillisille tytöille, jotka ovat ajatelleet itsemurhaa, kun sateenkaari on Enuf (Ntozake Shange)

Sisään Värillisille tytöille… , Ntozake Shange luo koreopoetriaa (runoutta, joka on tarkoitettu suoritettavaksi liikkeen ja tanssin kanssa), joka kattaa tärkeitä teemoja rodusta, sukupuolesta, väärinkäytöstä ja sitkeydestä. Se on pitkälti syvä ja synkkä runo, mutta se sisältää toivon sanoman. Tämä on loistava tilaisuus lukijoille päästä alttiiksi runoudelle hyvin relevantissa ja teatraalisessa muodossa.

body_rainbow.png

Sateenkaari sisältää kaikenlaista symboliikkaa.

Frankenstein (Mary Shelley)

Ensinnäkin, olkaamme kaikki selkeitä: kuten jotkut jo tietävät, Frankenstein on ei hirviö. Pikemminkin hyvin inhimillinen Victor Frankenstein on vastuussa sen luomisesta, jonka tunnistamme hirviöksi tarinasta; olento itse on nimetön. Mary Shelley kirjoitti tämän goottilaisen trillerin 1800 -luvun alkupuolella, mutta silti tämä tarina kiehtoo meitä leikkiä Jumalaa ja kohdata seuraukset. Se on aavemainen tarina, jonka aiheet ovat syviä.

Vihan hedelmät (John Steinbeck)

John Steinbeck on mestarillinen Vihan hedelmät keskittyy suuren laman ja pölykulhon ympärille Amerikan historiassa. Se on tarina toivosta ja epätoivosta, siirtyminen yhdestä toiseen ja takaisin saumattomasti koko romaanin ajan. Vaikka se on täynnä raamatullisia vihjeitä, se ei ole raskaasti heidän kanssaan, ja kirjoitusta kehutaan usein realistiseksi ja kauniiksi.

Suuret odotukset (Charles Dickens)

Suuret odotukset , Charles Dickens, on katkottua englantilaista kirjallisuutta. Se on yksi hänen omaelämäkerrallisimmista teoksistaan; Se kertoo orvosta ja köyhästä pojasta, joka kokee lopulta jyrkän muutoksen omaisuuksissaan. Lisäksi hän oppii paljon rakkaudesta, luottamuksesta ja ihmissuhteista tässä aikuistumisromaanissa. Kuten otsikko viittaa, romaani sisältää myös keskusteluja toivosta, pettymyksestä ja odotuksista.

Suuri Gatbsy (F.Scott Fitzgerald)

Scott Scott Fitzgerald kirjoitti Suuri Gatsby romaani, joka heijasti monin tavoin tarkasti hänen omaa kokemustaan. Jazzkauden rappeutuminen oli, kuten romaanista käy ilmi, sekä houkutteleva monille että kapinoiva joillekin. Suuri Gatsby seuraa varakkaan nuoren miehen pyrkimys voittaa takaisin elämänsä rakkaus tuhlaamalla rikkauksia ja sosiaalisia yhteyksiä. Kun juoni kehittyy huipentumaansa, lukijat yhdessä Gatsbyn yksinkertaisemman, nöyrämmän ystävän ja naapurin kanssa jäävät pohtimaan Amerikan historian aikakauden kulumista.

BONUS: Lukeminen Suuri Gatsby kouluun, mutta sinun on vaikea seurata kaikkia hahmoja? Meillä on useita opasoppaita, jotka voivat auttaa, mukaan lukien opas kaikille hahmoille Suuri Gatsby .

body_thegreatgatsbyetal.jpg

Iloinen tuuri klubi (Amy Tan)

Amy Tanin romaani, Joy Luck Club , käsittelee sukupolvien välisiä ja kulttuurienvälisiä kysymyksiä. Tan pyrkii edustamaan kiinalais-amerikkalaista kokemusta samalla kun hän edustaa myös kysymyksiä äiti-tytär-suhteista ja ajan kulumisesta. Kirja keskittyy neljään äitiin ja neljään tyttäreen romaanin neljässä osassa yhteensä kuusitoista tarinaa varten, jotka kokoontuvat tämän kokonaistyön loppuun saattamiseksi.

kärpästen herra (William Golding)

William Golding kärpästen herra puhuu pahasta ja rappeutuneesta potentiaalista, joka piilee jokaisessa ihmisessä. Sitä voidaan tulkita uskonnollisesti, poliittisesti, psykoanalyyttisesti tai monella muulla tavalla, mutta perusoletuksena on, että ryhmä koululaisia, jotka ovat jääneet saarelle, laskeutuvat groteskiseen villitykseen. Se on varmasti huolestuttava tarina, mutta sellainen, joka on tärkeä tuntea maailmassa, jossa villi vaisto esiintyy liian usein tänään.

Taru sormusten herrasta ja Hobitti (J. R. R. Tolkien)

Kuten kaikissa töissä, Taru sormusten herrasta ja Hobitti eivät ole kaikkien kuppi teetä, mutta ne ovat erittäin palkitsevaa nautintoa lukea liian monelle fanille. Tosin Tolkienin mestariteokset ovat muutakin kuin vain nautinnollista lukemista; trilogia kattaa pääaiheita eeppisestä taistelusta hyvän ja pahan välillä, tarvetta sinnitellä äärimmäisen vaikeissa koettelemuksissa ja kuinka soveltaa armoa. Tolkien kysyy tärkeitä kysymyksiä pahoista ja harhaanjohtavista ja siitä, mitä meidän pitäisi tehdä, kun polkumme kietoutuvat yhteen tällaisten henkilöiden kanssa. Hobitti on kevyempi ja lapsikeskeisempi, mutta käsittelee silti tärkeitä aiheita.

Odysseia (Homer)

Odysseia on lähes kolmetuhatta vuotta vanha eeppinen runo, joka johtuu sokeasta runoilija Homerosta. Se kertoo sodan sankarin kymmenen vuoden pyrkimyksestä palata kotiin, vaimoon ja poikaan. Hän kohtaa matkan varrella monia erilaisia ​​vastoinkäymisiä, eikä vaiva ole ohi, kun hän tulee kotiin. Odysseia käsittelee ihmisten vuorovaikutusta jumalien kanssa ja tuo esiin kysymyksiä vanhurskaudesta, vääryydestä ja ylpeydestä sekä ideoita uskollisuudesta ja kärsivällisyydestä.

body_greekgoddesses.png
Odysseus oli naisten fani.

Oidipus Rex (Sophokles)

Tämä kreikkalaisen dramaturgin Sophoklesin näytelmä kertoo mies, joka tahattomasti tappaa isänsä ja menee naimisiin äitinsä kanssa. Se on tumma aihe, eikä siitä seuraa mitään hyvää, kuten saatat epäillä. Tämä on toinen esimerkki, kuten Odysseia , jumalallisesta näpyttelystä ihmiselämien kanssa ja ylpeyden suuresta synnistä.

Yksi lensi käen yli Pesä (Ken Kesey)

Ken Kesey dokumentoi tätä työtä mielenterveydenhoidon pimein puoli sellaisena kuin se oli 1960 -luvulla. Vaikka kaikki mielenterveydenhuolto ei varmasti ollut sellaista, mitä kirjassa on kuvattu, eikä se ole sitä nykyäänkään, romaanin yleisö on hämmästynyt siitä, että kaikki hoito saattaa jopa epämääräisesti muistuttaa keskusteltuja kauhuja. Huolimatta siitä, kuinka häiritsevä tarina on, lukijoiden on tärkeää tunnistaa tämän liian usein unohdetun yhteiskuntaryhmän haavoittuvuus.

Ylpeys ja ennakkoluulo (Jane Austen)

Jane Austenin Ylpeys ja ennakkoluulo seuraa perhettä, jossa on viisi tytärtä, jotka ovat kaikki aviottomia, ja kaikki 1700 -luvun lopun ja 1800 -luvun alun englantilaisten tapojen vuoksi, jotka tarvitsevat häitä. Viidestä tyttäristä Elizabeth on romaanin painopiste, vaikka muista keskustellaan paljon. Vaikka avioliitto on yksi romaanin keskeisistä ajatuksista, on valittavana paljon muita teemoja, mukaan lukien ne, jotka koskevat ylpeyttä, ennakkoluuloja, ensivaikutelmaa, rakkautta, väärinkäsityksiä ja manipulointia. Tämä on kaikin puolin klassinen kirjallisuus ja tuttu.

body_shakespeare-2.jpg

Seuraavaksi: yksi suosikeistani, William Shakespeare.

Romeo ja Juulia tai Hamlet (William Shakespeare)

William Shakespearen Romeo ja Juulia on tuttu useimmille ihmisille jollakin tasolla: kaksi teini -ikäistä riidanhaluisesta perheestä rakastuu ja uhraa lopulta henkensä intohimolleen. Kaikista Shakespearen teoksista on erityisen suosittu lukeminen lukiossa eri syistä. Ensinnäkin se käsittelee nimenomaan teini-ikäistä rakkautta, ja toisaalta se on suhteellisen yksinkertainen juoni, joka on kuitenkin toiminnantäyteinen. Se avautuu myös häpeämättömällä sarjalla erittäin nokkelia likaisia ​​vitsejä, ja tällainen huumori on hajallaan koko näyttelyn aikana. Sitten on temaattista materiaalia, joka sisältää muun muassa tottelevaisuuden, kohtalon ja äkilliset päätökset.

Niille, jotka eivät halua lukea teini -ikäisistä kuiskaamassa toisiaan itsemurhaan, on aina Hamlet . Tämä tarina seuraa tanskalaista prinssiä, jonka isä on kuollut ja jonka äiti on melkein heti naimisissa isän veljen kanssa. Kun Hamlet huomaa isänsä haamun ulkonäön kautta, että hänen setänsä murhasi isänsä, tapahtuu kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia tapahtumia. On hulluutta (todellista ja teeskenneltyä), murhaa, itsemurhaa, maanpetosta ja paljon höpötystä oikean toimintatavan takia.

Lisäbonuksena ne, jotka lukevat Hamlet haluat ehkä lukea Tom Stoppardin Rosencrantz ja Guildenstern ovat kuolleet . Se seuraa tapahtumia Hamlet kahden pienen ja tyypillisesti paljon pahoinpidellyn hahmon näkökulmasta. Se on myös hauskaa, jos täysin outoa.

Teurastamo-viisi (Kurt Vonnegut)

Teurastamo-viisi on fiktiivinen kuvaus tapahtumista, jotka ovat jollain tavalla hyvin samankaltaisia ​​kuin se, jonka kirjailija itse koki sodan vankina toisen maailmansodan aikana. Hän kirjoittaa julmuuksista, joita ihmiset tekevät toisilleen, ja hän sekoittaa myös joukon muita huolenaiheita, joitain raskaita, joitakin kevyitä, kuten kuolema, ulkomaalaiset ja kyky nähdä muita ajankohtia, menneitä tai tulevia.

skorpioninaisen ominaisuudet

Heidän silmänsä katselivat Jumala (Zora Neale Hurston)

Romaani Heidän silmänsä tarkkailivat Jumalaa Zora Neale Hurstonia on arvosteltu paljon historiansa aikana, ja silti se on yksi amerikkalaisen kirjallisuuden suurista klassikoista. Se kertoo tarinan mustasta naisesta, joka on täynnä intoa ja intohimoa ja joka välitetään mieheltä miehelle elämänsä aikana. Ensimmäisen aviomiehensä kanssa hän on täysin kurja; toisen miehensä kanssa se on kestävämpää jonkin aikaa; ja kolmannen miehensä kanssa hän löytää onnen. Koettelemukset ja ahdistukset, joita hän käy läpi kaikkien kolmen kanssa, tekevät mielenkiintoisen tutkimuksen siitä, mitä Janien tarvitsee vapauttaakseen vahva, itsevarma nainen.

elokuva_wonderwoman-1.jpg

(Ei varsinainen esitys Janielta. Sama lähestymistapa elämään.)

Asiat kaatuvat (Chinua Achebe)

Chinua Achebessa Asiat kaatuvat Lukijat kohtaavat monimutkaisen ja kauniisti tarkastellun elämän Afrikan Igbo -heimon kanssa sekä ennen valkoisen miehen puuttumista että sen jälkeen. Okonkwo on päähenkilö, ja hän käy läpi useita vaikeuksia, jotka asettavat hänet kiusallisten päätösten tekemiseen. Lukijat voivat ihmetellä, hajoavatko asiat, koska se on yksinkertaisesti maailman tapa tai olisivatko eri päätökset voineet pitää ne yhdessä. Muutoksen väistämättömyys on hienosti osoitettu.

Tappaa Mockingbird (Harper Lee)

Harper Leen Tappaa Mockingbird käsittelee rasismin, rohkeuden, myötätunnon, ymmärryksen ja toivon elementtejä. Se kertoo pienestä kaupungista, jossa mustaa miestä on syytetty valheellisesti valkoisen naisen raiskaamisesta. Syytettyä puolustavan asianajajan tytär on päähenkilö, ja tarinan toinen puoli on hänen matka hämmentyneestä pilkasta lempeään ymmärrykseen kaupungin eksentrisen miehen suhteen. Tappaa Mockingbird nousi esille kansalaisoikeusliikkeen aikana ja on edelleen yhtä voimakas tänään kuin koskaan.

Ruma amerikkalainen (Eugene Burdick ja William Lederer)

Ruma amerikkalainen Burdick ja Lederer on tuomitseva amerikkalainen käytäntö lähettää tunteettomia diplomaattisia henkilöitä ulkomaille. Vinjettisarjan kautta se osoittaa amerikkalaisen tehottomuuden ulkomailla. Se teki niin suuren vaikutuksen John F.Kennedyyn, kun hän oli demokraattisen senaattorin jäsen, ja lähetti sen jokaiselle senaattikollegalleen. Se voi olla epämiellyttävää luettavaa, mutta kannattavaa.

Johtopäätös

Jos voit lukea nämä 30 paritonta kirjaa ennen lukion valmistumista, olet hyvässä kunnossa kirjallisesta näkökulmasta.

Vaikka et voisi lukea kaikkia, muutaman valitseminen ei olisi huono paikka aloittaa. Voit aloittaa niistä, jotka yksinkertaisesti kuulostavat sinulle mielenkiintoisimmilta, tai voit etsiä kirjoista aiheita, jotka liittyvät koulussa oppimaasi. Jos esimerkiksi opiskelet makartismia, kokeile Crucible ; Jos opiskelet holokaustia, kokeile Nuoren tytön päiväkirja .

Nämä tarinat ovat valtavan voimakkaita. Jotkut ovat uudempia, kun he ovat voittaneet paikkansa klassikoiden panteonissa, kun taas toiset ovat osoittaneet olevansa kestäneet ajan testin.

Lukijat huomaavat, että he resonoivat joidenkin kirjojen kanssa enemmän kuin toiset, ja se on hyvä; asia on, että kaikilla näillä kirjoilla on tärkeitä viestejä kommunikoitavaksi, ja minä kannustaa lukijoita olemaan avoimia selvittämään, mitä nämä viestit ovat.

body_messageinabottle.png

Avaa kirja, niin löydät kaikenlaisia ​​viestejä! Yleensä ei kuitenkaan pulloissa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA