30 parasta psykologian maisteriohjelmaa ja kuinka valita

ominaisuus_psykologia_aivot

Riippumatta siitä, oletko opiskellut psykologiaa opiskelijana vai vasta nyt tajuat, että olet kiinnostunut alalta, psykologian maisteriohjelma voisi sopia sinulle hyvin, varsinkin jos et ole varma jatko -opinnoista.

Tässä oppaassa tarkastelemme millaisia ​​psykologian maisteriohjelmia on olemassa ja mikä näiden ohjelmien tarkoitus on siinä, miten ne auttavat sinua rakentamaan uraa. Lisäksi esittelemme sinulle luettelo parhaista psykologian maisteriohjelmista erilaisille psykologioille.Mikä on maisterin tutkinto psykologiassa?

Mikä on yleinen tarkoitus päästä psykologian maisteriohjelmaan ja saada korkeakoulututkinto psykologiasta?

Yhdelle, monet ihmiset haluavat saada maisterin tutkinnon psykologiasta oppiakseen lisää tietystä osa -alueesta tai psykologian tyypistä. Kun psykologian kandidaatin tutkinto -ohjelma tarjoaa enimmäkseen laajan yleiskuvan alalta, maisteriohjelman avulla voit keskittyä tiettyyn psykologian osa -alueeseen, joka kiinnostaa sinua eniten.

Alue, josta olet kiinnostunut vaihtelee todennäköisesti sen mukaan, millaista työtä toivot saavasi tutkinnon suorittamisen jälkeen (ja myös haluatko jatkaa tohtorin tutkintoa).

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä psykologian tyypeistä, joita voit opiskella jatko -ohjelmassa:

 • Kliininen psykologia
 • Teollinen-organisaatiopsykologia
 • Lasten ja nuorten kehitys
 • Neuvontapsykologia
 • Kasvatuspsykologia
 • Kokeellinen psykologia
 • Kehityspsykologia
 • Kognitiivinen psykologia
 • Sosiaalipsykologia
 • Terveyspsykologia
 • Käyttäytymispsykologia
 • Yleinen psykologia

Toiseksi psykologian maisterin tutkinto voi olla hyödyllinen, koska monet alan työpaikat edellyttävät tai suosivat voimakkaasti maisterin tutkintoa. Lyhyesti sanottuna, maisterin tutkinto voi edetä urallasi.

Useimmat neuvonta- ja terapiatehtävät vaativat esimerkiksi maisterin tutkinnon psykologiassa, terapiassa, neuvonnassa, sosiaalityössä tai vastaavalla alalla. Siksi hankkimalla maisterin tutkinnon et vain syvennä tietämystäsi tietystä psyykkisestä alueesta, vaan myös laajentamaan työmahdollisuuksiasi.

Alla olevassa kaaviossa esitetään erilaisia ​​psykologiaan liittyviä töitä maisterin tutkinnon suorittaneille ja millaisia ​​palkkoja ja työpaikkojen kasvuvauhtia voit odottaa heille. Kaikki luetellut työpaikat edellyttävät vähintään kandidaatin tutkintoa (tyypillisesti psykologiassa), ja jotkut vaativat maisterin tutkinnon psykologiassa tai siihen liittyvällä alalla.

Annamme jokaisesta työstä sen vuoden 2019 mediaanipalkan ja työllisyyden kasvuvauhdin vuosille 2019-2029. Työpaikat on listattu korkeimman palkan järjestyksestä alimpaan. Kaikki tiedot ovat osoitteesta Yhdysvaltain työtilastotoimisto (BLS).

BLS: n mukaan nykyinen keskimääräinen työllisyyskasvu on 5%, joten mikä tahansa työ, jonka prosenttiosuus on tätä suurempi, tarkoittaa, että se kasvaa nopeammin keskimääräistä enemmän.

Työnimike Vähimmäisaste vaaditaan Keskipalkka (2019) Job Outlook (2019-2029)
Sosiaali- ja yhteisöpalvelujen johtajat Kandidaatin tai maisterin tutkinto 67 150 dollaria 17%
Markkinatutkimusanalyytikot Kandidaatin tai maisterin tutkinto 63 790 dollaria 18%
Henkilöstöasiantuntijat Kandidaatintutkinto 61.920 dollaria 7%
Koulutus- ja kehitysasiantuntijat Kandidaatintutkinto 61 210 dollaria 9%
Koulu- ja uraneuvojat Maisteri 57 040 dollaria 8%
Koehenkilöt ja korjaushoidon asiantuntijat Kandidaatintutkinto 54 290 dollaria 4%
Avioliitto- ja perheterapeutit Maisteri 49 610 dollaria 22%
Sosiaalityöntekijät Maisterin tutkinto (kliiniseen sosiaalityöhön) 50 470 dollaria 13%
Päihteiden väärinkäyttö, käyttäytymishäiriöt ja mielenterveysneuvojat Vaihtelee, mutta yleensä maisterin tutkinto 46 240 dollaria 25%
Kuntoutusneuvojat Maisteri 35 950 dollaria 10%

Yleensä edistynyt tutkinto lisää ansaintamahdollisuuksiasi. Jopa töissä, jotka edellyttävät vain kandidaatin tutkintoa, maisterin tutkinto voi auttaa sinua erottumaan muista hakijoista ja antamaan sinulle paremmat mahdollisuudet saada korkeampi palkka kyseisestä tehtävästä.

Mutta entä jos haluat tulla todellinen psykologi?

body_psychologist_työ

Voitko tulla psykologiksi vain maisterin tutkinnolla?

Olet ehkä huomannut, että yllä oleva kaavio ei sisällä työtä 'psykologi'. Tämä ei ole virhe - todellisuus on se voidaksesi ryhtyä harjoittelevaksi psykologiksi, sinun on ansaittava joko psykologian tohtori tai psykologian tohtori (PsyD). Toisin sanoen maisterin tutkinto, vaikkakin vaikuttava, ei yksinkertaisesti leikkaa sitä, jos unelmasi on työskennellä kokopäiväisesti lisensoituna psykologina.

Minun pitäisi tässä selventää psykologi on eri asia kuin terapeutti. Psykologeilla on tohtorin tutkinto ja he työskentelevät usein psykiatrien kanssa diagnosoidakseen ja hoitaakseen häiriöitä; he voivat myös tehdä tutkimusta tai tarjota hoitoa. Sitä vastoin terapeutit voivat omistaa joko maisterin tai tohtorin tutkinnon ja tarjota vain hoitopalveluja potilaiden tukemiseen ja ohjaamiseen. Sana 'terapeutti' on laajempi termi joka kattaa paitsi terapiapalveluja tarjoavat psykologit, myös neuvonantajat, elämänvalmentajat ja sosiaalityöntekijät.

BLS: n mukaan Suurin osa tutkimus-, kliinisistä ja neuvontapsykologeista edellyttää tohtorin tutkintoa . Se sanoi, maisterin tutkinto voisi riittää työhön koulupsykologina tai teollis-organisaatiopsykologina.

PhD- tai PsyD -tutkinnon lisäksi saat yleensä tarvitaan psykologin lisenssi. Tämä koskee useimpia töitä, joissa on otsikko 'psykologi'. (Huomaa, että vaikka terapeutitkin tarvitsevat lisenssin, heidän lisenssivaatimukset poikkeavat psykologiksi ryhtymisestä.)

Jotta voit saada psykologin lisenssin, sinun on yleensä tehtävä seuraavat asiat:

 • Ansaitsi psykologian tohtorin tai psyD -tutkinnon
 • Läpäissyt psykologian ammatillisen käytännön kokeen
 • Suorittanut harjoittelun
 • Kerännyt yhden tai kahden vuoden valvottua työkokemusta

Tarkat lisenssivaatimukset vaihtelevat osavaltion mukaan, joten varmista tarkista oman osavaltion politiikasta ja menettelyistä nähdäksesi, mitä sinun on tehtävä tullaksesi lisensoiduksi psykologiksi.

Vaikka valtiot eivät sitä yleensä vaadi, tietyt työpaikat saattavat vaatia psykologeja hankkimaan hallituksen sertifikaatin myös tietyllä psykologian alalla.

Tässä muutamia esimerkkejä työpaikoista, joita voit saada psykologian tohtoriksi (tilattu korkeimmasta mediaanipalkasta alimpaan):

Työnimike Keskipalkka (2019) Job Outlook (2019-2029)
Psykologit, kaikki muut 101 790 dollaria 3% ( kaikki psykologit )
Teollisuuden ja organisaation psykologit 92 880 dollaria
Kliininen, neuvonta ja koulupsykologi 78 200 dollaria
Psykologian opettajat, toissijainen 76 620 dollaria 9% ( kaikki toisen asteen opettajat )

body_exclamation_marks

Parhaat psykologian maisteriohjelmat: Huomautuksia sijoituksista

Ennen kuin katsomme luetteloa parhaista psykologian maisteriohjelmista, on tärkeää, että olemme tietoisia tämän tyyppisten ohjelmien nykytilasta.

Koska tohtorin tutkinto vaaditaan psykologiksi - monien psykologiaa opiskelevien ihmisten yleistavoite - ei ole monia päätelaite psykologian maisteriohjelmia Yhdysvalloissa.

Itse asiassa useimmat psykologit ansaitsevat maisterin tutkinnon psykologiassa matkalla tohtoriksi (opiskelijat saavat yleensä maisterin/psykologian tieteen tohtorintutkinnon tai psyD -tutkinnon parin vuoden kuluttua). Tämä tarkoittaa, että psykologian maisteriohjelmien löytäminen voi olla hieman vaikeaa ei osa tohtoriohjelmia.

Siksi olemme katsoneet enimmäkseen maisteriohjelmissa psykologiaan liittyvillä aloilla, kuten sosiaalityö, neuvonta ja terapia. Nämä tutkinnot vaihtelevat sosiaalityön maisterista (MSW) maisteriksi muihin erikoistuneisiin ammattimaisterin tutkintoihin.

Jokaisen maisterin tutkinnon luokan osalta esittelemme sinulle neljästä viiteen parhaan vaihtoehtomme (järjestämättä), jonka olemme määrittäneet ensisijaisesti seuraavien kriteerien perusteella:

 • Sekä ohjelman että koko koulun arvostus
 • Ohjelman sijoitus online -luetteloiden ja verkkosivustojen mukaan, kuten Yhdysvaltain uutiset
 • Pitoisuuksien, luokkien ja online -vaihtoehdot tarjottiin
 • Onko ohjelmassa harjoittelu- ja/tai harjoittelukomponentti
 • Tiedekunnan laatu ja maine

Nyt on aika tarkastella parhaita psykologian maisteriohjelmiamme!

Parhaat psykologian maisteriohjelmat luokittain

Koska terminaalipsykologian maisteriohjelmia ei ole niin paljon (ohjelmia, jotka eivät vaadi tai odottavat sinun jatkavan tohtorin tutkintoa), tämä luettelo koostuu enimmäkseen ohjelmista, jotka tarjoavat maisterin tutkintoja psykologiaan vahvasti sidoksissa olevilla aloilla.

Tässä on seitsemän luokkaa, joita tarkastelemme (napsauta linkkiä, jos haluat siirtyä suoraan kyseiseen luokkaan):

body_social_worker_faces

Sosiaalityö

Sosiaalityön ala liittyy suurelta osin psykologiaan, erityisesti neuvontaan ja terapiaan, koska kyse on ihmisten ja ihmisten elämän parantamisesta tietyissä yhteisöissä. Yleensä sosiaalityön maisteriohjelmat johtaa sosiaalityön maisteriksi (MSW).

Michiganin yliopisto - Ann Arbor, MI

Sijoitus #1 Yhdysvaltain uutiset ja monia muita suosituimpia sosiaalityöohjelmien luetteloita, UM: n MSW-ohjelma tarjoaa monia erikoistumisalueita, kuten perheiden ja yhteiskunnan ikääntyminen, perheiden lapset ja nuoret sekä yhteisö- ja sosiaalijärjestelmät.

Monet opiskelijat osallistuvat UM: n MSW-ohjelmaan aloittaakseen uransa koulun sosiaalityöntekijöinä, nuorten oikeustyöntekijöinä, tapausten hoitajina, yhteisön järjestäjinä tai geriatristen asiantuntijoina.

Koulu tarjoaa 550 kenttätyöpaikkaa jotta opiskelijat voivat saada todellista kokemusta ja koulutusta. UM on myös tarjonnut useita apurahoja, kuten geriatrisen apurahaohjelman ja lastensuojeluapurahan.

Washingtonin yliopisto St.Louisissa - St. Louis, MO

Toinen huippuluokan sosiaalityöohjelma Brown Schoolissa, WUSTL: n MSW tarjoaa mahdollisuuden tehdä uraauurtavaa tutkimusta tunnetun tiedekunnan kanssa kestävän vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Saatavilla on kymmenen pitoisuutta, mukaan lukien mielenterveys; Amerikan intiaanit ja Alaskan alkuperäiskansat; lapset, nuoret ja perheet; terveys; väkivaltaa ja vammojen ehkäisyä. WUSTL: llä on yhteyksiä yli 500 organisaatioon ympäri maailmaa, jotta opiskelijat voivat suorittaa harjoituksensa.

Chicagon yliopisto - Chicago, IL

Jos haluat joustavamman lähestymistavan sosiaalityöhön, UChicagon sosiaalityön maisteriohjelma saattaa sopia sinulle hyvin. Vastaa MSW: tä, sosiaalipalveluhallinnon MA tarjoaa opiskelijoille laajemman perustan, joka yhdistää tutkimuksen, teorian, käytännön kokemuksen ja politiikan kehittämisen.

Saatavilla on kaksi pitoisuutta: kliininen ja sosiaalinen hallinto. Lisäksi opiskelijat voivat hyödyntää kourallinen ulkomailla opiskelu mahdollisuuksia Intiassa, Kiinassa ja Hongkongissa.

Columbian yliopisto - New York, NY

Kolumbiassa on Yhdysvaltojen ensimmäinen sosiaalityön koulu erittäin arvostettu MSW -ohjelma . Tämä tiukka ohjelma yhdistää teorian ja käytännön, jotta opiskelijat voivat tulla johtavia ammattilaisia ​​sosiaalityön alalla.

Neljä menetelmäpitoisuutta ovat saatavilla kaikkialla seitsemän toiminta -aluetta, jotka ovat seuraavat:

 • Ikääntyminen/Gerontologia
 • Nykyaikaisia ​​sosiaalisia kysymyksiä
 • Perhe-, nuoriso- ja lastenpalvelut
 • Terveys, mielenterveys ja vammat
 • Kansainvälinen sosiaalihuolto ja palvelut maahanmuuttajille ja pakolaisille
 • Koulupohjaiset ja kouluun liittyvät palvelut
 • Työn maailma

Myös Columbian MSW on saatavilla kokonaan verkossa (tietyille käytännön aloille) - täydellinen niille, jotka eivät asu New Yorkissa tai jotka haluavat online -ohjelman joustavuuden.

Kalifornian yliopisto, Berkeley - Berkeley, Kalifornia

Vuonna 1944 perustettu, UC Berkeleyn sosiaalisen hyvinvoinnin maisteriohjelma (MSW) tunnetaan laadukkaiden sosiaalityön ammattilaisten tuottamisesta, jotka kykenevät työskentelemään useilla käytännön alueilla ja ottamaan erilaisia ​​johtotehtäviä.

Opiskelijat voivat valita kolmesta erikoisalasta:

 • Lasten, nuorten ja perheiden vahvistaminen
 • Organisaatioiden ja yhteisöjen vahvistaminen
 • Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen koko aikuisten elinkaaren ajan

Vaikka UC Berkeley ei tarjoa verkkoversiota MSW -ohjelmastaan, opiskelijoilla on mahdollisuus ansaita MSW -tutkinto samanaikaisesti joko kansanterveyden maisterin tai julkisen politiikan maisterin kanssa.

kirjoja luettavaksi lukiossa

body_family_therapy

Avioliitto ja perheterapia

Nämä seuraavat maisteriohjelmat ovat erikoistuneet avioliittoon ja perheterapiaan ja tarjoavat tutkintoja ja käytännön kokemuksia, jotta voit tulla lisensoitu avioliitto- ja perheterapeutti (LMFT) osavaltiossa, jossa ansaitset tutkintosi.

Huomaa, että vaikka monet näistä ohjelmista ovat akkreditoituja Avioliitto- ja perheterapiakoulutuksen akkreditointikomissio (COAMFTE), MFT -ohjelmat ovat ei vaaditaan tämä akkreditointi.

Luoteis -yliopisto - Evanston, IL

MS avioliitto- ja perheterapiaohjelmassa Northwesternissä on Graduate Schoolin ja Northwesternin perheinstituutin yhteinen aloite - joka ylpeilee vaikuttava 40 vuoden historia avioliiton ja perheterapian tutkimisesta ja opettamisesta.

Tämä COAMFTE-akkreditoitu ohjelma käyttää 21. vuosisadan lähestymistapaa nimeltä Integrative Systemic Therapy. Opiskelijat opiskelevat aiheita, kuten läheiset suhteet, hoitomallit ja järjestelmäterapian menetelmät; tehdä intensiivinen kliininen harjoittelu; ja suorita vähintään 500 tuntia hoitoa.

Brigham Youngin yliopisto - Provo, UT

Opiskelijat voivat ansaita MS avioliitossa ja perheterapiassa BYUn COAMFTE-akkreditoidussa ohjelmassa, jonka tavoitteena on valmistaa opiskelijoita läpäisemään Avioliitto- ja perheterapian sääntelylautakuntien liitto .

Ohjelman tavoitteena on auttaa opiskelijoita kehittämään teoreettista, tutkimusta ja kliinistä osaamista sekä kykyä ymmärtää kulttuurista monimuotoisuutta. Opiskelijoilla on mahdollisuus jatkaa joko tutkimusraitaa (lähinnä niille, jotka aikovat jatkaa jatko -opintoja) tai kliinistä rataa.

Ohjelma on melko kilpailukykyinen, vain 20% hyväksymisasteella.

San Diegon yliopisto - San Diego, Kalifornia

USD tarjoaa arvostetun MA avioliitto- ja perheterapiaohjelmassa joka on sekä COAMFTE: n että Käyttäytymistieteiden lautakunta Kaliforniassa .

Tässä kaksivuotisessa ohjelmassa on ainutlaatuinen '' biopsykososiaalinen, järjestelmällinen lähestymistapa '' joka keskittyy siihen, miten suhteet vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme. Luokan aiheita ovat ihmisten monimuotoisuus, parit ja sukupuoliterapia, eettiset ja oikeudelliset asiat perheterapiassa ja perheväkivalta.

Opiskelijat ilmoittautuvat harjoitteluun kolmeksi lukukaudeksi, jolloin he kerää 500 tuntia suoraa valvottua yhteyttä asiakkaisiin työskentelemällä yhteisövirastossa.

Pepperdinen yliopisto - Malibu, Kalifornia

Pepperdine, kohteeseen 50 parasta tutkimusyliopistoa , opiskelijat voivat saada MA kliinisessä psykologiassa painottaen avioliittoa ja perheterapiaa .

Tämä ohjelma, joka tarjoaa yli 130 kliinisen harjoittelun sivustoa, valmistaa opiskelijoita lisensoituun avioliitto- ja perheterapeutiksi tai lisensoitu ammattimainen kliininen neuvonantaja Kalifornian osavaltiossa.

Luokat opettavat opiskelijoille ihmisen seksuaalisuutta ja läheisyyttä, mielenterveysjärjestelmiä, monikulttuurista neuvontaa ja harjoitteluun valmistautumista.

body_mental_health_tiles

Mielenterveysneuvonta

Seuraavat psykologian maisteriohjelmat keskittyvät neuvontapalvelujen tarjoamiseen ihmisille, joilla on psyykkinen vamma ja/tai päihteiden käytön ja riippuvuuden ongelmia (toisin kuin esimerkiksi kuntoutusneuvonta tai uraohjaus).

Monet mielenterveysneuvonnan maisteriohjelmat ovat akkreditoituja Maisterit psykologiassa ja neuvonnassa Akkreditointineuvosto (MPCAC) ja/tai Neuvonta ja siihen liittyvien koulutusohjelmien akkreditointineuvosto (CACREP).

New Yorkin yliopisto - New York, NY

NYU, jatkuvasti ykkössijalla oleva yksityinen yliopisto, tarjoaa MPCAC-akkreditoidun MA mielenterveyden ja hyvinvoinnin neuvonnassa . Tässä ohjelmassa opiskelijoiden on saattaa loppuun 600 tunnin harjoittelu ja 100 tunnin harjoittelu 12 viikon aikana.

Tämä ohjelma on saatavilla sekä kampuksella että verkossa , jälkimmäisen avulla voit valita kolmesta aloituspäivästä (tammikuu, kesäkuu tai syyskuu). Online-versio antaa opiskelijoille myös mahdollisuuden vierailla NYU: ssa kolmen tai neljän päivän verkostoitumista ja käytännön koulutusta varten.

Pohjois -Carolinan yliopisto Chapel Hillissä - Chapel Hill, NC

UNC: t Kliinisen kuntoutuksen ja mielenterveysneuvonnan maisteriohjelma On ainutlaatuinen, arvostettu ohjelma joka yhdistää kaksi neuvontatyyppiä ja on myös CACREPin akkreditoima.

Tämän ohjelman tarkoituksena on erityisesti valmistaa opiskelijoita tulemaan sertifioiduiksi kuntoutusneuvojiksi (CRC) ja lisensoiduiksi ammatillisiksi neuvonantajiksi (LPC) Pohjois -Carolinassa. Vuonna 2019 100% opiskelijoista suoritti ohjelman ja 100% läpäisi CRC -kokeen ensimmäisellä yrityksellään.

Opiskelijat voivat halutessaan keskittyä kehitysvammoihin, psyykkisiin vammoihin tai molempiin.

Columbian yliopisto - New York, NY

Tunnetussa Columbia Teachers Collegessa opiskelijat voivat ansaita MEd mielenterveysneuvonnassa . Ohjelman vahvuuksia ovat sen keskittyminen kulttuuriseen monimuotoisuuteen ja sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, sitoutuminen kokemukselliseen koulutukseen ja sen harjoittaminen painotetaan tarjoamaan opiskelijoille riittävät mahdollisuudet tehdä tutkimusta.

Monet ohjelman valmistuneet jatkavat työskentelyään koulutus- ja terveysympäristöissä, kuten kouluissa, korkeakouluissa, sairaaloissa ja klinikoissa.

Wisconsinin yliopisto - Madison - Madison, Yhdysvallat

SINUN Madisonin korkealla sijalla MS neuvontaohjelmassa on saatavana neuvontapsykologian osastolta. Pakollisia ydinkursseja ovat epänormaali käyttäytyminen ja psykopatologia, sosiaaliset ja kulttuuriset säätiöt, neuvontateoriat sekä kriisi- ja traumaneuvonta. Opiskelijoiden on suoritettava vuoden mittainen harjoittelu ja oltava myös mahdollisuus tehdä pro gradu -tutkielma.

body_lids_education_school

Kouluneuvonta/Kasvatuspsykologia

Nämä seuraavat neuvontapsykologian maisteriohjelmat ovat kyse auttaa oppilaita kouluympäristössä. Kouluneuvojat auttavat opiskelijoita henkilökohtaisessa, sosiaalisessa ja urakehityksessä; ne tarjoavat myös opastusta opiskelijoille, joilla on akateemisia ongelmia.

Useimmat kouluneuvojat työskentelevät kouluissa (perus- ja keskiasteen oppilaitokset), mutta jotkut työskentelevät sen sijaan yhteisökeskuksissa tai nuorisokeskuksissa. Kuten yllä olevat mielenterveysneuvontaohjelmat, monet kouluneuvontaohjelmat ovat CACREPin akkreditoimia.

Vanderbiltin yliopisto -Nashville, TN

Sijoitus #4 Yhdysvaltain uutiset kasvatuspsykologian ohjelmissa Vanderbilt tarjoaa fantastisen kouluneuvonnan maisteriohjelman: MEd inhimillisen kehityksen neuvonnassa painottaen kouluneuvontaa (toinen painopiste on kliininen mielenterveysneuvonta).

Jotkut ohjelman suurimmista eduista ovat sen pienet luokat ja vaihtoehto suorittaa koulun neuvontaraita kokonaan verkossa . Molemmat kappaleet ovat CACREPin akkreditoimia.

Lisäksi 100% kouluneuvonnan opiskelijoista sai työpaikan kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta vuonna 2017.

Texasin yliopisto Austinissa - Austin, Teksas

Yksi kansakunnan tunnetuimmat julkiset yliopistot, UT tarjoaa huippuluokkaa MEd neuvonantajakoulutuksessa ja MA koulupsykologiassa ohjelmat (joista jälkimmäinen on suunnattu niille, jotka lopulta aikovat hankkia tohtorin tutkinnon).

MEd-ohjelmaan on saatavana kaksi kappaletta: kouluneuvonta (K-12-opiskelijoiden neuvonta) ja korkeakouluneuvonta ja opiskelija-asiat (joka keskittyy korkeakoulujen ja yliopistojen rooleihin). Tämä ohjelma vaihtoehto korostaa monimuotoisuuskoulutuksen merkitystä ja antaa opiskelijoiden täydentää opintojaan joten niistä voi lopulta tulla LPC.

Samaan aikaan erittäin kilpailukykyinen maisteriohjelma valmistelee sinut Texasin koulupsykologian lisensoiduksi asiantuntijaksi.

Marylandin yliopisto - College Park, MD

UMD: t MEd kouluneuvonnassa on laadukas psykologian maisteriohjelma tällä hetkellä sijoittui sijalle 5 Yhdysvaltain uutiset parhaiden kasvatuspsykologisten koulujen luettelossa.

Täällä opiskelijat oppivat työskentelemään erilaisten opiskelijaryhmien kanssa korostaen erityisesti sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja osallisuuden merkitystä. Opiskelijoiden on suoritettava lisäksi 100 tunnin harjoittelu kaksi 300 tunnin harjoittelua kaupunkien julkisissa koulujärjestelmissä. Kurssit kattavat muun muassa tutkimusmenetelmiä, kouluneuvontaa ja erityisopetusta.

Ohion osavaltion yliopisto - Columbus, OH

Sijalla 8 koulun neuvontaohjelmissa ja #11 opetuspsykologiohjelmille , OSU tarjoaa kaksi arvostettua psykologian maisteriohjelmaa: an MA kasvatuspsykologiassa ja an MA neuvonantajakoulutuksessa .

Ensimmäisessä opiskelijat voivat opiskella tohtorikoulutettavien rinnalla ja hyödyntää ohjelman kumppanuutta Learning Technologies -ohjelman kanssa oppiakseen lisää psykologian ja tekniikan risteyksestä.

Jälkimmäinen, joka on CACREP-akkreditoitu, kouluttaa oppilaita ammattimaisiksi neuvonantajiksi ja työskennellä paikoissa, kuten julkisissa kouluissa, yhteisövirastoissa ja terveydenhuoltolaitoksissa.

body_no_problem_sign

Kuntoutusneuvonta

Kuntoutusneuvonta on eräänlainen neuvonta, jossa työskentelet ihmisten kanssa, joilla on fyysisiä, emotionaalisia, henkisiä ja/tai kehitysvammaisia auttaa heitä saavuttamaan ja ylläpitämään omavaraista elämäntapaa ja uraa.

Monet seuraavista kuntoutusneuvonnan maisteriohjelmista ovat CACREPin akkreditoimia.

Michigan State University - East Lansing, MI

MSU: t MA kuntoutusneuvontaohjelmassa on tällä hetkellä sijoittui sijalle 1 Yhdysvaltain uutiset .

Tässä CACREP-akkreditoidussa ohjelmassa opiskelijat tutkivat vammaisuuden hallintaa, eettisiä käytäntöjä sekä vammojen sosiaalista ja psykologista puolta. Lisäksi opiskelijoiden on suoritettava harjoittelu ja harjoittelu. Iltakursseja on tarjolla erilaisten aikataulujen mukaan.

Tämän ohjelman päätyttyä valmistuneet voivat osallistua kansalliseen CRC -tenttiin.

Wisconsinin yliopisto - Madison - Madison, Yhdysvallat

Tasoissa MSU: n kanssa parhaille kuntoutusneuvonnan jatko-ohjelmille UW Madison tarjoaa parhaan sijan MS kuntoutusneuvontaohjelmassa koulun kuntoutuspsykologian ja erityisopetuksen osaston kautta.

Tässä ohjelmassa, jonka CACREP on akkreditoinut, opiskelijat oppivat parantamaan psyykkisten ja fyysisten vammojen, alkoholin/päihteiden käytön ongelmien ja oppimisvaikeuksien ihmisten elämänlaatua.

Erityisesti UW Stout (toinen Wisconsinin yliopiston järjestelmän haara) tarjoaa online -MS kuntoutusneuvontaohjelmassa se oli sijalla 4 maassa Yhdysvaltain uutiset . Tämä osa-aikainen online-maisteriohjelma kestää kolme vuotta ja on suunnattu niille, joilla on vähintään kahden vuoden työkokemus.

George Washingtonin yliopisto - Washington, DC

GW: t MA kuntoutusneuvontaohjelmassa On saatavilla sekä kampuksella että verkossa ja on tällä hetkellä sijoittui sijalle 3 Yhdysvaltain uutiset parhaiden kuntoutusneuvontaohjelmiensa luettelossa.

Tämä CACREP-akkreditoitu ohjelma koostuu intensiivinen kurssityö sekä harjoittelu ja harjoittelu. Yksi ohjelman ainutlaatuisista piirteistä on sen kattamat neuvontateoriat ja -käytännöt, monikulttuurisesta neuvonnasta vammaisuuden lääketieteellisiin näkökohtiin.

Lisäksi GW: llä on erityinen mentorointiohjelma, jossa nykyiset maisteriopiskelijat yhdistetään valmistuneisiin.

Alabaman yliopisto - Toscaloosa, AL

UA tarjoaa tunnetun, CACREP-akkreditoidun MA kuntoutusneuvonnassa . Tässä kokonaan online -ohjelma, opiskelijat pääsevät katsomaan luentoja suorana ja ottamaan luentoja urakehityksestä, etiikasta, tutkimusmenetelmistä, elinkaaren kehityksestä ja psykopatologiasta. Lisäksi vaaditaan sekä harjoittelu että harjoittelu.

Saatavilla on useita apurahoja UA: n jatko -oppilaitoksen kautta.

Massachusettsin yliopisto Boston 'Boston, MA.'

UMassOnlinen, UMass-koulujen, mukaan lukien UMass Bostonin, luoman tunnetun etäopetusalustan kautta opiskelijat voivat ansaita MS kuntoutusneuvonnassa , mikä on sijoittui sijalle 15 Yhdysvaltain uutiset .

Tämä CACREP-akkreditoitu 60 opintopisteen ohjelma alkaa kesällä ja käyttää kohorttimalli jossa kaikki opiskelijat suorittavat saman opinto -ohjelman. Vaikka kaikki luokat toimitetaan verkossa, opiskelijoiden on oltava kampuksella kahden viikon ajan heinäkuussa kaksi pakollista kliinistä kurssia ensimmäisen opiskelukesän aikana.

body_clinical_psychology

Kliininen psykologia

Kliininen psykologia keskittyy mielenterveyden ja vamman taustalla olevaan tieteeseen. Vaikka kliinisen psykologian maisteriohjelmia on yleensä paljon vaikeampi löytää kuin tohtoriohjelmia, joitakin terminaaleja on saatavilla.

Ole tietoinen siitä nämä maisteriohjelmat eivät johda psykologin lisenssiin (vaikka he voisivat valmistaa sinut lisenssiksi terapeutiksi tai neuvonantajaksi), koska tarvitset yleensä tohtorin tutkinnon tullaksesi harjoittelevaksi kliiniseksi psykologiksi.

merkintä: Luettelo parhaasta kliinisestä psykologiasta tohtoriksi ohjelmat, tutustu tämän mukaan Yhdysvaltain uutiset .

Luoteis -yliopisto - Evanston, IL

Northwestern tunnetaan tohtorin kliinisen psykologian ohjelmastaan, jota varten se on tällä hetkellä sijalla 27 Yhdysvaltain uutiset mutta se tarjoaa myös kuuluisan kliinisen psykologian maisteriohjelma .

Tämä ohjelma on suunniteltu pääasiassa niille, jotka eivät ole päättäneet saada tohtorin tutkintoa kliinisestä psykologiasta ja jotka haluavat oppia lisää kliinisestä psykologiasta akateemisen linssin kautta. Ohjelma ei sinänsä johda kliinisen käytännön lisensointiin psykologina.

Tehtävät ovat pääosin samat kuin tohtorikoulutettavat. Maisteriopiskelijoiden on myös osallistuttava tutkimuslaboratorion kokemukseen vähintään 10 tuntia viikossa ja suoritettava huippukivihanke tutkimusmentorin ohjauksessa.

Columbian yliopisto - New York, NY

Ivy League -jäsen Columbia tarjoaa arvostetun Maisteri psykologian koulutuksessa , joka on suunnattu lähinnä kliinisestä psykologiasta ja mielenterveysammatista kiinnostuneille opiskelijoille.

Vaikka ohjelma ei valmistele opiskelijoita tulemaan ammattimaisesti lisensoiduksi psykologiksi, se tekee palvelemaan niitä, jotka haluavat työskennellä mielenterveyden ja psykologian alalla laajemmin.

Ohjelman opiskelijoita ohjaavat kliinisen psykologian tohtorikoulutettavat ja voi valita yhdestätoista pitoisuudesta:

 • Lapsi ja perhe
 • Kliininen psykologia ja tekniikka
 • Yhteisön psykologia ja integroidut terveyspalvelut
 • Oikeuspsykologia
 • Globaali mielenterveys ja trauma
 • Terveyspsykologia
 • Neuropsykologia
 • Psykoterapia ja psykoanalyysi
 • Tutkimusmenetelmät
 • Seksuaalisuus, naiset ja sukupuoli
 • Henkisyys ja mieli/kehon käytännöt

Marylandin yliopisto - College Park, MD

Sijalla #33 Yhdysvaltain uutiset kliinisen psykologian tohtoriohjelmaansa UMD tarjoaa myös Master of Professional Studies (MPS) kliinisessä psykologiassa . Tämä ohjelma on suunnattu ensisijaisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita kliinisestä psykologiasta, mutta eivät ole varmoja mistä aloittaa tai eivät tiedä onko tohtori oikea tie.

MPS korostaa empiirisen tieteellisen tutkimuksen tutkimista kliinisessä psykologiassa. Iltaisin järjestettäviin luokkiin kuuluvat kliinisten interventioiden perusperusteet, kliinisen psykologian tutkimusmenetelmät ja lastenpsykologia.

Bostonin yliopisto 'Boston, MA.'

Tasatilanne #27 Yhdysvaltain uutiset UMD: n kanssa kliinisen psykologian tohtoriohjelmasta, BU: lla on MA psykologian ohjelmassa jossa voit erikoistua erityisesti kliiniseen psykologiaan.

Tämä maisteriohjelma on tiukka, kestää vain yhden vuoden, ja tarjoaa kursseja monista aiheista, kuten käyttäytymislääketieteestä, sosiaalisesta sorrosta, lastenhoidosta ja sosiaalisesta ahdistuksesta. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus työskennellä suoraan tiedekunnan jäsenen kanssa suunnatussa tutkimushankkeessa.

body_workplace_teamwork

Teollinen-organisaatiopsykologia

Teollinen organisaatiopsykologia-joka tunnetaan myös nimellä I/O-psykologia-on sovellettu kurinalaisuus psykologian alalla, joka sisältää psykologisten periaatteiden käyttämisen työympäristön parantamiseen, tehokkuuden lisäämiseen ja tiimityön edistämiseen.

Vaikka suurin osa I/O -ohjelmista on tohtorikoulutettavia, on edelleen saatavilla useita maisteriohjelmia ympäri maata, lähinnä valtion ja teknillisissä kouluissa.

merkintä: Luettelo parhaasta I/O -psykologiasta tohtoriksi ohjelmat, tutustu rankingissa Yhdysvaltain uutiset .

New Yorkin yliopisto - New York, NY

NYU: ssa opiskelijat voivat ilmoittautua terminaaliin MA teollisen/organisaatiopsykologian ohjelmassa oppia kriittiset aiheet, kuten työmotivaatio, henkilöstön valinta, koulutus organisaatioissa jne.

IU O: n psykologian maisteriohjelma tarjoaa NYU: n merkittävälle psykologian osastolle pienet luokkakoot ja tarjoaa opiskelijoille perustan tutkimukselle, käytännölle ja teorialle, jotta he voivat jatkaa töitä asiakkaiden vuorovaikutuksessa ja ratkaisujen kehittämisessä yritysympäristöihin.

Opiskelijat voivat valita kuudesta erikoisalasta:

 • Liikkeenjohdon konsultointi
 • Muutoksen johtaminen ja johtaminen
 • Executive -valmennus
 • Konflikti ja neuvottelut
 • Työelämän laatu
 • Monimuotoisuus ja kulttuuri

Middle Tennessee State University - Murfreesboro, TN

Vaikka MTSU ei ole niin tunnettu kuin jotkut muut tämän luettelon oppilaitokset, se on kotiin #1 I/O psykologian maisteriohjelma , teollisuuden ja organisaation psykologian yhdistyksen (SIOP) sijoittama vuonna 2018. Tämä tekee MTSU: sta erinomaisen valinnan I/O -psykologian opiskelijoille.

Tämä ohjelma korostaa taitojen ja tiedon todellista soveltamista a vaadittu harjoittelu. Opiskelijoiden on myös suoritettava useita sovelluksia paikallisten yritysten kanssa.

Monet valmistuneet ovat työskennelleet suurissa yrityksissä ja yrityksissä, mukaan lukien Walmart, Microsoft, Coca-Cola ja Target.

Indiana University-Purdue University Indianapolis - Indianapolis, IN

IUPUI's MS teollisen/organisaatiopsykologian ohjelmassa On hyvin pidetty opiskelijoiden keskuudessa ja vankka valinta I/O -opintoihin, varsinkin jos olet enemmän kiinnostunut organisatorisesta näkökulmasta.

Kohortit ovat pieniä - noin kolme opiskelijaa vuosittain - varmistaa, että kaikki maisterin opiskelijat saavat paljon yksilöllistä huomiota ja ohjausta. Opiskelijat oppivat I/O -psykologian ydinsisältöalueista, ja heidän on kirjoitettava opinnäytetyö ja tehtävä tutkimusta tiedekunnan jäsenten avustuksella. Ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua kesäharjoitteluun.

Useita apurahoja on saatavana MS -opiskelijoille IUPUI: ssa.

Floridan teknillinen instituutti - Melbourne, Florida

MS teollisessa organisaatiopsykologiassa Florida Tech on sijalla # 3 SHOP ja on kuuluisa tiedekuntansa vahvuudesta ja mentoroinnista.

Ohjelma käyttää tiimipohjaista tutkimuslähestymistapaa pienissä luokissa, jolloin opiskelijat voivat tehdä kriittistä tutkimusta tiedekunnan jäsenten ja heidän vertaistensa kanssa. MS-opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua 300 tunnin harjoitukseen saadakseen todellista kokemusta.

Lisäksi ohjelma tarjoaa keskittymistä kansainvälinen I/O -psykologia opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä kansainvälisissä liiketoimintaympäristöissä.

Yhteenveto: Parhaat psykologian maisteriohjelmat

Mitä tulee psykologian maisteriohjelmiin, ensi silmäyksellä ei ehkä näytä siltä, ​​että niille on tarjolla niin monia ohjelmia ei hakevat tohtoria.

Mutta totuus on se siellä on paljon laadukkaita, arvostettuja psykologian maisteriohjelmia - Sinun tarvitsee vain tietää, millaista psykologiaa haluat opiskella ja millaista uraa toivot pääseväsi tutkinnostasi.

Vaikka sinusta ei voi tulla lisensoitu, harjoittava psykologi, jolla on vain maisterin tutkinto, sinä voi päästä aiheeseen liittyville aloille ja työskennellä lisensoituna neuvonantajana, terapeutina tai sosiaalityöntekijänä.

Kiteyttää, tässä ovat parhaat psykologian maisteriohjelmat kullekin yllä olevalle luokalle:

 • Sosiaalityö
  • Michiganin yliopisto
  • WUSTL
  • U Chicago
  • Columbia
  • UC Berkeley
 • Avioliitto ja perheterapia
  • Luoteis
  • BYU
  • San Diegon yliopisto
  • Pepperdine
 • Mielenterveysneuvonta
  • NYU
  • UNC Chapel Hill
  • Columbia
  • SINUN Madison
 • Kouluneuvonta/Kasvatuspsykologia
  • Vanderbilt
  • UT Austin
  • UMD
  • Ohion osavaltio
 • Kuntoutusneuvonta
  • MSU
  • SINUN Madison
  • GWU
  • Alabaman yliopisto
  • UMass Boston
 • Kliininen psykologia
  • Luoteis
  • Columbia
  • UMD
  • Boston U
 • Teollinen-organisaatiopsykologia
  • NYU
  • Keski -Tennesseen osavaltio
  • IUPUI
  • Florida Tech

Toivomme, että tämä luettelo on hyödyllinen, kun etsit sinulle parasta psykologian maisteriohjelmaa!

vartalo-seuraava

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi tehdä ACT? Lue täältä oppiaksesi yleisiä keskeisiä virheitä ACT: n uudelleenkäsittelyssä ja kuinka monta kertaa uudelleen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Evansvillen yliopiston pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Mikä on SAT-testi? Miksi sinun on otettava se ja miten opiskelet sitä varten? Täältä löydät tärkeät yksityiskohdat SAT: sta.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

Olemme koonneet jokainen SAT-essekehote uudelle SAT: lle tähän kattavaan luetteloon ja tarjoamme vinkkejä niiden käyttämiseen valmistelussa.

Ringling College of Art and Designin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

RIT -pääsyvaatimukset

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

Paras Gatsbyn aikajana

Great Gatsbyn aikajana voi olla hämmentävä, joten olemme järjestäneet romaanin tapahtumat (ja ennen) selkeään, kronologiseen järjestykseen.

Mitä IB-kursseja voin suorittaa verkossa? Voinko saada IB-tutkinnon verkossa?

Harkitsetko IB-kurssien suorittamista verkossa tai online-IB-tutkinnon saamista? Opi mitä IB-luokkia voit käydä verkossa ja mitä et.

Mikä on rukoilijasirkka? 9 hauskoja faktoja

Mitä rukoilijasirkat syövät? Purevatko he? Mikä on heidän elinympäristönsä? Opi kaikki tämä ja paljon muuta ilman luetteloa rukoilijoista.

Rochesterin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Mikä on 3.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 3,3 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

Mikä on lukioluokituksesi? Mikä on hyvä sijoitus, ja miten se on tärkeä opiskelijoiden pääsylle? Opi täältä.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Thousand Oaks High School | 2016-17 Rankings | (Thousand Oaks,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Thousand Oaks High Schoolista paikassa Thousand Oaks, CA.

Trinity University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Livingstone Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset