3 Kirjoitusvinkkejä Floridan yliopiston essee -kehotteille

ominaisuus_UF-1

Oletko hakemassa Floridan yliopistoon? Hakemukseesi on vastattava kuusi essee -kehotetta: yksi pitkä essee ja viisi lyhyempää kehotusta Floridan yliopiston täydennysosassa. Monet ihmiset kiirehtivät lyhyempiä UF -essee -kehotteita, mutta ne ovat tärkeä osa hakemustasi. Lue tämä opas saadaksesi selville, mitä Floridan yliopiston essee -kehotteet ovat, mitä valintapäälliköt etsivät vastauksestasi, mitä sinun pitäisi sisällyttää ja välttää vastauksissasi ja miltä vahvat UF -yliopiston esseesimerkit näyttävät.

Mitä ovat Floridan yliopiston esseet?

Floridan yliopisto hyväksyy sekä yhteisen hakemuksen että koalitiohakemuksen, ja hakijoiden on vastattava yhteen niistä Yhteinen sovellus tai Coalition Application -kehotteet riippuen siitä, mitä sovellusta käytät.Sinun on myös täytettävä Floridan yliopiston täydennysosa, joka sisältää viisi lyhyttä kehotetta. Vastaus jokaiseen kehotteeseen voi olla enintään 250 sanaa. Tässä ohjeet:

 • Luettele ja kuvaile yhteisöpalvelusi. Sisällytä roolisi toimintaan ja vastuutaso.

 • Luettele ja kuvaile jokainen työsi, joka sinulla on ollut, mukaan lukien työsuhteen päivämäärät, tehtävänimikkeet ja viikkotyötunnit.

 • [VALINNAINEN] Onko sinulla työ- tai perhevelvoitteita, jotka rajoittavat osallistumistasi koulun ulkopuoliseen toimintaan? Kuvaile.

 • Luettele kaikki ohjelmat tai aktiviteetit, jotka auttoivat sinua valmistautumaan korkeakoulutukseen, kuten yliopistotutkimus, kykyhaku, ylöspäin suuntautuva jne.

 • Onko muita tietoja, joita hakukomitea ottaa huomioon, kun hakemuksesi tarkistetaan?

Seuraavassa osassa käymme läpi, kuinka parhaiten vastata kaikkiin näihin lisäkysymyksiin.

UF -essee kehottaa, analysoitu

Tässä osiossa selitämme jokaisen viiden UF -essee -kehotteen osalta, mitä kehote pyytää, miksi UF on kiinnostunut näistä tiedoista, mitä tietoja sinun tulisi sisällyttää (ja mitä tietoja välttää) ja mikä voisi olla hyvä esimerkki vastauksesta näyttää joltakin.

Kehote 1

Luettele ja kuvaile yhteisöpalvelusi. Sisällytä roolisi toimintaan ja vastuutaso.

 • Mitä kehote pyytää: Lyhyt kuvaus tekemästäsi vapaaehtoistyöstä.

 • Miksi UF on kiinnostunut: Opiskelijat, jotka osallistuvat Yhdyskuntapalvelus osoittavat olevansa kiinnostuneita auttamaan muita, antamaan takaisin ja edistämään omaa henkilökohtaista kasvuaan. Nämä ovat kaikki ominaisuuksia, joita oppilaitokset haluavat opiskelijoiltaan, joten yhdyskuntapalveluun osallistuminen voi antaa sovelluksellesi vauhtia.

 • Mahdollisia keskustelunaiheita: Kaikki vapaaehtoistyö, jonka teit, olipa kyseessä kertaluonteinen tapahtuma tai jatkuva sitoutuminen. Se voi olla osa vapaaehtoisjärjestöä ja epävirallisempaa työtä, kuten lumen lapioiminen vanhuksille. Jos tila loppuu, keskity tärkeimpiin aktiviteetteihin ja esittele parhaiten vahvuutesi UF: lle. Tee jokaisen aiheen osalta selväksi, kuinka kauan olet ollut toiminnassa mukana, mitkä ovat päätehtäväsi ja onko sinulla johtotehtävä.

 • Vältettävät aiheet: Toiminta, josta sinulle maksettiin, sekä seurat tai urheilulajit, jotka eivät liity yhdyskuntapalveluun.

 • Esimerkki: '' Lukutaidon opettaja Sandersonin peruskoulussa (lukuvuosi 2018/2019, 2 tuntia viikossa): Järjestettiin hauskoja ja opettavaisia ​​aktiviteetteja, joiden avulla kaksi ensiluokkaista oppii lukemaan ja kirjoittamaan koulun jälkeen. ''

Kehote 2

Luettele ja kuvaile jokainen työsi, joka sinulla on ollut, mukaan lukien työsuhteen päivämäärät, tehtävänimikkeet ja viikkotyötunnit.

 • Mitä kehote pyytää: Lyhyt katsaus jokaiseen työhösi.

 • Miksi UF on kiinnostunut: Ottaa työ lukiossa voi usein osoittaa, että hakija on kypsä, motivoitunut ja kykenee tasapainottamaan useita vastuita. Tieto siitä, että sinulla on aikaa vievä työ, voi myös auttaa UF: ää ymmärtämään, miksi sinulla voi olla vähemmän ylimääräisiä oppitunteja kuin keskimääräinen opiskelija.

 • Mahdollisia keskustelunaiheita: Mikä tahansa työ, josta sinulle maksettiin. Tämä voi sisältää myös epävirallisia töitä, kuten lastenhoitoa tai nurmikon leikkaamista, jossa sinulle maksettiin vain käteisellä. Muista sisällyttää kaikki tärkeät tehtävät, joita sinulla oli työssään, jotta pääsyryhmä saa täyden käsityksen tekemästäsi työstä.

 • Vältettävät aiheet: Vapaaehtoistyö (joka kuuluu kehotteeseen 1), perheesi tekemät askareet (Kehote 3, mutta vain jos ne ovat riittävän laajoja rajoittamaan koulun ulkopuolista toimintaa).

 • Esimerkki: '' Tehtävänimike: hengenpelastaja ja uimakouluttaja. Tehtävät: Opetetaan 3–15-vuotiaille lapsille uimaan ja olemaan turvallisia vedessä, valvotaan allasta, valvotaan sääntöjä ja turvallista uima-altaan käyttäytymistä sekä annetaan ensiapua. Työpaikka: Belleville Park District. Työvuorot: kesäkuusta 2018 tähän päivään. Työtunnit viikossa: 20-30 kesällä, 10-15 lukuvuoden aikana. ''

body_psychologist_työ

Kehote 3

[VALINNAINEN] Onko sinulla työ- tai perhevelvoitteita, jotka rajoittavat osallistumistasi koulun ulkopuoliseen toimintaan? Kuvaile.

 • Mitä kehote pyytää: Työ tai perheen odotukset klo lyönyt et voi osallistua koulun ulkopuolisiin oppitunteihin. (Tämä toinen osa on keskeinen. Useimmilla oppilailla ei ole mitään annettavaa tähän kehotteeseen.)

 • Miksi UF on kiinnostunut: Jotkut oppilaat eivät kykene osallistumaan urheiluun tai klubiin, koska heillä on muita velvoitteita. Se on paljon eri asia kuin opiskelija, joka yksinkertaisesti päättää olla liittymättä mihinkään ylimääräiseen, ja UF haluaa tietää tämän, jotta se voi arvioida hakemuksesi oikeudenmukaisesti. Huomaa, että tämä essee on valinnainen , joten jos sinulla ei ole mitään kirjoitettavaa täällä, älä.

 • Mahdollisia keskustelunaiheita: Työt, joiden tuntien vuoksi oli vaikeaa liittyä oppituntiin, tarkkailla säännöllisesti sisaruksiasi, päivittäin suoritettavia askareita, jotka vaikeuttivat pysyä koulun jälkeen ja joilla ei ollut pääsyä koulun ulkopuolisiin kuljetuksiin.

 • Vältettävät aiheet: Kaikki, mikä ei liity työhön tai perhevelvollisuuteen. Älä esimerkiksi keskustele siitä, että olet todella kiireinen luokkien kanssa syynä. Älä myöskään sisällytä asioita, joita pidetään teinin säännöllisinä askareina tai perhevelvollisuuksina. Astianpesu joka ilta ei todennäköisesti estä urheilua. Mitä tahansa teetkin, älä muuta sitä pahoitteluksi tai valittamiseksi tekemästäsi työstä. Se ei näytä hyvältä korkeakouluille. Kerro vain, mikä esti sinua liittymästä koulun ulkopuolelle ilman lisäkommentteja. Lisäksi jos sinulla oli työ- tai perhevelvollisuus, mutta pystyit silti osallistumaan niin moniin ylimääräisiin oppitunteihin kuin haluat, jätä tämä kehote tyhjäksi (ja onnittelut kaiken tasapainottamisesta!). Tämä kehote koskee vain asioita, jotka todella rajoittavat ylimääräistä opetustasi.

 • Esimerkki: 'Olen vastuussa kahden nuoremman sisarukseni tarkkailusta klo 15.30 alkaen, kunnes vanhempani tulevat kotiin klo 19.00. Tämä esti minua osallistumasta urheiluun ja koulun jälkeen kokoontuviin ylimääräisiin oppitunteihin. ''

Kehote 4

Luettele kaikki ohjelmat tai aktiviteetit, jotka auttoivat sinua valmistautumaan korkeakoulutukseen, kuten yliopistotutkimus, kykyhaku, ylöspäin suuntautuva jne.

 • Mitä kehote pyytää: Kaikki luetellut ohjelmat on tarkoitettu ensisijaisesti auttamaan heikommassa asemassa olevia opiskelijoita valmistautumaan korkeakouluun ja korkea -asteen koulutukseen. UF haluaa tietää, oletko osallistunut johonkin niistä.

 • Miksi UF on kiinnostunut: Osallistuminen johonkin näistä ohjelmista voi osoittaa, että olet sitoutunut opiskelemaan yliopistoon ja kehität taitoja, joita tarvitset menestyäksesi siellä.

 • Mahdollisia keskustelunaiheita: Jos osallistuit johonkin näistä ohjelmista, luetteloi se ja osallistumispäiväsi. Koska kehote sanoo vain niiden luetteloinnin, sinun ei tarvitse kuvata, mitä teit ohjelmilla.

 • Vältettävät aiheet: Kaikki, mikä ei liity johonkin luetelluista tai vastaavista ohjelmista, on tarkoitettu auttamaan heikommassa asemassa olevia opiskelijoita valmistautumaan yliopistoon. Tämä on melko kapea valikoima ohjelmia, joista he ovat kiinnostuneita, ja jos se ei ole yksi niistä Liittovaltion TRiO -ohjelmat tai jotain vastaavaa, he eivät etsi tätä kehotetta. Tämä sisältää yksityisopetuksen, työskentelyn akateemisen neuvonantajasi kanssa, maksullisen college-prep-kesäleirin jne.

 • Esimerkki: '' Osallistui Upward Boundiin lukuvuonna 2017/2018. ''

body-tutor-tutorointi

Kehote 5

Onko muita tietoja, joita hakukomitea ottaa huomioon, kun hakemuksesi tarkistetaan?

 • Mitä kehote pyytää: Kaikki UF: n mielestä tärkeät tiedot, jotta he voivat saada tarkimman käsityksen sovelluksestasi.

 • Miksi UF on kiinnostunut: Jotta sisäänpääsyprosessi olisi mahdollisimman oikeudenmukainen, UF haluaa antaa sinulle mahdollisuuden selittää kaiken muun, jonka uskot voivan vaikuttaa mahdollisuuksiisi tulla hyväksytyksi, mutta joita et voinut mainita hakemuksen toisessa osassa.

  sotilaskoulu New Yorkissa
 • Mahdollisia keskustelunaiheita: Kaikki lieventävät olosuhteet, joiden mielestäsi on voinut vaikuttaa kielteisesti hakemukseesi. Esimerkiksi sinulla on saattanut olla yksivuotinen opintovuosi ja arvosanasi laskeneet, koulusi ei ehkä ole tarjonnut AP Calculusta, joten jouduit ottamaan sen yhteisökoulussa jne. Voit myös käyttää tätä tilaa mainitaksesi testituloksia tai palkintoja voitti, jotka eivät sovi muualle sovellukseen, mutta muista sisällyttää ne vain, jos uskot niiden olevan riittävän tärkeitä, jotta ne todella vaikuttavat mahdollisuuksiisi tulla hyväksytyiksi.

 • Vältettävät aiheet: Älä sisällytä sovellukseen mitään, mitä olet jo maininnut muualla. Vältä myös kaikkea, mikä kuulostaa liikaa tekosyynä, eli 'En pitänyt geometrian opettajastani, joten en pärjännyt hyvin luokassa'. Pidä kiinni tilanteista, jotka eivät ole täysin hallinnassasi ja joiden mielestäsi voi vaikuttaa kielteisesti sovellukseesi.

 • Esimerkki : 'Vaikka tein jalkapallojoukkueen nuorempana, mursin käteni ennen kauden alkua, minkä vuoksi en osallistunut sinä vuonna.'

Vinkkejä UF -essee -kehotteisiin

Noudata näitä kolmea vinkkiä Floridan yliopiston täydentäviä esseitä valmistellessasi varmistaaksesi, että vastauksesi ovat mahdollisimman vahvoja.

#1: Pidä vastauksesi lyhyinä

Sinulla on vain 950 merkkiä kehotteessa. Se on noin 150-200 sanaa (tai hieman yli kolme twiittiä, jos haluat). Tämä tarkoittaa sitä, että vastauksesi on oltava lyhyitä ja ytimekkäitä, jos yrität mahtua paljon tietoa. Kehote 1 on yleisimpiä kehotuksia, joiden mukaan opiskelijat saavat tilaa, koska jos olet tehnyt useita vapaaehtoisprojekteja, voi olla vaikeaa sovittaa tietoja niistä jokaisesta.

Sen sijaan, että yrittäisi puristaa kymmeniä eri hankkeita, suosittelemme keskittymään yhteisöpalveluun, johon käytit eniten aikaa/johon tunsit olevan eniten yhteydessä. Jos korostat muutamia kokemuksia, joihin olet todella sitoutunut, maalaa paljon parempi kuva pääsytiimeille kuin jono kertaluonteisia vapaaehtoisprojekteja. Sama neuvo koskee kehotetta 2, jos sinulla on ollut paljon lyhytaikaisia ​​töitä.

#2: Älä usko, että sinun on vastattava kaikkiin kehotteisiin

Lähes kukaan oppilas ei vastaa kaikkiin kehotuksiin. Sinun pitäisi yrittää saada esimerkkejä kehotteesta 1, mutta ei ole epätavallista, että se on ainoa vastauskehote. Harvat oppilaat saavat vastauksia kehotteisiin 3 ja 4. Jos kehote ei toimi, kirjoita yksinkertaisesti 'Ei käytössä'. Älä yritä keksiä tietoja vain saadaksesi vastauksen; se vahingoittaa sovellustasi sen sijaan, että auttaisi sitä.

#3: Näytä vahvuutesi

Jopa nämä kehotteet ovat lyhyitä, ne ovat silti tilaisuus antaa sinulle vaikutuksen valintalautakuntaan. Kehotukset 1 ja 3 ovat yleensä paras paikka tähän, kun voit keskustella sinulle tärkeistä työtehtävistä ja vapaaehtoistyöstä, joka antaa sinulle suuren vastuun. Yritä sisällyttää mainitsemasi aiheet hakemuksesi muihin osiin, kuten pidempään esseeesi. Jos esimerkiksi mainitsit, että unelmasi on olla lääkäri, yritä korostaa sitä heijastavia kokemuksia, kuten vapaaehtoistyö sairaalassa.

feature_argumentativeessay-1

Yhteenveto: Esimerkkejä UF College -esseestä

On yksi Floridan yliopiston essee, ja se on valitsemasi Coalition- tai Common Application (riippuen siitä, mitä sovellusta käytät) -kehote. Mutta on myös muita UF -essee -kehotteita vastata. Nämä viisi lyhyttä kehotetta ovat UF: n valintakomitean tapa oppia lisää sinusta ja tarkastella hakemustasi tarkimmin.

Täällä voit keskustella vapaaehtoistyöstä, työpaikoista, kaikesta, mikä esti sinua osallistumasta ylimääräisiin oppitunteihin, tietyistä ohjelmista, joihin osallistuit, ja kaikesta muusta, mikä on mielestäsi tärkeää hakemuksesi tarkasteleville ihmisille. Kun vastaat näihin UF -essee -kehotteisiin, muista pitää vastauksesi lyhyinä, älä pakota vastaamaan kaikkiin kehotteisiin ja korosta vahvuuksiasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.