3 tärkeintä vinkkiä WashU -lisäesseesi kirjoittamiseen

feature-washington-university-st-louis-public-domain

Kaikkien St. Louisin Washingtonin yliopiston hakijoiden on toimitettava täydentävä essee osana hakemuspakettiaan. Tämä tarkoittaa, että esseiden lisäksi kirjoitat osana omaa esseesi Yhteinen sovellus tai Koalitiohakemus (WashU hyväksyy kummankin), sinun on lähetettävä kolmas essee, jonka kirjoitat erityisesti Washingtonin yliopistolle St. Louisissa.

Koska WashU: n hyväksymisaste on erittäin kilpailukykyinen - vain 16% opiskelijoista otetaan vastaan ​​vuosittain! sinun on kirjoitettava tähtien WashU -täydennys, jotta saat parhaan mahdollisuuden päästä sisään. Mutta miltä näyttää hyvä WashU -lisäessee?

Tämä artikkeli selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Washingtonin yliopiston täydentävästä esseestä, mukaan lukien:

  • Selitetään, mitä WashU -lisäessee on ja kuinka valita oikea essee -kehote
  • Erilliset läpikäynnit sekä yleisestä täydentävästä essee -kehotteesta että Beyond Boundaries -lisäesse -kehotteesta
  • Vinkkejä erinomaisen Washingtonin yliopiston täydentävän esseen kirjoittamiseen

Joten ilman lisäkysymyksiä, sukeltaa sisään!

runko-musta-valkoinen-kysymysmerkki

Mitkä ovat Washingtonin yliopiston täydentävät esseet?

Sinun on lähetettävä vain yksi 300 sanan essee osana WashU-täydennystäsi. Huomaat kuitenkin, että valittavana on kaksi WashU -lisäesseetä! Joten kumpaa sinun pitäisi käyttää?

Essee, johon vastaat, riippuu siitä, haetko WashU: n Beyond Boundaries -ohjelmaa, joka on erityinen kaksivuotinen monitieteinen ohjelma. Beyond Boundaries pidetään erityisohjelmana, joten se edellyttää, että vastaat erilaisiin WashU -essee -kehotteisiin.

kuinka kirjoittaa analyysipapereita

Tiedämme, että tämä voi olla hieman hämmentävää, mutta sinun ei tarvitse huolehtia väärään kehotteeseen vastaamisesta. Sekä Common App että Coalition App pyytävät sinua valitsemaan, haetko Beyond Boundaries -ohjelmaa. Jos valitset 'kyllä', ohjelma vaihtaa automaattisesti lisäkehotteen oikeaan.

Auttaa sinua pitämään asiat järjestyksessä, alla on kaksi erillistä erittelyä jokaisesta kehotteesta.

kynä-teroitin-muistikirja

WashU: n yleinen täydentävä essee on se, mitä useimmat opiskelijat kirjoittavat ja lähettävät osana sovelluspakettiaan.

Washingtonin yliopiston yleinen täydentävä essee

Tässä on yleinen WashU -essee -kehote:

Noin 250 sanalla kerro meille asiasta, joka todella herättää henkistä kiinnostustasi ja uteliaisuuttasi ja pakottaa sinut tutkimaan lisää valitsemassasi ohjelmassa/opintoalueella. Se voi olla idea, kirja, projekti, kulttuuritoiminta, taideteos, käynnistys, musiikki, elokuva, tutkimus, innovaatio, kysymys tai muu harrastus.

Vastauksessasi on vain 300 sanaa, mikä ei ole kovin pitkä aika! Siksi on tärkeää, että ymmärrät todella kehotteen ennen kuin aloitat esseesi käsittelemisen.

Mikä on tämä nopea pyyntö, tarkalleen?

Katkaise tämä kehote alas, jotta voit todella ymmärtää, mitä se pyytää ... ja kirjoita sitten tappajaessee, joka kattaa aiheen!

Huomaa, että sanaa 'sinä' tai 'sinun' käytetään kolme kertaa ensimmäisessä virkkeessä. Tämä tarkoittaa, että WashU: n pääsyneuvojat etsivät vastausta nimenomaan miksi sinä sinulla on erityinen yhteys opintoalueeseesi.

Kehote ei kysy sinulta, miksi alasi on tärkeä, eikä myöskään sitä, mikä on vialla maailmassa, jonka kenttäsi voisi ratkaista. Se kysyy, miksi sinusta tuntuu vetää valita ala, jonka valitset hakiessasi tähän yliopistoon. Tämä kehote on suunniteltu auttamaan pääsyneuvojia ymmärtämään, sopivatko sinä, persoonallisuutesi ja kiinnostuksen kohteesi mitä Washingtonin yliopisto tarjoaa.

Miten sinun pitäisi vastata tähän kehotteeseen?

Koska tämä kehote kysyy sinusta, jokaisen hakijan vastauksen pitäisi olla erilainen. Loppujen lopuksi olet ainutlaatuinen! On kuitenkin muutamia asioita, joita voit tehdä varmistaaksesi, että luot erinomaisen vastauksen tähän esseekysymykseen.

Ensimmäinen, käytä hetki ja aivoriihi, mikä herättää uteliaisuutesi. Onneksi kehote antaa sinulle joitain ehdotuksia, kuten kirjoja, elokuvia tai suuria kysymyksiä. Mutta tämän kehotteen avoimuus tarkoittaa, että voit todennäköisesti puhua mistä tahansa ideasta, joka inspiroi sinua!

Temppu on varmistaa, että yhdistät inspiraation sekä tuleviin opintoihisi että Washingtonin yliopistossa vietettyyn aikaan. Tarkoitamme seuraavaa: ehkä olet suurin Game of Thrones -fani koskaan, ja tämä esitys inspiroi sinua kirjoittamaan musiikkia. Mutta jos et aio opiskella musiikkia tai siihen liittyvää aihetta, tämä ei ehkä ole hyvä aihe sinulle. Kehote kysyy erityisesti, mikä inspiroi sinua pääaineellasi tai opintoalueellasi, joten sinun on valittava inspiraatio, joka liittyy tulevaisuuden tavoitteisiisi.

luova kirjoituskehote lapsille

Toinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, kun vastaat tähän kehotteeseen, on yhdistä inspiraatiosi tiettyihin luokkiin, professoreihin, ohjelmiin, oppitunteihin tai kokemuksiin, jotka ovat ainutlaatuisia Washingtonin yliopistossa. WashU -pääsyneuvojat haluavat nähdä, että olet todella tehnyt läksyt koulusta ja sen tarjoamista asioista ... joten haluat ehdottomasti esitellä tämän esseessäsi erottuaksesi joukosta!

Mitkä aiheet voivat toimia hyvin tässä esseessä?

Ideat tai aiheet, jotka toimisivat parhaiten tähän tarkoitukseen, olisivat sellaisia, joiden avulla voit kertoa, kuinka intohimoinen ja omistautunut olet alallesi. Tämä on tilaisuutesi osoittaa sitoutumista ja kurinalaisuutta. Haluat Washingtonin yliopiston pääsyneuvojien ajattelevan, että jos sinut hyväksytään, olet sellainen opiskelija, joka on valmis työskentelemään kovasti ja menestymään alalla, sekä yliopiston aikana että sen jälkeen.

Tässä on esimerkki siitä, miten voit yhdistää kiinnostuksesi ja opintosi WashU: ssa. Sharifan suosikki maalaus on John Singer Sargentin Rouva X , jossa alun perin yksi naisen mekkohihnoista liukui olkapäältä. Kun Sharifa sai tietää, että maalausta pidettiin niin skandaalisena, että Sargentin piti maalata mekkohihna uudelleen, hän alkoi tutkia, miten naisia ​​on arvosteltu ulkonäön perusteella kautta historian. Tämä on inspiroinut häntä pääaineeseen WashU: n naisten, sukupuolen ja seksuaalisuustutkimuksissa , joten hän voi lopulta toimia sukupuolten tasa -arvon edistämiseen tähtäävän voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen pääjohtajana.

Tämä on loistava esimerkki inspiroivasta hetkestä sallii Sharifan puhua erityisesti hänen kursseistaan ​​Washingtonin yliopistossa ja siitä, miten se auttaa häntä saavuttamaan tulevaisuuden tavoitteensa. Tässä muotokuva herättää Sharifan henkisen kiinnostuksen tavalla, joka liittyy hänen pääaineeseensa ja/tai opintoihinsa ... mikä tekee siitä suuren aiheen WashU -täydennykseksi.

Mistä sinun pitäisi välttää puhumista?

Olemme puhuneet tappaja Washingtonin yliopiston täydentävän esseen kirjoittamisesta, mutta joitakin asioita kannattaa ehdottomasti välttää.

Yksi vaaroista aiheessa, joka pyytää sinua puhumaan itsestäsi, on se saatat kohdata itsekkyyden, teeskentelyn tai kaiken tietävän. Se voi olla houkuttelevaa ylpeillä siitä, mitä tiedät jo yrittää tehdä vaikutuksen pääsyneuvojaan. Muista, ettet ole vielä oman alan asiantuntija - jos et olisi, et hakeutuisi tulevalle fuksille!

Washingtonin yliopiston pääsyneuvojat eivät odota, että sinulla on jo valtava tietopohja opintoalueellasi, joten tämä ei ole oikea paikka liioitella mitä tiedät. Esitä sen sijaan uteliaisuutesi ja halu oppia. Tätä varten Varmista, että muutamat opettajasi, neuvonantajasi tai mentorisi lukevat esseesi ennen sen lähettämistä. Ne voivat tarjota hyödyllisiä näkemyksiä sävystäsi ja antaa hyviä neuvoja esseesi parantamiseksi.

Varmista lisäksi, että kerrot a totta tarina. Lupaamme: jos ajattelet tarpeeksi lujasti, löydät aidon inspiraation hetken kirjoittaa. Pääsyneuvojat lukevat tuhansia hakemusesseitä vuosittain ... mikä tarkoittaa, että he ovat todella hyviä havaitsemaan valheita ja liioitteluja. Olet mielenkiintoinen henkilö, jolla on paljon annettavaa! Sinun ei tarvitse kuitata esseesi antaaksesi sen loistaa.

kehon-passin rajat

Jos haet Beyond Boundaries -ohjelmaan, kirjoitat ja lähetät toisen täydentävän esseen. Mutta älä huoli: meillä on passi esseesi menestymiseen! (Rakastamme isän vitsiä.)

Washington University Beyond Boundaries Supplemental Essay

Beyond Boundaries essee -kehote on tarkoitettu vain opiskelijoille, jotka hakevat kaksivuotiseen Beyond Boundaries -ohjelmaan. Sinun ei myöskään tarvitse vastata yleiseen essee -kehotteeseen - tämä on ainoa WashU -lisäessee, joka sinun on lähetettävä!

Tässä on rajat ylittävä kehote:

Monet opiskelijoistamme tutkivat laajasti WashU: n viiden perustutkinto -osaston ja kolmen tutkijakoulun yhteyksiä ja toimivat yhteisön kanssa ennen kuin julistavat pääaineensa. Rajat ylittävä -ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden vaikuttaa monimutkaiseen maailmaan, jossa haasteet eivät ole valmiiksi pakattuja yksittäisen tieteenalan alueeksi. Kerro meille noin 250 sanalla, kuinka suuri haaste saatat haluta tarttua kahden tai useamman WashU -koulun hyödyntämiseen ja miten jatkaisit opintopolkua monitieteisellä tavalla.

Aivan kuten yleinen Washingtonin yliopiston täydentävä essee, rajojen ulkopuolella oleva essee on rajoitettu 300 sanaan (suositeltava tavoite 250 sanaa). Katsotaanpa, miten voit vastata tähän kehotteeseen.

Mikä on tämä nopea pyyntö, tarkalleen?

Tämä on ehdottomasti eri kehote kuin yleinen täydentävä essee. Toisin kuin yleinen essee, jossa pyydetään sinua puhumaan omista intohimostasi, sisään tämä essee WashU-tunnustukset haluaa sinun keskustelevan suuresta, tosielämän haasteesta, jonka haluat ratkaista osana akateemista opintojasi WashU: ssa.

Vielä tärkeämpää on, että sinun on selitettävä, kuinka yhdistää kaksi lähestymistapaa kahdesta eri koulusta tämän haasteen ratkaisemiseksi. Toisin päin, Tämä kehote pyytää sinua osoittamaan kykysi keksiä innovatiivisia ratkaisuja vaikeisiin ongelmiin.

Kun olet tehnyt sen, sinun on selitettävä, kuinka 'jatkaisit opintopolkua monitieteisellä tavalla'. Toisin sanoen, Sinun on selitettävä, mitä luokkia ottaisit (ja miksi!) Saadaksesi tietoja ja taitoja, joita tarvitset valitsemasi ongelman ratkaisemiseksi.

Koska Beyond Boundaries on monitieteinen ohjelma , pääsyneuvojat haluavat varmistaa, että tähän ohjelmaan hyväksytyt opiskelijat ovat valmiita omaksumaan erilaisia ​​näkökulmia. Tieteidenväliset ohjelmat, kuten Beyond Boundaries, arvostavat innovatiivisia lähestymistapoja ongelmanratkaisuun ja pääsyneuvojat haluavat nähdä, että olet ulkopuolinen ajattelija, joka voi hyödyntää useilta tieteenaloilta uusien ratkaisujen keksimiseksi.

Miten sinun pitäisi vastata tähän kehotteeseen?

Hyvän vastauksen kirjoittaminen tähän kehotteeseen, joka tekee vaikutuksen Washingtonin yliopiston sisäänpääsyyn, vie jonkin verran tutkimusta. Ensin sinun on selvitettävä suuri ongelma, jonka monipuolinen ajattelijaryhmä voi ratkaista. Sitten sinun on opittava lisää Washingtonin yliopiston viidestä perustutkinto -osastosta jotta voit puhua niistä nimenomaan esseessäsi.

Tämä saattaa tuntua pelottavalta tehtävältä, ja se on sellaista: Beyond Boundaries on erittäin valikoiva, joten pääsyneuvojat haluavat varmistaa, että hyväksytyt opiskelijat sopivat hyvin ohjelman monitieteiseen luonteeseen. Mutta hyvä uutinen on, että pääsykomitea ei odota sinun keksivän täydellistä ratkaisua ikävään ongelmaan. Sen sijaan, he haluavat nähdä, että pystyt tuomaan yhteen ihmisiä eri aloilta ongelmien ratkaisemiseksi jotka kohtaavat sekä yhteisöäsi että maailmaa.

On olemassa kolme asiaa, jotka suuren Beyond Boundaries -lisäesseen on käsiteltävä. Ensinnäkin sinun on valittava ongelma, jonka ratkaiseminen on intohimoinen osana akateemisia opintojasi tai tulevaa uraasi. Seuraavaksi sinun on keskusteltava siitä, mitkä koulut/oppiaineet voivat mielestäsi tehdä yhteistyötä tämän ongelman ratkaisemiseksi. Lopuksi sinun on puhuttava siitä, mitä luokkia ottaisit valmistautuaksesi ratkaisemaan tämän ongelman tulevaisuudessa.

mitä luokkaraportointi tarkoittaa

Mitkä aiheet voivat toimia hyvin tässä esseessä?

Tämän esseen vaikein osa on aiheen valitseminen, jonka avulla voit luoda mielenkiintoisen opintojakson.

Mieti ensin tulevia uratavoitteitasi. Mitä haluat tehdä, kun pääset yliopistosta? Tämä tarjoaa hyvän hyppypisteen ongelman valitsemiseksi esseessäsi keskusteltavaksi. Sitten sinun on varmistettava, että saat ainakin yhteen kaksi Washingtonin yliopiston neljästä akateemisesta osastosta vastauksessasi.

Katsotaanpa, miten hakija voi valita aiheen Beyond Boundaries täydentävälle esseelle. Esimerkiksi Lola haluaa mennä lääketieteelliseen kouluun tullakseen ortopediseksi kirurgiksi. Hän hakee Beyond Boundaries -ohjelmaa, joten hän alkaa tutkia joitain nykyisten ortopedisten kirurgien haasteita. Hän oppii, että yksi hänen alansa ongelmista on se, että he näkevät yhä enemmän katastrofaaliset urheiluvammat lapsilla ja nuorilla aikuisilla , ja hän päättää kirjoittaa siitä WashU -lisäesseessään.

Tämä on suuri haaste keskittyä Beyond Boundaries -esseessä, koska se a) vaikuttaa Lolan tulevaan kenttään, ja b) antaa hänelle mahdollisuuden puhua tietyistä kouluista ja luokista vastauksessaan. Lola voi esimerkiksi kirjoittaa siitä, kuinka hänen monitieteinen opintojaksonsa sisältää runsaasti biologian luokat alkaen College of Arts & Sciences t o opeta hänelle lääketiedettä.

Mutta todella ratkaistakseen tämän ongelman hänen on opittava urheilun bisnespuoli ymmärtääkseen talousjärjestelmää, joka pakottaa ihmiset kirjaamaan lapsensa ammatillisiin koulutusakatemioihin yhä nuorempina. Se tarkoittaa luokkien ottamista Business of Sports -ohjelma Olin School of Businessissa , myös!

Muistaa: Tavoitteena on osoittaa luovat, monitieteiset ongelmanratkaisukykysi ehdottamalla opintojaksoa, joka voi auttaa sinua ratkaisemaan suuren ongelman . Viettäminen jonkin aikaa aiheen valitsemiseen ja vastauksesi aivoriihi on tärkeä tekijä kirjoittaessasi loistavaa Beyond Boundaries -lisäesitettä.

Mistä sinun pitäisi välttää puhumista?

Mitkä ovat Beyond Boundaries -esseen sudenkuopat?

Suurin vältettävä ongelma on kehotukseen vastaamatta jättäminen. Kuten aiemmin mainitsimme, tämä essee -kehote on monimutkainen: sinun on tunnistettava ongelma, selvitettävä, miten voit yhdistää eri WashU -akateemiset alueet sen ratkaisemiseksi, ja ehdotettava sitten opintojaksoa, joka voi valmistautua ratkaisemaan ongelman tulevaisuudessa. Yksi näistä vastausalueista on helppo ohittaa, joten sinun on käytettävä paljon aikaa vastauksesi tutkimiseen ja suunnitteluun ennen kuin aloitat sen kirjoittamisen.

Lisäksi haluat varmistaa, että olet sekä huomaavainen että tarkka, kun kokoat opintojaksosi. Katso Lolan esimerkkiä uudelleen. Sen lisäksi, että hän keksii innovatiivisen tavan selvittää, kuinka käsitellä melko suurta ongelmaa omalla alallaan, hänellä on tarpeeksi tietoa, jotta hän voi kutsua tiettyjä kouluja ja ohjelmia nimeltä vastauksessaan.

Muistaa: WashU -pääsyneuvojat haluavat nähdä, että olet tehnyt tutkimuksen yliopistosta ja sen tarjonnasta!

kaveri suurennuslasilla

Asiantuntija-analyysi tosielämän WashU-lisäesseestä

Katsotaanpa nyt tosielämän esimerkkiä WashU: n täydentävästä esseestä ja hajotetaan miten se toimii. Tämä koskee erityisesti vakio -kehotetta, mutta oppitunnit pätevät yhtä lailla Beyond Boundaries -kehotteeseen.

Tässä on esimerkki esseestä:

Avaan oven ja käännän nuppia. Viisikymmentä vuotta vanha ovi avautuu huokauksella. Kapea, pimeä eteinen johtaa minut portaikkoon, ja kiipeilyä portaita pitkin pienelle laskupaikalle heinäkasvillisuuden yläpuolelle löydän itseni auringonvalon kuilusta, jossa pölymotit tanssivat pimeydessä. Tunnen auringon kasvoillani ja tunnen tulleeni tilaan, joka on pyhä.

Tämä on varhaisin muistoni tunteesta, joka liittyy arkkitehtuuriin. Siitä isoisäni navetan parvella ollessani kuusivuotias nykypäivään asti olen yrittänyt löytää selityksen sille, miten vuorovaikutukseni fyysisen tilan kanssa pystyi luomaan tällaisen transsendenssin tunteen.

Esseessään '' Asunnon rakentaminen '' Martin Heidegger käsittelee ajatusta asuminen , 'pysyä paikassa'. Englannissa käytämme sanaa asunto ei vain ilmaisemaan rakennusta tai rakennetta, jossa ihminen asuu, vaan myös 'asumaan', eli kiinnittämään erityistä huomiota. Tässä hetkessä asuin kumpikin päälle ja asuminen sisään isoisäni heinäkasvu. Vaikka ehkä en voinut tuolloin ilmaista sitä niin kaunopuheisesti, minulle tuli silloin käsitys, että tila voi olla sekä fyysinen että filosofinen. Uskon, että Sam Fox Schoolin arkkitehtuurikorkeakoulu antaa minulle koulutusta saavuttaakseni suurimman tavoitteeni: luoda jonain päivänä fyysisiä tiloja, jotka mahdollistavat samat haaveilut.

Mielestämme tämä on melko hyvä esimerkki essee -vastauksesta WashU: n yleiseen täydentävään essee -kehotteeseen. Mutta se ei ole täydellinen!

Puhutaanpa hieman enemmän siitä, mitä tämä essee tekee hyvin ja missä sitä voidaan parantaa.

Mitä tämä essee tekee hyvin

Tämä essee todella sisältää ajatuksen siitä, että paras tapa tuoda esille persoonallisuutesi on tarina. Kirjailija auttaa tuomaan lukijan esseeseensä maalaamalla kuvan ensimmäiseen kappaleeseensa. Kuvaus portaiden läpi kävelemisestä ja pölyn näkemisestä ilmassa koukuttaa yleisöä - haluat jatkaa lukemista nähdäksesi, mihin kirjailija menee seuraavaksi!

Lisäksi tämä kirjailija osoittaa olevansa ollut intohimoinen opintoalueelleen (arkkitehtuuri) nuoresta iästä lähtien . Asiat, jotka hän huomaa muistissaan, liittyvät rakennukseen ja sen tilaan ... joihin arkkitehdit ehdottomasti kiinnittävät huomiota!

Lopuksi oppilaan viittaus 'Rakentaminen, asuminen, oleminen' osoittaa, että hän on niin innostunut opiskelemaan arkkitehtuuria, että hän on jo alkanut kaivaa kenttää yksin. Vielä tärkeämpää, hän on yhdistänyt oppimansa asiat omiin kokemuksiinsa. Kirjailijan tietämys ja intohimo auttavat hänen esseensä erottautumaan Washingtonin yliopistosta St.

Toimintatestin päivämäärät 2015 2016

Missä on parantamisen varaa

Vaikka tämä essee on erittäin hyvin kirjoitettu, kestää jonkin aikaa, ennen kuin kirjoittaja pääsee asiaan, eli hän on innoittanut opiskelemaan arkkitehtuuria WashU: ssa. Itse asiassa hän ei mainitse Sam Fox Schoolin arkkitehtikoulu viimeiseen riviin asti! Jotta tämä essee olisi parempi, kirjoittajan pitäisi alkaa viitata kouluun ja opinto -ohjelmaan toisessa kappaleessa. Tällä tavalla kirjailija keskittyy esseessään nimenomaan WashU: n arkkitehtuuriohjelmaan eikä arkkitehtuuriin yleensä.

Lisäksi kirjoittaja unohtaa keskustella tietyistä professoreista, luokista ja ohjelmista, joita hän haluaa hyödyntää WashU -opiskelijana. Pääsyneuvojat haluavat nähdä, että olet tehnyt kotitehtäväsi heidän yliopistollaan. Tämä essee voisi olla vielä parempi, jos kirjoittaja mainitsisi erityisiä valinnaisia ​​asioita Arkkitehtihistoria ja teoria tai Ympäristöjärjestelmät jonka avulla hän voisi tutkia kiinnostustaan ​​siitä, miten arkkitehtuuri yhdistää filosofian ja fyysisen tilan. Tavoitteena on olla mahdollisimman täsmällinen osoittaaksesi, että olet ajatellut paljon siitä, miten Washingtonin yliopisto voi auttaa sinua tavoitteidesi, kiinnostuksesi ja uratavoitteidesi saavuttamisessa.

body-word-balloon-exclamation-mark-tip

3 vinkkiä suurten WashU -esseiden kirjoittamiseen

Nyt kun olemme tarkastelleet esimerkkiesseetä ja tutkineet, miten kirjoittaja lähestyi sen kirjoittamista, käytämme näitä oppitunteja kolmessa vinkissä, jotka saavat Washingtonin yliopiston täydentävän esseesi loistamaan!

Vihje 1: Aseta kohtaus

Hyvä kirjoitus herättää lukijan hetket elämään. Sen sijaan, että olisit epämääräinen ja abstrakti, käytä viittä aistiasi lukijan sijoittamiseen kohtaukseen. Kiinnitä huomiota siihen, kuinka proosakirjailijat luovat tunteen sijoittaa lukija jonkun toisen näkökulmaan. Tämä tekee esseestäsi elävän ja ikimuistoisen, ja että parhaat täydentävät esseet antavat lukijoilleen kertovan hetken tunteen. Tämä on myös tilaisuutesi osoittaa, että olet halukas ja kykenevä edistämään kurinalaisuutta kovan työn tekemiseksi hyvin kirjoitetun lisäosan luomiseksi.

Vinkki 2: Katso isompi kuva

Näytä seuraavaksi lukijoille miksi tällä luomallasi kauniilla proosalla on merkitystä . Yritä yhdistää omat kokemuksesi suurempiin huolenaiheisiin ja ajankohtaisiin asioihin. Osoita, että et ole kiinnostunut vain omasta edustasi, vaan myös siitä, miten omistautumisestasi voi olla hyötyä yhteiskunnalle. Muista, että kaikissa hakemus- tai hakuprosesseissa on mukana kaksi osapuolta, ja osoita, että WashU -jäsenyytesi voi hyödyttää WashU: ta niin paljon kuin se voi hyödyttää sinua!

Vinkki 3: Tee heistä haluttuja

Yksi pahimmista asioista, jonka voisit tehdä, olisi kirjoittaa niin epämääräinen essee, että voit käyttää sitä melkein minkä tahansa koulun pääsykoe. Haluat esseesi puhuvan siitä, kuinka WashU sopii sinulle parhaiten. Viittaa tiettyihin luokkiin, professoreihin ja kokemuksiin, joita vain WashU voi tarjota. Haluat, että pääsyneuvojat ymmärtävät, että WashU on vain koulu sinulle!

body_next_step_drawing_blackboard

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.