3 tärkeintä vinkkiä tähtien ruskeiden täydentävien esseiden kirjoittamiseen

kaitlyn-baker-422999-unsplash

Brown myöntää noin 7 prosenttia hakijoiden kokonaismäärästä joka vuosi. Jos haluat olla yksi niistä opiskelijoista, sinun on kirjoitettava hämmästyttäviä ruskeita esseitä osana hakemustasi.

Tässä artikkelissa hahmotamme erityyppisiä esseitä, jotka sinun on kirjoitettava Brown University -hakemukseesi, ja opetamme sinulle, miten voit kirjoittaa Brown -lisäesseen, joka auttaa sinua erottumaan tuhansista muista hakijoista.Mitkä ovat ruskean esseen kehotukset?

Ruskea edellyttää, että suoritat yhteensä kolme lyhyen vastauksen kysymystä jos haet sen perustutkinto -ohjelmaan. Jos haet Brownin kahdeksan vuoden lääketieteellinen ohjelma tai RISD: n viiden vuoden kaksoistutkinto, sinun on kirjoitettava lisäesseitä , jota käsittelemme myös tässä artikkelissa.

Jokaisessa kolmessa Brownin essee -kehotuksessa on 250 sanan raja . Brownin lääketieteellisen ohjelman kolme muuta esseetä varten kahdessa on sananraja 250 ja yhdessä 500 . Kahden asteen RISD -ohjelmassa on vain yksi ylimääräinen essee, jossa on 650 sanan raja .

Kaikki nämä esseet ovat ominaisia ​​Brown -sovellukselle - et löydä niitä mistään muusta korkeakoulun tai yliopiston sovelluksesta.

Ne ovat myös kaikki yhtä tärkeitä ja sitä tulisi kohdella sellaisena. Jokaisen Brownin esseesi pitäisi olla vahvin esimerkki työstäsi.

Brownin esseekysymykset tarjoavat sinulle runsaasti tilaisuuksia näyttää pätevyytesi hakijana ja hämmästyttää pääsykomiteaa.

mikä on korkein pisteytys

2020-2021 Ruskean täydennyksen esseekysymykset

Kaikkien Brownin ensimmäisen vuoden hakijoiden on vastattava seuraaviin Brownin täydentäviin esseekysymyksiin:

 • Brownin avoimen opetussuunnitelman avulla opiskelijat voivat tutkia laajasti ja samalla sukeltaa syvälle akateemisiin harrastuksiinsa. Kerro meille akateemisesta kiinnostuksesta (tai kiinnostuksen kohteista), joka innostaa sinua, ja miten voit käyttää avointa opetussuunnitelmaa sen toteuttamiseen. (250 sanaa)
 • Brownilla opit yhtä paljon ikätovereiltasi luokkahuoneen ulkopuolella kuin akateemisissa tiloissa. Miten aiot vaikuttaa Brown -yhteisöön? (250 sanaa)
 • Kerro meille paikasta tai yhteisöstä, jota kutsut kotiin. Miten se on muokannut näkemystäsi? (250 sanaa)


Jos haet Brownin kahdeksanvuotta Ohjelma liberaalissa lääketieteellisessä koulutuksessa (PLME) tai viiden vuoden ajan Brown-RISD-kaksoistutkinto-ohjelma (BRDD) sinun on suoritettava erityisohjelman esseet.

PLME: n hakijoille vaaditaan kolme esseetä:

 • Sitoutuminen tulevaan uraan lääkärinä lukion aikana vaatii huolellista harkintaa ja itsereflektiota. Mitkä arvot ja kokemukset ovat saaneet sinut uskomaan, että lääketieteen lääkäriksi tuleminen sopii sinulle? (250 sanan raja)
 • Useimmat ihmiset kuvaavat lääkärin/lääkärin uraa 'ammatiksi' työn lisäksi. Kuvaile meille, mitä 'ammattitaito' ja 'lääkärin/lääkärin ammatti' merkitsevät sinä . (250 sanan raja)
 • Miten kuvittelet Liberal Medical Education -ohjelman (PLME) auttavan sinua tapaamaan sinun akateemisia henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tavoitteita ihmisenä ja tulevaisuuden lääkärinä? (500 sanan raja)


Ja yksi pidempi essee vaaditaan Brown-RISD-kaksoistutkinto-ohjelman hakijoille:

Ruskea | RISD A.B./B.F.A. Kaksoistutkinto -ohjelma perustuu Brownin yliopiston ja Rhode Island School of Designin (RISD) täydentäviin vahvuuksiin tarjotakseen opiskelijoille mahdollisuuden tutkia ja osallistua erilaisiin akateemisen ja luovan tutkimuksen aloihin. Opiskelijoiden viiden vuoden ohjelman huipentuma on huippukivihanke, joka liittyy ja yhdistää sisältöä, lähestymistapoja ja menetelmiä kahdesta erillisestä oppimiskokemuksesta. Ottaen huomioon ymmärryksesi Brownin ja RISD: n akateemisista ohjelmista, kuvaile, miten ja miksi RISD: n kokeellisen, mukaansatempaavan yhdistetyn studio- ja vapaataiteen ohjelman sekä Brownin laaja-alaisten kurssien ja opetussuunnitelmien erityinen sekoitus voisi olla sinulle optimaalinen peruskoulutus.

Lisäksi, miten voisit vaikuttaa Dual Degree -yhteisöön ja sen sitoutumiseen monitieteiseen työhön? (650 sanan raja)

20080903-paur-vanwicklegates-0004-0.brown_slides_two_column

Kaikki 2020-2021 ruskeat täydentävät esseet, analysoitu

Tässä osassa tarkastelemme perusteellisesti 2020-2021 Brownin essee-kehotteita.

Muista, että Brownin kehotteiden avulla et voi valita, minkä esseen haluat kirjoittaa - sinun on vastattava kaikki opinto -ohjelmasi edellyttämät kysymykset.

Katsotaanpa kutakin Brownin esseekysymystä ja käydään läpi, kuinka voit kirjoittaa jotain merkityksellistä jokaiselle.

Ruskea essee 1

Brownin avoimen opetussuunnitelman avulla opiskelijat voivat tutkia laajasti ja samalla sukeltaa syvälle akateemisiin harrastuksiinsa. Kerro meille akateemisesta kiinnostuksesta (tai kiinnostuksen kohteista), joka innostaa sinua, ja miten voit käyttää avointa opetussuunnitelmaa sen toteuttamiseen. (250 sanaa)


Tämä esseekysymys on melko suoraviivainen. Brown haluaa tietää, mitä olet kiinnostunut harjoittamaan akateemisesti, mistä tämä kiinnostus tulee ja miten aiot tutkia sitä Brownissa - erityisesti Brownin avoin opetussuunnitelma .

Sinun on ymmärrettävä, mitä Brownin avoin opetussuunnitelma tarkoittaa ennen tämän esseen kirjoittamista. Tutki Brownin akateemista mallia, jotta voit puhua siitä luottavaisesti ja tarkasti.

Vaikka Brown tekee selväksi, että voit kirjoittaa useammasta kuin yhdestä aiheesta, suosittelemme rajoittua yhteen tai kahteen aiheeseen . 250 sanaa ei ole niin paljon - haluat puhua perusteellisesti kiinnostuksen kohteistasi, eikä sinulla yksinkertaisesti ole tätä kykyä, jos valitset enemmän kuin kaksi.

Yritä jakaa henkilökohtainen kokemus, joka liittyy mahdolliseen opintoalueeseesi. Jos haluat esimerkiksi opiskella englanninkielistä kirjallisuutta, voit kertoa perhematkasta Lontooseen, joka herätti kiinnostuksesi ja kuinka haluat hyödyntää Brownin erityisiä kirjallisuuskursseja. Tai jos opiskelet matematiikkaa, voit puhua siitä, kuinka kilpailun voittaminen tuntui uskomattomalta palkinnolta vuosien kovasta työstä.

Ruskea essee 2

Brownilla opit yhtä paljon ikätovereiltasi luokkahuoneen ulkopuolella kuin akateemisissa tiloissa. Miten aiot vaikuttaa Brown -yhteisöön? (250 sanaa)


Tämä essee -kehote on oikeastaan ​​vain yksi tapa sanoa: 'Miksi sinä sopivatko hyvin Brownille? '' Se on versio Miksi tämä korkeakoulu -esseestä, joka keskittyy vähemmän tutkijoihin ja enemmän kampukseen ja opiskelijayhteisöön kokonaisuudessaan. Lyhyesti, mitä voit tarjota muille Brownin opiskelijoille ?

Tämä on loistava tilaisuus puhua itsesi ainutlaatuisista ominaisuuksista, jotka voivat auttaa monipuolistamaan opiskelijakuntaasi. Ehkä olet esimerkiksi asunut monissa eri maissa ja uskot, että kansainväliset kokemuksesi voivat rohkaista muita tutkimaan etuja mukavuusalueensa ulkopuolella.

Tai ehkä olet intohimoinen jostakin syystä, kuten ilmastonmuutoksen torjumisesta, ja aiot liittyä tai perustaa klubin kampuksella.

esimerkki suosituskirjeistä yliopistolle

Riippumatta siitä, mistä kirjoitat, muista se ole tarkka ja keskity johonkin ainutlaatuiseen ja ikimuistoiseen itsessäsi . Ja älä unohda mainita, kuinka toivot oppivasi myös muilta Brownin opiskelijoilta!

Lisää vinkkejä 'Miksi ruskea' kirjoittamiseen essee, tutustu koko oppaaseemme.

Ruskea essee -kehote 3

Kerro meille paikasta tai yhteisöstä, jota kutsut kotiin. Miten se on muokannut näkemystäsi? (250 sanaa)


Tämä on hauska kehote ja tilaisuus antaa persoonallisuutesi ja paikat ja ihmiset, jotka ovat eniten vaikuttaneet sinuun, voittaa pääsykomitean.

Kannattaa kirjoittaa sydämestä. Valintalautakunnan pitäisi tuntea syvä yhteys mihin tahansa, jota haluat kuvata kodiksi.

Muista vanha lukion aksiooma: näytä, älä kerro. Älä kerro valintalautakunnalle, miksi tietty paikka tai henkilö on sinulle tärkeä. Osoita sen merkitys kuvauksella kokemuksistasi tai vuorovaikutuksestasi tämän avatarin kanssa.

neonbrand-618322-unsplash

kenen kanssa Jousimies tulee toimeen

Ruskea PLME -esseevaatimukset

Brownin kahdeksan vuoden PLME-hakijoiden on täytettävä kolme erityisohjelman esseetä.

PLME Essay Prompt 1

Sitoutuminen tulevaan uraan lääkärinä lukion aikana vaatii huolellista harkintaa ja itsereflektiota. Mitkä arvot ja kokemukset ovat saaneet sinut uskomaan, että lääketieteen lääkäriksi tuleminen sopii sinulle? (250 sanan raja)


Tee vastauksestasi yhtä täsmällinen kuin kehote itse. Valitse kuvailtava tosielämän esimerkki, joka voi olla mitä tahansa henkilökohtaisesta kokemuksesta uutiseen, jota seurasit tarkasti.

Aitous saa tämän esseen todella loistamaan. Älä sano, että haluat olla lääkäri työn vakauden tai mahdollisuuden päästä esille lääketieteellisessä lehdessä. Jos et ole koskaan nähnyt syöpää sairastavaa ihmistä läheltä, älä teeskentele, että sinulla on - pääsykomitea haisee epäoikeudenmukaisuudelle kilometrin päästä.

Sen sijaan, todella pohtia jotain lääketieteellisesti liittyvää, joka vaikutti sinuun . Ehkä sinulla oli hieno kokemus lääkärin kanssa, joka auttoi sinua toipumaan urheiluvammasta tai rakasti vuorovaikutusta lastenlääkärisi kanssa, joka antoi sinun leikkiä hänen stetoskoopillaan. Mitä tahansa valitsetkin, sen pitäisi koskea sinua ja sinua yksin.

PLME Essay Prompt 2

Useimmat ihmiset kuvaavat lääkärin/lääkärin uraa 'ammatiksi' työpaikan lisäksi. Kuvaile meille, mitä 'ammattitaito' ja 'lääkärin/lääkärin ammatti' merkitsevät sinä . (250 sanan raja)


Tämä kehotus voi tuntua pelottavalta. Miten joku voi ulkopuolella lääkärin ammatti vastaa tähän kehotteeseen rehellisesti, rehellisesti ja ilman arvailuja?

Voit olla varma, ettei tässä ole oikeaa tai väärää vastausta. Valintalautakunta haluaa yksinkertaisesti ymmärtää, mitä lääkäri on sinulle.

Sinun on valittava ominaisuuksia, jotka ovat sinulle merkityksellisiä ja vaikuttavat valintalautakuntaan - ei sillä, että lääkäreillä on hyvä työsuhde ja usein korkeat palkat.

Mieti, millainen elämäsi lääkärinä tulee olemaan. Miten kuvittelet itsesi 10 vuoden päästä? Aiotko tutkia parannuskeinoja? Aiotko tarjota terveydenhuoltoa vähävaraisille väestöryhmille? Aiotko jakaa tikkareita lapsille, jotka tulevat naapurustosi harjoitteluun?

Sinun pitäisi maalata elävä kuva siitä, miten aiot toimia lääkärinä.

PLME Essay Prompt 3

Miten kuvittelet Liberal Medical Education -ohjelman (PLME) auttavan sinua tapaamaan sinun akateemisia henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tavoitteita ihmisenä ja tulevaisuuden lääkärinä? (500 sanan raja)


Tätä kehotetta varten sinun on tutkittava Brownin PLME -ohjelmaa. Älä pelkää sanarajan pituutta - pidä sitä mahdollisuutena näyttää, kuinka paljon tiedät koulusta.

Tämän esseen sanaraja on kertova: Brownin valintakomitea haluaa varmistaa, että olette tosissanne ohjelman suhteen - ja vakavasta syystä. Joten ole rehellinen!

Referenssiprofessorit, joiden kanssa olet innoissasi, tai luokat, jotka erottuvat ajatuksia herättävinä tai erittäin hauskoina. Mitä Brownin lääketieteellinen ohjelma tarjoaa opiskelijoilleen, mitä muut lääketieteelliset ohjelmat eivät? Muista mainita tietyt tiedot.

Sinun pitäisi myös keskustella siitä, miksi olet kiinnostunut PLME: stä verrattuna tyypillisen perustutkinnon suorittamiseen ja sitten hakeutumiseen lääketieteelliseen kouluun. PLME on ainutlaatuinen ohjelma, joten korosta miksi tämä malli sopii sinulle.

Brown-RISD Dual Degree Essay Requirement

Brown-RISD-kaksoistutkinto-ohjelman hakijoille vaaditaan yksi essee:

mihin yksikköympyrää käytetään

Ruskea | RISD A.B./B.F.A. Kaksoistutkinto -ohjelma perustuu Brownin yliopiston ja Rhode Island School of Designin (RISD) täydentäviin vahvuuksiin tarjotakseen opiskelijoille mahdollisuuden tutkia ja osallistua erilaisiin akateemisen ja luovan tutkimuksen aloihin.

Opiskelijoiden viiden vuoden ohjelman huipentuma on huippukivihanke, joka liittyy ja yhdistää sisältöä, lähestymistapoja ja menetelmiä kahdesta erillisestä oppimiskokemuksesta.

Ottaen huomioon ymmärryksesi Brownin ja RISD: n akateemisista ohjelmista, kuvaile, miten ja miksi RISD: n kokeellisen, mukaansatempaavan yhdistetyn studio- ja vapaataiteen ohjelman sekä Brownin laaja-alaisten kurssien ja opetussuunnitelmien erityinen sekoitus voisi olla sinulle optimaalinen peruskoulutus.

Lisäksi, miten voisit vaikuttaa Dual Degree -yhteisöön ja sen sitoutumiseen monitieteiseen työhön? (650 sanan raja)


Brown-RISD Dual Degree Program -esseessä sinun on poimi sekä Brownin että RISD: n erityispiirteet, jotka miellyttävät sinua . Tunnista kunkin koulun ominaisuudet, jotka sinua kiinnostavat, kuten tietyt luokat tai professorit.

Sinun on myös ilmoitettava, miten hyödyt kustakin koulusta. Jos haluat vain opiskella muotoilua, haet RISD: hen. Jos haluat vain opiskella jotain muuta, haet Brownille. Joten miksi haluat mennä molemmat kouluja?

Kuvaile, miten työsi yhdessä koulussa vaikuttaa työhösi toisessa. Ehkä Brownin muinaiskreikan opiskelu kertoo RISD: ssä tekemistäsi veistoksista. Sinun pitäisi kuvata, miltä näet opintosi kussakin koulussa leikkaamassa, ja mitä tämä voisi mahdollisesti tarkoittaa kaksoistutkimusyhteisölle ja monitieteelliselle tutkimukselle laajemmin.

kaitlyn-baker-422999-unsplash

Kuinka kirjoittaa hyvä ruskea täydentävä essee: 3 vinkkiä

Riippumatta siitä, mihin Brownin täydentäviin esseisiin vastaat, muista seuraavat vinkit suuren Brown -esseen kirjoittamiseen.

#1: Käytä omaa ääntäsi

Yliopiston esseen tarkoitus on, että pääsykomitealla on mahdollisuus tutustua sinuun testitulosten, arvosanojen ja arvosanojen ulkopuolella. Pääsykoeesi ovat tilaisuutesi herättää itsesi eloon esseen lukijoille ja esitellä itsesi täydelliseksi ihmiseksi.

kuinka saada 2400 sat

Sinun pitäisi sitten varmistaa, että henkilö, jonka esität oppilaitoksen esseissä, olet itse. Älä yritä jäljitellä sitä, mitä luulet komitean haluavan kuulla, tai yritä toimia kuin joku, joka et ole.

Jos valehtelet tai liioittelet, esseesi tulee epärehelliseksi , mikä heikentää sen tehokkuutta. Pysy kertomassa todellisia tarinoita henkilöstä, joka todella olet ja ei kuka luulet Brownin haluavan sinun olevan.

#2: Vältä törmäyksiä ja liiallisia lauseita

Kun kirjoitat Brownin esseitä, yritä välttää käyttämästä kliseitä liikaa käytettyjä lainauksia tai lauseita .

Näitä ovat lainaukset, jotka on lainattu kuolemaan, ja lauseita tai ilmauksia, joita käytetään liikaa jokapäiväisessä elämässä. Brownin ottamiskomitea on luultavasti nähnyt lukuisia esseitä, joissa todetaan: 'Ole muutos, jonka haluat nähdä maailmassa.' Pyri omaperäisyyteen.

Vältä vastaavasti kliseiden käyttöä, jotka vievät pois työn vahvuuden ja vilpittömyyden.

#3: Tarkista työsi

Sen pitäisi melkein olla sanomattakin selvää, mutta haluat varmistaa, että Brown -esseesi ovat vahvin esimerkki työstäsi. Ennen kuin lähetät Brown -sovelluksesi, muista muokata ja oikolukea esseesi.

Työssäsi ei saa olla kirjoitus- ja kielioppivirheitä. On hyvä idea käydä esseesi läpi oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistus ennen niiden lähettämistä.

Sinun pitäisi myös saada joku muu lukemaan Brownin esseesi. Voit pyytää toista mielipidettä työstäsi vanhemmalta, opettajalta tai ystävältä. Kysy heiltä, ​​edustaako työsi sinua opiskelijana ja ihmisenä. Pyydä heitä tarkistamaan, ettet ole unohtanut kirjoitusvirheitä tai pieniä kirjoitusvirheitä. Toisen mielipiteen saaminen auttaa lopulta tekemään työstäsi parhaan mahdollisen!

Yhteenveto: Ruskean täydennyksen tärkeimmät vinkit

Brownin täydentävät esseet kattavat laajan valikoiman aiheita. Riippumatta kysymyksistä, joihin vastaat, muista noudattaa näitä peruskäytäntöjä ja kieltoja kirjoittaessasi esseitäsi:

TEHDÄ

 • Ole aito ja rehellinen.
 • Ole tarkka, kun siteeraat ihmisiä, paikkoja ja kokemuksia.
 • Tutki Brownia ja sen ainutlaatuista akateemista mallia.

ÄLÄ

 • Perusta esseesi siihen, mitä luulet Brownin hakukomitean haluavan kuulla.
 • Käytä kliseitä tai laajoja lauseita.
 • Yritä olla liian hauska ja omaperäinen - ole aito ja positiiviset ominaisuutesi näkyvät komitealle!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA