3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

cornell-3659965_640

Vuonna 2019 Cornell hyväksyi vain 10,6% hakijoiden kokonaismäärästään. Jotta voisit olla yksi hyväksytyistä opiskelijoista, sinun on kirjoitettava hämmästyttäviä Cornell -esseitä osana Cornell University -hakemustasi.

Tässä artikkelissa, hahmotamme erilaisia ​​esseitä, jotka sinun on kirjoitettava Cornellin yliopiston sovellukseesi, ja opetamme sinulle Cornell -lisäesseen kirjoittamista joka auttaa sinua erottumaan tuhansista muista hakijoista.

Mitä Cornellin essee -kehotteet ovat?

Sinun on vain vastattava yhteen hakemukseen Cornell -täydennyksen essee -kehotteeseen. Jee!

Älä saa liian innoissani, koska tämä essee kantaa paljon painoa. Sanaraja on pidemmällä puolella (650 sanaa) ja aihe riippuu siitä, mihin kouluun haet.

Cornellin yliopisto koostuu monista pienemmistä korkeakouluista, joista jokaisella on oma vaadittu Cornell -lisäesiteesimerkki.

Cornellin essee -kehote vastaa koulua, jossa aiot opiskella, joten ajattele tulevaisuuttasi Cornellin opiskelijana ennen kuin aloitat kirjoittamisen. Muista kirjoittaa aiheesta tai opintoalueesta, josta olet tällä hetkellä kiinnostunut, vaikka se saattaa muuttua, kun pääset yliopistoon. Kuten kaikki korkeakouluopintoihin liittyvät esseet, aitous on avainasemassa. Sinulla voi olla lukemattomia koulukunnan etuja, mutta tässä esseessä pysy siinä, mitä tiedät parhaiten ja olet intohimoisin. Mahdollisen aiheesi on vastattava myös korkeakoulun opintoalueita.

Cornellin essee -kehotteet antavat sinulle runsaasti tilaa ilmaista itseäsi ja paljastaa täydellisemmän muotokuvan siitä, kuka olet opiskelijana ja ihmisenä vain sananrajoituksen vuoksi. Voit sanoa paljon 650 sanalla - joten hyödynnä se!

2019-20 Cornell Supplement Essay -kysymykset

Tässä ovat esseet ja ohjeet Cornellin yliopiston pääsyverkkosivusto :

Lukion kiinnostuksen esseet

Yliopistokoulutuksen ensisijaisen painopisteen tulisi olla se, mitä aiot opiskella Cornellissa. Vastaa yhteisen hakemuksen kirjoittamisen online -täydennysosassa alla olevaan esseekysymykseen (enintään 650 sanaa), joka vastaa peruskoulua tai koulua, johon haet.

 • Maatalouden ja biotieteiden korkeakoulu: Miksi olet kiinnostunut opiskelemaan valitsemasi pääaineen? Keskustele siitä, miten kiinnostuksesi ja siihen liittyvät kokemukset ovat vaikuttaneet valintaasi. Miten maatalous- ja biotieteiden korkeakoulun (CALS) ja Cornellin yliopiston koulutus auttaa sinua saavuttamaan akateemiset tavoitteesi?
 • Arkkitehtuurin, taiteen ja suunnittelun korkeakoulu: Mikä on sinun 'juttusi'? Mikä saa sinut voimaan tai vie sinut niin syvälle, että menetät ajantajun? Jokaisella on erilaisia ​​intohimoja, pakkomielteitä, omituisuuksia, inspiraatioita. Mitkä ovat sinun? '
 • Taiteiden ja tieteiden korkeakoulu: Taiteiden ja tieteiden opiskelijat käyttävät tilaisuutta syventyä monitahoisiin akateemisiin etuihin, jotka ilmentävät 21. vuosisadan termejä Ezra Cornellin 'kuka tahansa henkilö ... mikä tahansa tutkimus' -periaatteessa. Kerro meille opintoalueista, joita olet innokas tutkimaan, ja erityisesti miksi haluat jatkaa niitä korkeakoulussamme.
 • Cornell SC Johnson College of Business: Millainen liiketalouden opiskelija olet? Cornell SC Johnson College of Business tarjoaa kaksi erillistä liiketoimintaohjelmaa, Charles H.Dysonin ammattikorkeakoulu ja johtaminen ja Hotellihallinnon koulu . Kuvaile, miten kiinnostuksesi ja tavoitteesi voidaan toteuttaa yhden tai molempien korkeakoulun koulujen kautta.
 • Teknillinen korkeakoulu: Kerro meille, mikä innostaa sinua eniten Cornell -tekniikassa ja/tai tekniikan opiskelussa Cornellin yliopistossa. Miten näet itsesi osaksi Cornell Engineering -yhteisöä?
 • Ihmisen ekologian korkeakoulu: Miten kokemuksesi ovat vaikuttaneet päätökseesi hakea Human Ecology Collegeen? Miten päävalintasi vaikuttaa tavoitteisiisi ja tulevaisuuden suunnitelmiin?
 • Teollisuus- ja työsuhteiden koulu: Käyttämällä henkilökohtaisia, akateemisia tai vapaaehtoistyö-/työkokemuksiasi kuvaile aiheita tai kysymyksiä, joista välität ja miksi ne ovat sinulle tärkeitä. Vastauksesi pitäisi osoittaa meille, että kiinnostuksesi vastaavat ILR -koulua.

cornell-yliopisto-82344_640

Cornell Supplement Essays Analysized

Tässä osassa tarkastelemme jokaista Cornellin täydentävän esseen kehotetta perusteellisesti.

Muista, että voit vastata vain yhteen hakemukseen.

Annamme myös vinkkejä parhaisiin lähestymistapoihin yksittäisten esseekysymysten vastaamiseen. Joitakin vinkkejä sovelletaan kaikkiin kysymyksiin, mutta korostamme kunkin ohjelman tärkeät erot.

Maatalouden ja biotieteiden korkeakoulu

Miksi olet kiinnostunut opiskelemaan valitsemasi pääaineen? Keskustele siitä, miten kiinnostuksesi ja siihen liittyvät kokemukset ovat vaikuttaneet valintaasi. Miten maatalous- ja biotieteiden korkeakoulun (CALS) ja Cornellin yliopiston koulutus auttaa sinua saavuttamaan akateemiset tavoitteesi?

Maatalouden ja biotieteiden korkeakoulu pyytää sinua saamaan käsityksen pääaineestasi hakemuksen yhteydessä. Esseessäsi sinun tulee sitoutua yhteen pääaineeseen ja kertoa tarkasti, miksi se on sinulle tärkeää. Valitse aihe, joka kiinnostaa sinua aidosti ja johon sinulla on henkilökohtainen yhteys, vaikka tämä henkilökohtainen yhteys muodostuu vain lukemistasi artikkeleista ja näkemistäsi dokumentteista.

Tee tutkimusta aiheesta ja koulusta. Kiinnitä aikaa Cornell College of Agriculturein lukemiseen - sen historiaan, nykyiseen tiedekuntaan ja merkittäviin alumneihin. Onko tutkimuksestasi ketään, johon voisit liittyä? Ketä pidät inspiroivana? Onko professoreita, joiden kanssa odotat innolla työskentelyä?

Nojaudu koulun maineeseen ja valitse jotain kirjoitettavaa, jolla on henkilökohtainen yhteys sinuun. Esimerkiksi sen sijaan, että kirjoittaisit kotitaloustrendeistä eri puolilla maata, kirjoita alueesi paikallisesta tilasta, jossa kävit lapsena, tai siitä, miten kiinnostuit elintarviketieteestä.

Voit myös kirjoittaa henkilökohtaisesta yhteydestäsi tiettyyn professorin projektiin, joka opettaa Cornellin maatalous- ja biotieteiden koulussa.

Arkkitehtuurin, taiteen ja suunnittelun korkeakoulu

Mikä on sinun 'juttusi'? Mikä saa sinut voimaan tai vie sinut niin syvälle, että menetät ajantajun? Jokaisella on erilaisia ​​intohimoja, pakkomielteitä, omituisuuksia, inspiraatioita. Mitkä ovat sinun?

Arkkitehtuurin, taiteen ja suunnittelun korkeakoulun essee tarjoaa hauskan essee -aiheen ... joten pidä hauskaa sen kanssa!

Sinun ei tarvitse tuntea rajoittuvan puhtaasti koululaisiin etuihin täällä. Ajattele sitä, mitä opit tai olet tekemisissä omasta tahdostasi, ei vain siksi, että sitä vaaditaan. Toisin sanoen, mitä tutkit usein, kun putoat Internet -kaninreiästä?

Ota rohkeasti esimerkkejä popkulttuurista, historiasta, tieteestä, matematiikasta ... mistä tahansa! Muista, että kehote kysyy intohimoista ja omituisuuksista. Älä häpeä! Jaa jotain henkilökohtaista itsestäsi. Ehkä pidät vanhan elokuvan katsomisesta tai teet omia pop-up-kortteja perheellesi. Ehkä katsot satoja tunteja videoita YouTube -valokuvaajilta. Ehkä vierailet minkä tahansa uuden kaupungin kaupungintalolla.

Mitä tahansa valitsetkin, tarkista, miksi olet kiinnostunut siitä ja miten se vaikutti elämääsi.

Taiteiden ja tieteiden korkeakoulu

Taiteiden ja tieteiden opiskelijat käyttävät tilaisuutta syventyä monitahoisiin akateemisiin etuihin, jotka ilmentävät 21. vuosisadan termejä Ezra Cornellin 'kuka tahansa henkilö ... mikä tahansa tutkimus' -periaatteessa. Kerro meille opintoalueista, joita olet innokas tutkimaan, ja erityisesti miksi haluat jatkaa niitä korkeakoulussamme.

Taide- ja tiedeakatemia on Cornellin yliopiston vähiten spesifinen oppilaitos, ja pääsy -essee heijastaa tätä. Jos tiedät rakastavasi oppia, mutta et ole varma miltä urasi näyttää yliopiston jälkeen, olet todennäköisesti hakemassa täällä.

Älä mene lankaan! Vain siksi, että kysymys on laaja, sinun ei tarvitse kirjoittaa laajaa esseetä vastauksena. Älä tunne, että sinun on osoitettava kiinnostusta sekä venäläiseen kirjallisuuteen että molekyylibiologiaan. Pikemminkin kuvaile todellisia henkisiä harrastuksiasi rehellisesti ja vilpittömästi.

Sinun ei tarvitse olla suuria pyrkimyksiä tai hienoja syitä älyllisiin harrastuksiin. Pysy uskollisena itsellesi. Jos olet kiinnostunut Elizabethanin historiasta joidenkin lapsena lukemiesi historiallisten fiktiiviromaanien takia, se on hienoa! Voit täysin sanoa sen. Muista sitoa se aina siihen, miten Cornellin tutkijat antavat sinun tutkia intohimosi.

Jos sinusta tuntuu, että sinulla on useita opintoalueita, joista olet intohimoinen, voit kirjoittaa niistä - mutta älä kirjoita enempää kuin kahdesta tai kolmesta. Muussa tapauksessa esseesi tuntuu pikemminkin luettelolta kuin todellisten etujesi perusteelliselta tutkimiselta.

Jos päätät kirjoittaa useista aiheista, muista yhdistää ne takaisin sinuun ja henkilökohtaiseen kokemukseesi Cornellin opiskelijana ja yhteisön jäsenenä.

linna-1330347_640

Cornell SC Johnsonin kauppakorkeakoulu

Millainen liiketalouden opiskelija olet? Cornell SC Johnson College of Business tarjoaa kaksi erillistä liiketoimintaohjelmaa, Charles H.Dysonin ammattikorkeakoulu ja johtaminen ja Hotellihallinnon koulu . Kuvaile, miten kiinnostuksesi ja tavoitteesi voidaan toteuttaa yhden tai molempien korkeakoulun koulujen kautta.

Johnson College of Business -kehote voi myös vaikuttaa laajalta ja helpolta vastata yleisellä tasolla - älä mene lankaan! Kuten kaikissa hyvissä yliopistoesseissä, on tärkeää, että vastaat tähän kehotteeseen niin tarkasti kuin pystyt.

Tämä kehote on lahja: he kertovat sinulle tarkalleen, mitä kirjoittaa. Älä arvaa täällä. Tutki ohjelmia niin, että tiedät tarkalleen, mikä on heidän lähestymistapansa liiketoiminnan koulutukseen ja vieraanvaraisuuteen ja miten se eroaa muista ohjelmista ja pystyä antamaan mahdollinen tuleva ura- ja elämänpolku itsellesi.

Kysymyksessä on opinnäytetyö: selitä, mikä ohjelma sopii sinulle parhaiten ja miten aiot käyttää siellä oppimaasi tulevaisuudessa. Seuraa sitä! Esseestäsi pitäisi ilmetä, miksi haluat osallistua Cornellin kauppakorkeakouluun eikä mihinkään muuhun, ja miten hyödynnät sen tarjoamia resursseja.

Tee joitain tutkimuksia siitä, mikä tekee Cornellin kauppakorkeakoulusta erottuvan muista. Voit luetella tietyt luokat, joihin haluat osallistua, tai professorit, joiden kanssa haluat opiskella. Tämä osoittaa, että olet kiinnostunut Cornellista, ei mistään vanhasta kauppakorkeakoulusta.

Kysymyksen 'minne aiot mennä täältä' osassa Älä stressaa liikaa yrittäessäsi kehittää yksityiskohtaista elämäsuunnitelmaa itsellesi. Laajat tulevaisuudensuunnitelmasi ovat hyviä, ja voit jopa pitää asiat lyhyemmällä aikavälillä keskustelemalla siitä, miten käytät oppimaasi tietoa saadaksesi arvostettuja harjoittelujaksoja tai osallistumaan tietyn aiheen kursseihin valmistautuaksesi paremmin tulevaan uraan.

Jos olet erityisesti kiinnostunut SHA: sta ja sinulla on vaikeuksia löytää aihetta, käytä luetteloa maailmanlaajuisista vieraanvaraisuusalan aiheista hyppypisteenä. Kumpi olet kiinnostunut? Miten kiinnostuit heistä? Miksi välität niin paljon näistä aiheista? Millaisen uran haluat tällä alalla?

Kun kirjoitat henkilökohtaisista ominaisuuksistasi, jotka sopivat sinulle hyvin ohjelmaan, älä kuvaile itseäsi käyttämällä vain adjektiiveja ja yleistyksiä. Käytä sen sijaan tarinoita, anekdootteja ja kokemuksia elämästäsi, jotka todella tapahtuivat ja jotka osoittavat persoonallisuutesi. Noudata vanhaa lukion kirjoitussääntöä: näytä, älä kerro. Osoita persoonallisia ominaisuuksiasi esimerkkien avulla sen sijaan, että vain kertoisit niistä.

Tekniikan korkeakoulu

Kerro meille, mikä innostaa sinua eniten Cornell -tekniikassa ja/tai tekniikan opiskelussa Cornellin yliopistossa. Miten näet itsesi osaksi Cornell Engineering -yhteisöä?

on 3.3 hyvä gpa yliopistossa

Tämä essee pyrkii ymmärtämään, miksi haluat opiskella insinööriä. Älä vain sano, että haluat vakituisen työn valmistumisen jälkeen. Cornellin teknillinen korkeakoulu haluaa nähdä, että sinulla on sekä kunnianhimoa että mielenkiintoisia ideoita.

Mieti, miten insinöörit ratkaisevat haasteita. Mistä haasteista välität yhteisössäsi? Maailmassa? Miten työsi insinöörinä voisi auttaa ratkaisemaan nämä ongelmat?

On tärkeää kirjoittaa asioista, joista olet intohimoinen. Jos et välitä ilmastonmuutoksesta, älä kirjoita siitä, miten haluat luoda puhtaita energiaratkaisuja. Keskity asioihin, joista olet aidosti kiinnostunut.

Ennen kuin aloitat kirjoittamisen, harkitse kehotetta. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi pilata esseesi liian monilla aiheilla, jotta sillä olisi tietty suunta. Valitse sen sijaan suunta, opinnäytetyö ja käytä kysymyksessä lueteltuja aiheita pääpiirteittäin esseesi kirjoittamiseen sopivilla tukiasioilla.

Ihmisen ekologian korkeakoulu

Miten kokemuksesi ovat vaikuttaneet päätökseesi hakea Human Ecology Collegeen? Miten päävalintasi vaikuttaa tavoitteisiisi ja tulevaisuuden suunnitelmiin?

Tämä essee -kehote antaa sinulle paljon tilaa luovuudelle. Ottakaa kuitenkin huomioon tämä varoitus: älkää hämmästykö sanomasta suurenmoista tehtäväänne maailman ongelmien ratkaisemisessa. Kuten muidenkin essee -kehotteiden kohdalla, spesifisyys on avainasemassa.

Valitse esimerkki elämästäsi valaistaksesi vastaustasi kysymykseen.

Valitse jotain, joka on todella muodostanut kasvatuksellisia ja ammatillisia tavoitteitasi, sukeltaa syvälle ja kirjoittaa sydämestä.

Jos esimerkiksi olet kiinnostunut opiskelemaan politiikan analysointia ja hallintaa, voit puhua siitä, miten kokemuksesi sosiaaliturvaohjelmista on vaikuttanut elämääsi. Tai jos haluat olla osa Fiber Science & Apparel Design -ohjelmaa, voit puhua siitä, miksi vaatteilla on ollut niin tärkeä osa elämääsi ja intohimostasi muotisuunnitteluun.

Muista sisällyttää vastaukseesi tulevaisuuden tavoitteesi. Ihmisen ekologian korkeakoululla on hyvin erityinen painopiste - haluat heijastaa sitä kirjoittamassasi.

Teollisuuden ja työsuhteiden koulu

Käyttämällä henkilökohtaisia, akateemisia tai vapaaehtoistyö-/työkokemuksiasi kuvaile aiheita tai kysymyksiä, joista välität ja miksi ne ovat sinulle tärkeitä. Vastauksesi pitäisi osoittaa meille, että kiinnostuksesi vastaavat ILR -koulua.

Tämä essee on loistava tilaisuus näyttää akateeminen puolesi. Saat kirjoittaa opiskeluaiheistasi ja kuvata, miten aiot tehdä siitä jatkossakin osan elämääsi yliopisto -urallasi ja sen jälkeen.

Sinun ei tarvitse rajoittaa vastaustasi koulukokemuksiin. Akateemiset harrastukset voivat kasvaa harrastuksista, matkoista tai henkilökohtaisista kokemuksista. Otatko johtotehtäviä uskonnollisessa yhteisössäsi? Onko sinulla ollut erityisen vaikutusvaltainen kesätyö? Niin kauan kuin yhdistät kokemuksen akateemikkoihin, olet kultainen.

Sinun on myös määritettävä, mikä ILR on oikea korkeakoulu Cornellissa näiden etujen harjoittamiseksi. Mitä voit opiskella ILR: ssä, jota et voi opiskella Cornellin muissa korkeakouluissa, kuten College of Arts and Sciences? Voi olla hyödyllistä luetella tietyt ILR: n kurssit tai opintojaksot, jotka heijastavat henkisiä etujasi. Muista, että kehotteessa kysytään erityisesti, miksi ILR on Cornellin valintasi.

cornell-yliopisto-1178565_640

Kuinka kirjoittaa suuri Cornell -essee

Riippumatta siitä, mihin Cornellin essee -kehotteeseen vastaat, muista seuraavat vinkit suuren Cornell -esseen kirjoittamiseen.

#1: Käytä omaa ääntäsi

Yliopiston esseen tarkoitus on, että pääsykomitealla on mahdollisuus tutustua sinuun testitulosten, arvosanojen ja arvosanojen ulkopuolella.

Sisäänpääsyesseesi ovat tilaisuutesi herättää itsesi eloon esseen lukijoille ja esitellä itsesi täydelliseksi henkilöksi.

Sinun pitäisi sitten varmistaa, että henkilö, jonka esität oppilaitoksen esseissä, olet itse. Älä yritä jäljitellä sitä, mitä luulet komitean haluavan kuulla, tai yritä toimia kuin joku, joka et ole.

Jos valehtelet tai liioittelet, esseesi tulee epärehelliseksi, mikä heikentää sen tehokkuutta. Pysy kertomassa todellisia tarinoita henkilöstä, joka todella olet, ei siitä, mitä luulet Cornellin haluavan sinun olevan.

#2: Vältä törmäyksiä ja liiallisia lauseita

Kun kirjoitat Cornell -esseesi, yritä välttää käyttämästä kliseitä tai liiallisia lainauksia tai lauseita.

Näitä ovat lainaukset, jotka on lainattu kuolemaan, ja lauseita tai ilmauksia, joita käytetään liikaa jokapäiväisessä elämässä. Yliopistojen valintakomitea on luultavasti nähnyt lukuisia esseitä opiskelijoilta, joilla on suuria suunnitelmia muuttaa maailmaa. Puhu maailman muuttamisesta vain, jos sinulla on oikeutettuja etuja sen tukemiseksi.

Pyri omaperäisyyteen ja vältä käyttämästä kliseitä, jotka vievät pois työn vahvuuden ja vilpittömyyden.

#3: Tarkista työsi

Sen pitäisi melkein olla sanomattakin selvää, mutta haluat varmistaa, että Cornell -esseesi on vahvin esimerkki työstäsi. Ennen kuin lähetät Cornell -sovelluksesi, muista muokata ja oikolukea esseesi.

Työssäsi ei saa olla kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Varmista, että suoritat esseesi oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistuksen läpi ennen lähettämistä.

On hyvä, että joku muu lukee myös Cornell -esseesi. Voit pyytää toista mielipidettä työstäsi vanhemmalta, opettajalta tai ystävältä. Kysy heiltä, ​​edustaako työsi sinua opiskelijana ja ihmisenä. Pyydä heitä tarkistamaan ja varmista, ettet ole unohtanut pieniä kirjoitusvirheitä. Toisen mielipiteen saaminen auttaa työtäsi olemaan parasta mahdollista.

Yhteenveto: Tähtien Cornell -esseen kirjoittaminen

Cornellin essee -kehotteet antavat sinulle mahdollisuuden todella näyttää pääsykomitealle kuka olet. Riippumatta kysymyksestä, johon vastaat, muista noudattaa näitä perustoimenpiteitä ja kieltoja kirjoittaessasi:

TEHDÄ

 • Ole aito ja rehellinen.
 • Ole tarkka, kun siteeraat ihmisiä, paikkoja ja asioita.
 • Pyri lyhyyyteen ja selkeyyteen; vähemmän on enemmän!
 • Ole oma itsesi ja tee tutkimuksesi - molemmat loistavat esseissäsi!

ÄLÄ

 • Perusta esseesi siihen, mitä luulet Cornellin hakukomitean haluavan kuulla.
 • Käytä kliseitä tai laajoja lauseita.
 • Yritä olla liian hauska ja omaperäinen. Ole aito ja positiiviset ominaisuutesi näkyvät valiokunnalle.

Mitä seuraavaksi?

Työskenteletkö yhteisen sovelluksen essee osana hakemustasi? Lue yleisten sovellusten kehotteiden erittely ja opas valitsen sinulle parhaan kehotteen.

Jos olet suunnittelet ottavasi SAT: n tai ACT: n osaksi hakemustasi , kokeile joitain kuuluisia testausoppaitamme, kuten 'Kuinka saada täydellinen pisteet SAT: lla' ja '15 tärkeintä ACT -testipäivän vinkkiä '.

Craft Your Perfect College Essee

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA