3 vinkkiä Williams College -lisän kirjoittamiseen

ndxphotos102699-Williams-Co

kesäohjelmat lääketieteen opiskelijoille

Williams on maan valikoivimpien korkeakoulujen joukossa, ja sen hyväksymisaste on 13 prosenttia. Osana Williams -hakemustasi sinun on vastattava Williamsin kirjoituslisään.

Tässä artikkelissa käymme läpi neljä kysymystä, jotka muodostavat Williamsin kirjoituslisän, tarjoamme ehdotuksia siitä, mistä kirjoitat esseeesi, ja annamme vinkkejä parhaan mahdollisen esseen tekemiseen.Williamsin kirjoituslisä

Williamsin kirjoituslisässä on neljä eri kysymystä. Sinun on vastattava johonkin niistä osana hakemustasi.

1. Williamsilla uskomme, että opiskelijoiden ja professoreiden kokoaminen pienryhmiin tuottaa poikkeuksellisia akateemisia tuloksia. Erottuva Oxford-tyylinen opetuskurssimme-joissa kahta opiskelijaa ohjaa professori yhden aiheen perusteellisessa tutkimuksessa-ovat hyvä esimerkki. Oppilaat kehittävät joka viikko vuorotellen itsenäistä työtä - esseen, ongelmasarjan, taideteoksen - ja arvostavat kumppaninsa työtä. Keskitytään lukemiseen, kirjoittamiseen ja ideoiden suulliseen puolustamiseen, opetussuunnitelmassa tarjotaan vuosittain yli 60 ennalta määrättyä opetusohjelmaa. Kuvittele itsesi Williamsin opetusohjelmassa. Mitä aihetta opiskelet eniten tässä tilanteessa ja miksi?

2. Ensimmäisen vuoden työ-opiskelijayhteisön huolellisesti rakennettu asuinalueiden mikrokosmos, joka on olennainen osa Williamsin kokemusta-kokoaa yhteen opiskelijoita eri puolilta maailmaa eri näkökulmista, kiinnostuksen kohteista ja taustoista. Kuvittele, että keskustelet osallistujiesi kanssa myöhään illalla yhteisöstä, jota arvostat. Kuvaile tätä yhteisöä ja miksi se on sinulle tärkeä.

3. All-Campus Entertainment (ACE), opiskelijajärjestö, joka isännöi viikoittaista tapahtumaa nimeltä Stressbusters-tilaisuus opiskelijoille keskittyä itsehoitoon poistumalla tyypillisestä rutiinistaan ​​ja nauttimalla ennalta arvaamatonta aikaa-ja välipaloja! - kavereiden kanssa. Viikoittaiset Stressbuster -aktiviteetit voivat sisältää konsertin, terapiakoiran kanssa leikkimisen, kurpitsan maalaamisen, legoilla rakentamisen jne. Mikä on sinun versio stressitekijästäsi ja miten se auttaa sinua nuorentumaan kiireisen viikon keskellä?

4. Haluaisin ladata oman esseeni (humanististen tieteiden tai yhteiskuntatieteiden kurssilta ja mieluiten 3-5 sivun pituinen).

Jokaisessa kysymyksessä on samat ohjeet: vastaa kehotteeseen enintään 300 sanalla. Williamsin kirjoituslisän kirjoittaminen on valinnaista, joten voit valita haluatko vastata kysymykseen vai et.

Pitäisikö minun kirjoittaa essee Williamsin kirjoituslisää varten?

Kun työskentelet Williams College -hakemuksesi parissa, saatat huomata, että Williams Writing Supplement on täysin valinnainen. Pitäisikö siis kirjoittaa essee? Vai ohitetaanko se kokonaan?

Olisi valtava virhe olla kirjoittamatta Williams College -lisää. Vaikka ohjeet sanovat valinnaisen, lausunto ei ole oikeastaan ​​valinnainen. Esseen kirjoittamatta jättäminen saa sinut näyttämään siltä, ​​että et välitä siitä, että sinut hyväksytään Williamsiin.

Samalla tavalla Williamsin kirjoituslisäsi on loistava tapa näyttää persoonallisuutesi valintakomitean näkökohdat, joita ei ole korostettu muussa hakemuksessasi. Tartu tilaisuuteen! Näytä valintalautakunnalle, miksi kuulut Williamsin kampukselle.

kirjoitus-1209121_640

Mitä minun pitäisi kirjoittaa Williams College -lisäosassani?

Katsotaanpa kutakin Williams College -lisäkysymystä ja keskustellaan siitä, mistä voisit kirjoittaa.

rochesterin teknologiainstituutin hyväksymisaste

Williams College Essay Prompt #1: Pienryhmäkehote

Williamsilla uskomme, että opiskelijoiden ja professoreiden kokoaminen pienryhmiin tuottaa poikkeuksellisia akateemisia tuloksia. Erottuva Oxford-tyylinen opetuskurssimme-joissa kahta opiskelijaa ohjaa professori yhden aiheen perusteellisessa tutkimuksessa-ovat hyvä esimerkki. Oppilaat kehittävät joka viikko vuorotellen itsenäistä työtä - esseen, ongelmasarjan, taideteoksen - ja arvostavat kumppaninsa työtä. Keskitytään lukemiseen, kirjoittamiseen ja ideoiden suulliseen puolustamiseen, opetussuunnitelmassa tarjotaan vuosittain yli 60 ennalta määrättyä opetusohjelmaa. Kuvittele itsesi Williamsin opetusohjelmassa. Mitä aihetta opiskelet eniten tässä tilanteessa ja miksi?

Voit vastata tähän kysymykseen oikein kahdella tavalla. Ensinnäkin sinun on valitse aihe että haluat opiskella intensiivisessä pienryhmäympäristössä. Sinun on varattava hetki aikaa todella miettiäksesi, mikä kiinnostaa sinua tarpeeksi, jotta voit osallistua siihen tässä ainutlaatuisessa, opetusohjelmassa.

Yleisesti ottaen, on hyvä valita aihe, joka liittyy pääaineeseesi. Opetusohjelmat on kuitenkin suunniteltu syvyyteen eikä leveyteen. Joten vaikka saatat opiskella kymmeniä aiheita biologian 101 kaltaisella luokalla, Williamsin opetusohjelmassa on kyse kapeamman aiheen valitsemisesta ja sen syventymisestä.

Hyvä vastaus tähän kysymyksen osaan on täsmällinen . Oletetaan, että olet pääaineena biologia, mutta olet eniten kiinnostunut solututkimuksesta. Sen sijaan, että vastauksessasi vain ilmoittaisit, että haluat opiskella biologiaa, sinun on täsmennettävä, että haluat tutkia tapoja, joilla ihmisen immuunijärjestelmä toimii.

Kaiken tämän jälkeen suosittelemme, että tutustut Williamsin opetusohjelmat auttaakseen sinua saamaan käsityksen siitä, mitä nykyinen kurssit näyttävät. Näin voit varmistaa, että valitsemasi aihe vastaa Williamsissa jo tarjottavien opetusohjelmien tyyppiä ja tyyliä.

Toinen, sinun täytyy selittää miksi luokan opetusohjelman tyyli - ja valitsemasi aihe! - on jännittävää sinulle. Mitä toivot saavasi perusteellisesta tutkimuksesta? Ja miksi Williams -opetusohjelma on ainoa tapa sinulle

On myös hyvä sisällyttää Williams-tietoja tässä vastauksesi osassa. Jos esimerkiksi olet kiinnostunut immuunijärjestelmästä, älä pelkää nimetä tietyt tiedekunnan jäsenet, joiden kanssa haluat opiskella . Williams-erityistietojen lisääminen näyttää todella pääsyneuvojille, että olet tosissasi Williams-opiskelijaksi ryhtymisestä.

Lisäksi, varmista, että intohimosi loistaa kuten selität miksi olet kiinnostunut aiheesta. Aiemman esimerkkimme perusteella ehkä yksi vanhemmistasi kärsii Crohnin taudista, joka on autoimmuunisairaus. Haluat käyttää aikaasi opetusohjelmassasi oppiaksesi lisää immuunivasteesta Crohnin tautiin, mikä auttaa sinua ymmärtämään paremmin isäsi sairautta ja vie sinut askeleen lähemmäksi tavoitettasi tulla Crohnin tutkijaksi.

Kehote #2: FYE -kehote

Ensimmäisen vuoden työ-opiskelijayhteisön huolellisesti rakennettu asuinalueiden mikrokosmos, joka on olennainen osa Williamsin kokemusta-kokoaa yhteen opiskelijoita eri puolilta maailmaa eri näkökulmista, kiinnostuksen kohteista ja taustoista. Kuvittele, että keskustelet osallistujiesi kanssa myöhään illalla yhteisöstä, jota arvostat. Kuvaile tätä yhteisöä ja miksi se on sinulle tärkeä.

FYE -ohjelma Williamsissa on suunniteltu opiskelijoille, jotka kytkeytyvät Williams -yhteisöön ja antavat sinulle tukea, jota tarvitset menestyäksesi ensimmäisen vuoden aikana. Tietäen tämän, on järkevää, että pääsyneuvojat haluaisivat tietää enemmän siitä, miten sovit sekä ilmoittautumisesi että Williamsin opiskelijakuntaan!

Ensimmäinen askel tähän kehotteeseen vastaamiseen on valita yhteisö, johon haluat keskittyä esseessäsi. Sinun pitäisi valita yhteisö, joka on sinulle tärkeä, joko siksi, että olet kyseisen yhteisön jäsen tai koska yhteisö on inspiroinut tai vaikuttanut sinuun positiivisella tavalla.

Useimmat meistä arvostavat useampaa kuin yhtä yhteisöä. Voit esimerkiksi arvostaa koulussa vallitsevaa yhteisöä, mutta seurakuntasi on myös tärkeä sinulle. Tai ehkä olet suuremman yhteisön jäsen, kuten meksikolais-amerikkalainen tai LGBTQ+ -yhteisö. Olipa tilanne mikä tahansa, muista valita yhteisö, josta todella pidät.

Sieltä, on aika kertoa tarina. Muista: sinun pitäisi teeskennellä, että jaat osallistujiesi kanssa, ja tarinankerronta on yksi tehokkaimmista työkaluista, joiden avulla voit auttaa muita ymmärtämään arvosi. Siksi suosittelemme, että kerrot tarinan, joka auttaa havainnollistamaan, miksi valitsemasi yhteisö on sinulle tärkeä!

Oletetaan esimerkiksi, että muutit lapsena Yhdysvaltoihin ja tulit äskettäin Yhdysvaltain kansalaiseksi. Tämän tarinan kertominen keinoksi selittää, miksi maahanmuuttajayhteisö on sinulle tärkeä, auttaa pääsyneuvojia a) tutustumaan sinuun paremmin ja b) ymmärtämään, miksi tämä on yhteisö, jota arvostat.

Kun kerrot tuon tarinan, muista, että et unohda selittää, miksi valitsemasi yhteisö on sinulle tärkeä. Tämä kehote on suunniteltu auttamaan pääsyneuvojia tuntemaan sinut paremmin, joten älä pelkää olla aito ja rehellinen!

minkä merkin kanssa oinas on yhteensopiva

Kehote #3: ACE -kehote

All-Campus Entertainment (ACE), opiskelijajärjestö, joka isännöi viikoittaista tapahtumaa nimeltä Stressbusters-tilaisuus opiskelijoille keskittyä itsehoitoon poistumalla tyypillisestä rutiinistaan ​​ja nauttimalla ennalta arvaamatonta aikaa-ja välipaloja! - kavereiden kanssa. Viikoittaiset Stressbuster -aktiviteetit voivat sisältää konsertin, terapiakoiran kanssa leikkimisen, kurpitsan maalaamisen, legoilla rakentamisen jne. Mikä on sinun versio stressitekijästäsi ja miten se auttaa sinua nuorentumaan kiireisen viikon keskellä?


Olet lukion opiskelija, mikä tarkoittaa, ettet ole stressaantunut muukalaisilta! Williams College -opiskelijana oleminen on myös stressaavaa ... joten pääsyneuvojat haluavat tietää hieman enemmän siitä, miten käsittelet painetta.

Tämä on tilaisuus antaa pääsyneuvojille välähdys siitä, kuka olet muun hakemuksesi ulkopuolella. Älä siis pelkää korostaa ainutlaatuista tai epätavallista tapaa päästää irti stressistä! Esimerkiksi stressitekijäsi voi esimerkiksi leipoa evästeitä, mutta vain evästeet, jotka isoisäsi opetti sinua leipomaan ennen kuolemaansa. Tai ehkä voit rentoutua liittämällä humalalevyn ajotiellesi ja ... no, hopscotching. Jokainen hallitsee stressiä eri tavalla, ja nyt on sinun aikasi jakaa strategiasi!

Mutta sinun on tehtävä enemmän kuin kuvaile stressitekijäsi: sinun on myös selitettävä miksi tämä auttaa hallitsemaan stressiä! Mikä tässä tekniikassa auttaa vähentämään stressitasosi hallittavalle tasolle? Otetaan esimerkki evästeiden leivonnasta. Ehkä evästeiden leipominen auttaa sinua tuntemaan olosi lähellä isoisääsi, vaikka hän ei ole enää täällä, ja se auttaa muistuttamaan sinua siitä, mitä hän opetti sinulle. (Ja tietysti sinulla on myös herkullinen nautinto!) Tai hopscotch -esimerkin avulla: ehkä hyppäämisen rytmi auttaa saamaan mielesi pois asioista ja harjoitus auttaa sinua myös rentoutumaan.

Olipa tapaus mikä tahansa, 'miksi' mukaan lukien, vastaa muutakin kuin vain kehotukseen kokonaisuudessaan: se auttaa myös pääsyneuvojia tutustumaan sinuun hieman paremmin.

Kehote #4: Lataa oma esseesi -kehote

Haluaisin ladata oman esseeni (humanististen tieteiden tai yhteiskuntatieteiden kurssilta ja mieluiten 3-5 sivua pitkä).


Williams antaa sinulle mahdollisuuden lähettää esseesi, jonka olet kirjoittanut yhdelle lukio -opintojaksollesi sen sijaan, että vastaisit johonkin muuhun kehotteeseen. Muista, että tämän on oltava opettajalle lähettämäsi paperi: älä kirjoita aivan uusi paperi

Jos sinä tehdä Valitse tämä kehote, muutamia asioita on otettava huomioon. Ensimmäinen, paperisi on oltava A+ -tasoa. Jos sinulla on mielessäsi jokin paperi, suosittelemme keskustelemaan siitä opettajasi kanssa ennen kuin päätät, että se on paperi, jonka haluat lähettää. He voivat antaa sinulle rehellistä palautetta ja rohkaisua

Toinen, Muokkaa paperiasi ennen kuin lähetät sen Williamsille. Se ei tarkoita, että sinun täytyy kirjoittaa paperi kokonaan uudelleen, mutta sinä pitäisi tee muutokset, jotka opettajasi mainitsee esseeseesi. Muista myös tarkistaa oikoluku, oikoluku, oikoluku. Vain siksi, että tämä oli paperi, jonka lähetit luokalla, ei anna sinulle tekosyitä kirjoitusvirheille tai kieliopillisille virheille!

Mutta pitäisikö sinun valita tämä kehote? Suosittelemme, että valitset tämän kehotteen vain, jos aiot opiskella alalla, jolla kirjoittaminen on tärkeää. Jos esimerkiksi haluat olla englantilainen tai historian pääaine, kirjoittimien näyttäminen ei ehkä ole huono idea!

kehon vinkit ja temput

Vinkkejä vahvan Williams College -lisäesitteen kirjoittamiseen

Vahvan Williams College -lisäesseen kirjoittaminen ei tarkoita vain oikean vastauksen valitsemista. Sinun on varmistettava, että esseesi on paras mahdollinen esimerkki työstäsi, jotta voit hämmästyttää pääsykomiteaa. Seuraa näitä kolmea vinkkiä hämmästyttävän Williams -lisäesseen kirjoittamiseen.

#1: Ole aito

Yliopiston esseen tarkoitus on, että pääsykomitealla on mahdollisuus tutustua sinuun testitulosten, arvosanojen ja arvosanojen ulkopuolella. Sisäänpääsyesseesi ovat tilaisuutesi herättää itsesi eloon esseen lukijoille ja esitellä itsesi täydelliseksi henkilöksi.

Sinun pitäisi sitten varmistaa, että henkilö, jonka esität ylioppilasesitteissäsi, olet sinä itse. Älä yritä jäljitellä sitä, mitä luulet komitean haluavan kuulla, tai yritä toimia kuin joku, joka et ole.

kuinka saada kopio lukion tutkintotodistuksesta

Jos valehtelet tai liioittelet, esseesi tulee epärehelliseksi, mikä heikentää sen tehokkuutta. Pysy kertomassa todellisia tarinoita henkilöstä, joka todella olet, ei siitä, mitä luulet Williamsin haluavan sinun olevan.

#2: Pelaa lomakkeella

Williams College -lisäesitteet jättävät paljon tilaa luovalle ilmaisulle - käytä sitä! Sinun ei tarvitse pitää kiinni viiden kappaleen esseerakenteesta täällä. Voit leikkiä lauseidesi pituudella ja tyylillä - voit jopa harrastaa runoutta, jos siinä on järkeä!

Valitsit minkä tahansa muodon, varmista, että se sopii tarinaan, jonka yrität kertoa, ja miten haluat ilmaista itseäsi.

osoitekirja-2246457_640

#3: Oikoluku ja kiillota esseesi

Williams -esseesi pitäisi olla vahvin esimerkki työstäsi. Ennen kuin lähetät hakemuksesi, muista muokata ja oikolukea esseesi.

Työssäsi ei saa olla kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Varmista, että suoritat esseesi oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistuksen läpi ennen lähettämistä.

On hyvä, että joku muu lukee myös Williams College -lisäesitteesi. Voit pyytää toista mielipidettä työstäsi vanhemmalta, opettajalta tai ystävältä. Kysy heiltä, ​​edustaako työsi sinua opiskelijana ja ihmisenä. Pyydä heitä tarkistamaan ja varmista, ettet ole unohtanut pieniä kirjoitusvirheitä. Toisen mielipiteen saaminen auttaa työtäsi olemaan parasta mahdollista.

Lopulliset ajatukset

Vaikka Williams College -lisän mukaan se on vapaaehtoista, se ei todellakaan ole! Sinun tulee vastata esseeseen osana hakemustasi.

Kun kirjoitat Williams College -lisävastauksesi,

TEHDÄ:

  • Ole aito ja uskollinen itsellesi.
  • Kerro tarinoita, joilla on merkitystä identiteettisi ja kokemuksesi kannalta.

ÄLÄ:

  • Valehtelu tai liioittelu näyttävät tärkeämmiltä.
  • Unohda esseesi oikoluku tai kiillotus.

body-next-nuolet-jalat

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.