3 vinkkiä jatkuvan kiinnostuksen kohteena olevan kirjeen kirjoittamiseen

täyteaine-169581_640

Jos olet löytänyt itsesi odotuslistalle tai lykätty unelmakoulustasi, saatat olla huolissasi ja turhautunut. Mitä odotuslistalla oleminen tarkoittaa? Onko sinulla vielä mahdollisuuksia päästä sisään? Mitä voit tehdä parantaaksesi mahdollisuuksiasi?

Vaikka ei ole yhtä ainoaa tapaa varmistaa mahdollinen pääsy unelmakouluusi, kirje jatkuvasta kiinnostuksesta voi osoittaa jatkuvaa omistautumistasi valintakomitealle. Tässä artikkelissa puhumme siitä, mikä on jatkuva kiinnostuskirje, ja annamme jatkoa kiinnostavan kirjeen näytteen, jotta tiedät kuinka kirjoittaa omasi tarvittaessa.Mikä on kirje jatkuvasta kiinnostuksesta?

Jos sinut on odoteltu tai lykätty yliopistosta, saatat olla surullinen tai hämmentynyt. Mutta jonotuslista tai lykkäys ei ole aina huono asia - se tarkoittaa, että korkeakoulu ajattelee, että voisit olla vahva ehdokas. Heillä on kuitenkin varauksia hakemuksestasi, muuten he olisivat hyväksyneet sinut jo.

Jatkuvan kiinnostuksen kirje antaa valintalautakunnalle tietää, että olet edelleen innoissaan mahdollisuudesta osallistua kyseiseen kouluun. Sen lisäksi jatkuva kiinnostuskirje on tapa päivittää valintakomitea saavutuksiisi, mikä puolestaan ​​saattaa työntää heidät yli reunan ja päättää hyväksyä sinut.

Mitä sinun tulisi sisällyttää jatkuvaan kiinnostukseen liittyvään kirjeeseen?

Korkeakoulut haluavat varmistaa, että heillä on parhaat ja kirkkaimmat ensikurssit. Jatkuvan kiinnostuksen kirjeesi pitäisi osoittaa, että kuulut hyväksyttyjen hakijoiden joukkoon.

Sinun tulisi sisällyttää:

  • Osoite, että haluat edelleen käydä koulua.
  • Päivitykset viimeaikaisista saavutuksistasi (akateeminen, opetuksen ulkopuolinen ja henkilökohtainen).

Pohjimmiltaan haluat osoittaa valintalautakunnalle, että työskentelet edelleen ahkerasti ja olet edelleen kiinnostunut heidän koulustaan. Kuten minkä tahansa yliopiston esseen kohdalla, kirjeen tulisi olla henkilökohtainen ja täsmällinen - käsittele jatkuvaa kiinnostusta koskevaa kirjettäsi mahdollisuutena antaa valintakomitealle parempi käsitys siitä, kuka olet henkilö.

Sisältämäsi päivitystyypit koskevat koulua, johon haet. Jos haet jonnekin, joka ei esimerkiksi hyväksy SAT-pisteitä, ei ole järkevää sisällyttää SAT-pisteitäsi. Tee tutkimuksesi siitä, mitä koulusi näyttää ja varmista, että sisällytät vain päivityksiä, jotka ovat merkityksellisiä tarvitsemallesi.

käsi-1076597_640

Mitä sinun pitäisi Ei Sisällytetäänkö kirjeeseen jatkuva kiinnostus?

On normaalia olla pettyneitä, jos sinua lykätään tai jonotetaan - mutta älä osoita sitä jatkuvassa mielenkiinnossa.

Älä ilmaise turhautumista tai negatiivisia tunteita. Kirjeesi tulee olla positiivinen ja keskittyä saavutuksiisi, ei vihaasi siitä, että valintalautakunta ei ole ymmärtänyt ansioitasi.

on 1400 hyvä sat pisteet

Haluat tuoda esiin positiivisia persoonallisuuden piirteitä, kuten sinnikkyyttä, ei sellaisia ​​kuin kateus tai viha.

Kirje jatkoa kiinnostavista näytteistä

Kiinnostuskirjeesi on erilainen, jos lykätään tai jos olet jonossa. Jos sinut siirretään varhaisen päätöksen ryhmästä tavalliseen ehdokasjoukkoon, sinun kannattaa ilmoittaa, että korkeakoulu on edelleen ensimmäinen valinta, vaikka et ehkä ole vielä kuullut kenellekään muulta. Jos sinut on lisätty odotuslistalle, olet todennäköisesti kuullut muista korkeakouluista, joten voit tarkentaa, miksi odotuslistalla oleva koulu on paras valinta.

Katsotaanpa jokaisen skenaarion jatkuva kiinnostuksen näyte.

Kirje jatkoa kiinnostavasta näytteestä - odotuslista

Hyvä herra sisäänpääsy,

Olin äskettäin jonotuslistalla lukuvuodelle 2018. Kirjoitan ilmaisemaan jatkuvaa kiinnostustani ABC-yliopistoa kohtaan. Minua kiinnostaa erityisesti koulun musiikkiopetusohjelma - hämmästyttävä tiedekunta, mukaan lukien professori 123, ja huipputason tilat tekevät nimenomaan ABC-yliopistosta parhaan valintani.

Halusin myös päivittää sinulle mielenkiintoisia uutisia. Siitä lähtien, kun jätin hakemukseni, olen saanut Rockstar-palkinnon musiikin huippuosaamisesta. Tämä palkinto myönnetään valtiolleni lukiolaisille vuosittain. Mielestäni palkinnon voittaminen osoittaa omistautumistani ja jatkuvaa intohimoani musiikissa. Olen sisällyttänyt päivitetyn ansioluettelon, joka heijastaa tätä kunniaa.

Kiitos paljon ajastasi ja harkinnastasi. Jos sinulla on kysyttävää, ilmoita siitä minulle. Odotan innolla kuulevani sinusta.

Ystävällisin terveisin,

Opiskelija # 1

Tämä jatkuva kiinnostuksen näyte on täydellinen odotuslistalla olevalle opiskelijalle. Ensinnäkin se kertoo opiskelijan jatkuvasta kiinnostuksesta yliopistoon. Seuraavaksi se kertoo valintalautakunnalle uudesta kunniasta, mikä osoittaa, että opiskelija työskentelee edelleen ahkerasti, jopa myöhään vanhempaan vuoteensa . Se tarjoaa myös päivitetyn ansioluettelon valiokunnalle tarkistettavaksi.

Kirje jatkuvan koron näytteestä - lykätty

Hyvä rouva pääsy,

Kiitos, että käytit aikaa lukea hakemukseni. Tiedän, että DEF-yliopisto on uskomattoman kilpailukykyinen, ja olen iloinen siitä, että minua pidetään edelleen hakijana. Kirjoitan ilmaistakseni jatkuvan kiinnostukseni osallistua ja sisällyttääni uusia tietoja hakemukseeni lisättäväksi.

Koska olen hakenut DEF-yliopistoon, olen valinnut SAT: n parantamaan pisteitäni. Matematiikkapisteyteni on nyt 770 ja lukupisteet 740. Olen ylpeä itsestäni tästä saavutuksesta ja lähetän virallisen pisteet-raportin kouluun.

Ymmärrän, että nämä uudet tiedot eivät välttämättä vaikuta valintaani, koska ehdokasjoukko on niin lahjakas, mutta halusin jakaa sen sinulle joka tapauksessa. Olen edelleen hyvin innoissani mahdollisuudesta saada hyväksyntäkirjeeni DEF-yliopistoon ja liittyä historiaosastolle tänä syksynä.

Kiitos ajastasi ja harkinnastasi.

Ystävällisin terveisin,

Opiskelija # 2

kuinka monta vuotta on kandidaatin tutkinto

Tämä jatkuva kiinnostuksen näyte antaa konkreettisia päivityksiä opiskelijan SAT-pisteistä. Koska opiskelijaa on lykätty, päivitetyn pisteet-raportin lähettäminen on viisas valinta. Sama pätee transkripteihin - jos työsi on edelleen tähtiä tai jopa kehittyy, lähetä päivitykset kouluun, koska sinua pidetään ehdokkaana säännölliseen pääsyyn.

kirjeet-1834501_640

3 vinkkiä jatkuvan kiinnostuksen kirjeen kirjoittamiseen

Jos haluat kirjoittaa mielenkiintokirjeen, pidä nämä vinkit mielessä.

# 1: Pidä se lyhyenä ja suloisena

Valintalautakunta ei halua lukea kymmenen sivun esseitä saavutuksistasi. Pidä kirjeesi lyhyt, iloinen ja kohtelias. Sinun ei tarvitse kirjoittaa yli 300 sanaa saadaksesi mielipiteesi esille - olet edelleen kiinnostunut koulusta ja olet työskennellyt kovasti.

# 2: Sisällytä täydentäviä materiaaleja (jos koulu katsoo niitä)

Jos sinulla on ollut mielenkiintoisia päivityksiä sovellukseesi, muista korostaa ne kirjeessä. Jos standardoidut testipisteet ovat parantuneet, lähetä viralliset raportit. Jos arvosanasi ovat korkealla, tilaa uudet transkriptiot. Sisällytä nämä materiaalit vain, jos ne koskevat koulua, johon haet.

# 3: Ole tarkka

Koska kirjeesi ei pitäisi olla niin pitkä, keskity tiettyihin saavutuksiin, kuten parempaan arvosanaan. Anna tarkat tiedot siitä, mitä olet tehnyt ja miten olet parantunut - älä sano, että arvosanasi ovat paremmat, sano, että muutit B: n Laskennassa A: ksi. Tee valintalautakunnalle helppo nähdä, mitä sinä Olen tehnyt.

Yhteenvetona

Kiinnostuskirje on hyvä tapa osoittaa valintalautakunnalle, että haluat silti käydä heidän koulussaan. Se ei todennäköisesti ole yksi tekijä, joka heiluttaa sovellustasi tavalla tai toisella, mutta se ei voi satuttaa! Jos sinua lykätään tai jonotetaan unelmakouluasi, kirjoita aika ja lähetä kiinnostuksen kohteena oleva kirje.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.