3 vinkkiä tähtien kirjoittamiseen Miksi Bostonin yliopiston essee

ladata

Jos haet Bostonin yliopistoon, sinun on vastattava Miksi Bostonin yliopiston essee -kehotteeseen. Miksi BU -essee on pakollinen osa hakemustasi ja loistava tapa näyttää BU: n valintalautakunnalle, miksi Bostonin yliopisto sopii sinulle ja päinvastoin.

Tässä artikkelissa jaamme Miksi Bostonin yliopiston essee -kehotteen, annamme ideoita siitä, mistä puhua omassa esseessänne, ja tarjoamme vinkkejä esseen kirjoittamiseen, joka varmasti hämmästyttää pääsykomiteaa.

Miksi Bostonin yliopiston essee -kehote

Miksi BU -essee -kehote on lyhyt ja yksinkertainen:

Entä opiskelija Bostonin yliopistossa innostaa sinua eniten?

Näetkö? Helppo!

Miksi BU -esseessäsi olet 250 sanaa selittää valintalautakunnalle, miksi rakastat Bostonin yliopistoa ja miksi sopit hyvin kouluun.

Vaikka 250 sanaa riittää ilmaisemaan selkeästi, haluat olla ytimekäs ja selkeä viestissäsi jotta voit kommunikoida tehokkaasti ja saada voimakkaan reaktion esseesi lukijoilta.

Mikä on Miksi BU -esseen tarkoitus?

Monet koulut vaativat esseen Miksi tämä college? Miksi? Koska oppilaitokset haluavat nähdä, että todella haluat käydä heidän kouluaan. Oppilaat, jotka rakastavat koulujaan, ovat todennäköisemmin aktiivisia ja onnellisia oppilaita - ja myöhemmin aktiivisia ja onnellisia alumneja. Esseesi pitäisi osoittaa valintalautakunnalle, että rakastat todella Bostonin yliopistoa, mikä saa heidät tuntemaan olonsa varmemmaksi, että olet loistava lisä kampukselle.

Jos esseesi on yleinen tai ei koske Bostonin yliopistoa, pääsykomitea huolehtii siitä, ettet ole investoinut osallistumiseen. He saattavat jopa ajatella, että et välitä pääsemästä yliopistoon, mikä voi saada heidät siirtämään hakemuksesi toisen opiskelijan hyväksi, joka todella haluaa osallistua.

Pohjimmiltaan Bostonin yliopisto haluaa varmistaa, että tiedät ja arvostat heidän tarjontaansa, ja he haluavat myös arvioida kuinka voit hyödyntää monia mahdollisuuksia BU: n kampuksella edistääksesi akateemista ja ammatillista uraasi.

Mistä minun pitäisi kirjoittaa Miksi -BU -esseeni?

Joten mistä sinun pitäisi kirjoittaa Miksi BU -esseessäsi? Sinun täytyy tunnistaa konkreettiset syyt miksi BU on unelmiesi koulu. Tässä on kolme ideaa aiheista, joita voit käyttää.

#1: Tietty kurssi tai professori, jonka kanssa haluaisit opiskella

Yksi tavoista osoittaa innostusta osallistua BU: hon on korostamalla tiettyä kurssia, jonka haluat käydä, tai professoria, jonka kanssa haluat opiskella . Yliopistot eivät jaa kurssiaikatauluaan tai professoreitaan, joten BU: n tarjoukset ovat ainutlaatuisia BU: lle. Jos korostat tietyn luokan, tämä näkyy miksi olet kiinnostunut hyödyntämään BU: n tutkijoita.

Sinulla pitäisi olla konkreettinen syy, miksi haluat osallistua tähän luokkaan tai opiskella tämän professorin kanssa. Sido kiinnostuksesi pitkän aikavälin ammatillisiin tavoitteisiisi, jotta valintakomitea näkee, kuinka BU: n osallistuminen auttaa sinua investoimaan tulevaisuuteen.

Jos valitset professorin reitin, muista korostaa, miksi tämä professori on sinulle niin erityinen. Ovatko he alansa johtajia? Ovatko he tehneet mielenkiintoista tutkimusta viime aikoina? Tunnetaanko he opetuksesta ainutlaatuisella tavalla?

mitä ovat viittaukset kirjallisuuteen

Oli syy mikä tahansa, varmista, että se on vahva - et halua tuntea, että keksit jotain!

0513_bu-02-1000x616

#2: Vuorovaikutus nykyisen tai entisen opiskelijan kanssa

Keskustelu BU: sta nykyisen tai entisen opiskelijan kanssa korostaa intohimoasi yliopistoa kohtaan ja korostaa, että olet tehnyt aloitteen oppiaksesi lisää. Opiskelijat voivat puhua kampuksen tunnelmasta ja miksi Bostonin yliopisto on loistava paikka viettää neljä vuotta.

Nykyisen tai entisen opiskelijan nimen hylkääminen osoittaa, että uskot todella, että Bostonin yliopisto on oikea koulu sinulle.

Kun kerrot keskustelusi, muista se syiden ei tarvitse olla erityisen korkeita tai vaikuttavia . Voit puhua esimerkiksi siitä, miten olit innoissasi oppiaksesi esimerkiksi sisäisistä potkupallon joukkueista. Valitse vain erityisiä syitä että keskustelusi vaikutti sinuun.

#3: Ohjelma, johon olet innoissasi osallistumisesta

Bostonin yliopistossa on useita ainutlaatuisia ohjelmia, kuten Honors College, elokuva- ja televisio -osasto ja useita tekniikan ohjelmia. Jos haluat osallistua tiettyyn ohjelmaan, voit puhua siitä tässä esseessä.

Muista korostaa ohjelman erityispiirteitä, jotka ovat sinulle tärkeitä, olipa kyseessä sitten kokemuksellinen oppiminen Honors Collegessa tai osallistuminen BU: n televisiokanavaan. Olipa ohjelma mikä tahansa, korosta muutamia erityispiirteitä ja selitä, miksi ne ovat tärkeitä.

3 vinkkiä hämmästyttävän miksi Bostonin yliopiston esseen kirjoittamiseen

Haluat Miksi Bostonin yliopiston esseesi olevan mahdollisimman vahva. Tässä on muutamia vinkkejä sen toteuttamiseksi.

#1: Ole aito

Yliopiston esseen tarkoitus on, että pääsykomitealla on mahdollisuus tutustua sinuun testitulosten, arvosanojen ja arvosanojen ulkopuolella. Pääsyesitteesi ovat tilaisuutesi herätä itsesi eloon esseen lukijoille ja esittele itsesi täydelliseksi henkilöksi.

Sinun pitäisi siksi varmistaa, että henkilö, jonka esität ylioppilastutkimuksissasi, on aito itsesi. Älä yritä jäljitellä sitä, mitä luulet komitean haluavan kuulla, tai yritä toimia kuin joku, joka et ole.

Jos valehtelet tai liioittelet, esseesi tulee epärehelliseksi, mikä lopulta heikentää sen tehokkuutta. Pysy kertomassa todellisia tarinoita henkilöstä, joka todella olet-ei kuka luulet BU haluaa sinun olevan.

bg-kuva

#2: Ole BU-spesifinen

Mikään BU -esseesi ei pitäisi olla yleistä tai persoonatonta. Mitä tarkemmin voit vastata tähän kehotteeseen, sitä parempi.

Älä sano, että Bostonin yliopistossa on mahtavia tutkijoita, huolehtivia professoreita ja mielenkiintoinen opiskelijakunta. Valintatarjousten ei tarvitse kertoa heille sitä! Älä myöskään puhu siitä, miksi haluat mennä kouluun Bostonissa. Bostonissa on satoja korkeakouluja-sinun on korostettava, miksi erityisesti tämä koulu on oikea sinulle.

Kaiken, mistä kirjoitat Miksi Bostonin yliopiston esseessäsi, pitäisi olla Bostonin yliopistolle ominaista, professoreiden nimistä ja kursseista siihen tunteeseen, joka sinulla oli kampuksella käydessäsi. Mitä aidompi olet, sitä enemmän intohimosi BU: ta kohtaan tulee esiin.

Tee tutkimuksesi, jotta voit kertoa yksityiskohtia.

#3: Lähetä paras työsi

Bostonin yliopiston esseesi on muokattava ja oikolukittava ilman kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Varmista, että suoritat esseesi oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistuksen läpi ennen lähettämistä.

On hyvä, että joku muu lukee myös Miksi Bostonin yliopiston esseesi. Voit pyytää toista mielipidettä työstäsi vanhemmalta, opettajalta tai ystävältä.

Kysy heiltä, ​​edustaako työsi sinua opiskelijana ja ihmisenä. Pyydä heitä myös vahvistamaan, ettet ole unohtanut pieniä kirjoitusvirheitä. Toisen mielipiteen saaminen auttaa työtäsi olemaan parasta mahdollista.

Yhteenveto: Mitä tietää miksi Bostonin yliopiston essee

Miksi Bostonin yliopiston essee on paikkasi osoittaa intohimosi BU: ta kohtaan ja miksi toivot osallistuvasi .

Sinun tulisi sisällyttää esseeesi seuraavat asiat:

  • Esimerkkejä siitä, miksi BU on oikea koulu sinulle
  • Aitoja lausuntoja kiinnostuksestasi BU: ta kohtaan

Sinun pitäisi ei sisällyttää kuitenkin nämä asiat:

  • Esimerkkejä, jotka voivat koskea mitä tahansa yliopistoa, ei vain BU: ta
  • Kaikki mikä osoittaa, että et ole kiinnostunut BU: sta

Onnea Why BU -esseellesi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Shawneen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Sydämen sijainti: Millä puolella kehoa sydämesi on?

Millä puolella rintaasi sydämesi on? Selitämme sydämen sijainnin ja kuinka kertoa, onko rintakipu merkki sydänongelmista tai jostain muusta.

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Mitkä ovat hyvät ACCUPLACER-testitulokset?

Etkö ole varma, mitä ACCUPLACER-testipisteesi tarkoittavat? Tutustu täydelliseen oppaaseen ACCUPLACER-pistemäärän ymmärtämiseksi.

Kenen tai Kuka? 3 vinkkiä eron muistamiseen

Mitä eroa on kenen ja kenen välillä? Kuinka voit pitää ne suorana? Katso vinkkimme täydellisestä oppaastamme kenen ja kenen välillä.

Aquinas Collegen pääsyvaatimukset

Bad College Essays: 10 virhettä, joita sinun on vältettävä

Etkö ole varma, mikä tekee huonot korkeakoulu esseet epäonnistumaan? Tässä oppaassa selitetään opiskelijoiden kohtaamat yleiset karvat ja mitä yliopiston esseiden aiheita tulisi välttää.

Butlerin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Menlo-Athertonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Menlo-Atherton High Schoolista Athertonissa, Kaliforniassa.

4 strategiaa GPA: n parantamiseksi lukiossa nopeasti

Onko sinun nostettava GPA: ta nopeasti, esimerkiksi yliopistosovelluksissa? Tässä on 4 tärkeintä strategiaa GPA: n nostamiseksi lukiossa mahdollisimman vähän lukukausia.

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

700 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Vassarin pääsyvaatimukset

Chapmanin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Ultimate AP -kemian opinto -opas

Etsitkö perusteellista AP -kemian opinto -opasta? Meillä on muistiinpanoja, harjoitustestejä ja vinkkejä.

Mitä tarvitset Arizonan yliopistoon: ACT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Saratogan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Saratogan lukiosta Saratogassa, Kaliforniassa.