3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

feature_georgia_tech_campus

Ennen kuin kuvittelet astuvasi Georgia Techiin, sinun on ylitettävä Georgia Tech -esseiden kirjoittamisen este. Georgia Tech -lisäosa edellyttää kahden lyhyen esseen kirjoittamista erityisesti Georgia Techille. Mutta mitkä ovat essee -ohjeet? Ja mitä sinun pitäisi sisällyttää Georgia Tech -esseeseesi?

Jatka lukemista oppiaksesi tarkasti, mitä Georgia Tech -esseitä ovat, millaisista aiheista voit kirjoittaa (ja millaisia ​​aiheita kannattaa välttää) ja miten varmistat laadukkaan esseen lähettämisen.Ominaisuuskuva: Wally Gobetz /Flickr

Mitä esseitä Georgia Tech vaatii?

Georgia Tech -sovellus sisältää yhteensä kaksi esseetä . (Ennen he vaativat kolmea, mutta vuonna 2019 he päättävät jättää yhden lyhyistä vastauskysymyksistään helpottaakseen hakemuksensa täyttämistä.)

Vaikka molemmat esseet ovat pakollisia, Voit valita toisen esseen kahden kehotteen välillä.

Useimmat opiskelijat lähettävät esseensä Georgia Tech -kirjoituslisän kautta, joka on saatavana Common App -portaalin kautta, mutta Georgia Tech käyttää myös sovelluspalveluja, kuten pergamentti, SCOIR, SLATE, Naviance, Maia Learning ja GA Futures. Georgia Techin pääsyverkkosivusto kannustaa opiskelijoita tarkistamaan lukiosta, mitä sovelluspalvelua he käyttävät.

Katsotaanpa nyt kehotteita, joihin sinun on vastattava!

Mitkä ovat Georgia Tech Supplement Essay Prompts?

Kuten juuri mainitsimme, kirjoitat kaksi esseetä Georgia Tech -sovelluksellesi. Kaikkien opiskelijoiden on vastattava ensimmäiseen essee -kehotteeseen, joka on:

Miksi haluat opiskella valitsemasi pääaineen erityisesti Georgia Techissa?

Toisessa esseessäsi voit valita seuraavista kahdesta kehotteesta:

Georgia Tech on sitoutunut luomaan ratkaisuja joihinkin maailman kiireellisimpiin haasteisiin. Kerro meille, miten olet parantanut tai toivot parantavasi paikkakuntasi inhimillistä tilaa.

Jos sinusta tuntuu, että henkilökohtainen tai yhteisöllinen taustasi voi antaa lisätietoa hakemuksestasi, jota emme ole jo nähneet muualla, käytä tätä tilaisuutta jakaaksesi nämä tiedot kanssamme.

Nyt aiomme eritellä, kuinka vastata kaikkiin näihin kehotteisiin onnistuneesti!

yksi-38484_640

Essee #1: Miksi Georgia Tech -essee

Kehote on lähinnä versio 'miksi tämä korkeakoulu' -kehotteesta, josta keskustelemme lisää syvällisessä oppaassamme siitä, miksi kirjoitetaan 'miksi tämä college' -essee.

Voit kirjoittaa jopa 300 sanaa vastauksestasi. Tässä on kehotus kaudelle 2020-2021:

Miksi haluat opiskella valitsemasi pääaineen erityisesti Georgia Techissa?


Nyt kun olemme käsitelleet Miksi Georgia Tech -esseen perusteet, katsotaanpa, miten sinun pitäisi vastata tähän kehotteeseen, jotta saat parhaan kuvan päästäksesi tähän arvostettuun korkeakouluun.

mitkä merkit ovat gemini -yhteensopivia

body_why_yellow_postit Tätä ensimmäistä esseetä varten sinun on vastattava kriittiseen kysymykseen: miksi Georgia Tech?

Kuinka kirjoittaa Miksi Georgia Tech -essee

Kun vastaat tähän essee -kehotteeseen, sinun pitäisi keskustella siitä, miksi päätit hakea Georgia Techiin ja miten valitsemasi pääaine auttaa sinua saavuttamaan akateemiset tai ammatilliset tavoitteesi.

Tämä kehote on versio miksi tämä korkeakoulu -kehotteesta. Tämä kehote on nimenomaan miksi me -kehote, koska se pyytää sinua tarkentamaan asiaa miksi tämä korkeakoulu ja valitsemasi pääaine sopivat parhaiten sinulle ja toiveillesi. Toisin sanoen, entä Georgia Tech ja opintoalue, jota haluat jatkaa siellä, auttavat sinua saavuttamaan tulevaisuuden tavoitteesi?

Jotta voit vastata tähän kysymykseen, sinun täytyy tee joitain tutkimuksia Georgia Techistä ja akateemisesta ohjelmasta, johon haet. Helpoin tapa tehdä tämä on siirtyä osoitteeseen Georgia Tech -sivusto saadaksesi yleiskuvan ohjelmasi tarjoamista palveluista, mukaan lukien luokat, ulkomailla opiskelu, professorit ja harjoittelumahdollisuudet.

Jos mahdollista, suosittelen vierailemaan kampuksella istumaan luokkiin ja tapaamaan professoreita, jotta saat selkeämmän tunteen akateemisesta ohjelmasta ja Georgia Techin kokonaisuudesta.

Yritä esseessäsi valita jokin ominaisuus, johon haluat keskittyä - Älä vain sano, että haluat osallistua Georgia Techiin, koska se on arvostettu tai tunnettu. Monia oppilaitoksia on!

Seuraavaksi sinun on tietää, miten Georgia Tech -koulutus auttaa sinua yliopiston jälkeen. Voit esimerkiksi kirjoittaa ajatuksistasi Georgia Techin yhteistyökoulutusohjelma auttaa sinua hankkimaan asiaankuuluvaa työkokemusta ja luomaan yhteyksiä samanmielisten ikätovereiden kanssa.

Riippumatta siitä, mistä Georgia Techin ja pääaineen osa -alueista haluat kirjoittaa, muista liittää essee selvästi takaisin sinuun ja omiin etuihisi ja tavoitteisiisi.

Tässä on joitain mahdollisia aiheita, joita voit käyttää Miksi Georgia Tech? essee:

 • Anekdootti kerroit jonkinlaisesta positiivisesta henkilökohtaisesta kokemuksestasi, jonka sinulla oli Georgia Techissa (kuten kampuksella kiertueella)
 • Positiivinen vuorovaikutus sinulla oli joku Georgia Techiin liittyvä henkilö, kuten nykyinen opiskelija tai professori, joka on mukana pääaineessa, jota haet
 • Jännitystäsi saada töitä tietty tiedekunnan jäsen, ja kuinka tämä tilaisuus auttaa sinua edistämään uratavoitteitasi
 • Sinun innostuksesi päästä opiskelemaan ohjelmaan tai pääaineeseen/sivuaineeseen Sitä ei yleensä tarjota monissa kouluissa tai jolla on ainutlaatuinen, mielenkiintoinen näkökulma Georgia Techissä
 • Erityinen laitos tai laite odotat innolla työskentelyäsi tai sen kanssa, eikä sitä tarjota muilla kampuksilla tai se on hyvin harvinaista

Georgia Tech Essay #2

Toisessa Georgia Tech -esseessä saat kaksi kehotusta, mutta sinun on vastattava vain yhteen. Katsotaanpa näitä kehotuksia ja kuinka vastata niihin!

csu san marcosin hyväksymisaste

Essee Vaihtoehto #1: Ratkaisujen luominen

Georgia Tech on sitoutunut luomaan ratkaisuja joihinkin maailman kiireellisimpiin haasteisiin. Kerro meille, miten olet parantanut tai toivot parantavasi paikkakuntasi inhimillistä tilaa.

Mitä tämä essee pyytää sinua tekemään?

Pohjimmiltaan tämä kehote pyytää sinua kuvaile konkreettisesti sitoutumistasi palvella yhteisöä, johon kuulut.

Tämä essee -kehote asettaa sinulle pari erilaista lähestymistapaa. Yksi lähestymistapa on selittää yksi merkittävä tilanne, jossa autoit muita tai jatkuva palvelu, jota tarjoat yhteisöllesi.

Toinen lähestymistapa on kuvata suuria tavoitteitasi tulevaisuuden parantamiseksi käyttämällä Georgia Techissä oppimaasi. Valitsitpa minkä tahansa, on tärkeää, että sinä keskittyä yksityiskohtaiseen, konkreettiseen menneeseen, meneillään olevaan tai tulevaan palvelutekoon sinulla on tai aiot osallistua parantamaan muiden elämää.

Mikä antaa hyvän vastauksen?

#1: Kiinnostava tarina. Oli kyseessä sitten kuvaus siitä, kuinka autoit keräämään lahjoituksia hirmumyrskyn helpottamiseksi tai kuinka käytät hevosalan tutkintoa hevosterapian aloittamiseen voittoa tavoittelematta, kerro tarina siitä, miten palvelet tai toivot palvelevasi . Jos teet vapaaehtoistyötä viikoittain, kirjoita ihmisistä, paikoista ja tilanteista, joita näet tuona aikana. Jos sinulla on suunnitelma palvella tulevaisuudessa, kuvaile näkemystäsi siitä, miltä se näyttäisi ihanteellisessa maailmassa.

#2: Puhu 'mitä sitten.' Kun sinulla on käsitys tarinasta, jonka haluat kertoa vastauksessasi, ota se askel pidemmälle ja kerro, miksi palveluteollasi on merkitystä. Kysy itseltäsi: 'Mitä eroa tällä palvelulla on maailmassa? Oikeiden ihmisten elämässä? Yhteisössäni? ' Pohjimmiltaan, miten panoksesi 'parantaa ihmisten tilaa'? Selittämällä näkemyksesi siitä, miten panoksesi on auttanut parantamaan maailmaa, osoitat ymmärtäväsi vaikutuksesi syvyyden ja laajuuden.

#3: Ajattele eteenpäin. Vaikka valitsisit aiemman panoksesi, on tärkeää kirjoittaa hieman siitä, miten tämä kokemus vaikuttaa palvelutehtäviin tulevaisuudessa, Georgia Techin opiskelijana ja sen jälkeen. Sinä voisit kerro mitä olet oppinut palvelukokemuksesta ja miten tämä tieto muokkaa suhtautumistasi mahdollisiin tulevaisuuden panoksiin.

Mitkä ovat mahdollisia esseeaiheita?

Edellä esitettyjen esimerkkien lisäksi tässä on kaksi esimerkkiaihetta, jotka antaisivat hyviä vastauksia:

 • Olit vapaaehtoisena koulun jälkeisessä hoito -ohjelmassa koko lukion ajan, joka vei lapset vierailemaan hoitokodeissa. Kirjoitat siitä, miten tämä kokemus opetti sinulle sukupolvien välisen ystävyyden arvon yhteisöelämään ja kuinka toivot kirjoittavasi vastaavan ohjelman opetussuunnitelman, kun sinusta tulee peruskoulun opettaja valmistumisen jälkeen.

 • Suunnittelet pääaineena matematiikkaa Georgia Techissa. Unelmasi on käyttää oppimaasi ilmaiseen talouslukutaito -ohjelmaan teini -ikäisille vanhemmille paikallisessa yhteisökeskuksessasi valmistumisen jälkeen.

Onko sudenkuoppia sinun pitäisi välttää?

#1: Älä liioittele. Kun kuvailet lahjoitustesi vaikutusta, on tärkeää olla realistinen. Älä liioittele palvelusi etuja. Georgia Tech Admissions ei odota sinun ratkaisevan elintarviketurvaa tai opettavan jokaista koulupiirisi vaikeuksissa olevaa lukijaa lukemaan. Vaikutuksesi saattavat tuntua pieniltä maailman ongelmien suuressa suunnitelmassa, ja se on okei - Tärkeintä on, että osoitat todisteita siitä, että yrität .

#2: Selitä, miksi panoksellasi on merkitystä. Kuvaaminen siitä, millaisia ​​lahjoituksia olet antanut tai suunnittelet tekeväsi, on tärkeä osa vastaustasi, mutta se ei resonoi, jos et nimenomaisesti kerro, miksi sillä on merkitystä. Voi olla helppoa olettaa, että tietynlaisen palvelun edut ovat ilmeisiä. Mutta vaikka he voi lue tarinasi rivien välistä, tunnustukset haluavat edelleen kuulla sinun tulkinta palvelusi vaikutuksesta . He voivat ehkä olettaa palvelusi vaikutuksen yleisemmin, mutta he eivät voi lukea ajatuksiasi selvittääksesi, mitä se tarkoittaa sinulle.

mitkä ovat esimerkkejä hiilihydraateista?

Essee Vaihtoehto 2: Taustaessee

Jos sinusta tuntuu, että henkilökohtainen tai yhteisöllinen taustasi voi antaa lisätietoa hakemuksestasi, jota emme ole jo nähneet muualla, käytä tätä tilaisuutta jakaaksesi nämä tiedot kanssamme.

Mitä tämä essee pyytää sinua tekemään?

Tämä essee -kehote on eräänlainen 'viimeiset sanat?' kysymys. Se antaa sinulle mahdollisuuden täyttää mahdolliset aukot, jotka havaitset muussa Georgia Tech -sovelluksessasi.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos elämässäsi on kokemusta, toimintaa tai tarinaa, jota et ole pystynyt käsittelemään hakemuksesi toiseen osaan orgaanisesti, tämä on oikea paikka kirjoittaa siitä. Oletetaan myös, että tekisit Käytä tätä kehotetta tilaisuutena näyttää, miten taustasi erottaa sinut muista hakijoista.

Mikä antaa hyvän vastauksen?

#1: Keskity johonkin ainutlaatuiseen . Tämä essee -kehote on oikea paikka kirjoita asiasta, joka erottaa sinut muilta hakijoilta. Monilla hakijoilla on ansioluettelonsa tähtiluokkia, poikkeuksellisia testituloksia ja näyttäviä ylimääräisiä opintojaksoja. Jos taustallasi on jotain, joka ei kuulu kyseisiin luokkiin, mutta joka saattaa antaa paremman käsityksen saavutuksistasi kyseisissä luokissa, kirjoita siitä täällä.

#2: Voit myös valita haasteen. Joillakin hakijoilla on saattanut olla ylivoimaisia ​​vaikeuksia henkilökohtaisessa elämässään tai yhteisökokemuksessaan, mikä on vaikuttanut heidän näkökulmaansa, identiteettiinsä tai koulutustasoonsa. Jos tämä koskee sinua, Tämä essee -kehote tarjoaa suuren mahdollisuuden selittää nämä vaikeudet.

#3: Varmista, että muodostat yhteyksiä . Vaikka elämäsi tarinasta löytyy todennäköisesti monia mielenkiintoisia tai ainutlaatuisia yksityiskohtia, haluat sisällyttää vain tärkeimmät. Sinun on oltava valikoiva ja mietittävä huolellisesti, mitä vastauksesi paljastaa hakemuksesi muista osista . Ehkä haluat esimerkiksi pääaineenaan kansainvälisiä opintoja ja suunnitella opiskelemaan ulkomailla. Taustasi selittäminen Lähi -idän varttuneiden sotilasvanhempien lapsena auttaa Georgia Techin oppilaita ymmärtämään akateemisia etujasi ja mitä lisäät GT -yhteisöön.

Mitkä ovat mahdollisia esseeaiheita?

Vaikka tähän vastaukseen sopivien aiheiden kirjo on laaja, tässä on pari mahdollista aihetta, joista voit tehdä vankan vastauksen:

 • Olet kansallinen ansiotutkija ja sinulla oli huippupisteet ACT/SAT -ohjelmassasi. Kuvailet taustaasi, joka kasvoi vanhempien kanssa, jotka työskentelivät ahkerasti, mutta eivät ole toiminnallisesti lukutaitoisia, ja kuinka heidän päättäväisyytensä inspiroi sinua saavuttamaan tavoitteesi.

 • Laitat maa- ja vesirakentamisen aiotuksi pääaineeksi hakemuksessasi. Selität, kuinka rannikkoyhteisössä kasvaminen ja hirmumyrskyjen seurausten näkeminen ruokkivat haluasi tulla rakennusinsinööriksi ja suunnittelet kaupunkiinfrastruktuureja, jotka kestävät suuria tuulia ja tulvia.

Onko sudenkuoppia sinun pitäisi välttää?

#1: Älä höpötä . Jos sinulla ei ole mielessäsi selkeää, erityistä tilannetta tai kokemusta kirjoittaaksesi, tämä ei todennäköisesti ole essee -kehote sinulle. Yhden tarinan tunnistaminen ja yksityiskohtien syventyminen on ihanteellinen lähestymistapa tähän kysymykseen. Et halua mennä koko elämäsi tarinaan täällä!

#2: Älä toista hakemustasi . Tämä essee -kehote ei pyydä sinua hylkäämään lukion ansioluettelosi. Itse asiassa, on parasta olla kirjoittamatta mistään, mitä olet jo kuvannut hakemuksesi muissa osissa. Joten vaikka saattaisit selittää kokemuksesi taustallasi, joka teki koulun suorittamisesta 4.0: n erittäin haastavaksi, et halua luetella kaikkia esseesi ottamiasi AP -kursseja ja koulun ulkopuolisia toimintoja. Edellinen antaa enemmän tietoa koulutusmatkastasi; jälkimmäinen yksinkertaisesti kertoo pääsykomitealle asiat, jotka he jo tietävät sinusta!

Georgia Tech Essay Esimerkit + Analyysi

Olemme kirjoittaneet kaksi esimerkkiä Georgia Tech -esseestä auttaakseen sinua saamaan käsityksen siitä, mitä ja miten voit kirjoittaa Miksi Georgia Tech -esitteesi. Lisäksi käymme läpi, mikä tekee niistä hyviä esseitä Georgia Tech -sovellukseen.

Georgia Tech Essay Esimerkki 1

`` Rehellisesti sanottuna en voi kuvitella millaista elämäni olisi, jos en olisi mennyt Georgia Techiin. ''

Katrina oli muutama vuosi minua vanhempi ja parhaan ystäväni Troyn sisko, joka oli antanut minulle sähköpostiosoitteensa, jotta voisin esittää kysymyksiä, jotka minulla oli hänen aikastaan ​​Georgia Techissa. Tämä oli hänen vastauksensa viimeinen rivi - ja ylivoimaisesti mieleenpainuvin.

Katrinan tavoin en voi kuvitella itseäni osallistumatta Georgia Techiin. Yrittäjänä ympäristöinsinöörinä näen Georgia Techin porttina paitsi oppimiseen myös ammatilliseen menestykseen. Pääaineen joustavuuden ansiosta voin keskittyä erityisesti intohimoni vähentää ilmastonmuutoksen kielteisiä vaikutuksia ja turvata puhtaan veden saatavuutta. Vanhempana aion ottaa useita hydrauliikkaan keskittyviä valinnaisia ​​aineita.

Lisäksi InVenture Prize -palkinnon kautta, johon toivon osallistuvani ainakin kahdesti, pystyn hyödyntämään luokka-, projekti- ja kenttätyöni kautta hankkimaani tietoa kääntämällä sen konkreettiseksi visioksi - erityisesti keksintö, joka lisää raikkaan, terveellisen veden saatavuutta heikommassa asemassa oleville yhteisöille.

Valmistumisen jälkeen ja ylpeänä Georgia Tech -alumnina (mieluiten InVenture -palkinnon saajana) suunnittelen toteuttavani taidot, jotka olen hankkinut ympäristötekniikan pääaineenani voittoa tavoittelemattomalla alalla.

En ole vielä tavannut Katrinaa, mutta minusta tuntuu, että tunnen hänet - ehkä se on se yhteinen ilon tunne siitä, että olemme löytäneet täydellisen koulun valitsemillemme poluille.

Siksi tämä Georgia Tech -essee toimii:

 • Siinä on luova koukku, joka vetää sinut sisään. Tämä Georgia Tech -essee avautuu lainauksella, joka saa heti tuntumaan siltä, ​​että luet vakuuttavaa tarinaa. Sitten se jatkaa tämän koukun yhdistämistä suoraan kertojaan, joka 'ei voi kuvitella… olla osallistumatta Georgia Techiin', varmistaen, että keskitytään hakijaan eikä Katrinaan.
 • Siinä mainitaan Georgia Techin erityispiirteitä. Hakija ei vain kirjoita siitä, kuinka arvostettu Georgia Tech on, vaan mainitsee erityisesti mahdollisuudet, joita hän on kiinnostunut hyödyntämään, kuten hydrauliikkakurssit ja kuuluisa InVenture Prize -kilpailu.

body_accepted_stamp Hyvän yliopistoesseen merkki = hyväksymiskirje!

Georgia Tech Essay Esimerkki 2

Atlanta on ollut kotini koko ikäni, ja olen aina tiennyt, että haluan olla yksi ihmisistä, jotka auttavat tekemään siitä niin upean asuinpaikan. Unelmani on luoda oma yritys, joka helpottaa muiden aloittavien yritysten aloittamista. Georgia Tech on unelmakouluni, koska tiedän, että se antaa minulle ehdottomasti parhaat mahdollisuudet saavuttaa tavoitteeni.

Georgia Techin Scheller College of Businessin kurssiluettelo tekee selväksi, että kaikki liike-elämän opiskelijat saavat huippuluokan ja kattavan yrityskoulutuksen riippumatta siitä, mihin alueeseen he haluavat keskittyä. Minua todella kiinnostaa kuitenkin Schellerin painotus yrittäjyyteen. Olen niin innoissani voidessani hyödyntää koulun tarjoamia mahdollisuuksia, kuten LBAT ja ulkomailla opiskelevat ohjelmat, jotka keskittyvät uuden yrityksen perustamiseen, yrittäjyyssertifikaatti ja Enterprise Innovation Institute, jossa toivon yhteistyötä professoreiden, yritysjohtajien, ja oppilaat oppimaan luomaan ja kasvattamaan omaa menestyvää liiketoimintaa.

Kasvaessani Atlantassa opin varhain, että sillä on monia resursseja ihmisille, jotka haluavat aloittaa liiketoiminnan, ja tiedän, että Georgia Tech auttaa minua hyödyntämään niitä. Koulun harjoitteluohjelmassa toivon voivani työskennellä aloittelevalle yritykselle, oppia siitä, mikä saa jotkut uudet yritykset menestymään, kun taas toiset epäonnistuvat, ja saada käytännön kokemusta oppimalla, mitä uusien yritysten on tehtävä hyvin ja vältettävä yhteisiä sudenkuoppia. Käytän myös Georgia Techin laajoja yhteyksiä paikallisiin yritysjohtajiin laajentaakseni liiketoimintataitojani luokkahuoneen ulkopuolella.

Minulla on niin paljon ideoita siitä, mitä haluan tehdä urallani, enkä malta odottaa, että pääsen Georgia Techiin oppiakseni tarvitsemani taidot näiden unelmien toteuttamiseksi.

Siksi tämä Georgia Tech -essee toimii:

 • Siinä kerrotaan perusteellisesti siitä, mitä Georgia Tech tarjoaa. Kuten ensimmäinen essee, tässäkin kerrotaan tarkalleen, mitkä koulun osat kirjailija aikoo hyödyntää eniten. Mainitsemalla kurssiluettelon, erityiset liiketoimintaohjelmat ja koulun yhteydet yhteisöön on selvää, että kirjailija teki tutkimusta ja tietää, mitkä Georgia Techin resurssit ovat hänelle eniten arvokkaita.
 • Sillä on selkeä visio urapolusta. Sinun ei tarvitse tietää tarkalleen, mitä haluat tehdä yliopiston valmistumisen jälkeen, mutta yleinen idea voi todella auttaa sinua näyttämään pääsykomitealle, kuinka aiot hyödyntää Georgia Techin tarjoamia mahdollisuuksia. Tässä tapauksessa koulun yrittäjyys ja liiketoimintamahdollisuudet auttavat kirjailijaa aloittamaan oman yrityksen valmistumisen jälkeen.

Kuinka kirjoittaa suuri Georgia -tekninen essee: 3 olennaista vinkkiä

Nyt kun tiedät Miksi Georgia Tech -essekehotteen yksityiskohdat, tässä on kolme tärkeintä vinkkiä, joita voit käyttää esseesi kirjoittamisessa.

#1: Ole tarkka ja ytimekäs

Georgia Techin lisäesseessä on tilaa vain 300 sanalle. Tää on aika lyhyt essee! Koska olet niin tiukka pituudelta, sinun on varmistettava, että käytät tilaa viisaasti. Älä kirjoita erittäin kukkaisia, yksityiskohtaisia ​​kuvauksia tai luota liian epämääräisiin esimerkkeihin.

Sen sijaan, ole niin tarkka kuin voit niin, että korostat vain tärkeimpiä osia tarinasta, jonka haluat kertoa. Tarkkuus tekee esseestäsi ytimekkäämmän ja helpommin seurattavan.

kuinka monta kiloa yhdessä tonnissa

body_whats_your_story

#2: Näytä, älä kerro

Olet luultavasti kuullut tämän pidättäytyvän miljoonasti, mutta se on erityisen tärkeää college -esseille: Näytä kokemuksesi, tunteesi ja näkökulmasi sen sijaan, että kertoisit niistä yksinkertaisesti lukijoillesi. Tämän tekeminen saa Georgia Tech -esitteesi kuulostamaan eloisalta ja elävältä eikä tylsältä ja tylsältä.

Yksi parhaista tavoista katapultoida kuvauksesi aivan uudelle tasolle ja antaa vahvempi ääni kirjoituksellesi on käyttää erilaisia ​​kirjallisia laitteita, mukaan lukien flashbacks/anekdootit, kuvat ja eufemismit.

#3: puola ja oikoluku

Ennen kuin lähetät Georgia Tech -esseesi, varmista, että käytät jonkin aikaa niiden lukemiseen, muokkaamiseen, palautteen saamiseen ja oikolukemiseen.

Paras tapa tehdä tämä on aloittaa kirjoittamalla karkea luonnos. Kun olet valmis, aseta esseesi hetkeksi pois - muutamasta päivästä viikkoon tai niin riippuen siitä, kuinka paljon aikaa sinulla on jäljellä ennen kuin yliopistohakemukset on määrä jättää - ja ota se sitten uudelleen esiin.

Kun luet esseesi, merkitse kaikki alueet, jotka ovat epäselviä, hankalasti muotoiltuja tai merkityksettömiä. Sinun pitäisi myös oikaise esseesi kirkkaista kirjoitusvirheistä ja välimerkkeistä, oikeinkirjoituksesta ja kieliopista.

Kun olet toistanut tämän prosessin muutaman kerran, on aika hankkia uudet silmät katsomaan sitä puolestasi. Pyydä luotettavaa henkilöä, kuten opettajaa, vanhempaa tai ohjaajaa, lukemaan esseesi ja tarjoamaan siihen kommentteja ja korjauksia.

Kaiken tämän tekeminen varmistaa, että esseesi on täysin kiillotettu, kun lähetät sen Georgia Techille!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.