3 vinkkiä erottuvan miksi Tulane-esseen kirjoittamiseen

shieldword_green_web

Jos haet Tulanen yliopistoon, voit vastata hakemuksesi osana miksi Tulane-valinnainen lauseke. Miksi Tulane-täydennys essee pyytää sinua selittämään, miksi haluat osallistua Tulaneen.

Tässä artikkelissa puhumme miksi Why Tulane -sovellus on, pitäisikö sinun vastata siihen ja kuinka kirjoittaa onnistunut essee, joka auttaa lisäämään pääsymahdollisuuksiasi.Miksi Tulane-essee -kehote

Why Tulane -lisä essee on yksinkertainen:

yhteensopivimpia merkkejä härän kanssa

Kuvaile, miksi olet kiinnostunut osallistumaan Tulanen yliopistoon (valinnainen) (50-800 sanaa).

Näetkö? Suoraan asiaan.

Vaikka ohjeet ovat yksinkertaisia, monien sanamäärien ja suhteellisen avoimen kehotuksen ansiosta Why Tulane-essee on vaikeampi kuin alun perin näyttää. Sinun on ponnisteltava vakavasti esseessäsi erottua hakijana.

Pitäisikö minun kirjoittaa Miksi Tulane-täydennys essee?

Tarkastellessasi Why Tulane -sovellusta, saatat miettiä, tarvitseeko edes kirjoittaa essee. Loppujen lopuksi kehotteessa sanotaan 'valinnainen'.

Vaikka se on totta, se olisi valtava virhe jättää kirjoittamatta miksi Tulane-sovelluksen essee. Tämä essee on loistava tilaisuus a) esitellä kaikki kiinnostuksesi ja kykysi, jotka eivät ole välittömästi näkyvissä muussa hakemuksessasi, ja b) osoittaa, miksi Tulane sopii erinomaisesti sinulle ja päinvastoin. Tulane-täydennys essee on tilaisuutesi todistaa kuulumisesi Tulanen New Orleansin kampukselle - älä unohda sitä!

sovelletaan_tulaani

Mikä on Miksi Tulane-esseen tarkoitus?

Tulanen kaltaiset korkeakoulut haluavat nähdä, että haluat todella käydä heidän koulussaan. Hakijat, jotka rakastavat koulua, ovat todennäköisemmin aktiivisia ja onnellisia opiskelijoita ja myöhemmin aktiivisia ja onnellisia alumneja. Essiesi tulisi osoittaa valintalautakunnalle, että rakastat todella Tulanea, mikä saa heidät tuntemaan itsevarmemmaksi siitä, että olet loistava lisä kampukselle. Hakijat, jotka todella haluavat käydä koulua, ilmoittautuvat myös todennäköisemmin, mikä tarkoittaa, että Tulanen ilmoittautumisaste on korkeampi.

Samoin Tulane haluaa varmistaa, että tiedät ja arvostat heidän tarjoamiaan tuotteita, ja he haluavat myös arvioida, kuinka hyödynnät Tulanen kampuksen monia mahdollisuuksia edistää akateemista ja ammatillista uraa.

Tämä essee on loistava tilaisuus valintakomitealle karsia opiskelijoita, jotka eivät ole tehneet tutkimusta Tulanessa tai jotka eivät todellakaan välitä osallistumisesta.

Mistä minun pitäisi kirjoittaa miksi Tulane-sovelluksen esseessäni?

Miksi Tulane-essesi on tilaisuutesi ilmaista valintalautakunnalle, miksi haluat osallistua Tulaneen. Mikä sai sinut hakemaan tähän kouluun tuhansien muiden joukossa, joihin olisit voinut hakea?

Miksi Tulane-hakemuksesi on oltava henkilökohtainen. Valintalautakunta ei halua lukea evästeiden leikkaajalausuntoa, jonka kukaan opiskelija voisi kirjoittaa mistä tahansa koulusta. Paperisi tulisi lukea yhtä ainutlaatuisesti sinusta ja ainutlaatuisesti Tulanesta. Tässä mielessä tässä on kolme ideaa siitä, mistä voit kirjoittaa miksi Tulane-essee.

# 1: Mikä resonoi kanssasi, kun vierailit Tulanessa

Jos tulit New Orleansiin käymään Tulanessa, sinun tulisi kertoa erityinen tarina siitä, mikä resonoi kanssasi kampusmatkallasi. Voisit puhua luokasta, jossa istut, tai kokemuksesta, jonka sinulla on oppaiden kanssa. Voisit keskustella paikallisen ravintolan vierailusta tai sitoutumisesta New Orleansin kulttuuriin.

ideoita vakuuttavaan puheeseen

Tulanen valintalautakunta haluaa kuulla siitä, mikä sinulle tarttui - ja yleiset, lempeät vastaukset erottuvat vilpittömiksi. Tämä essee ei ole siitä, miksi haluat osallistua yliopistoon, vaan siitä, miksi haluat osallistua Tulaneen. Valitse kokemuksia, joita voi tapahtua vain Tulanessa, ei missään muualla.

miksi-tulane_s-kompressori

# 2: Mikä tekee Tulanesta loistavan ottelun menneisyytesi ja tulevaisuutesi kanssa

Voit käyttää Why Tulane-esseeäsi laajentaaksesi kiinnostuksesi ja intohimosi opiskelijana ja ihmisenä. Sido nämä kiinnostuksen kohteet itse Tulaneen osoittamaan, miksi Tulane on oikea koulu sinulle.

Tulane painottaa suuresti yhteisöpalvelua, joten jos sinulla on kokemusta yhteiskuntapalvelujen suorittamisesta kotikaupungissasi tai aiot tehdä siitä suuren osan elämästäsi yliopistossa, tämä essee on loistava tilaisuus puhua siitä intohimosta. Jos haluat opiskella tiettyä alaa, kuten kansanterveyttä, johon Tulane on erikoistunut, miksi Tulane-essee on paikka korostaa sitä. Käytä tätä esseitä kuvaamaan, kuinka Tulanessa osallistuminen sopii suunnitelmiisi. Se auttaa osoittamaan valintalautakunnalle, että aiot hyödyntää kampuksella vietettyä aikaa parhaalla mahdollisella tavalla.

60 30 90 kolmion säännöt

# 3: Kokemuksia, joita sinulla on ollut nykyisten tai entisten opiskelijoiden kanssa

Tulanen vastaanottovirkailija Jeff Schiffman suosittelee nimien pudottamista nykyisille tai entisille Tulane-opiskelijoille selittämään, miksi olet kiinnostunut osallistumaan yliopistoon . Schiffmanin mukaan syiden ei tarvitse olla erityisen korkealuokkaisia ​​tai akateemisesti ajattelevia. Olet ehkä vain huomannut mahtavia Instagram-viestejä ystävän ystävältä tai kuullut hienoja asioita toiselta serkultasi. Kuitenkin sinulla on yhteys, käytä Miksi Tulane-esseeä todistaaksesi kiinnostuksesi osallistua Tulaneen.

Vinkkejä hämmästyttävän miksi Tulane-esseen kirjoittamiseen

Vahvan Why Tulane -sovelluksen kirjoittaminen ei ole vain oikean aiheen valitseminen. Sinun on varmistettava, että essesi on paras mahdollinen esimerkki työstäsi, jotta pääsisit valintakomiteaan. Seuraa näitä kolmea vinkkiä kirjoittaaksesi hämmästyttävän Tulane-sovelluksen esseen.

# 1: Tee työsi tulaanikohtainen

Mikään Tulane-esseesi ei saisi olla yleinen tai persoonaton. Mitä tarkempi voit olla, kun vastaat tähän kehotteeseen, sitä parempi. Älä sano, että Tulanella on hyviä tutkijoita, huolehtivia professoreita ja mielenkiintoinen opiskelijakunta. Tulane tietää sen jo - se ei tarvitse sinun kertomaan vastaanottovirkailijoille.

Kaiken, mitä kirjoitat Miksi Tulane-esseessäsi, tulisi olla nimenomaan Tulanea - professoreiden nimistä ja kursseista tunteeseen, joka sinulla oli kampuksella vierailulla. Mitä aitempi olet, sitä enemmän intohimosi Tulanea kohtaan erottuu.

# 2: Tee tutkimuksesi

Paras tapa tehdä Miksi Tulane-essee Tulanelle on tehdä tutkimuksesi koulusta. Jos voit, käy kampuksella saadaksesi tuntuman sen opiskelijakunnasta ja kampuksen elämästä. Jos et voi, viettää aikaa tutustumalla koulun verkkosivustoon ja yritä puhua nykyisten tai entisten opiskelijoiden kanssa. Mitä enemmän tiedät Tulanesta, sitä vakuuttavammin voit kirjoittaa, että Tulane on paras koulu sinulle.

Sinun tulisi saada käsitys erilaisista klubeista ja aktiviteeteista, joihin haluat osallistua. Löydät nämä tiedot koulun verkkosivuilta. Voi olla myös hyödyllistä suunnitella tapaaminen professorin kanssa, varsinkin jos sinulla on tietty tutkimusalue, josta olet erittäin kiinnostunut.

# 3: Oikoluku ja puola essesi

Tulane-esseesi tulisi olla vahvin esimerkki työstäsi. Muista muokata ja korjata esseitä ennen hakemuksen lähettämistä.

Työssäsi ei saa olla kirjoitus- ja kieliopivirheitä. Suorita esseesi oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistuksen kautta ennen lähettämistä.

On hyvä, että joku muu lukee myös Miksi Tulane-esseesi. Voit pyytää toisen mielipiteen työstäsi vanhemmalta, opettajalta tai ystävältä. Kysy heiltä, ​​edustavatko työsi sinua opiskelijana ja ihmisenä. Pyydä heitä tarkistamaan ja varmista, ettet ole unohtanut pieniä kirjoitusvirheitä. Toisen lausunnon saaminen auttaa työsi olemaan paras mahdollinen.

kaksi hyvää totuutta ja valhe

Yhteenvetona

Miksi Tulane-täydennys essee on tilaisuutesi osoittaa, miksi haluat osallistua Tulanen yliopistoon.

Miksi Tulane-essee on…

  • Tilaisuus selittää, mistä pidät erityisesti Tulanessa.
  • Paikka korostaa ainutlaatuisia taitojasi ja kiinnostuksen kohteitasi.

Miksi Tulane-essee ei ole…

  • Paikka jakaa miksi yliopistoon meneminen on yleensä tärkeää.
  • Mahdollisuus puhua muista kouluista, joihin haet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

4.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.5

Mikä on 4.5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,5 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Täydelliset ACT-ohjeet: Asiantuntijaopas ja vinkit

Mitä ACT-ohjeita ja ohjeita saat kunkin osan alussa? Sisällä on hyödyllisiä ACT-strategioita ja vinkkejä - muista muistaa nämä ohjeet parantaaksesi pisteitäsi!

LIU Post SAT -pisteet ja GPA

Laajempi yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka löytää numerojoukon keskiarvo: kaava ja esimerkkejä

Mietitkö kuinka löytää keskiarvo? Selitämme, kuinka lasketaan joukon keskiarvo ja käydään läpi joitain esimerkkejä.

St.Johnin yliopiston pääsyvaatimukset

Endicott College SAT -tulokset ja GPA

36 huippuapurahaa lukio -opiskelijoille ja fuksille

Haluatko alkaa säästää rahaa yliopistolle aikaisin? Tutustu tähän luetteloon huippuapurahoista lukion ensikertalaisille ja toisen vuoden opiskelijoille.

Asiantuntijaopas: Mitkä SAT-aihekokeet kannattaa suorittaa?

Mitä SAT-aihekokeita kannattaa suorittaa ja mitkä ovat parhaat? Lue asiantuntijaoppaamme päättääksesi.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

AP -luokkien ja kiistojen täydellinen historia

Oletko utelias AP -kokeiden ja luokkien historiasta? Selitämme AP -ohjelman alkuperän, sen kehityksen ja nykyiset kiistat.

Mikä tarkalleen on kohdekoulu? Kuinka löytää omasi

Mietitkö kuinka löytää kohdekoulut? Tämä opas opastaa sinua luomaan kohdekorkeakoulujen luettelosi ja määrittämään, mihin todennäköisesti pääset.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää F. Scott Fitzgeraldista

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn kirjailijan F. Scott Fitzgeraldin elämästä? Käymme läpi hänen koko elämäkerransa ja miten se liittyy romaaniin.

LaGrange Collegen pääsyvaatimukset

4 vinkkiä voittavan esseen kirjoittamiseen

Kysymyksiä Miksi Brown-esseestä? Opi kirjoittamaan onnistunut essee Brownin avoimesta opetussuunnitelmasta ja tutustu miksi Brown-esseen esimerkki toimi.

Kalifornian parhaat koulut | Centennial High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Centennial High Schoolista Comptonissa, Kaliforniassa.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

High Point University ACT -pisteet ja GPA

3 vinkkiä erottuvan miksi Tulane-esseen kirjoittamiseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Tulane-esseekehotetta? Opi avain loistavan Why Tulane-esseen kirjoittamiseen, joka auttaa sinua pääsemään sisään.

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Howard Paynen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä SAT-pisteitä korkeakoulut käyttävät?

Mitä SAT-pisteitä korkeakoulut käyttävät korkeakoulujen sovelluksissa? Entä pisteet valinta ja kirjoittaminen? Opi maksimoimaan SAT-pisteiden mahdollisuudet täältä.