3 vinkkiä Stanfordin kämppikavereidesi kirjoittamiseen

valmistuminen-2038864_640

Valmisteletko yliopistohakemustasi Stanfordin yliopistoon? Jos näin on, olet todennäköisesti kuullut Stanfordin kämppikavereista, joka sinun on täytettävä osana hakemustasi. Stanfordin kämppis-essee on ainutlaatuinen essee, joka pyytää jokaista hakijaa kirjoittamaan kirjeen tulevalle kämppikselleen.

Tässä artikkelissa puhumme mikä on Stanfordin kämppikavereiden essee, näytä useita Stanfordin kämppikavereiden esseesimerkkejä ja tarjoa vinkkejä vastauksesi erottamiseksi tuhansilta muilta Stanfordin hakijoilta.Mikä on Stanfordin huonetoverin essee?

Stanfordin kämppis-essee on yksi neljästä esseestä, jotka sinun on kirjoitettava osana Stanfordin yliopiston yliopistohakemusta.

Katsotaanpa tämän esseekysymyksen varsinaista tekstiä:

'' Lähes kaikki Stanfordin opiskelijat asuvat kampuksella. Kirjoita tulevalle kämppiksellesi huomautus, joka paljastaa jotain sinusta tai joka auttaa huonetoveriasi - ja meitä - tuntemaan sinut paremmin. '

Stanfordin kirje kämppäkavereille on vähintään 100 sanaa ja enintään 250 sanaa. Sen lisäksi, että ei ole erityisiä ohjeita siitä, miten sinun pitäisi vastata kysymykseen.

Mitä Stanfordin huonetoverin esseessä kysytään (ja miksi)?

Koska Stanford ei anna mitään erityisiä esimerkkejä siitä, mitä he etsivät vastauksissa Stanfordin kämppiksen esseekehotukseen, saatat miettiä, mistä sinun pitäisi kirjoittaa kysymyksessä ja miksi he kysyvät sitä ensiksi.

Stanfordin kämppikavereiden essee on ehdottomasti ainutlaatuinen - ja sinun pitäisi pitää sitä lisenssinä kirjoittaa aiheista, joita muuten et halua yliopistohakemuksessasi.

Valintalautakunta sisältää tämän kehotuksen saadakseen käsityksen siitä, millainen olet ikäisesi kanssa, sekä siitä, miten sovit Stanfordin opiskelijakuntaan. Tämä kehote on tilaisuus näyttää itsellesi eri puoli kuin mitä korostat muussa sovelluksessa.

Kysymys ei koske runsaita koulun ulkopuolisia saavutuksiasi tai tahratonta akateemista kokemusta; pikemminkin kysymys siitä, mitä teet sen jälkeen, kun olet opiskellut tai harjoitellut. Mitä haluat tehdä, kun olet vain rentoutumassa? Miten vietät vapaa-aikasi? Kuinka olet tekemisissä ikäisesi kanssa? Mitkä ovat omituisuudet, jotka tekevät sinusta sinä ?

Tämän kysymyksen esittäminen antaa valintalautakunnalle paremman kuvan koko itsestäsi kuin vain luokalle osallistuvasta opiskelijasta.

Tämä esseekysymys on loistava tilaisuus puhua persoonallisuutesi ja kiinnostuksen kohteidesi ainutlaatuisista näkökohdista, joita ei ollut esitetty muussa hakemuksessasi. Jos sinulla on erityinen kyky sanoa quadra-tappojen kerääminen League of Legendsissa, tämä essee on aika jakaa se.

lapset-593313_640

Jos olet aina halunnut kirjoittaa rakkaudestasi videopeleihin, Stanfordin kämppisesseesi on oikea aika ja paikka tehdä niin.

Stanfordin huonetoverin esseeesimerkkejä, analysoitu

Stanfordin kämppikavereiden esseet näyttävät hyvin erilaisilta kuin muuntyyppiset korkeakoulujen esseet. Ei ole usein, että luet opiskelijan kyvystä sammakkoihin tai heidän riippuvuudestaan ​​Bubble Trouble -tapahtumasta yliopiston esseessä.

Katsotaanpa kahta erilaista Stanfordin kämppikavereiden esseesimerkkiä (jotka molemmat johtivat pääsyyn Stanfordiin) ja katsotaan, mikä sai heidät erottumaan.

Esimerkki Stanfordin huonetoverin esseestä 1

Tämä Stanfordin kämppikavereita koskeva esimerkki tulee meille Redditin käyttäjältä u / Paksu spagettikastike . ChunkySpaghettiSauce kirjoitti tämän esseen osana vuoden 2016 Stanford-hakemustaan. Hänet hyväksyttiin Stanfordiin.

Hyvä tuleva kämppäkaveri,

Ensinnäkin ensin: Tähtipurkeeni on meidän tähtipurske.

Tartu vapaasti (mutta älä kosketa sitruunaa) pöydältäni aina. Toivon, että tämä toimii myös päinvastoin.

Minulla on omat haittasi, kuten useimmilla ihmisillä. Ensinnäkin voin tehdä hyperrealistisen sammakon vaikutelman. (Älä huoli, aion ajaa pois kaikki sammakot, jotka sattuu hyppäämään sisälle.) Pidän myös parempana sukkia ja sandaaleja kuin lenkkarit, koska pidän tuulesta varpaiden ympärillä.

Löydät minun usein lukevan vanhoja numeroita Malli lentokone uutiset tai nappaamalla oudosti herkullisia ruokakomboja, kuten mansikoita ja mustapippuria. Muhin pienen avaimen Bach-fuugoja opiskellessani, mutta laulan Disney-kappaleita suihkussa. Voin todennäköisesti saada sinut itkemään kauheilla poikkitieteellisillä tiedevitsillä. Esimerkiksi mitä tapahtuu, kun hyttys puree vuorikiipeilijää? Ei mitään; vektorit eivät voi ylittää skalaareja.

Beethoven on minun hilloni ja alaan alitajuisesti alistua hänen sinfonioistaan. Voin jopa aloittaa trumpetin 'BAAA DAA DAA DUMMMM', kun messinki tulee sisään. Jos aloitan kolisevan tai trumpettia, kun opiskelet o-chem-finaaliisi, kerro minulle ja lopetan.

oklahoman yliopiston hyväksymisaste

Jos et välitä pyöräilemästä kello 3.00 donitsiajoilla (muuten suosikkini on sitruunavoide täytetty), tulemme toimeen hienosti. Tässä on neljä vuotta huokailua p-sarjojen parissa ja tehdään kaikkemme pitääksemme hauskaa hengissä, vaikka se näyttää olevan elämäntuki finaaliviikolla.

Katsotaanpa, mikä tekee tästä esseestä hienon.

Ensinnäkin, kirjailija sisältää hyvin tarkkoja yksityiskohtia, jotka tekevät hänestä helposti tunnistettavissa ja suhteutettavissa. Luettuasi tämän esseen saat hyvän käsityksen siitä, millainen opiskelija olisi kämppiksenä. Voit kuvitella, että hänellä on kulho Starburstia pöydällä ja varastoimassa polkupyörää sängynsä juuressa.

Ennen kaikkea Stanfordin kämppikavereidesi pitäisi maalata täydellinen kuva siitä, kuka olet ihmisenä.

Tämä essee kuvaa erinomaisesti kirjoittajaa kokonaisvaltaisesti. Sen lisäksi, että hän puhuu akateemisista kiinnostuksen kohteistaan, se osoittaa, millainen hän on sen jälkeen, kun ongelmakokonaisuus on valmis ja kotitehtävät on palautettu.

Lausekkeen 'neljä vuotta huokailua p-sarjojen' rinnalle asettaminen 'kaikella, mitä voimme pitää hauskaa elossa' osoittaa, että opiskelija ei vain työskentele kovasti vaan osallistuu myös Stanfordin kampuselämään.

Kirjoittaja pippuria erityisissä esimerkeissä, kuten hänen suosikki maku munkki, joka lisää realismiin ja persoonallisuuteen essee. Siihen mennessä kun olet lukenut sen, tunnet, että kukaan muu kuin sen alkuperäinen kirjoittaja ei olisi voinut kirjoittaa tätä esseeä.

Stanfordin huonetoverin essee Esimerkki 2

Tämä Stanfordin kämppikavereiden essee tulee meille HuffPost-blogikirjoituksella.

TULEVAISESTI KOTIPAIKALLE
JOS sinulla on koskaan -
l. Sieppasi parhaan ystäväsi kello 3.00 joukolla ystäviä ja vei hänet hätätilanteeseen.
2. Teitkö lumienkeleitä alastomana kouluhiihtomatkalla, kun ulkona on 0 astetta?
3. Kerroit matkailijoille, että jos he 'pissaavat meressä', he houkuttelevat suuria valkoisia haita?
4. Säädetty uudelleen Monty Python ja Pyhä Graali kokonaisuudessaan ennen historiatunniasi?
5. Irrotitko rikkoutuneen MP3: n, koska olet varma, että pystyt korjaamaan sen?
6. Kesän keskellä, pukeutuneena kaikkiin lasketteluvaatteisiisi, mennyt lähimpään 7-Eleveniin ostamaan jääpalikoita ja liittynyt ystäviisi liukumaan alas lähimmältä ruohomaiselta kukkulalta valitellen samalla kuinka kylmä se on?
TAI
l. Muisti Whitmanin ensimmäisen puoliskon Laulu itsestäni , koska ei ollut mitään parempaa tekemistä?
2. Vietit kolme päivää kavereidesi kanssa sanan 'Tipu?' Sosiaalipoliittisista seurauksista.
3. Viipyi klo 5.00 asti, koska englanninkielisen paperisi johtopäätös ei ollut oikein?
4. Saitko pysäköintilipun, koska joudut vastaamaan julkisen kylpyhuoneen kappaleeseen rasistisia graffitteja?
5. Vietitkö koko päivän kahvilassa lukemalla suosikkikirjailijasi kirjan uudelleen?
6. Kun olit toisen luokan oppilas, selitä luokkatoverin äidille, miksi luulet hänen lapselleen huutamisen olevan sopimatonta, kun hän uhkasi piiskaa sinua niin röyhkeydestä -
SILLÄ SAAMEMME SAAVUTTAMAAN AINOASTA Hieno!

Voit kertoa heti, että tämä essee ei ole normaali yliopistosovelluksen essee. Kirjailija leikkii rakenteella, sävyllä ja äänellä.

Stanfordin kämppis-essee on loistava paikka poiketa perinteisistä esseiden säännöistä. Et tarvitse viittä täsmennettyä kappaletta; voit kirjoittaa tavalla, joka tuntuu aitolta sinulle hakijana.

Muista, että tämä essee on kirjoitettu kämppiksellesi, ei vanhemmillesi tai opettajillesi. Puhut eri tavalla oman ikäisesi ihmisten kanssa kuin muiden ikäisten kanssa. Kirjoituksesi tulisi heijastaa sitä.

Toinen asia, jonka tämä essee saavuttaa, on spesifisyys. Jokainen kirjailijan kuvaama tapaus on elävä ja todellinen. Sen sijaan, että sanottaisiin, että hän 'työskentelee kovasti englanninkielisen paperin parissa', kirjoittaja kuvailee, että hän viipyy klo 5.00 asti korjaamaan tehtävän. Sen sijaan, että sanotaan, että hän rakastaa viettää aikaa ystävien kanssa, esseessä kuvataan erityinen tapaus, joka kuvaa täydellisesti sitä.

Erityisyys lisää työsi aitoutta ja antaa sinulle henkilöllisyyden.

Lopuksi kirjailija tekee mestarillisen työn keräämällä tietoa hänen tottumuksistaan ​​opiskelijana hauskalla ja leikkisällä tavalla. Esimerkiksi MP3-soittimen purkamista koskeva anekdootti osoittaa uteliaisuutta, joka on Stanfordin valintakomitean erittäin arvostama piirre.

Vastaavasti anekdootti siitä, että pysyt myöhässä englanninkielisen paperin viimeistelyyn, osoittaa, että opiskelija työskentelee kovasti ja välittää arvosanoista ja lähetettyjen tehtävien laadusta.

opiskelija-865073_640

Mahdollisia aiheita Stanfordin kämppikavereillesi

Tiedämme, mitä Stanfordin kirjeellä kämppisille ei pitäisi olla: pitkäkestoinen, muodollinen muisto suurimmista saavutuksistasi lukiolaisena. Mutta mitä sinun pitäisi sitten kirjoittaa? Katsotaanpa Stanfordin kämppikavereesi mahdollisia aiheita.

# 1: Ainutlaatuiset omituisuutesi

Stanfordin kämppis-essesi on hieno aika näytä ainutlaatuiset omituisuutesi.

Teetkö 30 vetoa ennen nukkumaanmenoa joka ilta? Meditoi joka aamu? Aina liian vähän kypsennä evästeitäsi?

Riippumatta omituisuudesta, Stanfordin kämppikavereiden essee on loistava paikka jakaa se. Bonuspisteitä, jos se on hauskaa!

Älä ajattele vain omituisuutta, vaan sen takana olevaa motivaatiota: teetkö 30 vetäytymistä, koska haluat lisätä voimaa kokeilla yliopiston sisäisiä urheilulajeja? Alikokasitko evästeesi, koska isoäitisi teki niin aina?

Tämän lisäkierroksen lisääminen kuvaukseen auttaa sinua pyörittämään sinut ja antaa ylimääräisen mahdollisuuden jakaa enemmän kiinnostuksistasi ja motivaatioistasi.

# 2: Suhteesi ikäisesi kanssa

Valintalautakunta haluaa saada käsityksen siitä, miten sovit Stanfordin kampukselle - ei vain akateemisissa luokissa, vaan myös koko yhteisössä.

Stanfordin kämppis-essee on loistava paikka keskustella suhteistasi ikäihisi.

Voit puhua siitä, miten olet vuorovaikutuksessa luokkatovereidesi kanssa. Ehkä muodostit suhteen toiseen opiskelijaan, jonka kanssa pysyit aina myöhässä bändin jälkeen harjoittelemassa. Tai ehkä perustit kotitehtäväkerhon muiden opiskelijoiden kanssa, jotka myös imivät latinaa.

Voit myös puhua siitä, miten olet tekemisissä ystävien kanssa. Voit jakaa hauskoja tarinoita liikaa ruokaa tilaamisesta syömisen aikana tai siitä, kuinka te aina saa eturivin paikat uusinta Marvel-elokuvaa varten.

Muistaa, valitsemiesi esimerkkien pitäisi osoittaa, että olet hyvin pyöristetty ja hauska henkilö. Jos loppu hakemuksessasi keskitytään akateemisiin saavutuksiisi, sinun kannattaa puhua jotain erilaista Stanfordin kämppikavereissasi.

# 3: Suosikki tekemäsi vain sinulle

Loput Stanford-hakemuksestasi ilmaisevat akateemiset ja koulun ulkopuoliset saavutuksesi. Tämä essee on loistava paikka näyttää, mitä teet sinä .

Ehkä vietät joka perjantai-iltasi uuden lautapelin rakentamisen tai kirjoitat fanikirjoituksia Tumblr: iin. Ehkä opetat itsellesi Photoshopia tai haluat katsella valokuvaajia koskevia YouTube-videoita. Ehkä luet paljon kuntoblogeja ja jahdat uutta maraton-PR: tä, vaikka et juoksisikaan koulusi joukkueessa. Ehkä katsot vain paljon Netflixiä.

Mitä haluat tehdä huvin vuoksi, Stanfordin kämppikavereiden essee on loistava paikka jakaa se. Keskustele siitä, miten vietät lepoajan ja mitä haluat tehdä rentoutumiseen.

3 välttämätöntä vinkkiä Stanfordin kämppis-esseen kirjoittamiseen

Vaikka Stanfordin kirje kämppiselle-essee voi ja sen pitäisi näyttää erilaiselta kuin ikäisesi vastaukset, on tiettyjä vinkkejä, jotka voit pitää mielessä, kun suoritat tehtävää varmistaaksesi, että tuotat mahdollisimman laadukkaan esseen.

# 1: Ole tarkka

Stanfordin kämppikavereesi pitäisi maalata hyvin tarkka ja elävä muotokuva siitä, kuka olet ihmisenä.

Yliopiston esseen tarkoituksena on, että valintalautakunnalla on mahdollisuus oppia tuntemaan sinut testipisteiden, arvosanojen ja arvosuositusten ulkopuolella. Stanfordin kämppis-essesi on tilaisuutesi herättää itsesi eloon esseen lukijoille ja esitellä itsesi täysin raikkaaksi ihmiseksi.

Älä yritä jäljitellä sitä, mitä luulet valiokunnan haluavan kuulla, tai yritä toimia kuten joku et ole.

Pidä kiinni kertomalla todellisia tarinoita ihmisestä, joka olet todella, älä kenestä luulet Stanford haluaa sinun olevan. Mitä enemmän yksityiskohtia voit lisätä, sitä todellisempi näytät.

# 2: Ole todellinen

Älä huoli kuulostavan vaikuttavalta Stanfordin kämppikavereissasi. Valintalautakunta ei odota, että jokainen opiskelija viettää aikaa Googlen strategioihin maailmanrauhan saavuttamiseksi tai hahmotellaan myydyintä romaaniaan (ellei juuri sitä teet itse).

Älä yritä saada itsesi näyttämään tärkeämmältä kuin olet. Jos yrität saada asiat kuulostamaan paremmilta, törmäät väärään ja vilpittömään.

Valintakomitea mieluummin lukisi todellisesta sinusta - siitä, joka vietti 20 tuntia jokaisen lähellä olevan olennon vangitsemisessa Pokémon Go -sovelluksessa - kuin meikitetyn henkilön, jonka luulet valintakomitean haluavan nähdä.

# 3: Oikoluku

Sen pitäisi melkein sanomattakin, mutta haluat varmistaa, että Stanfordin kämppikavereesi on vahvin esimerkki työstäsi. Ennen kuin käännät Stanford-sovelluksesi, vie aikaa kaikkien esseesi muokkaamiseen ja oikolukemiseen.

Työssäsi ei saa olla kirjoitus- ja kieliopivirheitä, joten älä unohda suorittaa esseitäsi kattavan oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistuksen avulla.

On hyvä, että joku muu lukee myös Stanfordin kämppikavereesi. Voit pyytää toisen mielipiteen työstäsi vanhemmalta, opettajalta tai ystävältä. Kysy heiltä, ​​edustavatko työsi sinua opiskelijana ja ihmisenä.

Pyydä heitä tarkistamaan, ettet ole unohtanut pieniä kirjoitusvirheitä. Toisen lausunnon saaminen auttaa työsi olemaan paras mahdollinen.

Muista, että vaikka Stanfordin kämppikavereidesi pitäisi olla hauskaa, se on silti kirjoitettava hyvin!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Virginia Union University SAT -pisteet ja GPA

Plugging in Numbers: Kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia

Numeroiden liittäminen on kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia. Jos olet jumissa matemaattisessa kysymyksessä, voit käyttää sitä löytääksesi oikean vastauksen. Varmista, että opit käyttämään tätä strategiaa.

Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt

Todennäköisyysongelmat ACT -matematiikassa kysyvät mahdollisuuksia, että jotain tapahtuu. Varmista, että tiedät tärkeimmät strategiamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harjoittele realistisia matemaattisia kysymyksiä täällä.

Lukion englanninkurssit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä englannin kursseja käyt lukiossa? Pitäisikö sinun valita kirjallisuus vai kieli? Täältä voit oppia vaikuttamaan korkeakouluihin englanninkielellä.

Täydellinen luettelo upokkaista

Kysymyksiä Crucible -näyttelijästä? Käymme läpi, kuka jokainen hahmo on ja mikä rooli heillä on näytelmässä.

Deer Valleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Antiokia,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Deer Valley High Schoolista Antiochissa, Kaliforniassa.

Kuinka kirjoittaa erinomainen 'Miksi tufts?' Essee

Etkö ole varma mistä aloittaa Tufts -esseesi? Opi lähestymään kehotetta ja miltä onnistunut Miksi Tufts -essee näyttää.

Perimmäisten adverbien esimerkkiluettelo

Tarvitsetko adverbiesimerkkejä? Laaja adverbiluettelomme lauseesimerkeineen antaa sinulle paljon ideoita.

7 parasta online -oppimisalustaa

Tarvitsetko verkko -oppimisalustan? Tutustu oppaaseemme parhaista online -koulutusalustoista kaikentyyppisille kursseille.

SAT-pisteet: 3 vaihetta pisteesi ymmärtämiseen

Sekoitetaanko SAT-pisteet-asteikolla? Selitämme koko SAT-pisteet ja kuinka löytää alueita tietyille korkeakouluille tarvitsemiesi pisteiden määrittämiseksi.

Parhaat valmistelukirjat SAT -kirjoittamiseen

Opiskeletko SAT -kirjoittamista ja haluat tietää, mitkä ovat parhaat SAT -valmistelukirjat? Löydä parhaat kirjat täältä oppiaksesi kielioppisääntöjä ja harjoittelemaan realistisilla kysymyksillä.

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Nevadan yliopisto, Las Vegasin SAT -tulokset ja GPA

Simmons College SAT -tulokset ja GPA

2.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.3

Mikä on 2.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Wartburg Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Purdue ACT Pisteet ja GPA

Paras Crucible Act 4 -yhteenveto

Onko sinulla kysyttävää The Crucible -tapahtuman päättymisestä tai John ja Elizabeth Proctorin kohtaloista? Katso täydellinen juoniyhteenvetomme tärkeillä tarjouksilla ja analyyseillä.

Kuinka tärkeä sanasto uudelle SAT: lle on?

Uusi SAT vuonna 2016 muuttaa sanastojen käyttöä ja ymmärtämistä. Selvitä, mitkä SAT vocab -sanat sinun on tiedettävä oppaastamme.

Tämän vuoden Houstonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas: Penn State ACT -pisteet ja GPA

Johns Hopkinsin yliopiston Peabody-konservatorio SAT-tulokset ja GPA

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tarvitsee tietää Mission San Josen lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mission San Jose High Schoolista Fremontissa, Kaliforniassa.