3 avainvinkkiä onnistuneiden tuffien täydentävien esseiden kirjoittamiseen

ominaisuus_tavat

Tufts-yliopistossa on valikoiva hyväksymisaste - noin 14 prosenttia vuonna 2020 . Tarvitset vahvan sovelluksen erottua muista hakijoista, mukaan lukien tähti-esseet. Onneksi tämä opas on täällä auttamaan sinua!

Tässä blogiviestissä käsittelemme kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Tufts Universityn hakemuksen kirjoitusosasta, mukaan lukien mahdolliset kehotteet ja miten niihin vastata.Ominaisuus Kuva: Jellymuffin 40 / Wikimedia Commons

body_library-7

miten tehdä pozole rojo

Jos haluat opiskella Tuftsin Ginn-kirjastossa, tarvitset vahvoja esseitä. Nurcamp / Wikimedia Commons.

Mitä sinun pitäisi tietää Tufts-yliopiston esseistä?

Tufts University käyttää joko Common- tai Coalition -sovellusta, joten valitse sinulle parhaiten sopiva. Jokaisella on ainutlaatuisia esseitä, joten muista noudattaa oikeaa kehotetta käyttämällesi sovellukselle.

Molemmilla sovelluksilla on omat kirjoitusosansa, joihin sinun on vastattava. Nämä esseet ovat yleisempiä kuin Tufts-esseet, mutta on silti tärkeää noudattaa ohjeita ja pyrkiä vaikuttamaan niihin . Ne ovat osa hakemustasi ja ansaitsevat parhaansa! Yhteisessä hakemuksessa on yksi joukko kehotteita, joista valita, ja koalitiohakemuksessa on toinen, joten lue jonkin verran etukäteen suunnitellaksesi, mihin vastaat, jos sinun on täytettävä molemmat hakemukset eri kouluille.

Mitä kehotuksia Tufts University -sovelluksella on?

Tufts University edellyttää, että haet hakemuksesi tiettyyn yliopiston kouluun. Tämän ei pitäisi olla ongelma, jos tiedät jo mihin pääaineeseen haet, ja Tufts suosittelee, ettei sitä käytetä päättämättömänä .

Sovelluksen tulisi antaa sinulle oikeat kehotteet mihin tahansa kouluun haet, mutta jos haluat aloittaa aloitteen, voit valita haluamasi pääaineen avattavasta valikosta Tuftsin majorit ja alaikäiset -sivu . Jokaisen pääaineen ja alaikäisen alla Tufts listaa koulun, johon pääaine kuuluu. Tämän avulla voit selvittää, mitä kehotteita käytät, vaikka et ole vielä valmis täyttämään itse sovellusta - mutta pidä aina mielessä, että kehotteet voivat muuttua !

Jos haet taiteiden ja tekniikan korkeakouluun, teknilliseen korkeakouluun tai 5-vuotiseen Tufts / NEC -yhdistelmään, sinulla on kaksi esseitä. Yksi on klassinen 'Miksi tuftit?' essee Tufts-spesifisellä kierroksella, ja toisen kehotteen avulla voit valita kahden vaihtoehdon.

BFA: n tai 5-vuotisen BFA + BA / BS -yhdistetyn koulutusohjelman hakijoille sinulla on myös kaksi kehotetta. Ensimmäinen on jälleen klassinen 'Miksi tuftit?' esseekysymys, kun taas toinen pyytää sinua kirjoittamaan taiteilijan lausunnon teoksesta, jonka haluat luoda Tuftsissa.

body_writing-8 Muokkaaminen ja tarkistaminen on kaikki osa essee-prosessia - paperiesi tulisi näyttää tältä!

Mitkä ovat Tufts-yliopiston kehotukset?

Koska kehotteet vaihtelevat eri koulujen välillä, ihanteellisen Tufts-esseen kirjoittamiseen on paljon tietoa. Mutta Tufts tarjoaa hyödyllisiä neuvoja - Ajattele laatikon ulkopuolella, kun vastaat seuraaviin kysymyksiin. Ota riski ja mene odottamattomaan paikkaan. Ole vakava, jos hetki sitä vaatii, mutta ole mukava olla leikkisä, jos se sopii myös sinulle. '

Lyhyesti sanottuna, ole itse . Tuftit eivät halua vain kuulla akateemista pätevyyttäsi, eivätkä halua kuulla pätevyytensä hyvänä kouluna, joka heille luetaan - he jo tietävät!

Taide- ja tiedekorkeakoululle, teknilliselle korkeakoululle ja Tufts / NEC-tutkinnon hakijoille:

Sinulla on kaksi esseitä kirjoittaa tähän osioon. Molemmat vaaditaan, mutta toinen kehote tarjoaa sinulle kaksi mahdollista vaihtoehtoa.

Kysely # 1: Miksi tuftit? Essee

Ensimmäinen kehote, johon sinulla on 100–150 sanaa, kuuluu:

Mitkä Tufts-perustutkinnon osa-alueet kannustavat hakemustasi? Lyhyesti sanottuna 'Miksi tuftit?'

Tämä on melko suoraviivainen kysymys - se on versio suositusta Miksi tämä korkeakoulu? essee . Et olisi hakemassa Tuftsia, jos et vielä tiedä, että haluat mennä sinne, eikö? Mutta muista aina, että jokainen toinen opiskelija, joka hakee tufteihin myös tietää, että se on hyvä koulu. Et voi vain luetella tutkintoja, jotka tukevat niitä; sinun täytyy sukeltaa hieman syvemmälle.

Tufts haluaa tietää, että tämä ei vain houkuttele sinua korkeakouluun, vaan myös se, mitä tuod siihen . Anna innostuksesi ja tuoreiden ideoiden loistaa!

Tämän sanottuaan suuri essee näyttää pääsyneuvojille, että olet tehnyt tutkimuksesi. Varmista, että osoitat kirjoituksessasi tiettyjä osia Tufts-perustutkinnon kokemuksesta! Esimerkiksi, ehkä on olemassa tietty professori, jonka kanssa haluat työskennellä, tai ainutlaatuinen ohjelma, jonka vain Tufts tarjoaa, joka sopii sinulle. Mitä tarkempi olet, sitä enemmän näytät valintaneuvojille, että olet tosissasi tulossa Tuftsin opiskelijaksi.

Kysely # 2: Vapaa valinta essee

Toinen kehote on hieman monimutkaisempi. Sen sanamäärä on myös 200-250, mutta sisältää kaksi vaihtoehtoa, joista sinun on valittava:

Nyt haluaisimme tietää hieman enemmän sinusta. Vastaa johonkin seuraavista kolmesta kysymyksestä.

A) On hienoa rakastaa oppimista. Mikä innostaa henkistä uteliaisuuttasi?

B) Kuinka kasvatustasi ympäristöt tai kokemukset - perheesi, koti, naapurustosi tai yhteisösi - ovat muokanneet ihmistä, jonka olet tänään?

C) Missä olet matkallasi sitoutuessasi sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen tai taistellessasi sen puolesta?

Nämä kaksi kehotusta ovat loistava tapa kertoa lisää itsellesi hakutoimistolle, varsinkin jos sinulla on opetuksen ulkopuolisia etuja, joista sinulla ei ole vielä ollut mahdollisuutta keskustella.

Molemmat kehotteet ovat hyviä valintoja, mutta voit valita vain yhden. Tässä on erittely siitä, kenelle kukin kehote sopii:

  • Kysely A: Jos olet älyllisesti utelias henkilö, tämä sopii sinulle hyvin. Ihmiset, jotka sopivat tähän muottiin, osallistuvat oppimismahdollisuuksiin luokan ulkopuolella ja etsivät jatkuvasti tietoa. Jos olet tyyppi, joka lukee uutisia ennen koulua tai katselee dokumentteja hauskanpidon vuoksi, tämä on hyvä kehote sinulle!

  • Kysely B: Tämä on hyvä yleiskehotus! Yleisesti ottaen useimmilla ihmisillä on kokemusta, joka auttaa heitä vastaamaan tähän kehotukseen hyvin. Tämän sanottuasi tämä kehotus vaatii sinua olemaan huomaavainen ja itsetarkka. Sinun on ymmärrettävä, miten kokemuksesi ja taustasi ovat muokanneet ihmistä, jonka olet tänään.

  • Kysely C: Sosiaalinen oikeudenmukaisuus on tärkeä aihe vuonna 2020, ja Tuftsin vastaanottovirkailijat ovat kiinnostuneita opiskelijoista, jotka sopivat yliopiston tehtävään 'osallistava ja yhteistyöhön perustuva' ympäristö. Jos olet ollut osa sosiaalisen oikeudenmukaisuuden liikkeitä vuonna 2020 tai aikaisemmin, se olisi hieno viesti sinulle.

Muista, että nämä ovat vain ehdotuksia. Jos jokin näistä kehotteista hyppää sinulle täydellisenä, juokse sen kanssa.

body_create

Jos et löydä tätä näppäintä näppäimistöltä, sinun on keksittävä se!

Kuinka vastata kysymykseen A.

Tässä kehotteessa Tufts haluaa kuulla uteliaisuudestasi ja kiinnostuksestasi. Tähän esseeseen voi lähestyä kahta tapaa, joista jokaisella on etuja ja haittoja.

Ensinnäkin voit valitse henkinen kiinnostuksesi, joka liittyy tulevaan pääaineeseesi. Oletetaan esimerkiksi, että opiskelet biologiaa, koska haluat olla lääkekehitys. Jos näin on, voit puhua tietystä lääkekehityksen näkökulmasta, joka saa sinut innostumaan. Ehkä se kehittää uusia rokotteiden tuotantomenetelmiä, joissa käytetään kasveja eläinten sijasta, tai ehkä haluat kehittää uusia lääkkeitä kroonisten sairauksien, kuten multippeliskleroosin, hoitoon.

Temppu on olla erityinen ja antaa intohimosi loistaa läpi, sitomalla sitten kaikki tämä takaisin tuleviin opintoihisi Tuftsissa. Älä pelkää puhua luokasta, jota et voi odottaa osallistua, tai projektista, jonka toivot tutkittavan koulussa. Varmista vain, että tasapainotat puhetta miksi olet utelias akateemisista suunnitelmistasi. Et halua, että tämä kuulostaa aivan kuten 'Miksi tuftit?' essee!

Toinen tapa lähestyä tätä aihetta on valitsemalla jotain, josta olet kiinnostunut, on intohimosi, vaikka se ei liitykin pääaineeseesi. Tällä on etuna osoittaa, että olet utelias muuhun kuin vain pääalueellesi, jota etsivät valintaneuvojat.

kuinka suuri on senttimetri

Esimerkiksi, haluat ehkä pääaineenaan kinesiologia, mutta rakastat sosiaalista mediaa ja olet utelias, miten se vaikuttaa tapaan, jolla käytämme. Sinun ei tarvitse olla psykologian tai tietojenkäsittelytieteen pääaine, jotta voit kirjoittaa tästä aiheesta, jos olet intohimoinen siitä! Temppu - ja haittapuoli - tällä reitillä on varmistaa, että yhdistät tämän intohimon takaisin suunnitelmiin potentiaalisena Tufts-opiskelijana. Ehkä tämä uteliaisuus on tehnyt sinusta halun liittyä Tufts Psychology Society joten voit oppia lisää siitä, miten voit käyttää ihmisten käyttäytymistä ja sosiaalista mediaa motivoida ihmisiä tulevassa fyysisessä terapeutissa.

Kuinka vastata kysymykseen B

Tämä kehote pyytää sinua kirjoittamaan kuinka taustasi on muokannut hahmosi. Valintaneuvojat etsivät esseitä, jotka esittelevät huomaavaisuuttasi, erityisesti siltä osin kuin kokemuksesi vaikuttavat sinuun ihmisenä. Tämä on sinulle mahdollisuus tuoda esiin persoonallisuutesi ja identiteettisi osia, joita ei muuten voi kohdata hakemismateriaalissasi.

Jos valitset tämän essee-kehotteen, sinun kannattaa viettää aikaa selvittämiseen mihin taustasi osaan haluat keskittyä. Onneksi kehote antaa sinulle muutaman idean (perhe, koti, naapurusto ja yhteisö) aluksi, mutta et ole rajoittunut niihin! Ehkä haluat puhua koulun jälkeisestä ohjelmasta, johon kuuluit, tai urheilutiimistä, jossa pelasit koko lapsuutesi ajan. Niin kauan kuin tällä kokemuksella tai ympäristöllä oli merkittävä osa kasvatuksessasi, se on reilua peliä.

Mitä valitsetkin, varmista, että valitset yksi asia . Älä puhu perheestäsi ja naapurustossasi ja yhteisösi. Tämä essee ei ole tarpeeksi pitkä kattamaan kaikkea tätä materiaalia! Sen sijaan valitse yksi asia ja saada täsmällinen. Selitä, miksi tämä kokemus tai ympäristö oli sinulle tärkeä, ja mene yksityiskohtiin siitä, miten se vaikutti sinuun ihmisenä.

Parhaat vastaukset tähän kehotukseen ovat kerro tarina kokemuksestasi joka auttaa lukijoita yhteydenpitoon kuka olet. Ehkä yksi niistä asioista, joka muovasi eniten hahmosi, oli varttuminen viiden sisaruksen kanssa. Kerro tarina tietystä hetkestä, joka auttaa pääsyneuvojia ymmärtämään millaista se oli!

Ja lopuksi, älä unohda yhdistää tätä takaisin Tufts-opiskelijaksi selittää kuinka hahmosi sopii hyvin yliopistoon. Palataan esimerkiksi siihen, että meillä on paljon sisaruksia. Ehkä se on opettanut sinua arvostamaan kaikkia heidän ainutlaatuisista persoonallisuudistaan, koska riippumatta siitä kuinka erilainen oletkin, kaikki tuovat pöydälle jotain erityistä. Tämän vuoksi olet innostunut uusien ystävien hankkimisesta ja ihmisten kokoamisesta Tufts-yhteisöön.

Kuinka vastata kysymykseen C

Tämä kehote koskee sosiaalista oikeudenmukaisuutta. Jos et ole varma, mikä sosiaalinen oikeudenmukaisuus on, sosiaalityöntekijöiden kansallinen liitto määrittelee sen 'näkemykseksi, että kaikki ansaitsevat yhtäläiset taloudelliset, poliittiset ja sosiaaliset oikeudet ja mahdollisuudet'. Toisin sanoen sosiaalinen oikeudenmukaisuus on taistelu kaikkien tasa-arvosta rodusta, luokasta tai taloudellisesta asemasta riippumatta.

Voit vastata tähän kehotukseen sinun on selitettävä, miten opit sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta, osallistut siihen tai taistelet sen puolesta. Mitä aiot tehdä auttaaksesi tätä syytä omassa elämässäsi? Huomaa, että kehotteessa käytetään tässä termiä 'matka'. Tämä tarkoittaa, että pääsyvaatijat eivät odota sinun saavan selville koko tätä 'sosiaalista oikeudenmukaisuutta'! Joten älä huoli, jos et ole järjestänyt marssia yhteisössäsi tai ottanut lahjoituksia auttaaksesi Black Lives Matter -liikettä. Valintaneuvojat ovat kiinnostuneempia siitä, miten opit sosiaalisen oikeudenmukaisuuden liikkeestä ja teet muutoksia elämässäsi tukemaan tätä syytä.

Tässä on asia: jos et ole osa sosiaalisen oikeudenmukaisuuden liikettä tai et ole tyytyväinen ajatukseen, tee ei kirjoita tämä Tufts-essee. Sinulle annetaan essee-vaihtoehtoja syystä! Valintaneuvojat on koulutettu nuuskimaan valheita, joten pahinta mitä voisit tehdä, on sosiaalisen oikeudenmukaisuuden työsi. On okei, jos tämä ei ole hyvä aihe sinulle!

Jos valitset tämän kehotteen, varmista, että aloitat tarinan. Osallistuitko marssiin? Oletko vapaaehtoistyössä sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen suuntautuneessa organisaatiossa? Kertomuksen kertominen kokemuksestasi auttaa lukijoita olemaan yhteydessä sinuun ihmisenä. On myös kunnossa, jos kokemuksesi sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta puhuivat ystäväsi kanssa siitä ja tajusivat, että voit tehdä enemmän tukemaan syytä. Kuten vanha sanonta kuuluu: kyse ei ole määränpäästä, vaan siitä, mitä opit prosessin aikana.

Ole myös rehellinen siitä, mitä matkasi tähän mennessä. On okei sanoa, että opit vielä, tai että matka on ollut kova. Valintaneuvojat arvostavat aitoutta, ja totuus on, että taistelu sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta voi olla vaikeaa. Varmista vain, että pidät keskustelusi mahdollisimman positiivisena! Keskity siihen, mitä olet oppinut ja kuinka kovasti yrität saada aikaan muutoksen.

Ja tietenkin, varmista, että sidot tämän kaiken takaisin tufteihin. Selitä, miten ymmärrys sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta vaikuttaa siihen, miten osallistut luokkisi ja kampuksen tapahtumiin. Tee selväksi, että aiot tuoda kanssasi oikeudenmukaisuuden hengen kampukselle, koska se on se, mitä valintaneuvojat haluavat nähdä tulevissa Tufts-opiskelijoissa.

body_sfma Tuftsin SFMA-koulu koskee kaikkea taidetta.

BFA: lle, 5 vuoden BFA + BA / BS SMFA-hakijoille:

Tässä osiossa on kaksi vaadittavaa esseitä. Sinulla ei ole valintaa siitä, mihin kehotteisiin vastaat, mikä eliminoi osan taistelusta valita sinulle paras vaihtoehto.

Kysely # 1: Miksi SMFA tufteilla? Essee

Ensimmäinen kehote, johon on vastattava 100-150 sanalla, kuuluu:

Mitkä Tufts-perustutkinnon osa-alueet kannustavat hakemustasi? Miksi SMFA at Tufts?

Tämä kehote on samanlainen kuin Miksi tuftit? esseekehote, mutta hieman erilaisella painotuksella. SMFA at Tufts on Tuftsin taidemuseon kouluohjelma , joten se on ehdottomasti taiteesta kiinnostuneille.

Valintatoimisto haluaa nähdä sinun osoittavan, mikä vetää sinut tarkalleen tähän kouluun muiden yli ja mikä nimenomaan ajaa sinut etsimään taidetta . Mitä saat tuftista, jota et voisi saada muualta? Kuinka taidetutkinto rikastuttaa elämääsi ja miten aiot käyttää sitä tulevaisuudessa?

Korkeakoulut haluavat edistää älyllistä kasvua yhteisöissään, minkä vuoksi he pyytävät enemmän kuin tavallista vastausta 'tämä on hyvä koulu'. He haluavat tietää, miksi haluat osallistua, mutta he haluavat myös tietää, mitä tuot yhteisölle .

Tuftsin ja SMFA: n selaaminen Tufts-gallerioissa on hieno tapa saada inspiraatiota. Näetkö taideteoksesi sopivan sinne? Mitä tarjoat, jota ei vielä ole edustettuna?

Ajattele luomiasi taiteita tai taiteita, jotka haluat luoda . Kuinka Tufts auttaa sinua pääsemään sinne? Mikä tekee sinusta halun jatkaa taiteen tutkintoa eikä taidetta toisen alan täydennyksenä? Kiinnostuksen ja sitoutumisen selkeästi ilmaiseminen osoittaa, että olet sopiva Tuftsille sopivaksi pääsytoimistoon.

Kehote # 2: Taidekehote

Toinen kehote, joka sisältää myös 200–250 sanaa, kuuluu:

Taiteella on valta häiritä ennakkoluulojamme, muokata julkista keskustelua ja kuvitella uusia tapoja olla maailmassa. Mitä ideoita haluat tutkia työssäsi?

Tämä kysymys sukeltaa hieman syvemmälle taiteelliseen mieleesi. Ei riitä luomaan kaunista taidetta pintatasolla - Tufts haluaa tietää, että ajattelet myös taidettasi mielekkäästi .

Tämä kehote on pohjimmiltaan taiteilijan lausunto , vaikka se keskittyy enemmän taiteelliseen tarkoitukseesi suuressa mittakaavassa kuin yksittäiseen kappaleeseen. Käy läpi suosikki taiteesi, jonka olet luonut, ja ajattele yhteisiä teemoja ja toistuvia ideoita, vaikka et aio heidän olla siellä . Mitä käsitteitä yrität tutkia, jopa alitajuisesti?

sana, joka sinun on tiedettävä

Harkitse paitsi sitä, miltä taide näyttää tai kuulostaa, vaan myös sitä, mistä se on tehty ja miksi päätit tehdä sen tällä tavalla. Ajattele saatavuuden tai helppokäyttöisyyden rajoissa - pidä aina mielessäsi kysymys miksi.

Teemat ovat hyviä, mutta yritä olla liian yleisiä tai keksiä jotain, mitä ei ole. Suuri osa taiteesta on kauneuden sieppaamista, joten yritä ajatella sitä syvemmälle. Ja jos aiot väittää, että taiteesi kritisoi tai edustaa jotain, sinun on kyettävä osoittamaan se - analysoi luomasi osoittaaksesi, miten se yhdistyy teemoihisi, älä vain heijasta jotain ylhäältä ja toivoa, että valintaviranomaiset eivät huomaa, ettei sitä oikeastaan ​​ollut .

body_fistbump Kirjoita tarpeeksi hyvä essee ja tämä voi olla sinä ja muut Tufts-opiskelijat.

Miltä näyttävät toimivat tuftit-esseet?

Onneksi Tufts University ei ole ujo asettamalla hyväksyttyjä esseitä verkossa hakijoille selattavaksi. Vaikka jotkut näistä esseistä koskevat vanhempia aiheita, ne auttavat silti ymmärtämään, mitä valintaneuvojat etsivät erinomaisilta opiskelijoilta (ja heidän esseistään).

'Miksi tuftit?' Essee, joka toimi

Muistan elävästi, että astuin Tisch-kirjaston katolle ja näin joukon lapsia istumassa riippumatoissa ja näkymät Bostonin taivaanrantaan. Viritin lyhyesti matkaoppaani esityksen ja aloin salakuuntelua. Opiskelijat käsittelivät kaikkea fysiikasta siihen, mitä heillä oli lounaana sinä päivänä. Puhuessaan fysiikasta he eivät puhuneet ennakkoluulottomasti; sen sijaan he puhuivat intohimoisesti. Samoin kun he puhuivat jotain niin yksinkertaista kuin lounas, he tekivät niin nokkelalla juonittelulla. Tufts-opiskelijat ovat yhtä mielenkiintoisia kuin kiinnostavatkin. Tämä kuvaus ei vain resonoi minua, se myös määrittelee minut.

Tämä essee tekee erinomaisen työn vastaamalla kysymyksiin Miksi tuftit? essee. Kirjailija kanavoi kokemuksen, jonka he saivat ollessaan Tuftsissa, ja kertoi yksityiskohtaisesti, kuinka muiden opiskelijoiden kuuntelu vahvisti heidän haluaan osallistua. He käyttävät sanoja kuten 'intohimo' kuvaamaan Tufts-opiskelijoita.

Loppu osuu johonkin tärkeään: tämä opiskelija halusi olla osa ylioppilaskuntaa, koska kuulemansa opiskelijat eivät olleet vain mielenkiintoisia ihmisiä, vaan myös kiinnostunut . Muistatko kehotukset mainita 'älyllisesti leikkisä'? Tämä on täydellinen tapa osoittaa uteliaisuus, kiinnostus ja rakkaus oppimiseen tuftien erityisessä kontekstissa .

'Mitä olet luonut?' Essee, joka toimi

Tämä essee koskee vanhempaa kehotetta, jossa kehotettiin oppilaita puhumaan yhdestä luomuksestaan. Tässä opiskelijan oli sanottava:

Kun ihmiset puhuvat jonkin rakentamisesta, luomisesta, he tarkoittavat useimmiten jotain fyysistä. Insinöörit, arkkitehdit ja työmiehet, nämä ovat ammatteja, jotka ajattelen tekevän asioita. En ole koskaan ollut kovin rakentaja, minulta puuttuu se erityinen ymmärrys maailmasta, jota tarvitaan kuvitellaksesi, mitä rakennat, eikä minua ole koskaan koordinoitu tarpeeksi tekemään mitään käsilläni, mutta voin luoda. Se, mitä olen tehnyt, ei ole jotain, jota voit pitää kiinni tai koskettaa, se ei kata aukkoja eikä painoa, enkä voi edes väittää, että olen laittanut yhden sormen sen rakenteeseen. Oma luomukseni on runo, tai pikemminkin runoja. Sarja kirjaimia, jotka symboloivat ääniä, jotka on koottu yhteen muodostamaan sanat, jotka puolestaan ​​kerätään viivoiksi ja poseiksi, kokonaisuuksiksi. Runojani ei voida koskettaa, mutta ne voivat koskettaa sinua; vaikka he eivät muodosta siltaa, he voivat ylittää kuilun; ja vaikka et koskaan pysty punnitsemaan niitä mittakaavassa, heidän ajatustensa paino tuntuu heti, kun luet ne. Joten en ehkä ole insinööri, arkkitehti tai työmies, mutta olen luoja. Käsittelen sanat merkitykseksi, muovaan rivit riimeiksi ja veistän mielikuvitusta. Joten vaikka en kykene pitämään tekemääni, voin katsoa sen muotoutuvan ja nähdä sen vaikutuksen maailmaan.

Tämä essee tekee erinomaisen tehtävän vastata kysymykseen paitsi ilmoittamalla vastauksen, myös ilmentämällä sitä . On selvää, että opiskelija on kirjailija; heidän kielensä on eloisa, välitön ja leikkisä, mikä osoittaa heidän vahvuutensa sanan merkityksissä ja lauseen rakenteessa.

Tärkeää on, että tämä essee ei halventa muita tieteenaloja - se tulkitsee runoutta käyttämällä fyysisten luojien mahdollisesti käyttämiä kieliä, kuten 'ulottuvuudet', 'silta' ja 'paino'.

Tässä esseessä on paljon luovuutta ja älyllistä leikkiä, joiden tarkoituksena on erottaa kirjailija opiskelijoista, jotka ovat voineet keskittyä enemmän rakentamansa tuotteen (esimerkiksi keitetty auto moottori) olemassaoloon kuin toiminto heidän rakentamastaan ​​tuotteesta (esimerkiksi keitetty automoottori, joka vähentää hiilidioksidipäästöjä).

Kun käsittelet tätä kehotusta, mieti, kuinka sinäkin voit esimerkkiä luomuksestasi esseessäsi .

body_dolphin2

Ajattele kuin delfiini: fiksu ja leikkisä!

Tufti-esseesi avainkohdat

Tufts-esseiden parhaat käytännöt ovat samanlaisia ​​kuin muissa kouluissa, mutta on pidettävä mielessä joitain erityisiä näkökohtia.

Kiinnitä huomiota Tuftsin älylliseen taivutukseen

Tufts haluaa käyttää sanoja kuten 'leikkisä' ja 'älyllinen'. Nämä viittaavat uteliaisuuteen maailmasta, joka ylittää halun käydä hyvässä koulussa, koska se on hyvä koulu. Pidä ne mielessä kirjoittaessasi - miten voit osoittaa oman uteliaisuutesi ja kiinnostuksesi maailmaa kohtaan?

Muista, että Tufts on tutkimusyliopisto

Olet vuorovaikutuksessa enemmän jatko-opiskelijoiden kanssa kuin muissa asetuksissa. Paitsi että tämä antaa sinulle jalan ylös haettaessa grad-koulua, se antaa sinulle myös mahdollisuuden ajatella syvällisemmin kuin jos olisit vain alttiina muille alaikäisille.

Osoittamalla kiinnostusta oppia muilta opiskelijoilta ja osallistumalla oppimisyhteisöön on hyvä tapa osoittaa, että olet kiinnostunut ainutlaatuisesta kokemuksesta osallistua tutkimusyliopistoon.

Valitse sinulle sopivat kehotteet

Koska Tuftsilla on kaksi erilaista kehotetta, riippuen siitä, mistä koulusta opiskelet, muista valita oikeat. Varmista lisäksi, että maksimoit jokaisen kehotteen potentiaalin - loppu hakemuksestasi kattaa tutkijat, joten esiteesi avulla esittele, mikä todella erottaa sinut .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Virginia Union University SAT -pisteet ja GPA

Plugging in Numbers: Kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia

Numeroiden liittäminen on kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia. Jos olet jumissa matemaattisessa kysymyksessä, voit käyttää sitä löytääksesi oikean vastauksen. Varmista, että opit käyttämään tätä strategiaa.

Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt

Todennäköisyysongelmat ACT -matematiikassa kysyvät mahdollisuuksia, että jotain tapahtuu. Varmista, että tiedät tärkeimmät strategiamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harjoittele realistisia matemaattisia kysymyksiä täällä.

Lukion englanninkurssit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä englannin kursseja käyt lukiossa? Pitäisikö sinun valita kirjallisuus vai kieli? Täältä voit oppia vaikuttamaan korkeakouluihin englanninkielellä.

Täydellinen luettelo upokkaista

Kysymyksiä Crucible -näyttelijästä? Käymme läpi, kuka jokainen hahmo on ja mikä rooli heillä on näytelmässä.

Deer Valleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Antiokia,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Deer Valley High Schoolista Antiochissa, Kaliforniassa.

Kuinka kirjoittaa erinomainen 'Miksi tufts?' Essee

Etkö ole varma mistä aloittaa Tufts -esseesi? Opi lähestymään kehotetta ja miltä onnistunut Miksi Tufts -essee näyttää.

Perimmäisten adverbien esimerkkiluettelo

Tarvitsetko adverbiesimerkkejä? Laaja adverbiluettelomme lauseesimerkeineen antaa sinulle paljon ideoita.

7 parasta online -oppimisalustaa

Tarvitsetko verkko -oppimisalustan? Tutustu oppaaseemme parhaista online -koulutusalustoista kaikentyyppisille kursseille.

SAT-pisteet: 3 vaihetta pisteesi ymmärtämiseen

Sekoitetaanko SAT-pisteet-asteikolla? Selitämme koko SAT-pisteet ja kuinka löytää alueita tietyille korkeakouluille tarvitsemiesi pisteiden määrittämiseksi.

Parhaat valmistelukirjat SAT -kirjoittamiseen

Opiskeletko SAT -kirjoittamista ja haluat tietää, mitkä ovat parhaat SAT -valmistelukirjat? Löydä parhaat kirjat täältä oppiaksesi kielioppisääntöjä ja harjoittelemaan realistisilla kysymyksillä.

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Nevadan yliopisto, Las Vegasin SAT -tulokset ja GPA

Simmons College SAT -tulokset ja GPA

2.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.3

Mikä on 2.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Wartburg Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Purdue ACT Pisteet ja GPA

Paras Crucible Act 4 -yhteenveto

Onko sinulla kysyttävää The Crucible -tapahtuman päättymisestä tai John ja Elizabeth Proctorin kohtaloista? Katso täydellinen juoniyhteenvetomme tärkeillä tarjouksilla ja analyyseillä.

Kuinka tärkeä sanasto uudelle SAT: lle on?

Uusi SAT vuonna 2016 muuttaa sanastojen käyttöä ja ymmärtämistä. Selvitä, mitkä SAT vocab -sanat sinun on tiedettävä oppaastamme.

Tämän vuoden Houstonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas: Penn State ACT -pisteet ja GPA

Johns Hopkinsin yliopiston Peabody-konservatorio SAT-tulokset ja GPA

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tarvitsee tietää Mission San Josen lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mission San Jose High Schoolista Fremontissa, Kaliforniassa.