3 avainvinkkiä Salsa -luokan pukeutumiseen

latino-2463823_1280

Oletko valmis aloittamaan salsa -tunnit? Mahtava! Salsatanssi on loistava tapa treenata, tavata uusia ihmisiä ja pitää hauskaa.

Jos valmistaudut ensimmäiseen salsa -luokkaan, saatat miettiä, mitä pukeutua salsa -luokkaan. Vaikka useimmilla salsa -tanssitunnilla ei ole tiukkaa pukukoodia, on tärkeää pukeutua asianmukaisesti toimintaan.kuinka parantaa istumislukupisteitä

Noudata näitä ohjeita päättäessäsi, mitä pukeutua salsa -tanssitunneille:

#1: Asun tulee olla helppo siirtää sisään. Salsatanssi on fyysistä toimintaa.

#2: Asusi pitäisi auttaa sinua pysymään turvassa. Et halua käyttää esimerkiksi jotain, johon saatat kompastua, tai kenkiä, jotka eivät tarjoa tarpeeksi tukea.

#3: Asusi ei saa aiheuttaa muita ihmisiä epämukavaksi. Salsa -tanssi on sosiaalista toimintaa, etkä halua käyttää jotain liian provosoivaa, mikä saattaa tehdä kumppaneistasi epämukavia.

Mitä pukeutua Salsa -luokkaan

Päätettäessämitä pukeutua salsa -tanssitunneille, sinun pitäisi etsiä vaatteita, jotka ovat toimivia, mukavia ja saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi. Liikut paljon salsa -luokan aikana, joten se voi auttaa pukeutumaan kerroksittain jonka voit poistaa, kun kuumenee. Tässä osassa annan ideoita siitä, mitä miesten ja naisten tulisi pukeutua salsa -luokkaan ollakseen valmiita tanssin fyysisiin vaatimuksiin.

Mitä pukeutua salsa -luokkaan - naiset

Tässä on muutamia ideoita siitä, mitä pukeutua salsa -luokkaan, jos olet nainen:

 • Mekot jotka ovat polviin asti tai hieman lyhyempi.
 • Farkut tai leggingsit jotka ovat asennettu nilkan läpi joten et kompastu niihin.
 • Leikatut housut , kapriisit tai shortsit että voit helposti liikkua.
 • Lyhyet hihat tai hihaton toppi.
 • TO neuletakki tai villapaita jota voit käyttää jos tulee kylmä.
 • Kengät jotka ovat tasainen tai saada a pieni kantapää (Korkeus enintään 2 tuumaa).

Mitä pukeutua Salsa -luokkaan - miehet

Tässä on muutamia ideoita siitä, mitä pukeutua salsa -luokkaan, jos olet mies:

 • Puuvillaiset t-paidat.
 • Pitkä- tai lyhythihaiset napit.
 • Farkut, khakit tai housut.
 • Kaikenlaiset shortsit.
 • Kevyet liivit tai puserot helppo poistaa.
 • Matalat kengät kanssa sileä pohja.

Lopulliset ajatukset

Salsatanssi on hauskaa, mutta voi olla haastavaa, varsinkin jos et käytä oikeita vaatteita. Varmista, että sinulla on mukavat vaatteet ja kengät, joiden avulla voit saada urasi ja sinulla on elämäsi aika.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.