3 avainvinkkiä AP -laskennan ässäyksen vapaaksi vastaukseksi

matematiikka-1500720_1920

AP Calculus BC Free Response -osa voi olla pelottava, jos et ole valmis. Sinun on vastattava kuuteen moniosaiseen kysymykseen näyttääksesi taitosi lukuisissa laskenta-aiheissa. Kuitenkin, kun tiedät mitä odottaa tästä osiosta, säästät paljon ahdistusta ja voit luoda tutkimussuunnitelman, joka auttaa sinua saamaan parhaan AP -pistemäärän. Tässä oppaassa selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää AP Calc BC: n vapaa vastaus -osiosta, mukaan lukien sen muoto, milloin voit ja et voi käyttää laskinta, miltä esimerkkikysymykset näyttävät ja miten niistä saa parhaan pistemäärän, ja mitä opintovinkkejä sinun on pidettävä mielessä.

body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

miten päästä Notre Dameen

Katsaus AP Calculus BC -kokeeseen

AP Calculus BC on yksi kahdesta AP Calculus -testistä, ja se kattaa hieman kehittyneemmän materiaalin kuin AP Calculus AB. Tentti testaa tietosi eri laskenta -aiheista, kuten rajoista, kokonaisluvuista ja differentiaaliyhtälöistä. Voit oppia lisää siitä, mitä testataan, katsomalla virkamiestä AP Calc AB ja BC Kurssin ja tentin kuvaus . AP Calculus BC -testi on jaettu kahteen pääosaan: monivalinta ja vapaa vastaus.

Jokainen osio on puolet tentin kokonaispistemäärästä ja kokeen kokonaiskesto on kolme tuntia ja 15 minuuttia. Sekä monivalinta- että vapaan vastauksen osiot on jaettu osaan A ja osaan B. Joillakin osioilla voit käyttää graafista laskinta, kun taas toisilla et. Alla on yleiskatsaus kokeen muodosta.

AP Calc BC -osa % pisteistä Aika # kysymyksiä Laskin?
Monivalinta Osa A: 33,3% 60 min 30 Älä
Osa B: 16,7% 45 min viisitoista Joo
Yhteensä: 50% Yhteensä: 1 h 45 min Yhteensä: 45 -
Vapaa vastaus Osa A: 16,7% 30 min 2 Joo
Osa B: 33,3% 60 min 4 Älä
Yhteensä: 50% Yhteensä: 1 h 30 min Yhteensä: 6 -
KAIKKI YHTEENSÄ 100% 3 tuntia 15 minuuttia 51 -

Millainen on AP Calculus BC Free Response -osa?

Käytät AP Calculus BC: n ilmaista vastausosaa, kun olet suorittanut monivalintaosan. Ilmainen vastaus on testin toinen ja viimeinen osa.

Sinulla on yhteensä 90 minuuttia aikaa täyttää tämä osio, joka koostuu kuudesta kysymyksestä, jotka on jaettu kahteen osaan: osa A ja osa B. Mukaan kollegion hallitukselle , kysymykset 'sisältävät erityyppisiä toimintoja ja toimintojen esityksiä sekä suunnilleen samanlaisen yhdistelmän menettelyllisiä ja käsitteellisiä tehtäviä'. Mukana on myös vähintään kaksi kysymystä ' todellista kontekstia tai skenaariota kysymykseen. ''

Tässä on ilmainen vastaus -osan muoto:

AP Calculus BC Free Response Aika # kysymyksiä % kokonaispisteistä Laskimen käytäntö
Osa A 30 min 2 16,7% Vaaditaan
Osa B 60 min 4 33,3% Ei sallittu

AP Calculus BC FRQ -osion osalta sinut testataan neljällä tärkeimmällä osaamisalueella kollegion hallitukselle :

Taitoalue Kuvaus % AP Calculus BC Free-Response -osiosta
Matemaattisten prosessien toteuttaminen Määritä lausekkeet ja arvot matemaattisten menettelyjen ja sääntöjen avulla 37-59%
Esitysten yhdistäminen Käännä matemaattisia tietoja yhdestä esityksestä tai useista esityksistä 9-16%
Perustelu Perustele perustelut ja ratkaisut 37-59%
Viestintä ja merkintätapa Käytä oikeita merkintöjä, kieliä ja matemaattisia käytäntöjä tulosten tai ratkaisujen välittämiseen 9-20%

Jokaisesta AP Calc BC FRQ: sta saat pisteet 0-9. Vapaakysymykset sisältävät useita osia, ja saat tietyn määrän pisteitä (tyypillisesti 1–3) jokaisesta kysymyksen osasta. Vapaa vastaus -osiosta ansaitsemasi pisteet yhdistetään monivalintaosiosi pisteisiin ja muunnetaan lopulliseksi AP-pisteeksi asteikolla 1-5.

ominaisuuslaskin-oppikirja

kaksi totuutta ja valhepeli

AP Calculus BC Free Response Sample Questions

Miltä AP Calc BC FRQ näyttää ja miten aiot ratkaista ne? Tässä osiossa näytämme sinulle kaksi virkamiestä AP Calculus BC FRQ vuoden 2019 AP Calc BC -kokeesta. Selitämme jokaiselle kysymykselle, miten se pisteytetään ja mitä vastauksesi pitää sisältää, jotta saat täydet pisteet.

Esimerkkikysymys 1: Osa A AP Calculus BC FRQ (Laskin vaaditaan)

calcbc1

Osa A

1a

Kysymyksen ensimmäisen osan ratkaisemiseksi sinun on otettava integraali, josta saat vastauksen 153.46. Pyöristä lähimpään kokonaislukuun (153) saadaksesi lopullisen vastauksesi. Osassa A on kaksi pistettä: yksi oikean integraalin näyttämiseksi ja toinen lopullisen oikean vastauksen saamiseksi.

Osa B

1b

B -osan osalta sinun on jälleen otettava kiinteä osa, tällä kertaa järvestä lähtevien kalojen keskimääräinen lukumäärä joka tunti keskiyöstä kello 5.00. Tämä antaa sinulle arvon 6,059, joten lopullinen vastaus on 6,059 kalaa tunnissa. Osassa B on kaksi pistettä, yksi oikeasta integraalista ja toinen oikeasta lopullisesta vastauksesta.

Osa C

1c

Osa C on hieman monimutkaisempi kuin kysymyksen kaksi ensimmäistä osaa, ja yllä oleva ratkaisu näyttää kaksi tapaa ratkaista ongelma. Kummassakin tapauksessa sinun on ensin tiedettävä, että E (t) - L (t) on nolla. Sen avulla voit sitten ratkaista t joka on 6.20356. Tiedät sitten, että suurin muutos kalojen määrässä on 6,204 tuntia keskiyön jälkeen. Tämä osa on kolmen pisteen arvoinen: yksi tietää E (t) -L (t) = 0, yksi piste oikeasta ratkaisusta t (sekä 6.204 että 6.203 ovat hyväksyttyjä vastauksia) ja yksi piste perusteluille.

Osa D

1D

Osan D osalta sinun on ratkaistava E '(5) - L' (5) ja ymmärrettävä, mitä arvo tarkoittaa. Osa D on kahden pisteen arvoinen. Voit ansaita yhden pisteen ratkaisemalla E '(5) - L' (5) (oikea vastaus on -10,7228) ja yhden pisteen oikeasta selityksestä (koska arvo on negatiivinen, kalojen lukumäärän muutos on vähenee klo t = 5.)

mikä on hapen elektronegatiivisuus

body_calculus

Esimerkkikysymys 2: Osa B AP Calculus BC FRQ (laskin ei sallittu)

calcbc2

Floridan yliopiston keskimääräiset sat -pisteet

Osa A

2a

A -osa on kolmen pisteen arvoinen. Ansaitset yhden pisteen, kun tiedät nimittäjän f '(x), joka on (x2-2x + k)2. Ansaitset yhden pisteen oikeasta täydellisestä f '(x) -yhtälöstä ja yhden pisteen oikean arvon löytämisestä että .

Osa B

2b

B -osa on myös kolmen pisteen arvoinen. Ensimmäinen kohta on osittaisen jakeen hajoamisen näyttäminen. Osittainen murtoluku hajoaa, kun aloitat yksinkertaistetulla vastauksella ja muutat sen polynomijakeiksi. Tässä tapauksessa pisteen ansaitsemiseksi sinun on otettava x2-2x + 8 ja muuntaa sen muotoon (x -4) (x + 2), niin voit havaita, että A = ⅙ ja B = -⅙. Toinen piste on oikeiden johdannaisten kirjoittaminen ja kolmas kohta niiden kehittäminen ja vastauksen saaminen -⅙ ln2.

Osa C

2c

Osa C on, kuten arvasit, myös kolmen pisteen arvoinen. Ansaitset yhden pisteen väärän integraalin kirjoittamisesta, yhden pisteen antiderivaatiosta ja yhden pisteen siitä, että havaitset, että rajaa ei ole olemassa, ja selität, että koska raja ei ole olemassa, integraali eroaa.

feature_calculusimage

Vinkkejä vastaamiseen AP Calculus BC FRQ

Kun valmistaudut AP Calc BC -kokeeseen, pidä nämä kolme vinkkiä mielessä, kun opiskelet ja harjoittelet FRQ -käytäntöä.

Vinkki 1: Opi käyttämään laskinasi

AP Calculus BC: n ilmaisen vastauksen A -osassa (osion kaksi ensimmäistä kysymystä) olet vaaditaan käyttää laskinta. Se ei ole vain sallittua; tarvitset ehdottomasti laskimen näiden kysymysten ratkaisemiseksi.

Vaikka saattaa tuntua itsestään selvältä, että sinun pitäisi tietää laskimen käyttö, tietäen tarkalleen, miten ja milloin sen eri toimintoja käytetään, voit säästää paljon aikaa tentissä ja lisätä mahdollisuuksiasi saada oikea vastaus.

Mukaan kollegion hallitus, Neljä laskimen ominaisuutta, joita käytät eniten AP Calculus AB -kokeen aikana ja joiden pitäisi olla helposti suoritettavissa laskimellasi, ovat:

vaikuttaako luokan pudottaminen gpaasi
  • Piirrä funktion kuvaaja mielivaltaiseen katseluikkunaan
  • Etsi funktioiden nollat ​​(ratkaise yhtälöt numeerisesti)
  • Laske funktion johdannainen numeerisesti
  • Laske numeerisesti tietyn integraalin arvo

Kun valmistaudut tenttiin, varmista, että tiedät, miten jokainen näistä suoritetaan (harjoitusongelmien suorittaminen voi auttaa!).

Vinkki 2: Opiskele laadukkailla käytännön kysymyksillä

Opiskelu on vain yhtä tehokasta kuin oppimateriaalisi, joten haluat käyttää parasta. Paras tapa valmistautua AP Calculus BC -kokeeseen on käyttää virallisia käytännön kysymyksiä ja testejä. Viralliset harjoitusmateriaalit ovat College Boardin tuottamia, ja voit olla varma, että ne ovat korkealaatuisia, koska ne ovat samojen ihmisten tekemiä, jotka tekevät todellisen AP-kokeen.

Suosittelemme, että aloitat AP-tentin valmistelun suorittamalla täyspitkän harjoitustestin (oikeaan aikaan). Sen avulla voit tottua testin vaikeuteen, sisältöön ja tahdistukseen ja erityisesti ilmaisen vastauksen osaan.

Meillä on opas parhaisiin AP Calculus BC -harjoitustesteihin, joiden avulla pääset alkuun. Erityisesti ilmaisiin kysymyksiin, College Board tarjoaa 20 vuoden arvoisen FRQ: n, jota käytetään vanhoissa AP -kokeissa. Nämä ovat loistava resurssi, ja sinun tulee ehdottomasti hyödyntää niitä.

Vinkki 3: Näytä työsi

Useimpien testin vapaiden vastausten kysymyksiin lopullinen vastaus ongelmaan on vain 1-2 pistettä mahdollisesta yhdeksästä. Tämä tarkoittaa, että suurin osa pisteistä ansaitaan tehtävän välivaiheilla- ja jos et näytä, miten olet saavuttanut nämä välivaiheet, saat AP Calc BC FRQ: sta erittäin alhaiset pisteet.

Vaikka ratkaisisit ongelman laskimella, sinun on kirjoitettava asetukset (kuten ratkaistava yhtälö tai arvioitava johdannainen) sekä vastaus saadaksesi ansiota työstäsi.

Saatat olla tottunut olemaan kirjoittamatta muistiin tiettyjä töitä, jotka näyttävät erityisen ilmeisiltä kotitehtävissä ja luokkatesteissä. Kuitenkin, vaikka opettajasi ei haittaisi, AP -luokkalaiset tahtoa.

Muista, että AP -luokkalaiset ovat enemmän kiinnostuneita siitä, miten saavutit lopullisen vastauksesi, kuin siitä, mikä on lopullinen vastaus.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Älä ota TEVA 3109 -valmistetta ennen tämän lukemista

Etkö ole varma, pitäisikö sinun ottaa TEVA 3109 -pilleri? Opi mitä se sisältää, mitä vaikutuksia sillä on ja miten TEVA -pilleri 3019 otetaan turvallisesti.

Regent University SAT -tulokset ja GPA

Parhaat apurahat nuorille lukiossa

Voit hakea ja voittaa apurahoja nuorena lukiossa. Tässä on parhaat apurahat nuorille ja kuinka löytää vielä enemmän.

Norfolkin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

IAT -liigan SAT -testitulokset

Mitä SAT -aiheen testituloksia tarvitset huippuoppilaitoksille, kuten Harvard, Stanford, Cornell, Princeton ja MIT? Ota selvää tästä.

Mira Costan lukio | 2016-17 Rankings | (Manhattan Beach,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Costa High Schoolista Manhattan Beachillä, Kaliforniassa.

3 vinkkiä erottuvan miksi Tulane-esseen kirjoittamiseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Tulane-esseekehotetta? Opi avain loistavan Why Tulane-esseen kirjoittamiseen, joka auttaa sinua pääsemään sisään.

Polygonit ACT-matematiikassa: geometrian kaavat ja strategiat

Mietitkö kuinka neliöt, suorakulmiot, suuntaiset ja viisikulmio toimivat ACT Mathissa? Tässä on täydellinen opas ACT-matematiikan monikulmioihin ja asiantuntijastrategiat.

Yleisin vastaus ACT: Arvaa C?

Mietitkö, mikä on ACT: n yleisin vastaus? Selitämme, minkä kirjaimen valitset, kun arvaat ja miksi.

Mikä on PSAT 8/9? Pitäisikö se ottaa?

Mikä on uusi PSAT 8/9 -testi? Jos olet kahdeksas luokkalainen tai fuksi, kannattaako sinun suorittaa tämä testi tai PSAT 10/NMSQT? Lue yksityiskohtainen oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

15 SAT -vinkkiä SAT -pisteiden parantamiseen

Tarvitsetko nopeita SAT -vinkkejä pisteidesi parantamiseen ennen testiä? Täältä saat parhaat vinkkimme kirjoittamiseen, lukemiseen, matematiikkaan ja yleiseen testistrategiaan.

Loyolan yliopiston Chicagon SAT-tulokset ja GPA

Cumberlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Hastings Collegen pääsyvaatimukset

Välimerkit ACT English: Apostrophes, Colons, and More

Kuinka ratkaiset ACT-englannin välimerkkikysymyksiä, joihin liittyy heittomerkkejä, kaksoispisteitä ja pilkkuja? Opi vinkkini ja strategiani ja harjoittele realistisissa kysymyksissä.

Daytonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka paljon taloa voit varata? Opi laskemaan asuntolaina

Mietitkö 'kuinka paljon asuntolainaa minulla on varaa'? Selitämme, kuinka paljon sinun pitäisi käyttää taloon, ja tarjoamme sinulle vinkkejä kokonaiskustannusten pienentämiseksi.

SAT-pisteet, joita tarvitset hoito-ohjelmille

Haetaanko sairaanhoitokouluun? Sinun on täytettävä koulusi SAT-vaatimukset päästäksesi sisään. Tässä on SAT-pisteet, jotka sinun on hyväksyttävä.

Keskimääräiset SAT -testitulokset: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat keskimääräiset pisteet SAT -aihekokeista, kuten matematiikasta ja historiasta? Ota selvää kattavasta asiantuntijaoppaastamme.

Kuinka päästä West Pointiin: 3 avainvinkkiä

Oletko huolissasi West Pointin pääsyvaatimuksista? Käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää West Pointiin pääsystä, jotta voimme aloittaa hakemuksesi oikealla jalalla.

17 parasta korkeakoulua työpaikan löytämiseksi

Haluatko tietää parhaat tutkinnot? Luettelomme parhaat korkeakoulujen pääaineet auttavat sinua löytämään kannattavaa työtä valmistumisen jälkeen.

Kuinka huijata SAT: ää

Miten ihmiset ovat jääneet kiinni SAT: n huijaamisesta aiemmin? Lue kaikki mehukkaat skandaalit täältä.