3 parasta korkeakoulujen hakijaa ja hakutyökalua

feature_best_college_finders

Korkeakoulujen löytäjät voivat olla hyödyllinen työkalu korkeakouluetsinnässä. Korkeakoulujen hakijoiden avulla voit etsiä korkeakouluja tiettyjen kriteerien, kuten koon, valikoivuuden ja kustannusten perusteella. Valitset, mitä etsit yliopistossa, ja sitten yliopiston etsivä sylkii tulokset.

Tässä artikkelissa selitän, mikä tekee korkeakoulujen etsinnästä hyvää, ja kuvaan eräiden Internetissä olevien parempien korkeakoulujen etuja ja haittoja.

Mikä tekee korkeakouluoppaasta hyvän?

Parhailla korkeakouluopettajilla on nämä ominaisuudet:

Tarjoa runsaasti hakukriteereitä

Huonojen hakujen avulla voit hakea korkeakouluista vain muutaman kohteen perusteella. Suurin osa alihakuista etsijöistä rajoittaa hakukriteerinsä vain hyvin yleisiin luokkiin, kuten sijainti (Yhdysvaltain alue), koko ja korkeakoulun tyyppi (2-vuotinen tai 4-vuotias ja julkinen tai yksityinen).Jos voit etsiä vain ihanteellisen korkeakoulun sijaintia ja kokoa tietystä etsinnästä, se ei välttämättä auta sinua kaventamaan korkeakouluesi hakua tehokkaasti. Saatat saada satoja tuloksia, jotka vastaavat etsimääsi näistä luokista.

Löydät helpommin sopivat korkeakoulut helpommin, jos voit etsiä korkeakouluja monien tekijöiden perusteella, kuten kustannukset, valikoivuus, tarjottavat päätoimialat, monimuotoisuus ja koulun ulkopuoliset aktiviteetit .

Vähintään, korkeakouluetsimen pitäisi antaa sinun etsiä sijaintia, kokoa, korkeakoulutyyppiä (2 tai 4 vuotta sekä julkista tai yksityistä), valikoivuutta (pääsyvaatimukset sekä keskimääräiset GPA- ja SAT-pisteet), tarjottavia suuria yhtiöitä, koulun ulkopuolisia aktiviteetteja käytettävissä oleva hinta, kustannukset ja keskimääräinen myönnetty taloudellinen tuki tai prosenttiosuus rahoitustarpeesta .

Voit valita useita vaihtoehtoja tiettyihin luokkiin

Hyvä korkeakouluetsimen avulla voit valita useita vaihtoehtoja samasta hakuluokasta. Esimerkiksi parempien korkeakoulujen löytäjien avulla voit etsiä sekä suuria että keskikokoisia kouluja eikä vain valita yhtä vaihtoehtoa.

Anna sinulle mahdollisuus valita kuinka tärkeä vaihtoehto sinulle on

Hyvien korkeakoulujen löytäjien avulla voit priorisoida, kuinka tärkeät tietyt hakukriteerit ovat sinulle, ja ottaa ne huomioon hakutuloksissa . Ehkä haluat mieluummin mennä valikoivaan yliopistoon, mutta se ei ole äärimmäisen tärkeää. Hyvien korkeakouluopettajien kohdalla pystyt osoittamaan, että se on sinulle vain hieman tärkeätä.

Anna tärkeitä tietoja ja tilastoja löytämistään korkeakouluista

Hyvillä korkeakouluopettajilla, kun napsautat yhtä korkeakouluista tuloksissasi, saat tietoa koulusta, kuten sen keskimääräisen SAT / ACT-pistemäärän ja GPA: n, hakemuksen määräajan ja vaatimukset, opiskelijan koon, kustannukset ja keskimääräisen taloudellisen tuen palkinnon .

Kuinka käyttää College Finderia tehokkaasti

Ajattele prioriteettejasi, mitä haluat yliopistossa, ennen kuin aloitat korkeakouluetsimen käytön .

Jos sinulle on erittäin tärkeää mennä kouluun, jolla on hyvä maine, valikoivuus on tärkeä tekijä, jota sinun pitäisi etsiä. Useimmille korkeakouluopettajille valikoivuus määräytyy valintamäärän ja yliopiston keskimääräisten SAT- ja ACT-pisteiden perusteella. Kouluilla, joilla on alhainen valintaprosentti ja korkea SAT- ja ACT-pisteet, on yleensä korkeampi opiskelija ja paras maine .

Etsi korkeakouluja käyttämällä sinulle tärkeimpiä tekijöitä haun kaventamiseksi . Mielestäni tärkeimmät tekijät, jotka sinun pitäisi etsiä käyttäessäsi yliopiston etsintä, ovat sijainti (maaseutu tai kaupunki- ja maantieteellinen alue / osavaltio), valikoivuus ja tarjottavat suuret yritykset . Joidenkin hakijoiden avulla voit valita yleisemmän opintoalueen tai valita useita pääaineita. Jos etsit vain suuria korkeakouluja ja saat satoja tuloksia, siitä ei todennäköisesti ole hyötyä. Jos haluat todella rajata hakutuloksesi kohtuulliseen määrään, sinun on todennäköisesti valittava myös hakukriteerit, kuten opetussuunnitelmat, kustannukset, prosenttiosuus rahoitustarpeesta ja monimuotoisuus.

Mielestäni hyvä luku, johon tavoittelemme tuloksia 15-40 korkeakoulua . Jos saat yli 40 korkeakoulua tuloksiin, lisää lisää tekijöitä tai lisää tiettyjen tekijöiden merkitystä. Jos saat vähemmän kuin 15, voit poistaa joitain hakuvaihtoehtoja tai vähentää tiettyjen vaihtoehtojen tärkeyttä. Jos sinusta tuntuu, että tarvitset kaikkea etsimääsi, nämä voivat olla kouluja, joihin sinun pitäisi hakea. Varmista, että haet vähintään pari turvallisuuskoulua.

Yleensä kun käydään läpi hakutulokset, pystyt poistamaan ainakin muutaman vaihtoehdon, koska niillä ei ole laatua, joka sinulla on oltava yliopistossa. Löytäjät antavat sinulle luettelon, joka vastaa suurinta osaa etsimistäsi kriteereistä, mutta kaikki koulusi hakutuloksissasi eivät vastaa kaikkea mitä etsit.

toimi englannin harjoitustesti pdf

Tein hypoteettisen haun yliopiston etsittäjän College Boardin suuresta tulevaisuudesta ominaisuuksien perusteella, jotka haluaisin yliopistossa, jos saan koskaan mahdollisuuden tehdä perustutkintokokemukseni uudelleen. Luulen, että ajattelen asioita, jotka ovat mahdottomia. Sain 33 tulosta, mutta pystyin välittömästi poistamaan yli puolet niistä, koska he olivat osavaltiossa tai kaupungissa, jossa en halua asua (etsin alueittain) tai he olivat joko uskonnollisia tai teknisiä kouluja. En haluaisi, että toisella perustutkinto-oppilaitoksellani olisi erityinen painopiste.

Kun olet saanut tulokset, heti kun olet tehnyt kaikki eliminoinnit, Napsauta kutakin tulosta saadaksesi lisätietoja korkeakoulusta. Luettuasi koulusta ja sen tilastoista, jos se edelleen kiinnostaa sinua, tallenna se (tämä on myös vaihtoehto joissakin löytöissä) tai kirjoita koulun nimi .

Kun olet käynyt läpi kaikki haun tulokset, sinun pitäisi jättää luettelo sinulle mahdollisesti sopivista korkeakouluoptioista. Sitten on sinun tehtäväsi tutkia näitä kouluja laajemmin . Katso heidän verkkosivustojaan, lue korkeakouluoppaita, kuten Fiske tai Princeton Review's Top 380 Colleges, ja ota yhteyttä opettajiin, ohjaajiin ja alumneihin. Lisäksi voit kerätä tietoja tietyistä korkeakouluista ja oppia heidän maineestaan ​​yliopistojen ranking-luetteloista.

Arvostelut College Findersista

Kaikki nämä etsimet ovat täysin vapaita käyttää. He tarvitsevat rekisteröinnin, joka on myös ilmainen, jotta voidaan käyttää ominaisuuksia, kuten hakujen tai hakutulosten tallentamista.

Iso tulevaisuus

Iso tulevaisuus on College Boardin yliopistonhaku.

body_bf_home

Kuinka se toimii?

Vaihe 1 : Valitse suodattimet vasemmalta kaventaaksesi yliopistohakua. Anna ensin tärkeimmät ominaisuudet unelmiesi korkeakoulussa. Kun kirjoitat hakutekijöitä, tulosten määrä päivitetään ja näytetään .

Jokaisessa luokassa on toisiinsa liittyviä alaluokkia. Esimerkiksi Testipisteet ja valikoivuus -kohdassa voit antaa SAT / ACT-pisteet ja valikoivuuden tason (hyväksymisasteen mukaan), jonka haluat korkeakoulussasi olevan.

Vaihe # 2 : Lisää lisää hakusuodattimia, kunnes jäljellä on noin 15–40 koulua ja olet valinnut kaiken sinulle tärkeän .

Vaihe # 3 : Napsauta sinua kiinnostavia korkeakouluja nähdäksesi täydelliset profiilit, joista saat hyödyllistä tietoa, kuten keskimääräiset standardoidut testipisteet, valmistumisasteet, hakemusvaatimukset ja määräajat sekä suosituimmat suuret yritykset.

body_bf_results_profile

Abilene Christian Universityn profiili

Vaihe # 4 : Määritä kaikkien näiden tietojen perusteella, kiinnostavatko kukin yliopistot edelleen sinua. Jos näin käy, kirjoita koulun nimi muistiin tai voit napsauttaa Lisää oma oppilaitokseni -luetteloon. Jos rekisteröidyt sivustolle, voit tallentaa yliopistoluettelosi, kun olet valmis.

Vaihe # 5 : Voit napsauttaa 'Vertaa korkeakouluja', jos haluat vertailla luetteloasi jopa kolmen korkeakoulun päätilastoja, jotta voit luokitella ne tai poistaa kouluja harkinnasta.

body_bf_compare_schools

Vaihe # 6 : Kun olet lukenut korkeakouluista ja vertaillut niitä hakutuloksissasi, sinun pitäisi jättää luettelo mistä tahansa 6-20 korkeakoulusta tutkiaksesi lisää . Jos olet yliopistohakusi alkuvaiheessa, voit tehdä useita hakuja harkitessasi mitä etsit yliopistossa. Tehokkuussyistä suosittelen, että teet enintään 3 hakua. Jos olet määrittänyt itsellesi tärkeimmät prioriteetit ennen etsimen käyttöä, tämän ei pitäisi olla ongelma.

Muista, että useimmat korkeakouluasiantuntijat suosittelevat hakemista noin 6–12 korkeakouluun (mukaan lukien vähintään 2 turvallisuuskoulua), jotta sinulla on vaihtoehtoja, mutta et hakeudu niin moniin kouluihin, että haku- ja valintaprosessi tulee liian raskaaksi ja aikaa vieväksi.

Jokaisen opiskelijan tilanne on kuitenkin ainutlaatuinen . Tunnen rekrytoituja urheilijoita, jotka hakivat vain yhtä koulua, koska heille taattiin pääsy ja tarjottiin täydet apurahat korkeakouluihin, joihin he halusivat osallistua. Lisäksi monet opiskelijat hakevat vain yhtä koulua, jos he soveltavat varhaisessa vaiheessa päätöstään # 1 kouluunsa ja heidät otetaan vastaan.

Taajuuden toisessa päässä tunnen varakkaita opiskelijoita, jotka hakivat hakemuksia yli 20 korkeakouluun, koska he pystyivät kärsimään kustannuksista ja heillä oli useita ihmisiä auttamaan heitä haku- ja valintaprosessissa. Huomaa, että opiskelijoille, joilla ei ole varaa hakemusmaksuihin, on vapautus hakemuksista.

Vaihe # 7 : Kun olet hakenut kouluja ja saanut hyväksymiskirjeesi, voit palata etsimen luo tekemään enemmän tutkimusta tai hakemaan tilastoja kouluista, jotka ovat ottaneet sinut vastaan ​​auttamaan sinua valitsemaan korkeakoulun .

Plussat

Ennen kuin edes haet hakijasta, on olemassa interaktiivinen opas, joka erittelee kaikki hakukriteerit ja pyytää sinua vastaamaan kysymyksiin, joiden avulla voit määrittää, mitä etsit yliopistossa. Tarkista sijainti-oppaasta saadut tiedot.

body_bf_location_guide

Big Future -sovelluksessa voit valita etäisyyden kotoa tai minkä tahansa muun määritetyn postinumeron 20-3000 mailin sisällä.

Toinen Big Future -etu on jokaiselle hakuluokalle, Voit valita, kuinka tärkeää se on sinulle väliltä 'Älä välitä' - 'Halu' - 'Täytyy olla'.

Lisäksi kussakin luokassa on useita hakuvaihtoehtoja. Esimerkiksi kohdassa Koulutyyppi voit valita 2 tai 4 vuoden, koulun koon, julkisen tai yksityisen ja uskonnollisen kuulumisen.

Yksi ainutlaatuinen hakuluokka Isossa tulevaisuudessa on 'Tukipalvelut'. Voit valita vaihtoehtoja, kuten palvelut vammaisten oppimiselle, palvelut vähemmistöopiskelijoille ja palvelut pienituloisille opiskelijoille. Tukipalvelut voivat olla erittäin hyödyllisiä resursseja menestyksen mahdollistamiseksi yliopistossa .

Voit myös valita useita vaihtoehtoja eri hakuluokissa. Jos haet Yhdysvaltain alueen mukaan, voit valita niin monta aluetta kuin haluat.

Toinen hieno ominaisuus on, että voit nähdä, kuinka GPA- ja SAT-pisteet nousevat muihin hakijoihin, jos napsautat 'Kuinka voin pinota?' Tämän ominaisuuden avulla saat paremman käsityksen siitä, kuinka kilpailukykyinen koulu on ja kuinka todennäköisesti olet pääsemässä . Sain itselleni joitain SAT-pisteitä, ja tämä näytettiin minulle Abilene Christian -profiilissa:

body_bf_how_do_i_stack_up

Lopuksi, Big Future tarjoaa laadukkaan käyttökokemuksen ja on helppokäyttöinen . Hakukriteerit ja tulokset näkyvät näkyvästi. Tulosten kutakin korkeakoulua koskevat tiedot on järjestetty selkeästi, ja tietojen fontin ja organisaation avulla voit nähdä kaikki tiedot helposti.

Haittoja

Vaikka kaikki luokat ovat erittäin objektiivisia, kampuksen elämään tai elämänlaatuun liittyviä kategorioita ei oikeastaan ​​ole . Muilta löytäjiltä voit etsiä asioita, kuten juhlatilaisuuden laatu ja onko korkeakoulu upeassa yliopistokaupungissa.

Moninaisuuden alla voit valita monimuotoisuuden prosenttiosuuden etsittäessä, mutta ei ole hakusuodatinta, joka auttaisi etsimään tiettyjen ryhmien edustustasoa. Vaikka voit etsiä historiallisesti mustia korkeakouluja, jos olet afroamerikkalainen opiskelija, joka haluaa mennä kouluun, jossa on huomattava afrikkalaisamerikkalainen opiskelijajoukko, et voi etsiä sitä suuresta tulevaisuudesta.

College View

College View on toinen hyvä löytö, joka tarjoaa runsaasti tietoa ja ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Kuinka se toimii?

Vaihe 1 : Valitse suodattimet vasemmalta kaventaaksesi yliopistohakua. Anna tärkeimmät ominaisuudet unelmiesi korkeakoulussa. Hakukategorioita on 24 . Valitse mahdollisimman monta hakusuodatinta. Voit määrittää kunkin tekijän tärkeyden tason 'kinda' - 'must-have'.

Vaihe # 2 : Kun olet kirjoittanut ensimmäisen hakuluokan, voit valita näytettävien tulosten määrän riippumatta siitä, kuinka monta tekijää etsit, 10, 20, 50, 100 tai 250. Suosittelen etsimään 20, mutta voit etsiä 50 korkeakoulua, jos olet korkeakoulujen etsinnän varhaisessa vaiheessa.

Vaihe # 3 : Napsauta sinua kiinnostavia korkeakouluja nähdäksesi kaikki profiilit, joista saat hyödyllistä tietoa, kuten linkit virtuaalikierroksille, valmistumisasteet, hakemusvaatimukset ja määräajat sekä keskimääräiset standardoidut testipisteet.

Vaihe # 4 : Määritä näiden tietojen perusteella, kiinnostavatko kukaan yliopistot edelleen sinua. Jos näin tapahtuu, kirjoita koulun nimi muistiin tai voit napsauttaa Kiinnitä! Jos rekisteröidyt sivustolle, voit tallentaa haun ja kiinnitetyt koulut, kun olet valmis. Voit kiinnittää jopa 25 korkeakoulua mihin tahansa hakuun.

Vaihe # 5 : Napsauta Vertaa kiinnitettyjä kouluja saadaksesi vertailun kaikkien kiinnitettyjen koulujen päätilastoista . Voit kuitenkin tarkastella vain 5 korkeakoulun tietoja ruudulla ilman, että sinun tarvitsee napsauttaa oikeaa nuolta ruudun yläosassa.

Vaihe # 6 : Kun olet tarkistanut tuloksissasi olevien koulujen tiedot ja vertaillut niitä, tee luettelo kiinnostavista kouluista lisätutkimusta varten. Jos mahdollista, yritä antaa korkeakouluille alustavat rivit tai sijoittaa ne tasoihin, joista kiinnostuneimmat ovat kiinnostuneita. Ihanteellinen koulujen määrä tutkia tässä vaiheessa on noin 6-20, ennen kuin viimeistelet luettelon kouluista, joihin haet.

Jos painopisteesi muuttuvat yliopiston tutkimusprosessin aikana, voit päivittää luetteloasi uudelleen etsimen avulla .

Vaihe # 7 : Voit käyttää College View -hakua auttaaksesi sinua korkeakoulujen valintaprosessissa, kun olet oppinut valintapäätöksistä.

Plussat

Hakuluokkia on 24; voit valita useita suodattimia auttaaksesi löytämään korkeakouluja, joilla on haluamasi ominaisuudet.

College View'lla on enemmän luokkia, jotka voivat vaikuttaa elämänlaatuun, kuten liberaali-konservatiivinen, puolue, kreikkalainen elämä ja suuret yliopistokaupungit. Myös u Tämän etsittäjän mielestä voit etsiä kouluja, joilla on vahva LGBT-tukijärjestelmä .

Hakutuloksissasi olevista korkeakouluista saat runsaasti tietoa. Minua kiehtoi erityisesti linkit virtuaalikiertueille ja tärkeitä sovellusneuvoja kunkin yliopiston verkkosivustolta .

College View -ohjelmassa voit etsiä korkeakouluja, joilla on korkea, tyypillinen tai matala afrikkalaisamerikkalaisten, latinalaisamerikkalaisten, aasialaisten, alkuperäiskansojen tai valkoihoisten edustaja.

Haittoja

Osa tuloksista ei näyttänyt vastaavan etsimääni. Tein haun ja valitsin, että oli erittäin tärkeää löytää hyvin valikoiva koulu (johon otettiin alle ⅓ hakijaa), ja minulle oli erittäin tärkeää löytää koulu, joka vastasi muodostamaani SAT-pisteet 2130. Muiden valitsemieni vaihtoehtojen perusteella yksi hakutuloksista oli Northern New Mexico College, joka ei edes vaadi SAT- tai ACT-pisteitä pääsylle eikä sitä pidetä valikoivana kouluna .

joiden kanssa leo on parhaiten yhteensopiva

Käyttökokemus ei ole yhtä hyvä kuin Big Future's. Suunnittelu ja kirjasin tekevät hakuvaihtoehdoista vaikeasti löydettäviä. Tiedot näyttävät sekaisin, eikä kaikkien lueteltujen tietojen tunnistaminen ole yhtä helppoa .

Vaikka sillä on erityispalvelu- ja vammaispalveluluokkia, et voi etsiä korkeakouluja, joissa on palveluita vähemmistöopiskelijoille ja palveluita pienituloisille opiskelijoille .Yliopistokonsultointikokemuksessani tunnen ohjelmia, kuten EOP voi olla erittäin hyödyllistä pienituloisille ja ensimmäisen sukupolven opiskelijoille.

Lopuksi kustannusten vuoksi voit etsiä vain lukukausimaksuja ja vaadittuja maksuja . Suuressa tulevaisuudessa voit etsiä prosenttiosuutta taloudellisesta tarpeesta, jonka koulu täyttää, ja korkeakouluille, joilla on työopinto-ohjelmia, taloudellista tukea kansainvälisille opiskelijoille ja vapautuksia korkeakoulujen hakemuksista. Muista, että luetellut osallistumiskustannukset eivät ole sitä, mitä sinun on maksettava, jos osoitat taloudellisen tarpeen.

College Data

College Data on hyvä etsintävaihtoehto niille teistä, jotka ovat erityisen kiinnostuneita taloudellisista tiedoista.

Kuinka se toimii?

Vaihe 1 :Voit rajata yliopistohakua valitsemalla hakusuodattimet. Kirjoita tärkeimmät ominaisuudet unelmiesi yliopistoon. Valitse mahdollisimman monta tekijää rajoittaaksesi hakutulosten kokoa.

Vaihe # 2 :Kun olet valinnut kaikki sinulle tärkeät tekijät, voit tarkastella tuloksia. Tuloksissasi olevat korkeakoulut luetellaan niiden tilastojen kanssa.

Vaihe # 3 : Napsauta sinua kiinnostavia korkeakouluja lukeaksesi niistä ja saadaksesi hyödyllistä tietoa, kuten fuksi säilyttämisasteet, hakemusvaatimukset, organisaatiot ja luokan koko.

Vaihe # 4 : Kun olet tarkistanut tuloksissasi olevien koulujen tiedot ja vertaillut niitä, tee luettelo kiinnostavista kouluista lisätutkimusta varten.

Vaihe # 5 : Tee lisää hakuja myöhemmin, jos prioriteettisi muuttuvat, tai auta sinua yliopiston valintaprosessin aikana.

Plussat

College Datassa on paljon laajempaa taloudellista tietoa kuin Big Future- tai College View -näkymässä .Hakutuloksissasi on paljon enemmän tilastoja korkeakoulujen taloudellisesta tuesta. Esimerkiksi tässä on Bostonin yliopiston taloudellista tukea koskevia tietoja.

Lisäksi on olemassa 'taloudellisen ystävällisyyden' hakuluokka. Voit etsiä tyydytetyn taloudellisen tarpeen prosenttiosuutta, opiskelijavelan määrää ja ansioita saavien opiskelijoiden prosenttiosuutta.

Lisäksi, voit etsiä korkeakouluja niiden taustalla olevien opiskelijoiden edustusasteen mukaan , mukaan lukien alkuperäiskansat, afroamerikkalaiset, aasialaiset ja Tyynenmeren saaret, latinalaisamerikkalaiset ja kansainväliset. Voit valita kullekin ryhmälle Ei asetuksia tai suurempi tai yhtä suuri kuin 2%, 5%, 10%, 20%, 40%, 50% tai 75%.

Lopuksi voit valita jopa 3 pääainetta tai tieteenalaa erittäin laajasta luettelosta, jotta voit rajoittaa hakutuloksia ja löytää etsimäsi yliopiston.

Haittoja

Hakuluokkia on paljon vähemmän kuin Big Future- ja College View -näkymissä. College Datalla on vain 9 suurta hakuluokkaa . Et voi etsiä kouluja SAT-pistemäärän tai uskonnollisen kuulumisen perusteella.

Myös, Sinun on rekisteröidyttävä, ennen kuin voit käyttää useita parhaita ominaisuuksia tutkiaksesi korkeakouluja hakutuloksissasi . Joitakin näistä ominaisuuksista ovat pääsyn saamisen mahdollisuuksien arvioiminen, nettohinnan (kustannukset taloudellisen tuen jälkeen) laskeminen ja korkeakoulujen säästäminen hakutuloksista.

Olin vastahakoinen rekisteröitymään, koska College Data sponsoroi 1st Financial Bank ja opiskelijoiden luottokortti mainostetaan kotisivulla.

Ajattelin, että jos rekisteröin, voisin saada joukon roskapostia. Big Future -ohjelmaa johtaa voittoa tavoittelematon College Board, joten sinun ei tarvitse huolehtia niin paljon siitä, että Big Future yrittää myydä sinulle tavaraa.

on 1390 hyvä sat pisteet

Kuten College View, käyttökokemus ei ole hyvä College Data -palvelussa. Tietojen suunnittelu ja esittäminen vaikeuttavat tietojen löytämistä. Myös fontin koko ja tyyli tekevät kaikesta hieman vaikeasti luettavan .

Lopuksi, useimmissa hakuluokissa voit valita vain yhden vaihtoehdon, etkä voi valita, kuinka tärkeitä hakuvaihtoehdot ovat sinulle.

Esimerkkejä huonoista yliopistojen löytöistä

Big Future, College View ja College Data ovat kolme parempaa korkeakoulujen löytäjää Internetissä, lähinnä siksi, että ne tarjoavat runsaasti tietoa ja ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan yliopiston sinulle.

Tässä on muutama huono yliopiston löytö. Niitä on vähemmän hyötyä käyttää.

Kapealla

Kapealla vain 9 hakuluokkaa ja ei alaluokkia.

Ei ole hakuluokkia, joita et löydä muilta hakijoilta. Mikään ei ole ainutlaatuisen hyvä tässä etsinnässä, eikä sillä ole monia parempien löytäjien vaihtoehtoja.

Petersonin

Petersonin vain 8 hakuluokkaa. Kaikki löytyvät muista korkeakoulujen hakijoista, etkä voi valita, kuinka tärkeä hakuvaihtoehto on sinulle. Vaikka käyttökokemus on hyvä, tämä etsin on aivan liian yleinen. Paremmista löydöistä on niin paljon enemmän tietoa.

Viimeiset vinkit

Yleensä ottaen, Mielestäni Big Future on paras löytö . Se tarjoaa parhaan yhdistelmän ominaisuuksia, tietoja ja käyttökokemusta. College View on kuitenkin hyvä käyttää, jos haluat tehdä haun keskittyen kampuksen elämään tai elämänlaatuperusteisiin. College Data on hyvä käyttää, jos haluat tehdä hakuja tai saada kattavaa tietoa kustannuksista ja taloudellisesta tuesta .

Korkeakoulujen löytäjien tulisi olla vain yksi työkalu, vaikkakin arvokas, korkeakoulujen haussa. Sinun tulisi käyttää yliopiston hakusivustoja, oppaita, sijoitusluetteloita ja opettajien, vanhempien ja neuvonantajien ohjeita auttamaan sinua valitsemaan korkeakoulu.

Muista, että nämä etsijät eivät ole täydellisiä eivätkä pysty määrittämään sinulle, mikä koulu sopii parhaiten . He voivat antaa sinulle tietoa ja opastusta, mutta kun olet päättänyt sinulle tärkeän, tehnyt tutkimuksen ja käynyt korkeakouluissa (jos sinulla on mahdollisuus), sinä ja mahdollisesti vanhempasi päätät.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.