3.9 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.9

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Onko sinulla 3.9 GPA? Mietitkö, onko 3,9 hyvä ja mihin korkeakouluihin pääset 3,9: llä?

Olemme kirjoittaneet GPA: n yksityiskohtaisimman oppaan täällä:

 • Selvitä, mihin korkeakouluihin pääset 3.9 GPA: n avulla.
 • Opi lisäämään GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin oppilaitoksiin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT/ACT, GPA -käytännöt vaihtelevat lukiosta lukioon ja korkeakoulusta korkeakouluun. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ita ja toiset painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten selitämme alla, todellinen GPA -numero on vain yksi ulottuvuus harjoitustyössäsi. kurssikuormasi vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampaa luokkasi on, sitä enemmän oppilaitokset ovat valmiita anteeksi GPA: n supistumista.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 3,9 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: ille, kuten 3,92 ja 3,88 GPA: lle. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA -sopimuksille välillä 3.85 - 3.94.


Onko 3.9 GPA hyvä?

Olettaen painottamaton GPA, 3,9 tarkoittaa sitä sinulla menee poikkeuksellisen hyvin. Tämä GPA osoittaa, että olet ansainnut keskimäärin kaikki As -luokkasi kaikilla luokillasi. Jos olet käynyt korkeatasoisia luokkia, tämä on sitäkin vaikuttavampaa. Jos ei, voit harkita haastamista hieman enemmän siirtymällä tasolle. Jos oppilaitoksesi käyttää painotettua asteikkoa, saatat ansaita Kuten matalan tason luokissa, A-ja B+keskitason luokissa ja B-lukuja korkean tason luokissa.

Olemme analysoineet opiskelijaprofiileja yli 1500 korkeakoulussa eri puolilla Yhdysvaltoja ja saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Tässä on, miten 3.9 GPA verrattuna kansakuntaan:

 • pistemäärä Prosentiili: 96

  96,92 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 3,9.

 • pisteet-kilpailla Kilpailukykyinen: 1511 Koulut

  Voit hakea oppilaitoksiin ja saada hyvän kuvan päästäksesi sisään.

  kesäohjelmat lääketieteen opiskelijoille
 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 48 koulua

  Sinulla on pieni mahdollisuus päästä 3.9 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 3,9 nostaa sinut kansallisesti keskiarvon yläpuolelle. Muista, että kansallinen keskiarvo 3,0 edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin kansallinen keskiarvo.

Tässä on enemmän mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 3.9 GPA. Napsauta arvosanaasi nähdäksesi arviointimme.

Ensimmäisenä vuotena, 3.9 GPA on hyvä alku. Koska ansaitset korkeita arvosanoja, jos olet tällä hetkellä matalan tason luokissa, voit harkita vaikeampien luokkien ottamista ensi vuonna, jos luulet pystyväsi siihen. GPA voi muuttua paljon ensimmäisen vuoden ja lukion välillä, ja sinulla saattaa vielä olla paljon parantamisen varaa, jos koulusi käyttää painotettua GPA -asteikkoa. Vaikka GPA pysyy samana, sinulla on monia vaihtoehtoja yliopistoon. Saatat jäädä pois kilpailukykyisimmistä kouluista, mutta sinun ei pitäisi olla vaikeaa päästä moniin valikoiviin korkeakouluihin, joilla on hyvä maine. Jos olet kiinnostunut erityisesti kouluista, voit etsiä niitä käyttämällä työkalujamme seuraavassa osiossa ja nähdä mahdollisuutesi päästä sisään.

Olet onnistunut säilyttämään korkean GPA: n lukion kahden ensimmäisen vuoden ajan, joten olet hyvässä kunnossa. Toinen vuosi on silloin, kun GPA: si alkaa muuttua vähemmän. Voit odottaa, että se pysyy suhteellisen samanlaisena nyt ja viimeisen vuoden välillä, kunhan jatkat ponnistelua. Jos koulullasi on painotettu GPA -asteikko, voit jopa lisätä sitä ottamalla vaikeampia luokkia. 3.9 GPA antaa sinulle hyvän aseman yliopistoon pääsyä kohtaan - kaikkien paitsi valikoivimpien koulujen pitäisi olla suhteellisen turvallisia vetoja sinulle. Etsi haluamasi oppilaitokset käyttämällä työkaluamme seuraavassa osiossa tarkistaaksesi pääsymahdollisuutesi.

GPA: n pitäisi pysyä suunnilleen samana nuoremman vuoden ja vanhemman syksyn välillä, joten haet todennäköisesti yliopistoa 3,9 GPA: lla. Se tarkoittaa, että sinulla on monia vaihtoehtoja kouluille, joissa sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Niin kauan kuin olet suorittanut vaikeita kursseja, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä moniin valikoiviin kouluihin. Saatat vielä miettiä, mihin haluat hakea tässä vaiheessa, mutta jos tiedät erityisesti kiinnostavia kouluja, yritä etsiä niitä seuraavasta osiosta, jotta saat tuomion pääsymahdollisuuksistasi GPA: n ja testin perusteella pisteet.

Jos se on vanhempi vuotesi, olet ehkä jo aloittanut hakemuksen oppilaitoksiin nykyisen GPA: si avulla. 3,9, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä useimpiin kouluihin, mukaan lukien muutama erittäin valikoiva korkeakoulu. Olet todennäköisesti jo aloittanut hakuprosessin ja päätynyt koululuetteloon. Jos näin on, voi olla hyödyllistä etsiä niitä alla olevan työkalun avulla, jotta voit tarkistaa pääsymahdollisuutesi GPA: n ja testitulosten perusteella. Ellet hae maan kilpailukykyisimpiä korkeakouluja, sinun pitäisi päästä rohkaiseviin tuloksiin!


Mahdollisuutesi 3,9 GPA: lla

Tämä on luultavasti suurin kysymys mielessäsi. Mihin korkeakouluihin pääset 3.9: llä? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä oppilaitoksisi?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi kolmen tärkeimmän tekijän perusteella, jotka määrittävät pääsymahdollisuutesi:

kuinka korkea gpa voi olla
 • Koulun sisäänpääsyaste
 • Sinun GPA
 • SAT/ACT -pisteet

Käytä tätä laskinta seuraavasti:

 1. Valitse SAT tai ACT sen mukaan, mitä käytät
 2. Valitse nykyinen SAT/ACT -pisteet
 3. Kirjoita jokaisen oppilaitoksen nimi, josta olet kiinnostunut
 4. Muuta SAT/ACT -pisteitäsi nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT -pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 3.9 GPA + Mahdollisuudet: 3.9 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
*Nämä laskelmat vahvistavat GPA -arvosi 3,9, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi eri GPA: lla, voit vaihtaa tämän sivun alareunassa toiseen GPA: han.

Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

Yritä ottaa nykyinen SAT -pisteesi ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT -pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA -sopimustasi. Tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on saada arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT/ACT -pisteitäsi, voit näyttää oppilaitoksille, että olet akateemisesti valmistautunut yliopistoon.

Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

 • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko oppimiseen, älä murehdi mitä oppia.
 • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja täydellisiä SAT -maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokeroida sitä: GPA -sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Jos esimerkiksi olet tällä hetkellä yläasteella, lukiosi ensimmäisellä ja toisella luokalla ankkuroi GPA: si niin, että nuoremmat arvosanasi eivät voi muuttaa kokonais -GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, josta näet, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkatasosi ja valitse sitten tulevat arvosanasi korkeakouluhakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla arvosanojesi mukaan.

askeleita psykiatriksi
Luokkatasosi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat asteet GPA for Applications

3.9
0 3.9

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukautta jäljellä, GPA ei muutu korkeakouluhakemusten eräpäivään mennessä. Sinun on haettava 3.9 GPA: lla. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuutesi parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään voi olla parantaa SAT/ACT -pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvot

Kuten olet nähnyt tämän artikkelin työkaluista, jos pystyt ylläpitämään 3,9: ää, kunnes haet yliopistoon, on monia kouluja, joissa sinulla on suuri mahdollisuus hyväksyä. Ensimmäisenä vuotena sinun on varmistettava, että pärjäät hyvin luokillasi, jotta voit säilyttää tai ylittää tämän saavutustason koko lukion ajan.

Jos luulet, että saatat pystyä nousemaan tasolle joillakin luokillasi, sinun on yritettävä työntää itseäsi. Muista se kurssityösi taso on yhtä tärkeä kuin itsesi GPA. Seuraavat kaksi vuotta ovat tilaisuuksia tehdä vaikutteita korkeakouluista (ja mikä tärkeintä, itsestäsi) kyvyllä vastata akateemisiin haasteisiin ja ylittää odotukset. Jos koulusi käyttää painotettuja GPA: ita, sinulla on vielä parantamisen varaa!

Olet sen jo nähnyt 3.9 antaa sinulle melko paljon opintovaihtoehtoja. Toisen vuoden opiskelijana sinun on varmistettava, että jatkat kovaa työtäsi koko juniorivuoden ajan, jotta oppilaitokset näkevät parannuksen.

Jos jokin aihealue kiinnostaa sinua erityisesti, Yritä siirtyä korkeamman tason luokkiin ja haastaa itseäsi. Akateemisten riskien ottaminen on tärkeä osa henkistä kasvua, ja korkeakoulut etsivät opiskelijoita, jotka ovat valmiita menemään ylimääräisen mailin saadakseen paremman oppimiskokemuksen. Toinen vuosi on myös aika alkaa ajatella standardoituja testejä. Ensi vuonna sinun kannattaa todennäköisesti ottaa SAT tai ACT vähintään kerran tai kahdesti, jotta voit saada sen loppuun ennen vanhempaa vuotta. Paras tapa varmistaa, että tulokset ovat yhtä vaikuttavia kuin GPA, on suunnitella opiskelu hyvissä ajoin. GPA yhdessä korkeiden testitulosten kanssa on pääsylippu moniin valikoiviin oppilaitoksiin.

Koska GPA ei todennäköisesti muutu tässä vaiheessa, voit odottaa hyvää kokemusta college -hakuprosessista ensi vuonna. Edellisen osion saamien pääsymahdollisuuksien perusteella olet todennäköisesti huomannut sen sinulla on vahvat mahdollisuudet päästä useimpiin oppilaitoksiin.

Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi erittäin valikoivissa kouluissa, sinun on nostettava standardoituja testituloksiasi. SAT- ja ACT -tulokset ovat usein yhtä tärkeitä kuin GPA yliopistosovelluksissasi, ja niiden parantaminen on paljon helpompaa. Jos luulet vielä voivasi paremmin tämän vuoden jälkeen, opiskele kesällä ja suorita yksi tai molemmat testit uudelleen lukuvuoden alussa ennen kuin haet yliopistoon. Jos suunnittelet asianmukaisesti, sinulla ei ole vaikeuksia päästä rakastamaasi korkeakouluun!

Jos olet jo hakenut korkeakouluun, odottamisen lisäksi ei ehkä ole paljon tehtävää. GPA: si perusteella sinulla ei pitäisi olla ongelmia päästä useimpiin kouluihin. Jos olet hermostunut pääsymahdollisuuksistasi yllä olevan laskimen perusteella, voit harkita hakemista toiseen turvallisuuskouluun varmistaaksesi, että olet katettu.

Vanhempana sinulla saattaa olla edelleen mahdollisuus ottaa SAT tai ACT uudelleen ja lähettää pisteesi korkeakouluille. Jos olet vielä lukuvuoden ensimmäisellä puoliskolla ja uskot voivasi parantaa pisteitäsi, tämä on syytä ottaa huomioon. Olettaen, että testituloksesi ovat samalla korkealla tasolla kuin GPA, saat keväällä paljon hienoja valintoja!

Korkeakoulut hyväksyvät 3.9 GPA: n

Mihin kouluihin pääset, kun GPA on 3,9?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Koulujen saavuttaminen: vaikeampi päästä sisään

Näihin kouluihin on vaikea päästä, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 3,9. Mutta jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Kalifornian teknillinen instituutti Pasadena, Kalifornia 1545 36 4.19
Massachusettsin Teknologian Instituutti Cambridge, MA 1535 35 4.17
Harvardin yliopisto Cambridge, MA 1520 3. 4 4.18
Yalen yliopisto New Haven, CT 1515 3. 4 4.14
Carnegie Mellonin yliopisto Pittsburgh, PA 1510 3. 4 3.84
Princetonin yliopisto Princeton, NJ 1505 3. 4 3.9
Stanfordin yliopisto Stanford, Kalifornia 1505 3. 4 3.96
Columbian yliopisto New York, NY 1505 3. 4 4.12
Pennsylvanian yliopisto Philadelphia, PA 1500 3. 4 3.9
Dartmouth College Hannover, NH 1500 3. 4 4.11
Brownin yliopisto Providence, Yhdysvallat 1485 3. 4 4.08
kuvan kuvaus

Sama taso: yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA: t ovat lähellä 3,9. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, parannat mahdollisuuksiasi merkittävästi.

välittävätkö oppilaitokset ap -tuloksista
Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Tuftsin yliopisto Medford, MA 1465 33 4.04
Koillis -yliopisto Boston, MA 1465 3. 4 4.04
Michiganin yliopisto Ann Arbor, MI 1435 33 3.88
Boston College Chestnut Hill, MA 1420 33 3.96
Bostonin yliopisto Boston, MA 1420 32 3.71
Rensselaerin ammattikorkeakoulu Troy, NY 1409 31 3.91
Villanovan yliopisto Villanova, PA 1395 33 3.86
Binghamtonin yliopisto Vestal, NY 1375 30 3.7
Texasin yliopisto Austinissa Austin, Teksas 1355 30 3.83
Kalifornian yliopisto, Santa Barbara Santa Barbara, Kalifornia 1355 29 4.12
Texasin yliopisto Dallasissa Richardson, Teksas 1350 30 3.83
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: helpompi päästä sisään

Kun GPA on 3,9, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näille kouluille. Olet erittäin todennäköisesti hyväksytty, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, turvallisuuskoulusi paranevat ja paranevat.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Washingtonin yliopisto Seattle, Washington 1340 30 3.8
Stony Brookin yliopisto Stony Brook, New York 1335 29 3.84
Kalifornian ammattikorkeakoulu, San Luis Obispo San Luis Obispo, Kalifornia 1335 29 4
Kalifornian yliopisto, Irvine Irvine, Kalifornia 1310 29 4
Rochesterin teknillinen instituutti Rochester, NY 1300 30 3.7
Massachusettsin yliopisto Amherst Amherst, MA 1290 29 3.9
Kalifornian yliopisto, Davis Davis, Kalifornia 1280 28 4.03
Syrakusan yliopisto Syracuse, NY 1275 28 3.67
Yhdysvaltain sotilasakatemia West Point, NY 1270 28 3.9
Auburnin yliopisto Auburnin yliopisto, AL 1235 28 3.9
Floridan Gulf Coastin yliopisto Fort Myers, Florida 1135 2. 3 3.87


Vaihda GPA

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi mitä voit tehdä!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,1 4,4 4,4 4,5Vaihda GPA

Analysoi SAT/ACT -pisteet

Mietitkö, kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT -pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaita jokaiselle SAT- ja ACT -pisteelle, jotta näet, mitä mahdollisuuksia sinulla on kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT -pisteet 400410420430440450460470480490500510520530540550560570580590600610620630640650660670680690700710720730740750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990 10001010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT -pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.