3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Onko sinulla 3.8 GPA? Mietitkö, onko 3,8 hyvä ja mihin korkeakouluihin pääset 3,8: lla?

Olemme kirjoittaneet GPA: n yksityiskohtaisimman oppaan täällä:

 • Selvitä, mihin korkeakouluihin pääset 3.8 GPA: n avulla.
 • Opi lisäämään GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin oppilaitoksiin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT/ACT, GPA -käytännöt vaihtelevat lukiosta lukioon ja korkeakoulusta korkeakouluun. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ita ja toiset painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten selitämme alla, todellinen GPA -numero on vain yksi ulottuvuus harjoitustyössäsi. kurssikuormasi vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat ovat, sitä enemmän oppilaitokset ovat valmiita anteeksi GPA: n supistumista.

mikä on korkein pisteytys

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 3,8 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: ille, kuten 3,82 ja 3,78 GPA: lle. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA -sopimuksille välillä 3.75 - 3.84.


Onko 3.8 GPA hyvä?

Jos koulusi käyttää painottamatonta GPA -asteikkoa, 3,8 on yksi korkeimmista GPA -arvoista, joita voit saada. Ansaitset todennäköisimmin As- ja A-lukuja kaikissa luokissasi. Jos koulusi käyttää painotettua asteikkoa, saatat ansaita As ja A-lukuja matalan tason luokissa, B+s keskitason luokissa tai B- ja B-lukuja korkean tason luokissa.

Olemme analysoineet opiskelijaprofiileja yli 1500 korkeakoulussa Yhdysvalloissa ja saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Tässä on, miten 3.8 GPA verrataan kansakuntaan:

 • pistemäärä Prosentiili: 94

  94,42 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 3,8.

 • pistekilpailu Kilpailukykyinen: 1472 koulua

  Voit hakea oppilaitoksiin ja saada hyvän kuvan ottamisesta.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 87 koulua

  Sinulla on pieni mahdollisuus päästä 3.8 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 3,8 nostaa sinut kansallisesti keskiarvon yläpuolelle. Muista, että kansallinen keskiarvo 3,0 edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin kansallinen keskiarvo.

Tässä on enemmän mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 3.8 GPA. Napsauta arvosanaasi nähdäksesi arviointimme.

Näyttää siltä, ​​että aloitit luokkasi oikealla jalalla. Jos sinusta tuntuu, että voit haastaa itsesi enemmän, älä pelkää siirtyä tasolle sinua kiinnostavilla aihealueilla. GPA -kurssisi saattaa silti muuttua kohtuullisen paljon ensimmäisen vuoden jälkeen, mutta jos olet kiinnostunut siitä, missä olet tällä hetkellä, voit etsiä sinua kiinnostavia kouluja seuraavasta osiosta ja tarkistaa mahdollisuutesi päästä sisään.

Olet säilyttänyt korkean GPA: n lukion kahden ensimmäisen vuoden ajan - hienoa työtä! Mieti, voitko haastaa itsesi ottamaan vaikeampia luokkia juniorivuotesi viimeiseen työhön. Et ehkä vielä tiedä, mihin aiot hakea yliopistoon, mutta jos jotkut koulut kiinnostavat sinua, yritä etsiä niitä seuraavasta osiosta saadaksesi käsityksen pääsymahdollisuuksista.

GPA: si pitäisi pysyä suunnilleen samana nykyhetkestä siihen asti, kun haet yliopistoon. Tämän GPA: n avulla sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä monenlaisiin kouluihin. Jos sinulla on jo suunnitelmia siitä, mihin aiot hakea, tarkista mahdollisuutesi seuraavassa osiossa nähdäksesi, onko sinulla hyvä laukaus hyväksymiseen.

Oregonin osavaltion yliopisto täytti vaatimukset

Sinä teit sen! 3.8 GPA: n ylläpitäminen koko lukion ajan on ehdottomasti ylpeä asia. Olet luultavasti jo aloittanut korkeakoulun hakuprosessin, mutta jos haluat tarkistaa pääsymahdollisuutesi kouluissa, joissa aiot hakea, yritä etsiä niitä seuraavasta osiosta.


Mahdollisuutesi 3,8 GPA: lla

Tämä on luultavasti suurin kysymys mielessäsi. Mihin korkeakouluihin pääset 3.8: lla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä oppilaitoksisi?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi kolmen tärkeimmän tekijän perusteella, jotka määrittävät pääsymahdollisuutesi:

 • Koulun sisäänpääsyaste
 • Sinun GPA
 • SAT/ACT -pisteet

Käytä tätä laskinta seuraavasti:

 1. Valitse SAT tai ACT sen mukaan, mitä käytät
 2. Valitse nykyinen SAT/ACT -pisteet
 3. Kirjoita jokaisen oppilaitoksen nimi, josta olet kiinnostunut
 4. Muuta SAT/ACT -pisteitäsi nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT -pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 3.8 GPA + Mahdollisuudet: 3.8 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
*Nämä laskelmat vahvistavat GPA -arvosi 3,8, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi eri GPA: lla, voit vaihtaa tämän sivun alareunassa toiseen GPA: han.

Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

Yritä ottaa nykyinen SAT -pisteesi ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT -pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

kuinka piirtää riippumattomia ja riippuvaisia ​​muuttujia

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA -sopimustasi. Tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on saada arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT/ACT -pisteitäsi, voit näyttää oppilaitoksille, että olet akateemisesti valmistautunut yliopistoon.

Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

 • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huolehdi siitä, mitä oppia.
 • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja SAT: n täydellisiä maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokeroida sitä: GPA -sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Jos esimerkiksi olet tällä hetkellä yläasteella, lukiosi ensimmäisellä ja toisella luokalla ankkuroi GPA: si niin, että nuoremmat arvosanasi eivät voi muuttaa kokonais -GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, josta näet, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen arvosanasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi korkeakouluhakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla arvosanojesi mukaan.

sanaraja yhteinen sovellusessee
Luokkatasosi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat asteet GPA for Applications

3.8
0 3.8

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukautta jäljellä, GPA ei muutu korkeakouluhakemusten eräpäivään mennessä. Sinun on haettava 3.8 GPA: lla. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuutesi parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään voi olla parantaa SAT/ACT -pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvot

Jos pystyt ylläpitämään 3,8: aa, kunnes haet korkeakouluun, on monia kouluja, joissa sinulla on suuri mahdollisuus hyväksyä. Ensimmäisenä vuotena sinun on varmistettava, että pärjäät hyvin luokillasi, jotta voit säilyttää tai ylittää tämän saavutustason koko lukion ajan.

Jos luulet, että saatat pystyä nousemaan tasolle joillakin luokillasi, sinun on yritettävä työntää itseäsi. Muista, että kurssityösi taso on yhtä tärkeä kuin itsesi GPA. Jos koulusi käyttää painotettuja GPA -sopimuksia, sinulla on vielä paljon parantamisen varaa!

Olet sen jo nähnyt 3.8 GPA tarjoaa sinulle useita oppilaitoksen vaihtoehtoja. Toisen vuoden opiskelijana sinun on varmistettava, että jatkat kovaa työtäsi koko nuorisovuoden ajan, jotta oppilaitokset näkevät parannuksen.

Jos jokin aihealue kiinnostaa sinua erityisesti, yritä siirtyä korkeamman tason luokkiin ja haastaa itseäsi. Akateemisten riskien ottaminen on tärkeä osa henkistä kasvua, ja korkeakoulut etsivät opiskelijoita, jotka ovat valmiita menemään ylimääräisen mailin saadakseen paremman oppimiskokemuksen.

Koska GPA on tässä vaiheessa hyvä, voit odottaa positiivista kokemusta korkeakoulun hakuprosessista ensi vuonna. Edellisessä osassa saamiesi pääsymahdollisuuksien perusteella olet todennäköisesti huomannut, että sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä moniin korkeakouluihin.

Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi erittäin valikoivissa kouluissa, sinun on nostettava standardoituja testituloksiasi. SAT- ja ACT -tulokset ovat usein yhtä tärkeitä kuin GPA yliopistosovelluksissasi, ja niiden parantaminen on paljon helpompaa. Jos luulet voivasi paremmin, opiskele kesän aikana ja suorita yksi tai molemmat testit uudelleen lukuvuoden alussa ennen kuin haet yliopistoon.

Olet saattanut jo hakea yliopistoon, joten odottamisen lisäksi ei ehkä ole paljon tehtävää. Jos olet tehnyt tutkimuksen ja hakenut monenlaisia ​​kouluja, sinulla ei pitäisi olla ongelmia. Jos olet hermostunut pääsymahdollisuuksistasi yllä olevan laskimen perusteella, voit harkita hakemista toiseen turvallisuuskouluun varmistaaksesi, että olet mukana.

Vanhempana sinulla saattaa olla edelleen mahdollisuus ottaa SAT tai ACT uudelleen ja lähettää pisteesi korkeakouluille. Jos olet vielä lukuvuoden ensimmäisellä puoliskolla ja uskot voivasi parantaa pisteitäsi, tämä on syytä ottaa huomioon.

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 3.8 GPA: n

Mihin kouluihin pääset, kun GPA on 3,8?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuinka hakea kirkkaita futuureja
kuvan kuvaus

Koulujen saavuttaminen: vaikeampi päästä sisään

Näihin kouluihin on vaikea päästä, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 3,8. Mutta jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Carnegie Mellonin yliopisto Pittsburgh, PA 1510 3. 4 3.84
Princetonin yliopisto Princeton, NJ 1505 3. 4 3.9
Stanfordin yliopisto Stanford, Kalifornia 1505 3. 4 3.96
Pennsylvanian yliopisto Philadelphia, PA 1500 3. 4 3.9
Brownin yliopisto Providence, RI 1485 3. 4 4.08
Cornellin yliopisto Ithaca, NY 1480 3. 4 4.07
Tuftsin yliopisto Medford, MA 1465 33 4.04
Koillis-yliopisto Boston, MA 1465 3. 4 4.04
Michiganin yliopisto Ann Arbor, MI 1435 33 3.88
Bostonin yliopisto Boston, MA 1420 32 3.71
Boston College Chestnut Hill, MA 1420 33 3.96
kuvan kuvaus

Sama taso: yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA: t ovat lähellä 3,8. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, parannat mahdollisuuksiasi merkittävästi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Rensselaerin ammattikorkeakoulu Troy, NY 1409 31 3.91
Villanovan yliopisto Villanova, PA 1395 33 3.86
Binghamtonin yliopisto Vestal, NY 1375 30 3.7
Texasin yliopisto Dallasissa Richardson, Teksas 1350 30 3.83
Stony Brookin yliopisto Stony Brook, New York 1335 29 3.84
Kalifornian ammattikorkeakoulu, San Luis Obispo San Luis Obispo, Kalifornia 1335 29 4
Connecticutin yliopisto Storrs, CT 1315 29 3.76
Kalifornian yliopisto, Irvine Irvine, Kalifornia. 1310 29 4
Rochesterin teknillinen instituutti Rochester, NY 1300 30 3.7
Massachusettsin yliopisto Amherst Amherst, MA 1290 29 3.9
Drexelin yliopisto Philadelphia, PA 1290 28 3.73
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Helpompi päästä sisään

Kun GPA on 3,8, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näille kouluille. Olet erittäin todennäköisesti hyväksytty, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, turvallisuuskoulusi paranevat ja paranevat.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Kalifornian yliopisto, Davis Davis, Kalifornia 1280 28 4.03
Syrakusan yliopisto Syracuse, NY 1275 28 3.67
Yhdysvaltain sotilasakatemia West Point, NY 1270 28 3.9
Floridan osavaltion yliopisto Tallahassee, Florida 1270 28 4.07
Penn State University Park University Park, PA, Yhdysvallat 1265 28 3.58
Cincinnatin yliopisto Cincinnati, OH 1265 27 3.7
Temppelin yliopisto Philadelphia, PA 1238 27 3.54
Auburnin yliopisto Auburnin yliopisto, AL 1235 28 3.9
Seton Hallin yliopisto South Orange, NJ 1231 26 3.58
Alabaman yliopisto Tuscaloosa, AL 1184 27 3.71
Floridan Gulf Coastin yliopisto Fort Myers, FL 1135 2. 3 3.87


Vaihda GPA

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi mitä voit tehdä!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,1 4,4 4,4 4,5Vaihda GPA

Analysoi SAT/ACT -pisteet

Mietitkö, kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT -pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaita jokaiselle SAT- ja ACT -pisteelle, jotta näet, mitä mahdollisuuksia sinulla on kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT -pisteet 400410420430440450460470480490500510520530540550560570580590600610620630640650660670680690700710720730740750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT -pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.