3.7 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.7

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Onko sinulla 3.7 GPA? Mietitkö, onko 3.7 hyvä, ja mihin korkeakouluihin pääset 3.7: llä?

Olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisimman oppaan GPA: si täältä:

 • Ota selvää, mihin korkeakouluihin pääset 3,7 GPA: n avulla.
 • Opi kuinka voit nostaa GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin korkeakouluihin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT / ACT, GPA-käytännöt vaihtelevat lukiosta toiseen ja korkeakoulusta toiseen. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ta ja toiset käyttävät painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten seuraavassa selitämme, todellinen GPA-numero on vain yksi osa kurssityötäsi. kenttälatauksen vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat, sitä enemmän korkeakoulut ovat valmiita tekosyyn uppoamaan GPA: ta.

toimintaohjelma 2016-17

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 3,7 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: lle, kuten 3,72 ja 3,68 GPA: lle. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA-luokille välillä 3.6500000000000004 - 3.74.


Onko 3.7 GPA hyvä?

3.7 GPA on erittäin hyvä GPA, varsinkin jos koulusi käyttää painottamatonta asteikkoa. Tämä tarkoittaa, että olet ansainnut enimmäkseen A-arvoja kaikissa luokissasi. Jos olet käynyt korkeatasoisia luokkia ja ansainnut 3,7 painottamatonta GPA: ta, olet hyvässä kunnossa ja voit odottaa, että sinut hyväksytään moniin valikoiviin korkeakouluihin.

Olemme analysoineet yli 1500 korkeakoulun opiskelijaprofiileja Yhdysvalloissa ja sen saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Näin 3.7 GPA verrataan kansaan:

 • pisteet-prosenttia Prosentti: 89

  89,93%: lla kouluista keskimääräinen GPA on alle 3,7.

 • pisteet-kilpailevat Kilpailukykyinen: 1402 koulua

  Voit hakea korkeakouluihin ja saada hyvän kuvan pääsyyn.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 157 koulua

  Sinulla on vähän mahdollisuuksia päästä 3,7 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 3,7 asettaa sinut kansallisen keskiarvon yläpuolelle. Muista, että 3,0 maan keskiarvo edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin otettujen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin maan keskiarvo.

Tässä on lisää mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 3,7 GPA. Napsauta arvosanasi nähdäksesi arvion.

Sinulla on vielä tapoja mennä ennen kuin haet yliopistoon, mutta nykyinen GPA tarkoittaa sitä sinulla on hyvä alku. Jos onnistut ylläpitämään tätä GPA: ta, sinulla on pääsy moniin vaihtoehtoihin yliopiston hakuprosessissa. Seuraavien parin vuoden aikana saatat jopa pystyä laajentamaan valintasi valikoimaa ottamalla vaikeempia luokkia ja ylläpitämällä vastuullisia opiskelutottumuksia. GPA: lla on potentiaalia muuttua merkittävästi ensimmäisen ja ensimmäisen vuoden välillä, joten jatka vaivaa! Fuksi-vuosi on vähän aikaista ajatella, mihin haluat mennä yliopistoon, mutta jos sinulla on jotain kouluja mielessä, sinun pitäisi etsiä niitä seuraavasta osiosta. Voit saada käsityksen siitä, miltä mahdollisuudet pääsyllesi voivat näyttää nykyisen GPA: n yhteydessä.

Toisen vuoden jälkeen GPA: si muuttuu paljon vaikeammaksi. Onneksi, GPA on tässä vaiheessa riittävän korkea, jotta sinun ei pitäisi olla mitään vaikeuksia päästä valikoiviin korkeakouluihin jos se pysyy samana nykyisen ja vanhemman syksyn välillä. 3.7 GPA antaa sinulle monia vaihtoehtoja korkeakoulujen hakuprosessissa, mutta pidä mielessä, että sinulla on vielä parantamisen varaa juniorivuotesi aikana. Jos sinulla on mielessä tällä hetkellä kouluja, voit etsiä niitä seuraavasta osiosta tarkistaaksesi pääsymahdollisuutesi nykyisellä GPA: lla.

Jos sinulla on tällä hetkellä 3,7 GPA, todennäköisesti päädyt hakemaan korkeakouluun samalla GPA: lla tai hieman matalammalla tai korkeammalla. 3.7: llä sinun pitäisi pystyä pääsemään monenlaisiin kouluihin kunhan olet ilmoittautunut haastaville kursseille suurimman osan lukiosta. Sinulta puuttuu silti valikoivimmat korkeakoulut, mutta kaiken kaikkiaan olet erittäin hyvässä kunnossa. Tässä vaiheessa sinulla voi olla jo mielessä joitain kouluja, joihin aiot hakea. Etsi niitä seuraavassa osassa olevan työkalumme avulla saadaksesi arvion pääsymahdollisuuksistasi nykyisellä GPA-arvollasi ja testipisteilläsi.

Vanhempana sinun pitäisi odottaa hakevasi korkeakoulua nykyisen GPA: n kanssa (jos et ole jo hakenut!). 3.7 antaa sinulle monia vaihtoehtoja korkeakoulujen hakuprosessissa. Vaikka sinulla on vaikeuksia päästä erittäin valikoiviin kouluihin, voit päästä moniin muihin suhteellisen kilpailukykyisiin oppilaitoksiin. Olet todennäköisesti jo valinnut koulut, joihin aiot hakea, joten voit etsiä niitä seuraavasta osiosta nähdäksesi, onko sinulla hyvä osoitus päästä.


Mahdollisuutesi 3,7 GPA: lla

Tämä on luultavasti mielesi suurin kysymys. Mihin korkeakouluihin pääset 3.7: llä? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä valintasi suosituimpiin kouluihin?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi 3 tärkeimmän tekijän perusteella pääsymahdollisuuksien määrittämiseksi:

kuinka suuri on mm
 • Koulun pääsymaksu
 • Sinun GPA
 • SAT / ACT-pisteet

Näin voit käyttää tätä laskinta:

 1. Valitse SAT tai ACT, riippuen siitä, mitä olet tekemässä
 2. Valitse nykyinen SAT / ACT-pisteet
 3. Kirjoita jokaisen sinua kiinnostavan yliopiston nimi
 4. Muuta SAT / ACT-pisteet nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT-pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 3,7 GPA + Mahdollisuudet: 3,7 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
* Nämä laskelmat vahvistavat GPA: n arvoksi 3.7, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi toisella GPA: lla, voit siirtyä tämän sivun alaosassa toiseen GPA: han.

Kuinka mahdollisuutesi paranevat paremmilla pisteillä?

Yritä ottaa nykyinen SAT-pisteet ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT-pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Katso kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA: ta. Luultavasti tiedät kuinka vaikeaa on nostaa arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT / ACT-pistemäärääsi, voit osoittaa korkeakouluille, että olet akateemisesti valmistautunut korkeakouluun.

PrepScholarilla olemme luoneet johtavan online-SAT / ACT-valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT-pisteen tai 4 ACT-pisteen parannus pisteestäsi tai rahasi takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme niin paljon tehokkaampia kuin muut prep-ohjelmat:

 • PrepScholar mukauttaa valmistelusi vahvuuksiisi ja heikkouksiisi . Et tuhlaa aikaa työskentelemällä jo tuntemillasi alueilla, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinut läpi ohjelman vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huoli siitä, mitä opit.
 • Tiimimme on tehty kansalliset SAT / ACT-asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat valmistuneet Harvardista ja täydelliset SAT-maalintekijät. Opiskelet niiden strategioiden avulla, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue pisteytystuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvostelut.

PrepScholarilla on paljon enemmän, mikä tekee siitä parhaan SAT / ACT-valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai rekisteröidy 5 päivän ilmaiseen kokeiluun ja tarkista PrepScholar itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokerimaalata sitä: GPA-sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Esimerkiksi, jos olet tällä hetkellä nuorempi lukiossa, ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijasi ankkuroivat GPA: n niin, että nuoremmat palkkaluokkasi eivät voi muuttaa koko GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, jonka avulla voit nähdä, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkaluokkasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi yliopistohakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla, arvosanojesi mukaan tästä eteenpäin.

Arvosanasi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat arvosanat GPA sovelluksille

3.7
0 3.7

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukausia jäljellä, GPA ei muutu siihen mennessä, kun korkeakoulujen sovellukset erääntyvät. Sinun on haettava 3.7 GPA. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuus parantaa pääsymahdollisuuksiasi voi olla parantaa SAT / ACT-pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvoja

Ottaen kaikki yllä olevat tiedot huomioon, on turvallista sanoa niin GPA on erittäin hyvä fuksi. Muista, että sinulla on kuitenkin vielä parantamisen varaa, varsinkin jos koulusi käyttää painotettua GPA-asteikoa. Vaikeiden luokkien ottaminen ja korkeiden arvosanojen ansaitseminen lisäävät mahdollisuuksiasi hyväksyä valikoivissa kouluissa ja antaa sinulle vielä enemmän vaihtoehtoja yliopistoon. Juuri nyt, sinun tulisi tarkastella seuraavia pari vuotta mahdollisuutena todella haastaa itsesi ja näyttää korkeakouluille mistä olet tehty. Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​että olet oikealla tiellä tullaksesi kilpailukykyiseksi hakijaksi useimmissa maan kouluissa. Hyvää työtä toistaiseksi!

joka on parhaiten yhteensopiva skorpionin kanssa

Jos etsit joitain korkeakouluja hakutyökalumme avulla, tiedät sen GPA antaa sinulle hyvät mahdollisuudet pääsyyn useimpiin maan kouluihin. Koska sinulla on vielä yksi vuosi jäljellä ennen hakemista, sinun pitäisi miettiä itsesi siirtämistä seuraavalle tasolle. GPA voi silti parantua, varsinkin jos koulusi käyttävät painotettua astetta, joka nousee yli 4,0. Kun osallistut vaikeempiin luokkiin, juniorivuotesi osoittaa korkeakouluille, että olet vakavasti henkisen kasvusi suhteen.

Toinen vuosi on myös silloin, kun saatat alkaa ajatella standardoituja testejä. On hyvä suunnitella SAT- tai ACT-juniorilaskun ottaminen niin, että sinulla on paljon aikaa ottaa se uudelleen, jos et ole tyytyväinen pisteisiisi. Melko korkea GPA yhdistettynä vaikuttaviin standardoituihin testituloksiin menee pitkälle kohti pääsyä suosituimpiin korkeakouluihisi!

Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​että olet melko hyvässä kunnossa. GPA on riittävän korkea, jotta sinulla on hyvä laukaus hyväksytessäsi useimpiin korkeakouluihin, ja on epätodennäköistä, että se muuttuisi suuresti tämän vuoden ja seuraavan vuoden hakemuksen välillä. Lukion tässä vaiheessa sinun tulisi keskittyä standardoituihin testeihin. Jos testituloksesi ovat hyvät, sinulla on vielä enemmän vaihtoehtoja yliopistoon. Olet ehkä jo suorittanut SAT: n tai ACT: n, mutta jos sinusta tuntuu, että pystyt parantamaan, on hyvä ottaa testi uudelleen juniorikevääksesi. Voit myös ottaa sen uudelleen vanhempana syksynäsi, vaikka on parempi saada se pois tieltä, ennen kuin joudut käsittelemään korkeakoulujen sovelluksia. GPA: si yhdistettynä korkeisiin testipisteisiin antaa sinulle mahdollisuuden löytää paljon vaihtoehtoja yliopistollesi, jotka sopivat mieltymyksiisi.

väittelevän esseen aiheita

Kova työsi lukion aikana on tehnyt sinusta vahvan ehdokkaan yliopiston hakuprosessissa. Pelin tässä vaiheessa työskentelet joko sovellusten parissa tai olet jo lähettänyt ne kouluihin. Niin kauan kuin haet moniin korkeakouluihin ja annat itsellesi muutaman vankan vaihtoehdon, sinun ei pitäisi olla mitään ongelmaa päästä haluamaasi kouluun. Jos luulet olevasi mahdollisuuden parantaa SAT- tai ACT-pisteitäsi, muista, että useimmissa kouluissa voit silti lähettää pisteitä hakemusten lähettämisen jälkeen. Voit ehkä suorittaa testin uudelleen ennen kuin pisteet ovat lopulliset. Muuten voit keskittyä hakemiesi viimeistelyyn ja valmistautumiseen kevään päätöksentekoprosessiin!

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 3,7 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä, kun GPA on 3,7?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Saavuta koulut: vaikeampaa päästä mukaan

Näihin kouluihin on vaikea päästä nyt, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 3,7. Mutta jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Carnegie Mellonin yliopisto Pittsburgh, PA 1510 3. 4 3.84
Princetonin yliopisto Princeton, NJ 1505 3. 4 3.9
Pennsylvanian yliopisto Philadelphia, PA 1500 3. 4 3.9
New Yorkin yliopisto New York, NY 1440 32 3.69
Michiganin yliopisto Ann Arbor, MI 1435 33 3.88
Bostonin yliopisto Boston, MA 1420 32 3.71
Boston College Chestnut Hill, MA 1420 33 3.96
Rensselaer-ammattikorkeakoulu Troy, NY 1409 31 3.91
Villanovan yliopisto Villanova, PA 1395 33 3.86
Binghamtonin yliopisto Vestal, NY 1375 30 3.7
Texasin yliopisto Dallasissa Richardson, Teksas 1350 30 3.83
kuvan kuvaus

Sama taso: Yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA-arvot ovat lähellä 3,7. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on kohtuulliset mahdollisuudet päästä. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Stony Brookin yliopisto Stony Brook, NY 1335 29 3.84
Connecticutin yliopisto Storrs, CT 1315 29 3.76
Rochesterin teknillinen instituutti Rochester, NY 1300 30 3.7
American University Washington, DC 1300 29 3.65
Drexelin yliopisto Philadelphia, PA 1290 28 3.73
Massachusettsin yliopisto Amherst Amherst, MA 1290 29 3.9
Chapmanin yliopisto Orange, Kalifornia 1280 28 3.75
Syrakusan yliopisto Syracuse, NY 1275 28 3.67
Denverin yliopisto Denver, CO 1270 29 3.72
Yhdysvaltain sotilasakatemia West Point, NY 1270 28 3.9
Cincinnatin yliopisto Cincinnati, OH 1265 27 3.7
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Pääset helpommin

GPA: n ollessa 3,7, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näissä kouluissa. Todennäköisesti pääset mukaan, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, turvallisuuskoulut paranevat entistä paremmin.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Penn State University Park University Park, PA 1265 28 3.58
Hofstra University Hempstead, NY 1250 28 3.67
Texas Christian University Fort Worth, Teksas 1250 28 3.64
Temppelin yliopisto Philadelphia, PA 1238 27 3.54
Seton Hallin yliopisto Etelä-Orange, NJ 1231 26 3.58
Oklahoman yliopisto Norman, OK 1210 26 3.62
Alabaman yliopisto Tuscaloosa, AL 1184 27 3.71
Coloradon osavaltion yliopisto Fort Collins, CO 1180 26 3.69
Quinnipiacin yliopisto Hamden, CT 1175 26 3.47
Ohion yliopisto Ateena, OH 1170 24 3.54
Kalifornian osavaltion yliopisto Long Beach Long Beach, Kalifornia 1145 2. 3 3.56


Vaihda GPA: ta

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi, mitä pystyisit tekemään!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,3 2,3 2,4 2,5 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,2 4,4 4,5 4,5Vaihda GPA: ta

Analysoi SAT / ACT-pisteet

Mietitkö kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT-pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaat kullekin SAT- ja ACT-pisteille, jotta voit nähdä mahdollisuutesi kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT-pisteet 400410420430440450450460470480490490500550510520530540550560570580590500600610620630640650650660670680690600700710720730740700750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990900 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1120 1150 1160 1170 1180 1190 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT-pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Robert Morrisin yliopiston pääsyvaatimukset

BA -tutkinto: Mikä se on? Pitäisikö sinun hankkia yksi?

Mikä on BA -tutkinto? Opi kaikki kandidaatin tutkintoista ja siitä, miten ne voivat vaikuttaa ottamiisi luokkiin ja uraan, johon olet parhaiten valmistautunut.

Chatsworth Charter High School | 2016-17 Rankings | (Chatsworth,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Chatsworth Charter High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

7 todellista näytehaastattelukysymystä ja vastausta

Etkö ole varma, miten vastata haastattelukysymyksiin? Tutustu täydellisiin selityksiin 7 yleisestä työhaastattelukysymyksestä ja vastauksesta.

Kuinka kirjoittaa vertailu-/kontrastiesse Great Gatsbylle

Työskenteletkö vertailu- ja kontrastiesseen aiheesta The Great Gatsby? Tutustu oppaaseemme, jossa kerrotaan esseiden tehtävistä ja kieltäytymisistä sekä yleisimpien merkkiparien analysoinnista.

39 parasta klubia, jotka alkavat lukiossa

Etsitkö hyviä klubeja aloittaaksesi lukiossa? Meillä on kymmeniä ehdotuksia ja vinkkejä uuden klubin käynnistämiseksi.

1190 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Cosumnes Oaksin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cosumnes Oaks High Schoolista Elk Grovessa, Kaliforniassa.

Jefferson College of Health Sciences SAT -tulokset ja GPA

American University of Puerto Rico Pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | James A. Garfieldin lukio

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta James A.Garfield Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Clarion University of Pennsylvania Pääsyvaatimukset

4 parasta ilmaista VIN-tarkastussivustoa

Etsitkö ilmaista VIN-raporttia? Selitämme, miten ja missä voit suorittaa ilmaisen VIN-tarkistuksen, ja miksi voit harkita täydellisen raportin ostamista.

Albertus Magnus Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newarkin pääsyvaatimukset

UNCW: n pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Fairfaxin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fairfaxin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Itä -yliopiston pääsyvaatimukset

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

10 parasta kulinaarista koulua Yhdysvalloissa

Katsooko kulinaarisia oppilaitoksia? Tutustu luetteloon parhaista kulinaarikouluista päästäksesi alkuun ja opi kaikki siitä, mitä tutkinto voi tehdä sinulle.

Park Universityn pääsyvaatimukset

Milloin viimeinen ACT / SAT varhaisvalintojen määräajoille?

Milloin on viimeinen SAT / ACT-testi, jonka voit suorittaa, ennen kuin varhaiset valinnat / päätösten määräajat tulevat? Tutkimme kouluja, kuten Harvard, Yale, MIT ja paljon muuta.

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on pääaine yliopistossa? 4 vaihetta oikean valitsemiseksi

Mikä on yliopiston päämäärittely? Selitämme, mikä on pääaine yliopistossa, miten se eroaa tutkinnosta tai keskittymisestä ja kuinka valita pääaineesi.