3.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.6

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Onko sinulla 3.6 GPA? Mietitkö, onko 3.6 hyvä, ja mihin korkeakouluihin pääset 3.6: lla?

Olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisimman oppaan GPA: si täältä:

 • Ota selvää, mihin korkeakouluihin pääset 3,6 GPA: n avulla.
 • Opi kuinka voit nostaa GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin korkeakouluihin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT / ACT, GPA-käytännöt vaihtelevat lukiosta toiseen ja korkeakoulusta toiseen. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ta ja toiset käyttävät painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten seuraavassa selitämme, todellinen GPA-numero on vain yksi osa kurssityötäsi. kenttälatauksen vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat, sitä enemmän korkeakoulut ovat valmiita tekosyyn uppoamaan GPA: ta.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 3,6 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: lle, kuten 3,62 ja 3,58 GPA: lle. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA-luokille välillä 3,5500000000000003 - 3,64.


Onko 3.6 GPA hyvä?

Jos ansaitset 3,6 painottamatonta GPA: ta, pärjäät erittäin hyvin. 3.6 tarkoittaa, että olet saanut enimmäkseen A-arvoja luokissasi. Niin kauan kuin olet haastanut itsesi kurssityössäsi, arvosanasi ovat riittävän korkeat, jotta sinulla pitäisi olla hyvät mahdollisuudet tulla hyväksytyksi moniin valikoiviin korkeakouluihin.

Olemme analysoineet yli 1500 korkeakoulun opiskelijaprofiileja Yhdysvalloissa ja sen saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Näin 3.6 GPA verrataan kansaan:

 • pisteet-prosenttia Prosentti: 84. sija

  84,35 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 3,6.

 • pisteet-kilpailevat Kilpailukykyinen: 1315 koulua

  Voit hakea korkeakouluihin ja saada hyvän kuvan pääsyyn.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 244 koulua

  Sinulla on vähän mahdollisuuksia päästä 3,6 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 3,6 asettaa sinut kansallisen keskiarvon yläpuolelle. Muista, että 3,0 maan keskiarvo edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin otettujen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin maan keskiarvo.

Tässä on lisää mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 3,6 GPA. Napsauta arvosanasi nähdäksesi arvion.

Fuksina GPA: lla on mahdollisuus muuttua melko vähän ennen kuin haet yliopistoon, mutta 3.6 on hyvä lähtökohta. Ansaitset korkeita arvosanoja jo kaikissa luokissasi, ja voit käyttää parin seuraavan vuoden aikana tehdäksesi vieläkin paremmin ja vaikuttamaan korkeakouluihin akateemisella kasvulla. Jos onnistut ylläpitämään tai ylittämään 3,6 GPA: n, sinut todennäköisesti hyväksytään moniin valikoiviin kouluihin. Et ehkä vielä tiedä, mihin haluat hakea korkeakouluun, mutta jos pystyt ajattelemaan sinua kiinnostavia kouluja, etsi ne seuraavassa osiossa olevasta hakutyökalustamme, jotta voit nähdä mahdollisuutesi päästä nykyiseen GPA: si.

mikä on hyvä sat matematiikka

Olet selviytynyt lukion kahdesta ensimmäisestä vuodesta vahvalla GPA: lla - upea työ! GPA voi muuttua hieman ennen kuin haet korkeakouluun, mutta se ei pääse merkittävästi erilaiseksi, kunhan jatkat samanlaisia ​​opiskelutottumuksia. 3,6 GPA antaa sinulle hyvät mahdollisuudet hyväksyä monissa valikoivissa kouluissa, joten sinulla on laaja valikoima valintoja yliopiston valintaprosessissa. Jos sinulla on parhaillaan mielessä korkeakouluja, voit tarkistaa hakuvaihtoehtomme seuraavassa osiossa hakemisen mahdollisuudet kaikissa sinua kiinnostavissa kouluissa.

Olet melkein päässyt yliopistoon 3,6 GPA: lla! GPA: si ei muutu paljon tässä vaiheessa, joten voit odottaa hakevasi kouluja, joiden GPA on lähellä 3.6. Se tarkoittaa, että voit todennäköisesti luottaa hyväksyntään monissa valikoivissa korkeakouluissa. Jos sinulla on jo mielessä joitain ideoita siitä, mihin aiot hakea, etsi näitä kouluja seuraavasta osiosta ja selvitä, onko sinulla hyvät mahdollisuudet päästä.

Se on vanhempi vuosi, joten olet ehkä jo hakenut korkeakouluihin tällä GPA: lla. Olet pystynyt ylläpitämään vahvaa GPA: ta koko lukion ajan sinun ei pitäisi olla ongelmaa päästä useimpiin korkeakouluihin, elleivät ne ole kovin kilpailukykyisiä. Jos olet utelias pääsymahdollisuuksiisi kouluissa, joihin aiot hakea (tai mihin olet jo hakenut), etsi niitä seuraavasta osiosta ja katso, miltä kertoimet näyttävät.


Mahdollisuutesi 3,6 GPA: lla

Tämä on luultavasti mielesi suurin kysymys. Mihin korkeakouluihin pääset 3.6: lla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä valintasi suosituimpiin kouluihin?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi 3 tärkeimmän tekijän perusteella pääsymahdollisuuksien määrittämiseksi:

 • Koulun pääsymaksu
 • Sinun GPA
 • SAT / ACT-pisteet

Näin voit käyttää tätä laskinta:

 1. Valitse SAT tai ACT, riippuen siitä, mitä olet tekemässä
 2. Valitse nykyinen SAT / ACT-pisteet
 3. Kirjoita jokaisen sinua kiinnostavan yliopiston nimi
 4. Muuta SAT / ACT-pisteet nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT-pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 3,6 GPA + Mahdollisuudet: 3,6 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
* Nämä laskelmat vahvistavat GPA: n arvoksi 3.6, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi toisella GPA: lla, voit siirtyä tämän sivun alaosassa toiseen GPA: han.

Kuinka mahdollisuutesi paranevat paremmilla pisteillä?

Yritä ottaa nykyinen SAT-pisteet ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT-pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Katso kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA: ta. Luultavasti tiedät kuinka vaikeaa on nostaa arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT / ACT-pistemäärääsi, voit osoittaa korkeakouluille, että olet akateemisesti valmistautunut korkeakouluun.

PrepScholarilla olemme luoneet johtavan online-SAT / ACT-valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT-pisteen tai 4 ACT-pisteen parannus pisteestäsi tai rahasi takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme niin paljon tehokkaampia kuin muut prep-ohjelmat:

 • PrepScholar mukauttaa valmistelusi vahvuuksiisi ja heikkouksiisi . Et tuhlaa aikaa työskentelemällä jo tuntemillasi alueilla, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinut läpi ohjelman vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huoli siitä, mitä opit.
 • Tiimimme on tehty kansalliset SAT / ACT-asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat valmistuneet Harvardista ja täydelliset SAT-maalintekijät. Opiskelet niiden strategioiden avulla, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue pisteytystuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvostelut.

PrepScholarilla on paljon enemmän, mikä tekee siitä parhaan SAT / ACT-valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai rekisteröidy 5 päivän ilmaiseen kokeiluun ja tarkista PrepScholar itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokerimaalata sitä: GPA-sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Esimerkiksi, jos olet tällä hetkellä nuorempi lukiossa, ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijasi ankkuroivat GPA: n niin, että nuoremmat palkkaluokkasi eivät voi muuttaa koko GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, jonka avulla voit nähdä, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkaluokkasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi yliopistohakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla, arvosanojesi mukaan tästä eteenpäin.

Arvosanasi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat arvosanat GPA sovelluksille

3.6
0 3.6

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukausia jäljellä, GPA ei muutu siihen mennessä, kun korkeakoulujen sovellukset erääntyvät. Sinun on haettava 3.6 GPA. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuus parantaa pääsymahdollisuuksiasi voi olla parantaa SAT / ACT-pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvoja

Ottaen kaikki yllä olevat tiedot huomioon, on turvallista sanoa niin GPA on vahva alku fuksi. Silti sinun on pidettävä mielessä, että sinulla on vielä parantamisen varaa, varsinkin jos koulusi käyttää painotettua GPA-asteikoa. Vaikeiden luokkien suorittaminen ja korkeiden arvosanojen ansaitseminen jäljellä olevassa ajassa ennen hakemuksia antaa sinulle vielä enemmän vaihtoehtoja yliopistoon. Juuri nyt sinun tulisi tarkastella seuraavia pari vuotta mahdollisuutena todella haastaa itsesi ja parantaa arvosanojasi vielä enemmän. Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​että olet oikealla tiellä tullaksesi kilpailukykyiseksi hakijaksi useimmissa kouluissa. Hienoa työtä toistaiseksi!

Jos etsit joitain korkeakouluja hakutyökalumme avulla, tiedät sen GPA antaa sinulle vahvat mahdollisuudet päästä moniin kouluihin. Koska sinulla on vielä yksi vuosi jäljellä ennen hakemusta, sinun pitäisi yrittää työntää itseäsi eteenpäin. GPA voi silti parantua, varsinkin jos koulusi käyttää painotettua astetta, joka nousee yli 4,0. Kun osallistut vaikeempiin luokkiin, juniorivuotesi osoittaa korkeakouluille, että olet vakavasti henkisen kasvusi suhteen.

Toinen vuosi on myös silloin, kun saatat alkaa suunnitella opiskelua standardoitujen testien suorittamiseksi. On hyvä ottaa SAT- tai ACT-juniorilaskusi, jotta sinulla on runsaasti aikaa ottaa se uudelleen myöhemmin, jos et ole tyytyväinen pisteisiisi. Suhteellisen korkea GPA yhdistettynä vaikuttaviin standardoituihin testipisteisiin vie paljon matkaa kohti hyvää yliopistoa!

Kaiken kaikkiaan se näyttää olet suhteellisen hyvässä kunnossa ensi vuodeksi. GPA: si on riittävän korkea, jotta sinulla on laukaus siitä, että sinut hyväksytään useimpiin korkeakouluihin, ja on epätodennäköistä, että se muuttuisi paljon tämän vuoden ja seuraavan vuoden hakemuksen välillä. Lukion tässä vaiheessa sinun tulisi keskittyä standardoituihin testeihin. Jos testituloksesi ovat hyvät, sinulla on vielä enemmän vaihtoehtoja yliopistoon.

kollegion essee -aiheet, jotka erottuvat

Olet ehkä jo ottanut SAT: n tai ACT: n, mutta jos sinusta tuntuu, että voit parantaa tuloksiasi, on järkevä ajatus ottaa se uudelleen juniorikevääksesi. Voit myös ottaa SAT: n tai ACT: n uudestaan ​​vanhempana syksynä, vaikka se on parempi saada se pois tieltä ennen kuin sinun on käsiteltävä korkeakoulujen sovelluksia. GPA: si yhdistettynä korkeisiin testipisteisiin antaa sinulle mahdollisuuden löytää paljon vaihtoehtoja yliopistoon, jotka sopivat etsimäsi kokemuksen kanssa.

Akateemisen suorituksen lukiosi on tehnyt sinusta vahvan ehdokkaan yliopiston hakuprosessissa. Pelin tässä vaiheessa työskentelet joko sovellusten parissa tai olet jo lähettänyt ne kouluihin. Niin kauan kuin haet moniin korkeakouluihin ja annat itsellesi muutaman vankan vaihtoehdon, sinun pitäisi päätyä hyväksymään ainakin pari koulua, joista todella pidät.

Jos luulet olevasi mahdollisuuden parantaa SAT- tai ACT-pisteitäsi, muista, että voit silti lähettää pisteitä hakemusten lähettämisen jälkeen, jotta voit ehkä suorittaa testin uudelleen ennen kuin pisteet ovat lopulliset. Muussa tapauksessa keskity hakemusten viimeistelyyn ja valmistaudu kevään päätöksentekoprosessiin!

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 3,6 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä, kun GPA on 3,6?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Saavuta koulut: vaikeampaa päästä mukaan

Näihin kouluihin on vaikea päästä nyt, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 3,6. Mutta jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Carnegie Mellonin yliopisto Pittsburgh, PA 1510 3. 4 3.84
Princetonin yliopisto Princeton, NJ 1505 3. 4 3.9
Pennsylvanian yliopisto Philadelphia, PA 1500 3. 4 3.9
New Yorkin yliopisto New York, NY 1440 32 3.69
Michiganin yliopisto Ann Arbor, MI 1435 33 3.88
Bostonin yliopisto Boston, MA 1420 32 3.71
Villanovan yliopisto Villanova, PA 1395 33 3.86
Binghamtonin yliopisto Vestal, NY 1375 30 3.7
Texasin yliopisto Dallasissa Richardson, Teksas 1350 30 3.83
Stony Brookin yliopisto Stony Brook, NY 1335 29 3.84
Connecticutin yliopisto Storrs, CT 1315 29 3.76
kuvan kuvaus

Sama taso: Yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA-arvot ovat lähellä 3,6. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on kohtuulliset mahdollisuudet päästä. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Rochesterin teknillinen instituutti Rochester, NY 1300 30 3.7
American University Washington, DC 1300 29 3.65
Massachusettsin yliopisto Amherst Amherst, MA 1290 29 3.9
Kalifornian yliopisto, Santa Cruz Santa Cruz, Kalifornia 1285 28 3.55
Syrakusan yliopisto Syracuse, NY 1275 28 3.67
Teksasin A&M -yliopisto College Station, Teksas 1275 29 3.68
Yhdysvaltain sotilasakatemia West Point, NY 1270 28 3.9
Penn State University Park University Park, PA 1265 28 3.58
Cincinnatin yliopisto Cincinnati, OH 1265 27 3.7
Hofstra University Hempstead, NY 1250 28 3.67
Texas Christian University Fort Worth, Teksas 1250 28 3.64
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: helpompi päästä mukaan

GPA: n ollessa 3,6 olet jo vahva kilpailu näihin kouluihin. Todennäköisesti pääset mukaan, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, turvallisuuskoulut paranevat entistä paremmin.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Temppelin yliopisto Philadelphia, PA 1238 27 3.54
Seton Hallin yliopisto Etelä-Orange, NJ 1231 26 3.58
Oklahoman yliopisto Norman, OK 1210 26 3.62
Oregonin yliopisto Eugene, OR 1185 25 3.59
Coloradon osavaltion yliopisto Fort Collins, CO 1180 26 3.69
Quinnipiacin yliopisto Hamden, CT 1175 26 3.47
Ohion yliopisto Ateena, OH 1170 24 3.54
Texas Tech University Lubbock, Teksas 1155 25 3.57
Kalifornian osavaltion yliopisto Long Beach Long Beach, Kalifornia 1145 2. 3 3.56
San Jose State University San Jose, Kalifornia 1145 2. 3 3.52
Pacen yliopisto New York, NY 1140 25 3.4


Vaihda GPA: ta

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi, mitä pystyisit tekemään!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,3 2,3 2,4 2,5 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,2 4,4 4,5 4,5Vaihda GPA: ta

Analysoi SAT / ACT-pisteet

Mietitkö kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT-pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaat kullekin SAT- ja ACT-pisteille, jotta voit nähdä mahdollisuutesi kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT-pisteet 400410420430440450450460470480490490500550510520530540550560570580590500600610620630640650650660670680690600700710720730740700750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990900 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1120 1150 1160 1170 1180 1190 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT-pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA