3.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.5

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Onko sinulla 3,5 GPA? Mietitkö, onko 3.5 hyvä, ja mihin korkeakouluihin voi päästä 3.5: n kanssa?

Olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisimman oppaan GPA: si täältä:

 • Ota selvää, mihin korkeakouluihin pääset 3,5 GPA: n avulla.
 • Opi kuinka voit nostaa GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin korkeakouluihin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT / ACT, GPA-käytännöt vaihtelevat lukiosta toiseen ja korkeakoulusta toiseen. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ta ja toiset käyttävät painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.

Kuten seuraavassa selitämme, todellinen GPA-numero on vain yksi osa kurssityötäsi. kenttälatauksen vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat, sitä enemmän korkeakoulut ovat valmiita tekosyyn uppoamaan GPA: ta.

miltä härkä näyttää

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 3,5 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: lle, kuten 3,52 ja 3,48 GPA: lle. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA-luokille välillä 3.45 - 3.54.


Onko 3.5 GPA hyvä?

3,5 painottamaton GPA tarkoittaa, että olet ansainnut A-keskiarvon kaikissa luokissasi. Olet selvästi yli GPA: n kansallisen keskiarvon, ja sinulla pitäisi olla hyvät mahdollisuudet hyväksyä monenlaisissa korkeakouluissa.

Olemme analysoineet yli 1500 korkeakoulun opiskelijaprofiileja Yhdysvalloissa ja sen saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Näin 3,5 GPA verrataan kansaan:

 • pisteet-prosenttia Prosentti: 76

  76,33 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 3,5.

 • pisteet-kilpailevat Kilpailukykyinen: 1190 koulua

  Voit hakea korkeakouluihin ja saada hyvän kuvan pääsyyn.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 369 koulua

  Sinulla on vähän mahdollisuuksia päästä 3,5 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 3,5 asettaa sinut kansallisen keskiarvon yläpuolelle. Muista, että 3,0 maan keskiarvo edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin otettujen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin maan keskiarvo.

Tässä on lisää mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 3,5 GPA. Napsauta arvosanasi nähdäksesi arvion.

Fuksina GPA: lla on mahdollisuus muuttua melko vähän ennen kuin haet yliopistoon, mutta 3.5 on erittäin hyvä lähtökohta. Ansaitset vahvoja arvosanoja jo kaikissa luokissasi, ja voit käyttää parin seuraavan vuoden aikana tehdäksesi vieläkin paremmin ja vaikuttamaan korkeakouluihin akateemisella kasvulla. Jos onnistut ylläpitämään tai ylittämään 3,5 GPA: n, saat todennäköisesti hyväksynnän moniin valikoiviin kouluihin. Et ehkä vielä tiedä, mihin haluat hakea korkeakouluun, mutta jos tiedät sinua kiinnostavista kouluista, etsi ne seuraavasta osiosta löytyvällä hakutyökalulla, jotta näet mahdollisuutesi päästä nykyiseen GPA-ohjelmaan.

Olet selviytynyt lukion kahdesta ensimmäisestä vuodesta vahvalla GPA: lla - mukavaa työtä! GPA voi muuttua hieman ennen kuin haet korkeakouluun, mutta se ei todennäköisesti ole merkittävästi erilainen, kunhan jatkat samanlaisia ​​opiskelutottumuksia. 3,5 GPA tarjoaa hyvät mahdollisuudet hyväksyä useimmissa valikoivissa kouluissa, joten sinulla on paljon valintoja yliopiston valintaprosessissa. Tarkista pääsymahdollisuutesi mistä tahansa sinua kiinnostavasta koulusta seuraavassa osiossa olevalla hakutyökalulla.

Olet melkein päässyt yliopistohakuaikaan 3,5 GPA: n avulla! GPA: si ei muutu paljon, jos ollenkaan, tässä vaiheessa, joten voit odottaa hakevasi kouluja, joiden GPA on lähellä 3,5. Se tarkoittaa, että voit todennäköisesti luottaa hyväksyntään monissa valikoivissa korkeakouluissa. Jos sinulla on jo mielessä joitain ideoita siitä, mihin aiot hakea, etsi näitä kouluja seuraavasta osiosta ja selvitä, onko sinulla hyvät mahdollisuudet päästä.

Se on vanhempi vuosi, joten olet ehkä jo hakenut korkeakouluihin tällä GPA: lla. Olet pystynyt ylläpitämään vahvaa GPA: ta koko lukion ajan sinun ei pitäisi olla ongelmaa päästä useimpiin korkeakouluihin, elleivät ne ole erittäin valikoivia. Jos olet utelias pääsymahdollisuuksiisi kouluissa, joihin aiot hakea (tai mihin olet jo hakenut), etsi niitä seuraavasta osiosta ja katso, miltä kertoimet näyttävät.


Mahdollisuutesi 3,5 GPA: lla

Tämä on luultavasti mielesi suurin kysymys. Mihin korkeakouluihin pääset 3.5: n avulla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä valintasi suosituimpiin kouluihin?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi 3 tärkeimmän tekijän perusteella pääsymahdollisuuksien määrittämiseksi:

 • Koulun pääsymaksu
 • Sinun GPA
 • SAT / ACT-pisteet

Näin voit käyttää tätä laskinta:

 1. Valitse SAT tai ACT, riippuen siitä, mitä olet tekemässä
 2. Valitse nykyinen SAT / ACT-pisteet
 3. Kirjoita jokaisen sinua kiinnostavan yliopiston nimi
 4. Muuta SAT / ACT-pisteet nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT-pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 3,5 GPA + Mahdollisuudet: 3,5 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
* Nämä laskelmat vahvistavat GPA-arvosi 3,5, mutta sinulla voi olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi toisella GPA: lla, voit siirtyä tämän sivun alaosassa toiseen GPA: han.

Kuinka mahdollisuutesi paranevat paremmilla pisteillä?

Yritä ottaa nykyinen SAT-pisteet ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT-pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Katso kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA: ta. Luultavasti tiedät kuinka vaikeaa on nostaa arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT / ACT-pistemäärääsi, voit osoittaa korkeakouluille, että olet akateemisesti valmistautunut korkeakouluun.

PrepScholarilla olemme luoneet johtavan online-SAT / ACT-valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT-pisteen tai 4 ACT-pisteen parannus pisteestäsi tai rahasi takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme niin paljon tehokkaampia kuin muut prep-ohjelmat:

 • PrepScholar mukauttaa valmistelusi vahvuuksiisi ja heikkouksiisi . Et tuhlaa aikaa työskentelemällä jo tuntemillasi alueilla, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinut läpi ohjelman vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huoli siitä, mitä opit.
 • Tiimimme on tehty kansalliset SAT / ACT-asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat valmistuneet Harvardista ja täydelliset SAT-maalintekijät. Opiskelet niiden strategioiden avulla, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue pisteytystuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvostelut.

PrepScholarilla on paljon enemmän, mikä tekee siitä parhaan SAT / ACT-valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai rekisteröidy 5 päivän ilmaiseen kokeiluun ja tarkista PrepScholar itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokerimaalata sitä: GPA-sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Esimerkiksi, jos olet tällä hetkellä nuorempi lukiossa, ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijasi ankkuroivat GPA: n niin, että nuoremmat palkkaluokkasi eivät voi muuttaa koko GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, jonka avulla voit nähdä, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkaluokkasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi yliopistohakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla, arvosanojesi mukaan tästä eteenpäin.

Arvosanasi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat arvosanat GPA sovelluksille

3.5
0 3.5

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukausia jäljellä, GPA ei muutu siihen mennessä, kun korkeakoulujen sovellukset erääntyvät. Sinun on haettava 3,5 GPA: ta. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuus parantaa pääsymahdollisuuksiasi voi olla parantaa SAT / ACT-pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvoja

Kuten olet nähnyt tästä oppaasta, GPA on riittävän korkea, jotta sinulla ei ole vaikeuksia löytää upeita vaihtoehtoja itsellesi yliopiston hakuprosessissa. Olet kuitenkin vielä muutaman vuoden päässä lähettämästä hakemuksia. On tärkeää, että estät itsesi tyytymättömyydestä ja jatkat arvosanojesi parantamista ja haastamista itsellesi kursseillasi tulevina vuosina. Vaikka GPA on melko hyvä, sinulla on parantamisen varaa! Tulet todella vaikuttamaan korkeakouluihin, jos nostat ponnistuksesi korkealle vaihteelle tämän vuoden jälkeen. Kaiken kaikkiaan sinun pitäisi olla tyytyväinen siihen, kuinka hyvin pärjäät, ja odottaa positiivista kokemusta hakuprosessista, jos jatkat hyvää työtä.

Tämän oppaan arvioiden perusteella pärjäät hyvin. Opiskellessasi toiseen vuoteen olet luonut hyviä opintomalleja, jotka todennäköisesti pysyvät paikallaan koko lukion ajan. Muista, että tämä ei kuitenkaan ole loppu - sinulla on kaikki nuorempi vuosi osoittamaan parannusta luokissasi ennen kuin haet yliopistoon. Yritä ottaa ensi vuonna uusia haasteita, jotta voit saavuttaa akateemisen potentiaalisi. GPA: lla on vielä potentiaalia kasvaa tämän vuoden ja vanhemman vuoden välillä!

Saatat myös alkaa ajatella standardoituja testejä tässä vaiheessa. Hyvät testitulokset ovat toinen tärkeä osa vahvaa yliopistosovellusta, ja jos aloitat valmistelun ennemmin kuin myöhemmin, pääset todennäköisemmin haluamiisi tuloksiin. Niin kauan kuin pysyt pelisi kärjessä, olet tyytyväinen siihen, mihin päädyit vanhempana vuonna!

Jos olet viettänyt aikaa tutkia loput tästä oppaasta, tiedät sen nykyinen GPA jättää sinulle muutaman hyvän vaihtoehdon yliopistoon. Tänä vuonna voit alkaa miettiä luetteloa kouluista, joissa aiot hakea ja luoda älykkään jakelun turvallisuudelle, todennäköisille ja tavoittaa korkeakouluoptioita.

toimia la -muunnoksena 1600

Tämä on myös hyvä aika nollata standardoiduissa testeissä. Jos onnistut saamaan pisteet tasolle, josta olet tyytyväinen ennen juniorivuoden loppua, sinulla on paljon vähemmän stressaavaa aikaa vanhempana, joka navigoi yliopiston hakuprosessissa. Muista pysyä keskittyneenä tänä vuonna ja säilyttää arvosanasi niin, että osoitat johdonmukaisuutta ja parannusta lukion aikana. Jos pisteet ovat myös parissa, voit päästä monenlaisiin kouluihin ensi vuonna.

Kaiken kaikkiaan sinun pitäisi olla tyytyväinen suorituskykyyn lukiossa. Hakuprosessin aikana sinun on varmistettava, että koululuettelosi antaa sinulle muutaman toteuttamiskelpoisen turvallisen vaihtoehdon. GPA: n avulla Voit odottaa hyväksymistäsi useimmissa kouluissa, vaikka erittäin valikoivat korkeakoulut saattavat olla ulottumattomissa.

Tässä prosessin vaiheessa saatat jo olla tyytyväinen SAT- ja ACT-pisteisiisi. Jos sinusta tuntuu, että voisit vielä kehittyä, sinun on kuitenkin valittava näiden testien suorittaminen uudelleen vanhempana vuotena. Monien korkeakoulujen avulla voit lähettää pisteitä vasta vanhempasi vuoden helmikuussa sen jälkeen, kun hakemuksesi on jo lähetetty. Joka tapauksessa, niin kauan kuin olet suunnitellut testisi ja sovelluksesi hyvin, sinulla on kaikki syyt odottaa hyviä uutisia keväällä!

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 3,5 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä, jos GPA on 3,5?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Saavuta koulut: vaikeampaa päästä mukaan

Näihin kouluihin on vaikea päästä nyt, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 3,5. Mutta jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
New Yorkin yliopisto New York, NY 1440 32 3.69
Bostonin yliopisto Boston, MA 1420 32 3.71
Binghamtonin yliopisto Vestal, NY 1375 30 3.7
Miamin yliopisto Coral Gables, FL 1355 31 3.6
Connecticutin yliopisto Storrs, CT 1315 29 3.76
Rochesterin teknillinen instituutti Rochester, NY 1300 30 3.7
American University Washington, DC 1300 29 3.65
Drexelin yliopisto Philadelphia, PA 1290 28 3.73
Kalifornian yliopisto, Santa Cruz Santa Cruz, Kalifornia 1285 28 3.55
Syrakusan yliopisto Syracuse, NY 1275 28 3.67
Cincinnatin yliopisto Cincinnati, OH 1265 27 3.7
kuvan kuvaus

Sama taso: Yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA-arvot ovat lähellä 3,5. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on kohtuulliset mahdollisuudet päästä. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Penn State University Park University Park, PA 1265 28 3.58
Hofstra University Hempstead, NY 1250 28 3.67
Temppelin yliopisto Philadelphia, PA 1238 27 3.54
Arizonan yliopisto Tucson, AZ 1235 25 3.39
Seton Hallin yliopisto Etelä-Orange, NJ 1231 26 3.58
Howardin yliopisto Washington, DC 1213 25 3.55
Oregonin yliopisto Eugene, OR 1185 25 3.59
Alabaman yliopisto Tuscaloosa, AL 1184 27 3.71
Louisianan osavaltion yliopisto Baton Rouge, LA 1180 26 3.43
Quinnipiacin yliopisto Hamden, CT 1175 26 3.47
Ohion yliopisto Ateena, OH 1170 24 3.54
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: helpompi päästä mukaan

GPA: n ollessa 3,5 sinulla on jo voimakas kilpailu näihin kouluihin. Todennäköisesti pääset mukaan, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, turvallisuuskoulut paranevat entistä paremmin.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Pohjois-Texasin yliopisto Denton, TX 1160 2. 3 3.47
Texasin yliopisto Arlingtonissa Arlington, Teksas 1160 2. 3 3.47
Texas Tech University Lubbock, Teksas 1155 25 3.57
Kalifornian osavaltion yliopisto Long Beach Long Beach, Kalifornia 1145 2. 3 3.56
San Jose State University San Jose, Kalifornia 1145 2. 3 3.52
Pacen yliopisto New York, NY 1140 25 3.4
Kalifornian osavaltion ammattikorkeakoulu, Pomona Pomona, Kalifornia 1140 2. 3 3.51
Washington State University Pullman, WA 1125 2. 3 3.46
Texasin yliopisto, San Antonio San Antonio, TX 1125 22 3.4
Floridan maatalous- ja mekaaninen yliopisto Tallahassee, FL 1105 kaksikymmentäyksi 3.4
Indiana University - Purdue University Indianapolis Indianapolis, IN 1100 22 3.47


Vaihda GPA: ta

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi, mitä pystyisit tekemään!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,3 2,3 2,4 2,5 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,2 4,4 4,5 4,5Vaihda GPA: ta

Analysoi SAT / ACT-pisteet

Mietitkö kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT-pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaat kullekin SAT- ja ACT-pisteille, jotta voit nähdä mahdollisuutesi kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT-pisteet 400410420430440450450460470480490490500550510520530540550560570580590500600610620630640650650660670680690600700710720730740700750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990900 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1120 1150 1160 1170 1180 1190 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT-pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset