3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Onko sinulla 3.4 GPA? Mietitkö, onko 3.4 hyvä ja mihin korkeakouluihin pääset 3.4: llä?

Olemme kirjoittaneet GPA: n yksityiskohtaisimman oppaan täällä:

 • Selvitä, mihin korkeakouluihin pääset 3.4 GPA: n avulla.
 • Opi lisäämään GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin oppilaitoksiin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT/ACT, GPA -käytännöt vaihtelevat lukiosta lukioon ja korkeakoulusta korkeakouluun. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ita ja toiset painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten selitämme alla, todellinen GPA -numero on vain yksi ulottuvuus harjoitustyössäsi. kurssikuormasi vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat ovat, sitä enemmän oppilaitokset ovat valmiita anteeksi GPA: n supistumista.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 3,4 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: ille, kuten 3,42 ja 3,38 GPA: lle. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA: ille välillä 3.35 - 3.44.


Onko 3.4 GPA hyvä?

3,4 painottamaton GPA tarkoittaa, että olet ansainnut korkean B+ -keskiarvon kaikissa luokissasi. GPA on korkeampi kuin kansallisen keskiarvon 3,0, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla hyväksytyksi moniin oppilaitoksiin.

Olemme analysoineet opiskelijaprofiileja yli 1500 korkeakoulussa Yhdysvalloissa ja saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Tässä on, miten 3.4 GPA verrataan kansakuntaan:

 • pistemäärä Prosentiili: 64

  64,66 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 3,4.

 • pistekilpailu Kilpailukykyinen: 1008 koulua

  Voit hakea oppilaitoksiin ja saada hyvän kuvan ottamisesta.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 551 koulua

  Sinulla on pieni mahdollisuus päästä sisään 3.4 GPA: lla.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 3,4 nostaa sinut kansallisesti keskiarvon yläpuolelle. Muista, että kansallinen keskiarvo 3,0 edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin kansallinen keskiarvo.

Tässä on enemmän mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 3.4 GPA. Napsauta arvosanaasi nähdäksesi arviointimme.

Tämä on kunnollinen aloittava GPA fuksi, mutta sulla on vielä parantamisen varaa! GPA: llasi on mahdollisuus muuttua melko paljon nyt ja sen jälkeen, kun haet yliopistoon, jos panostat. Sinulla ei ehkä ole vielä mitään oppilaitoksia mielessä, mutta seuraavan osion hakutyökalu on hyvä tapa motivoida itseäsi. Yritä tarkistaa pääsymahdollisuutesi eri kouluissa - jos et ole vielä mitannut, voit parantaa arvosanojasi toisen vuoden alussa.

Jos sinulla on 3.4 toisen vuoden opiskelijana, olet selvästi keskimääräistä parempi. Vaikka tässä vaiheessa GPA: n muuttaminen voi olla vaikeaa, saatat silti pystyä tekemään joitain parannuksia ennen kuin haet yliopistoon. Nuorempi vuosi on tilaisuus käydä vaikeampia luokkia ja ponnistella viimeisen kerran ennen kuin sinun on lähetettävä korkeakouluhakemuksia. Seuraavasta osiosta voit tarkistaa nykyiset hyväksymismahdollisuutesi sinua kiinnostavissa kouluissa, jos haluat tehostaa peliäsi.

kaikki tekijät 45

Nuorempana GPAsi ei todennäköisesti muutu paljon nyt ja sen jälkeen, kun lähetät college -sovelluksia. 3,4: llä, sinulla on melko vähän vaihtoehtoja yliopistolle, vaikka valikoivimmat koulut voivat olla ulottumattomissa. Etsi seuraavasta osiosta koulut, joihin luulet voivasi hakea, jotta näet, miltä mahdollisuutesi päästä sisään voivat näyttää. Tämän työkalun avulla voit tehdä tietoisempia valintoja siitä, mihin hakea, jotta jätät itsellesi ainakin pari luotettavaa vaihtoehtoa.

Koska on viimeinen vuotesi, olet todennäköisesti jo hakemassa yliopistoon. Sinulla voi olla luettelo kouluista, joihin aiot hakea tai olet jo hakenut. Jos olet utelias pääsymahdollisuuksiisi, yritä etsiä nämä koulut seuraavasta osiosta nähdäksesi, voitko odottaa positiivista tuottoa hakemuksillesi. 3.4 antaa sinulle vankan mahdollisuuden tulla hyväksytyksi suhteellisen valikoiviin kouluihin.


Mahdollisuutesi 3,4 GPA: lla

Tämä on luultavasti suurin kysymys mielessäsi. Mihin korkeakouluihin pääset 3.4: llä? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä oppilaitoksisi?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi kolmen tärkeimmän tekijän perusteella, jotka määrittävät pääsymahdollisuutesi:

 • Koulun sisäänpääsyaste
 • Sinun GPA
 • SAT/ACT -pisteet

Käytä tätä laskinta seuraavasti:

 1. Valitse SAT tai ACT sen mukaan, mitä käytät
 2. Valitse nykyinen SAT/ACT -pisteet
 3. Kirjoita jokaisen oppilaitoksen nimi, josta olet kiinnostunut
 4. Muuta SAT/ACT -pisteitäsi nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT -pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 3.4 GPA + Mahdollisuudet: 3.4 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
*Nämä laskelmat vahvistavat GPA -arvosi 3,4, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi eri GPA: lla, voit vaihtaa tämän sivun alareunassa toiseen GPA: han.

Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

Yritä ottaa nykyinen SAT -pisteesi ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT -pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA -sopimustasi. Tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on saada arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT/ACT -pisteitäsi, voit näyttää oppilaitoksille, että olet akateemisesti valmistautunut yliopistoon.

Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

10 % luokasta

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

 • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huolehdi siitä, mitä oppia.
 • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja SAT: n täydellisiä maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokeroida sitä: GPA -sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Jos esimerkiksi olet tällä hetkellä yläasteella, lukiosi ensimmäisellä ja toisella luokalla ankkuroi GPA: si niin, että nuoremmat arvosanasi eivät voi muuttaa kokonais -GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, josta näet, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen arvosanasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi korkeakouluhakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla arvosanojesi mukaan.

Luokkatasosi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat asteet GPA for Applications

3.4
0 3.4

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukautta jäljellä, GPA ei muutu korkeakouluhakemusten eräpäivään mennessä. Sinun on haettava 3.4 GPA: lla. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuutesi parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään voi olla parantaa SAT/ACT -pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvot

Kuten tästä oppaasta näet, GPA -tasosi on riittävän korkea sinulla ei ole vaikeuksia löytää hyviä vaihtoehtoja itsellesi korkeakoulun hakuprosessissa. Olet kuitenkin vielä muutaman vuoden päässä hakemusten määräajoista. Yritä välttää itsetyytyväisyyttä - tee parhaasi jatkaaksesi arvosanojen parantamista ja haasta itsesi kursseillasi. Vaikka GPA on melko hyvä, sinulla on paljon parantamisen varaa! Tulet todella vaikuttamaan oppilaitoksiin, jos panostat ponnisteluihisi tämän vuoden jälkeen. Kaiken kaikkiaan sinun pitäisi olla tyytyväinen siihen, kuinka hyvin teet. Jatka hyvää työtä äläkä pelkää olla kunnianhimoisempi.

Tämän oppaan arvioiden perusteella voit hyvin. Opintojaksosi loppuun mennessä olet luonut hyviä opintomalleja, jotka todennäköisesti pysyvät paikallaan koko lukion ajan. Sinulla on vielä kaikki nuorempi vuotesi osoittaaksesi parannusta luokissasi ennen kuin haet yliopistoon, joten tee parhaasi ottaaksesi vastaan ​​uusia haasteita, jotta voit saavuttaa akateemisen potentiaalisi. GPA: lläsi on vielä potentiaalia kasvaa tämän ja vanhemman syksyn välillä!

Voit myös alkaa ajatella standardoituja testejä tässä vaiheessa. Hyvät testitulokset ovat tärkeä osa vahvaa yliopistosovellusta, ja jos aloitat valmistautumisen ennemmin kuin myöhemmin, saat todennäköisemmin haluamasi tulokset. Niin kauan kuin pysyt pelisi huipulla, olet tyytyväinen siihen, mihin päädyt seniorina!

Jos olet käyttänyt aikaa tämän oppaan lukemiseen, tiedät sen nykyinen GPA jättää sinulle monia vaihtoehtoja yliopistoon. Tänä vuonna voit ryhtyä laatimaan luettelon mahdollisista kouluista, joissa on älykäs turvallisuusjakelu, todennäköiset ja kattavat vaihtoehdot.

Tämä on myös hyvä aika keskittyä standardoituihin testeihin. Jos onnistut saamaan pisteesi tasolle, johon olet tyytyväinen ennen juniorivuoden loppua, sinulla on paljon vähemmän stressaavaa aikaa korkeakoulun hakuprosessissa. Muista keskittyä tänä vuonna ja säilyttää arvosanasi, jotta osoitat johdonmukaisuutta ja parannusta lukion aikana. Jos myös pisteesi ovat tasoltaan korkealla, voit päästä monenlaisiin kouluihin ensi vuonna.

harvardin lääketieteellisen koulun hyväksymiskirje

Kaiken kaikkiaan sinun pitäisi olla tyytyväinen suoritukseesi lukiossa. Kun lähdet hakuprosessin läpi, varmista, että koululuettelossasi on muutamia toteuttamiskelpoisia turvallisia vaihtoehtoja. GPA: n kanssa voit odottaa hyväksyttävän useimmissa kouluissa, vaikka erittäin valikoivat korkeakoulut voivat olla ulottumattomissa.

Tässä prosessin vaiheessa olet (toivottavasti) jo ottanut SAT- tai ACT -ohjelman ainakin kerran. Jos sinusta tuntuu, että voit vielä parantaa pisteitäsi, sinun on valittava mahdollisuus suorittaa nämä kokeet uudelleen vanhemman vuoden aikana. Monissa oppilaitoksissa voit lähettää pisteitä vasta helmikuussa hakemuksesi lähettämisen jälkeen. Joka tapauksessa, niin kauan kuin olet ollut vastuussa testipäivien ja sovellusten suunnittelusta, sinulla on kaikki syyt odottaa hyviä uutisia keväällä!

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 3.4 GPA: n

Mihin kouluihin pääset, kun GPA on 3,4?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Koulujen saavuttaminen: vaikeampi päästä sisään

Näihin kouluihin on vaikea päästä nyt, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 3,4. Mutta jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
New Yorkin yliopisto New York, NY 1440 32 3.69
American University Washington, DC 1300 29 3.65
Syrakusan yliopisto Syracuse, NY 1275 28 3.67
Penn State University Park University Park, PA, Yhdysvallat 1265 28 3.58
Hofstra University Hempstead, NY 1250 28 3.67
Texas Christian University Fort Worth, Texas 1250 28 3.64
Temppelin yliopisto Philadelphia, PA 1238 27 3.54
Arizonan yliopisto Tucson, AZ 1235 25 3.39
Seton Hallin yliopisto South Orange, NJ 1231 26 3.58
Stonehill College Easton, MA 1200 25 3.4
Coloradon osavaltion yliopisto Fort Collins, CO 1180 26 3.69
kuvan kuvaus

Sama taso: yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA: t ovat lähellä 3,4. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, parannat mahdollisuuksiasi merkittävästi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Louisianan osavaltion yliopisto Baton Rouge, LA 1180 26 3.43
High Pointin yliopisto High Point, Yhdysvallat 1180 24 3.3
Rhode Islandin yliopisto Kingston, Yhdysvallat 1179 25 3.5
Quinnipiacin yliopisto Hamden, CT 1175 26 3.47
Tampan yliopisto Tampa, FL 1170 25 3.4
Ohion yliopisto Ateena, OH 1170 24 3.54
Pohjois-Texasin yliopisto Denton, Teksas 1160 2. 3 3.47
Texasin yliopisto Arlingtonissa Arlington, Teksas 1160 2. 3 3.47
Ball State University Muncie, IN 1150 2. 3 3.5
Länsi-Virginian yliopisto Morgantown, WV 1150 24 3.47
Kalifornian osavaltion yliopisto Long Beach Long Beach, Kalifornia 1145 2. 3 3.56
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Helpompi päästä sisään

Kun GPA on 3,4, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näille kouluille. Olet erittäin todennäköisesti hyväksytty, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, turvallisuuskoulusi paranevat ja paranevat.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Pacen yliopisto New York, NY 1140 25 3.4
Georgia Southern University Statesboro, GA, Yhdysvallat 1139 2. 3 3.36
Washington State University Pullman, Yhdysvallat 1125 2. 3 3.46
Texasin yliopisto San Antoniossa San Antonio, TX 1125 22 3.4
Floridan maatalous- ja mekaaninen yliopisto Tallahassee, Florida 1105 kaksikymmentäyksi 3.4
Indiana University - Purdue University Indianapolis Indianapolis, IN 1100 22 3.47
Vanhan Dominionin yliopisto Norfolk, VA 1098 22 3.34
Texas State University San Marcos, Teksas 1095 2. 3 3.34
Georgian osavaltion yliopisto Atlanta, GA 1090 24 3.49
Texasin yliopisto El Pasossa El Paso, Texas 1040 kaksikymmentä 3.3
Kalifornian osavaltion yliopisto Northridge Northridge, Kalifornia 1030 19 3.35


Vaihda GPA

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi mitä voit tehdä!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,1 4,4 4,4 4,5Vaihda GPA

Analysoi SAT/ACT -pisteet

Mietitkö, kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT -pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaita jokaiselle SAT- ja ACT -pisteelle, jotta näet, mitä mahdollisuuksia sinulla on kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT -pisteet 400410420430440450460470480490500510520530540550560570580590600610620630640650660670680690700710720730740750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT -pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.