3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Onko sinulla 3.3 GPA? Mietitkö, onko 3.3 hyvä, ja mihin korkeakouluihin pääset 3.3: lla?

Olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisimman oppaan GPA: si täältä:

 • Ota selvää, mihin korkeakouluihin pääset 3.3 GPA: n avulla.
 • Opi kuinka voit nostaa GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin korkeakouluihin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT / ACT, GPA-käytännöt vaihtelevat lukiosta toiseen ja korkeakoulusta toiseen. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ta ja toiset käyttävät painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.

Kuten seuraavassa selitämme, todellinen GPA-numero on vain yksi osa kurssityötäsi. kenttälatauksen vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat, sitä enemmän korkeakoulut ovat valmiita tekosyyn uppoamaan GPA: ta.

denverin yliopiston keskimääräinen gpa

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 3,3 GPA: hon, neuvomme ovat samat läheisille GPA: lle, kuten 3,32 ja 3,28 GPA: lle. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA-arvoille välillä 3.25 - 3.34.


Onko 3.3 GPA hyvä?

Jos oletetaan painottamaton GPA, tämä tarkoittaa, että olet ansainnut keskimääräisen vahvan B +: n kaikissa luokissasi. 3.3 GPA on lukion opiskelijoiden kansallisen keskiarvon yläpuolella, mutta se ei ole tarpeeksi korkea, jotta sinut hyväksytään hyvin valikoiviin kouluihin.

Olemme analysoineet yli 1500 korkeakoulun opiskelijaprofiileja Yhdysvalloissa ja sen saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Näin 3.3 GPA verrataan kansaan:

 • pisteet-prosenttia Prosentti: 52.

  52,21 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 3,3.

 • pisteet-kilpailevat Kilpailukykyinen: 814 koulua

  Voit hakea korkeakouluihin ja saada hyvän kuvan pääsyyn.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 745 koulua

  Sinulla on vähän mahdollisuuksia päästä 3.3 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 3,3 asettaa sinut kansallisen keskiarvon yläpuolelle. Muista, että 3,0 maan keskiarvo edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin otettujen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin maan keskiarvo.

Tässä on lisää mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 3,3 GPA. Napsauta arvosanasi nähdäksesi arvion.

suuria eroja mitoosin ja meioosin välillä

Tämä on kunnollinen aloittava GPA fuksi, mutta sinulla on vielä parantamisen varaa! GPA: lla on potentiaalia muuttua melko vähän nyt ja kun haet yliopistoon, jos ponnistelet. Yritä tarkistaa pääsymahdollisuutesi sinua kiinnostavissa korkeakouluissa seuraavassa osiossa - jos et vielä vielä mittaa, voit työskennellä parantaaksesi palkintojasi toisen vuoden aikana.

Jos sinulla on 3.3 toisena opiskelijana, olet hieman keskimääräistä korkeampi. Vaikka tässä vaiheessa voi olla vaikeaa muuttaa GPA: ta kovin paljon, saatat silti pystyä tekemään joitain parannuksia ennen yliopistoon hakemista. Tarkista seuraavasta osiosta nykyiset hyväksymismahdollisuutesi kiinnostavissa kouluissa, jos haluat tehostaa peliäsi.

GPA: si ei todennäköisesti muutu kovin paljon nyt ja kun lähetät yliopistohakemuksia. 3.3, sinulla on melko vähän vaihtoehtoja yliopistoon, vaikka kaikkein valikoivimmat koulut saattavat olla ulottumattomissa. Etsi seuraavasta osiosta kouluja, joihin aiot hakea, jotta näet, mitkä mahdollisuudet päästäsi voivat näyttää.

Koska se on vanhempi vuosi, olet todennäköisesti jo hakemassa yliopistoon. Jos olet utelias pääsymahdollisuuksiisi, yritä etsiä koulujasi seuraavasta osiosta. 3.3 antaa sinulle erittäin hyvät mahdollisuudet tulla hyväksytyksi kouluihin, jotka ovat vähemmän selektiivisiä. On tärkeää varmistaa, että sijoittelet hakemuksesi eri korkeakoulujen kesken, jotta saat useamman kuin yhden toteuttamiskelpoisen valinnan, kun saat takaisin hyväksymiskirjeesi.


Mahdollisuutesi 3,3 GPA: lla

Tämä on luultavasti mielesi suurin kysymys. Mihin korkeakouluihin pääset 3.3: lla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä valintasi suosituimpiin kouluihin?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi 3 tärkeimmän tekijän perusteella pääsymahdollisuuksien määrittämiseksi:

 • Koulun pääsymaksu
 • Sinun GPA
 • SAT / ACT-pisteet

Näin voit käyttää tätä laskinta:

 1. Valitse SAT tai ACT, riippuen siitä, mitä olet tekemässä
 2. Valitse nykyinen SAT / ACT-pisteet
 3. Kirjoita jokaisen sinua kiinnostavan yliopiston nimi
 4. Muuta SAT / ACT-pisteet nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT-pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 3,3 GPA + Mahdollisuudet: 3,3 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
* Nämä laskelmat vahvistavat GPA: n arvoksi 3,3, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi toisella GPA: lla, voit siirtyä tämän sivun alaosassa toiseen GPA: han.

Kuinka mahdollisuutesi paranevat paremmilla pisteillä?

Yritä ottaa nykyinen SAT-pisteet ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT-pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Katso kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA: ta. Luultavasti tiedät kuinka vaikeaa on nostaa arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT / ACT-pistemäärääsi, voit osoittaa korkeakouluille, että olet akateemisesti valmistautunut korkeakouluun.

veden tiheys g m3

PrepScholarilla olemme luoneet johtavan online-SAT / ACT-valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT-pisteen tai 4 ACT-pisteen parannus pisteestäsi tai rahasi takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme niin paljon tehokkaampia kuin muut prep-ohjelmat:

 • PrepScholar mukauttaa valmistelusi vahvuuksiisi ja heikkouksiisi . Et tuhlaa aikaa työskentelemällä jo tuntemillasi alueilla, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinut läpi ohjelman vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huoli siitä, mitä opit.
 • Tiimimme on tehty kansalliset SAT / ACT-asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat valmistuneet Harvardista ja täydelliset SAT-maalintekijät. Opiskelet niiden strategioiden avulla, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue pisteytystuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvostelut.

PrepScholarilla on paljon enemmän, mikä tekee siitä parhaan SAT / ACT-valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai rekisteröidy 5 päivän ilmaiseen kokeiluun ja tarkista PrepScholar itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokerimaalata sitä: GPA-sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Esimerkiksi, jos olet tällä hetkellä nuorempi lukiossa, ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijasi ankkuroivat GPA: n niin, että nuoremmat palkkaluokkasi eivät voi muuttaa koko GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, jonka avulla voit nähdä, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkaluokkasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi yliopistohakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla, arvosanojesi mukaan tästä eteenpäin.

Arvosanasi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat arvosanat GPA sovelluksille

3.3
0 3.3

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukausia jäljellä, GPA ei muutu siihen mennessä, kun korkeakoulujen sovellukset erääntyvät. Sinun on haettava 3.3 GPA: ta. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuus parantaa pääsymahdollisuuksiasi voi olla parantaa SAT / ACT-pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvoja

Yllä olevista tiedoista näet sen nykyinen GPA antaa sinulle melko laajan valikoiman korkeakouluoptioita. Olet edelleen kansallisen keskiarvon yläpuolella, eikä sinulla ole ongelmia päästä vähemmän kouluissa oleviin kouluihin. Fuksina sinulla on kuitenkin paljon aikaa saada GPA entistä korkeammalle ja olla kilpailukykyinen suuremmalle määrälle kouluja. Sinun pitäisi alkaa työntää itseäsi mahdollisimman pian parantaaksesi arvosanojasi ja, jos olet sitä varten, ota vaikeampia luokkia. Jos pystyt panostamaan enemmän, se kannattaa, kun korkeakoulut näkevät, että olet kasvanut valtavasti lukuvuosien aikana.

Opiskelijana sinulla on vielä vuosi jäljellä GPA: n korottamiseen. Yllä olevassa työkalussa tekemiesi korkeakoulujen perusteella näet sen sinulla on hyvät mahdollisuudet hyväksyä vähemmän valikoiviin kouluihin, mutta on vielä monia korkeakouluja, jotka saattavat päätyä ulottumattomiin. Nuorempana vuotena sinun tulisi työskennellä parantamaan arvosanojasi mahdollisimman paljon ja haastamaan itsesi luokissa. Et välttämättä pysty muuttamaan GPA: ta niin paljon, mutta korkeakoulut huomaavat jopa pienet erot arvosanoissa ja kurssityön vaikeudessa. Voit myös alkaa opiskella standardoituja testejä varten, jotta pääset erinomaisiin pisteisiin, jotka parantavat pääsymahdollisuuksiasi entisestään.

Tässä vaiheessa et todennäköisesti voi tehdä mitään merkittäviä muutoksia GPA: ssa ennen kuin haet yliopistoon. Yllä olevan työkalun perusteella voit nähdä sen sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla hyväksytyksi moniin korkeakouluihin, mutta korkeamman valikoivuuden omaavat koulut ovat suurelta osin ulottumattomissa. Sinun tulisi silti yrittää nostaa arvosanojasi, mutta paras laukaisusi lisätä pääsymahdollisuuksiasi tässä vaiheessa on parantaa standardoituja testipisteitäsi. Opiskele kovasti SAT: n tai ACT: n suhteen, jotta voit ottaa sen uudelleen ja parantaa pisteitäsi, ennen kuin sinun on lähetettävä ne korkeakouluihin. Korkeat standardoidut testitulokset voivat vaikuttaa dramaattisesti pääsymahdollisuuksiisi.

Olet luultavasti jo lähettämässä yliopistohakemuksia, mutta toivottavasti yllä oleva työkalu antoi sinulle hyvän käsityksen mahdollisuudesta päästä sisään kouluissa, joissa hait. Vaikka GPA ei ole kovin korkea, sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia päästä yliopistoon, jos teet luettelon kouluista, jotka vastaavat hakemuksesi vahvuutta.

Jos se on vielä vanhemman vuoden alussa ja olet huolissasi siitä, että GPA: si saattaa vaikeuttaa pääsyä korkeakouluun, josta pidät, voit harkita SAT: n tai ACT: n uudelleen ottamista. Voit edelleen lähettää pisteet korkeakouluille, kun olet jo lähettänyt tavalliset hakemuksesi. Korkeat standardoidut testitulokset voivat auttaa parantamaan pääsymahdollisuuksiasi useimmissa kouluissa.

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 3.3 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä, jos GPA on 3,3?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Saavuta koulut: vaikeampaa päästä mukaan

Näihin kouluihin on vaikea päästä nyt, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 3,3. Mutta jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Union College (NY) Schenectady, NY 1350 30 3.4
Penn State University Park University Park, PA 1265 28 3.58
Temppelin yliopisto Philadelphia, PA 1238 27 3.54
Arizonan yliopisto Tucson, AZ 1235 25 3.39
Seton Hallin yliopisto Etelä-Orange, NJ 1231 26 3.58
Bryantin yliopisto Smithfield, RI 1221 27 3.39
Stonehill College Easton, MA 1200 25 3.4
Oregonin yliopisto Eugene, OR 1185 25 3.59
High Pointin yliopisto High Point, Pohjois-Carolina 1180 24 3.3
Quinnipiacin yliopisto Hamden, CT 1175 26 3.47
Ohion yliopisto Ateena, OH 1170 24 3.54
kuvan kuvaus

Sama taso: Yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA-arvot ovat lähellä 3,3. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on kohtuulliset mahdollisuudet päästä. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi.

graafinen paperi, jossa on x- ja y -akseli
Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Tampan yliopisto Tampa, FL 1170 25 3.4
New Yorkin osavaltion yliopisto Maritime College Throggs Neck, NY 1170 24 3.3
Manhattan College Riverdale, NY 1170 26 3.4
Pohjois-Texasin yliopisto Denton, TX 1160 2. 3 3.47
Texasin yliopisto Arlingtonissa Arlington, Teksas 1160 2. 3 3.47
Mainen yliopisto Orono, minä 1154 24 3.29
Kalifornian osavaltion yliopisto Long Beach Long Beach, Kalifornia 1145 2. 3 3.56
San Jose State University San Jose, Kalifornia 1145 2. 3 3.52
Pacen yliopisto New York, NY 1140 25 3.4
Georgia Southern University Statesboro, GA 1139 2. 3 3.36
New Yorkin osavaltion yliopisto Plattsburgh Plattsburgh, NY 1130 2. 3 3.27
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: helpompi päästä mukaan

GPA: n ollessa 3,3, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näissä kouluissa. Todennäköisesti pääset mukaan, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, turvallisuuskoulut paranevat entistä paremmin.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Texasin yliopisto, San Antonio San Antonio, TX 1125 22 3.4
Washington State University Pullman, WA 1125 2. 3 3.46
Floridan maatalous- ja mekaaninen yliopisto Tallahassee, FL 1105 kaksikymmentäyksi 3.4
Rider-yliopisto Lawrenceville, NJ 1100 2. 3 3.38
Vanha Dominion -yliopisto Norfolk, VA 1098 22 3.34
Texas State University San Marcos, Teksas 1095 2. 3 3.34
Montclairin osavaltion yliopisto Montclair, NJ 1086 kaksikymmentäyksi 3.26
Texasin yliopisto El Pasossa El Paso, Texas 1040 kaksikymmentä 3.3
Kalifornian osavaltion yliopisto Northridge Northridge, Kalifornia 1030 19 3.35
Keanin yliopisto Union, NJ 990 kaksikymmentä 3
Kalifornian osavaltion yliopisto Los Angeles Los Angeles, Kalifornia 985 18 3.24


Vaihda GPA: ta

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi, mitä pystyisit tekemään!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,3 2,3 2,4 2,5 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,2 4,4 4,5 4,5Vaihda GPA: ta

Analysoi SAT / ACT-pisteet

Mietitkö kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT-pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaat kullekin SAT- ja ACT-pisteille, jotta voit nähdä mahdollisuutesi kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT-pisteet 400410420430440450450460470480490490500550510520530540550560570580590500600610620630640650650660670680690600700710720730740700750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990900 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1120 1150 1160 1170 1180 1190 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT-pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta resurssia NCLEX -kysymyksille ja käytännön testeille

Otetaanko NCLEX? Tutustu kokoelmaan parhaista NCLEX -käytännön kysymyksistä ja testeistä, joiden kanssa voit opiskella.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

ECU: n pääsyvaatimukset

9 esimerkkiä erinomaisista suosituskirjeistä työhösi

Kirjoitatko työpaikkasuosituskirjeen, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Tutustu hyödyllisten näytteiden kokoelmaamme, jotta pääset alkuun.

Kalifornian parhaat koulut | Central Union High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Central Union High Schoolista El Centrossa, Kaliforniassa.

Mount Holyoke Collegen pääsyvaatimukset

Historialliset SAT -testipäivät 2014, 2013 ja enemmän

SAT: n historialliset testipäivät ovat tärkeitä monien tarkkojen tietueiden kannalta. Kollegion hallitus ei kuitenkaan tässä vaiheessa ylläpidä helppoa tietokantaa SAT-päivämääristä vuosille 2014, 2013, 2012, 2011 ja soforth. Me PrepScholarissa olemme tehneet kovaa työtä vanhojen levyjen kaivaamiseksi. Katso alempaa!

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Coloradon yliopiston lohkareiden pääsyvaatimukset

15 parasta musiikkikoulua Yhdysvalloissa

Oletko kiinnostunut Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista? Tutustu yksityiskohtaisiin musiikkikoulujen sijoituksiin löytääksesi sinulle sopivan koulun.

1120 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

SUNY Institute of Technology pääsyvaatimukset

ACT: ään rekisteröityminen: temppuja ja vinkkejä

Opi rekisteröitymään ACT: hen ja vältä yleisiä virheitä, jotka voivat maksaa rahaa ja aikaa.

Mikä on liittovaltion työohjelma? Määritelmä ja opas

Harkitsetko liittymistä korkeakoulun työopinto-ohjelmaan? Mikä on työtutkimuksen määritelmä, kuinka paljon voit ansaita, ja pitäisikö sinun työskennellä tuossa työssä? Selvitä täältä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

Arkansasin yliopisto, Pine Bluff Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Villanovan ACT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

3 avainvinkkiä Salsa -luokan pukeutumiseen

Mietitkö, mitä pukeutua salsa -tanssitunneille? Katso mukavat ja tyylikkäät ideamme siitä, mitä pukeutua salsa -luokkaan.

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

Piemonten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Estancia-lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Estancia High Schoolista Costa Mesassa, Kaliforniassa.

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Mount St.Mary Collegen pääsyvaatimukset