3.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.2

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Onko sinulla 3.2 GPA? Mietitkö, onko 3.2 hyvä ja mihin korkeakouluihin pääset 3.2: lla?

Olemme kirjoittaneet GPA: n yksityiskohtaisimman oppaan täällä:

 • Ota selvää, mihin korkeakouluihin pääset 3.2 GPA: n avulla.
 • Opi lisäämään GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin oppilaitoksiin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT/ACT, GPA -käytännöt vaihtelevat lukiosta lukioon ja korkeakoulusta korkeakouluun. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ita ja toiset painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten selitämme alla, todellinen GPA -numero on vain yksi ulottuvuus harjoitustyössäsi. kurssikuormasi vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampaa luokkasi on, sitä enemmän oppilaitokset ovat valmiita anteeksi GPA: n supistumista.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 3.2 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: ille, kuten 3.22 ja 3.18 GPA. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA -sopimuksille välillä 3.1500000000000004 - 3.24.

Houstonin yliopisto täytti vaatimukset

Onko 3.2 GPA hyvä?

3.2 GPA tarkoittaa, että saat enimmäkseen B- ja B+-luokkia kaikissa luokissasi. GPA on kansallisen lukion keskiarvon 3,0 yläpuolella, mutta valikoivammat oppilaitokset voivat olla tavoittamattomissa testituloksistasi ja sovelluksesi muista näkökohdista riippuen.

Olemme analysoineet opiskelijaprofiileja yli 1500 korkeakoulussa eri puolilla Yhdysvaltoja ja saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Näin 3.2 GPA verrataan kansakuntaan:

 • pistemäärä Prosentiili: 37

  37,97 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 3,2.

 • pisteet-kilpailla Kilpailukykyinen: 592 koulua

  Voit hakea oppilaitoksiin ja saada hyvän kuvan päästäksesi sisään.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 967 koulua

  Sinulla on pieni mahdollisuus päästä 3.2 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 3,2 nostaa sinut kansallisesti keskiarvon yläpuolelle. Muista, että kansallinen keskiarvo 3,0 edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin kansallinen keskiarvo.

Tässä on enemmän mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 3.2 GPA. Napsauta arvosanaasi nähdäksesi arviointimme.

Ensimmäisenä vuotena sinulla on vielä muutama vuosi aikaa nostaa GPA, ennen kuin haet yliopistoon. 3.2, sinulla voi olla vaikeuksia päästä valikoiviin kouluihin, joten sinulla voisi olla paljon vähemmän vaihtoehtoja yliopistolle kuin joku, jolla on hieman korkeampi GPA. Seuraavat pari vuotta antavat sinulle mahdollisuuden käydä vaikeampia luokkia ja nostaa arvosanoja, jotta voit antaa itsellesi enemmän vaihtoehtoja. Sinulla ei ehkä ole vielä mitään oppilaitoksia mielessä, mutta jos jokin koulu kiinnostaa sinua, voit etsiä ne hakutyökalumme avulla seuraavassa osiossa. Näin voit nähdä mahdollisuutesi päästä sisään nykyisellä GPA -sopimuksella. Voit myös muuttaa tämän sivun hieman korkeammaksi GPA: ksi ja tarkistaa mahdollisuutesi motivoidaksesi itseäsi!

james madisonin yliopiston gpa -vaatimus

Olet ohittanut yliopistosovellusten puolivälin, joten GPA: si muuttaminen voi olla vaikeaa tästä lähtien. Kuitenkin on silti mahdollista tehdä ero GPA: ssa, jos teet erittäin hyvin juniorivuoden. Vaikka sinulla on keskimääräistä korkeampi GPA, törmäät silti esteisiin korkeakoulun hakuprosessissa, jos toivot pääseväsi valikoivampiin kouluihin. Voit tarkistaa pääsymahdollisuutesi missä tahansa oppilaitoksessa, josta luulet olevasi kiinnostunut seuraavan osion hakutyökalun avulla.

GPA pysyy todennäköisesti samana nykyisen ja vanhemman syksyn välillä, kun haet korkeakouluun, ilman suuria eroja arvosanoissa. Vaikka 3.2 on kunnollinen GPA, se ei ole merkittävästi keskimääräistä korkeampi ja asettaa tiettyjä rajoituksia korkeakouluhaulle ja hakuprosessille. Valikoivammat koulut ovat luultavasti ulottumattomissa tämän GPA: n kanssa, mutta sinulla on silti paljon vaihtoehtoja. Jos ajattelet tällä hetkellä kouluja, voit etsiä niitä seuraavassa osiossa nähdäksesi, miten pääsymahdollisuutesi näyttävät GPA: si ja testituloksesi perusteella.

Koska olet vanhempi, olet todennäköisesti jo aloittanut korkeakoulun hakuprosessin jossain määrin. Jos olet tehnyt tutkimusta, tiedät luultavasti, että 3.2 GPA rajoittaa korkeakouluhakua melko paljon. Sinulla on vielä tarpeeksi korkea GPA, jotta voit olla kilpailukykyinen useissa kouluissa, mutta valikoivampia vaihtoehtoja saatetaan sulkea. Jos tiedät jo, mihin aiot hakea, voit etsiä kyseisiä kouluja seuraavassa osiossa ja tarkistaa mahdollisuutesi päästä sisään.


Mahdollisuutesi 3.2 GPA: lla

Tämä on luultavasti suurin kysymys mielessäsi. Mihin korkeakouluihin pääset 3.2: lla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä oppilaitoksisi?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi kolmen tärkeimmän tekijän perusteella, jotka määrittävät pääsymahdollisuutesi:

 • Koulun sisäänpääsyaste
 • Sinun GPA
 • SAT/ACT -pisteet

Käytä tätä laskinta seuraavasti:

sanan raja yleiselle sovellukselle
 1. Valitse SAT tai ACT sen mukaan, mitä käytät
 2. Valitse nykyinen SAT/ACT -pisteet
 3. Kirjoita jokaisen oppilaitoksen nimi, josta olet kiinnostunut
 4. Muuta SAT/ACT -pisteitäsi nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT -pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 3.2 GPA + Mahdollisuudet: 3.2 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
*Nämä laskelmat vahvistavat GPA -arvosi 3.2, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi eri GPA: lla, voit vaihtaa tämän sivun alareunassa toiseen GPA: han.

Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

Yritä ottaa nykyinen SAT -pisteesi ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT -pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA -sopimustasi. Tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on saada arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT/ACT -pisteitäsi, voit näyttää oppilaitoksille, että olet akateemisesti valmistautunut yliopistoon.

Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

 • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko oppimiseen, älä murehdi mitä oppia.
 • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja täydellisiä SAT -maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokeroida sitä: GPA -sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Jos esimerkiksi olet tällä hetkellä yläasteella, lukiosi ensimmäisellä ja toisella luokalla ankkuroi GPA: si niin, että nuoremmat arvosanasi eivät voi muuttaa kokonais -GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, josta näet, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkatasosi ja valitse sitten tulevat arvosanasi korkeakouluhakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla arvosanojesi mukaan.

Luokkatasosi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat asteet GPA for Applications

3.2
0 3.2

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukautta jäljellä, GPA ei muutu korkeakouluhakemusten eräpäivään mennessä. Sinun on haettava 3.2 GPA: ta. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuutesi parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään voi olla parantaa SAT/ACT -pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvot

Yllä olevista tiedoista näet sen nykyinen GPA tarjoaa sinulle suhteellisen laajan valikoiman korkeakouluvaihtoehtoja. Sinulla on edelleen keskimääräistä parempi GPA, eikä sinulla ole vaikeuksia päästä kouluun, joka on vähemmän valikoiva. Ensimmäisenä vuotena sinulla on kuitenkin paljon aikaa saada GPA vielä korkeammalle ja olla kilpailukykyinen useille kouluille. Sinun pitäisi alkaa työntää itseäsi mahdollisimman pian parantaaksesi arvosanasi ja jos olet siihen valmis, ota vaikeampia luokkia. Jos pystyt panostamaan enemmän, se kannattaa, kun oppilaitokset näkevät, että olet kasvanut valtavasti lukiosi aikana. On helppo jäädä jumiin opintotottumuksillesi, joten yritä korjata luokassa esiintyvät ongelmat ennemmin kuin myöhemmin!

Toisen vuoden opiskelijana sinulla on vielä vuosi aikaa nostaa GPA. Yllä olevan työkalun korkeakouluhakujesi perusteella näet sen sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä vähemmän valikoiviin kouluihin, mutta silti on monia korkeakouluja, jotka eivät ole tavoitettavissa. Nuoremman vuoden aikana sinun tulee parantaa arvosanojasi mahdollisimman paljon ja haastaa itsesi luokkiin. Et ehkä pysty muuttamaan GPA: ta niin paljon, mutta oppilaitokset huomaavat pienetkin erot luokituksissasi ja harjoitustyön vaikeus.

Voit myös aloittaa opiskelun standardikokeisiin, jotta saat korkeat pisteet, jotka parantavat pääsymahdollisuuksiasi. Standardoitujen testien suunnittelu etukäteen auttaa vähentämään stressiä ensi vuonna ja välttämään testien toistamista liian monta kertaa. Jos olet vastuussa opiskelutottumuksistasi ensi vuonna ja suunnittelet etukäteen yliopisto -sovelluksia, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä hyvään kouluun.

veden tiheys psi

Tässä vaiheessa et todennäköisesti voi tehdä merkittäviä muutoksia GPA -sopimukseen ennen kuin haet yliopistoon. Yllä olevan työkalun perusteella näet sen sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla hyväksytyksi moniin oppilaitoksiin, mutta kilpailukykyisemmillä kouluilla voi olla ulottumattomissa.

Sinun pitäisi silti yrittää nostaa arvosanojasi, mutta paras mahdollisuutesi lisätä pääsymahdollisuuksiasi tässä vaiheessa on standardoitujen testitulosten parantaminen. Valmistaudu hyvin SAT- tai ACT -tapahtumiin, jotta saat vaikuttavia pisteitä, jotka antavat enemmän vaihtoehtoja yliopistoon. Kaiken kaikkiaan sinun ei pitäisi olla liian huolissasi hakuprosessista, jos valitset oppilaitoksesi viisaasti. Siellä on monia hyviä kouluja, jotka hyväksyvät sinut nykyisen GPA: si kanssa.

Toivottavasti tämän artikkelin työkalut antoivat sinulle hyvän käsityksen mahdollisuuksistasi päästä kouluun, jossa aiot hakea (tai olet jo hakenut). Jos olet vielä lukuvuoden alussa ja olet huolissasi siitä, että GPA saattaa vaikeuttaa pääsyä korkeakouluun, josta pidät todella, voit harkita SAT- tai ACT -kurssin uudelleenvalintaa. Voit edelleen lähettää pisteesi korkeakouluille sen jälkeen, kun olet jo lähettänyt tavalliset hakemuksesi, ja korkeat standardoidut testitulokset voivat parantaa pitkälle pääsyäsi useimmissa kouluissa. Olipa tilanne mikä tahansa, GPA tarkoittaa todennäköisesti sitä, että pääset kouluun, josta pidät, kunhan et aseta tavoitteitasi epärealistisesti korkealle.

Korkeakoulut hyväksyvät 3.2 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä GPA: n ollessa 3.2?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Koulujen saavuttaminen: vaikeampi päästä sisään

Näihin kouluihin on vaikea päästä, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 3,2. Mutta jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Arizonan yliopisto Tucson, Arizona 1235 25 3.39
High Pointin yliopisto High Point, Yhdysvallat 1180 24 3.3
Quinnipiac -yliopisto Hamden, CT 1175 26 3.47
State University of New York Maritime College Throggs Neck, NY 1170 24 3.3
New Yorkin teknillinen instituutti Old Westbury, NY, Yhdysvallat 1160 24 3.3
Pohjois -Teksasin yliopisto Denton, Teksas 1160 2. 3 3.47
Texasin yliopisto Arlingtonissa Arlington, Teksas 1160 2. 3 3.47
Mainen yliopisto Orono, MINÄ 1154 24 3.29
Pacen yliopisto New York, NY 1140 25 3.4
New Yorkin osavaltion yliopisto Plattsburgh Plattsburgh, NY 1130 2. 3 3.27
Texasin yliopisto San Antoniossa San Antonio, Teksas 1125 22 3.4
kuvan kuvaus

Sama taso: yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA: t ovat lähellä 3.2. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, parannat mahdollisuuksiasi merkittävästi.

ovatko ap -tunnit sen arvoisia
Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Washington State University Pullman, Yhdysvallat 1125 2. 3 3.46
Albright College Reading, PA 1120 2. 3 3.05
Stevensonin yliopisto Stevenson, tohtori 1120 22 3.1
Floridan maatalous- ja mekaaninen yliopisto Tallahassee, Florida 1105 kaksikymmentäyksi 3.4
Indiana University - Purdue University Indianapolis Indianapolis, IN 1100 22 3.47
Texas State University San Marcos, Teksas 1095 2. 3 3.34
New Yorkin osavaltion yliopisto Fredoniassa Fredonia, NY 1090 24 3.17
Montclairin osavaltion yliopisto Montclair, NJ 1086 kaksikymmentäyksi 3.26
Texasin A&M -yliopisto - Corpus Christi Corpus Christi, Teksas 1080 kaksikymmentä 3.26
Radfordin yliopisto Radford, VA 1041 kaksikymmentä 3.25
Texas A&M University - Kingsville Kingsville, Texas 1040 kaksikymmentä 3.24
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: helpompi päästä sisään

Kun GPA on 3,2, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näille kouluille. Olet erittäin todennäköisesti hyväksytty, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, turvallisuuskoulusi paranevat ja paranevat.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Texasin yliopisto El Pasossa El Paso, Texas 1040 kaksikymmentä 3.3
Kalifornian osavaltion yliopisto Northridge Northridge, Kalifornia 1030 19 3.35
Indianan yliopisto Pennsylvaniassa Indiana, PA 1017 19 3.2
Kalifornian osavaltion yliopisto Fresno Fresno, Kalifornia 1010 19 3.18
Kalifornian osavaltion yliopiston Stanislaus Turlock, Kalifornia 1000 19 3.28
Kalifornian osavaltion yliopisto Bakersfield Bakersfield, Kalifornia 993 19 3.3
Kalifornian osavaltion yliopisto East Bay Hayward, Kalifornia 992 19 3.2
Keanin yliopisto Unioni, NJ 990 kaksikymmentä 3
Texasin yliopisto Brownsvillessä Brownsville, Teksas 990 19 3.14
Kalifornian osavaltion yliopisto Los Angelesissa Los Angeles, Kalifornia 985 18 3.24
Kalifornian osavaltion yliopisto Dominguez Hills Carson, Kalifornia 900 18 3.13


Vaihda GPA

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi mitä voit tehdä!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,1 4,4 4,4 4,5Vaihda GPA

Analysoi SAT/ACT -pisteet

Mietitkö, kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT -pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaita jokaiselle SAT- ja ACT -pisteelle, jotta näet, mitä mahdollisuuksia sinulla on kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT -pisteet 400410420430440450460470480490500510520530540550560570580590600610620630640650660670680690700710720730740750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990 10001010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT -pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mount Holyoke College SAT -tulokset ja GPA

West Libertyn yliopiston pääsyvaatimukset

Saint Josephin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3 avainvinkkiä onnistuneiden tuffien täydentävien esseiden kirjoittamiseen

Taisteletko Tufts-lisäyksellä? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää erottuvien Tufts-esseiden kirjoittamisesta, jotta pääset sisään.

College haastattelupuku: mitä pukeutua haastatteluun

Mietitkö mitä pukeutua yliopiston haastatteluun? Opi sopivan yliopistohaastattelun puvut ja vinkit hyödyllisten vinkkien ja näytepukujen avulla.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

Älä ota TEVA 3109 -valmistetta ennen tämän lukemista

Etkö ole varma, pitäisikö sinun ottaa TEVA 3109 -pilleri? Opi mitä se sisältää, mitä vaikutuksia sillä on ja miten TEVA -pilleri 3019 otetaan turvallisesti.

2016-17 Akateeminen opas | George Washingtonin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta George Washingtonin lukiosta San Franciscossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä El Caminon lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Camino High Schoolista Etelä-San Franciscossa, Kaliforniassa.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Tennessee State University SAT -pisteet ja GPA

ACT -pisteytysvirhe: Saitko jonkun muun pistemäärä virheen perusteella?

Onko ACT -pisteesi odotettua pienempi? Luuletko saaneesi jonkun toisen pistemäärän tai ACT tehnyt virheen? Näin voit korjata sen.

Mitä sinun on tiedettävä Norton Space- ja Aeronautics Academy -opistoista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Norton Space and Aeronautics Academy -säätiöstä San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Enneagrammin tyyppi 2: Hoitava auttaja

Oletko tyypin 2 Enneagrammi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagram 2 on rakkaudessa ja parisuhteessa.

Ainoa todellinen tiede, jonka sinun on tiedettävä ACT-tiede

Tiesitkö, että ACT vaatii sinua ymmärtämään vähän tiedettä vastaamaan 10 prosenttiin sen kysymyksistä? Lue oppaamme kaikista tiedoista, jotka sinun on tiedettävä.

Paine Collegen pääsyvaatimukset

Queens University of Charlotte Pääsyvaatimukset

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Utica College SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas: Kuinka paljon korkeakoulu todella maksaa?

Yritätkö laskea, kuinka paljon korkeakoulu maksaa, mukaan lukien opetus, huone ja lauta, kirjat ja paljon muuta? Jaamme kaikki tärkeimmät kustannukset puolestasi - ja kuinka paljon todella maksat yliopistosta.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

Keskusmetodistisen yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | La Habran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Habra High Schoolista La Habrassa, Kaliforniassa.

Kuinka päästä: UNC SAT -pisteet ja GPA

Villanovan pääsyvaatimukset