3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Onko sinulla 3.1 GPA? Mietitkö, onko 3.1 hyvä ja mihin korkeakouluihin voit päästä 3.1: llä?

Olemme kirjoittaneet GPA: n yksityiskohtaisimman oppaan täällä:

 • Selvitä, mihin korkeakouluihin pääset 3.1 GPA: n avulla.
 • Opi lisäämään GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin oppilaitoksiin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT/ACT, GPA -käytännöt vaihtelevat lukiosta lukioon ja korkeakoulusta korkeakouluun. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ita ja toiset painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Oregonin yliopiston urheilunhallinta

Kuten selitämme alla, todellinen GPA -numero on vain yksi ulottuvuus harjoitustyössäsi. kurssikuormasi vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampaa luokkasi on, sitä enemmän oppilaitokset ovat valmiita anteeksi GPA: n supistumista.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 3.1 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: ille, kuten 3.12 ja 3.08. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA -sopimuksille välillä 3.0500000000000003 - 3.14.


Onko 3.1 GPA hyvä?

Jos sinulla on 3.1 GPA, olet ansainnut enimmäkseen B: tä kaikilla luokillasi. Vaikka GPA on korkeampi kuin keskimääräinen lukion GPA 3.0, se rajoittaa silti sitä, missä voit odottaa pääsyäsi yliopistoon.

Olemme analysoineet opiskelijaprofiileja yli 1500 korkeakoulussa eri puolilla Yhdysvaltoja ja saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Tässä on, miten 3.1 GPA verrataan kansakuntaan:

 • pistemäärä Prosentiili: 25

  25,85 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 3,1.

 • pisteet-kilpailla Kilpailukykyinen: 403 koulua

  Voit hakea oppilaitoksiin ja saada hyvän kuvan päästäksesi sisään.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 1156 koulua

  Sinulla on pieni mahdollisuus päästä 3.1 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 3,1 asettaa sinut kansallisesti keskimääräistä paremmaksi. Muista, että kansallinen keskiarvo 3,0 edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin kansallinen keskiarvo.

Tässä on enemmän mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 3.1 GPA. Napsauta arvosanaasi nähdäksesi arviointimme.

3.1 GPA: n saaminen fuksi ei ole huono, mutta parantamisen varaa on varmasti. Tämä GPA tarjoaa sinulle edelleen monia opisto -vaihtoehtoja. Voit kuitenkin jäädä paitsi kouluista, jotka ovat valikoivampia. Sinulla on aikaa nostaa GPAasi ennen kuin haet yliopistoon, joten yritä parantaa opintotottumuksiasi. Pyydä apua, jos tarvitset sitä! Jos haluat selvittää, onko sinulla mahdollisuus saada hyväksyntää kouluissa, jotka kiinnostavat sinua nykyisellä GPA -sopimuksellasi, yritä etsiä niitä seuraavan osion työkalumme avulla.

mikä merkki on marraskuu 4

Toisen vuoden opiskelijana sinulla on vielä vähän aikaa ennen yliopisto -sovelluksia, vaikka GPA: n vaihtaminen on tässä vaiheessa vaikeampaa. 3.1 GPA tarkoittaa sitä ansaitset tarpeeksi kunnollisia arvosanoja voidaksesi olla varmoja hyväksynnästä reilussa määrässä kouluja, joilla on korkeampi pääsyaste, mutta valikoivat oppilaitokset eivät ehkä ole tavoitettavissa. Sinun pitäisi yrittää parantaa arvosanojasi juniorivuotena, jotta voit nostaa GPA: ta hieman ja antaa itsellesi enemmän vaihtoehtoja. Jos olet kiinnostunut jostakin koulusta tässä vaiheessa, voit etsiä niitä seuraavassa osiossa selvittääksesi, hyväksytäänkö sinut todennäköisesti nykyisen GPA: si kanssa.

Koska olet nuorempi, GPA ei todennäköisesti muutu ollenkaan nykyisen ja yliopistosovelluksen välillä. Vaikka 3.1 GPA voi rajoittaa sinut vähemmän valikoiviin kouluihin, on silti lähes 500 korkeakoulua, joissa GPA tekee sinusta kilpailukykyisen hakijan. Tarkista seuraavan osion hakutyökalumme avulla, mitkä ovat pääsymahdollisuutesi sinua kiinnostavissa kouluissa. Tämän pitäisi auttaa sinua saamaan paremman käsityksen siitä, mihin hakea vanhemman syksyn aikana, jotta voit tarjota itsellesi erilaisia ​​elinkelpoisia vaihtoehtoja.

Se on viimeinen vuosi, joten olet todennäköisesti jo aloittanut korkeakoulun hakuprosessin. GPA, vaikka se ei ole erityisen alhainen, rajoittaa sinua melkoisesti kouluissa, joissa voit odottaa pääsyä. Jos olet jo hakenut korkeakouluun tai olet parhaillaan hakemassa, voit yrittää etsiä seuraavasta osiosta valitsemasi koulut ja tarkistaa, onko sinulla hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Voit päättää lisätä toisen turvallisuuskoulun luetteloosi, jos sinulla ei ole varmojen panosten näköisiä näkymiä.


Mahdollisuutesi 3.1 GPA: lla

Tämä on luultavasti suurin kysymys mielessäsi. Mihin korkeakouluihin pääset 3.1: llä? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä oppilaitoksisi?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi kolmen tärkeimmän tekijän perusteella, jotka määrittävät pääsymahdollisuutesi:

 • Koulun sisäänpääsyaste
 • Sinun GPA
 • SAT/ACT -pisteet

Käytä tätä laskinta seuraavasti:

 1. Valitse SAT tai ACT sen mukaan, mitä käytät
 2. Valitse nykyinen SAT/ACT -pisteet
 3. Kirjoita jokaisen oppilaitoksen nimi, josta olet kiinnostunut
 4. Muuta SAT/ACT -pisteitäsi nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT -pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 3.1 GPA + Mahdollisuudet: 3.1 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
*Nämä laskelmat vahvistavat GPA -arvosi 3.1, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi eri GPA: lla, voit vaihtaa tämän sivun alareunassa toiseen GPA: han.

Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

Yritä ottaa nykyinen SAT -pisteesi ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT -pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA -sopimustasi. Tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on saada arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT/ACT -pisteitäsi, voit näyttää oppilaitoksille, että olet akateemisesti valmistautunut yliopistoon.

Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

luokitusasteikko 30 kysymyksestä
 • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko oppimiseen, älä murehdi mitä oppia.
 • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja täydellisiä SAT -maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokeroida sitä: GPA -sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Jos esimerkiksi olet tällä hetkellä yläasteella, lukiosi ensimmäisellä ja toisella luokalla ankkuroi GPA: si niin, että nuoremmat arvosanasi eivät voi muuttaa kokonais -GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, josta näet, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkatasosi ja valitse sitten tulevat arvosanasi korkeakouluhakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla arvosanojesi mukaan.

Luokkatasosi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat asteet GPA for Applications

3.1
0 3.1

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukautta jäljellä, GPA ei muutu korkeakouluhakemusten eräpäivään mennessä. Sinun on haettava 3.1 GPA: ta. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuutesi parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään voi olla parantaa SAT/ACT -pisteitäsi .

sydän on millä puolellaLopullinen tuomio ja neuvot

Tämän artikkelin loppuosan lukemisesta tiedät, että nykyinen GPA on hieman korkeampi kuin lukion kansallinen keskiarvo. Ensimmäisenä vuotena sinulla on vielä pari vuotta aikaa nostaa GPAasi ja parantaa pääsymahdollisuuksiasi valikoivammissa kouluissa. Tärkeintä on, että GPA ei ole tällä hetkellä riittävän korkea saadakseen sinut kilpailukykyisiin korkeakouluohjelmiin. Jos pystyt todella työskentelemään positiivisten muutosten tekemisessä opiskelutottumuksissasi, sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja viimeisen vuoden aikana. Älä alistu nykyisille arvosanoillesi - jatka yrittämistä kohdata vaikeammat haasteet ja saavuttaa kaikki potentiaalisi. Jos sinulla on omistautumista, sinulla on viimeisen vuoden aikana vielä paremmat mahdollisuudet päästä kouluun, jota rakastat.

Kun olet käynyt läpi GPA: ta koskevat tiedot tässä artikkelissa, tiedät, että arvosanasi ovat hieman korkeammat kuin keskimääräisen lukiolaisen. GPA ei ole erityisen alhainen, joten voit epäilemättä päästä johonkin korkeakouluun, mutta se ei myöskään ole tarpeeksi korkea, jotta voit leikata valikoivissa kouluissa. Ensi vuonna on viimeinen tilaisuutesi nostaa arvosanasi ennen kuin sinun on lähetettävä hakemuksia. Voit silti tehdä muutoksia GPA: si, jos pärjäät hyvin nuorena, ja pienetkin parannukset antavat sinulle paremman kuvan siitä, että sinut hyväksytään useampiin oppilaitoksiin.

Sinun tulisi myös miettiä, milloin aiot ottaa SAT- tai ACT -hoidon ja kuinka kauan sinun on opiskeltava testiä varten. On hyvä idea ottaa standardoidut testit varhain nuorempana, jotta sinulla on enemmän aikaa suorittaa ne uudelleen, jos et ole tyytyväinen pisteisiisi. Korkeat testitulokset voivat parantaa sovellustasi, joten jos onnistut saamaan vaikuttavia tuloksia, sinulla on vielä enemmän syytä olla optimistinen hakuprosessin suhteen.

Nyt kun olet tarkistanut tosiasiat, näet sen GPA antaa sinulle kunnolliset mahdollisuudet päästä sisään vähemmän valikoivista oppilaitoksista. GPA: n vaihtaminen on vaikeaa tässä lukio -urasi vaiheessa, joten sinun pitäisi siirtää keskittymisesi hieman standardoituihin testeihin (säilyttäen tietysti arvosanasi!). Juniorivuosi on paras aika saada testipäivät pois tieltä, jotta voit keskittyä yksinomaan sovelluksiin seniorisyksyn aikana. Jos opiskelet ahkerasti SAT: lle tai ACT: lle ja onnistut saamaan korkeat pisteet, mahdollisuutesi päästä moniin kouluihin ovat paljon suuremmat. Tärkeintä on, että GPA rajoittaa sinua jonkin verran, mutta ei pitäisi olla liian vaikeaa löytää sopivia kouluja, jos sinulla on kunnolliset testitulokset ja olet haastanut itsesi luokillasi.

Tämän artikkelin tietojen perusteella on selvää, että GPA antaa sinulle vaihtoehtoja yliopistolle, mutta rajoittaa myös vähemmän valikoiviin kouluihin. Koska olet vanhempi, saatat joutua hakemaan yliopistoon. Tässä vaiheessa on tärkeää varmistaa, että koululuettelosi on sellainen, joka tarjoaa sinulle vaihtoehtoja myös pahimmassa tapauksessa. Jos olet tutkinut hyväksyttyjen opiskelijoiden pääsyasteita ja keskimääräisiä GPA -arvoja, sinun ei pitäisi olla vaikeaa löytää sinulle sopivia kouluja.

Voit myös harkita SAT: n tai ACT: n ottamista uudelleen tänä vuonna, jos uskot, että voit parantaa pisteitäsi. Tällä voi olla suuri ero hakemuksissasi, ja monien oppilaitosten avulla voit lähettää pisteitä testeistä, jotka on suoritettu viimeisen vuoden helmikuussa. Kaiken kaikkiaan sinun pitäisi olla vain fiksu hakemuspaikkasi suhteen ja varmistaa, että esität parhaan version itsestäsi korkeakouluille. Jos pystyt siihen, löydät keväällä hyviä vaihtoehtoja.

Korkeakoulut hyväksyvät 3.1 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä GPA 3.1: llä?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Koulujen saavuttaminen: vaikeampi päästä sisään

Näihin kouluihin on vaikea päästä, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 3,1. Mutta jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Arizonan yliopisto Tucson, Arizona 1235 25 3.39
High Pointin yliopisto High Point, Yhdysvallat 1180 24 3.3
Tampan yliopisto Tampa, FL 1170 25 3.4
Pacen yliopisto New York, NY 1140 25 3.4
Georgian eteläinen yliopisto Statesboro, GA, Yhdysvallat 1139 2. 3 3.36
Texasin yliopisto San Antoniossa San Antonio, Teksas 1125 22 3.4
Albright College Reading, PA 1120 2. 3 3.05
Stevensonin yliopisto Stevenson, tohtori 1120 22 3.1
Joseph's College - Brooklyn Campus Brooklyn, NY 1106 24 3.2
Floridan maatalous- ja mekaaninen yliopisto Tallahassee, Florida 1105 kaksikymmentäyksi 3.4
kuvan kuvaus

Sama taso: yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA: t ovat lähellä 3.1. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, parannat mahdollisuuksiasi merkittävästi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Alfredin yliopisto Alfred, New York 1100 24 3.1
Texas State University San Marcos, Teksas 1095 2. 3 3.34
New Yorkin osavaltion yliopisto Fredoniassa Fredonia, NY 1090 24 3.17
Salemin osavaltion yliopisto Salem, MA 1080 kaksikymmentäyksi 3.13
Hartfordin yliopisto West Hartford, CT 1078 24 3.05
Valdostan osavaltion yliopisto Valdosta, Georgia 1060 kaksikymmentäyksi 3.13
Joseph's College of Maine Standish, MINÄ 1040 22 3
King College Weston, MA 1040 22 3.06
Texasin yliopisto El Pasossa El Paso, Texas 1040 kaksikymmentä 3.3
Kalifornian osavaltion yliopisto Northridge Northridge, Kalifornia 1030 19 3.35
Shippensburgin yliopisto Pennsylvaniassa Shippensburg, PA 1017 kaksikymmentäyksi 3.2
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: helpompi päästä sisään

Kun GPA on 3.1, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näille kouluille. Olet erittäin todennäköisesti hyväksytty, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, turvallisuuskoulusi paranevat ja paranevat.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Indianan yliopisto Pennsylvaniassa Indiana, PA 1017 19 3.2
Kalifornian osavaltion yliopisto Fresno Fresno, Kalifornia 1010 19 3.18
Francis College Brooklyn Heights, NY 1000 kaksikymmentä 3.16
Thomas Aquinas College Sparkill, NY 1000 kaksikymmentä 3
Kalifornian osavaltion yliopisto East Bay Hayward, Kalifornia 992 19 3.2
Keanin yliopisto Unioni, NJ 990 kaksikymmentä 3
Texasin yliopisto Brownsvillessä Brownsville, Teksas 990 19 3.14
Kalifornian osavaltion yliopisto Los Angelesissa Los Angeles, Kalifornia 985 18 3.24
New Yorkin osavaltion yliopisto, maatalous- ja teknologiaopisto, Cobleskill Cobleskill, NY 970 kaksikymmentä 3
Alabaman osavaltion yliopisto Montgomery, AL 950 18 3.05
Kalifornian osavaltion yliopisto Dominguez Hills Carson, Kalifornia 900 18 3.13


Vaihda GPA

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi mitä voit tehdä!

valinnaiset luokat lukiossa
1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,1 4,4 4,4 4,5Vaihda GPA

Analysoi SAT/ACT -pisteet

Mietitkö, kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT -pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaita jokaiselle SAT- ja ACT -pisteelle, jotta näet, mitä mahdollisuuksia sinulla on kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT -pisteet 400410420430440450460470480490500510520530540550560570580590600610620630640650660670680690700710720730740750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990 10001010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT -pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.