3.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.0: lla

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Onko sinulla 3.0 GPA? Mietitkö, onko 3.0 hyvä, ja mihin korkeakouluihin pääset 3.0: lla?

Olemme kirjoittaneet GPA: n yksityiskohtaisimman oppaan täällä:

 • Selvitä, mihin korkeakouluihin pääset 3.0 GPA: n avulla.
 • Opi lisäämään GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin oppilaitoksiin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT/ACT, GPA -käytännöt vaihtelevat lukiosta lukioon ja korkeakoulusta korkeakouluun. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ita ja toiset painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.mikä on ohi sat -pisteet

Kuten selitämme alla, todellinen GPA -numero on vain yksi ulottuvuus harjoitustyössäsi. kurssikuormasi vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat ovat, sitä enemmän oppilaitokset ovat valmiita anteeksi GPA: n supistumista.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 3.0 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: ille, kuten 3.02 ja 2.98 GPA. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA -sopimuksille välillä 2.95 - 3.04.


Onko 3.0 GPA hyvä?

3,0 painottamaton GPA tarkoittaa, että olet ansainnut B -keskiarvon kaikissa luokissasi. Tämä on kansallinen keskimääräinen GPA lukiolaisille, mutta se voi olla hieman pienempi kuin korkeakouluopiskelijoiden keskimääräinen GPA.

Olemme analysoineet opiskelijaprofiileja yli 1500 korkeakoulussa Yhdysvalloissa ja saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Tässä on, miten 3.0 GPA verrataan kansakuntaan:

 • pistemäärä Prosentiili: 16. päivä

  16,1 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 3,0.

 • pistekilpailu Kilpailukykyinen: 251 koulua

  Voit hakea oppilaitoksiin ja saada hyvän kuvan ottamisesta.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 1308 koulua

  Sinulla on pieni mahdollisuus päästä sisään 3.0 GPA: lla.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 3,0 asettaa sinut keskimäärin kansallisesti. Muista, että kansallinen keskiarvo 3,0 edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin kansallinen keskiarvo.

Tässä on enemmän mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 3.0 GPA. Napsauta arvosanaasi nähdäksesi arviointimme.

3.0 GPA: n saaminen fuksi ei ole huono asia, mutta parantamisen varaa on varmasti. Tämä GPA antaa sinulle silti melko paljon college -vaihtoehtoja. Kuitenkin menetät kouluista, jotka ovat valikoivampia. Sinulla on aikaa nostaa GPAasi ennen kuin haet yliopistoon, joten yritä parantaa opintotottumuksiasi. Pyydä apua, jos tarvitset sitä! Jos haluat selvittää, onko sinulla mahdollisuus saada hyväksyntää kouluissa, jotka kiinnostavat sinua nykyisellä GPA -sopimuksellasi, yritä etsiä niitä seuraavan osion työkalumme avulla.

Toisen vuoden opiskelijana sinulla on vielä vähän aikaa ennen yliopisto -sovelluksia, vaikka GPA: n vaihtaminen on tässä vaiheessa vaikeampaa. 3.0 GPA tarkoittaa sitä ansaitset riittävän arvokkaita arvosanoja voidaksesi olla varmoja hyväksynnästä reilussa määrässä kouluja, joilla on korkeampi pääsyaste, mutta valikoivat korkeakoulut eivät ehkä ole tavoitettavissa. Sinun pitäisi yrittää parantaa arvosanojasi juniorivuonna, jotta voit nostaa GPA: ta hieman ja antaa itsellesi enemmän vaihtoehtoja. Jos olet kiinnostunut kouluista tässä vaiheessa, voit etsiä niitä seuraavassa osiossa selvittääksesi, hyväksytäänkö sinut todennäköisesti nykyisen GPA: si kanssa.

Koska olet nuorempi, GPA ei todennäköisesti muutu ollenkaan nykyisen ja korkeakoulusovellusten välillä. Vaikka 3.0 GPA voi rajoittaa sinut vähemmän valikoiviin kouluihin, on silti yli 300 korkeakoulua, joissa GPA tekee sinusta kilpailukykyisen hakijan. Tarkista seuraavan osion hakutyökalumme avulla, mitkä ovat pääsymahdollisuutesi sinua kiinnostavissa kouluissa. Tämän pitäisi auttaa sinua saamaan paremman käsityksen siitä, mihin hakea vanhemman syksyn aikana, jotta voit tarjota itsellesi erilaisia ​​elinkelpoisia vaihtoehtoja.

Se on viimeinen vuosi, joten olet todennäköisesti jo aloittanut korkeakoulun hakuprosessin. GPA, vaikka se ei ole erityisen alhainen, rajoittaa sinua melkoisesti kouluissa, joihin voit odottaa pääsyä. Jos olet jo hakenut korkeakouluun tai olet parhaillaan hakemassa, voit yrittää etsiä seuraavassa osiossa valitsemasi koulut ja tarkistaa, onko sinulla hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Voit päättää lisätä toisen turvallisuuskoulun luetteloosi, jos sinulla ei ole varmojen panosten näköisiä näkymiä.

parhaat oppilaitokset siirrettäväksi

Mahdollisuutesi 3.0 GPA: lla

Tämä on luultavasti suurin kysymys mielessäsi. Mihin korkeakouluihin pääset 3.0: lla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä oppilaitoksisi?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi kolmen tärkeimmän tekijän perusteella, jotka määrittävät pääsymahdollisuutesi:

 • Koulun sisäänpääsyaste
 • Sinun GPA
 • SAT/ACT -pisteet

Käytä tätä laskinta seuraavasti:

 1. Valitse SAT tai ACT sen mukaan, mitä käytät
 2. Valitse nykyinen SAT/ACT -pisteet
 3. Kirjoita jokaisen oppilaitoksen nimi, josta olet kiinnostunut
 4. Muuta SAT/ACT -pisteitäsi nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT -pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 3.0 GPA + Mahdollisuudet: 3.0 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
*Nämä laskelmat vahvistavat GPA: si 3.0, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi eri GPA: lla, voit vaihtaa tämän sivun alareunassa toiseen GPA: han.

Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

Yritä ottaa nykyinen SAT -pisteesi ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT -pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA -sopimustasi. Tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on saada arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT/ACT -pisteitäsi, voit näyttää oppilaitoksille, että olet akateemisesti valmistautunut yliopistoon.

Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

 • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huolehdi siitä, mitä oppia.
 • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja SAT: n täydellisiä maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokeroida sitä: GPA -sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Jos esimerkiksi olet tällä hetkellä yläasteella, lukiosi ensimmäisellä ja toisella luokalla ankkuroi GPA: si niin, että nuoremmat arvosanasi eivät voi muuttaa kokonais -GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, josta näet, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen arvosanasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi korkeakouluhakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla arvosanojesi mukaan.

Luokkatasosi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat asteet GPA for Applications

3.0
0 3.0

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukautta jäljellä, GPA ei muutu korkeakouluhakemusten eräpäivään mennessä. Sinun on haettava 3.0 GPA: lla. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuutesi parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään voi olla parantaa SAT/ACT -pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvot

Kun luet tämän artikkelin loput, tiedät, että nykyinen GPA vastaa lukion kansallista keskiarvoa. Ensimmäisenä vuotena, sinulla on vielä pari vuotta aikaa nostaa GPAasi ja parantaa pääsymahdollisuuksiasi valikoivissa kouluissa. Tärkeintä on, että GPA ei ole tällä hetkellä riittävän korkea saadakseen sinut kilpailukykyisiin korkeakouluohjelmiin. Jos pystyt todella työskentelemään positiivisten muutosten tekemisessä opiskelutottumuksissasi, sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja viimeisen vuoden aikana. Älä alistu nykyiseen tilanteeseesi - yritä edelleen kohdata vaikeammat haasteet ja saavuttaa kaikki mahdollisuutesi. Sitoutumalla sinulla on lukuvuoteen mennessä vielä paremmat mahdollisuudet päästä kouluun, jota rakastat.

Kun olet käynyt läpi GPA: ta koskevat tiedot tässä artikkelissa, tiedät, että arvosanasi ovat pohjimmiltaan keskimääräisen lukion oppilaan arvosanat. GPA ei ole erityisen alhainen, joten voit epäilemättä päästä johonkin korkeakouluun, mutta se ei myöskään ole tarpeeksi korkea, jotta voit leikata valikoivissa kouluissa. Ensi vuonna on viimeinen tilaisuutesi nostaa arvosanasi ennen kuin sinun on lähetettävä hakemuksia. Voit silti tehdä muutoksia GPA: si, jos pärjäät hyvin nuorena, ja pienetkin parannukset antavat sinulle paremman kuvan siitä, että sinut hyväksytään useampiin oppilaitoksiin.

Sinun tulisi myös miettiä, milloin aiot ottaa SAT- tai ACT -hoidon ja kuinka kauan sinun on opiskeltava testiä varten. On hyvä idea ottaa standardoidut testit varhain nuorempana, jotta sinulla on enemmän aikaa suorittaa ne uudelleen, jos et ole tyytyväinen pisteisiisi. Korkeat testitulokset voivat parantaa sovellustasi, joten jos onnistut saamaan vaikuttavia tuloksia, sinulla on vielä enemmän syytä olla optimistinen hakuprosessin suhteen.

Nyt kun olet tarkistanut tosiasiat, näet sen GPA antaa sinulle kunnolliset mahdollisuudet päästä sisään vähemmän valikoivista oppilaitoksista. GPA: n vaihtaminen on vaikeaa tämän jälkeen, joten sinun on siirryttävä hieman standardoituihin testeihin (säilyttäen tietysti arvosanasi!). Juniorivuosi on paras aika saada testipäivät pois tieltä, jotta voit keskittyä yksinomaan sovelluksiin seniorisyksyn aikana. Jos opiskelet ahkerasti SAT: lle tai ACT: lle ja onnistut saamaan korkeat pisteet, mahdollisuutesi päästä moniin kouluihin ovat paljon suuremmat. GPAsi väistämättä rajoittaa sinua jonkin verran, mutta ei pitäisi olla liian vaikeaa löytää sopivia kouluja, jos sinulla on kunnolliset testitulokset ja haastat itsesi luokillasi.

kuinka tulla valediktoriksi

Tämän artikkelin tietojen perusteella GPA antaa sinulle vaihtoehtoja yliopistolle, mutta rajoittaa myös vähemmän valikoiviin kouluihin. Koska olet vanhempi, saatat joutua hakemaan yliopistoon. On tärkeää varmistaa, että koululuettelo tarjoaa sinulle vaihtoehtoja jopa pahimmassa tapauksessa. Jos olet tutkinut hyväksyttyjen opiskelijoiden pääsyasteita ja keskimääräisiä GPA -arvoja, sinun ei pitäisi olla paljon vaikeuksia löytää sinulle sopivia kouluja.

Voit myös harkita SAT: n tai ACT: n ottamista uudelleen tänä vuonna, jos uskot, että voit parantaa pisteitäsi. Tällä voi olla suuri ero hakemuksissasi, ja monet oppilaitokset antavat sinulle mahdollisuuden antaa pisteitä testeistä, jotka on otettu viimeisen vuoden helmikuussa. Kaiken kaikkiaan sinun pitäisi olla fiksu hakukohteidesi suhteen ja varmistaa, että esität parhaan version itsestäsi korkeakouluille. Jos pystyt siihen, saat keväällä hyviä vaihtoehtoja.

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 3.0 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä GPA 3.0: lla?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Koulujen saavuttaminen: vaikeampi päästä sisään

Näihin kouluihin on vaikea päästä nyt, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 3,0. Mutta jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
High Pointin yliopisto High Point, Yhdysvallat 1180 24 3.3
State University of New York Maritime College Throggs Neck, NY 1170 24 3.3
Mainen yliopisto Orono, MINÄ 1154 24 3.29
New Yorkin osavaltion yliopisto Plattsburgh Plattsburgh, NY 1130 2. 3 3.27
Albright College Lukeminen, PA 1120 2. 3 3.05
Stevensonin yliopisto Stevenson, MD 1120 22 3.1
Alfredin yliopisto Alfred, New York 1100 24 3.1
College Brockportissa Brockport, NY 1100 22 2.9
New Yorkin osavaltion yliopisto Fredoniassa Fredonia, NY 1090 24 3.17
kuvan kuvaus

Sama taso: yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA: t ovat lähellä 3.0. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, parannat mahdollisuuksiasi merkittävästi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Montclairin osavaltion yliopisto Montclair, NJ 1086 kaksikymmentäyksi 3.26
Mainen yliopisto Farmingtonissa Farmington, Yhdysvallat 1080 24 3.07
Texasin A&M -yliopisto - Corpus Christi Corpus Christi, Teksas 1080 kaksikymmentä 3.26
Hartfordin yliopisto West Hartford, CT 1078 24 3.05
Plymouth State University Plymouth, NH 1070 kaksikymmentäyksi 2,95
College Old Westburyssä Old Westbury, NY, Yhdysvallat 1070 kaksikymmentäyksi 3.1
Joseph's College of Maine Standish, MINÄ 1040 22 3
King College Weston, MA 1040 22 3.06
Texasin yliopisto El Pasossa El Paso, Texas 1040 kaksikymmentä 3.3
Etelä -Connecticutin osavaltion yliopisto New Haven, CT 1030 kaksikymmentä 3
Indianan yliopisto Pennsylvaniassa Indiana, PA 1017 19 3.2
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Helpompi päästä sisään

Kun GPA on 3.0, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näille kouluille. Olet erittäin todennäköisesti hyväksytty, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, turvallisuuskoulusi paranevat ja paranevat.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Thiel College Greenville, PA 1010 kaksikymmentä 3.1
Amerikan kansainvälinen korkeakoulu Springfield, MA 1000 kaksikymmentä 2.91
Thomas Aquinas College Sparkill, NY 1000 kaksikymmentä 3
Mainen yliopisto Presque Islessa Presque Isle, ME 998 kaksikymmentä 3
Kalifornian osavaltion yliopisto East Bay Hayward, Kalifornia 992 19 3.2
Keanin yliopisto Unioni, NJ 990 kaksikymmentä 3
Kalifornian osavaltion yliopisto Los Angelesissa Los Angeles, Kalifornia 985 18 3.24
New Yorkin osavaltion yliopisto, maatalous- ja teknologiaopisto, Cobleskill Cobleskill, NY 970 kaksikymmentä 3
Buffalo State College Buffalo, NY 970 2 3.1
Alabaman osavaltion yliopisto Montgomery, AL 950 18 3.05
Texasin eteläinen yliopisto Houston, TX 910 17 2.84


Vaihda GPA

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi mitä voit tehdä!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,1 4,4 4,4 4,5Vaihda GPA

Analysoi SAT/ACT -pisteet

Mietitkö, kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT -pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaita jokaiselle SAT- ja ACT -pisteelle, jotta näet, mitä mahdollisuuksia sinulla on kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT -pisteet 400410420430440450460470480490500510520530540550560570580590600610620630640650660670680690700710720730740750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT -pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Onko AP US History vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Etkö ole varma, mitä odottaa AP US History -sivustolta? Tutkimme kuinka vaikea tämä kurssi on, kun otetaan huomioon läpäisy ja 5 korkoa, luokan sisältö ja opiskelijoiden mielipiteet.

19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

Oletko vanhempi lukiossa ja haluatko saada stipendejä ennen valmistumistasi? Tässä ovat parhaat apurahat lukiolaisille.

Kuinka opiskella SAT -aihekokeita varten: 5 asiantuntijan vinkkiä

Etkö ole varma, miten aloittaa valmistautuminen SAT -aihekokeisiin? Asiantuntijaoppaassamme selitetään tarkalleen, kuinka opiskella SAT -aihekokeisiin ja varmistaa, että saavutat tavoitteesi.

Mitä korkeakoulut etsivät valinnoissa? Miksi SAT / ACT on tärkeä?

Oletko varma, mitä korkeakoulut etsivät hakijoista? Jaottelemme eri kriteerit ja selitämme SAT / ACT-pisteiden erityisen tärkeyden.

Lehighin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas: VCU -pääsyvaatimukset

1490 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Miksi ottaa SAT? 5 tärkeää syytä

Etkö ole varma, miksi sinun pitäisi ottaa SAT? Selitämme syyt ylioppilastutkinnon suorittamiseen ja SAT: n erityiset hyödyt.

Vesimies -kuun merkki: Mitä se tarkoittaa?

Onko sinulla Vesimies -kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja miten Vesimiehen kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

John Jay College of Criminal Justice SAT -pisteet ja GPA

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

200+ muuta sanottavaa: Synonyymit piristävät kirjoitustasi

Tarvitsetko sanoja korvaamaan kirjoittamasi sanat? Tutustu laajaan luetteloon muista sanoista sanotulle.

Nichollsin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Heijastukset, käännökset ja käännökset: ACT-geometrian strategiat ja käytäntö

Oletko hämmentynyt ACT Mathin pohdinnoista ja käännöksistä? Tässä on täydellinen opas näihin hankaliin geometriaongelmiin strategioilla niiden ratkaisemiseksi.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

BA -tutkinto: Mikä se on? Pitäisikö sinun hankkia yksi?

Mikä on BA -tutkinto? Opi kaikki kandidaatin tutkintoista ja siitä, miten ne voivat vaikuttaa ottamiisi luokkiin ja uraan, johon olet parhaiten valmistautunut.

Onko ympäristötieteiden tutkinto sinulle sopiva?

Otetaanko ympäristötieteiden tutkinto huomioon? Opi parhaat ympäristötieteiden suurkoulut ja mitä uraa voit jatkaa valmistumisen jälkeen.

Oklahoman yliopiston (OU) ACT -tulokset ja GPA

880 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Täydellinen luettelo: Outoja apurahoja, joita voit voittaa (päivitetty)

Etsitkö outoja, epätavallisia apurahoja, joita voit voittaa? Tässä on täydellinen luettelo kangasnauha -prom -mekkoista zombien valmisteluun!

Kuinka löytää parhaat AP -käytännön testit

Tarvitsetko AP -harjoitustestit valmistautuaksesi tenttiin? Selitämme, mistä löytää parhaat oppimateriaalit ja miten saat niistä kaiken irti.

Freed-Hardemanin yliopiston pääsyvaatimukset

SMU: n pääsyvaatimukset