Maan 27 parasta vapaataiteen korkeakoulua

ominaisuus_gradcap

Siellä on paljon erilaisia ​​sijoitusjärjestelmiä melkein minkä tahansa tyyppiselle yliopistolle, jonka voit kuvitella. Vaikka näiden luokitusten tarkoituksena on käyttää hienostuneita algoritmeja ja laskelmia, kaikki lopulliset luettelot näyttävät eroavan toisistaan. Kuinka sinun pitäisi pystyä selvittämään, mitkä ovat parhaat taiteiden korkeakoulut, kun siellä on niin paljon erilaisia ​​ranking-järjestelmiä?

Tein työn puolestasi ottamalla huomioon monet top-listat ja laatimalla taiteiden korkeakoulujen rankingit; Tämän artikkelin alussa kerron kuinka nämä sijoitusjärjestelmät toimivat. Jos etsit realistista, luotettavaa ranking-luetteloa maan parhaista taiteiden korkeakouluista, olet onnea.Kuinka nämä koulut luokitellaan?

Kaikentyyppisten koulujen luokittelussa on monia menetelmiä - ne sisältävät usein monimutkaisia ​​kaavoja, joissa otetaan huomioon kaikenlaiset muuttujat. Kuinka voit mitata tarkalleen kuinka hyvä koulu on, etenkin suhteessa niin moniin muihin? Et voi, tarkalleen. Mutta jos harkitset konkreettisia muuttujia, joista ihmiset välittävät, saat melko hyvän kuvan siitä, onko koulu hyvä vai ei .

Olen miettinyt joitain suosituimpia luetteloita, jotka luokittelevat taiteiden korkeakoulut ja tutkineet, mitä toimenpiteitä käytetään koulun laadun määrittämisessä. Jos jotkut näistä tekijöistä ovat sinulle tärkeämpiä kuin toiset, voit käyttää näitä mieltymyksiä opastamaan yliopistosi valintapäätöksiä .

Kunkin koululuokituksen laskemisessa käytetyt menetelmät ottavat yleensä huomioon seuraavat muuttujat:

Perustutkinto akateeminen maine

Koulutusasiantuntijoita (kuten dekaanit, provostit ja presidentit) kartoitetaan heidän mielipiteistään kunkin koulun akateemisesta huippuosaamisesta. Mitä johtavat asiantuntijat ajattelevat tietyn koulun tarjouksista?

Säilytys

Kuinka monta fuksi aloittanutta opiskelijaa palaa vuosittain ja päätyy valmistumaan? Mitä suurempi tämä prosenttiosuus, sitä korkeampi retentioaste; mitä korkeampi retentioaste, sitä parempi sijoitus.

Tiedekunnan resurssit

Mikä on luokan keskimääräinen koko? Kuinka hyvin professoreille maksetaan korvausta? Kuinka monella professorilla on alallaan korkeimmat tutkinnot? Mitä enemmän opiskelijoilla on pääsy professoreihin ja mitä onnellisempia ja koulutetumpia professoreita on, sitä korkeampi koulu sijoittuu tähän kriteeriin.

Opiskelijoiden valikoivuus

Mitä kilpailukykyisemmät oppilaat käyvät koulussa, sitä parempi sen pisteet. Opiskelijoiden, joilla on vaikuttavia kykyjä ja kunnianhimoa, uskotaan vaikuttavan myönteisesti oppilaitoksen akateemiseen ympäristöön. Selektiivisyyden arviointiin käytettyihin muuttujiin kuuluvat pääsyaste, keskimääräinen GPA ja keskimääräiset standardoidut testipisteet (SAT ja ACT).

Taloudelliset resurssit

Sijoitusjärjestelmät huomioivat koulujen opiskelijakohtaiset kulut - mitä suurempi summa, sitä parempi sijoitus. Lisää kuluja opiskelijaa kohti tarkoittaa yleensä enemmän resursseja ja mahdollisuuksia opiskelijakunnan käytettävissä.

Alumnin antaminen

Jos alumni on tyytyväinen perustutkintokokemukseensa, heillä on tapana antaa enemmän. Suurempi antoprosentti = korkeampi sijoitus.

Parhaat liberaalien taiteiden korkeakoulujen rankingit

Joidenkin suosituimpien taiteiden rankinglistojen (mukaan lukien US News & World Report, Niche, Forbes ja College Choice) tarkastelemisessa on tiettyjä malleja. Kaikilla näillä luetteloilla on omat luokitusjärjestelmät, joten koulujen tarkka sijainti listalla on tapana vaihdella jopa vuodesta toiseen. Hyödyllisempää on, jos saat käsityksen siitä, missä nämä korkeakoulut ovat keskimäärin suhteessa toisiinsa.

Olen yhdistänyt joitain suosituimpia luetteloita ainutlaatuiseen ranking-järjestelmään. Korkeasti sijoittuneet listat saivat bonuspisteitä, samoin kuin korkeakoulut, joilla oli keskimääräistä korkeampi valmistumisaste ja taloudellisen tuen paketit. Jokainen korkeakoulu sai myös bonuspisteitä korkeista pisteistä Nichen opiskelija-arvosteluista.

Ilman muuta mainintaa, tässä on ranking 27 parhaan taiteellisen korkeakoulun joukossa!

body_amherst Kenneth C.Zirkel / Wikimedia Commons

paras ottelu kauris miehelle

# 1: Amherst College - Amherst, Massachusetts

Hyväksymisaste: 14,3 prosenttia
Valmistumisaste: 95 prosenttia
Valtionopetus: 72 950 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 54 501 dollaria

Amherst College, joka sijaitsee Amherstissä, Massachusettsissa, on yksityinen taiteiden korkeakoulu. Amherst on vapaan taiteen korkeakouluna eikä yliopistona keskittynyt tarjoamaan korkealaatuista perustutkintoa opiskelijoilleen sen sijaan, että jakaisi huomionsa perustutkinto- ja jatko-opintojen välillä. Kollegion pieni opiskelijajoukko on houkutteleva asia monille opiskelijoille, koska se tarkoittaa, että on helpompaa saada ystäviä ja tavata ihmisiä kuin suuremmissa kouluissa. Opiskelijat mainitsevat myös koulun ylpeyden ja läheisen Amherstin kaupungin positiivisina vetovoimina, antaa opiskelijakunnalle yhteisön ohjaama ja intiimi tunne vahvojen tutkijoiden lisäksi.

# 2: Bowdoin College - Brunswick, Maine

Hyväksymisaste: 14,9 prosenttia
Valmistumisaste: 86 prosenttia
Valtionopetus: 55 822 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 46 614 dollaria

Bowdoin Collegella on yli 200 vuoden historia yksityisenä taiteiden korkeakouluna. Bowdoinilla on hieman yli 1800 opiskelijaa, ja siellä on myös hyvin pieni ylioppilaskunta ja läheinen yhteisö. Bowdoinilla on monia lähellä sijaitsevia aktiviteetteja, kuten taiteen ja kulttuuritapahtumia kampuksella, patikointia ja upeita ruokapaikkoja. Opiskelijat mainitsevat sekä Bowdoinin kaupungin että läheisen Portlandin suurina piirustuksina, samoin kuin pienen opiskelijajoukon ja toveruuden tunteen opiskelijoiden välillä.

# 3: Middlebury College - Middlebury, Vermont

Hyväksymisaste: 17,2 prosenttia
Valmistumisaste: 94,1 prosenttia
Valtionopetus: 50 063 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 48 374 dollaria

kuinka muotoilla yliopistohakemuksen essee

Vuonna 1800 perustettu Middlebury College on ensimmäinen ja vanhin toimiva korkeakoulu Vermontin osavaltiossa. Middleburyllä on rikas historia; se oli ensimmäinen amerikkalainen yliopisto, joka myönsi mustalle miehelle kandidaatin tutkinnon vuonna 1823, ja se oli ensimmäinen historiallisesti vain miehille tarkoitettu taiteiden korkeakoulu, joka aloitti yhteistyön vuonna 1883. . Hieman yli 2500 opiskelijan lukumäärä on hieman suurempi kuin listoillamme olevat kaksi korkeimmalla tasolla olevaa taiteiden korkeakoulua, mutta se ei tarkoita, että olisit vain yksi kasvoista väkijoukossa - opiskelijat mainitsevat hyvät suhteet professoreihinsa ja muihin opiskelijoihinsa osa siitä, mitä he rakastavat osallistumisesta.

body_pomona Sdkb / Wikimedia Commons

# 4: Pomona College - Claremont, Kalifornia

Hyväksymisaste: 7,6 prosenttia
Valmistumisaste: 90 prosenttia
Valtionopetus: 54380 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 52 688 dollaria

Pomona on yksi valikoivimmista taiteiden korkeakouluista Yhdysvalloissa, ja hyväksymisaste on vain 7,6 prosenttia. Sitä pidetään myös yhtenä monipuolisimmista yliopistokampuksista, jossa 61 prosenttia opiskelijoista tunnistaa itsensä väreinä tai kansainvälisiksi opiskelijoiksi. Pomonan opiskelijat tunnistavat yhteisöllisyyden, jopa eri tieteenalojen ja taustojen keskuudessa, yhtenä korkeakoulun tärkeimmistä vahvuuksista. Tukevalla ja ystävällisellä ilmapiirillä Pomona tarjoaa opiskelijoilleen vahvan tunteen toveruudesta ja tiukasta tutkijasta.

# 5: Williams College - Williamstown, Massachusetts

Hyväksymisaste: 15 prosenttia
Valmistumisaste: 86 prosenttia
Valtionopetus: 55 450 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 51 773 dollaria

Williamsille on myönnetty ykköspaikka US Newsin taiteellisissa korkeakouluissa 17 peräkkäisenä vuonna. Toisin kuin monet taiteiden korkeakoulut, Williams tarjoaa kaksi jatko-ohjelmaa : kehitysekonomia ja taidehistoria. Sen tiukat akateemikot tekevät siitä vahvan yliopiston niille, jotka haluavat opiskella muiden loistavien opiskelijoiden joukossa, mutta opiskelu ei ole ainoa asia, jota on tehtävä. Läheiset hiihtomajat ja muut talviaktiviteetit ovat myös suuria vetovoimia ulkona yleisurheilusta nauttiville opiskelijoille.

# 6: Carleton College - Northfield, Minnesota

Hyväksymisaste: 21 prosenttia
Valmistumisaste: 89 prosenttia
Valtionopetus: 54 759 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 40 675 dollaria

Carlton tunnetaan tuottavansa menestyviä opiskelijoita - vuosina 2000--2016 koulu tuotti yli 100 Fullbright-tutkijaa, samoin kuin Watson Fellows-, Goldwater- ja Rhodes-tutkijoita. Kuten monet huippuluokan taiteiden korkeakoulut, Carleton tunnetaan vahvista akateemisista ohjelmistaan. Opiskelijoiden mukaan opiskelijakunta on erittäin kannustava ja vieraanvarainen, ja niille, jotka haluavat harjoittaa niitä, on tarjolla monia ilmaisia ​​aktiviteetteja ja mahdollisuuksia.

# 7: Claremont McKenna College - Claremont, Kalifornia

Hyväksymisaste: 9 prosenttia
Valmistumisaste: 91 prosenttia
Valtionopetus: 28 095 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 41 960 dollaria

Claremont McKenna tarjoaa erilaisia ​​ohjelmia, mutta on erikoistunut esimerkiksi talouteen, valtion asioihin ja kansainvälisiin suhteisiin. Se on myös yksi harvoista taiteiden korkeakouluista, jotka tarjoavat jatko-opintoja, kuten Robert Day School of Economics and Finance. Toisin kuin monet taiteiden korkeakoulut, Claremont McKenna on tunnettu oppimisestaan ​​enemmän kohti konservatiivisia poliittisia vakaumuksia, mikä voi tehdä siitä houkuttelevan vaihtoehdon opiskelijoille, jotka ovat konservatiivisempia omissa uskomuksissaan. Sen kilpailukykyiset tutkijat ja lahjakkaat opiskelijat ovat loistava ajo korkean tason saavuttajille, vaikka kampus tunnetaan myös hauskasta juhlatilaisuudesta.

# 8: Swarthmore College - Swarthmore, Pennsylvania

Hyväksymisaste: 9 prosenttia
Valmistumisaste: 87 prosenttia
Valtionopetus: 54656 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 51 079 dollaria

Swarthmore tunnetaan tuottavan menestyviä opiskelijoita - koulun alumneihin kuuluu viisi Nobel-palkinnon voittajaa sekä useita Rodoksen, Trumanin ja Fulbrightin tutkijoita. Nämä vahvat tutkijat ovat yksi ensisijaisista syistä opiskelijoiden osallistumiselle Swarthmoreen, ja monet mainitsevat kampuksella käytettävissä olevat resurssit, mukaan lukien antelias työaika professoreiden kanssa, pienet luokkakoot ja tukeva tiedekunta. Mutta opiskelijoiden mukaan Swarthmoressa on myös 'maailman kova, pelaa kovaa' ilmapiiri; he yhdistävät voimansa opiskelussa hauskanpitoon viikonloppuisin.

# 9: Haverford College - Haverford, Pennsylvania

Hyväksymisaste: 20 prosenttia
Valmistumisaste: 87 prosenttia
Valtionopetus: 56 698 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 51 198 dollaria

Quaker-organisaatio perusti Haverford Collegen vuonna 1883. Vaikka Haverford ei ole enää uskonnollisesti sidoksissa, kveekariarvot, kuten eheys, yhteisö ja etiikka, ovat edelleen tärkeitä osia koulun eetoksessa. Koulun alumniin kuuluu viisi Nobelin palkinnon saajaa sekä kuusi Pulitzer-voittajaa ja useita Rodoksen ja Fulbrightin tutkijoita. Opiskelijat pitävät korkeaa arvoa akateemisissa keskusteluissaan muiden kanssa, ja pienillä luokkakokoilla ja haastavalla kentällä on aina mielenkiintoinen keskustelu.

kehon_hyvinvointi Daderot / Wikimedia Commons

# 10: Wellesley College - Wellesley, Massachusetts

Hyväksymisaste: 22 prosenttia
Valmistumisaste: 78 prosenttia
Valtionopetus: 53 732 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 47 375 dollaria

Wellesley College on yksityinen naisten korkeakoulu, ja se on yksi Seven Sisters College -opistoista sekä Barnard, Bryn Mawr, Mount Holyoke ja muut. Se on myös korkein naispuolinen naisopisto koko maailmassa , lähes 2 miljardilla dollarilla. Korkeat akateemiset tasot ja opiskelijoiden kunnianhimo tekevät siitä huippuluokan koulun - älyllisen stimulaation tunne ja pyrkimys suurempiin korkeuksiin lisäävät opiskelijoiden suurta yhteisöllisyyttä.

# 11: Davidson College - Davidson, Pohjois-Carolina

Hyväksymisaste: 20 prosenttia
Valmistumisaste: 88 prosenttia
Valtionopetus: 51 447 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 44 434 dollaria

Toisin kuin jotkut muut luettelossamme olevat taiteiden korkeakoulut, yksi Davidson Collegen suurimmista vetovoimista on sen vahva yleisurheilu - noin 25 prosenttia Davidsonin opiskelijoista osallistuu NCAA Division I: n yleisurheiluun, joka on korkein korkeakouluopiskelijoiden käytettävissä oleva taso. Urheilu ei ole ainoa paikka, josta Davidson loistaa; opiskelijat ovat älyllisesti ajaa ja intohimoisia sosiaalisista syistä. Vahva kampusyhteisö kannustaa kaikkia opiskelijoita työskentelemään kovasti ja asettamaan korkeat tavoitteet, joita omistautuneet tiedekunnat ja professorit tukevat.

# 12: Bates College - Lewiston, Maine

Hyväksymisaste: 22 prosenttia
Valmistumisaste: 89 prosenttia
Valtionopetus: 53 794 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 42 804 dollaria

Bates College aloitti vuonna 1855 ensimmäisenä kouluopetuksena Uudessa-Englannissa ja oli myös yksi ensimmäisistä Yhdysvalloissa, joka hyväksyi vähemmistöopiskelijoita ennen vapauttamisjulistusta. Vaikka korkeakoulu tunnetaan rikkaasta historiastaan ​​ja vahvista tutkijoistaan, opiskelijat mainitsevat myös kampusruokaa suureksi piirteeksi, etenkin verrattuna moniin muihin korkeakouluihin. Vaikka ne ovatkin pieniä, opiskelijat sanovat, että ahtaalla yhteisöllä on paljon hyviä johtamismahdollisuuksia ja oikea opiskelijoiden suhde opettajiin.

# 13: Harvey Mudd College - Claremont, Kalifornia

Hyväksymisaste: 15 prosenttia
Valmistumisaste: 86 prosenttia
Valtionopetus: 56 876 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 40138 dollaria

Harvey Muddin opiskelijat ovat ylpeitä akateemisesta kurinalaisuudestaan, mutta erityisesti tekniikan ja tietojenkäsittelytieteen ohjelmista . Vaikka monet opiskelijat mainitsevat Harvey Muddin STEM-ohjelmat erityisenä kohokohtana heidän siellä opiskellessaan, se tunnetaan myös siitä, että sillä on erinomaiset tilat ja opiskelijaryhmät.

keskimääräinen gpa ohio -tilassa

# 14: Barnard College - Manhattan, New York City, New York

Hyväksymisaste: 15 prosenttia
Valmistumisaste: 87 prosenttia
Valtionopetus: 55 032 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 43 984 dollaria

Wellesleyn tavoin Barnard College on myös yksityinen naisten taiteiden korkeakoulu - itse asiassa se on yksi maailman vanhimmista. Koska se on osa korkeakoulujen verkostoa, opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua luokkiin kuten muutkin läheiset koulut, kuten Columbia ja jopa Wellesley. Tämä joustavuus antaa opiskelijoille mahdollisuuden kokea pienen taiteiden korkeakoulun läheisyys suurempien koulujen saatavuuden kanssa. Manhattanilla ollessaan lähellä on myös runsaasti ruokaa, aktiviteetteja ja museoita, mikä antaa Barnard-opiskelijoille paljon tekemistä luokan ulkopuolella.

# 15: Colgaten yliopisto - Hamilton, New York

Hyväksymisaste: 28 prosenttia
Valmistumisaste: 88 prosenttia
Valtionopetus: 55 870 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 48 369 dollaria

Colgaten yliopisto on toinen harvinainen taiteiden korkeakoulu, joka tarjoaa jatko-opintoja - tässä tapauksessa maisterin tutkinnon opetuksessa. Vaikka Colgaten opiskelijat mainitsevat intensiivisen tutkijansa suureksi arvonnaksi, he mainitsevat myös paljon läheisiä aktiviteetteja ja juhlia kiinnostuneille. Heidän taloudellisen avun tarjouksensa ovat anteliaita, ja jotkut opiskelijat ovat matkustaneet useisiin maihin ulkomailla opiskelunsa ansiosta.

# 16: Wesleyanin yliopisto - Middletown Connecticut

Hyväksymisaste: 17 prosenttia
Valmistumisaste: 85 prosenttia
Valtionopetus: 57 004 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 50 051 dollaria

Wesleyanin yliopistot ovat yksi harvoista taiteiden korkeakouluista, jotka tarjoavat myös muutamia maisterin ja tohtorin tutkintoja, mukaan lukien maisteri liberaaleissa tutkimuksissa, joka oli ensimmäinen laatuaan, kun se käynnistettiin vuonna 1953 . Kuten monet muut tässä luettelossa olevat korkeakoulut, on monia arvostettuja alumneja, mukaan lukien Hamilton luoja Lin-Manuel Miranda, neljä Nobelin palkinnonsaajaa ja 34 Yhdysvaltain kongressin jäsentä. Wesleyanin opiskelijat ovat ylpeitä akateemikoistaan, varsinkin kun ohjelmat ovat tiukkoja, mutta kilpailutunnelma on vähemmän kuin joissakin muissa kouluissa. Opiskelijat ovat myös ylpeitä siitä, että heillä on poliittinen aktiivisuus ja kukoistava taidekulttuuri.

body_usmilitary USMA: n julkisten asioiden toimisto / Wikimedia Commons

# 17: Yhdysvaltain sotilasakatemia - West Point, New York

Hyväksymisaste: 10 prosenttia
Valmistumisaste: 86 prosenttia
Valtionopetus: N / A
Keskimääräinen taloudellinen tuki: N / A

Kuten epäilet, Yhdysvaltain sotilasakatemia eroaa hieman muista tämän luettelon korkeakouluista - opetusta ei ole, koska hyväksytyistä opiskelijoista tulee valmistumisen jälkeen armeijan aktiivisia velvollisia jäseniä. Valmistuneista tulee usein armeijan kakkosluutnantteja, ja ulkomaiset kadetit voidaan tilata kotimaansa sotilaalliseen organisaatioon. Opiskelijat ovat ylpeitä vahvasta akateemisesta ohjelmastaan, esteettömistä professoreistaan ​​ja kampuksen turvallisuudesta.

# 18: Hamilton College - Clinton, New York

Hyväksymisaste: 21 prosenttia
Valmistumisaste: 88 prosenttia
Valtionopetus: 56 530 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 43 434 dollaria

Hamilton Collegessa on suhteellisen pieni yli 1800 opiskelijan opiskelijakunta, mutta sillä on laaja valikoima akateemisia vaihtoehtoja - he tarjoavat 56 opiskelija-aluetta 43 keskittymällä. Heidän kaunis kampuksensa, jota ympäröivät puut, edistää heidän tiukkaa yhteisöään, ja opiskelijat ylistävät yliopiston pieniä luokkia ja professorin saavutettavuutta. Kyse ei kuitenkaan ole vain opiskelusta; opiskelijat sanovat myös, että kampuksella on loistava sosiaalinen kohtaus, jossa pidetään usein juhlia.

# 19: Richmondin yliopisto - Richmond, Virginia

Hyväksymisaste: 30 prosenttia
Valmistumisaste: 82 prosenttia
Valtionopetus: 54690 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 43 705 dollaria

Richmondin yliopisto on vähän suurempi kuin monet taiteiden korkeakoulut, ja sen perustutkinto- ja jatko-ohjelmissa on yli 4000 opiskelijaa. Korkeakoulu on jaettu viiteen kouluun: Taiteiden ja tiedekorkeakoulu, E. Claiborne Robinsin kauppakorkeakoulu, Jepsonin johtajuuskoulu, Richmondin yliopiston oikeustieteellinen korkeakoulu sekä Ammatti- ja jatko-opiskelu. Kaksi viimeistä korkeakoulua - oikeustieteiden korkeakoulu sekä ammatti- ja jatko-opiskelu - ovat molemmat jatko-ohjelmia. Kuten monet taiteiden korkeakoulut, Richmondin yliopistossa on aktiivinen ja vastaanottavainen henkilökunta y, jotka ovat valmiita auttamaan opiskelijoita kursseilla ja ohjauksessa myös työaikojen ulkopuolella.

# 20: Washingtonin ja Lee University - Lexington, Virginia

Hyväksymisaste: 21 prosenttia
Valmistumisaste: 92 prosenttia
Valtionopetus: 54830 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 46 849 dollaria

Washingtonin ja Lee Universityn historia on kietoutunut Yhdysvaltojen historiaan. Perustettiin vuonna 1749, melkein 30 vuotta ennen itsenäisyysjulistuksen allekirjoittamista. Vuonna 1796 George Washington antoi korkeakoululle suuren lahjan, joka sai heidät vaihtamaan yliopiston nimeä presidentin kunniaksi. Vuonna 1865 Konfederaation osavaltion armeijan entinen kenraalipäällikkö Robert E. Lee alkoi toimia kollegion presidenttinä, ja nimi muutettiin uudelleen kunniaksi hänen aikansa presidenttinä. Washington ja Lee tunnetaan vahvasta kreikkalaisesta elämästään ja juhlista, mutta tutkijat ovat yhtä tärkeitä —Opiskelijat sanovat, että professorit ovat aina valmiita puhumaan, ja poliittinen aktivismi, älyllinen keskustelu ja hyvät opiskelutottumukset ovat kaikki tärkeitä näkökohtia tässä yliopistossa.

# 21: Colby College - Waterville, Maine

Hyväksymisaste: 13 prosenttia
Valmistumisaste: 87 prosenttia
Valtionopetus: 57280 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 48 637 dollaria

korkeakoulut, jotka hyväksyvät 3,2 gpa: n

Colby College tarjoaa 54 erilaista akateemista alaa ja antelias opiskelu ulkomailla. Yli kaksi kolmasosaa Colby-opiskelijoista hyödyntää ulkomailla opiskelua, antaa heille mahdollisuuden ansaita opintopisteitä opiskelusta varten esimerkiksi Ranskassa, Venäjällä ja Espanjassa. Colby-opiskelijat palkitsevat korkeakoulunsa akateemisen voiman sekä kampuksella järjestettävien opiskelijaorganisaatioiden ja tapahtumien määrän.

# 22: Vassar College - Poughkeepsie, New York

Hyväksymisaste: 25 prosenttia
Valmistumisaste: 88 prosenttia
Valtionopetus: 58 770 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 49 190 dollaria

Vassar College, nyt yhteisopetus, oli toinen korkeakoulu, joka myönsi tutkintoja naisille Yhdysvaltojen historiassa. Yhdessä useiden muiden tässä luettelossa olevien korkeakoulujen kanssa Vassar on osa Seitsemän sisarta, joukko vapaita taiteiden korkeakouluja, jotka olivat aikoinaan naisten korkeakouluja. Colbyn kampuksella on myös kaksi kansallista historiallista maamerkkiä ja kansallinen historiallinen paikka. Opiskelijoiden mukaan Vassarilla on monia apurahoja ja antelias taloudellinen tuki, jotta matalapalkkaisten opiskelijoiden on helpompaa osallistua . Siellä on myös vilkas taidekenttä ja paljon kampuksen aktiviteetteja ja ryhmiä, jotka ovat sitoutuneet tekemään yliopistosta paremman kaikille.

# 23: Smith College - Northampton, Massachusetts

Hyväksymisaste: 31 prosenttia
Valmistumisaste: 83 prosenttia
Valtionopetus: 54 224 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 52924 dollaria

Smith College on naisopisto, mutta sen jatko- ja todistusohjelmat sallivat miesten osallistua. Kollegion perusti Sophia Smith, joka toivoi tarjoavansa koulutusta muille naisille silloin, kun se oli harvinaista. Avoimella opetussuunnitelmalla opiskelijat voivat käydä luokkia useilla aloilla, jotta heidän koulutuksestaan ​​tulee entistä rikkaampi ja tyydyttävämpi. Vaikka kampus ja opiskelijakunta ovat pieniä, monet opiskelijat matkustavat läheiseen Massachusettsin yliopistoon suurempia juhlia varten, jos he ovat niin taipuvaisia.

vartalo_soka-1

My Kenin ulkopuolella / Wikimedia Commons

# 24: Soka University of America - Alisa Viejo, Kalifornia

Hyväksymisaste: 39 prosenttia
Valmistumisaste: 86 prosenttia
Valtionopetus: 34 086 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 27 931 dollaria

Amerikan Sokan yliopisto on Japanin Sokan yliopiston sisarkoulu, joka korostaa myös keskustelua, ihmisoikeuksia ja rauhaa osana heidän koulutusprosessiaan. Soka tarjoaa myös maisterin tutkinnon koulutusjohtajuudesta ja yhteiskunnallisesta muutoksesta. Antelias taloudellisen tuen paketti antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua monilla tulotasoilla Kaikkien opiskelijoiden tulee viettää yksi lukukausi ulkomailla. Korkeakoulussa on myös pieniä luokkakokoja ja suuri määrä kansainvälisiä opiskelijoita, mikä luo tiukan yhteisön, joka koostuu opiskelijoista, joilla on erilainen tausta, kiinnostuksen kohteet ja uskomukset.

# 25: Cooper Union for the Science and Art Advancement - Manhattan, New York, New York

Hyväksymisaste: 16 prosenttia
Valmistumisaste: 83 prosenttia
Valtionopetus: 46 700 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 44 870 dollaria

Cooper Union for the Science and Art Advancement, tiedetään yleisesti nimellä Cooper Union, perustettiin tarkoituksella, että koulutus olisi kaikkien saatavilla. Opetus oli alun perin ilmainen kaikille perustutkinto-opiskelijoille, mutta vuodesta 2014 lähtien lukukausimaksu on sen sijaan liukuvassa mittakaavassa tarpeiden mukaan peitetystä puolesta täydelliseen. Opiskelijat ovat ylpeitä Cooper Unionin kilpailuluokasta, joka valmistaa heitä työmarkkinoille.

Michiganin yliopiston musiikkiteatterin koe

# 26: Grinnell College - Grinnell, Iowa

Hyväksymisaste: 24 prosenttia
Valmistumisaste: 78 prosenttia
Valtionopetus: 54354 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 43 783 dollaria

Yliopistona Grinnell on sitoutunut sosioekonomiseen monimuotoisuuteen opiskelijakunnassaan. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi heillä on tarve-sokea pääsy ja monet ansaitut apurahat auttavat tasoittamaan tietä opiskelijoille, joilla ei muuten ole mahdollisuutta osallistua yliopistoon . Tämä edistää ystävällistä ja monipuolista ylioppilaskuntaa, joka on erityisen poliittisesti aktiivinen ja kiinnostunut sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta. Opiskelijat ylistävät Grinnellin akateemista voimaa, mutta myös vapautta harjoittaa yleisurheilua ja muuta toimintaa, jos he ovat kiinnostuneita.

# 27: Kenyon College - Gambier, Ohio

Hyväksymisaste: 36 prosenttia
Valmistumisaste: 85 prosenttia
Valtionopetus: 58 570 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen tuki: 42,078 dollaria

Vuonna 1824 perustetussa Kenyon Collegessa on noin 1700 opiskelijaa ja suuri, 1000 hehtaarin kampus. Kenyon on ollut isäntänä useille merkittäville tutkinnon suorittaneille, mukaan lukien useita Rodoksen tutkijoita, Yhdysvaltain presidentti Rutherford B.Hayes, näyttelijä Paul Newman ja jopa kirjailija John Green. Kenyonin opiskelijat ylistävät opiskelijakunnan monimuotoisuutta ja eri taustoista kärsivien ihmisten hyväksymistä , samoin kuin henkiset keskustelut, jotka käydään kampuksen yli milloin tahansa.

Kuinka pääset vapaiden taiteiden korkeakouluihin?

Ensimmäinen askel pääsemään mihin tahansa korkeampaan taiteiden korkeakouluun on selvittää, kuinka kilpailukykyinen hakija olet. Jos napsautat minkä tahansa yllä olevan kaavion koulun nimeä, sinut ohjataan PrepScholarin kyseisen yliopiston pääsisivulle. Saat lisätietoja hakuprosentteista, keskimääräisestä GPA: sta ja keskimääräisistä ACT / SAT-pisteistä . Sivuille on rakennettu jopa työkalu, joka auttaa sinua arvioimaan pääsymahdollisuutesi.

Monet huipputason kouluista ovat erittäin kilpailukykyisiä, ja niiden valintaprosentti on korkea<20%. If you want to strengthen your application, work on:

  • Saada parhaat mahdolliset SAT / ACT-pisteet
  • Upeiden rec-kirjainten saaminen
  • Lisätään koulun ulkopuolista toimintaa

body_humanpyramid

Noudata näitä ohjeita päästäksesi ylhäältä.

Mitä seuraavaksi?

On aika päästä töihin! Jos sinulla on silmäsi yhteen (tai useampaan) yllä olevista kouluista, selvitä, mihin SAT-pisteisiin sinun pitäisi pyrkiä.

Oletko huolissasi siitä, että jotkut hakemuksesi osat saattavat olla hieman heikkoja kohdekouluillesi? Lisätietoja siitä, mitä tehdä, jos sinulla on alhainen GPA tai matalat testipisteet.

Nosta ACT-pisteitäsi 4 pisteellä (ilmainen lataus)

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA