262 SAT Vocab -sanaa, jotka sinun on tiedettävä

body_magnifying_glass_book.jpg

Monet opiskelijat ajattelevat sanastoa heti, kun he kuulevat sanan SAT. Mutta ovatko SAT -sanasanat todella tärkeitä testin menestymiselle? Eräänlainen. Jos tavoittelet korkeita pisteitä, sinun kannattaa ehdottomasti viettää aikaa SAT -avainsanojen oppimiseen.

Tässä oppaassa annamme sinulle kattavan luettelon 262 yleisimmistä SAT -sanastosanoista. Selitämme myös, miten vocab testataan SAT: llä, millaisia ​​kysymyksiä näet ja miten saat parhaan hyödyn vokabin valmistelusta.mitkä ovat skorpionin ominaisuudet

Miten sanasto testataan SAT: lla?

SAT: lle tehtiin merkittävä uudistus vuonna 2016, ja sen jälkeen sanastosta on tullut paljon vähemmän tärkeä osa testiä. Tämä johtuu siitä, että nykyisessä SAT: ssa on vähemmän sanastokysymyksiä kuin vanhassa SAT: ssa.

Se sanoi,silti hyödyttää sinua oppimaan sanastoa,varsinkin jos tavoitteena on korkea taitäydellinen pisteet.

Kaikki SAT -sanat koskevat keskivaikea ja ovat testattu lukukappaleiden yhteydessä, niin saat paitsi lauseen, myös kokonaisen kappaleen tai kohdan, jonka kanssa voit työskennellä.

Kontekstivinkit tekevät SAT -sanasanojen muistamisesta vähemmän tärkeitä nykyisessä SAT: ssä kuin se oli vanhassa SAT: ssa, silloin kun joudut muistamaan kymmeniä epäselviä sanoja ja vastaamaan kysymyksiin, jotka käsittelivät yksittäisiä lauseita (niitä kutsuttiin lauseen täydentämisongelmiksi).Tämä teki sanakysymyksistä erityisen vaikeita, koska sinulle annettiin minimaalinen konteksti niiden ratkaisemiseksi.

Miltä SAT -sanastokysymykset näyttävät?

Puhtaasti sanastoon perustuvat kysymykset eivät muodosta suurta osaa SAT: sta.Analyysimme perusteellaviralliset SAT -käytännön testit, 13% Lukeminen -osiosta (tai noin seitsemästä kysymyksestä) pyytää sinua sovittamaan sanan sen oikean merkityksen kanssa. Me kutsumme näitä Sanat asiayhteydessä kysymyksiä.

Näitä kysymyksiä varten sinun on tiedettävä suhteellisen yleisten sanojen vaihtoehtoiset merkitykset, kuten suoraan ja pidä. Vaikka saatatjos kohtaat hieman vaikeampia SAT -sanoja, sinun ei yleensä pitäisi nähdä yhtä kovaa kuin vanhan SAT: n sanat.

Tässä on esimerkki lukemisen sanastokysymyksestä (ja katkelman asianomainen osa näytetään):

body_sat_vocab_question_sample.png

Lähde: Virallinen SAT -harjoitustesti #1

Words in Context -kysymysten lisäksi saat kysymyksiä, jotka edellyttävät, että valitset yhden sanan tai lauseen, kun haluat muotoilla tai selventää osan kohtaa. Näiden kysymysten avulla sinun on ymmärrettävä mitä kaikki SAT -sanasto tarkoittaa, että voit valita oikean vastauksen.

Tässä muutamia esimerkkejä näistä kysymyksistä:

body_sat_vocab_question_sample_2.png

Esimerkki SAT -kysymyksestä, jossa vastausvaihtoehtona on yksi sanasana.(Lähde: Virallinen SAT -harjoitustesti #1 )

body_sat_vocab_question_sample_3.png

Esimerkki SAT -kysymyksestä, jossa on lauseita vastausvaihtoehdoiksi.(Lähde: Virallinen SAT -harjoitustesti #2 )

Näissä esimerkeissä sinun on tiedettävä eri SAT -sanastosanojen määritelmät, kuten perusteltuja, vapaasti liikkuvia ja skandaalisia, jotta voit valita oikean vastausvaihtoehdon.

enemmän kuin vähemmän kuin merkki

Onko SAT -kirjoittamisesta Vocab -kysymyksiä?

Lukeminen -osion lisäksi, onko SAT -sanastokysymyksiä Kirjoittaminen ja kieli -osiossa? Nopea vastaus on kyllä ​​sinä tahtoa katso sanakysymykset kirjoittamisesta ja kielestä.

Vaikka suurin osa tämän osion kysymyksistä keskittyy kielioppiin, siirtymiin ja jännitykseen, saat myös joitakin sanakysymyksiä, joissa pyydetään sinua korvaamaan SAT -sanat osassa; me kutsumme näitä Tarkkuus kysymyksiä.Saat yhteensä kolme tarkkuuskysymystä noin 7% SAT Writing -osiosta.

Tässä on esimerkki tarkkuuskysymyksestä (ja katkelman asianomainen osa näytetään):

body_sat_vocab_question_writing.png

Lähde: Virallinen SAT -harjoitustesti #2

body_alphabet_blank_card.jpg

262 SAT Vocab -sanaa, jotka olet nähtävä testipäivänä

Nyt kun tiedät, millaisia ​​sanakysymyksiä SAT: ssa on, mennään läpi 262 sanaa ja määritelmää, jotka ehdotamme ulkoa jos haluat saada korkeat pisteet SAT -lukemisesta ja kirjoittamisesta.

Tämän luettelon kokoamiseksi kävimme läpi kaikki viralliset SAT -harjoitustestit tarkastellen sekä luku- että kirjoitusosioita (eikä vain kysymyksiä, vaan myös vastausvaihtoehtoja ja kohtia).Katsoimme myös SAT -sanoja muista online -sanasto -luetteloista.

Oinas ja Kalat romanttinen yhteensopivuus

Vaikka sinun ei tarvitse muistaa kaikki alla olevat sanat, joiden avulla pääset tutustumaan useimpiin niistä, pitäisi auttaa sinua tunnistamaan paremmin kohtien sävyt ja tekemään sinusta tehokkaampaa tulkitsemaan ja vastaamaan kysymyksiin oikein SAT -lukemisessa ja -kirjoituksessa.

Alla annamme sinulle jokaisen sanan, sen puheen osan, määritelmän ja esimerkkilauseen (tai enemmän, jos sanalla on useita määritelmiä/puheen osia). Kaikki sanat on listattu aakkosjärjestyksessä.

Sana Määritelmä Esimerkkilause
Abbe v. tulla vähemmän aktiiviseksi, vähemmän intensiiviseksi tai vähemmän Kun aloitin puheen, hermostuneisuuteni tuntui nopeasti laantunut.
Abstrakti adj. puhtaasti mielessä; ei edusta todellista todellisuutta Juliella oli vaikeuksia ymmärtää sen vetovoimaa abstrakti maalaus.
Kauhea adj. erittäin huono Sain karua arvosanani tutkimuspaperissani!
Asianmukaisesti adv. mukaisesti Kaikkien oppilaiden tulee käyttäytyä asianmukaisesti.
Hankinta n. taitojen hankkiminen tai hallussapito Kieli hankinta on helpompaa lapsille kuin aikuisille.
Mukauta v. sopimaan uuteen tarkoitukseen v. sopeutua uuteen tilanteeseen, tilanteeseen tai tilanteeseen Yhdysvalloilla on mukautettu monia ulkomaisia ​​ruokia, jotka sopivat paremmin amerikkalaisten makuun. Koirat tunnetaan nopeasta kyvystään sopeutua heidän ympäristöihinsä.
Adept adj. jolla on tietoa tai taitoa (tietyllä alueella) Beth rakastaa pianonsoittoa, mutta erityisesti taitava viulun vieressä.
Riittävä adj. joilla on riittävä pätevyys tiettyyn tehtävään tai tarkoitukseen Vaikka hänen ansioluettelonsa oli riittävä, yhtiö epäili, sopiiko hän hyvin.
Adventti n. jonkun saapuminen tai luominen (usu. historiallinen) Maailma ei ole koskaan ollut samanlainen sen jälkeen adventti hehkulampusta.
Vastustaja adj. vihamielisestä oppositiosta An vastustaja asenne tekee sinusta monia vihollisia elämässä.
Edustaa n. joku, joka edistää tai puolustaa jotain v. puolustaa tai edistää jotakin (uskoa, teoriaa, mielipidettä jne.) Minä olen edustaa ilmaiseen korkeakoulutukseen.Ympäristömielenosoittajia usein edustaa puhtaampiin energiakäytäntöihin.
Esteettinen adj. koskien kauneutta tai hienostunutta makua esteettinen Häävastaanoton koristeet saivat sinut tuntemaan olosi sadun hahmoksi.
Olla varaa v. voidakseen ostaa v. voida säästää Hän säästää rahaa voidakseen olla varaa ostaa uusi auto. En voi olla varaa menettää enää lyijykynät!
Sekoita v. mainostaa jotakin (käyttää aihetta) He ovat kiihottavaa paremman terveydenhuollon puolesta.
Sallia v. sallia tai hyväksyä Yhdysvaltain laki sallii kansalaiset voivat puhua vapaasti.
Vihje v. mainita salaa jotain Hän viittasi käsiteltävään ongelmaan, mutta ei kertonut siitä enempää.
Kiista n. meluisa riita tai vastakkainasettelu Greg pääsi sisään kiista tuntemattoman kanssa baarissa.
Epäselvä adj. merkitykseltään epäselvä tai epämääräinen Hänen epäselvä lausunto sai minut kyseenalaiseksi, voiko häneen luottaa.
Kunnianhimoinen adj. joilla on voimakas halu menestyä tai saavuttaa Penny on niin kunnianhimoinen, hän haluaa olla presidentti jonain päivänä.
Ambivalenssi n. epävarma tai jumissa kahden tai useamman vaihtoehdon välillä Hänen ambivalenssi estänyt häntä allekirjoittamasta sopimusta välittömästi.
Analoginen adj. samanlaisia ​​mutta ei identtisiä Vihreitä sipulia harkitaan analoginen kevätsipulille.
Tuhota v. tuhota tai aiheuttaa tuhoisan tuhon Diktaattori lähetti käskyt tuhota kapinallisten ryhmä.
Poikkeama n. jotain muuta kuin normi Tämä tulos on poikkeavuutta ja tapahtuu hyvin harvoin.
Ennakoida v. olettaa tapahtuvan todennäköisesti Juhlat olivat yhtä hauskoja kuin minulla ennakoitu se olisi.
Antipatia n. voimakas vastenmielisyyden tunne Hänen antipatia professoria kohtaan oli ilmeistä: hän pyöräytti silmiään aina, kun hän tuli luokkahuoneeseen.
Apex n. jonkun korkein kohta Kevään näytelmä oli kärki kouluvuodestamme.
Ahdistus n. pelottava odotus jostain Hänen pelko poistuakseen talosta joutui junan myöhässä.
Artikuloitu v. ilmaista selkeästi sanoin Hän artikuloitu hänen mielipiteensä talon hinnasta.
Keinotekoinen adj. jotain tehty; ei tapahdu luonnostaan Monet karkit käyttävät keinotekoinen makuja, jotta ne maistuvat hedelmäisiltä.
Väite n. vahva julistus Hänen väite että hait ovat nisäkkäitä, saivat kaikki nauramaan.
Karu adj. erittäin tavallinen adj. ankara ja kieltävä adj. itsensä kieltämiseen liittyen Hän asui pienessä, karu mökki keskellä metsää. Esimiehelläni oli karu ilme hänen kasvoillaan. An karu elämäntapa, kuten munkit, ei sovi kaikille.
Aitous n. laatu olla todellinen ja todellinen väärennettyjen ja keksittyjen sijasta Poliisi epäili aitous epäillyn tarinasta.
Avenue n. aineeton polku tai lähestymistapa johonkin Yhtiö on päättänyt jatkaa muita keinot.
Innokas adj. aktiivisesti kiinnostunut tai innostunut jostakin Gerald on innokas jalkapallofani.
Perus adj. johonkin perustukseen tai perustaan Sinun on aloitettava perus Venäjä ennen kuin voit siirtyä edistyneelle tasolle.
Karhu v. olla ominaisuus v. saada (lapsi) v. tuoda esiin v. sietää Hän karhut vahva samankaltaisuus äitisi kanssa.Judy tulee karhu hänen ensimmäinen lapsensa myöhemmin tänä vuonna. Puutarhani tulee karhu kurpitsaa tänä vuonna. En voi karhu hän valittaa enää!
Hyväntahtoinen adj. ystävällinen, antelias Monet kulttuurit uskovat hyväntahtoinen henget.
Puolueellisuus n. ennakkoluulo, joka estää objektiivisuuden On tärkeää välttää puolueellisuus rikosta tutkiessaan.
Katkeransuloinen adj. surun tunne Romanssielokuvan loppu oli katkeransuloinen.
Vahvistaa v. tukea, vahvistaa tai vahvistaa Jos työskentelemme yhdessä, meidän pitäisi pystyä nostamaan ja sitten vahvistaa sohva.
Tehosta n. lisäystä tai kasvua v. kasvattaa tai kasvattaa vauhtia tulos oli tervetullut muutos.Jotta vauhtia voittoa, sinun on huolehdittava asiakkaistasi.
Rähinä n. kova, kova taistelu v. taistelemaan äänekkäästi ja häiritsevästi TO rähinä puhkesi koulussa tänään, kun yksi oppilas syytti toista petoksesta. Kaksi opiskelijaa tappelivat tunnin ajan.
Lyhyys n. lyhyen tai suppean laadun lyhyys heidän yhteinen aikansa teki siitä romanttisemman.
Vilpitön adj. suora, tylsä Josh on vilpitön hänen halustaan ​​tulla näyttelijäksi.
Vilpittömyys n. ominaisuus olla rehellinen ja rehellinen Ihailen häntä vilpittömyys, varsinkin kun kukaan muu ei vaivaudu puhumaan.
Käytä isoja kirjaimia v. hyödyntääksesi Minä haluaisin isoilla kirjaimilla matematiikkataidoillesi ottamalla työsi kassa.
Kaapata v. vangita tai ottaa haltuunsa v. edustaa tai jäljitellä onnistuneesti v. lumoamaan, lumoamaan v. kiinni tai kiinni Vakooja oli kaapattu vihollisen toimesta. Kauniisti maalauksesi kaappaa elämän lyhytaikaisuus. minä olin kaapattu hänen kauneutensa mukaan. Poliisit kaapattu rikollinen kolme päivää tapahtuman jälkeen.
Kansalainen adj. jotka liittyvät kaupunkiin tai kansalaisiin Äänestäminen on a kansalainen velvollisuus.
Kliininen adj. emotionaalisesti sitoutumaton (käytetään lääketieteellisessä tai tieteellisessä ympäristössä) Hänen kliininen lähestymistapa tilanteisiin antaa hänelle mahdollisuuden käsitellä niitä tehokkaammin.
Paino n. erityinen etu tai teho Rikkaiden ja kuuluisien ihmisten lapset uskovat usein, että heillä on paljon painoarvoa.
Karkea adj. osoittaa karkean rakenteen adj. puuttuu hienostuneisuudesta tai hienostuneisuudesta Hevosen harja oli karkea, ikään kuin sitä ei olisi koskaan pesty. Kuningattaren karkea puhetapa yllätti muut kuninkaallisen jäsenet.
Ottelu v. tapahtua samaan aikaan Vasta lipun varaamisen jälkeen tajusin konsertin sattunut finaalini kanssa.
komissio n. maksun käyttö jonkin tuotteen (esim. palvelun tai tuotteen) pyytämiseen Tämä maalaus oli tilattu rikas kauppias vuonna 1589.
Vertailukelpoinen adj. voi verrata Tämä romaani on vertailukelpoinen kohteeseen Huckleberry Finn.
Pätevä adj. riittävän pätevä Meidän on palkattava a pätevä web -kehittäjä luomaan yrityksellemme hyvän verkkosivuston.
Omahyväinen adj. tyytyväinen, ilman halua muuttua tai kehittyä Vaikka hän ei ollut koskaan voittanut palkintoja tai edes julkaistu, hän oli omahyväinen elämässään runoilijana.
Täydentää v. tehdä täydelliseksi tai täydelliseksi Tämä viini täydellisesti täydentää tämä lautanen gourmetjuustoa.
Myöntää v. pakottaa suostumaan tai antautumaan v. tunnustamaan rikkomuksen Armeija vihdoin ilman mahdollisuutta voittaa taistelu myönsi. Ja myönsi huijaamaan sisartaan.
Tulla raskaaksi v. kuvitella tai keksiä Suunnitelma kaupungin rakentamisesta oli alun perin raskaana 1900 -luvun alussa.
Suvaita v. t o jättää huomiotta, hyväksyä tai sallia Hän ei voinut suvaita tyttärensä kapinallinen käytös.
Johtava adj. voi synnyttää tai olla sopiva Meluisat opiskelijat tuskin tekivät kampuksen kirjastoa edistävä opiskelemaan.
Käyttäytyminen v. hallita tai hallita v. käyttäytyä tietyllä tavalla Ryhmä suoritettu tutkimustaan ​​ulkomailla viime vuonna. Olla varma käyttäytyä itsesi vastaavasti.
Luottamus v. jakaa jotain salaista jonkun kanssa Hän luottanut kaikki hänen suurimmat salaisuutensa parhaassa ystävässään.
Raja v. asettaa rajoja; rajoittaa Aiomme raja tämän juomalähteen käyttö.
Yhteisymmärrys n. yleinen sopimus Viikkojen keskustelun jälkeen paneeli tuli vihdoin a yhteisymmärrys.
Perustuslaki v. muodostaa tai säveltää (osa) jotain Tasa -arvon halu muodostettu kansalaisoikeusliike.
Mieti v. miettiä syvästi Hän harkittu kertoo opettajalleen huijaavasta oppilaasta.
Kilpaile v. säilyttää tai väittää (mielipide) Presidentti väittää että Yhdysvaltain hallitus ei neuvottele terroristien kanssa.
Ristiriita v. olla toisin Kameran kuvamateriaali ristiriidassa niitä muualla.
Kiistanalainen adj. erittäin kiistanalainen ja aiheuttaa kiistaa Miljoonat katsojat katsoivat kiistanalainen keskustelu käydään.
Perinteinen adj. noudattaa hyväksyttyjä standardeja Hän asuu a perinteinen elämä lähiöissä.
Välittää v. välittää tai siirtää (tiedot) minulla on ongelma välittää ajatukseni ranskaksi.
Tuomio n. luja usko johonkin Hänen uskonnollinen vakaumuksia estää häntä syömästä lihaa.
Vahvista v. esittää todisteita; varmuuskopioida (väite) Isän allekirjoittama muistiinpano vahvistaa hänen väitteensä, että hän oli poissa luokasta sinä päivänä.
Vastatoimi v. työskennellä oppositiossa Tämä ainesosa näyttää siltä vastustaa muut.
Vasta-argumentti n. argumentti, jota käytetään toisen väitteen kritisointiin tai purkamiseen Muista sisällyttää a vasta-argumentti esseessäsi, jotta voit osoittaa, että olet pohtinut aihetta kaikista näkökulmista.
Vastoin adj. haittaavat tavoitteen saavuttamista Billin idea ottaa pikakuvake oli lopulta haitallista: kesti rautatieasemalle kaksi kertaa kauemmin.
Huipentuma n. viimeinen teko tai huipentuma huipentuma esitys oli unohtumaton.
Viljellä v. kasvun edistämiseksi Opettajat eivät vain välitä uutta tietoa opiskelijoille-ne viljellä heidän akateemista potentiaaliaan.
Asetus v. julistaa muodollisesti ja valtuudella Presidentti määrätty Halloween on tästä lähtien kansallinen juhla.
Kiitollisuus n. kunnioittaminen; huomioon Hänen kunnioitus vanhuksille tekee hänestä täydellisen ehdokkaan työharjoitteluun eläkeasemalla.
Puutteellinen adj. ei riitä astetta tai määrää Minusta tuntuu, että paperini lähteet ovat puutteellinen.
Osoittaa v. tehdä esimerkkinä v. antaa todisteita Voisitko osoittaa tanssiliike minulle? Tässä kirjassa käytetään sanoja, kuten synkkä ja synkkä osoittaa kirjoittajan surullinen sävy.
Demur v. vastustaa Hän hillitty pyynnöstäni siirtyä toiseen osastoon.
Loppuun v. käyttää (yli) ajan mittaan (käyttää resursseja) Kadonneet leiriläiset nopeasti tyhjentynyt heidän ruokansa.
Autio adj. paljas, karu, tyhjä Kuu on yksi jättiläinen, autio maisema.
Valuutta v. keksiä (suunnitelma) Lana keksi suunnitelma tehdä itsestään kuuluisa.
Dilemma n. ongelma, joka yleensä vaatii valinnan kahden vaihtoehdon välillä Pää dilemma on se, maksetaanko kaupasta vai ei.
Huolellisuus n. tietoisuus; tehtävään sitoutumisen laatu Huolellisuus ja luottamus vie sinut pitkälle elämässä.
Vähennä v. pienentyä laajuudeltaan tai asteeltaan Kutina hyttysten puremissa alkaa yleensä vähentyä muutaman päivän jälkeen.
Sanoa adj. toivoton ja vaarallinen tai pelottava Kun poliisi ei heti selittänyt mitä tapahtui, Jane tiesi tilanteen olevan sanoa.
Erimielisyydet n. erimielisyyttä Kiistat rahasta aiheuttivat kovia ristiriita perheessä.
Halveksunta n. kunnioituksen puute ja voimakas vastenmielisyys (jotakin tai jotakuta kohtaan) Hän katsoi minua sellaisella halveksunta tiesin heti, että työ ei onnistu.
Masennus n. toivottomuutta, stressiä tai hämmennystä v. täyttää surua tai pelkoa Nickin luo kauhu, hän sai testissä F: n. Monet olivat järkyttynyt kaupungin toteuttamalla mitattu pysäköinti.
Halventaminen v. vähätellä tai puhua alas Hyvä pomo on ankara, mutta ei koskaan halventaa hänen työntekijänsä.
Lähettää v. lähettääksesi viestin tai messengerin Äiti lähetetty tyttärensä naapurin kotiin.
Monipuolistaminen n. moninaisuuden teko Viime aikoina on havaittavissa monipuolistaminen korkeakoulujen opiskelijoista.
Oppi n. periaate, teoria tai asema, usu. uskonnon tai hallituksen puolesta Uskonnolliset uskonnolliset ihmiset elävät usein elämänsä mukaan oppeja.
Valta n. valta ja auktoriteetti (yleensä alueen yli) n. laillinen alue Maa väitti olevansa valta Venäjän osien yli. Puerto Rico on valta Yhdysvalloista.
Kolkko adj. surullinen, synkkä, tylsä Harmaat pilvet taivaalla saivat päivän tuntumaan kolkko.
Epäilyttävä adj. kyseenalainen, kyseenalainen Miehen väitteet valtaistuimelle olivat epäilyttävä koska kukaan ei tiennyt mistä hän tuli.
Eksentrinen adj. erikoinen tai outo; poikkeaa normista Hän on vähän eksentrinen mutta silti on hauskaa olla lähellä.
Törkeä adj. erittäin huono Tentin huijaamisen jälkeen Emily alkoi tuntea olleensa tehnyt törkeä virhe.
Kaunopuheinen adj. sinulla on hienostunut tai ilmeikäs viestintätaito (puhuminen tai kirjoittaminen) Hänen puheensa ei ollut vain kaunopuheinen mutta myös erittäin vakuuttava.
Merkittävä adj. ylivoimainen tai erottuva; korkea asema tai asema Kaupunkimme teki uutisia, kun huomattava taikuri tuli esiintymään paikallisessa teatterissamme.
Säteillä v. purkaa, luovuttaa tai vapauttaa Kasvit kuluttavat hiilidioksidia ja säteillä happi.
Korostettu adj. erittäin ilmeikäs; korostusta käyttämällä Hänen korostettu hymy kertoi minulle, että hän oli innoissaan ratsastamaan vuoristoradalla.
Empiirinen adj. saatu kokemuksesta, havainnosta tai kokeesta Tarvitset empiirinen todisteita väitteesi tueksi.
Antaa v. varustaa tai lahjoittaa (käyttää laatua tai kykyä) Myytin mukaan jumalat varustettu hänelle parantamisen lahjalla.
Kestää v. kestää, kestää tai kestää En voi kestää tätä odota enää. Hyväksyykö vai hylkääkö Stanford minut?
Sisällytä v. ottaa mukaan tai sisällyttää Tohtoriohjelma merkitsee pitkät yöt ja raskas työtaakka.
Juurtunut adj. vakiintunut Hänen kasvonsa ovat ikuisesti juurtunut muistissani.
lueteltu v. määritellä tai laskea En voi lueteltu kuinka monta kertaa olen joutunut muistuttamaan oppilaitani, kun heidän paperinsa on määrä erottaa.
Kateus n. liiallinen kateus v. ihailla ja olla kateellinen Hänen kateus hänestä on aivan ilmeinen. Hän toiveet hänen työtoverinsa sosiaaliset taidot.
Epätasainen adj. joilla ei ole kiinteää kurssia; poikkeaa normista Autosta tuli arvaamaton jäällä liukumisen jälkeen.
Vahvista v. säätää v. löytää (yritys, ryhmä, koulu jne.) Ne perusti laki, joka teki laittomaksi ajamisen minkä tahansa alkoholin käytön jälkeen. Meidän ryhmämme perusti uusi sivuliike Chicagossa.
Herättää v. nostaa tai soittaa Kauhuelokuvat ovat loistavia herättävä pelko.
Pahentaa v. pahentaa tai pahentaa vakavuutta Lääkäri sanoi, että älä juokse niin kuin voi pahentaa polvivammani.
Excel v. tehdä jotain erittäin hyvin tai olla ylivoimainen Hän oli monipuolinen opiskelija, mutta loistanut varsinkin tieteessä.
Harjoittele v. ottaa käyttöön (ponnisteluna) Älä ponnistella kaiken energian kerralla.
Virkistävää adj. virkistävää, kannustavaa tai jännittävää Klubilla soiva musiikki oli tarttuvaa ja piristävää.
Kuluta v. kuluttaa (kuten energiaan tai rahaan) Ole varovainen kuluttaa kaikki energiasi maratonin ensimmäisellä puoliskolla.
Käyttää hyväkseen v. käyttää itsekkäästi tai voiton vuoksi Huono yritys riistetty maksamalla heille erittäin alhaiset palkat.
Helpottaa v. edistymisen tueksi Peruskoulussa neuvonantajat helpottaa oppilaiden tutkimusta ja rakentavaa kritiikkiä.
Toteutettavuus n. käytännöllisyys tai mahdollisuus toteutettavuus hänen projektinsa oli epäilyttävä; hänen täytyi mennä Etelämantereelle ja takaisin ennen lukuvuoden päättymistä.
Raivous n. ilkeys, väkivalta Leijona on vain yksi villieläin, joka tunnetaan siitä raivous.
Verotuksellinen adj. liittyvät (valtion) rahoihin Verotuksellinen politiikka on se, miten hallitus käyttää rahaa vaikuttaakseen talouteen.
Kukoistaa v. menestyä, kasvaa tai edetä nopeasti Vuoden kuluttua pienet kasvit olivat kukoisti henkeäsalpaavaan puutarhaan.
Vaihdella v. olla epävakaa; nousta ja laskea Osakkeet voivat vaihdella päivittäin, jolloin on vaikea päättää, milloin ostaa tai myydä sellainen.
Edistäminen v. herättää Siviilit syyttivät johtajaansa kiihottavaa poliittinen levottomuus.
Ennakoitavissa adj. voidaan ennakoida tai ennakoida En voi kuvitella ulkomaalaisten vierailevan meillä ennakoitavissa tulevaisuudessa.
Avoimesti adv. suoraan, selkeästi Minä avoimesti en näe järkeä oppia ajamaan.
Vapaaratas adj. huoleton Hänen vapaapyöräily asenne sai hänet usein vaikeuksiin töissä.
Perus adj. tärkein tai perustavanlaatuisin osa Väitöskirja on kiistatta eniten perustavaa laatua oleva osa essee.
Sinkitys adj. jännittävä, jännittävä, innostava galvanointi esitys jätti kaikki loitsuun.
Geriatrinen adj. liittyy vanhuuteen Minua kiinnosti geriatrinen lääkettä pian sen jälkeen, kun isoisäni kuoli syöpään.
Vihamielinen adj. haitallista, vaarallista Äänet nurkan takana kuulostivat vihaisilta, vihamielinen jopa.
Hypoteettinen adj. oletettu; liittyy hypoteesiin Fysiikan kotitehtäviäni varten minun on keksittävä a hypoteettinen tilanne.
Häikäilemätön adj. julkisesti häpeällistä tai nöyryyttävää Poliitikon kallis kampanja päättyi lopulta häikäilemätön tappio.
Anna v. lähettää, luovuttaa tai paljastaa Vanhempien on antaa tervettä järkeä lapsilleen.
Puolueettomuus n. vastakkaisten näkemysten tasapuolinen ja objektiivinen kohtelu Varmistaa puolueettomuus, vaadimme kaikkia noudattamaan näitä yleisiä ohjeita.
Näyttävä adj. vaikuttava (esim. koko tai ulkonäkö) Vanha kartano oli asettamalla valtava koko ja goottilainen arkkitehtuuri.
Määräys n. tarpeeton taakka Jos se ei ole liikaa määräys, voisitko oikolukea paperini?
Varomaton adj. ole varovainen tai varovainen; ihottuma Retkeily ulkomailla voi olla hauskaa, mutta älä ole harkitsematon rahasta.
Yllyttää v. kannustaa tai kiihottaa Hänen vihamieliset sanansa yllyttänyt viha väkijoukossa.
Välinpitämättömyys n. apatia, emotionaalinen irtautuminen Tytöt välinpitämättömyys veljeään kohtaan järkytti vanhempiaan.
Erotuksetta adv. satunnaisesti; pienellä tai ei lainkaan erolla Lottovoittajat valitaan erotuksetta.
Hemmottele itseäsi v. antaa periksi; tyydyttää tai tyydyttää Ystäväni rakastaa hemmotella hulluissa romanttisissa elokuvissa.
Päätellä v. arvata, päätellä tai johtaa johtopäätöksillä Sinä pystyt päätellä tästä lainauksesta, että kirjoittaja ei välittänyt kauniista kielistä.
Innovatiivinen adj. uusi tai uusi (esim. idea tai keksintö) Hänen keksintönsä oli uskomaton innovatiivinen ja voitti useita palkintoja.
Kyltymätön adj. ei voi olla tyytyväinen Vampyyrin verenjanoa sanotaan olevan kyltymätön.
Investointi n. kääntö Kulttuurin normit olivat investointeja omistamme.
Vedota v. soittaa; valittaa (esim. korkeammalle voimalle) Shamaani yritti vedota demoni.
Sovittamaton adj. kykenemätön olemaan sopusoinnussa tai sovittu Pariskunnan erimielisyydet olivat lopulta sovittamaton, ei antanut heille muuta vaihtoehtoa kuin erota.
Valittaa v. tuntea surua; surra Susan valitti hän menetti mahdollisuuden mennä Eurooppaan lukion luokkansa kanssa.
Liikunta n. liike Fysiikka sisältää tutkimuksen liikkuminen.
Tuottoisa adj. pystyy ansaitsemaan paljon rahaa; kannattavaa Kirjojen kirjoittaminen ei ole erityistä tuottoisa urasi, ellet ole J.K. Rowling.
Haitallinen adj. haitallista, ilkeää ilkeä henki ajoi asukkaat pois kotoaan.
Muotoiltava adj. voidaan muotoilla tai vaihtaa Lasten mieli on muokattavissa mutta vain niin kauan.
Materialistinen adj. pinnallinen; keskittyä aineelliseen omaisuuteen Monet ihmiset syyttävät amerikkalaisia ​​olemisesta materialistinen.
Melodramaattinen adj. liioiteltu tai liioiteltu (kuten melodraama) melodramaattinen yleisö piti näytelmästä hyvin.
Vaatimaton adj. yksinkertainen ja nöyrä adj. pieni koko tai määrä He muuttivat a vaatimaton talo maaseudulla. Sain a vaatimaton rahasumma avustani yritystapahtumassa.
Muuttaa v. muuttaa, muuttaa tai säätää Tohtori Nguyen muutettu geeniä, jotta se ei kantaisi tautia.
Merkillistä adj. historiallisesti merkittävä Hänen voitonsa vaaleissa oli merkittävää.
Romaani adj. uutta, innovatiivista Me etsimme romaani tapoja lähestyä hanketta.
Vivahde n. pieni ero merkityksessä Kehonkielen asiantuntijat jopa ymmärtävät vivahteita kasvojen ilmeistä.
Tyhjä adj. laillisesti mitätön ja tehoton Hallitus julisti heidän avioliitonsa tyhjä.
Objektiivisuus n. arviointi perustuu havaintoihin tunteiden tai mielipiteiden sijasta Tieteellisessä tutkimuksessa, objektiivisuus on äärimmäisen tärkeä.
Vanhentunut adj. ei enää käytetä; harvinainen tai harvinainen Historioitsijat olettivat levysoittajien olevan vanhentunut nyt, mutta itse asiassa he tekevät suuren paluun.
Kaikkivoipa adj. kaikkivaltias ja kaikkivoipa Jumalat ovat kaikkivoipa olentoja, jotka voivat hallita ihmisen kohtaloa.
Aloitus n. alkuvaiheessa tai alkuvaiheessa Klo alku asianajajauransa aikana tilanne näytti hyvältä.
Arvella v. ilmaista mielipiteensä avoimesti Uusi työntekijä ajatellut yhtiökokouksessa.
Koristeellinen adj. erittäin yksityiskohtainen ja sisustettu Että koristeellinen hopeaesineiden arvo on tuhansia dollareita!
Syrjäyttää v. poistamaan tai pakottamaan pois (yleensä asema tai toimisto) Merirosvot ovat sairaita ja väsyneitä sietämään huonoa mielialaa syrjäytetty heidän kapteeninsa.
Paramount adj. hallitseva, ylivoimainen, tärkein Meidän tärkein huolenaihe on työntekijöidemme turvallisuus.
Erikoinen adj. outoa, outoa Tullessaan hylättyyn taloon Kate koki erikoinen tunne kuin joku olisi katsonut häntä.
Hukkua v. kuolla; menehtyä Uutisten mukaan kukaan menehtyi tulessa.
Vainoa v. aiheuttaa kärsimystä He aikovat vainoa joka ei ole samaa mieltä heidän näkemyksistään maailmasta.
Petulantti adj. ärtyisä, ärtyisä Petulantti lapsia on erityisen vaikea hoitaa.
Huippu n. korkein taso tai tutkinto Monet uskovat, että säveltäjät kuten Beethoven ja Mozart edustavat huippu klassisesta musiikista.
Säälittävää adj. ansaitsee sääliä Heikon näköinen koira oli säälittävää, joten annoin sille ruokaa ja otin sen sisälle huolehtimaan siitä.
Uskottava adj. järkevää ja mahdollisesti totta Hänen tarinansa on uskottava, mutta se ei tarkoita, että hän puhuisi totta.
Olettaa v. väittää Kirjallisuuskriitikko postulaatit että romantiikka ja naturalismi liittyvät toisiinsa.
Voimakas adj. joilla on suuri vaikutus adj. jolla on vahva kemiallinen vaikutus Kalju kotka on voimakas Yhdysvaltain symboli. Juoma oli ehdottomasti voimakas -se paransi haavani heti!
Pragmaattinen adj. käytännöllinen, hyödyllinen Se ei välttämättä ole enemmän pragmaattinen opiskelemaan tekniikkaa kuin filosofiaa.
Ennakkotapaus n. esimerkki tai aihe aikaisemmalta ajalta Tämä lainmuutos on ilman historiaa ennakkotapaus.
Edeltäjä n. joku, joka tulee ennen sinua (tavallinen tai toimisto) Minun edeltäjä antoi minulle paljon vinkkejä toimiston johtamiseen.
Määrittää v. käskemään komentoja v. myöntää lääkkeille luvan Esseemme ohjeet määrää vähintään kymmenen sivun pituinen. Lääkärin on määrää käytät tätä lääkettä ennen kuin voit aloittaa sen ottamisen.
Periaate n. perus totuus, olettamus tai sääntö Muista universaali periaate: kohtele muita niin kuin haluat heidän kohtelevan sinua.
Kieltää v. komentaa vastaan, kieltää Alkoholi oli kielletty Yhdysvalloissa 1920 -luvulla.
Kysy adj. täsmällinen, ajoissa n. vihje aloittaa jotain; ohjeet v. yllyttää, ajaa tai saada toimimaan Hän on aina kehote kun on kyse kotitehtävien kääntämisestä. Minun piti kirjoittaa essee a kehote. Mahdollisuus apurahaan kehotetaan häntä hakeutumaan Harvardiin.
Julista v. laittamaan tai virallisesti julistamaan Hallitsija vihdoin julistaa armahdus naapurimaiden kanssa.
Syytteeseen v. nostaa rikosoikeudellinen kanne jotakuta vastaan ​​(oikeudenkäynnissä) Epäilty oli syytteeseen eilen.
Provosoiva adj. aikoo provosoida, innostaa tai herättää Hänen alastomaalauksiaan pidetään melko provosoiva.
Laadullinen adj. johonkin liittyy ominaisuuksia (ominaisuuksia ja sisältöä) Huomasin a laadullista muutos hänen maalauksissaan.
Määrällinen adj. sisältää määriä (numerot ja määrät) Meidän on suoritettava a määrällinen analyysi.
Oikku n. outo tapa Hänen suurin oikku on hänen rakkautensa vanhoihin marmoreihin.
Haarautua v. jakaa kahteen tai useampaan haaraan Autot haarautunut kaikkialla maailmassa 1900 -luvulla.
Ihottuma adj. ottamatta huomioon vaaraa tai riskiä Hänen ihottuma Päätös ohittaa auto johti melkein onnettomuuteen.
Raaka adj. puhdistamaton adj. käsittelemätön; keittämätön (kuten ruoassa) Hänellä on raaka lahjakkuutta laulajana, mutta hänen on työskenneltävä esiintymistaitojensa parissa. Joissakin maissa, kuten Japanissa, on normaalia syödä raaka kalastaa.
Mielellään adv. heti ja ilman vaikeuksia Vesi oli mielellään saatavana kisan eri kohdissa.
Uudelleenarviointi n. ajatella uudelleen aiemmin tehtyä valintaa Tuomarit' uudelleenarviointi hänen esityksestään johti voittoon.
Uudistaa n. muutos parempaan; parantaminen v. parantua muutoksen kautta uudistaa Ainoastaan ​​18 -vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat ajaa laillisesti. Hallitus uudistettu sen epämääräinen politiikka marihuanan käyttöä kohtaan.
Kumota v. osoittautua vääräksi, perusteettomaksi tai virheelliseksi Opiskelija kumottu professorin väite luokassa.
Vahvistaa v. vahvistaa tai lisätä tukea Voimme käyttää näitä putkia vahvistaa rakenne.
Vastahakoisesti adv. hieman tahattomasti Max vastahakoisesti suostui katsomaan kauhuelokuvan ystäviensä kanssa.
Luopua v. luopua (valta tai asema) v. heittää pois Toimitusjohtajamme luopui hänen asemansa eilen. Hän luopui hänen ystävänsä, kun hän sai hänet varastamaan häneltä rahaa.
Häpeä v. arvostella Äiti moittivat hänen tyttärensä koulu, joka sai oppilaat tulemaan sisään myrskyn aikana.
Kieltäydy v. kieltäytyä tunnustamasta todeksi v. heittää pois Isä hylätty poikansa avioliitto. Hän hylätty hänen poikansa, kun hän sai tietää, että hän oli mennyt naimisiin jonkun kanssa kertomatta hänelle.
Säilyttäminen n. teko pitää jotain Vesi säilyttäminen voi saada sinut painamaan enemmän tiettyinä päivinä.
Tyytyväinen adj. tyytyväinen (nälkä) minä tunsin kyllästynyt välipalan syömisen jälkeen.
Taju adj. joilla on käytännön älykkyyttä tai tietoa Veljeni ei ole kovin taju kun on kyse julkisen liikenteen käytöstä.
Skandaali adj. moraalisesti loukkaavaa, usein vahingoittaen mainetta skandaali poliitikko päätti, että on parasta erota tehtävästään.
Pilkkaa v. katsoa halveksivasti Minun on vaikea olla tekemättä halveksittu jotka käyttävät väärää kielioppia.
Huolellinen adj. kiinnittäen suurta huomiota yksityiskohtiin minä olen huolellinen oikolukija ja älä koskaan unohda virhettä.
Tarkkaile v. tutkia huolellisesti ja kriittisesti Opettaja tutkittu hänen oppilaidensa esseitä.
salaisuus v. tuottaa tai vapauttaa (ainetta) Puut salaisuus tahmea aine nimeltä sap.
Tunne n. lausunto n. hellä tai liikuttava ele Minä olen tunne ettei sinun pitäisi koskaan antaa salasanasi kenellekään. Vaikka en ole suuri posliininukkejen fani, arvostin sitä tunne.
Pelkkä adj. niin ohut, että valo voi paistaa läpi Ikkunan verhot olivat niin silkkaa näet selvästi talon sisältä.
Yksinkertainen adj. helppo; ei monimutkainen adj. koristamaton Tämä matemaattinen ongelma on niin yksinkertainen jopa ensiluokkalainen voi ratkaista sen. yksinkertainen meren kauneus tekee siitä ikimuistoisen.
Synkkä adj. pahaenteinen, paha Keskiaikaiset talonpojat uskoivat synkkä demonit voivat vahingoittaa ihmisiä.
Solidaarisuus n. yhteisten asioiden tai yhteisten tarkoitusten yhdistäminen ryhmän kesken Seisoin sisään solidaarisuus muiden naisopiskelijoiden kanssa kieltäytymällä käyttämästä koulun seksististä univormua.
Säästeliäästi adv. riittämättömästi, niukasti tai rajoitetusti Olosuhteistani johtuen minun on syötävä suolaa säästeliäästi.
Saada aikaan v. munien vapauttamiseksi v. kutsua esiin tai luoda Sammakot tyypillisesti saada aikaan lampissa. Aihe synnytti jatkuva keskustelu perheenjäsenten kesken.
Kannustaa v. stimuloimaan tai yllyttämään Hänen rohkeutensa kannustettu muut toimimaan.
Kalju adj. ränsistynyt, ruma tai likainen kurja mökki tarvitsi uuden katon ja tuhoajan.
Vahva adj. hyvin tavallinen; ilman mitään yksityiskohtia tai ominaisuuksia Katse ulos vahva maisemassa, tunsin voimakasta eristyneisyyden tunnetta.
Staattinen adj. liikkumaton adj. muuttumaton Pallo on staattinen. Hänen elämänsä on ollut staattinen viimeisten kolmen vuoden aikana.
Alisteinen adj. arvoltaan alempi n. joku alempana v. tehdä riippuvaiseksi tai asettaa alemmalle tasolle alainen virkamiehet työskentelevät joka päivä. Minun alainen tarkistaa sinut sisään. Et ole pomoni-et voi alainen minut vastaanottovirkailijan rooliin!
Myöhemmin adv. tapahtuu myöhemmin tai jonkin jälkeen Minä myöhemmin meni kotiin.
Merkittävä adj. erittäin suuri määrä tai aste Olin järkyttynyt, kun löysin a merkittävä rahasumma puistonpenkin alla.
Todista v. vahvistamaan uusilla todisteilla tai tosiasioilla Tiedemiehille on tärkeää perustella heidän teoriansa aina kun mahdollista.
Hienovarainen adj. vaikea havaita tai analysoida Havaitsin hänen ilmeensä a hienovarainen vihje ärsytyksestä.
Riittävä adj. tarpeeksi; vain täyttää vaatimus Näiden laatikoiden pitäisi olla riittävä muutoksemme vuoksi.
Äreä adj. epäystävällinen; taipuvaisia ​​vihaan Baarimikko oli a äreä kaveri, joka ei pelännyt aloittaa taistelua.
Ylitys v. päästä päälle tai voittaa He onnistuivat ylittää kielimuuri käännössovelluksen avulla.
Herkkä adj. olla haavoittuva (jollekin) Lapset ovat enemmän alttiita tiettyihin sairauksiin kuin aikuiset.
Tahdikas adj. taitava ihmisten kanssa toimimiseen Hänen tahdikas asenne luokkaani teki hänestä yhden suosikkiopettajistani.
Taut adj. veti tiukasti Kuminauha oli kireällä ja valmiina irtisanomiseen.
Teeming adj. runsaasti (yleensä eläviä organismeja) Ovenkahvat eivät ole niin puhtaita kuin ne näyttävät ja ovat usein kuhisee bakteerien kanssa.
Temperamentti n. tavanomainen tunnelma tai tunteet Hänellä oli vihamielinen temperamentti, tekee hänestä uhkaavan useimpia ihmisiä.
Alustava adj. ei ole vielä viimeistelty Emme ole vielä tehneet mitään virallisia järjestelyjä, mutta alustava häiden sijainti on Havaiji.
Läpinäkyvä adj. nähdä läpi; niin ohut, että valo voi paistaa läpi adj. totta tai helppo havaita Lasimaalauslasi ei ole sellainen läpinäkyvä kuten tavallinen ikkunalasi. Hän oli läpinäkyvä hänen suunnitelmistaan ​​lopettaa avioliitto.
Petollinen adj. vaarallinen ja epävakaa Matka oli tulossa petollinen, mutta he jatkoivat siitä huolimatta.
Valtava adj. erittäin suuri, hyvä tai huono aste tai koko Valtava uutiset! Sinun ei tarvitse maksaa lainaasi takaisin!
Läsnä kaikkialla adj. olla kaikkialla kerralla Matkapuhelimet ovat kaikkialla läsnä näinä päivinä.
Koristamaton adj. koristamaton, tavallinen Vaikka mekko oli halpa ja koristamaton, se oli ylivoimaisesti hänen suosikki telineessään.
Alistaa v. heikentää tai heikentää (yleensä vähitellen tai salaa) Vanhempien on pidettävä huolta siitä, että he eivät jatkuvasti heikentää heidän lapset.
Alaviiva v. korostaa tai antaa lisäpainoa Tämä lause näyttää siltä alaviiva kohdan yleinen merkitys.
Aaltoilla v. liikkua väreinä tai aaltoilevana kuviona Vatsatanssijat tunnetaan kyvystään taitavasti aaltoilla heidän vatsansa.
Yksipuolinen adj. yksipuolinen yksipuolinen toinen osapuoli piti päätöstä epäoikeudenmukaisena.
Epäoikeudenmukainen adj. epäoikeudenmukainen ei ole perusteltua Oikeuden päätös on epäoikeudenmukainen -hänen ei pitäisi päästä vapaaksi.
Täydellinen adj. suorastaan, täysi, täysi Puheeni oli täydellinen katastrofi!
Ennennäkemätön adj. täysin uusi eikä koskaan ennen tapahtunut; historiallinen Mielenosoittajien määrä oli ennennäkemätön.
Paljastaa v. tehdä näkyväksi; paljastaa Suunnittelemme paljastaa suunnitelmamme uutta yritysprojektia varten sunnuntaina.
Vaatii n. halu tai impulssi v. rohkaista tai vakuuttaa Hänellä oli halu kertoa vanhemmilleen hyväksymisestään Columbiaan, mutta päätti sitä vastaan.Hän kehotti sisarensa hakeakseen Stanfordiin.
Vahvista v. todistaa tai julistaa päteväksi Itsekkäät tekosi eivät vahvistaa tunteistasi minua kohtaan.
Elinkelpoisuus n. kyky tehdä käytännöllisellä tai hyödyllisellä tavalla elinkelpoisuus ratkaisu on kyseenalainen.
Elintärkeää adj. kiireellisesti tarpeellinen se on elintärkeää että vastaat määräaikaan mennessä.
Lupaus v. luvata Veljeni rikkoi nopeasti omansa lupaus enää koskaan syödä suklaata.
Takuu v. osoittautua järkeväksi Ei halua näyttää hyvältä ystäviensä edessä takuu rikkoa lakia.
Saanto n. tietyn määrän tuotantoa v. antaa periksi tai antautua v. tuottaa tai toimittaa Viljelijän vuotuinen kurpitsa saanto ylitti 10 000.Autot, jotka kääntyvät oikealle punaiselle saanto vastaantulevalle liikenteelle. Meidän kokeilumme antautui monia ainutlaatuisen näköisiä vihanneksia.

body_student_reading_library.jpg

Kuinka opiskella SAT -sanoja tehokkaasti: 3 olennaista vinkkiä

Nyt kun sinulla on valtava luettelo SAT -sanastosanoista, joiden kanssa voit työskennellä, mikä on paras tapa tutkia niitä? Tässä on kolme keskeistä vinkkiä, joiden avulla saat kaiken irti SAT -sanasto -opinnoista.

#1: Tee muistikortteja ja käytä vesiputousmenetelmää

Yksi ehdottomasti parhaista tavoista opiskella SAT -sanastoa on tehdä muistikortteja. Tämän avulla voit hallita, mitä SAT -sanoja tutkit, ja jopa satunnaistaa ne, jotta et vahingossa muista sanoja ennalta määrätyssä järjestyksessä.

Suosittelemme käyttämään vesiputousmenetelmä tutkia muistikortteja. Tällä menetelmällä näet kaikki kannen sanat, jotka käyvät läpi haastavimmat sanat useammin kuin ne, jotka jo tiedät tai tunnet.

Voit käyttää vesiputousmenetelmää seuraavasti:

body_vocab1.jpg

Kun olet tehnyt muistikorttisi, jaa ne pakkeiksi (voit laittaa haluamasi sanat näihin pakkeihin) noin 30-50 korttia. Valitse yksi kansi omaksesi Pinon aloitus.

Käy aloituspino läpi katsomalla jokaista korttia. Laita ne sanat, jotka tiedät, a Tietävät sen pino. Sinun sanojesi vuoksi älä tiedä, laita ne erilliseen Kamppaillut kasa niin:

kansainvälinen ylioppilastutkinto vs edistynyt sijoitus

body_vocab2.jpg

Ota nyt taistelupaalusi ja käy jokainen kortti läpi (jätä Know It -kasa sinne, missä se on). Laita tuntemasi kortit toiseen Know It -kasaan ja ne, joita et tunne, taistelupinoon.

Sinulla pitäisi nyt olla kaksi Know It -paalua ja yksi kamppailullinen kasa:

body_vocab3.jpg

Toista tämä prosessi poimimalla kamppailupino ja käymällä läpi jokainen kortti, kunnes jäljellä on noin yksi tai viisi korttia kamppailussa:

body_vocab4.jpg

Nyt sinun pitäisi tietää suurin osa, ellei kaikki, korttisi pakastasi.Mutta ei riitä, että käydään ne läpi kerran - sinun on myös korjattava korttisi vesiputous.

Voit tehdä tämän yhdistämällä taistelupaalun viimeiseen Know It -kasaasi (kasa, joka on lähimpänä kamppailua). Thän tulee olemaan sinun Toimii pino. Käy läpi kaikki tämän kasan kortit. Jos unohdat sanoja, käy koko kasa läpi uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes olet oppinut kaikki siinä olevat määritelmät.

kuinka monta kiloa tonnilta

body_vocab5.jpg

Jatka tätä mallia yhdistämällä nykyinen työpaalusi seuraavaan Know It -kasaan. Käy läpi kaikki nämä kortit, kunnes tunnet jokaisen.

body_vocab6.jpg

Lopuksi sinun olisi pitänyt palata takaisin alkuperäiseen aloituspinoon. Tiedät nyt kaikki SAT -sanat ja niiden merkitykset kannellasi! Toista tämä vesiputousmenetelmä muiden tekemiesi kansien kanssa, jotta voit oppia entistä kriittisempiä SAT -sanasanoja.

#2: Keskity sanoihin, joita et tiedä

Jos sinulla ei ole aikaa tutkia yllä olevaa luetteloa tai haluat vain oppia joitain SAT -sanoja, käytä luetteloa tee uusi sanalista, joka sisältää vain sanoja, joita et tiedä. Niin minäJos tiedät sanan tai olet melko varma, että tunnistat sen testipäivänä, ohita se ja keskity sen sijaansanat, joita sinulla on eniten vaikeuksia muistaa.Kun sinulla on luettelo, käytä vesiputousmenetelmää sen tutkimiseen.

Jos et ole paperikorttien ystävä, voit valita digitaaliset muistikortit. Anki on ilmainen ohjelmisto, jonka voit ladata ja käyttää omien muistikorttien tekemiseen. Ohjelma käyttää SRS-ohjelmistoa näyttääkseen sinulle vaikeita kortteja useammin kuin tiedät (pohjimmiltaan vesiputousmenetelmän digitaalinen versio).

#3: Ota viralliset SAT -harjoitustestit

Koska suurin osa yllä olevasta luettelostamme peräisin olevista sanoista on peräisin virallisista SAT -käytännön testeistä, kun olet tutkinut nämä SAT -sanat, voit testata tietosi tekemällä harjoitustestin.Tämä mahdollistaanäet, tiedätkö todella sanojen ja pystytkö saamaan oikeat vastaukset täyspitkän, ajastetun testin yhteydessä-aivan kuten todellinen SAT.

Jos unohdat kysymyksiä, koska olet unohtanut sanan merkityksen, palaa SAT -sanasto -luetteloomme käyttämällä muistikortteja ja vesiputousmenetelmää.

Parhaat SAT Vocab -kortit

Jos aiot tehdä omia SAT -sanakirjastoja luettelostamme, tarvitset vähintään 300 tyhjää hakemistokorttia ja järjestelmän niiden järjestämiseksi. Nämä peruskortit ovat edullinen vaihtoehto saatavana myös hauskoina väreinä . Voit pitää ne järjestyksessä muovipusseilla tai kuminauhoilla, tai voit hankkia ne järjestäjä . Vaihtoehtoisesti voit kokeilla näitä helposti käännettävät muistikortit jotka sisältävät sideainepidikkeitä.

Vaikka suosittelemme vahvasti omien muistikorttien tekemistä, voit ostaa myös valmiita. Uudessa SAT: ssa ei ole paljon vaihtoehtoja. Suosittelemme menemään Barronin kanssa 1100 sanaa, jotka sinun on tiedettävä , sarja harjoituksia avainsanojen ja idiomien hallitsemiseksi tai Manhattanin GRE -muistikortit jos etsit haastetta.

Johtopäätös: SAT -sanaston tutkimisen merkitys

Kaiken kaikkiaan sanastoilla ei ole suurta osaa SAT: ssa. Siitä huolimatta sinulla on varmasti kysymyksiä sekä lukemisesta että kirjoittamisesta, jotka testaavat tietosi SAT -sanoista, joten on tärkeää tutkia niitä, jotka todennäköisimmin ilmestyvät testipäivänä.

Paras tapa opiskella SAT -sanastoa on tehdä muistikortteja ja käyttää vesiputousmenetelmää. Tämä varmistaa, että tiedät kaikki kannen sanat etkä kiillota vaikeiden sanojen yli.

Jos et kuitenkaan halua tehdä muistikortteja tai sinulla ei ole aikaa tutkia koko luetteloa, on kuitenkin hyvä valita sanat, joita et tiedä, ja tutkia vain niitä. Näiden avulla voit joko tehdä pienemmän paperikorttikannen tai valita digitaaliset muistikortit.

Riippumatta siitä, miten päätät opiskella SAT -sanastoa, muista kokeile oppimaasi kokopitkäharjoittelutestien yhteydessä. Lähes kaikki yllä olevan luettelomme sanat ovat peräisin virallisista SAT -käytännön testeistä, joten olet taatusti törmännyt niihin jossain muodossa!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Länsi-Michiganin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Kaikki lähetetyt SAT -tulokset edellyttävät oppilaitokset: Täydellinen luettelo

Mitkä oppilaitokset edellyttävät, että valitset SAT -tulosraportista Kaikki pisteet? Varmista, että tiedät, mitkä koulut näkevät pisteet kaikista testipäivistäsi.

Paras tapa opiskella SAT Vocab -sanoja

Mitä SAT -sanoja sinun täytyy opiskella? Kuinka todella muistat ne? Opi paras tapa opiskella SAT -sanastoa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Springfield College SAT -tulokset ja GPA

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas: West Pointin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gompersin valmistelevasta akatemiasta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Gompers Preparatory Academy -sivustolta San Diegossa, Kaliforniassa.

Pitäisikö sinun käyttää ensisijaista hakemusta korkeakoulussa?

Mikä on ensisijainen hakemus yliopistolle? Selitämme tämän usein hämmentävän ilmiön ja sen, voiko ensisijainen sovellus auttaa sinua pääsemään sisään.

Mitä 'Veni Vidi Vici' tarkoittaa Miksi ihmiset sanovat sen?

Kiinnostaako veni, vidi, vici? Opi kuka loi tämän kuuluisan latinalaisen lauseen ja miten se tuli niin tunnetuksi.

Kuinka päästä sisään: Texas A&M ACT Pisteet ja GPA

Modesto High School | 2016-17 Rankings | (Modesto,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Modesto High Schoolista Modesto, CA.

Itsenäisyysyliopiston pääsyvaatimukset

Suosituskirjeen pyytäminen: Täydellinen opas

Tarvitsetko opettajan, professorin tai neuvonantajan suosituskirjeen? Tässä on täydellinen opas siitä, kuinka pyytää ja mitä sinun pitäisi antaa heille parhaan mahdollisen suosituskirjeen saamiseksi.

Onko Rhinocort OTC erilainen kuin reseptivahvuus?

Saako Rhinocort -nenäsumutetta tiskiltä? Joo! Opi mitä Rhinocort OTC on, miten se toimii ja miten sitä käytetään vastuullisesti.

53 Stellar College -esiteitä inspiroimaan sinua

Mitkä ovat hyviä aiheita yliopiston esseille? Tutustu laajaan luetteloon korkeakoulujen esseeaiheista ja kerro, kuinka valita paras idea sinulle.

Miksi ACT kutsuttiin American College Testiksi?

Miksi ACT tunnettiin joskus nimellä American College Test? Mitä se tarkoittaa tänään? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on aukovuosi? Pitäisikö sinun ottaa yksi?

Harkitaanko välivuoden ottamista lukion jälkeen? Selitämme, mitä se on, yhden tekemisen hyvät ja huonot puolet sekä suosittuja kuopan vuoden ohjelmia ja ideoita.

Colorado University Colorado Springsin pääsyvaatimukset

Xavier University SAT -pisteet ja GPA

Kokeellinen suunnittelu kysymyksiä ACT Science

ACT Science -osiossa on kyse kokeiluista - miten ne on määritetty ja miksi. Hajotamme tämän hankalan taidon strategioilla ja käytännön kysymyksillä.

Cheyney University of Pennsylvania Pääsyvaatimukset